העומדת באמצע
העומדת באמצע
אני מחפשת המלצות לסוג של מטפל/מגשר מאיזור המרכז . המשפחה שלי נמצאית במצב מאוד קשה ובלתי נסבל של ריב וחוסר תקשורת כללי בין בעלי האהוב לאמא האהובה, מחפשת עזרה מבחוץ מכיון שמרגישה חסרת אונים בנושא
תודה רבה
תודה רבה
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
העומדת באמצע
ארנינה קשתן מטפלת בתקשורת מקרבת, חכמה ורגישה, מומלצת בחום.
עובדת במרכז מיתרים ברמת גן www.meitarim.com
עובדת במרכז מיתרים ברמת גן www.meitarim.com
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
העומדת באמצע
מצטרפת - ארנינה מקסימה לגמרי. יצא לי לחוש מקסמיה.
היא אגב מתרגמת בסדנאות "המסע האינטנסיבי" בארץ.
לגבי "המסע" של ברנדון בייס - הסבר קצרצר אפשר למצוא כאן: http://thejourney.co.il
המון קישורים על השיטה בעברית (וגם סרטונים מיוטיוב) כאן: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... Id=1346166
בגדול זו שיטה לריפוי רגשי ופיזי. היא מאפשרת לשחרר דפוסים ישנים, התנהגויות, פגיעות, האשמות, הרגשה של קורבנות ואי צדק - ובעיקר מאפשר פריקה רגשית כך שיתאפשר לסלוח לצד השני. לא חייבים לסלוח, או לעשות דבר כלשהו, למטפל אין (או לא צריכה להיות) אג'נדה כלפי הנושא או ה"פתרון", אלא הובלה לפורקן רגשי מתוך הדברים שעולים, ושימוש במגוון הכלים הרחב שיש לו לאפשר לבצע את הפורקן, לשחרר אמונות ישנות או הבטחות שנוצרו בעבר שמפריעות לחיות באופן בריא וחופשי כיום. אם הפורקן הרגשי ושלל התהליכים מתבצעים כהלכה, והמטופל בשל לכך - תתרחש גם סליחה. השחרור הרגשי מאפשר לזכרון התאי (או לגוף הכאב, תלוי איזו טרמינולוגיה מדברת אלייך) להשתחרר. הסליחה מאפשרת את השחרור הסופי, האוורור של הפצע. אחרי תשאר אולי צלקת, אבל הסוגיה הרגשית תשחרר. לעיתים כאשר הנושא טעון מאוד, או כאשר מדובר בנושא עכשווי או בנושא שמורכב משלל ארועים יידרשו יותר מטיפול אחד.
על פי השיטה, (כמעט) כל הכאבים והעימותים שאנחנו חווים כיום בסיסם בכאבים/סוגיות/פגיעות ישנות.
היא אגב מתרגמת בסדנאות "המסע האינטנסיבי" בארץ.
לגבי "המסע" של ברנדון בייס - הסבר קצרצר אפשר למצוא כאן: http://thejourney.co.il
המון קישורים על השיטה בעברית (וגם סרטונים מיוטיוב) כאן: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... Id=1346166
בגדול זו שיטה לריפוי רגשי ופיזי. היא מאפשרת לשחרר דפוסים ישנים, התנהגויות, פגיעות, האשמות, הרגשה של קורבנות ואי צדק - ובעיקר מאפשר פריקה רגשית כך שיתאפשר לסלוח לצד השני. לא חייבים לסלוח, או לעשות דבר כלשהו, למטפל אין (או לא צריכה להיות) אג'נדה כלפי הנושא או ה"פתרון", אלא הובלה לפורקן רגשי מתוך הדברים שעולים, ושימוש במגוון הכלים הרחב שיש לו לאפשר לבצע את הפורקן, לשחרר אמונות ישנות או הבטחות שנוצרו בעבר שמפריעות לחיות באופן בריא וחופשי כיום. אם הפורקן הרגשי ושלל התהליכים מתבצעים כהלכה, והמטופל בשל לכך - תתרחש גם סליחה. השחרור הרגשי מאפשר לזכרון התאי (או לגוף הכאב, תלוי איזו טרמינולוגיה מדברת אלייך) להשתחרר. הסליחה מאפשרת את השחרור הסופי, האוורור של הפצע. אחרי תשאר אולי צלקת, אבל הסוגיה הרגשית תשחרר. לעיתים כאשר הנושא טעון מאוד, או כאשר מדובר בנושא עכשווי או בנושא שמורכב משלל ארועים יידרשו יותר מטיפול אחד.
על פי השיטה, (כמעט) כל הכאבים והעימותים שאנחנו חווים כיום בסיסם בכאבים/סוגיות/פגיעות ישנות.
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2009, 19:27
- דף אישי: הדף האישי של העומדת_באמצע*
העומדת באמצע
ואו תודה רבה אני בהחלט אבדוק את זה
-
- הצטרפות: 27 אפריל 2008, 16:55
- דף אישי: הדף האישי של ג'ודיתה_בן_דוד*
העומדת באמצע
אשמח לחשוב ביחד מה יהיה נכון עבור משפחתך. אני נמצאת בתל אביב ימי שני עד רביעי, ובבית לחם הגלילית בימי ראשון. יש לי נסיון רב במפשי הורים וילדים, דווקא בשנים הבוגרות ולאחר שנכנסו למערכת משפחתית נוספת. אוכל גם להמליץ על מטפלים משפחתיים אחרים במידת הצורך, אם אלטרנטיביים ואם לא. מנסיוני "המסע" עושה עבודה יפה ומרגשת לאישי אך לא הצליח לפתור בעיות של מערכת, שותפים, זוג, או משפחה. ע"פ התיאוריה השיטה אמורה להיות טובה גם לעבודה שכזו, אך במעשי ראיתי העמקת פערים בין שותפים. סליחה אם אני פוגעת במישהו/היא בדברי אלה. ג'ודיתה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
העומדת באמצע
שלום לך,
במרכז תל אביב יש מקום שנקרא "מכון שיח"
יש בו מטפלת ששמה לימור. (אני לא רוצה לתת לך את הנייד שלה, ואין לי כרגע את הטלפון שלהם. חיפוש
פשוט בגוגל יעלה אותם בקלות.)
אני ממליצה עליה בהרבה חום מניסיון אישי.
בעיני היא רצינית ורגישה ביחד. Down to earth
בהצלחה !!!
במרכז תל אביב יש מקום שנקרא "מכון שיח"
יש בו מטפלת ששמה לימור. (אני לא רוצה לתת לך את הנייד שלה, ואין לי כרגע את הטלפון שלהם. חיפוש
פשוט בגוגל יעלה אותם בקלות.)
אני ממליצה עליה בהרבה חום מניסיון אישי.
בעיני היא רצינית ורגישה ביחד. Down to earth
בהצלחה !!!
-
- הצטרפות: 16 מרץ 2006, 09:44
- דף אישי: הדף האישי של איילת_גרינברג*
העומדת באמצע
אני ממליצה על אלי שגיא. הוא מטפל מצויין, מאוד מוכר ומנוסה, ואני מכירה אותו באופן אישי ומאוד סומכת עליו. (יש לו גם טור מאוד נחמד בהורים וילדים)
אלו פרטיו:
שגיא אלי - פסיכותרפיה
פסיכותרפיה: טיפול אינדיבידואלי, טיפול זוגי ומשפחתי, הדרכת הורים + הרצאות.
טלפון: 077-3201500
נייד: 052-3204949
כתובת: סולד 31, רמת השרון
דואר אלקטרוני: [email protected]
אתר אינטרנט: www.some1totalk2.com
בהצלחה!
אלו פרטיו:
שגיא אלי - פסיכותרפיה
פסיכותרפיה: טיפול אינדיבידואלי, טיפול זוגי ומשפחתי, הדרכת הורים + הרצאות.
טלפון: 077-3201500
נייד: 052-3204949
כתובת: סולד 31, רמת השרון
דואר אלקטרוני: [email protected]
אתר אינטרנט: www.some1totalk2.com
בהצלחה!
-
העומדת באמצע
תודה רבה לכולם על ההמלצות, בהחלט נותן תקווה
-
העומדת באמצע
נכנסתי לאתר של מיתרים, האם ארנינה עצמה עושה את הטיפולים ? ראיתי שיש שם עוד מטפלים השאלה היא האם זה כל כך עקרוני אם היא תהיה המטפלת?
-
- הצטרפות: 11 מאי 2009, 16:00
העומדת באמצע
שלום ,
אני רוצה להמליץ לך על הפסיכולוגית הקלינית מיכל בן אריה ,
היא מקבלת בתל אביב ,
היינו אצלה בטיפול משפחתי ודברים ממש השתנו !!!
היא חכמה, רגישה , ישירה , עיניינית , ובעלת ניסיון רב .
אני רוצה להמליץ לך על הפסיכולוגית הקלינית מיכל בן אריה ,
היא מקבלת בתל אביב ,
היינו אצלה בטיפול משפחתי ודברים ממש השתנו !!!
היא חכמה, רגישה , ישירה , עיניינית , ובעלת ניסיון רב .
-
- הצטרפות: 16 דצמבר 2006, 07:09
- דף אישי: הדף האישי של רותי_תותי*
העומדת באמצע
ממליצה על קורס HUNA שמעבירה כריסטינה בר סלע. קורס שתעברי את ותוכלי לשנות את מציאות חייך. אני לומדת את הקורס ומאוד מרוצה ושמחה ממנו.
השינוי במצב הקשה במציאות שלך יבוא במהרה בעבודה שהיא אישית. קשה לי מעט לתאר אבל יש ימי מבוא שבהם מתקיימות הרצאות הכרות עם השיטה.
בנוסף יש לי הכרות אישית עם מכון שיח שהמליצו לך כמה קומות מעלי. והם מאוד רציניים ואכן מאוד מציאותיים ופרקטיים. הייתי משלבת בין השיטות.
בהצלחה.
השינוי במצב הקשה במציאות שלך יבוא במהרה בעבודה שהיא אישית. קשה לי מעט לתאר אבל יש ימי מבוא שבהם מתקיימות הרצאות הכרות עם השיטה.
בנוסף יש לי הכרות אישית עם מכון שיח שהמליצו לך כמה קומות מעלי. והם מאוד רציניים ואכן מאוד מציאותיים ופרקטיים. הייתי משלבת בין השיטות.
בהצלחה.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
העומדת באמצע
אם יהיו לך רשמים נוספים לחלוק בקשר לארנינה קשתן, אשמח שתכתבי לי על זה בדף האישי או תתקשרי אליי, כי גם אני מתעניינת עבור משפחתי.
-
- הצטרפות: 16 ינואר 2005, 12:36
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_מרחובות*
העומדת באמצע
הי לעומדת באמצע,
אני רואה שאת עדין מפרסמת את בקשתך למטפל/ת.
האם זה משום שלא מצאת או משום שניסית וזה לא היה הדבר הנכון?
מכל מקום, אני מטפלת בפסיכולוגיה תהליכית ועובדת הרבה עם קונפליקטים.
את מוזמנת לפנות בדף בית או ישירות אלי אם את רוצה, ולבדוק עוד בטלפון.
מיכל: 08-9460010 או 050-7425327
בהצלחה!
אני רואה שאת עדין מפרסמת את בקשתך למטפל/ת.
האם זה משום שלא מצאת או משום שניסית וזה לא היה הדבר הנכון?
מכל מקום, אני מטפלת בפסיכולוגיה תהליכית ועובדת הרבה עם קונפליקטים.
את מוזמנת לפנות בדף בית או ישירות אלי אם את רוצה, ולבדוק עוד בטלפון.
מיכל: 08-9460010 או 050-7425327
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2005, 20:50
- דף אישי: הדף האישי של ורד_טילן*
העומדת באמצע
ממליצה על מכון שינוי בגליל ים. יש שם גם סדנאות קבוצתיות, וגם טיפולים פרטניים. שווה בדיקה.