טיהור אנרגטי

לומדת*
הצטרפות: 02 פברואר 2003, 23:15

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי לומדת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום לכולם,
פתחתי את הדף הזה בעקבות צורך חזק לטהר את בני משפחתי וסביבתי מאנרגיות שליליות,בעקבות חוויות לא נעימות (בלשון עדינה)שפקדו אותנו לאחרונה.
אשמח לכול עיצה לטיהור אנרגטי והזמנת אנרגיה טובה ומגנה לבן זוגי,לילדיי ולי,ולביתי החדש אליו נעבור בקרוב.
מפרטת את המקרים שארעו לאחרונה: הילדון נשכח בחצר הגן במשך חצי שעה,אף אחד לא שם לב שהוא לא בגן.כשבאתי לאסוף אותו לא מצאו אותו.(!!!!)רק כעבור שתי דקות,ואחרי שחוויתי בראשי ובלבי את הגרוע מכול,מצאנו אותו מסתתר מאחורי מתקן בחצר.הוא היה די במצוקה,ובערב הוא אמר לי" אמא,אני אקנה לך מתנה אם תעזבי אותי..." אני מציינת שהילד היה איתי בבית עד גיל שלוש,ואני אמא שמשתדלת להיות נוכחת ומגוננת.
יומיים לאחר מכן אותו הילדון נחבל באופן רציני ופתח את השפה העליונה בחתך עמוק,הופנינו לצילום והוא מטופל באנטיביוטיקה.
יש לציין שאנו עוברים דירה מחרתיים.
האם יש דברים שעליי לעשות,על מנת לחזק את ההגנות שלו? קריאת תהילים,שריפת מרווה יבשה בבית החדש,מה עוד?ולמה זה קורה לנו? לו? רציתי להוסיף שמפאת המרחק אני שוקלת להחליף לו גן אחרי שנעבור דירה,שיהיה יותר קרוב אליי פיזית,אפילו שאני בעד כמה שפחות שינויים,אני חוששת מהמעבר בשבילו למסגרת אחרת,אפילו שהוא חברותי.אני ממש בלבטים קשים בעניין הזה.אשמח לעצות.תודה רבה!
לבנה_במילואה*
הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי לבנה_במילואה* »

לא יודעת איפה את מבחינת אמונה אבל תבדקי מזוזות ואם אין תשימי. בהצלחה! זה נורא שמשהו כזה קורה לילדים שלנו
בתקווה רק לטוב!
לומדת*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי לומדת* »

תודה רבה על התגובות ,יש מזוזות אבבל לא התקנו את שלנו משום מה...ובהחלט נתקין את המזוזות שלנו בבית החדש.וגם אתן לו רסקיו,יש לי. עוד משהו?
אגב,היום הבנתי שאני ממש בפוסט טראומה מימה שקרה בגן. לקראת השעה שתיים,בה הוא אמור לצאת,התחיל לדפוק לי הלב,התחלתי לדאוג,נכנסתי לחרדה שמא שוב לא ימצאו אותו שמא קרה לו משהו...זה היה בלתי נסבל.בעלי בא לקחת אותו היום ונשארתי איתו על הקו עד שהוא ראה אותו...אני צריכה כנראה טיפול להשתחרר מזה. מאוד קשה לי לשלוח אותו שוב לגן הזה.מה גם שעברנו היום דירה.קשה לי לדמיין שהוא יהיה פיזית רחוק ממני,קשה לי לשלוח אותו אפילו מחר,לעבור שוב את הסיוט הזה של החרדה...אולי אני רגישה במיוחד,אבל יש לי תחושה כזו שהגננת מרגישה כבר אי נוחות גדולה עקב מה שקרה,היא אגב התנצלה המון ושלחה מכתב לכול ההורים ויידעה את הפיקוח ולקחה אחריות מלאה על המקרה.התנהגה ממש בסדר..אבל לראות אותי זה להחזיר אותה לפשלה שלה...לא נוח לי איתה.אבל אני חוששת לזעזע אותו במעבר לגן אחר.הוא אוהב את הגננת שלו,הוא רגיל לילדים..למרות שאני בטוחה שיהיו לו הרבה חברים גם בגן אחר...איך אפשר להחליט מהו הדבר הנכון עבורינו?עבורו?
ואיך אני מטהרת בית חדש ואת עצמי?אני רוצה להתנקות מכול התקופה הזאת,מכול הטלטלות שעברתי,גם בתחום המקצועי ...רוצה להתחזק,להיפתח ולקבל אנרגיות חדשות וטובות,בטחון עצמי ,שמחת חיים,אומץ לב, הצלחה,בריאות לכולנו.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

קחי גם את רסקיו
הרבה פעמים ביום להרגיע את עצמך
סנונית_הסיפורים*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2012, 10:38
דף אישי: הדף האישי של סנונית_הסיפורים*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי סנונית_הסיפורים* »

לומדת,
אני יכולה להציע לך וגם לבן שלך עבודה עם הסיפור המרפא
אם אתם אוהבים סיפורים ולספר, זה יכול להיות כלי טיפולי נהדר לשניכם
יש עוד פרטים בקישור:
http://tsipori.esy.es/

כל טוב!
מסנונית.
לומדת*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי לומדת* »

פלונית וסנונית,תודה רבה! מיד אכנס לקישור.
לומדת*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי לומדת* »

ציפורי מאוד התרשמתי!! נשמע מקסים והאמת מאוד מתאים לי...אשמח לשמוע פרטים על הלימוד דרך האינטרנט...
סנונית_הסיפורים*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2012, 10:38
דף אישי: הדף האישי של סנונית_הסיפורים*

טיהור אנרגטי

שליחה על ידי סנונית_הסיפורים* »

לומדת שלום,
את מוזמנת בחום ליצור איתי קשר דרך המייל שכתוב באתר.
כל טוב!
מסנונית.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”