איך שוכחים מישהו

אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

א"ש שלי במקרים כאלה היה אומר, לא קבענו שאת תתקשרי? אני לא זוכר כלום.... וישר מוחק את ההודעות... גברים :-(
מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
מצטערת לשמוע, פשוט זלזול.
ככה אני הרגשתי כל השבוע שעבר, שהיה שולח הודעה אחת ביום אני עונה והוא מגיב למחורת או בכלל אחרי יום.
אתמול פתאום התעורר לחיים.

אם ואחות
כל הכבוד גהה בך מאוד מאוד

א"ש
ממליצה לחפש פתרונות בשביל לצאת מזה, אני מרגישה שמצאתי עם התכתבות עם הבחור החדש שבחו"ל.
זה גורם לי להיות אדישה לאחר שלי.

אלינור
גהה מאוד גם בך, שהבנת עד כמה זה לא הגיוני שיוצרים קשר ואין שום המשך או התייחסות אמיתית בצד השני.

בנות נשיקות והמון כוחות לכולם
אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש האחר שלך לא סגור על עצמו בכלל!! ואל תתאכזבי יקירה, חיבוקים.
א.א יצאה פגישה? אני מתרגשת דרכך :) כמובן שהאחר שלי נכנס שוב להדממה אז זה מאוד עוזר לעיניין הניתוק.
מאוהבת, תודה על החיזוקים. גם אני גאה בעצמי. לא החזרתי את המס' שלו לנייד.
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

תודה לכן זקוקה לעידוד לחיבוק הזה..
מה שהכי מוזר , שאני יודעת שהוא חושב עלי כל הזמן ואפילו מקנא לי - כמה ימים אני לא מתייחסת אליו בגלל עבודה \ בית הוא ישר חושב שמצאתי מחליף....
ומתחיל עם שאלות קנאה בעלי לא מקנא לי כך....
אני חושבת שהוא מבריז לי כי הוא יודע שאם נפגש אני אסיים את הקשר.
אבל החלטתי! ואני אעמוד בזה . גם אם הוא יתקשר השבוע אני לא אענה לו.. שבוע הבא חופשה משפחתי ..כך שבועיים גמילה
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

בהחלט מגיע חיבוק ענק לכולנו כאן,
כמה הזוי שכל הסיפורים כל כך אותו דבר מבחינת התנהגות הגברית,
אומנם יש לנו את עובר אורח, אבל נראה לי הוא גבר יוצא דופן, מהגברים שקימיים רק באגדות :-)
אני רק הבנתי דבר אחד עד כאן, שחייבים למצוא פתרונות למצב,
עברה שנה ואני לא עשיתי כלום ושום דבר פשוט לא הצלחתי!!! גם כשהוא עזב אותי לשלושה חודשים
וגם כשאני עזבתי בפעם האחרונה לחודש וחצי.
אולי כרגע אני משלמת מחיר כבד מדיי בהתכתבות החדשה הזו ואולי אפילו התאהב, הכי כואב שאני תיפוס שלאמסוגל לבגוד פיזית ולא חיפשתי את זה אף פעם,
וכרגע אני נאלצת לעשות זאת אומנם רק נפשית, אבל זה יהיה שיעור טוב לחיים לא להתקרב יותר לגברים אחרים ובמיוחד נישואים....
אגב היום לא מתכבים עם בחור החדש כי הגיע אליו משפחה והוא אמר לי מראש שלא נאכל לדבר היום.
לגבי אחר, אני רוצה לחתוך את הפירורי הודעות שהוא שולח לי, אבל עוד לא מצאתי מילים נכונות כי אני לא רוצה לפגוע בו.
מקווה שבקרוב אני אמצא......
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מאוהבת
נראה לי שאת לא באמת מאוהבת באחר שלך אחרת לא יכול להיות שאת דחקת אותו לצד וזה מעולה!!! זה אומר שחסר לך רגוש או יחס שונה..נראה לי שאנחנו פה מאוהבות בפנטזיה ולא בבנאדם עצמו..
אלינור הוא לא יצר קשר התקשרתי והוא היה מאוד נלהב לשמוע אותי שאלתי אם עסוק אמר מאוד כרגיל ..בקצור אמרתי לו נדבר שיהיה לך זמן וניתקתי לא עשה לי חשק לקבוע איתו פגישה .ששלחתי הודעה על שנת בצורת קרא ולא הגיב.
זה היה כבר ב9.00 בבוקר מאז כלום נעלם..בעצם לא נעלם הוא בכלל לא הופיע..אכן התעלמות וזלזול.
אלינור ממי מקווה שתהיי חזקה בשביל שנינו התחלת משו שיהיה לך כוחות להתמיד .
א"ש בהצלחה .
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
אני לא יודעת עם אני מאוהבת, לדעתי מאוהבת כן, אהבה אמיתית לדעתי לא, למרות שאם היה יציב והקשר היה מתנהל אחרת אולי כן... לגבי התאהבות אני בדיוק בודקת כשאני בקשר עם עוד מישהו. זה רק כמה ימים לכן לא ניתן לדעת בשלב זה. אעדכן בהמשך.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אל תשכחי גם שלא היה בינינו יחסי מין, אז הכל כל כך פלאטוני....

לגבי שלך באמת זלזול, הכי מעליב שיש כוונה טובה וציפיה ובחזרה את מקבל ריקנות. אני מכירה את זה יקירתי.... אבל מי אני שאגיד לך מה זה את כל כך הרבה שנים שם....
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א מצטערת בשבילך על התחושה המאכזבת מהאחר שלך. אני כן רוצה לומר לך שאני לא חושבת שההתעלמות של האחר שלך נובעת מזלזול בך. אף פעם לא חשבתי שהאחרים מזלזלים בנו- הם לא רגישים למצב ולפעמים מתעלמים בכוונה על מנת לא להגביר את התלות שלנו. חיבוקים יקירה.
אני חזקה אבל כואבת ומתגעגעת אליו נורא. עם זאת, אין סיכוי אפילו שאשלח לו חג שמח מיוזמתי.
שאלה רטורית: כמה דמעות עוד יזלגו בגללו ועד מתי?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור לגמרי מיותר לשלוח חג שמח. צריך להתנתק לחלוטין למרות שהמקרה שלך לא פשוט כי את אמורה לעבוד איתו... אני הייתי שוקלת לעבור מקום עבודה...
אני ממש נמנעת מלהגיע למקומות שיכולה להתקל בו או ממקומות שיודעת שהוא באזור ואז יותר קשה לא ליצור איתו קשר.
יודעת שממש לא אאחל לו חג שמח ולא יום הולדת שמח כשתהיה לו יום הולדת. מיותר לגמרי וכל הקשר הזה מיותר וסתם תסבוכת באמצע החיים.
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות, סליחה שאני מתערבת, ולא רוצה לרפות את ידיך, אבל נראה לי שגם בתסבוכות באמצע החיים יש כללים לא כתובים... האם את כועסת עליו? האם היה ביניכם ריב? האם החלטתם להפסיק את הקשר?

שלא תביני לא נכון, אני מעריצה אותך וחושבת שאת בהחלט עושה את הדבר הנכון. יחד עם זאת, יש צד שני ולפחות ראוי לעדכן אותו על כך שכללי המשחק השתנו מבחינתך. לסגור את זה בהבנה הדדית ולא בסימני שאלה.

נכון שזה קשר אסור, לא לגיטימי ולא בריא ויפה שעה אחת קודם לסיימו, אבל למה לא לעדכן אותו שהוא הסתיים? זה מה שהייתי מצפה אם הייתי בנעליו
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אתן לא מאמינות מה הקטנה שלי שרה לי באמבטיה לפני כמה דקות בתוספת ריקוד ורקיעות ברגליים :) מהסרט פרוזן...

לעזוב לעזוב והחופש בי מתחיל לנשוב
לשחרר לעזוב וללכת עד הסוף
לעזוב לעזוב ולא אבכה יותר ודי
כאן אני וזה כוחי.....

הרגה אותי!!! איזו מתוקה
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, האם האחר שלך מנסה ליצור איתך קשר ואת מסננת אותו או שהוא עדיין לא יצר קשר?
כששבוע שעבר האחר שלי שלח הודעה עניתי בנימוס. אם ישלח חג שמח אחזיר תשובה כמובן. כרגע הקושי שלי שאני לא יוזמת הודעות או מפגשים.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, לא היה ביננו שום ריב. נהפוכו לפני שבועיים כאשר עדיין הייתי בתוך הקשר אמרתי לו שאני אשמח לראות לראות אותו ולפגוש אותו אבל אני סיימתי ליזום בקשר הזה. מאז הוא יצר קשר פעם אחת שיתפתי פעולה אם כי לא יצאתי מגידרי... זה הוא שלא מתנהג לפי איך שאני ביקשתי ...לא משנה שמאז השתנתה לי ההרגשה לחלוטין אבל הוא תמיד יכול לפנות ולשאול...
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אלינור איזו מתוקה הבת שלך... זה ההמנון החדש של כולנו :-)

רציתי לספר לכן ששנה שעברה הייתי במצב מאוד לא פשוט בגללו והרגשתי שאני לא מסוגלת לראות אף אחד
ובגלל זה גם ויתרתי על ליל הסדר כי לא הייתי במצב לראות אנשים ולא רציתי שידברו איתי בכלל
אבל השנה... אני אלך ואהיה עם המשפחה שלי.
והוא לא מעניין אותי בכלל. (לא יפה להגיד אבל הלוואי ואשתו תחנק ממצה!. )

ניקי
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

הבנתי. אם כך, אני מניחה שהוא מבין שהבחירה היא שלו...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

ניקי. הצחקת אותי עם המצה :)

המילים שהקטנה שלי שרה מהסרט ממש התאימו למצב שלי היום. עלו לי דמעות בגלל האחר והתרחב לי הלב לראות את התמימות הזו שלה. אני סתם רגשנית :)

כל הכבוד לך שסירבת לקשר איתו....תראי כמה קשה לנו וכמה עבודה עצמית אנחנו עושות כדי לא לרדוף אחרי האחרים. את ממש לא רוצה להיכנס לקשר עם גבר נשוי
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ניקי יקרה את פה?
מקווה שתהני בחג ואל תחשבי על האחר ולא על אשתו.
אלינור איזה קטעים עם הבת שלך היא צריכה להכניס לנו את המילים האלו טוב טוב לראש שלנו.
בנתיים הגעתי הביתה והבעל שלי הכין לנו ארוחת ערב והתחלתי להרגע ..מזל שיש לי אותו
אני מניחה שהאחר שלי באטרף לפני החג יש לו עומס של ניתוחים ואני התקשרתי על הבוקר בטח שהיה בבקור במחלקה .אבל בכל זאת התאכזבתי שלא חזר אליי הוא כנראה מכיר אותי ורגוע שאני לא יעשה דרמות ואחליק על זה.
אלינור הקטע האחרון יפתי היה בשבילך ..
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

לא.א. ,
אני כאן קוראת אתכן תמיד.
אנסה מאוד להנות עם המשפחה.
אני כל הזמן מזכירה לעצמי שהוא לא שווה מחשבה.
חייבת לשנן את זה . אני חייבת אולי רק ככה זה יעזור.
כבר אין לי את הרצון לאחל לו חג שמח כמו בעבר. הוא לא ראוי לאיחולים שלי!
(כשאיחלתי מכל הלב הוא סינן. איזה מין בן אדם עושה דבר כזה??)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א , ברור לי שאם לא הדרמות שעשיתי וחוסר הסבלנות שלי הקשר שלנו היה ממשיך כמו בחצי שנה הראשונה. הוא היה שולח הודעות כמעט כל יום והיה מתעניין והיה משתדל ליזום...אבל אין מה לעשות- ככה הגבתי למצוקה הנפשית שהייתי בה... אחרי החגים נסחפתי לחלוטין עם ההתאהבות הזו ואיבדתי פרופורציות. לצערי כלום לא עניין אותי חוץ מלהיות איתו. זאת הייתה אובססיה נוראית שלא הצלחתי כבר לשלוט בה.
ועכשיו, אני כבר לא אובססיבית. רק עצובה ושבורה ומותשת ומנסה לא לאהוב אותו כל כך ולהמשיך הלאה.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
קשה לי לקרא שאת ככ סובלת .אל תהיי עצובה אולי תעשי משו כייפי חוץ מעבודה ובית?
אולי מחר נכריז על יום פינוק האישה? או שנעשה מסג' טוב או נקנה בגד או נעל או כל דבר מפנק אפילו לקחת שעה לעצמנו ולעשות אמבטיה עם שמנים ?
הבעל שלי כבר נרדם גם אם תכננתי סקס אבוד לי..שהאחר והוא ישנו ביחד ..אהה בעצם הם כבר ישנים ..לילה טוב ושנקום מחר עם מצב רוח טוב ואנרגיות טובות נשיקות וחיבוקים לכולן
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אלינור
אהבתי את השיר של הבת שלך - מקסימה
אני שרה לעצמי בימים האחרונים שיר של דנה ברגר לא ליפול, לא ליפול, לא ליפול...

ניקי
הרגת אותי עם המצה .. יש לי עוד כמה אנשים בעולם שהייתי מאחלת להם את זה :-) :-)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

בוקר טוב יקרות, אני קמתי עצובה הבוקר. לא על האחר, על בעלי שלא מרגישה אליו כלום :-( עוד לא סלחתי לו על שנים של חוסר חמלה, בלי להציע עזרה, של תלונות... התקשורת השתנתה אנחנו כבר לא שם לשמחתי. מצד שני אין בי אהבה כלפיו. המתבקש זה כמובן לרוץ לקבל חיבוק אצל האחר, אבל יודעת שזה לא הפתרון וגם לא יקדם אותי לשום מקום...
מקווה להמשך יום אופטימי.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב בנות.
לכל האימהות לקטנים....השיר let it go מהסרט frozen . הילדים רואים אותו מדובב ואלו המילים בדיבוב :) רק אתמול "קלטתי" את משמעות המילים :) כשהיא שרה אותו...

הבוקר אני מחוייכת. מסתכלת על הכל כשיעור לחיים, חוויה שאני צריכה לעבור. א.א אני אמנם סבלתי מאוד ביומיים האחרונים אבל ברוך השם זה באופן שפוי שלא גורם לי לרצות ליצור קשר ולרדוף אחריו (אני

לא אובססיבית, שיחררתי ממנו). מבחינתי אני מקדישה את השברון לב והעצבות ואת כל מה שאני עוברת לבחורים ששברתי להם את הלב וששמעתי מהם שיש לי לב של אבן- הנה היקום מחזיר לי :)

נראה מה יהיה, הלוואי והאחר ירצה שנחזור להיות כמו פעם אבל זה אשליות....אני מניחה שייקח לו זמן ליצור איתי קשר שוב פעם אבל זה בסדר מבחינתי כי אני חייבת לשחרר את התלות בו ולהתחזק עוד.

א.א אתמול עם כל העצבות פינקתי את עצמי בטיפול פנים :) בואי לא נגזים- עם כל הכבוד לזה שאני עצובה ואתמול בכיתי המון אבל לא אני לא במיטה בדיכאון. יש חיים :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

עכשיו אני צוחקת כי כשהוא התקשר בפעם הקודמת אחרי הפסק זמן. הוא היה כל כך רציני ושאל אותי "מה קורה?" ואני בכלל הייתי בדרך למניקור :) אז עניתי לו: סבבה, בדרך למניקור...אני עכשיו מבינה שהוא אפילו לא מתאר לעצמו שאני סובלת ואוהבת אותו ומתגעגעת כל כך .

בקיצור: א.א לא לדאוג, אני דרמטית בדיבור ובכתיבה יחסית למה שקורה במציאות
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש מה שלומך?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש מה שלומך?
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

תקשיבו החצוף שולח לי עכשיו הודעה....
מתאפקת לא לענות!!!!
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

נפגשנו
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

נפגשנו
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

איך היה א.א?
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

עכשיו פתחתי את ההודעה, אתן לא מאמינות מה הוא שלח ..
חג שמח
הרמת כוסית מחר?
נו איך לא אשתגע ממנו , בן אדם לא יציב .
לא עניתי ...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אני מתרגשת כאילו שאני נפגשתי עם האחר שלי :)
אני חייבת לדעת להיות סבלנית ומעניקה כמוך!! נראה לי האחר שלי נטש את המערכה לתקופה הקרובה. איזה באסה!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א ,
חשבתי לרגע שאת לא עונה כי את עדיין המומה :) אבל את בטח בנסיעה הבייתה אחרי הפגישה.
בטוחה שהיה לך כיף ממי

נשברתי! אם האחר שלי ירצה להיפגש אחרי החגים (אני לא יכולה לפני) אני נפגשת איתו. הוא בטוח יחזור כשישים לב שנעלמתי ואין "התקפים" יותר :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור מותק, זו א"ש ולא א.א.... לדעתי אחרי שהאגו שלך ישחרר תביני שאם הוא נטש הוא בס"הכ עשה לך טובה...
יש לך נישואים טובים ומספקים למה להרוס?
זה לא שאת קמה בבוקר כמוני וחושבת מה לי ולבן אדם הזה... שאגב חושב שאנחנו זוג מושלם...(בעלי)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות- א.א רשמה נפגשנו.
האחר שלי לא נטש אותי...למה חשבת ככה?
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

היה יותר ממושלםםם.
הוא מחר טס לנתח בחול ל3 ימים אמר שהיה לו אתמול מטורףףף אמרתי שנמאס לי מהתרוצים שלו הוא אמר שאני צודקת אבל באמת לא היה לו זמן ...היום נפגשנו לחצי שעה והוא מהר לקליניקה .אני אחרתי ולכן הוא התעכב ואיחר לקליניקה אבל לא היה מוכן לוותר על הפגישה ובדרך היה לו פנצ'ר ..(עונש על החוסר התיחסות אתמול.סתםםם...).
הוא פשוט הורס!! כמעט בלתי אפשרי לי להיות בלעדיו.
שאלתי אותו איך הוא שוכח ממני לתקופות ואני חושבת עליו כל יום.הוא אמר שהוא מפנטז עליי כל יום..בקצור מה אני עושה איתו?? חולה עליו
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, את רשמת שהוא נטש את המערכה לעת עתה. והתכוונתי שא"ש עוד לא פתחה את ההודעה לפני כן. קורים פה יותר מדי דברים...
א.א. את חסרת תקנה....
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. את הדוסית הכי גנובה שאני מכירה(אם אפשר לקרוא לזה מכירה). או שגם שאר הדוסיות הן בעצם כאלו ורק יש להן חזות חסודה???
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א אני חייבת ללמוד ממך...אצלי אין דבר כזה חצי שעה :) אני חייבת סבלנות עם האחר שלי. הוא באמת בסדר :) . בגלל זה הוא שואל למה אני מתנהגת ככה בין הפגישות. הוא היה צריך למצוא מישהי כמוך ממי. נשיקות
אם ואחות,
"נטש את המערכה"=נרדם. הקושי שלי והדמעות זה בגלל שאנחנו לא בקשר יומיומי אינטנסיבי. ועכשיו אני לא שולחת הודעות יותר מאז הפאדיחות שעשה תאונה ולא שמתי לב למה שרשם.
בנוסף, את צודקת...יש לי נישואים טובים חמש חמש ואני לא אוותר על בעלי בשביל אף אחד אז כן מנסה לשכוח מהאחר לגמרי ולהפסיק את הקשר כי זה באמת מיותר כשחושבים בהיגיון אבל הסקס עם האחר כ"כ טוב ומושלם והתאהבתי בו ואני מתה על הריגוש הזה :)

וכל הכבוד לי- לא יזמתי שום קשר עם האחר עדיין ואין לי את המספר שלו בנייד!!!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, תפסיקי לקנא בא.א :) המקסימה

בפורום אנחנו מפרגנות ותומכות :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

הכל נאמר בפרגון ואהבה |L|
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א, עכשיו אפשר להבין איך החזקת מעמד כ"כ הרבה זמן.

אם ואחות, כל פעם אני מופתעת מחדש מקווי הדמיון ומהאופן בו את מיטיבה לתאר לפעמים את תחושותיי...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, אני יודעת שהכל באהבה :) השתפר לך מצב הרוח מהבוקר? למה את לא מצליחה לסלוח לבעלך? לדעתי אם לא תדעי לסלוח לו לא תוכלי להינות ממש מהיחסים גם אם יהפוך עולמות

מיוחדת, עכשיו גם אני מבינה איך א.א מחזיקה מעמד כל כך הרבה שנים...היא רגועה ומעניקה וסלחנית וסבלנית...וזה הכי טוב כי ככה נהנים מהכל!!!

א.א את היום יצרת קשר וקבעת פגישה או שהוא? מצטערת על החדירה לפרטיות אבל אני מנסה ללמוד איך מתנהגים עם הפרופסור
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, את צודקת שאני חייבת לסלוח לו... נראה לי שאתמקד במפגשים של האימון הקרובים לסלוח לבעלי על השנים הנוראיות מבחינתי, ולסלוח לעצמי על השנים האלה..
לשמחתי ההרגשה שלי השתפרה בהמשך היום. לשמחתי היתה לי פגישת עבודה כך שהייתי צריכה להתלבש, לצאת ולהיות מקצועית ומפוקסת. אני כל יום אומרת מזל שאני צריכה בכל יום לשים את המסיכה הזו גם אם אני הכי לא שם. כי לשכב במיטה ולבכות לא יקדם אותי לשום מקום... בעלי חושב שהוא מפרגן לי כשהוא מציע לי לא לעבוד. אין שום סיכוי בעולם שאוותר על יכולתי לפרנס את עצמי בכבוד, ועל החובה להיות מקצועית ולא לשקוע בכל מני חפירות פילוסופיות...
מצחיק כמה הוא ואני שונים... היתה לנו לאחרונה שיחה שאני אמרתי שזה חשוב שלא התחתנו צעירים וכן התנסנו לפני (לא שזה עזר לי..) והוא לעומתי בכלל לא לושב שזה ממש חשוב. לא רואה בעיה בזוגות שנמצאים יחד מהתיכון... כמו שאמרתי בן אדם של אפור... והוא שחור ולבן...
מיוחדת אין לי אלא לשלוח לך (()) אם גם את היית מדוכדכת כמוני...
נראה לי שאצלי זה גם הורמונלי הדכדוך... לפני מחזור...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאופקת, א.א.ואלינור השפיעו עלייך לרעה ;-)
אל תושפעי מהן :-) נכון כשקוראים על החוויות המסעירות הסקס החד פעמי החיבור של הנפשות התאומות זה עושה חשק...
אבל אל תלכי שולל אחרי כל אלו...
זה נזק לעצמינו, לזוגיות שלנו לכח שלנו לאמת שלנו...
תכתבי לנו במקום {}
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות יקרה, קרעת אותי מצחוק עם מה שרשמת למאופקת.

מקווה שההרגשה שבא לי ריגוש מחר תעבור לי ומהר!!! זה לא לעיניין!! איך אני יכולה לשכוח את ההחלטות שלי? שכחתי שאמול כ"כ בכיתי? כל היום הייתי בעננים ומאושרת כי חשבתי על פגישה איתו.

אסור לי ליצור איתו קשר!
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור אנחנו יודעות שאת מסוגלת להתאפק... (()) ולו רק בשם האגו שלך.... שאף גבר לא יגרום לך לרדוף אחריו... ;-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, תודה רבה על החיזוקים- זה עובד:)
אני מחר אצא לעבודה ולא אחזיר את המס' שלו לנייד כדי שלא אתפתה לשלוח הודעה. אני חייבת לעמוד בזה מחר בבוקר!
אם יקרה נס והוא יתקשר מחר- אני לא אחזיק מעמד (אני יודעת שהלו"ז שלו מפוצץ מחר ואין סיכוי שיכול לברוח מהבי"ח אז זה לא ריאלי).
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
אני התקשרתי ראשןנה הוא שלח הודעה תכף חוזר ואכן חזר אבל לא יכולתי לענות ואחכ התקשר שוב ופשוט לא עניתי עד שצלצלתי שוב (ממש לא לקח הרבה זמן)דברנו קבענו והז..זהו .בקצור גם היום אני לא יקבל "עובד מצטיין" אולי "עובד מז..."
אם ואחות לא נראה לי שיש הרבה דוסיות שמתנהגות כמוני אבל ברור שיש בחברה שלנו בגידות ...ואני דרך אגב הולכת עם מכנסיים ובלי כיסוי ראש אז מי שלא מכיר אותי מהבית לא משייך אותי למגזר הדתי ..
ואני מקבלת כל בקרת באהבה .צריכה שינערו אותי מידי פעם.
אבל חייבת לשתף שהיום האחר לא הפסיק לנשק ולהגיד שאני המתנה שלו ויפיפיה ועיניים מדהימות ..הרבה זמן הוא לא דבר כ"כ הרבה .אולי ממש התגעגע היבשוש שלי?
מאופקת כמו שאם ואחות אמרה אל תלמדי מאתנו המועדות הסדרתיות.
אלינור צר לי לאכזב אותך אבל את רק בתחילת הדרך ...כל עוד את פוגשת אותו בעבודה צריך מלא כוחות להתנתק פיזית ונפשית.הם יודעים לשגע אותנו ולנגוע בדיוק בנקודות חולשה שלנו.מאחלת לך יםםםם של כוחות.אוהבת אותך מלאא
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, ברור שהוא יצור קשר, השאלה רק מתי ואת צריכה להיות מוכנה לזה ולהחליט מראש אם להיענות או לא...

אם ואחות, הייתי, ועודני, מדוכדכת מאוד. אני יודעת שהפתרון הוא למצוא את המרכז שלנו, את תחושת הערך העצמי והאהבה העצמית שאינה תלויה ביחס של אדם כזה או אחר אבל, אצלי לפחות, בלב לבו של העניין עומדת זוגיות לא מספקת שאפשרה לגורם נוסף לתפוס חלק מהלב שלי ולמרות שאותו גורם שלישי אינו רלוונטי מבחינה פרקטית, זה מייצר סימני שאלה כבדי משך לגבי הזוגיות והמשכה. מעבר לזה שהאחר עצמו מקסים ורגיש וקשוב ומכיר אותי כל כך טוב, זה רק שם זרקור על המחסור. יש הרבה אנשים מקסימים בעולם אבל ברגע שהחלטת לחיות עם אחד מהם זה לא אמור לקרות.
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

מאופקת
אל תשלחי הודעה, אם עברתם 25 ימים אל תחזרי לזה - הלוואי שאני הייתי עומדת בזה.
למרות שהוא שלח הודעה אתמול ורצה להיפגש לא חזרתי אליו, הוא ראה שקראתי את ההודעה וכל היום הוא היה מחובר לווצאפ.
נכון שמפגשים של א.א. מעוררים את הרצון לחזור אליהם (א.א. קחי את זה כמחמאה:-) :-) )
אולי אנחנו צריכות לשנות את שם הקבוצה מאיך שוכחים מישהו .. לאיך "גומרים" עם מישהו"... תרתי משמע
תחזיקי מעמד (())
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב, התעוררתי בבוקר והוא מייד עלה לי במחשבות...התאפסתי מייד. לא הכנסתי את המס' שלו לנייד!
עכשיו אני קצת מבינה איזה טמטום שהייתי שולחת לו הודעות. כמעט את כל הפגישות שלנו תמיד קבענו מראש בגלל שהוא מאוד עסוק- הוא כל הזמן בניתוחים או בקליניקה. הרי יש לי את הלו"ז של המחלקה כל חודש לכל החודש (הוא דואג להעביר לי) אז למה כל הזמן כעסתי? לא יודעת! כנראה מחוסר ביטחון שאולי הוא כן יכול ולא חושב עליי....הרי גם אישתו לא רואה אותו כמעט רק בסופ"ש או בערב.

א.א לפני חודשיים כשהגעתי לבקר הצעתי לו שנלך לאיזה חדר בבית חולים לחפוז (השראה ממך). הוא היה בשוק ואמר לי שלא עושים דברים כאלו ושזה לא מכובד :) כאילו להז...במלון זה יותר מכובד? זה רק יותר נוח :)
מצד אחד מחמיא לי שהוא משקיע את הזמן לפגישות אבל מצד שני זה גרם לכך שניפגש רק פעם בחודש וחצי כי בספונטני אני בד"כ לא פנויה.

שיהיה יום טוב לכולנו
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, אל תהיי קשה עם עצמך. ואל תשתמשי במילים מאשימות כלפיך כמו טמטום....
גאה בך שלא יצרת קשר. תראי שלאט לאט פחות תזדקקי לזה.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, תודה על התגובה שלך. עכשיו אני עוד הפעם "מתחרפנת" מזה שמרגישה שחייבת אותו (לא לסקס). מזל שאין לי אין המספר שלו כי היום זה יום כזה שהייתי שולחת הודעות ומשגעת אותו. מה זו ההתמכרות הזו אליו? אני מתפללת שישלח לי הודעה היום, מרגישה שחייבת לשמוע ממנו. אוף!!! אני רושמת את הדברים ואפילו לי זה לא נשמע הגיוני?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאופקת, במקרה שלך באמת אין לך מה להתקע...
תעברי הלאה...
לכי תקרעי את העיר , מה שאנחנו לא יכולות לעשות ;-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאופקת, מה הגיל שלך?
ברווקותי היה לי קשר עם גבר נשוי וזה היה הכי כיף בעולם - הוא כל כך אהב, פינק, דאג לי והיה איתי יותר מאשר עם אישתו :). סיימתי את הקשר איתו לגמרי בגיל 22 כי ידעתי שחייבת להכיר את בעלי לעתיד וזה לא יקרה כל עוד אני איתו. למרות שרצה להיות איתי ואפילו אולי לעזוב את הבית לא הסכמתי בגלל פער הגילאים ביננו (19 שנים). ואגב, אני חושבת שעשיתי טובה גדולה לאישתו כי עד שהכיר אותי היה בוגד בה כל הזמן ואותי הוא כל כך אהב שפשוט הפסיק לפזול. וחלק מהזמן היא ידעה שאנחנו ביחד...ועד היום הם נשואים.
אם עברת את גיל 22 את חייבת לסיים את הקשר.
חחחח הזכרת לי נשכחות....
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

מאופקת את כל כך צודקת, מזמן הייתי צריכה להעיף אותו.. אבל יש בו משהו שמושך אותי אליו כמו מגנט (אני יודעת בדיוק את החולשה שלי וזאת הבעיה)
אבל אני אעשה לזה סוף - אני בדרך הנכונה ליציאה מהקשר הזה ...

ועצה לי אליך - אל תחזרי לשם שום דבר טוב לא יצא מזה!!
את רווקה , נצלי את זה , תעשי חיים זה לא שווה את זה..
בהצלחה
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אלינור גם אני גאה בך!
למאופקת ברוכה הבאה...

גם לי הוא עלה במחשבות הבוקר אבל מיד איחלתי לו את "איחולי הבוקר" ולאשתו "ספיישל איחולי חג"... שונאת אותה בדם!
מותר לי. זה מרגיע אותי .
ברגע שאני אעשה מספיק כסף אני עפה מפה. אין לי שום רצון להשאר כאן.
לצערי בעוד כמה חודשים יש ארוע גדול מאוד ואני אצטרך לראות אותו שם. לא רוצה לחשוב על זה.
אני רק מחפשת תירוצים להתחמק מזה וזה ארוע מחייב ביותר.
נ.ב. נראה לי שרזיתי (המשקל בבית התקלקל אז לא יכולה לוודא)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

ניקי תודה ממי...אני ככ שמחה לחיזוקים היום. חשבתי עכשיו שהצורך הזה בו זה כמו סם!!! איזה מפחיד!!! הלוואי והיה יכול להיפגש והיה שולח הודעה, אני כל כך מתגעגעת.
ניקי כל הכבוד גם לך ותשקיעי בעצמך, את מקסימה.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאופקת, תשחררי ותמשיכי הלאה!!! תחשבי על עצמך בלבד ועל החיים והמשפחה שאת צריכה לבנות.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, את צודקת, זה לגמרי סם - תוך כדי מרגישים יותר טוב אבל בין לבין נורא קשה וכל "מנה" גורמת לנו לרצות יותר את המנה הבאה...

נסי אותי לומר לעצמך שזו תגובה ביולוגית. נשים "מתוכנתות" להיקשר ולהתאהב בעקבות סקס. את אוהבת ומרוצה עם בעלך ומה שאת מרגישה הוא סוג של אשליה...

אני לא יודעת מה קורה לי בימים האחרונים, מעין תחושת ריקנות, אדישות. אנחנו עדיין מתכתבים, אבל קצת כמו זרים. לא קרה משהו מיוחד.

ניקי ומאופקת, אולי זה לא נראה ככה כשאתן ממש בתוך זה, אבל באמת הדבר הכי טוב שאתן יכולות לעשות עבור עצמכן זה לחפש בחור נהדר. זה לא יהיה כמו האהבה האסורה אבל אולי זה מאפשר להתמקד במה אתן מחפשות ומה יעשה לכן טוב. המון דברים מרגשים עדיין מצפים לכן :-)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ניקי ומאופקת.
אתם באמת במצב טוב הכל פתוח.
אם ואחות מה את עושה כדי להתקרב ולסלוח לבעלך? נראה לי שאת בחורה ששהגיון עולה על הרגש..
איפה מאוהבת כבר קנתה טיסה לחו"ל?? חחח רק שלא תתחיל עם האחר שלי, יהיה לה עסק איתי .
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

הרגע היתה לי הארה
חשבתי אם לאחר יהיה משהי אחרת אני יקנא ממש אבל אם לבעל שלי יהיה משהי אני לא יודעת אם אקנא..הזוי לא??איך אתם מסבירים את זה?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א כנ"ל גם אצלי. לא יודעת להסביר ( מקנאה קצת לבעלי ונטרפת מקנאה לאחר)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. בואי נכיר באמת... אם הייתי הגיונית לא הייתי אתכן כאן היום...
לגבי בעלי, אחרי ששיניתי דפוסי תקשורת אני מנסה לייצר פתיחות, ואינטימיות בקשר.
חוץ מזה זה מן תהליך כזה שעובדים על הסליחה ועל שינוי גישה.
האמת שממש בא לי להגיד לו חג שמח.... כל הזמן יש את ההשוואה לחול המועד סוכות שהייתי לחלוטין לא מאופסת... לפחות יודעת שהפעם זה לא יהיה המצב...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות,
ממש בא לך להגיד חג שמח...לאחר? לא החלטנו שאנחנו לא יוזמות קשר? אם האחרים ישלחו חג שמח כמובן שנענה אבל אנחנו לא יוזמות.
מה קורה? אל תישברי יקירה. הגעתי הבייתה ומחר עוד בוקר ללא להכניס את המס' שלו לנייד.....

א.א איך אצלך?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בנות יקרות, קראתי את ההודעות של הימים האחרונים....תקשיבו , לכולנו יש חוסר יציבות נפשית וזה קצת מדאיג אותי.
ואגב, הכרוניקה דיי ברורה מראש....מחליטות לעזוב, כמה ימים לא כ"כ קשים אח"כ יום יומיים בכי ושברון לב, ואז מחליטות שדווקא נחמד איתו עוד יום שעובר בשמחה כי יודעות שאוטוטו שולחות הודעה ויום למחרת יוצרות קשר.
נראה לי שכולנו צריכות להתחיל כדורים לייצוב הרגשות :) :)

ומאוהבת, בכלל עכשיו בלללנד עם האמריקאי שלה :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, ברור שלא נשברת...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

יכול להיות שהבעיה שלי, וזה מחזיר אותי לדברים של מיוחדת מהשבוע שאני אף פעם לא מסיימת את זה באמת. אלא פשוט מחליטה שמנתקת קשר ואז באיזהשהו שלב מרגישה שהקצוות לא סגורים יוצרת קשר וחוזרים לאיזה סוג של קשר
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

שלחתי לאחר הודעה נחתת? כתב שכרגע נכנס למלון ומה שהכי בא לו שאני אהיה אתו ומשם התחיל להיות לוהט..
בקצור אני כבר לא יוצאת בשום הצהרות הקשר הזה קיים ככ הרבה זמן ,כנראה שהוא צריך להיות .. כבר אין לי תובנות לחלק.
אלינור אנחנו באמת לא יציבות אחרת לא היינו בדף הזה.
איפה עובר אורח נעלם אולי הוא נפגש עם מאוהבת??
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מאופקת
נראה לי שהתאוריה שלך לגביי נכונה ..
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. את מגורשת לאלתר מהדף ;-) את השפעה רעה...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א אני שמחה בשבילך. כשלי היה טוב עם האחר בכלל לא חיפשתי לשכוח ממנו . אם את בתקופה טובה איתו שוב אז תהני :)

שהאחר שלי יילך לעזאזל. כמה זמן עוד אני צריכה לשחק אותה סבלנית על מנת להראות רצינית??? לי נראה שהוא בטוח ישלח חג שמח ביום שישי....אם הוא לא ישלח זה אומר שחציתי את הגבול יותר מידיי הוא כ"כ כעס/נעלב בפגישה האחרונה.

בכל מקרה, אני ממשיכה באותו קו- לא יוצרת קשר. בסוף אני עוד אשכח ממנו בלי כוונה :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אם ואחות
את צודקת אני צריכה להרגע ומהרררר .
אני הדמות המבוגרת והדוסית פה ואני לא מהווה דוגמא מיודע מה...
אלינור מאחלת לך שתשכחי ממנו בלי כוונה..
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

יאללה א.א. תעברי ל"יסורי בגידה"...למרות שלא ממש נראה לי שיש לך ייסורים.... ;-)
אלינור וא.א, מזדהה אתכן בעניין שאם נכנס ג'וק של צריכה לראות אותו או לדבר איתו אז מתביייתת על זה ולא עוזבת. למרות שנניח הפעם עם החג שמח הזה זה פחות חזק...
בכל מקרה לילה שקט...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, שאלה....
לגבי בעלך, זה משהו ספציפי בתקשורת או בקשר?
או תחושה כללית שזה פשוט לא זה...
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

א.א,
עובר אורח פה, יושב על הגדר, מפצח גרעינים ומקשיב לכל מילה.
לומד המון
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
גאה גאה גאה בעצמי. היום אין בי צורך בלתי נשלט ליצור קשר או להכניס את המס' שלו על מנת להציץ בוואטסאפ. אולי חלקכן לא מבינות כ"כ מה הסיפור כי זה לא שגמרתי עם האחר אבל בשבילי זה המון!!! לא לבדוק כל הזמן מה איתו ופשוט לשחרר. כבר ארבעה ימים והלוואי וימשיך לי ככה. ברור לי שאולי יהיו ימים קשים מאוד כמו אתמול אבל מקווה להמשיך להצליח.
יום טוב לכולנו. חיבוקים על כל התמיכות אתמול :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

עובר אורח, שתף קצת....
אלינור,מהממת...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

עובר אורח גם אתה לא דברן גדול..
אלינור יה אלופה אחתתת אני באה לעשות אצלך קורס מזורז :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

טפו טפו שימשיך ככה. עכשיו פתאום דמיינתי שפתאום אחטוף התקף אם הוא גם לא ישלח חג שמח ואז אלך אליו אחרי החג ואהפוך עליו שולחן ואני נקרעת מצחוק :)
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אני פהההההההההההההההההה,

אבל מרוב שהסתבכתחתי לא יודעת מאיפה להתחיל......

גם בקשר עם הבחור שהכרתי בצ'ט, לי די ירד ואין כבר התלהבות כזאת, אבל הוא לקח את הקשר הזה מאוד קשה וברצינות :-(
הסברתי לו שאנחנו יכולים להיות חברים, יש בינינו מרחק עצום וגם לי יש משפחה ובית וגם לו.

גם עם אחר המקורי שלי בקשר יחסית, ניסיתי להיתחמק מהפגישה שבוע שעבר,
אבל השבוע נפגשנו ודיברנו קצת.
הוא הסביר למה לפעמים מתעלם,
ופה שימו לב ......אולי זה יעזור לנו להבין את הצד הגברי.....
הוא אמר לי שמודע שהוא מתעלם לפעמים או נהיה קר, אבל זה לא ממקום רע אלא ממקום שנורא קשה להיות ביחסים כאלה והראש מתחיל להיתחרפון,
אז אמר לי שהוא גבר ופחות אמוציונלי מאישה באופן כללי כנראה, כוח סבל גם חזק יותר ושבכללי לגברים יותר קל,
למשל אם הוא מוצא תעסוקה ומצליח להיתעלם אז גבר לא מסוגל לעשות שני דברים במקביל ואישה כן.
בקיצור הוא אמר לי אם זה יעזור לך להבין אותי יותר אז אני אסביר לך,
תהיי בטוחה שאני חש בדיוק מה שאת חשה כלפיי כשפותח עיניים,
אני חש בדיוק מה שאת חשה במהלך היום געגועים ומחשבות,
וגם לפני שאני נרדם אני חושב עליך המון בדיוק כמו שאת חושבת עליי.
אבל....
הוא לא מוצא פתרוןאיך אפשר להמשיך את היחסים שלנו ואם לי יש אז הוא ישמח לקבל פתרון,
אמר גם שכבר הגיע למצב מבחינה מינית שקשה לו לשבת לידי אפילו כי בכל זאת הוא גבר ורגשות ואין בינינו מין.....
בקיצור לא ביקשתי כלום, לא הצעתי כלום, רק אמרתי שאני גם מאוד רוצה לחוות את זה איתו, אבל חושבת שאניאצליח להיתמודד אם המצב שאני מקיימת את זה עם שניים, בעלי והוא.
ומכאן אני מבולבלת הגעתי למקום ללא מוצא.
האמת חשבתי על איזה תוכנית, אבל עדיין לא סגורה על עצמי.......
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

• התכוונתי שלא אצליח להיתמודד לקיים יחסי מין עם שני גברים
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאוהבת, מבינה אותך.... לי אין בעיה עקרונית לשכב עם שני גברים במקביל. עשיתי את זה כשהייתי רווקה. אבל נראה לי שאני אתחרפן אם אשכב איתו וזה יהיה מדהים ומנגד גם אם זה יהיה מדהים ואחר כך ארגיש ריקנות דזה בעצם לא אהבה אמיתית אז גם ארגיש רע...
לא פשוט
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

וואלה אנחנו מורכבות ...
מאוהבת היה לכם פעם כזאת שיחה לעומק? ליבי גם עם האחר שלך באמת לא פשוט .
אלינור אם את הולכת להפוך עליו שולחן תקראי לי מ2 סיבות האחת שלא התקשר אלייך לפני החג ואם הוא מניאק לחברה שלי אני אולי אזרוק עליו כסא והשניה אני רוצה ללמוד ממך !
מקווה בשביל ההרגשה שלך שהוא ירים טלפון
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
היו לנו כבר המון שיחות במשך השנה של הקשר, אבל ככה הוא עוד לא נפתח אף פעם.
מה שכן בשום שיחה לא הגענו לפתרון וגם אם ניסינו אחד מאיתנו היה נשבר ומסיימים להיות בקשר. ואז... לא מחזיקים מעמד לרוב הוא וככה שנה שלמה. האמת מאוד כאב לי עליו במפגש הזה, כי כל נגיע הכי קטנה התעוררו העניינים שלו....אמר שככה הולך כבר כמה ימים ולא מצליח להירגע.....אלוהים ישמור....

אם ואחות
נראה שהסקס יהיה טוב, גם אצלי וגם אצלך, כי יש תשוקה מטורפת וגם רגשות.
נעשה ניסוי עליי?
מה את אומרת? :-)

אלינור
כל הכבוד לך יקירה!!! את מחזיקה מעמד....
אני חושבת שהוא כן ישלח לך חג שמח.
ככה ההרגשה הפנימית שלי.
נשיקות
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאוהבת לכי עם הרגש שלך יקרה...
בתכלס במקרה שלי זה לא ממש לשכב עם שניים.. כי עם בעלי די נמנעת.. :-(
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי בנות יקרות,

א.א תודה על התמיכה שלך באלימות- את חברה אמיתית! חולה עלייך.

מאוהבת מה נשמע יקירה? 1. אל תדרדרי לי את אם ואחות 2. גם לי נראה שישלח הודעה

היום היה לי יום מדהים- לקחתי חופש וביליתי עם המשפחה וכמעט ולא נזכרתי באחר :)

בכל מקרה, אני לא מצפה ממנו לכלום, גם לא לאיחולי חג שמח כי, "ציפיות יש רק על כריות" ולא בא לי להתאכזב

המשך יום מקסים :)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, האמת שהרגשתי באמת שכל הכתיבה פה קצת מדרדרת את המצב... תודה שאת מרגיעה את העניינים |L|
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”