איך שוכחים מישהו

אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
אם ואחות- גם אצלי כמו אצל א.א הקשר עם האחר לא קשור לתקופות עם בעלי.

לא ישנתי טוב, הראש כל כך כואב לי. אני פשוט מותשת מכל השנה האחרונה הזו. אין לי אנרגיות וחשק ודמעות להמשיך עם הקשר עם האחר. נשברתי!! רוצה לחזור לחיים שלי לפני- להיות מרוצה מהרוגע והיציבות .לא להרגיש כבר כמו ברכבת הרים- מיציתי.

שבת שלום לכולנו
מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
אני גם מרגישה בדיוק כמוך וכל כך בא לי לחזור לעצמי.
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

הוא הבין שחסמתי אותו ושאני לא רוצה לדבר איתו אז הוא עבר למכתבים
השאיר לי מעטפה הבוקר מתחת לדלת.
לא פתחתי אותה.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

ניקי,
הוא ממש חוצפן. אם היית נשואה הוא לא היה מעיז להתנהג ככה (בקשר בין נשואים אומרים "לא מתאים" פעם אחת והשני חייב להתרחק ). תיזהרי והישמרי כי מגיע לך הרבה יותר ממה שהוא יעניק לך.
חיבוקים
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אין לי מושג מה עובר עליו כאילו הוא התהפך ופתאום עכשיו כשהוא כבר נשוי הוא כן רוצה .
עכשיו סיימתי את כל הסידורים שלי והתיישבתי לפתוח את המעטפה.
כתב לי שהוא חייב לי שיחה רצינית. עם מספר טלפון נוסף שיש לו. (לא ידעתי על המספר הזה)
כאילו שאני אתקשר! שיחלום. הצלחתי להחזיקמ מעמד כל כך הרבה זמן .מה הקטע שלו?!
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ניקי, הבחור התחרפן... מקווה שתצליחי לנתק את הקשר הזה ולהמשיך הלאה. יכול להיות שהדרך היחידה לעשות את זה תהיה בשיחה רצינית איתו שתבהיר לו שאת מבקשת שירפה.

אצלי שגרה מבאסת, איתו קשר-לא-קשר, נראה שהוא מתרחק הפעם כדי להגן עלי, כי הבהרתי לו שנורא קשה לי. אני מאוד מנסה להתקרב לבעלי ובמקביל מאוד מתגעגעת לאחר.
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ניקי יקרה .
תשמרי על המכתב טוב טוב .אם הוא ימשיך לשגע אותך תאיימי עליו שתצלמי את המכתב ותשלחי לאשתו .חצוףף.
לך בנגוד אליו יש את כל האפשרויות להתחיל דף חדש .מקווה שתמצאי מהר את האחד שלך והוא יטוס לך מהמחשבות ולא תביני מה מצאת בו .
שבת שלום
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת,
אצלי שגרה גם כן אבל ממש לא מבאסת. בניגוד לאתמול ולאיך שהתעוררתי בבוקר, היום הזה פשוט היה נפלא יחסית. מידיי פעם חשבתי על האחר אבל ממש לא בגעגוע או כאב. מקווה שימשיך לי ככה....הלוואי.
כל כך כיף בלי להרגיש שמשהו חסר. אמנם היום לא הייתי עליזה ומרוגשת אבל גם לא מבואסת. לפעמים מהורהרת....וואו, הלב שלי סופסוף נח קצת, הגיע הזמן :)
שבת שלום יקירות
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מצאתי את המילה לתחושה שלי היום.....יום בנאלי ומשעמם :) ומברכת עליו:)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

שבוע טוב :)
איזה רוגעעעעעע. מידיי פעם חושבת על האחר (כמו עכשיו) אבללל, לא מתגעגעת בכלל, לא בא לי עליו, אין לי תשוקה אליו.....פשוט נכביתי בבת אחת! הלוואי וימשיך לי ככה....כל מה שמעניין אותי זאת אני והמשפחה שלי :)
אגב, ביום שישי הייתי עם בעלי וכמה דקות אחרי שסיימנו פתאום קלטתי שלא פינטזתי על האחר אלא פשוט נהניתי עם בעלי :) אני חושבת שזו בין הפעמים הבודדות אם לא הראשונה שלא פינטזתי על האחר בשנה האחרונה.
מתפללת לאלוהים שלא "אפול" שוב ואחפש עם האחר דרמות. השנה האחרונה הייתה מתישה ברמות מבחינה רגשית.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מה שלום כולם?
שבוע חדש מה יהיה?
אני לא מתאוששת בוכה המון, כל השבוע היינו בקשר ונפגשנו זה היה מטורף.
הרגשתי כאילו קיבלתי מתנה שחלמתי עליה כל החיים, כל כך הרבה רגשות ב 4 שעות עלובות.
לא היה כלום כמובן, אבל כל התחושות ורגשות ומגע שלו......
לא דיברנו על עתיד ומה יהיה פשוט בתחושה של כאן ועכשיו ולא משנה מה קורה מחר.
הבנתי שהוא מרגיש ממש רע בבית ומנסה לברוח כל הזמן רק לא להיות איתה, יותר נכון סיפרו לי ואתמול כבר לא יצר איתי קשר.
אני מרוסקת כמובן, לא יודעת מה לעשות. מה עובר עליו, מה נעשה ומה לעשות.
לא הצלחתי להירדם עד איזה שלוש זלגו דמעות בלי סוף, מזל שבעלי נרדם בסלון אתמול אחרת הייתי בורחת נראה לי כי להיתאפק לא מצליחה.
האם זה שוב נגמר? למה לא משתף אותי במה שעובר עליו? כל כך מתגעגעת....זאת אובססיה ומשיכה לא נורמאלית..................
כל חזרה של קשר שלנו היא יותר קשה מקודמת ואיך זה הגיוני שכל כך רע לי כשאנחנו בקשר? ושהרבה יותר קל בניתוק.
אני באמת באמת לא מסוגלת יותר לחיות ככה. אך לקחת את עצמי בידיים.
אלוהים אני קוראת את עצמי פה לפני שבוע ושבועיים ולא מאמינה לאן הגעתי היום.
אין לי שום רעיונות איך להמשיך מכאן וכמה הגלגל הזה ימשיך להיסתובב וכה עוד אני אמשיך לחזור לאותה נקודה כואבת כל פעם מחדש.....
מחבקת את כולם.....
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת יקירתי,
לדעתי הרבה יותר קשה כשאתם בקשר כי זה גורם לך לחשוב מה יהיה, לצפות, לתכנן, להתגעגע, לדעת שהוא חלק מהחיים שלך. כשאתם לא בקשר אז את יודעת שהיה ונגמר. שהוא לא שלך ושאת צריכה להתמודד ובגלל זה הרבה יותר קל בניתוק.
כמובן שרשמתי לך את מה שקורה לי ואולי זה קורה גם לך. כשיצאתי מהפגישה האחרונה עם האחר בשבוע שעבר פשוט ידעתי שאני סוגרת את הדלת הזו כי להיות שנה ברכבת הרים הספיקה לי ויכול להיות שבגלל זה המצב אצלי השתפר פלאים. החלטתי שאני לא מוכנה יותר להמשיך בחיים שלי ככה וזהו- עכשיו נשאר לי רק להתמודד ולהיות חזקה מולו ולא להישבר.
לחזור כל פעם לאותה נקודה כואבת זה מתיש !! חיבוקים
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור מתיש זו לא מילה......זה הורס ואוכל אותי מבפנים.
שנה שלמה.....אבל עכשיו זה בלתי נסבל וכואב הרבה יותר מכל פעם.....
לא מסוגלת להיתרכז, לא מסוגלת לתפקד.......
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. החלטת לא להמשיך את הטיפול?
האמת שאני כל הזמן אומרת לעצמי שאני חייבת להכיר אותך... מי זו "הסבתא הדוסית" הזו שמנהלת רומן סוער כבר שנים וחוץ מזה יש לה עוד מעריצים...
את לוקחת בחשבון שאם זה יתפוצץ (יתגלה) זה יהיה סיפור ממש גדול? לא מדובר באיזה סטוץ חד פעמי שניתן לשייך למעידה. מדובר בתקופה ממש ארוכה כמעט כל החיים של הבת שלך...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אם ואחות.
אני לא ממשיכה את הטיפול ..לדברי המטפלת אני לא צריכה טיפול אני צריכה לקבל החלטה בלי הרבה בלה בלה ...ואני כל הזמן מתעלמת ממה יכול לקרות אם הכל יתגלה (טמטום לגמרי) ובאמת שכייף לי עם בעלי והילדים והנכדים המהממים שלי .ובאמת אני מאוד עסוקה ..לדברי המטפלת זה הכל בראש שלי ואני כבר לא מאוהבת בו ואין שם כבר כלום .
שהלכתי אליה ידעתי שהיא לא פוצי מוצי היא שמה דברים על השולחן ולכן חשבתי שתעזור לי אבל אני עדיין רוצה להפגש עם האחר וחושבת עליו (למרות שלא בלחץ מתי יצא להפגש כי אני יודעת שהוא שם בשבילי ) אני כבר לא עצובה ולא מתוסכלת .
עכשו שהחג לפנינו ואני פותחת עסק אחרי החג אין לי זמן לנשום והוא פחות על הכוונת מבחינתי..
מאוהבת אין לי מה להגיד לך חוץ משתחזיקי מעמד כי את במצב שהלב ככ מעורב ואין יותר קשה מזה .זה דילמה מטורפת מה לעשות .אני לא הייתי בסיטואציה כזאת אף פעם כי ידעתי שאף אחד משנינו לא מפרק משפחה והדברים היו ברורים מאוד.
אלינור אני שמחה בשבילך שאת מחזיקה מעמד ונכנס לשגרה .זה לא רע בכלל!!!!!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת יקרה, תחזיקי מעמד , לצערי, מכירה את התחושות האלו ושולחת לך המון תמיכה וחיבוקים וירטואלים.

אם ואחות, כל הכבוד שאת משקמת את היחסים עם בעלך. אגב, סקס מסעיר ותשוקה סוערת קורים רק ביחסים אסורים כי זה עסקת חבילה ולזה תורמת ההרגשה של הריגוש :)...עם הבעל זו האהבה האמיתית...

א.א השגרה טובה, אבל איזה שיעמום :) אני לא כועסת/מרוגשת/עצובה/שמחה . אני פשוט רגועהההה ואדישה.... זה נורא מצחיק אותי שפתאום זה קרה לי בבת אחת! כמו שנדלקתי בסערה בבת אחת ככה גם יצא לי החשק בבת אחת. מקווה שלא אתבדה והכל ימשיך ככה.
אגב, שלחתי לחמוד הודעה שיש לי ישיבה ושאני מאוד עסוקה בתקופה הקרובה. שיחק לי אותה נעלב כאילו שאני לא מבינה שבשבילו אני רק סטוץ- אין לי טיפת מוטיבציה להכניס ראש בריא למיטה חולה.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

השבוע התחיל לי בטוב. עשיתי קניות היום. :-)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ניקי שמחה בשבילך .מקווה שעוד זמן קצר נכנס לדף ותגידי שיש לך משו חדש מלהיב ורציני שיודע מה יש לו ביד!!!!
אלינור נראה לי שהאחר שלי כמו דוב נכנס לשנת חורף נראה לי בגלגול הקודם הוא היה דוב אחרת איך אפשר להסביר ש"ישן" ככ הרבה זמן?את יודעת הדבים ישנים 7-8 חודשים לא אוכלים לא מז..לא עושים צרכים ושהם סוף סוף מתעוררים התאבון נפתח להם מכל הבחינות ..איך התאוריה שלי?? האמת שאני במצב רוח סבבה לגמרי למרות שהוא לא יוצר קשר וצריך לתת לו מכות חשמל שיתעורר
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א

הצחקת אותי :) . ממי, מה שחשוב הוא שאת במצב רוח טוב.

פעם היה לי אחר....וגם הוא היה כמו דוב :) . הלוואי ויכולתי לתת לו מכות חשמל :)

תרשמי לי כשבא לך. לי כבר אין חוויות לרשום ממי אבל נכנסת לדף...
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

הלוואי!
ושכולנו נמצא את הרוגע והשלווה המיוחלים.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

ממש שקט פה, נראה שהדף עובד כמו קסם, כולנו שכחנו את מי שרצינו ועברנו לאתר צימר הדקה ה-90 לחפש סופ"ש עם בני הזוג (-:

ומן הכלל אל הפרט - עצוב לי, אבל עצוב קצת יותר נינוח, כי אין כ"כ ברירה...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי,

כל היום לא נזכרתי באחר ולא התגעגעתי....הייתי מאוד עסוקה

ואז בנסיעה הבייתה בערב מהעבודה חשבתי עליו כל הדרך והיה לי קצת עצוב :(
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור .
אני רוצה להצחיק אותך אבל אין לי איך ..
רק רוצה להגיד מילה אחת ישןןןןן ( נראה לי שאפילו גם קצת שומעת את הנחירות שלו )
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת חמודה.... אנחנו לא בדרך לצימר, אבל בהחלט שיפור עצום. מצליחה להנות איתו להגיע לאינטימיות טובה. חושבת על יום חמישי שיצר איתי קשר , עניתי אם כי בלקוניות. יכולתי לסיים את הקשר לחלוטין אבל כנראה קשה לי לשחרר לחלוטין. לא בטוחה שאחרי הטון הקורקטי שלי (אמנם בכתיבת הודעות ולא בדיבור) ינסה שוב ליצור קשר או שיוותר ( הוא מגדיר את עצמו עצלן והאמת שלא בא לי להיות בקשר עם מישהו עצלן שלא מוכן להתאמץ). אין בי עצב על זה , בסה"כ שלמה עם המצב. מקווה שכשתהיה לי נפילה עם בעלי לא ארוץ לזרועותיו החסונות...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
א.א הצחקת אותי :)
אני לא עצובה. מתגעגעת לסקס עם האחר אבל מזכירה לעצמי עד כמה היה מתישה ולא מספקת הייתה מערכת היחסים איתו כשלא היינו נפגשים. עובדה שעבר שבוע מאז הפגישה המקצועית איתו והוא לא טרח אפילו לבדוק מה קורה איתי.....כנראה נרדם עם האחר שלך :) שורה תחתונה, זה לא בשבילי קשר כזה וסתם הכניס אותי למתחים כשהייתי איתו. כרגע אני הרבה יותר רגועה ומאושרת בלעדיו, שימשיך ככה אמן ואתחזק עוד כדי שאנפנף אותו כשירצה להיפגש איתי.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

בכזה יום גשום בוחאי אפשר להרגיש טוב יותר.....
אני כל השבת בערב ויום ראשון העברתי בדמעות.
ביום ראשון אפילו לא ידעתי איך להיכנס הביתה עם כזה פרצוף ומה בעלי יגיד.
ישבתי מחוץ לבית איזה חצי שעה להירגע.
אנחנו לא מתכתבים באינטנסיביות של שבוע שעבר, שבת הוא נעלם. ביום ראשון בערב שאל מה נשמע ואתמול שלח בוקר טוב.....
לא ברור מה הוא רוצה ומה זה ההסגרות האלה. חוסר וודאות מתישה וכואבת.................
חזרתי אחורה שוב........עוד פעם דרך ללא מוצא..........להסתובב סביב עצמי ללא שום פתרון
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאוהבת אין לי משהו חכם לומר לך אז רק שולחת לך מחשבות חיוביות וכוחות להמשך השבוע
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אם ואחות
אני יודעת שאין כאן מה להגיד, נשאר לי רק להיכנס לפה ולשפוך את מה שעובר על הלב :-(
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי מאוהבת, יום לא פשוט...

"ביום שתיגמר התקווה, שם בדיוק תיגמר גם האהבה"

חבל שהתקווה מסתננת לה בניגוד לרצוננו מידיי פעם :(

כולנו חייבות להמשיך ולהתחזק ולהבריא את הנפש שלנו...גם אם נראה קשה או בלתי אפשרי לפעמים. חיבוקים לכולן ולעצמי
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היום הזה מרגיש לי כמו יום בטבלת ייאוש . יש מצב שנתחיל להמר כמה זמן ייקח לשכוח מהאחר שלנו? אולי אם נציב מטרה ברורה ויעד מוחשי זה יעזור?

"טבלת ייאוש היא לוח שנה, שבו מסומנים הימים הנותרים עד לסיום תקופה מסוימת. טבלת הייאוש משמשת להערכת משך הזמן הנותר עד תאריך המציין את סיומה של תקופה שהפרט שואף להשאיר מאחוריו.

טבלת הייאוש קיבלה את שמה משימושה ככלי להתמודדות מול ייאוש מתמשך, המיועד לעורר תקווה לקראת העתיד לבוא."

נראה לי אכין טבלת ייאוש של חודשיים? נראה לי מספיק זמן כדי להתלבט/ להיזכר/ להתגעגע לפעמים אבל לנסות למצות כל יום בלהתגבר ולשכוח את האחר. המטרה שעד סוף הטבלה הם כבר ייעקר מהלב ומהראש .

מה דעתכן? ובאיזה שטויות אני מתעסקת ומבזבזת את הזמן :)
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

נורא ישראלי להגיד 'יהיה בסדר' , אבל כולנו חייבים להאמין שיהיה בסדר.
אומרים שכדאי לעשות כאילו הכל בסדר עד שבאמת הדברים מסתדרים.

כל יום שעובר אני מבינה כמה הוא בן אדם שאני לא רוצה בסביבתי, יש לו אופי מכוער ואני לא רוצה אנשים כאלה לידי.
אני עסוקה בעבודה ולפעמים כן חושבת עליו ומנסה לגרש את המחשבה הזו .
אפילו שמתי לי שלטים אופטימיים וחיוביים בכל הבית.

הכי חשוב מעל הכל המשפחה הקרובה ובריאות!
חיבוק
ניקי
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ניקי יקרה .
זה שאנחנו נזכרים בהם לא אומר שאנחנו "חושבים" עליהם אצלי זה כבר ממזמן משו בילד אין שאני נזכרת בו אבל פחות ופחות ממש מתעכבת וחושבת עליו..יכול להיות שזה רק זמני כי אני באמת עמוסה ימים יגידו
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

חברים יקרים אני צריכה טובה .
משהו יכול לבדוק לי אם האחר שלי איבד הכרה/ישן /התעלף או סתם אנטיפת/אדיש/עצלן ?????
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א, אין בעיה, נשלח אליו משלחת לבי"ח :-)

מאוהבת, לא יודעת אם זה החורף, אבל בהחלט יום טיפה יותר אופטימי מבחינתי... עצוב לי שקשה לך, אני כ"כ מכירה את הימים האלה.

אם ואחות, אני ממש שמחה בשבילך ומעריצה את הכוחות שלך... את גם סלחנית כלפי עצמך על הקשר הנוסף וגם לא מוותרת לעצמך עם העבודה הקשה. נשמע לי אידאלי.
אני מרגישה את הכאב כשאני חושבת על הדברים ומה שמשכיח את זה (כולל את האשמה, אגב) באופן כלשהו זה דווקא הקשר איתו. מוזר. לא?

אלינור, חודשיים ולשכוח לגמרי? אני רואה אותו פעמיים-שלוש בשבוע. איך עושים את זה??

המשך שבוע שקט לכולנו...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת,
אני עשיתי את הטבלה שלי עד לסוף מאי וכבר תליתי אותה מול העיניים שאראה אותה בכל בוקר....כל יום שמתחיל אצבע בצהוב זוהר על מנת להזכיר לעצמי שצריכה להיות אופטימית :) בואו נראה מה יקרה עד סוף מאי- אני מנסה לשכוח לחלוטין את האחר בכל דרך אפשרית. אני מרגישה שעברתי כבר כל כך הרבה בחודשים האחרונים , אני כבר לא אובססיבית וחבל לי "ליפול" בחזרה למערכת יחסים לא בריאה עם האחר רק בגלל אהבה או געגוע או שיעמום או כי בא לי סקס מסעיר ואסור או מתוך הרגל.

האם אצליח? ימים יגידו....מחרפןןןן אותי שאחרי שבוע שלא היה לי קשה כל כך, היום התחלתי לשכנע את עצמי שחבל לי לוותר על הקשר כי הסקס כל כך טוב

א.א באמת חבל שזרקת 300 ש"ח אצל הפסיכולוגית :) :) חולה עליך :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אפרופו טבלת יאוש אני דווקא התחברתי למטפלת של א.א. ידוע שחודש זו תקופה שלוקח לנו לסגל הרגל אז אולי גם להפטר מהרגל.. אני שמתי לי בקלנדר הודעות מעודדות שפתאום קופצות לי :-) רק אני יודעת למה מגיע לי כל הכבוד..
מיוחדת תודה על הפרגון.....לא מקנאה בך להפגש כל כך הרבה פעמים... מה לגבי להחליף תפקיד/ עבודה? לפעמים אין ברירה...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור
באמת חבל על הכסף.במיוחד שהיא נראתה שממש אבל ממש לא צריכה את הכסף שלי ..אם עד שבוע הבא הוא לא יצור קשר אחד מכם יאלץ ללכת לבדוק דופק אין ברירה ואם לא אמצא מתנדב/ת נעשה הגרלה :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. דווקא לדעתי כפי שאמרתי לאחר שלי, לא ממש מעניינות הסיבות להתנהגות (העובדה שלא יוצר קשר) אבל בשורה התחתונה את צריכה להחליט אם זה מתאים לך. ואולי זה דווקא רמז והזדמנות לסיים את זה...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היום האחר שמע שהייתי במחלקה שלו אז הוא שלח לי הודעה שהוא מצטער שהוא בישיבה והוסיף מתוקה. לא חיפשתי אותו בכלל והגעתי כשידעתי שהוא לא נמצא. עניתי "טוב".

אם ואחות, אני מאוד מתגעגעת אליו וקשה לי אבל לא מוכנה לוותר לו ולהיות איתו לפי התנאים שלו. וכמו שרשמת, לא מעניינות אותי הסיבות להתנהגות החדשה

אהבתי להיות איתו כשהרגשתי חשובה בעיניו ולא בעדיפות אחרונה כמו בחודשים האחרונים. פעם נתתי כל כך הרבה משמעות למתוקה שהיה קורא לי והיום אני מבינה שזה ריק מתוכן :(

מתי כבר אשכח אותו? ואהיה אדישה לכל מה שקשור בו?
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
מתי כבר אשכח אותו?ואהיה אדישה לכל מה שקשור בו?
השאלה לא מופנת אליי נכון??
דווקא היום ממש רציתי להיות אתו שיחבק אותי קצת :(
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א
בגלל זה אני חייבת להתנתק מהאחר שלי! אני לא רוצה להיות איתו ולהתגעגע אליו כל הזמן. אם אני איתו אני רוצה ביטחון בקשר ואת זה הוא לא מספק. רוצה להרגיש שיש מאהב שמפנק לא רק במיטה. ולא מישהו שצריך לרדוף אחריו או שגורם לי לכעסים שמביאים אותי למצבים שהייתי בהם (שולחת הודעות מטומטמות כדי להוציא את התיסכול). בסופו של דבר אשכח ממנו ברגע שלא אשכב איתו...רחוק מהמיטה רחוק מהלב :)

היום הייתי חזקה כשראיתי את ההודעה שלו ולא התלהבתי או נסחפתי. זה שהוא חושב שהכל בסדר איתי אחרי השיחה שהייתה לנו רק מראה עד כמה הוא לא מבין איזו השפעה יש לו עליי. רוצה להיות חזקה כשירצה לקבוע פגישה. לפי ההיסטוריה הוא ינסה בשבוע הבא...מאוד מקווה שבגלל הלחץ לפני פסח הוא בכלל לא יחשוב על זה.

לא מבינה איך את שורדת ככה כ"כ הרבה שנים, כנראה שהתועלת שאת מפיקה מהקשר עולה על חוסר הסיפוק בהתנהגות שלו. אם לא הייתי מנסה באמת לשכוח מהאחר שלי הייתי נוסעת אליו מחר ומחבקת אותו. אז, סעי מחר לאחר שלך וחבקי אותו יקירה ואל תתייסרי.....
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור יקירתי.
הייתי בנתק של שנתיים ממנו ושהוא חזר מהתמחות בחו"ל הכל חזר .
מחר אומנם אני יכולה לעשות מאמץ ולנסוע אליו אבל כנראה שאני בתקופה יותר רגועה שלי ואין בי את האובססיה שחייבת לראות אותו כאן ועכשו אז אני יודעת שלא אסע ..מה שלא היה קורה בעבר הלא רחוק .גם סוג של התקדמות
והתועלת שאני מפיקה מהקשר ממש לא עולה על חוסר הסיפוק בהתנהגות שלו ( איזה תועלת יש בז..פעם בחודש וחצי ???) אני כותבת את הדברים ואני מתביישת כמה שזה פתטי..
אלינור הכי טוב אם יש לך את הכוחות והרצון עכשו לשכוח ממנו ולהשאיר אותו מאחור לכי על זה!!!!!!! זה בטוח ישתלם לך .זה לא שאת נשארת בלי אהבה בלי משו לסמוך עליו שיתן לך בטחון וגב יש לך בעל אוהב ילדים מקסימים ..
אני סתם מקובעת בקשר הזה אבל אני חושבת שאני באמת אוהבת אותו ולכן מוותרת לו כל הזמן ..
מחכה בסבלנות לשבוע הבא נראה אם יתקשר לאחל חג שמח..על כל מקרה אני לא עצובה אני בסדר .
לילה טוב חיבוקים.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א יקירה. הרגעת אותי שאת לא עצובה. חיבוקים
יש לי את הרצון לשכוח ממנו ולסיים . לגבי כוחות- ואוספת כוחות כל הזמן.
היום היה קשה....חשבתי עליו הרבה ולא הייתי מרוכזת אבל אני גאה בעצמי שהחזקתי מעמד למרות ששלח הודעה.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

שאלתי את בעלי אם בא לו? כרגיל עייף, אולי עוד מעט....
אני לא מבינה. כל היום רק מתחילים איתי ואני באמת נראית מצויין...למה הוא כזה א-מיני? מיום שישי לא בא לו ? אני כבר לא יודעת מה לחשוב....אולי הוא מז..מהצד
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

טוב...אני חייבת להפסיק את הקשר הזה והתעסקות הזו...לא כי קשה לי וכו ... כי אני פשוט עושה שטויות :-(
יש לי מין תחביב דפוק כזה להסתכל לו בוואטאפ אם הוא לא מחובר לרשום משהו ואז למחוק.
היום שלחתי בלי כוונה!!! ב6:40 בבוקר, סתומה.
לפני שבועים כשהוספתי או מחקתי מהטלפון התקשרתי בלי כוונה ב23 בלילה....
טוב.... נראה שזה ממש הזמן למחוק אותו מהטלפון ולהפרד כידידים...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
אחרי אתמול בלילה חשבתי שהיום אשלח הודעה לאחר שלי לפגישה. בבוקר כעסתי שאני רוצה לשלוח לו הודעה רק בשביל סקס....ואז בעלי התקשר ודיבר איתי כרגיל עם המון אהבה...לא התאפקתי, אמרתי לו שאני לא מעוניינת בוויכוח אבל אם הוא מז..בחוץ שיפסיק ושיז...בבית. הוא היה המום ולא הבין איך אני בכלל חושבת ככה ואמר שהוא מרגיש נורא שאין לו כח באמצע השבוע כי הוא נורא עייף ולחוץ מהעבודה. ושאני האישה הכי סקסית והוא נמשך אליי ולמרות החוסר נוחות שהוא מרגיש (כי אני מאוד ישירה) זה טוב שאני אומרת לו. הוא ביקש סליחה והבטיח לי סופ"ש מענג במיוחד :) אחרי שיישן קצת כי הוא עובד המון שעות....
טוב שהתאפקתי ולא שלחתי הודעה לאחר :)

אם ואחות, תמחקי את המספר. זה רעיון מצויין. שיהיה לך המון בהצלחה עם הבעל. חיבוקים
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

בוקר טוב,
אם ואחות , גם אני בדעה של אלינור. אין ברירה רק לחסום ואז לא יהיו לך את הנפילות והפאשלות האלה. הווסטאפ הורס את החיים.

לאלינור, כל הכבוד !

ניקי
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור
אתמול זה בדיוק מה שהיה לי התחשק לי ובעלי היה גמור..אבל אני לא עושה דרמות חחח
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור
אתמול זה בדיוק מה שהיה לי התחשק לי ובעלי היה גמור..אבל אני לא עושה דרמות חחח
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות, מקווה שלא שלחת משהו מפדח מדי... הוא הגיב?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

לא שלחתי משהו מפדח... מעין פתיחה כללית שככה מתחילות ההתכתבויות שלנו. הוא בהחלט ענה, באותו נוסח... לא התייחס בכלל לעובדה שזו שעה מופרכת ולא מתאימה. בעצת חברתי לא עניתי לו למרות שאני התחלתי את ההתכתבות. האמת שלא התרגשתי בכלל לראות שהוא ענה. חוץ מזה שהתפדחתי מעצמי הבוקר, בכלל לא חשבתי על זה כל היום... מה שאומר שזה באמת מיותר ולא נחוץ.
אני יוצאת קצת הזויה... שולחת הודעות בשעות לא הגיוניות ואחכ לא מגיבה, אבל האמת שלא אכפת לי...
סופש מהמם לכולן
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ואלינור את קרועה...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

ראיתי שכתבת "בעצת חברתי" וחשבתי על זה שאין חברה שאני יכולה לוותר על התדמית שלי בעיניה ולספר לה... מעניין למה זה
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, אכן עברתי תהליך ארוך עם עצמי, רק מאז שהתחיל הקשר הזה הרשתי לעצמי להיות אמיתית ופתוחה עם שני חבריי הטובים ביותר. פעם ראשונה שחשפתי בפני אדם חיצוני את חוסר שביעות הרצון שלי מהנישואים וגם שיתוף בקשר הזה. השיתוף אתם מאוד עזר לי ובכלל פתח בפניי תהליך של החשפות ופתיחות רבה יותר בכל הקשרים שלי.
למה את חושבת שזה יפגע בתדמיתך? הרי מה שקרה לך שפשוט התאהבת במישהו באמצע החיים, כמובן שזה לא קרה סתם... והגיע פשוט למלא ריק שקיים במסגרת הנישואים.
זה לא שחיפשת את זה ,זה לא שאת מחפשת מין מחוץ לנישואים. אני לא חושבת שיש מה לפגוע בתדמיתך כמובן שמומלץ שזה יהיה דיסקרטי ולא יגיע לבעלך...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אני חושבת שאני כל כך לא מאמינה על עצמי שמפחיד לחזור על זה בקול רם
נכון שלא בחרתי בזה ולא חיפשתי את זה אבל מה זה משנה? גם לא ידעתי לעצור. עברתי את הגבול עד כדי כך שאני כבר לא יודעת מי אני.
אגב, חברה פעם שאלה אותי ישירות אם אני בוגדת בבעלי. זה היה חצי בצחוק כי לא נראיתי מזועזעת כשהיא סיפרה שהיא חושדת שבעלה בוגד בה...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

גם אותי שאלו פעם בעבודה אם יש לי מאהב, באמת כי הייתי כל כך זוהרת ומאוהבת. אחרי שנים קשות מאוד..
לדעתי חמלי על עצמך תביני שהיו לך צרכים לא מסופקים.
להיות קשה וביקורתית עם עצמך לא יקדם אותך.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

גם אני לא מאמינה שבאמת כל מני דברים קרו. כי כל כך הרבה כאן לא הגיוני לא מחובר למציאות או לחיים שלי או לאישיות שלי..
אבל הם באמת קרו..
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אוי בנות יקרות שלי התחרפנו לגמרה.....אני קוראת את כולם
אצלנו הקשר נחלש, מדברים מעט מאוד לעומת שבוע שעבר התכתבויות ופגישה, הוא לא ואמר אבל הבנתי מחברים שיש לו קצת בעיות בעבודה.
הוא נשמע מתוסכל, נראה לי שוב הוא בדיכאון מחוסר אונים הזה, השבוע כותב לי כמעט כל יום, אבל מאוד מוזר.
אני החלטתי שחייבים לעשות עם זה משהו, די לא מסוגלת, לא חיה, לא אוכלת, לא מרוכזת, לא מסוגלת לעבוד.....
לפחות הדמעות פסקו כי היו שלושה ימים בלתי נסבלים, רק עכשיו בערב קצת יציתי להתאורר וזלגו להם,
אבל לא מגעגועים, לא מאהבה אלא ממצב שבו אני נמצאת ואיך בכלל הגעתי לזה.
כל השבוע רק חיפשתי פתרונות.
בקיצור אמרתי שאני חייבת לבדוק אולי חסר לי חיזור או התרגשות או מין הרגשה של התאהבות...
אני לא מעוניינת בקשרים בארץ או פרונטלים כי אני לא מעוניינת לבגוד.
בקיצור נרשמתי לאיזה אפליקציה של צ'ט אתמול בהתחלה היו רק הצעות על סקס וכל מיני דברים הזויים.
בקיצור בבוקר מצאתי למזל הנחס שלי בחור לא מהארץ, התחלנו להיתכתב ופתאום עברו כמה שעות ואנחנו מדברים,
בקיצור בחור שאישתו בגדה בו, הוא סלחלה ועזבו לעיר אחרת כי גרו במקום עם אוכלוסיה נמוכה יחסית.
אז הוא אומנם סלח לה ואומר שמשפחה זה קדוש, אבל מתוסכל וזה אוכל אותו מבפנים לכן הוא מתכתב בזמן העבודה במשרד בצ'ט הזה.
כל היום דיברנו הרגשתי ממש פתוחה איתו, פעם אחד לא הציעה שום דבר שקשור למין.
בערב כשעזב הביתה אמר שיכתוב מחר כי בבית לא מתכתב, הוא מאוד הזכיר לי את בעלי משום מה ועש רושם של בן אדם מאוד טוב וגם הצורת דיבור שלו......
מקווה שהוא דובר אמת, אם כן אולי התכתבויות איתו יתנו לי כח ואני יראה את הצד השני של המצב הזה.
אם הוא עבד עליי ינסה לחפש לעצמי מישהו אחר להיתכתב, היום הרגשתי שזה עזר לי, אני גם לא מתכתבת עם בחורים מהארץ.
החלטתי לנסות את זה, כי קראתי המון שאהבה או התאהבות חדשה מוציא מדיכאון ואהבה קודמת,
לנו בתור נשואות אין אפשרות לאהבה חדשה אלא אם כן אישה מעוניינת במאהב אחר, אני לא, אז אמרתי אני אנסה גם ככה אין מה להפסיד,
כבר שבורה עם האהבה הזאת מכל הכיוונים :-)
מה אתן אומרות? נשמע טיפה כפתרון?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, למה קרועה?
מעדיפה לעשות דרמות לבעלי ולסדר את היחסים ביננו מאשר לשתוק ולברוח לזרועות האחר :)
כרגע כשאני מנסה בכל הכח לשכוח מהאחר, אני חייבת שהנישואים והיחסים עם בעלי יהיו מושלמים על מנת שלא יהיו לי ספקות...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת,
מצטטת עבורך קטע של צפריר שפרון מהדף פתאום התאהבתי

"כל שמתבקש ממך הוא להסכים, ואם אינך מסכימה, להסכים לכך שאינך מסכימה.
הסכימי לנשום לאט לאט לאט, ככל שאת מצליחה.
הסכימי להסכים.

מכאן, תתגלה אהבתך העצמית במלוא הדרה, שכן אהבת האל, היא אהבת אלוהותך, זו השוכנת בקרבך, כלואה למרותך, והתרחקותך מאלה, היא רק דרך אחת למשוך את ההוויה, וניתן בהחלט, להכיר את עצמך, ולאהוב אהבת אמת, את חייך, את מי שאת, את ריבוי פנייך, ריבוי כשרונותייך, ואם מבקשת אחר אלה גם את ריבוי מאהבייך.

בתוכך, אל מול עצמך, אין דבר שאיננו לגיטימי, אינך חייבת דין וחשבון כלפי אף אחד, החסד הוא שמאפשר לך להתבדל מעצמך, ומותר לך עדיין להקשיב לעצמך.

אפשר, מותר, להסכים.

כפי האושר, כך האהבה, אינה תלויה בדבר, אלא בנכונות לאהבה.
גם אהבת היצור הנפלא שלמרבה שמחתך, הנך מכנה אותו - אני.

תודה רבה"
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור מצחיקה...
בכל זאת יש מרחק רב בין לבקש מבעלך להגביר את התדירות לבין להגיד לו שהוא מז.. מהצד...
ובטח שעדיף כל דבר שמשאיר אותך בבית עם בעלך
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת יקרה, כל מה שעוזר לך יכול לשמש כפיתרון עבורך. לפעמים מה שעוזר לאחת לא עוזר לאחרת- אני "עפתי" עם הטבלת ייאוש וכרגע היא עוזרת לי :)
להבין את הצד השני כנראה עוזר לך. כל מה שיתרום להרגשה הטובה שלך ושמחזק אותך תנסי.

אם ואחות, עזבי תדירות....מה שמפריע לי באמת כשההיגיון אצלי גובר על הרגש במרבית הזמן זה לדעת אם זה קרה גם לו (כי אם לי זה קרה פתאום באמצע החיים) אולי כדי להשקיט את המצפון שלי....
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

תודה אם ואחות, זה בהחלט יפה אבל אני לא מצליחה להתעודד מזה.

נכון, ביני לבין עצמי אני לא חייבת דין וחשבון, אבל העניין הוא שזה לא ביני לבין עצמי, זה ביני לבין עוד מישהו, שאני כל הזמן רואה מולי. רק הוא יודע שאני לא מי שחושבים שאני. אם היה מדובר ברגשות בלבד, אכן, אף אחד לא יכול לשלוט ברגשות שלו, אבל במעשים כן.

רוצה מאוד לחמול על עצמי, אבל אני ממש לא שם.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, אם היית מגלה שכן, מה זה היה עושה לך? תצליחי לסלוח? תקבלי לגיטימציה לקשר הנוסף? תספרי לו?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב מיוחדת. הייתי רוצה לדעת בשבילי בלי שיידע שאני יודעת כמובן. זה היה גורם לי לסלוח לעצמי ולקבל את מה שעשיתי..כביכול הייתה הצדקה לבגידה שלי. הייתי מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי. (לא הייתי רוצה שהוא יספר לי- רק שאדע איכשהו...)
לא הייתי מספרת על הקשר שלי כמובן כי חבל לקלקל זוגיות...
לפי איך שנראה לי והתחושה שלי בעלי לא בגד אף פעם! זה גורם לי להרגיש נורא עם מה שעשיתי אבל אני חייבת לדעת להשאיר את העבר בעבר ולשכוח את האחר.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, אני מבינה אותך ויש בי צד שגם היה רוצה את זה, אולי כדי לדעת שזה באמת יכול לקרות לכולם. מצד שני, זה הכי רחוק ממנו שיכול להיות... פעם אפילו ניסיתי לדובב אותו ולהגיד לו שזה בסדר מבחינתי, אם זה חסר לו, והוא לא הבין מה אני רוצה מחייו...
בשלב כלשהו גם ניסיתי לדמיין שזה קורה לו ואפילו לא הצלחתי לקנא
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי מיוחדת,
גם אני ניסיתי לדובב את בעלי פעם ואפילו אמרתי שסטוץ זה לא בגידה.....אנחנו חייבות לשים לב למה שאנחנו אומרות בנושא הזה. קראתי שהצד הבוגד תמיד מתחיל להיות חשדן ומדבר על הנושא בגלל נקיפות/ייסורי מצפון (למי שיש כמובן). אסור לנו לספר בכל מקרה כי זה ימיט אסון על המשפחה שבנינו...שבוע שעבר חברה שלי אמרה לי שלא אעז לרמוז אפילו ושאשתוק כי זה לא יתרום אלא להיפך רק יפגע בבעלי. ואם יש לי ייסורי מצפון זו הבעייה שלי ושאתמודד איתה.
מיוחדת, זה שלא עשית שום דבר פיזי לא יקל על בעלך אם יידע כי הוא תמיד יחשוב שאת כמהה לאחר כי לא מימשת את הצד הפיזי...בקיצור, צריך להתמודד עם זה שזה קרה לנו בלי לערב את הבעל!
ולא הצלחת לקנא בגלל שיש לך רגשות לאחר...גם אני לא הצלחתי לקנא ואפילו חשבתי לעצמי שאני אפרגן לו :)

שיהיה שבת שלום לכולן :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מעניין שגם אני אמרתי ואומרת שאין לי בעיה בכלל שיהנה מהצד... להפך בשנים הקודמות שבכלל לא רציתי לשכב עם בעלי הייתי שמחה שזה היה יורד ממני ושיהנה...
זה כמובן לא היה ככה בתחילת הקשר. אז הייתי ממש קנאית לכל מי שהתקרבה אליו.
למרות שבעלי האחרון שזה יקרה לו. הוא לא מסוגל להבין את כל נושא הבגידות, נישואים פתוחים, פוליאמוריה. אני יודעת מבחינתו שלא מסוגל להבין זוגות שנשארו יחד אחרי שהתגלתה בגידה.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

גם אצלנו אותו דבר, האחרון שיבגוד (למרות שבטח כולן חושבות כך) ולא יהיה מסוגל לסלוח

אלינור. עשיתי כל מה שאפשר לעשות פיזית חוץ מסקס, לא נראה לי שיש הבדל...
שבת שלום
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

ערב טוב בנות,
בשום פנים ואופן לא להגיד ולא לרמוז.
אני אישית יודעת שאת בעלי זה ירסק,
אני בקשר עם הבחור הזה שהכרתי אתמול בבוקר, אז אישתו בגדה בו לפני 8-9 שנים ועד היו זה יושב לו על הלב ומאז המשפחה נהרסה והוא איתה רק בגלל הילדים, אבל עד היום לא הצליח לבגוד רק היה מתכצב םה ושם.
דרך אגב הוא אדם מדהים, שום רמז לסקס או קשור לזה כל כך קל לי להיתכתב איתו.
האחר שלי כתב לי מה נשמה היום ואני בקושי נזכרתי לענות אחרי ארבע שעות, החלטתי שדיי נכון כואב לו ונכון בלתי נסבל, אבל כמה אפשר לטחון מים.אם הוא היה באמת רוצה וכל כך אוהב היה הולך ומתגרש ומתקדם משם כשהוא פנוי. אם הבחור הזה יגרום לי לשכוח מהאחר בחיי אני אשלח לו מתנה לחו"ל. סיפרתי לו כל מה שעברתי והוא מבין וכל כך מדהים. החלפנו תמונות, הוא אמר שאני נראת כמו חלום של כל גבר.בקיצור נכון לעכשיו הרבה יותר טוב לי, מקווה שככה זה ימשיך.סופ"ש נעים לכולם
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת,
שמחה בשבילך שיותר קל לך. פיתרון טוב: מישהו מחו"ל ורק להתכתב.... גורם למספיק ריגוש :)
הערב קצת קשה לי אז מחקתי את המספר של האחר כך שאין לי שום סיכוי להסתכל בוואטסאפ שלו ולחשוב מה הוא עושה ומתי נכנס בפעם האחרונה...
שבת שלום יקרות... צריך להתחיל דף תמיכה- מנסות לחזור למוטב :)
א.א בטח נרדמה עם האחר שלה. היא בטח תיכנס לדף במוצ"ש
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
א.א שלנו צדיקה, לא בוגדת בשבת :-)
אני מנסה את הדרך הזאת ואם אני מצליחה לצאת מכל החארה הזה בעזרת התכתבות הזו, כולכן מורידות אפליקציית צ'ט הזו ועושות את זה :-) אני אהיה השפן נסיונות בנתיים
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת מעולה! תשאלי אם יש לו חברים :)
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

טוב תני בהתחלה להבין שממנו יש תועלת ;-)
תנו לי שבוע נסיון.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

בינתיים תתרגלו אנגלית :-)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, לא חושבת שכולן יגידו על הבעלים שלהן שאין סיכוי שיבגדו. אני יודעת שזו אחת הסיבות שבחרתי אותו. כמובן שזה מגיע ביחד עם עוד כמה תכונות כמו שהוא לא הכי מיני בעולם וכו...חוץ מזה בכל התחומים הוא ישר כמו סרגל ובכלל הוא אדם של שחור ולבן...
מאוהבת שמחה שטוב לך.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

לכל חברותיי היקרות .
חחח אכן בשבת זה היום היחיד שאני לא יכולה לבגוד .וחצי יום רני בשקט אתן כבר מתחילות לרכל עלי??
מאוהבת תזהרי שלא תתחילי לפנטז שאת טסה אליו לחו"ל כי אתם נפשות תאומות :) .
דרך אגב גם בעלי שחור לבן וישר כמו סרגל הוא בחיים לא יבגוד חשבתי שאם יבגוד האם זה יזיז לי ? עדיין לא יודעת את התשובה באמת!!!.
חוץ מזה היה לי בשבת זמן לפנטז .(נחשב לבגידה?? )ופנטזתי שאני נוסעת אליו מלר ועושה בו שמות..
זה הבעיה אצלי אני מגדירה לי זמן שאני פוגשת אותו ואז לא יעזור כלום אני מבצעת.
אני בחשש שמחר זה יום כזה שאני "מסמנת " אותו אני על הקצה לדבר איתו מחר על הבוקר ..יש לי זמן לפגוש אותו בצהריים ..פייר מתגעגעת למגע שלו !!!!!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי א.א הנפש התאומה שלי :)

יקירה, אני עוברת ייסורי גמילה. אתמול מחקתי את המספר שלו ועד עכשיו לא נכנסתי לוואטסאפ. חשבתי לעצמי שזה שטויות כי גם ככה לא הייתי נכנסת הרבה...אבל, מאחה"צ הייתי חסרת מנוחה! אני ממש מכורה אליו ומתגעגעת...מקווה שיעבור לי עד סוף מאי (סוף הטבלת ייאוש שלי).
כרגע עדיין לא החזרתי את המס' שלו לנייד ורוצה להחזיק מעמד כמה שיותר זמן. אני גם לא יודעת את המס' בעל פה, שמרתי בפתקית קטנה ליתר ביטחון :)

שבוע טוב, יקירה. תרשמי לי משהו מעודד
טליה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 19:11

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי טליה* »

אז חודשים שלא כתבתי כאן.. ועוקבת מדי פעם ותוהה כמה כאב ויסורים יש בעמוד הזה.
אני והאחר חזרנו לקשר לפני כארבעה חודשים.מתכתבים בעיקר בוואטסאפ.לפחות 3 פעמים בשבוע.מרגישים קרובים,מדברים כמעט על כל נושא בעולם ויש תשוקה מטורפת.מתח.
אחרי חצי שנה שלא התראינו( הקשר ברובו וירטואלי) נפגשנו שבוע שעבר.
אני מבוהלת מעצמי.
היה מדהים אבל לא בטוחה שזה שווה את היסורים.
לא שכבנו אבל זה הזה קרוב.בשארית כוחותיי מנעתי את זה.
אני מרגישה מפוצלת..לא הגיונית..לא נורמטיבית..על גבול השיגעון.
יש לי בעל מקסים..3 ילדים קטנים..מה אני עושה??
אני נהנית הפרגון של האחר..מאיך שהוא מסתכל עליי.נהנית לשחק איתו את המשחק.לכשף.להרגיש מלכה איתו.
בבית מרגישה מתח,גם בעבודה ובכלל בחיים ובשגרה המעייפת. הוא מפלט מהכל עם זאת יסורי המצפון אוכלים אותי..גם על אשתו שכלל איני מכירה.
ניסינו מס פעמים להיגמל זה מזו ולי היה קשה..הוא טוען שמכבד את החלטתי באשר תהיה.
היה כל כך כיף יחד שבוע שעבר..האם זאת באמת הייתי אני שם? קשה לי להאמין שאני עושה דברים כאלה..:(

שבוע טוב אתן מקסימות....
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
את צודקת ואני כבר מרגישה אליו משהו, אבל לי באופן אישי עדיף לםנטז שאני טסה לחו"ל מאשר להיות מאוהבת בחבר משפחה.

טליה
זה לא שווה את זה, תנסי למצוא דרכים להיגמל.
שום דבר טוב לא יוצא מהקשרים האלה.

בקיצור הבחור שאיתו אני מתכתבת מדהים,
ברמות שאי אפשר לתאר. הוא פשוט כמו נפש תאומה שלי, אגב אנחנו אותו מזל. אני מתכתבת איתו שלושה ימים,
לא מרגישה ששוקלת כל מילה, לא מרגישה ולא דופקת חשבון. הוא שולח לי תמונות, אני שולחת לו, מדברים על כל דבר שבא לנו. הוא משתמש המון בשמות חיבה ואומר שחושב עליי המון ומאוד מפחד מרגע שאני לא ירצה את הקשר הוירטואלי. הוא אומר שמעולם זה לא קרה לו באינטרנט שמרגיש בכזאת עוצמה. כל בוקר הוא שולח לי מייל ומספר מה חשב עליי בערב, כל כך מפרגן. כמובן אני לא מפגרת הסיפורים כבר שמעתי ים, בקיצור נכנסתי לאותו צ'ט בשם אחר יותר נכון בכמה שמות וניסיתי להתחיל איתו והוע לא זרם. אנחנו מתכתבים רק שם, לא החלפנו טלפונים, כשהוא בעבודה גם במייל קצת. בקיצור בנות אני בשמיים..... האחר כתב לי היום פעמיים מה אני עושה, על כל הודעה עניתי בהפרש של 3-4 שעות כי הרגתי שכנראה הוא מעוניין בפגישה.... אני לא מעוניינת, אחרי פגישה של שבוע שעבר בכיתי שלושה ימים והוא נזכר רק היום לפגוש אותי כשכל השבוע מתנהג בצורה הזוייה ולא ברורה.....אני כל כך רוצה להאמין שמצאתי פתרון.....מה שעוד טוב במצב הזה, שאני מסתובבת בבית מאושרת ובעלי רק נהנה מזה.. נשיקות
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

סורי שחפרתי
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

יופי מאוהבת, שמחה שטוב לך, פעם ככה גם אני הסתובבתי בבית כשהאחר שלי התנהג בצורה נורמאלית ואכן זה רק תורם לשיפור הנישואים עם הבעל. תמשיכי כך!

א.א איזה יופי גם לך, תהני מחר.

טליה, עזבי שטויות זה לא שווה.

ולמה רק לי משעמם????? בעלי כזה מותק ומקסים אבל איך היה בא לי להיפגש עכשיו עם האחר במלון ולהז....כאילו סוף העולם מגיע.
אני לא מאמינה שהחלטתי לוותר על הקשר עם האחר לגמרי- יהיה טוב, ההיגיון צריך לגבור על הרגש! שום תשוקה או מפגש לא שווים אם אני מרגישה חרא אחריי!
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מאוהבת
אני שמחה בשבילך זה בהחלט יכול לעזור לך להתנתק מהאחר שלך .לא כל הפוקוס יהיה עליו זה משו חדש ומרגש ולעת עתה לא מסוכן .
אלינור יקירתי.
איך אעודד אותך?? הרי אני מחקתי את המס שלו ככ הרבה פעמים והחזרתי אחרי יום .אני כבר זוכרת אותו בעפ.
אלינור אם את יודעת שפרידה מהאחר עושה לך טוב אז תצמדי לזה .
אני יודעת שהפרידה עושה לי רע .
אני יודעת שאני רגועה שיש לי אותו .אבל אני גם יודעת שהוא לא יוצר קשר זה מחרפן אותי ופה אנחנו צריכים לתאם ציפיות הרי הכוונה של שיננו זה להשאר עם המשפחות שלנו ועל זה לא נוותר
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
א.א הפרידה עושה לי רע כרגע אבל אני יודעת שבסוף התהליך יהיה לי טוב.
אני חושבת בהיגיון שאם שלחתי הודעות לא לעניין כדי לשחרר קיטור אז זאת ההוכחה שלא היה לי טוב כשהיינו בקשר. אחרי מה שקרה (עם התאונה) ירד לי כל החשק ואני מרגישה פתטית..
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
אל תלמדי ממני .
שלחתי לו הודעה לפני שעה .עוד שנת בצורת כזאת ואבדנו.
בנתיים אין תגובה
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א ממי תודה על התגובה :) אני לא מסוגלת לשלוח לו הודעה!!!! פתאום ראיתי את עצמי- את הפתטיות שבה התנהגתי ורדפתי אחריו...זו כל כך לא אני!!! איך הגעתי למצבים כאלו? עם כל הגעגועים אני לא מסוגלת יותר לרדוף אחריו. אני רק חייבת להיות חזקה לא להיפגש איתו יותר כשהוא יתחיל עם השכנועים שלו. אגב, אני עדיין בדעה שהפטתיות היא לא המפגשים לצורך סקס אלא הרצון לקבל יחס ואהבה מעבר לפגישות. חבל שהתאהבתי כי אני מפסידה זיו....סוף הדרך :)
נראה לי שאשנה את המטרה שלי מלשכוח את האחר ללא לבגוד בבעלי. ככה לא אחפש תחליף לריגוש באף דרך אחרת של קשר עם אף אחד.
אני חייבת להפסיק להתגעגע לנשיקות שלו :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור .
זה גם לא אני עם הרדיפה הזאת אבל אני לא שולטת בזה!!!!!ועובדה שאני ממשיכה עם הרדיפה אז אולי זה כן אני?
ואני עדיין בתוך שכנוע עצמי עמוק שכל עוד הבעל שלי לא יודע אז זה לא נורא.זה פשוט מגוחך כי אם חברה/אחותי היו אומרות לי שהם מז..מהצד ככ הרבה זמן ושזה מזמן כבר לא סטוץ או מעידה חד פעמית הייתי פשוט חושבת שהם מניאקיות ..במיוחד שיש לי בעל תומך אוהב ומפרגן ( לא שאין לו את הקריזות שלו) אבל באמת שזאת לא סיבה לבגוד ואני לא מנסה להתנער מאחראיות .
אני ככ אוהבת את הידיעה שהוא רוצה /צריך/חושק ..אוהבת את המגע שלו .אוהבת אפילו את הציפיה למפגש .
ואני לא מתעלמת מזה שהוא מחרפן אותי שהוא לא יוצר קשר כמו שאני רוצה ..בטוח שאני עושה אידליזציה פה וזה משו שאני צריכה לבדוק עמוק עמוק בפנים ..בקצור מסובך .
מי שיכולה שתתרחק כמו מאש ואם מחפשים רגוש ומשו שיעורר אתכן תמצאו משו עם תועלת .משום מה כל השנים הארוכות האלו לא מצאתי את הכוחות לנתק את הקשר הלא בריא הזה כמו מחלה כרונית...(אולי לא רציתי מספיק?)
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

בחיים שלי לא חשבתי שאגיע למצב שאכעס על עצמי כך.. שארגיש טיפשה שהגעתי למצב הזה, שאני אתן לגבר לשחק לי ברגשות בדרך כל כך פוגעת..
כבר סיפרתי פה שהוא הבריז לי לפני חודש ל"יום כייף" שתכננו ביחד... שבוע שעבר הוא עשה את זה שוב.
במהלך החודש הזה לא הצלחתי לחזור לקשר המדהים שהיה לנו ביחד בקשתי שנפגש כי רציתי לגמור עם זה כמו שצריך. אבל הוא התנהג כרגיל ניסה להחזיר את הקשר למה שהיה .
אחרי כמה ביטולים קבענו סוף סוף ליום חמישי שלחתי לו הודעה בבוקר. לא הגיב עד הצהרים , בצהרים רשם שהוא עדין בעבודה ושיחזור אלי יותר מאוחר .
הגיע השעה שקבענו והדביל פשוט נעלם לא מגיב להודעות ולא לטלפונים...
אני יודעת שהוא ינסה לצור קשר ויתחיל עם הסיפורים שלו .. אבל אני חייבת לעצמי, למעט הכבוד שנשאר לי פשוט להעלם לו ..
תחזיקו לי אצבעות שהפעם אצליח!! אני כל כך רוצה שזה יצליח לחזור לשקט ולשגרה!!
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

א"ש
מצטערת לשמוע...
תגידו מה יש לגברים האלו? פשוט תופעה או שאנחנו הנשים תופעה שאין לנו עמוד שדרה? (לי בכל אופן ).
א"ש הוא ממש חצוף עם ההברזות .תנסי להתעלם ואם קשה לך תכתבי פה בדף ננסה לעזור .חיבוק
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

חייבת לשתף שמרגישה המום עוצמה וכח מזנ שלא יוצרת איתו קשר. התזכורות ששמתי לעצמי ביומן ופתאום קופצות ומשמחות אותי כמו "מדהימה" וכו לא פחות ממה שהיו משמחות אותי ההודעות שלו...שבוע קל לכולן.
א"ש חיבוק.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”