לגיטימיות הפות הגברי והמדורי
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
_האם יש זכות קיום "עריכתית" לדף הזה
לדעתי ממש לא._
לדעתי ממש לא._
-
דליתוש 

-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
הפות שלי מוסר שהוא מודה על המדור שנפתח בשבילו 
סוף-סוף הוא נושם לרווחה

סוף-סוף הוא נושם לרווחה

-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
פתאום התחלנו לקבוע את נחיצות העמודים לפי כמה אנשים מתנגדים לו... ניצן - את אומרת שיש כאן איזשהו הגיון למען עריכה - לי ברור שמה שאחורי ההתנגדות לעמוד זה לא "עריכה וסדר".
עמוד שאין בו צורך, באופן טבעי נקבר ומאבד את חייו.. ובסוף לאחר תקופה מישהו מסדר ומציע שאולי זה דף למחיקה אם אין מתנגדים.
כאן באים לעמוד שרק נוצר - קיבל עניין רב (הרבה מעבר למה שציפיתי) - וכמעט והוחלט מראש שכאילו "אין בו צורך".
התגובות הנסערות לעמוד פשוט, עם מספר קישורים בנושא איבר אחד בגוף האשה... הן לבד הראו את החיוניות הרבה שיש לעמוד זה. עמוד חסר חיוניות לא היה מסוגל להגיע לרשימת הדפים החמים כל כך מהר או בכלל.
עמודים באתר הם דינמים, ולא נבנים ביום אחד - העמוד רק נברא - וכבר מנסים לקבור אותו תחת "שיקולי עריכה" מזויפים. איך אפשר לשפוט זכות קיום וחיוניות לפני שהעמוד בכלל נוצר. יש עוד הרבה דברים שאני רוצה להוסיף כאן אבל במקום זה בוחרים להתעסק בלהצדיק את קיומו.
אני מצטט שוב את איתן גוטמן בפורנוגרפיה ודמוקרטיה: קונפליקט, מתחים והדדיות:
"לצערנו הרב, הוויכוח אודות הפורנוגרפיה בישראל היה קצר, אלים ולא זכה להתנגדות משמעותית כלשהי. הלחץ ושיתוף הפעולה של חברי הכנסת הדתיים והשדולה הנשית בכנסת, אל מול הרפיסות הקואליציונית של השמאל והמפלגות החילוניות, הביאה לניצחון בזק של תומכי החוק בכנסת, ללא קיום דיון אמיתי בסוגיה.
כפי שהדגמתי במאמר זה, הוויכוח אודות הפורנוגרפיה מורכב ומעניין הרבה יותר מכפי שמציגים התומכים בצנזורה עליה. היא עשויה לא להיות נעימה לנו, פוגעת וחוצפנית, אך קיומה הוא הוכחה לחוסן חברתי וליכולת להתמודד עם דברים שקיומם אינו נעים לנו ושאותם אין אנו, כחברה, אוהבים לראות."
גם כאן - יש נסיון לצנזורה. מתנגדי הפורנו הם תומכי דיכוי המיניות במסווה... מזכירים את המילה "פות" ומיד קופצות ואומרות "מצמצים את האשה לפות בלבד!". יוצרים עמוד בנושא פות כפות ולא כרק משהו שקשור לווסת ופוריות... ומיד בא ההמון המשולהב ורוצה לזרוק את העמוד מהגג.
הפוטנציאל לדיון מורכב ומעניין בנושא לא ממומש וחבל.
תודה.
עמוד שאין בו צורך, באופן טבעי נקבר ומאבד את חייו.. ובסוף לאחר תקופה מישהו מסדר ומציע שאולי זה דף למחיקה אם אין מתנגדים.
כאן באים לעמוד שרק נוצר - קיבל עניין רב (הרבה מעבר למה שציפיתי) - וכמעט והוחלט מראש שכאילו "אין בו צורך".
התגובות הנסערות לעמוד פשוט, עם מספר קישורים בנושא איבר אחד בגוף האשה... הן לבד הראו את החיוניות הרבה שיש לעמוד זה. עמוד חסר חיוניות לא היה מסוגל להגיע לרשימת הדפים החמים כל כך מהר או בכלל.
עמודים באתר הם דינמים, ולא נבנים ביום אחד - העמוד רק נברא - וכבר מנסים לקבור אותו תחת "שיקולי עריכה" מזויפים. איך אפשר לשפוט זכות קיום וחיוניות לפני שהעמוד בכלל נוצר. יש עוד הרבה דברים שאני רוצה להוסיף כאן אבל במקום זה בוחרים להתעסק בלהצדיק את קיומו.
אני מצטט שוב את איתן גוטמן בפורנוגרפיה ודמוקרטיה: קונפליקט, מתחים והדדיות:
"לצערנו הרב, הוויכוח אודות הפורנוגרפיה בישראל היה קצר, אלים ולא זכה להתנגדות משמעותית כלשהי. הלחץ ושיתוף הפעולה של חברי הכנסת הדתיים והשדולה הנשית בכנסת, אל מול הרפיסות הקואליציונית של השמאל והמפלגות החילוניות, הביאה לניצחון בזק של תומכי החוק בכנסת, ללא קיום דיון אמיתי בסוגיה.
כפי שהדגמתי במאמר זה, הוויכוח אודות הפורנוגרפיה מורכב ומעניין הרבה יותר מכפי שמציגים התומכים בצנזורה עליה. היא עשויה לא להיות נעימה לנו, פוגעת וחוצפנית, אך קיומה הוא הוכחה לחוסן חברתי וליכולת להתמודד עם דברים שקיומם אינו נעים לנו ושאותם אין אנו, כחברה, אוהבים לראות."
גם כאן - יש נסיון לצנזורה. מתנגדי הפורנו הם תומכי דיכוי המיניות במסווה... מזכירים את המילה "פות" ומיד קופצות ואומרות "מצמצים את האשה לפות בלבד!". יוצרים עמוד בנושא פות כפות ולא כרק משהו שקשור לווסת ופוריות... ומיד בא ההמון המשולהב ורוצה לזרוק את העמוד מהגג.
הפוטנציאל לדיון מורכב ומעניין בנושא לא ממומש וחבל.
תודה.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
אני תוהה אם יש איזושהי אשה שתחפש מידע כזה לפי "פות". אני חושבת שלא. נראה לי שמי שיימשך לכותרת כזו יהיו דווקא גברים. אני חושבת שנשים ירגישו פחות נוח לדבר על דברים אינטימיים כאלה כאשר יש דף שמתפקד כמו שלט שקורא לגברים לבוא לראות. לפחות ככה אני מרגישה.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
פתאום התחלנו לקבוע את נחיצות העמודים לפי כמה אנשים מתנגדים לו
אני שאלתי אם עוד מישהו חוץ ממך רואה נחיצות וחיוניות בקיום הדף מבחינה עריכתית טהורה.
טרם קיבלתי תשובה חיובית.
אני שאלתי אם עוד מישהו חוץ ממך רואה נחיצות וחיוניות בקיום הדף מבחינה עריכתית טהורה.
טרם קיבלתי תשובה חיובית.
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*

-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אני תוהה אם יש איזושהי אשה שתחפש מידע כזה לפי "פות". אני חושבת שלא. נראה לי שמי שיימשך לכותרת כזו יהיו דווקא גברים. אני חושבת שנשים ירגישו פחות נוח לדבר על דברים אינטימיים כאלה כאשר יש דף שמתפקד כמו שלט שקורא לגברים לבוא לראות. לפחות ככה אני מרגישה.
גם אני.
ולא מוצא חן בעיני שגבר הולך ומאנדקס דפים "נשיים" לפי ראש של גבר.
זה מרגיש לי כאילו מישהו דוחף משהו לתוך הואגינה שלי, אם תסלח לי על ההשוואה. ואני לא צוחקת. כאשה, לעולם לא הייתי בוחרת צורת אינדוקס כזאת.
גם אני.
ולא מוצא חן בעיני שגבר הולך ומאנדקס דפים "נשיים" לפי ראש של גבר.
זה מרגיש לי כאילו מישהו דוחף משהו לתוך הואגינה שלי, אם תסלח לי על ההשוואה. ואני לא צוחקת. כאשה, לעולם לא הייתי בוחרת צורת אינדוקס כזאת.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*

-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
ואם יהיה מזל אז ייצא לנו potluck
-
- הצטרפות: 08 יוני 2007, 02:34
- דף אישי: הדף האישי של עורכת_עם_ערכים*
אופק, זה לא רק עצם קיום העמוד. אילו העמוד הזה היה רק קיים - מילא. אבל הוא לא רק קיים, הוא מקושר מרוב הדפים שמאונקדסים בו ומ{{}}מפתח נושאים (לפחות זו היתה כוונתך; עכשיו כשנכנסים ל{{}}כינויים לאבר המין הנשי למשל, מגלים ש"אנו ב-מדור אופק" - בעיה לכשעצמה
גם תחת הכותרת "אני וגופי" במפתח הנושאים אפשר למצוא הפניה ל מדור אופק. דבילי וטעון תיקון, אבל אולי נחכה לפתרון מוסכם)
אגב, בהזדמנות זו אני רוצה להתלונן על הניסוח המעצבן הזה. מה ז"א "אנחנו ב-מדור X"? זה מעצבן אותי בכל המדורים שאתה ממדר, אבל כאן במיוחד. כשאני נכנסת לדף אני לא נמצאת בשום מדור. ואני בטח לא רוצה להיות במדור פות או לא-משנה-מה. אולי אתה נמצא במדור הזה. למה אי אפשר לכתוב סתם "מדור X" או "ראו גם: מדור X"? קשה לי להסביר מה בדיוק מעצבן אותי בזה... יש בזה משהו שתלטני. אולי אם עוד מישהי מרגישה כמוני היא תוכל להסביר טוב יותר.
בכלל הגישה שלך לאינדוקס היא נורא שתלטנית. אתה כופה את סדר היום שלך על כל האתר. זה לא לעניין. בוודאי לא כשמדובר בנושא בלתי-טריוויאלי-בעליל כמו פות.
(לפני כמה חודשים עסקתי באינדוקס אינטנסיבי של דפים. גיליתי שיש כמות די גדולה של דפים שעוסקים בצורה ישירה או עקיפה בנוסטלגיה - נושא חביב עלי. בערך חצי מהם כבר היו מאונדקסים במקומות אחרים. פתחתי דיון בדף מפתח נושאים לגבי נחיצותו של תת-מדור נוסטלגיה ומקומו המתאים. בדיון עלה שבהחלט יש מקום לתת-מדור כזה, דוסקס המדור המתאים לו {מדור לבטים ורגשות נבחר} והועלו הצעות לדפים נוספים מתאימים. כאשר היתה הסכמה, ביצעתי. אילו הייתי ישר פותחת מדור נוסטלגיה ומוסיפה אותו לרשימת המדורים הראשית ב{{}}מפתח נושאים - מה שכלל לא עלה על דעתי - הייתי עושה מעשה שתלטני ולא נכון מבחינה עריכתית, ומן הסתם הייתי נתקלת בהתנגדות מסוימת עקב העובדה שהמדור לא היה כולל יותר מ-15 דפים {3 יותר ממדור פות}. ותסכים אתי שנוסטלגיה הוא נושא ממש "פרווה" יחסית לפות.)

אגב, בהזדמנות זו אני רוצה להתלונן על הניסוח המעצבן הזה. מה ז"א "אנחנו ב-מדור X"? זה מעצבן אותי בכל המדורים שאתה ממדר, אבל כאן במיוחד. כשאני נכנסת לדף אני לא נמצאת בשום מדור. ואני בטח לא רוצה להיות במדור פות או לא-משנה-מה. אולי אתה נמצא במדור הזה. למה אי אפשר לכתוב סתם "מדור X" או "ראו גם: מדור X"? קשה לי להסביר מה בדיוק מעצבן אותי בזה... יש בזה משהו שתלטני. אולי אם עוד מישהי מרגישה כמוני היא תוכל להסביר טוב יותר.
בכלל הגישה שלך לאינדוקס היא נורא שתלטנית. אתה כופה את סדר היום שלך על כל האתר. זה לא לעניין. בוודאי לא כשמדובר בנושא בלתי-טריוויאלי-בעליל כמו פות.
(לפני כמה חודשים עסקתי באינדוקס אינטנסיבי של דפים. גיליתי שיש כמות די גדולה של דפים שעוסקים בצורה ישירה או עקיפה בנוסטלגיה - נושא חביב עלי. בערך חצי מהם כבר היו מאונדקסים במקומות אחרים. פתחתי דיון בדף מפתח נושאים לגבי נחיצותו של תת-מדור נוסטלגיה ומקומו המתאים. בדיון עלה שבהחלט יש מקום לתת-מדור כזה, דוסקס המדור המתאים לו {מדור לבטים ורגשות נבחר} והועלו הצעות לדפים נוספים מתאימים. כאשר היתה הסכמה, ביצעתי. אילו הייתי ישר פותחת מדור נוסטלגיה ומוסיפה אותו לרשימת המדורים הראשית ב{{}}מפתח נושאים - מה שכלל לא עלה על דעתי - הייתי עושה מעשה שתלטני ולא נכון מבחינה עריכתית, ומן הסתם הייתי נתקלת בהתנגדות מסוימת עקב העובדה שהמדור לא היה כולל יותר מ-15 דפים {3 יותר ממדור פות}. ותסכים אתי שנוסטלגיה הוא נושא ממש "פרווה" יחסית לפות.)
-
כאשה, לעולם לא הייתי בוחרת צורת אינדוקס כזאת.
גם אני.
גם אני.
-
אתם מזכירים לי בדיחה מכיתה ד': איך אומרים באנגלית "הסיכה בתוך הסיר"?
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2007, 00:05
זה מרגיש לי כאילו מישהו דוחף משהו לתוך הואגינה שלי, אם תסלח לי על ההשוואה.
בשמת, אל תהיי קטנונית. את בסה"כ מרגישה שדוחפים לך משהו לפות.
אופק ממש מרגיש שסותמים לו את הפה!
בשמת, אל תהיי קטנונית. את בסה"כ מרגישה שדוחפים לך משהו לפות.
אופק ממש מרגיש שסותמים לו את הפה!
-
אבל הנה כאן את בעצמך עושה את הטעות שאופק עשה: לצמצם את הפות לתפקודו המיני, שלא לדבר על להקביל ידיעה חיצונית עם חוויה פנימית
כמה קצר ככה קולע
רחל ברמן, תבורכי
גבר, רגיש ומנוסה ככל שיהיה,
לא מקבל מחזור לא יולד ולא חווה אורגזמה מדגדגן,
מה ש רוב הנשים כן.
בקיצור, פיזית קצת קשה להיות יותר מחובר לפות מאשר בעלת הפות עצמה
לא שאני חלילה מזלזלת בידע ובניסיון של אופק וברצון שלו לחלוק עמנו.
אבל בריא גם להכניס קצת פרופורציה
כמה קצר ככה קולע
רחל ברמן, תבורכי

גבר, רגיש ומנוסה ככל שיהיה,
לא מקבל מחזור לא יולד ולא חווה אורגזמה מדגדגן,
מה ש רוב הנשים כן.
בקיצור, פיזית קצת קשה להיות יותר מחובר לפות מאשר בעלת הפות עצמה

לא שאני חלילה מזלזלת בידע ובניסיון של אופק וברצון שלו לחלוק עמנו.
אבל בריא גם להכניס קצת פרופורציה

-
ולא מוצא חן בעיני שגבר הולך ומאנדקס דפים "נשיים" לפי ראש של גבר
טוף מודה גמלי זה מרגיש ככה...
אם מכניסים מדור נשים וסת ופוריות לתוך מדור פות כדאי להכניס את סיפורי לידה ל מדור רחם.
ואת נושא האגו הגברי ל מדור זין
טוף מודה גמלי זה מרגיש ככה...
אם מכניסים מדור נשים וסת ופוריות לתוך מדור פות כדאי להכניס את סיפורי לידה ל מדור רחם.
ואת נושא האגו הגברי ל מדור זין
-
תודה, אתה בסדר אתה.
מה שינה את דעתך?
(אגב, בדיעבד שמתי לב שב{{}}מפתח נושאים, פינת אופניים ו{{}}פינת מים מופיעים גם תחת "אני וגופי" וגם תחת "אני, ביתי וסביבתי". הם שני היחידים שמופיעים יותר מפעם אחת ככל שהבחנתי, אע"פ שגם אחרים יכולים להתאים ביותר ממקום אחד. אנא, אנא, החלט איפה כל אחד מהם הכי הכי מתאים וצמצם לפעם אחת...)
מה שינה את דעתך?
(אגב, בדיעבד שמתי לב שב{{}}מפתח נושאים, פינת אופניים ו{{}}פינת מים מופיעים גם תחת "אני וגופי" וגם תחת "אני, ביתי וסביבתי". הם שני היחידים שמופיעים יותר מפעם אחת ככל שהבחנתי, אע"פ שגם אחרים יכולים להתאים ביותר ממקום אחד. אנא, אנא, החלט איפה כל אחד מהם הכי הכי מתאים וצמצם לפעם אחת...)
-
אופק, זה לא רק עצם קיום העמוד. אילו העמוד הזה היה רק קיים - מילא. אבל הוא לא רק קיים, הוא מקושר מרוב הדפים שמאונקדסים בו וממפתח נושאים
אופק, אני מסכימה עם העורכת.
מה שעשית שונה עד מאוד ממה שאתה אומר שהתכוונת לעשות.
נכון, עמוד שאין בו צורך, באופן טבעי נקבר ומאבד את חייו.., אולם אתה יצרת עמוד ומיד יצרת לו מדור והלכת לחפש מה אפשר לשים לידו באותו מדור.
עשית את זה גם כשפתחת את מדור טבעונאות ויצרת מלא דפים עם מתכון אחד או הודעה אחת כדי שיהיה מדור.
אתה רוצה לבדוק רק את נחיצותו של העמוד?
צור את העמוד. תן לדיון להתפתח, או שלא. אולי הוא ילך לכיוונים אחרים ויצדיק אינדוקס אחר? אולי הוא ילך למלא כיוונים ויצריך עריכה לפני אינדוקס בכלל?
זה מתחיל מעמוד ואז מתפתח למדור, לא להיפך.
Grassroots
אופק, אני מסכימה עם העורכת.
מה שעשית שונה עד מאוד ממה שאתה אומר שהתכוונת לעשות.
נכון, עמוד שאין בו צורך, באופן טבעי נקבר ומאבד את חייו.., אולם אתה יצרת עמוד ומיד יצרת לו מדור והלכת לחפש מה אפשר לשים לידו באותו מדור.
עשית את זה גם כשפתחת את מדור טבעונאות ויצרת מלא דפים עם מתכון אחד או הודעה אחת כדי שיהיה מדור.
אתה רוצה לבדוק רק את נחיצותו של העמוד?
צור את העמוד. תן לדיון להתפתח, או שלא. אולי הוא ילך לכיוונים אחרים ויצדיק אינדוקס אחר? אולי הוא ילך למלא כיוונים ויצריך עריכה לפני אינדוקס בכלל?
זה מתחיל מעמוד ואז מתפתח למדור, לא להיפך.
Grassroots
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
שלום.
עשיתי תחשיב - והבלאגן שנוצר וההשקעה הנדרשת הם לא בכיוון שחשוב לי מספיק בימים אלו בנושא זה.
אני מודה לכולכם\ן על המשוב החשוב.
הדיון כאן חשוב לי. נא לא למחוק.
עשיתי תחשיב - והבלאגן שנוצר וההשקעה הנדרשת הם לא בכיוון שחשוב לי מספיק בימים אלו בנושא זה.
אני מודה לכולכם\ן על המשוב החשוב.
הדיון כאן חשוב לי. נא לא למחוק.
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
(אגב, בדיעבד שמתי לב שבמפתח נושאים, פינת אופניים ומדור מים מופיעים גם תחת "אני וגופי" וגם תחת "אני, ביתי וסביבתי". הם שני היחידים שמופיעים יותר מפעם אחת ככל שהבחנתי, אע"פ שגם אחרים יכולים להתאים ביותר ממקום אחד. אנא, אנא, החלט איפה כל אחד מהם הכי הכי מתאים וצמצם לפעם אחת...)
למה בעצם? למה לא לאפשר אינדוקס עפ"י יותר ממדור אחד, כך שיהיה אפשר להגיע לדפים מכל המדורים הרלוונטים? נראה לי מוסיף לסדר, לא פוגע. (אם כבר היה דיון כזה בעבר, אני מתנצלת ואשמח לקרוא אותו).
למה בעצם? למה לא לאפשר אינדוקס עפ"י יותר ממדור אחד, כך שיהיה אפשר להגיע לדפים מכל המדורים הרלוונטים? נראה לי מוסיף לסדר, לא פוגע. (אם כבר היה דיון כזה בעבר, אני מתנצלת ואשמח לקרוא אותו).
-
מסכימה באלף אחוז, אבל זה לא מה שאופק עשה וזה לא מה שכתבתי. לדעתי אין בעיה שהדף רחיצת תינוק, למשל, יפיע גם ב{{}}פינת מים וגם ב{{}}מדור תינוקות ופעוטות (וזה אכן כך). אבל שימי לב שב{{}}מפתח נושאים הראשי באתר (!), שמאגד בתוכו את כל דפי האינקדס, אין אף דף שמופיע פעמיים חוץ משני מדורים של אופק (אופניים ומים).
מסכימה באלף אחוז, אבל זה לא מה שאופק עשה וזה לא מה שכתבתי. לדעתי אין בעיה שהדף רחיצת תינוק, למשל, יפיע גם ב{{}}פינת מים וגם ב{{}}מדור תינוקות ופעוטות (וזה אכן כך). אבל שימי לב שב{{}}מפתח נושאים הראשי באתר (!), שמאגד בתוכו את כל דפי האינקדס, אין אף דף שמופיע פעמיים חוץ משני מדורים של אופק (אופניים ומים).
-
בעיון מדוקדק יותר גיליתי שגם מדור פנאי ותרבות ו{{}}מדור נשים וסת ופוריות מופיעים שם פעמיים. (גם זה מיותר לדעתי אבל ניחא)
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
הבנתי, תודה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
כתבתי כבר לאופק בדף בית שלו:
לדעתי הבעיה או השאלה באינדוקס של פינת מים נובע מזה שזה מדור וירטואלי ולא נובע מסדר שקשור בתוכן. אין קשר תוכני בין איסוף ואגירת מי גשם לבין להתרחץ עם תינוק
אם המדורים לא יעסקו בתוכן, לא נראה לי שיש להם משמעות כלשהי.
לדעתי הבעיה או השאלה באינדוקס של פינת מים נובע מזה שזה מדור וירטואלי ולא נובע מסדר שקשור בתוכן. אין קשר תוכני בין איסוף ואגירת מי גשם לבין להתרחץ עם תינוק
אם המדורים לא יעסקו בתוכן, לא נראה לי שיש להם משמעות כלשהי.
-
ואללה, נכון.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
פתאום התחלנו לקבוע את נחיצות העמודים לפי כמה אנשים מתנגדים לו...
לא, זה תמיד היה ככה. לדוגמה, אם מישהו רוצה למחוק דף, הוא קודם מציע, ואז רואים מי בעד מי נגד ומחליטים יחד.
כנל, כבר היו לא מעט מקרים שמישהו פתח דף והוחלט למחוק אותו.
לדעתי ממש לא._
לא, זה תמיד היה ככה. לדוגמה, אם מישהו רוצה למחוק דף, הוא קודם מציע, ואז רואים מי בעד מי נגד ומחליטים יחד.
כנל, כבר היו לא מעט מקרים שמישהו פתח דף והוחלט למחוק אותו.
לדעתי ממש לא._
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55
לאנקס ב מדור עריכה או שמא _דף למחיקה ? לרוב אני נוטה לשמור דפי עריכה (ואפילו שוקלת ליצור תת מדור "אופק" במדור עריכה D-:
) אבל הנושא הזה נראה לי בעל פוטנציאל טרוליות גבוהה, ועצם צירוף המילים "הפות הגברי" נראה לי אוקסימרוני להפליא.

-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
לא למחוק.
אפשר לדעתי ליצור דף ארכיון דיוני עריכה מול אופק עם טקסטים-נפרשים.
פותר את בעיית פוטנציאל הטרוליות.
אפשר לדעתי ליצור דף ארכיון דיוני עריכה מול אופק עם טקסטים-נפרשים.
פותר את בעיית פוטנציאל הטרוליות.
-
_ארכיון דיוני עריכה מול אופק
יש דף דומה. נראה לי שקוראים לו דיון על עריכת מדור טבעונאות
אפשר לשנות את שמו ולאחד לשם את כל דפי אופק שצצים מידי פעם.
יש דף דומה. נראה לי שקוראים לו דיון על עריכת מדור טבעונאות
אפשר לשנות את שמו ולאחד לשם את כל דפי אופק שצצים מידי פעם.
-
_לא למחוק.
אפשר לדעתי ליצור דף ארכיון דיוני עריכה מול אופק? עם טקסטים-נפרשים.
פותר את בעיית פוטנציאל הטרוליות._
גם לדעתי.
שיישאר לדראון עולם. זהו דף להפקת לקחים היסטורית.
אפשר לדעתי ליצור דף ארכיון דיוני עריכה מול אופק? עם טקסטים-נפרשים.
פותר את בעיית פוטנציאל הטרוליות._
גם לדעתי.
שיישאר לדראון עולם. זהו דף להפקת לקחים היסטורית.
-
שיישאר לדראון עולם. זהו דף להפקת לקחים היסטורית
אכן דף הפקת לקחים. זו הסיבה שאני בעקרון בעד השארת דפי אופק. כבר התחלתי לקבץ אותץם לקבוצה אחת ב מדור עריכה . הרעיון הוא לקבצם יחדיו, כי יש עוד כמה, אני זוכרת בברור, ואז לערוך לדף אחד.
האם הדף אחריות אישית בדינמיקה קבוצתית גם ראוי לדעתכן להיכנס לשם? הוא ברורו דיון על אירוע, אבל נושאית הוא מתקשר לדפי אופק, וגם הוא התחל בתלונות על השם הלא אינדיקטיבי, אבל משעשע (ככה אני נכנסתי לדף. תהיתי על מה הוא בדיוק, וומתי יש אנשים באתר שיודעים מה זה לונאסה) מחוץ לאקווריום הלונאסה
אכן דף הפקת לקחים. זו הסיבה שאני בעקרון בעד השארת דפי אופק. כבר התחלתי לקבץ אותץם לקבוצה אחת ב מדור עריכה . הרעיון הוא לקבצם יחדיו, כי יש עוד כמה, אני זוכרת בברור, ואז לערוך לדף אחד.
האם הדף אחריות אישית בדינמיקה קבוצתית גם ראוי לדעתכן להיכנס לשם? הוא ברורו דיון על אירוע, אבל נושאית הוא מתקשר לדפי אופק, וגם הוא התחל בתלונות על השם הלא אינדיקטיבי, אבל משעשע (ככה אני נכנסתי לדף. תהיתי על מה הוא בדיוק, וומתי יש אנשים באתר שיודעים מה זה לונאסה) מחוץ לאקווריום הלונאסה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
בבקשה לא למחוק (את הדף הזה)
דף קורע ואף מזכיר נשכחות
מצ'רה
דף קורע ואף מזכיר נשכחות
מצ'רה
-
את, את מתכוונת לערוך לדף אחד שבו כל דף נפרד כזה ייכנס לטקסט נפרש כששם הדף המקורי הוא הכותרת שלו?
-
כן. כמו דיון בנוגע לעריכות מדור טבעונאות - רק ששם אוחדו כל מיני דיונים על עריכת מדור טבעונאות, ואני חושבת לצרף לדף ההוא את הדף הזה, ואת הדף על לונאסה (את הדף על לבנות חומות סביב פורנו אני לא אשים שם, אלא רק אשים קישור) ויהיה אפשר לצרף לשם עוד דף בסגנון עם דיון עם אופק שצץ לא מזמן ותהינו אם למחוק אותו או להשאיר, ואני בטוחה שיצוצו עוד כמה.
הדף על דיון בנגע למדור טבעונאות מוצלח מאוד בעיניי. ולא נראה לי שאחד מהדפים אלו יקום לתחייה אי פעם (טפו טפו טפו), אז ארכיון שלהם יספק את הרצון בשימור, את הסדר, ואת הריכוז של כולם יחדיו - מה שיועיל למי שרוצה להבין מה הלך פה אז.
אפשר גם להשאיר אותם תחת תת כותרת משלהם ב{{}}מדור עריכה כמו שזה כרגע. אני עוד לא יודעת מה עדיף, והחלטתי לדחות את ההחלטה עד שאאסוף יחדיו מספיק דפי-אופק.
הדף על דיון בנגע למדור טבעונאות מוצלח מאוד בעיניי. ולא נראה לי שאחד מהדפים אלו יקום לתחייה אי פעם (טפו טפו טפו), אז ארכיון שלהם יספק את הרצון בשימור, את הסדר, ואת הריכוז של כולם יחדיו - מה שיועיל למי שרוצה להבין מה הלך פה אז.
אפשר גם להשאיר אותם תחת תת כותרת משלהם ב{{}}מדור עריכה כמו שזה כרגע. אני עוד לא יודעת מה עדיף, והחלטתי לדחות את ההחלטה עד שאאסוף יחדיו מספיק דפי-אופק.
-
מצויין. כה לחי 
(כל ההערות האלה למחיקה אחר כך, כן?)
(בהזדמנות זו תודה לפעלתנות שלך. זה נותן לי חשק, כוח והשראה לערוך דפים. הרגע ערכתי דף על בריחת צואה אחרי הלידה, למשל. בזכותך).

(כל ההערות האלה למחיקה אחר כך, כן?)
(בהזדמנות זו תודה לפעלתנות שלך. זה נותן לי חשק, כוח והשראה לערוך דפים. הרגע ערכתי דף על בריחת צואה אחרי הלידה, למשל. בזכותך).