על ידי שרה_ק* » 17 מרץ 2004, 08:02
תודה על כל ברכותיך.
עיקר הסיבה שלא רציתי נוכחים, כי חשתי שזה יפריע לי להתרכז בעצמי. לא רציתי שום ביטחון מזוייף שהכל בסדר. לא רציתי שיגידו לי אם אני בסדר או לא, מה שיכול להיות סיכון. וגם התערבויות מיותרות שיכולות להיות מסוכנות. הייתי יולדת בסיכון גבוה, וידעתי שאין לי שום סיכויים שיסכימו להיות נוכחים בלידה שלי בלי להתערב בכלל, ובלי לשלוח אותי לבית חולים.
הייתי מתכון בטוח להתערבויות: טפטוף כמה שבועות לפני הלידה, כתמים, דם, שילייה נמוכה... מה עוד צריך יותר מזה? הפרוטוקול היה: זירוז, מוניטור רציף, אפידוראל, אם מצוקה עוברית (לא להזכיר שזה נגרם מההתערבויות) אז קיסרי. אם נסחב יותר מדי אז קיסרי. הבית חולים כלל לא היה מקום בטוח בשבילי.
יש
אתר שמסביר למה יש נשים שבוחרות ללדת לבד לגמרי
בקשר למרק:
מרק פטריות וגריסים
אש נמוכה בינונית:
לטגן שומים, בצל חתוך
אפשר להוסיף עוף אם רוצים.
להוסיף פטריות טריות
לא מפחית! חתוכות לפרוסות
ירקות מגורדים:
גזרים, תפוחי אדמה, קישואים, סלרי
אש נמוכה, מכוסה במכסה. כאשר המיצים יוצאים, להוסיף מים שיכסו על הכל. להביא לרתיחה. להנמיך את האש. להוסיף גריסים, עלי כוסברה (דומה לפטרוזיליה) ותבלינים יבשים: מלח, חאוויג', פלפל שחור, כמון, אבקת בצל (או אבקת מרק)
לבשל מכוסה על אש נמוכה בערך שעתיים.
אם המרק נהייה מדי סמיך, אפשר להוסיף מים.
ממממ!
תודה על כל ברכותיך.
עיקר הסיבה שלא רציתי נוכחים, כי חשתי שזה יפריע לי להתרכז בעצמי. לא רציתי שום ביטחון מזוייף שהכל בסדר. לא רציתי שיגידו לי אם אני בסדר או לא, מה שיכול להיות סיכון. וגם התערבויות מיותרות שיכולות להיות מסוכנות. הייתי יולדת בסיכון גבוה, וידעתי שאין לי שום סיכויים שיסכימו להיות נוכחים בלידה שלי בלי להתערב בכלל, ובלי לשלוח אותי לבית חולים.
הייתי מתכון בטוח להתערבויות: טפטוף כמה שבועות לפני הלידה, כתמים, דם, שילייה נמוכה... מה עוד צריך יותר מזה? הפרוטוקול היה: זירוז, מוניטור רציף, אפידוראל, אם מצוקה עוברית (לא להזכיר שזה נגרם מההתערבויות) אז קיסרי. אם נסחב יותר מדי אז קיסרי. הבית חולים כלל לא היה מקום בטוח בשבילי.
יש [url=http://www.unassistedchildbirth.com/why.htm]אתר[/url] שמסביר למה יש נשים שבוחרות ללדת לבד לגמרי
בקשר למרק:
[b]מרק פטריות וגריסים[/b]
אש נמוכה בינונית:
לטגן שומים, בצל חתוך
אפשר להוסיף עוף אם רוצים.
להוסיף פטריות טריות [b]לא מפחית![/b] חתוכות לפרוסות
ירקות מגורדים:
גזרים, תפוחי אדמה, קישואים, סלרי
אש נמוכה, מכוסה במכסה. כאשר המיצים יוצאים, להוסיף מים שיכסו על הכל. להביא לרתיחה. להנמיך את האש. להוסיף גריסים, עלי כוסברה (דומה לפטרוזיליה) ותבלינים יבשים: מלח, חאוויג', פלפל שחור, כמון, אבקת בצל (או אבקת מרק)
לבשל מכוסה על אש נמוכה בערך שעתיים.
אם המרק נהייה מדי סמיך, אפשר להוסיף מים.
ממממ!