יעלפו מהמושב

במבי_ק*
הודעות: 3060
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי במבי_ק* »

עם כזה ניק (משונה) לא יכולתי לא להיכנס. ברוך/ה הבא/ה
במבי_ק*
הודעות: 3060
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי במבי_ק* »

פותחת דף בית אישי

אז את בת :-) מה זה "יעלפו" ?
לי_לו*
הודעות: 219
הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי לי_לו* »

גם אני הסתקרנתי

תתחדשי וברוכה הבאה.
ניצן_אמ*
הודעות: 6808
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

תתחדשי וברוכה הבאה.
{@
הבוחשת_בסירים*
הודעות: 21
הצטרפות: 28 יוני 2007, 13:27

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי הבוחשת_בסירים* »

איזה מושב? מסקרן!
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

היי! איזה כיף למצוא כאן הודעות... אז כן, אכן, אישה. המושב הוא בית יהושע, אי שם בשרון, בבית עץ, במטע אבוקדו. יש תמונות בפייסבוק שלי (Yael Pollak) לאלו מכם שרוצים לראות את החמורים שמבקרים בחצר הבית :)
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

ומוסיפה שאלה, למרות שלא ברור מי יגיע לכאן, ואולי עדיף לשאול אותה במקום אחר... בכל אופן- התחלתי תזונה של raw food, לא לגמרי, אבל כמעט. אני מאוד נהנת מהאוכל הנא והחי והטעים להפליא, אבל מדי פעם קורסת אל תוך מזון לא בריא בעליל. מה עושים כדי למנוע דברים כאלו? (ואם גם אתם חיים בעולם האמיתי, לא תוכלו לענות לי תשובות כמו לא להיות במקומות שיש בהם אוכל שאינו נא).
משפחת_אושר*
הודעות: 532
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי משפחת_אושר* »

תתחדשי וברוכה הבאה

אני איתך. גם אני עברתי לטבעונאות, התמדתי בזה שלושה שבועות (בהם הרגשתי בעננים) ופתאום חזרתי לג'אנק, ממש ג'אנק. לפני כשבוע חזרתי שוב ואני מלאת מוטיבציה. זה באמת כיף, ה raw food הזה. למנוע את הקריסה? לא יודעת, הלוואי והיתה לי תשובה. הגוף מרגיש מעולה, הכל טעים לי ובכל זאת ריח של לחם יכול לשבור אותי. נראה לי שזה קשור גם בהתמדה. הרי הגוף שלנו מכור לכל הזבל שצרכנו עד היום והכנסנו אותו לתהליך גמילה. אולי אם נתמיד, הוא כבר לא ירצה במבה...
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

אולי אם נתמיד, הוא כבר לא ירצה במבה...
זו התקווה הגדולה שלי... אני רק תוהה כמה זמן צריך להתמיד כדי שזה יצליח אחת ולתמיד, כדי שזו תהיה המציאות, ולא הבחירה האלטרנטיבית.
הפכתי לצמחונית כשהייתי צעירה למדי, ממש ילדה (אם אני לא טועה, בסביבות גיל 10). אני בכלל לא זוכרת מה הטעם של בשר, זה לא נראה לי כמו אוכל, ואין שום ייסורים שכרוכים בבחירה הזו, זו לחלוטין המציאות שלי, אני לא חושבת על זה בכלל.
אולי זו כל ההתעסקות המרובה במחשבה על המזון שגורמת לקריסה?
יער_ה*
הודעות: 776
הצטרפות: 12 מאי 2006, 11:47

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יער_ה* »

נכנסתי בעקבות הניק והדף של הצעירים..
החצר שלך נשמעת מגניבה!

לגבי ההתלבטות שלך עם raw food - יש לי רעיון שאולי לא כ"כ ימצא חן בעיניך - להחליט שלא להחליט. כלומר לפעול לפי תחושת הגוף ואם רוב הזמן את אוכלת מזון נא ומדי פעם בא לך לאכול משהו שהוא יותר מעובד - אז זה בסדר וזה תומך אחד בשני.
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

:-) המקרר בעבודה הפך את המנגו שלי לקרטיב מנגו! היה קר בשיניים וטעים-טעים
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

יעל,
היה מאוד נעים שבאת, תמיד שמח לפגוש אנשים חיוניים ברוח דומה

צפי לביקור בקרוב, באיזשהו סופ"ש לא סגרירי

את מגיעה לכנס של התנועה להתעוררות?
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

איזה כיף, אני יותר מאשמח לביקור. מהי התנועה להתעוררות?
סוסת_פרא*
הודעות: 2750
הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי סוסת_פרא* »

וגם אני פגשתי אותך, ובאתי לכאן להגיד שלום. {@

(אם כי יש לצפות שאחרי מס' הפרצופים החדשים שראיתי, בפעם הבאה אצטרך תזכורת לשם קישור השם לפרצוף :-))
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

תזכורת או תמונה... :-) (מה שמעלה את השאלה- מי צילם אותנו אז ומה הוא עשה עם התמונות?)
מירב_שרמן*
הודעות: 360
הצטרפות: 13 יולי 2004, 22:55

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי מירב_שרמן* »

הי יעלפו, עניתי לך בדף שלי :-)
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

שלום לך :-)
את העוגות לא בדקתי, אנגלית כתובה מלחיצה אותי, אם יש לך חשק לתרגם מתכון או שניים אשמח עד מאוד.
ולגבי מיקום - אני מתגוררת בעיר המוכחשת - פ"ת

חיבוק
מירב_ב*
הודעות: 651
הצטרפות: 07 ינואר 2005, 14:37

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי מירב_ב* »

שלום יעלפו,
העברתי את השאלות שלך בנוגע לאגוז המקדמיה לדף הכול על אגוזים. יש שם מידע נוסף לגבי אגוזים ושקדים. אני נוהגת לקנות אגוזי מקדמיה אורגניים ישירות ממגדל משדה ורבורג. אגוזים מצויינים במחיר הוגן. אשמח לתת לך עוד פרטים אם תרצי.
מירב
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

איזה מתכון לעוגה?
אין לי שמץ, מתכון שנדמה נורמטיבי...
אני צריכה מתכון לחוות הסוסים, לאנשים "נורמטיבים"
ולגוון בעוגה טבעונאית נשמע מגניב, עכשיו צריך למצוא מתכון שכל הלא אידיאולוגים יוכלו להנות ממנו גם הם

המון תודה
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

אוקיי, אז הנה מתכון מתורגם ל- All American Apple Pie
בסיס הפאי- שקדים:
2 כוסות שקדים
1 כפית מלח
2 כוסות תמרים מגולענים

סירופ:
1/2 כוס תמרים מגולענים
1 תפוז, מקולף וללא גרעינים
קצת מים, ככל שנדרש

מילוי:
5 כוסות תפוחים, מקולפים , חתוכים דק (בערך 5 או 6 תפוחים)
1 כוס צימוקים/חמוציות
2 כפיות קינמון טחון

להכנת הבסיס טוחנים ולשים, מערבבים את החומרים לסירופ, מערבבים את החומרים של המילוי, מאחדים, ומניחים את הבסיס. אפשר להגיש עם גלידה טבעונאית.

(הבהרה: המתכון טרם נוסה, רק תורגם)
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

נפלא
אנסה לקנות מחר בשוק שני קילו תמרים ואתחיל להכין את כל מתכוני התמרים הנפלאים האלה, את שלך ואת החלווה של אורי.

המון תודה
אם יצא סביר אזמין אותך לטעימות :-)
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

עדין לא, מסתבר שמחר זה עניין גמיש
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

המתכון לא התגלה כלהיט
נשאר רך ועיסתי...

טעים, אבל עיסתי
מירב_ב*
הודעות: 651
הצטרפות: 07 ינואר 2005, 14:37

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי מירב_ב* »

היי,
בדף הכול על אגוזים, מופיעים מספרי הטלפון של צביקה קינמוני שמגדל אגוזי מקדמיה אורגניים. המטע שלו (וביתו) בשדה ורבורג. אפשר לקבוע ולהגיע אליו כדי לקנות (וגם להתרשם ממפצח אגוזים ייעודי למקדמיה), או להזמין בדואר.
שבוע נפלא,
מירב
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי with_passion* »

דרך אגב - הנה אני מכינה את הפאי תפוחים שהבאת למעלה בתוכנית טלוויזיה.
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

לא הכנתי בזמן האחרון
וגם שייקים אני מכינה פחות מאז שהשייקר מת
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

חביב למדי
מובטלת מרצון עד שיגמר הכסף בחשבון
נהנת מהחופש לעשות מה שעושה לי טוב תוך דגש על פשטות מרצון
ובנוגע לקישור של אני, מההודעה של אופק. אל תאמיני להם!
פאי נא לא ירגיש כמו פאי מבושל, סתם עושים פוזות :-P
אלה_לי_לה*
הודעות: 1080
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20

יעלפו מהמושב

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

אפשר לנסות
רסק תפוחים זה טעים

קר כאן ואני שרה שירים טיפשיים כדי להתחמם
זה יותר סביבתי מלהדליק רדיאטור

וחוץ מזה אני משעשעת את עצמי וזה נפלא
לא תאמיני כמה גרסאות אפשר להמציא לשירי ילדים ממש מטומטמים
:-D
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”