דניאל עובד

דניאל_עובד*
הצטרפות: 28 יולי 2011, 16:04
דף אישי: הדף האישי של דניאל_עובד*

דניאל עובד

שליחה על ידי דניאל_עובד* »

אני מטפל בשיטת אמנה amanae -זו שיטה שאצלי יצרה שינוי גדול בחיים ועם ניסיון של 20 שנה
אני מוצא בעבודה הזאת כוח גדול להפתח לעולם הרגשי ובעזרתו לעולם הרוחני
שהכל מתחיל מכאן מהגוף..

אמנה AMANAE

בבסיס השיטה עבודה המאפשרת תפקוד בריא ושלם יותר במערכות היחסים בחיינו,
ושיפור ניכר בקשיים גופניים ורגשיים.
שיטת טיפול מיוחדת המאפשרת שחרור של רגשות וטראומות הטבועים עמוק בתוכנו, דרך פתיחה של נקודות ספציפיות בגוף וטכניקת נשימה מיוחדת.
התהליך כולל גם זיהוי של מחשבות מגבילות שנוצרו לפני, בזמן ולאחר הלידה.
בעזרת האמנה ניתן לשנות את תבניות המחשבה הללו ולהביא לשינויים שקודם (למרות ההבנה השכלתנית) היה לנו קשה לבצע.
הטיפול מתבצע על מיטת טיפולים וכולל פתיחה של נקודות ספציפיות בגוף ותהליך נשימה פשוט שנקרא "נשימה מחוברת ומודעת". תוך כדי הטיפול נוצרות תחושות גופניות של "הגוף המתעורר" ואז מתאפשר השלב שבו רגשות וזכרונות יכולים לעלות באופן בטוח לפני השטח כדי להשתחרר. עקיפת האינטלקט מאפשרת הבנה ושחרור של המחסומים מבסיס היווצרותם ובכך גם לאפשר את הרחבת תודעתנו ברמות חדשות ושינוי דפוסי התנהגות מגבילים שיצרנו לעצמנו.
כריסטין דיי, אוסטרלית במקור, הביאה את העבודה לארה"ב לפני כ - 18 שנים. מאז היא ערכה סדנאות והקימה בית ספר שהכשיר מטפלים ומורים מוסמכים. בארץ ישנם מספר מטפלים שהוסמכו בארה"ב.
עבודת האמנה מתייחסת לאדם כשלם שכולל גוף, נפש ונשמה. לכן הטיפול נכון ומועיל לקשת רחבה של אנשים וקבוצות. האמנה מאפשרת ריפוי ושיפור בדרכים נוספות שכיום נחשבות עדיין אלטרנטיביות.
העבודה יכולה לעזור למגוון רחב מאד של צרכים, של ילדים ומבוגרים.כמו חוסר סיפוק, דיכאון, קשיי תיפקוד, קשיים של קשב וריכוז, בעיות תקשורת, קשיים בתפקוד חברתי, אישי ומיני ועוד.
כמו כן יכולה העבודה לגרום לשיפור ניכר אצל אנשים שבעיותיהן מתבטאות בקשיים וחוליים גופניים ואצל ילדים עם בעיות שונות.

אין פה בפירוש הזמנה לשינוי שנעשה בין לילה אלא לתהליך שמאפשר הבנה, טיהור והפנמה של מי שאנחנו באמת, מעבר לתבניות החשיבה החברתיות, ובכך בעצם מאפשרת האמנה חיים מלאים ושלמים בהרבה.

את התהליך ניתן לעבור בטיפולים אישיים עם מטפל/ת מוסמך/ת ו/או בסדנאות בנות יום, יומיים, שלושה או חמישה ימים.

העבודה מומלצת גם לצוותי עבודה בכל תחום לחידוש, הבנה והעמקה של דינמיקת ודרך העבודה המשותפת.
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

דניאל עובד

שליחה על ידי יונת_שרון* »

שלום דניאל, וברוך הבא.
אנא נסה להימנע מפרסום, תודה.
דניאל_עובד*
הצטרפות: 28 יולי 2011, 16:04
דף אישי: הדף האישי של דניאל_עובד*

דניאל עובד

שליחה על ידי דניאל_עובד* »

שלום יונת. אני בעיקר אשמח לשתף עוד אנשים על השיטה שאני מאוד מחובר עליה
ועל הרגשות שלי בתור מטפל
אני אוהב לטפל,
זה הדבר שאני יודע לעשות ומרגיש שזה מה שאני צריך לעשות
כל טיפול הוא אחר, כל בן אדם עובר משהו אחר
ובשבילי כל טיפול הוא זמן מיוחד...
וזמן שבנוסף לנתינה... יש לי שם הרבה קבלה..
וחוויה שלמה של להיות ברגע בלי לשפוט ובלי לרצות דבר....
עורכת_לעת_מצוא*
הצטרפות: 08 ינואר 2009, 23:56

דניאל עובד

שליחה על ידי עורכת_לעת_מצוא* »

שלום דניאל,
אנא קרא את מדיניות פרסום באתר באופן טבעי ופעל בהתאם לה.
תודה.
עולם_חדש_מופלא*
הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*

דניאל עובד

שליחה על ידי עולם_חדש_מופלא* »

דניאל- מחקתי את הודעתך מהדף על הסווטלודג', כי זה דף שלא מיועד לפרסומים (לשם כך יש את הככר)
בתנועה_מתמדת*
הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*

דניאל עובד

שליחה על ידי בתנועה_מתמדת* »

לגבי רולרבליידס-
אני קניתי לבתי בגיל 8 בחנות ספורט של רשת "ספורט ורטהיימר". הייתי מרוצה ועשו רושם מקצועי למדי.
היו להם כמה דגמים בטווח מחירים שבין 300-500 ש"ח
הלכנו על הזול יותר כי זה היה לה יותר נוח. הנעל יכולה להתארך ולגדול עם הילדה שתיים או שלוש מידות.
משערת שאפשר למצוא גם ביד 2 רק שאז אתה צריך ללכת לכמה מקומות למדוד ולבדוק נוחות וכו'. זה כמו נעליים. כל רגל והצורה היחודית שלה.
לי היה יותר קל ללכת לחנות....ובעיני אפילו יותר חשוב, לא לשכוח - סט מגינים וקסדה!
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”