על ידי תפוח_אדמה* » 06 מאי 2017, 20:38
אני מכירה אחד שהצליח, מקרוהן.
מה הוא עשה:
- עבר לאכול מרק עוף ואוכל מפורק (כמו של תינוקות, מיוחד למחלות מעיים דלקתיות) למשך שלושה שבועות.
- אז הוסיף בהדרגה סוגי מזון לאט לאט, וראה איך הם משפיעים. הוא אוכל כמעט רק אורגני, עם מעט סיבים, מוצרי חלב אורגנים מותססים ומעט, ביצים, עוף אורגני וכו'.
- מזריק יומירה.
אני מכירה מישהו שעדיין בהתקף, עם קוליטיס.
מהתבוננות מהצד, אני חושבת שאצלו הבעייה היא שהוא כן ממשיך לאכול אוכל מעובד. אבל אני לא יודעת בוודאות.
אני מכירה אחד שהצליח, מקרוהן.
מה הוא עשה:
[list]
[*] עבר לאכול מרק עוף ואוכל מפורק (כמו של תינוקות, מיוחד למחלות מעיים דלקתיות) למשך שלושה שבועות.
[*] אז הוסיף בהדרגה סוגי מזון לאט לאט, וראה איך הם משפיעים. הוא אוכל כמעט רק אורגני, עם מעט סיבים, מוצרי חלב אורגנים מותססים ומעט, ביצים, עוף אורגני וכו'.
[*] מזריק יומירה.
[/list]
אני מכירה מישהו שעדיין בהתקף, עם קוליטיס.
מהתבוננות מהצד, אני חושבת שאצלו הבעייה היא שהוא כן ממשיך לאכול אוכל מעובד. אבל אני לא יודעת בוודאות.