שיווק רב שכבתי
-
- הצטרפות: 18 דצמבר 2003, 00:53
- דף אישי: הדף האישי של יוני_א*
שיווק רב שכבתי
אגב, כמה אחוז מהרווח של הרב לייף הוא ממכירת המוצרים וכמה מהתשלום של המשווקים בחברה?
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2002, 03:17
שיווק רב שכבתי
ורדה היקרה המלצה טובה לי אליך : אל תתעסקי עם החברות הללו של הפירמידה.
זה מתאים לאנשים (נו, איך לומר את זה) לא ישרים. רק הם יכולים אולי להרויח מזה . אולי! כל השאר הם תמימים. נראה לי שאת מהזן השני ואת הולכת סתם לשרוף על זה כסף ומאמצים.
אני מכירה קצת את ניקן וקצת את הרבלייף וקצת את סאן ריידר.
"קצת" זה אומר שמעולם לא שקלתי להיות סוכנת-מפיצה שלהם אבל נתקלתי לצערי בסוכנים שלהם.
כל המטרה שלהם זה לשכנע אותך להיות גם סוכנת והמטרה שלך בתור סוכנת תהיה לשכנע אחרים, במאמץ בלתי נגמר, להיות סוכנים.
ל"מוכרים" הללו אין שום עניין מיוחד במוצרים שצריכים או לא צריכים למכור. המטרה אינה , ת'כלס למכור (כמו למשל מוכר בחנות או מפיץ של למשל טאפר-וור, שזה דבר הגון בדרך כלל) אלא גיוס סוכנים נוספים.
כמה ידידים/מכרים שלי נפלו לוך המלכודת הזו. חלקם בתמימות וחלקם מתוך מחשבה ערמומית למדי שיש להם "רק 6 אנשים" לשכנע להיות כמותם ואז יסתיימו הדאגות הכלכליות.
ורדה, לדעתי זה יותר קרוב ללהיות חבר בכת מאשר להיות איש מכירות. לא תיהי מזה עשירה ובטוח תפסידי כמה חברים . זה הנסיון שלי.
זה מתאים לאנשים (נו, איך לומר את זה) לא ישרים. רק הם יכולים אולי להרויח מזה . אולי! כל השאר הם תמימים. נראה לי שאת מהזן השני ואת הולכת סתם לשרוף על זה כסף ומאמצים.
אני מכירה קצת את ניקן וקצת את הרבלייף וקצת את סאן ריידר.
"קצת" זה אומר שמעולם לא שקלתי להיות סוכנת-מפיצה שלהם אבל נתקלתי לצערי בסוכנים שלהם.
כל המטרה שלהם זה לשכנע אותך להיות גם סוכנת והמטרה שלך בתור סוכנת תהיה לשכנע אחרים, במאמץ בלתי נגמר, להיות סוכנים.
ל"מוכרים" הללו אין שום עניין מיוחד במוצרים שצריכים או לא צריכים למכור. המטרה אינה , ת'כלס למכור (כמו למשל מוכר בחנות או מפיץ של למשל טאפר-וור, שזה דבר הגון בדרך כלל) אלא גיוס סוכנים נוספים.
כמה ידידים/מכרים שלי נפלו לוך המלכודת הזו. חלקם בתמימות וחלקם מתוך מחשבה ערמומית למדי שיש להם "רק 6 אנשים" לשכנע להיות כמותם ואז יסתיימו הדאגות הכלכליות.
ורדה, לדעתי זה יותר קרוב ללהיות חבר בכת מאשר להיות איש מכירות. לא תיהי מזה עשירה ובטוח תפסידי כמה חברים . זה הנסיון שלי.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 11:40
- דף אישי: הדף האישי של דליתוש_ב*
שיווק רב שכבתי
אני מכירה חברה שנקראת לוטוטופ
המוצר הנמכר הוא מנוי לוטו (לשתי הגרלות שבועיות, נדמה לי).
היתרונות- אין מלאי מוצרים, הלקוחות המצטרפים עושים זאת באינטרנט בעצמם.
אין השקעה ראשונית גבוהה (כ- 76 שקלים לחודש למנוי הזול ביותר).
אחרי כל 3 חודשים אפשר לצאת.
אפשר באותה הזדמנות לזכות בלוטו
אם מעניין אותך, צרי איתי קשר בדף בית.
המוצר הנמכר הוא מנוי לוטו (לשתי הגרלות שבועיות, נדמה לי).
היתרונות- אין מלאי מוצרים, הלקוחות המצטרפים עושים זאת באינטרנט בעצמם.
אין השקעה ראשונית גבוהה (כ- 76 שקלים לחודש למנוי הזול ביותר).
אחרי כל 3 חודשים אפשר לצאת.
אפשר באותה הזדמנות לזכות בלוטו

אם מעניין אותך, צרי איתי קשר בדף בית.
שיווק רב שכבתי
שלום רונית אני חבר ושותף של ורדה, אני תמים!
ויש לי חבר טוב ותמים שהצטרף גם הוא לעסק קצת אחרי, החבר עבד עבודה פיזית קשה במטע הבננות החל את העבודה בצאת החמה וסיים אותה בצאת הנשמה, לחבר גם שלושה ילדים שהקטנה נולדה בעת הצטרפותו לעסק.
בעסקי הבננות הוא הצליח להרוויח כל חודש קצת פחות ממה שהיה דרוש לו לפרנס את משפחתו בכבוד והוא חיפש עבודה נוספת.
לאחר שנתקלתי בהזדמנות שנראת טובה מלהיות אמיתית נכנסתי לעסק ובדקתי שהוא אכן עובד ולא עובדים עלי.
דיברתי עם החבר הסברתי לו על הזדמנות שלא עוברת לידך כל יום,
הזדמנות שאכן מצריכה השקעה כספית זניחה (אני עזרתי לו לממן אותה) ביחס לכל עסק מסורתי אחר.
אבל בעלת פוטנציאל הכנסה שלא תבייש עסק ענק (ואכן העסק הופך להיות עסק ענק במשך הזמן)
ההזדמנות מצריכה אנשים אינטליגנטים שיבינו אותה, אנשים חרוצים שיעבדו בעסק החדש, אנשים שיודעים להתמיד ולא לפרוש אחרי כל מכשול קטן ומעצבן.
אנשים שלא מחפשים את הכסף המהיר ללא עבודה. זה לא הימורים ולא עסק שהכסף מגיע בו מבהייה בטלוויזיה, או מתירוץ תירוצים למה אני לא מצליח בחיים.
כמה כסף לא חשוב וכמה טוב לי להיות במינוס כל חודש.
בחודשים הראשונים בדומה לכל עסק עדיין לא מרוויחים בדרך כלל את ההשקעה הראשונית.
כמו בכל עסק רגיל גם פה לא כל מי שנכנס לעסק מצליח בו.
כמו בעסק רגיל צריך להשקיע את הנשמה כדי להצליח בגדול.
מה שמדהים בעסק הזה לפחות בזה שאני נמצא בו, שאתה עוזר לחברים שלך להצליח והחברים שלך עוזרים לך להצליח.
זהו עסק של צמיחה אישית וכלכלית זהו עסק שבו כמו עץ - אתה מתחיל בתור זרע הופך להיות נבט, מוציא גבעול וכמה ענפים אחרי הפריה והשקיה אתה הופך לעץ צעיר (עדיין ללא פירות) ולאחר עוד פרק זמן דישון וטיפול מסור אתה הופך להיות עץ פרי מלבלב ולאחר שהגעת לשלב הזה ממך יוכל להיווצר פרדס שלם.
החבר שלי דורון בחודשיים שלושה האחרונים (לאחר מספר חודשים בהם לא הרוויח דבר) הרוויח מעל 2000$ בנוסף למשכורת הרגילה מהעבודה הרגילה שלו.
תכונות האופי של דורון:
חרוץ, ישר, תלמיד מצוין,מורה מצוין, עוזר בעת צרה, בעל שאיפות ורצון להגשים חלומות. (אני ודורון זכינו להגשים הרבה חלומות יחד בעסק אחר)
דורון כמו שהכרתי אותו בתור חבר - לא דברן גדול, לא איש שיווק מלידה, לא אחד שאוהב למכור, לא אחד שאוהב לסדר אנשים אחרים.
המוצר של העסק שלנו הוא מוצר רגיל יום יומי כל אחד משתמש בו מגיל צעיר עד גיל ששוכחים מי הילדים וגם אז לפעמים ממשיכים להשתמש בו.
חברות שמתבססות על המוצר הזה בלבד מגלגלות מיליארדים ברחבי העולם.
אם את או אתה לא השתמשתם בו לפחות פעמיים שלוש היום אז אתם כנראה שוהים מתחת למים רוב היום.
אם אני אראה לכם דרך בה אתם תוכלו להגשים את חלומותיכם ושאיפותיכם הגדולים ביותר לא תתנגדו נכון?
מה החלום שלך?
האם אתה מוכן להגשים אותו?
מה יקרה אם לא תגשים את החלום שלך?
מה יקרה אם כן תגשים את החלום שלך?
יש לי כלי מדהים שיכול לעזור לך להגשים את החלום שלך!
אל תיתן לפחדים שלך לעצור אותך, אל תאמין לקול הקטן שמנקר במוח ואומר את החלום שלי אי אפשר להגשים, אין לי זמן , אין לי כסף, אין לי כוח.
0547867703 אלי
ויש לי חבר טוב ותמים שהצטרף גם הוא לעסק קצת אחרי, החבר עבד עבודה פיזית קשה במטע הבננות החל את העבודה בצאת החמה וסיים אותה בצאת הנשמה, לחבר גם שלושה ילדים שהקטנה נולדה בעת הצטרפותו לעסק.
בעסקי הבננות הוא הצליח להרוויח כל חודש קצת פחות ממה שהיה דרוש לו לפרנס את משפחתו בכבוד והוא חיפש עבודה נוספת.
לאחר שנתקלתי בהזדמנות שנראת טובה מלהיות אמיתית נכנסתי לעסק ובדקתי שהוא אכן עובד ולא עובדים עלי.
דיברתי עם החבר הסברתי לו על הזדמנות שלא עוברת לידך כל יום,
הזדמנות שאכן מצריכה השקעה כספית זניחה (אני עזרתי לו לממן אותה) ביחס לכל עסק מסורתי אחר.
אבל בעלת פוטנציאל הכנסה שלא תבייש עסק ענק (ואכן העסק הופך להיות עסק ענק במשך הזמן)
ההזדמנות מצריכה אנשים אינטליגנטים שיבינו אותה, אנשים חרוצים שיעבדו בעסק החדש, אנשים שיודעים להתמיד ולא לפרוש אחרי כל מכשול קטן ומעצבן.
אנשים שלא מחפשים את הכסף המהיר ללא עבודה. זה לא הימורים ולא עסק שהכסף מגיע בו מבהייה בטלוויזיה, או מתירוץ תירוצים למה אני לא מצליח בחיים.
כמה כסף לא חשוב וכמה טוב לי להיות במינוס כל חודש.
בחודשים הראשונים בדומה לכל עסק עדיין לא מרוויחים בדרך כלל את ההשקעה הראשונית.
כמו בכל עסק רגיל גם פה לא כל מי שנכנס לעסק מצליח בו.
כמו בעסק רגיל צריך להשקיע את הנשמה כדי להצליח בגדול.
מה שמדהים בעסק הזה לפחות בזה שאני נמצא בו, שאתה עוזר לחברים שלך להצליח והחברים שלך עוזרים לך להצליח.
זהו עסק של צמיחה אישית וכלכלית זהו עסק שבו כמו עץ - אתה מתחיל בתור זרע הופך להיות נבט, מוציא גבעול וכמה ענפים אחרי הפריה והשקיה אתה הופך לעץ צעיר (עדיין ללא פירות) ולאחר עוד פרק זמן דישון וטיפול מסור אתה הופך להיות עץ פרי מלבלב ולאחר שהגעת לשלב הזה ממך יוכל להיווצר פרדס שלם.
החבר שלי דורון בחודשיים שלושה האחרונים (לאחר מספר חודשים בהם לא הרוויח דבר) הרוויח מעל 2000$ בנוסף למשכורת הרגילה מהעבודה הרגילה שלו.
תכונות האופי של דורון:
חרוץ, ישר, תלמיד מצוין,מורה מצוין, עוזר בעת צרה, בעל שאיפות ורצון להגשים חלומות. (אני ודורון זכינו להגשים הרבה חלומות יחד בעסק אחר)
דורון כמו שהכרתי אותו בתור חבר - לא דברן גדול, לא איש שיווק מלידה, לא אחד שאוהב למכור, לא אחד שאוהב לסדר אנשים אחרים.
המוצר של העסק שלנו הוא מוצר רגיל יום יומי כל אחד משתמש בו מגיל צעיר עד גיל ששוכחים מי הילדים וגם אז לפעמים ממשיכים להשתמש בו.
חברות שמתבססות על המוצר הזה בלבד מגלגלות מיליארדים ברחבי העולם.
אם את או אתה לא השתמשתם בו לפחות פעמיים שלוש היום אז אתם כנראה שוהים מתחת למים רוב היום.
אם אני אראה לכם דרך בה אתם תוכלו להגשים את חלומותיכם ושאיפותיכם הגדולים ביותר לא תתנגדו נכון?
מה החלום שלך?
האם אתה מוכן להגשים אותו?
מה יקרה אם לא תגשים את החלום שלך?
מה יקרה אם כן תגשים את החלום שלך?
יש לי כלי מדהים שיכול לעזור לך להגשים את החלום שלך!
אל תיתן לפחדים שלך לעצור אותך, אל תאמין לקול הקטן שמנקר במוח ואומר את החלום שלי אי אפשר להגשים, אין לי זמן , אין לי כסף, אין לי כוח.
0547867703 אלי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
שיווק רב שכבתי
קראתי את כל הדף הזה
ואני רוצה לשתף!! (-: גיסתי שמאד אוהבת אותי חשפה אותי
לתוכנית עסקית של שיווק רשתי
לא הכרתי את זה,לא שמעתי על זה, לא ידעתי מה זה,אבל הייתי פתוחה לשמוע.
הלכתי לשמוע והבנתי שישי משהו,
שיש משהו שאני יכולה לעשות למען המשפחה שלי, למען החלומות שלנו@}.
תגידו שאני רומנטיקנית שחולמת בהקיץ, תגידו שאני נאיבית, תגידו שעבדו עליי
תגידו כל מה שיעלה על רוחכם - אבל תרשו לי לענות לכם
אני מוכנה לעשות הכל <כמעט הכל> על מנת להגשים את החלומות שלי.
והחלום העיקרי שלי הוא להשאר עם ילדיי בבית,ואני לא רוצה לחיות בפשטות מרצון
אני רוצה להינות מהחיים הללו
אני רוצה להתעורר בכל בוקר מחייכת למלאכית שלי
אני רוצה רוצה לאכול אוכל אורגני
אני רוצה מנקה פעם בשבוע
אני רוצה לנסוע לחול
אני רוצה להתלבש יפה
אני רוצה לצרוך תרבות
אני רוצה ללמוד
אני רוצה לחסוך לילדיי
אני רוצה לכייף עם משפחתי
אני רוצה להקל על אישי את עול הפרנסה על מנת לאפשר לו להגשים את החלומות שלו
אני רוצה להרוויח כסף!!! (-;
אז גם אם יש רק % אחד נכון במה ששמעתי
אני שם, אני מוכנה לנסות.
אז זה המקום אני חושבת להצהיר בגלוי שהצטרפתי
לחברת סאנריידר הבינלאומית
אני צורכת מוצרי בריאות <שעוד מעט לא יעלו לי כסף>
אני פוגשת אנשים נפלאים שתומכים בי
אני לומדת המון על עסקים ובפרט על שיווק רשתי
אני עובדת בקצב שלי, עם מי שאני רוצה, מתי שאני רוצה תמיד בחיוך ובאהבה
ותמיד עם המלאכית שלי|L|.
ואני ממשיכה לחלום וגם אם תווכחו איתי, ותגידו שאני טועה, אני אקבל את זה באהבה, כי אני שם, בטוחה בעצמי.
אז אם תרצו לשאול שאלות, לדעת עוד, או סתם לרדת עליי
אתם מוזמנים בדף הבית שלי או ב
ואני רוצה לשתף!! (-: גיסתי שמאד אוהבת אותי חשפה אותי
לתוכנית עסקית של שיווק רשתי
לא הכרתי את זה,לא שמעתי על זה, לא ידעתי מה זה,אבל הייתי פתוחה לשמוע.
הלכתי לשמוע והבנתי שישי משהו,
שיש משהו שאני יכולה לעשות למען המשפחה שלי, למען החלומות שלנו@}.
תגידו שאני רומנטיקנית שחולמת בהקיץ, תגידו שאני נאיבית, תגידו שעבדו עליי
תגידו כל מה שיעלה על רוחכם - אבל תרשו לי לענות לכם
אני מוכנה לעשות הכל <כמעט הכל> על מנת להגשים את החלומות שלי.
והחלום העיקרי שלי הוא להשאר עם ילדיי בבית,ואני לא רוצה לחיות בפשטות מרצון
אני רוצה להינות מהחיים הללו
אני רוצה להתעורר בכל בוקר מחייכת למלאכית שלי
אני רוצה רוצה לאכול אוכל אורגני
אני רוצה מנקה פעם בשבוע
אני רוצה לנסוע לחול
אני רוצה להתלבש יפה
אני רוצה לצרוך תרבות
אני רוצה ללמוד
אני רוצה לחסוך לילדיי
אני רוצה לכייף עם משפחתי
אני רוצה להקל על אישי את עול הפרנסה על מנת לאפשר לו להגשים את החלומות שלו
אני רוצה להרוויח כסף!!! (-;
אז גם אם יש רק % אחד נכון במה ששמעתי
אני שם, אני מוכנה לנסות.
אז זה המקום אני חושבת להצהיר בגלוי שהצטרפתי
לחברת סאנריידר הבינלאומית
אני צורכת מוצרי בריאות <שעוד מעט לא יעלו לי כסף>
אני פוגשת אנשים נפלאים שתומכים בי
אני לומדת המון על עסקים ובפרט על שיווק רשתי
אני עובדת בקצב שלי, עם מי שאני רוצה, מתי שאני רוצה תמיד בחיוך ובאהבה
ותמיד עם המלאכית שלי|L|.
ואני ממשיכה לחלום וגם אם תווכחו איתי, ותגידו שאני טועה, אני אקבל את זה באהבה, כי אני שם, בטוחה בעצמי.
אז אם תרצו לשאול שאלות, לדעת עוד, או סתם לרדת עליי
אתם מוזמנים בדף הבית שלי או ב
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שיווק רב שכבתי
אבא של אישתי ניסה לעסוק בהפצת הרבלייף (למרות שניסינו לשחנע אותו שלא) ועוד שני חברים ניסו את זה לפני 13-14 שנה בערך. לדעתי ברור לכולם שיתרון השווק הרב שיכבתי לחברה הוא יצירת אותן מלאים בדרגי הבינים בעיקר אצל האנשים שנכשלים בלימכור. תארו לכם שהרבלייף היו עובדים אם המפיצים שלהם כמו שתנובה עובדת אם המצכולת השכונתית שלכם: מוצר שלא נימכר עד תאריך ה"פג תוקף שלו יכול להתקבל עלידי החברה בחזרה ולהפדות או תמורת מוצר חדש או תמורת כסף הסיפור היה אחר. השאלה כמה מוצרים שהחברה מוכרת ניצרך על ידי צרכן סופי וכמה על ידי "מפיצים" שכשלו במשימתם
-
- הצטרפות: 24 יולי 2006, 19:07
שיווק רב שכבתי
יהללוך מלאכים היקרה, אני ניצולת סאנריידר וגם אני נשמעתי כמוך בחודשים הראשונים של השטיפת שכל (את מבינה שעברת שטיפת שכל רק בדיעבד) וגם אני הרגשתי שלכולם שם מאוד איכפת ממני ושהעולם מחכה רק לי שאטרוף אותו עוד רגע והכנתי על המקרר שלי רשימה נורא דומה למה שאת הכנת...
ואז התחילה העבודה היומיומית, המבעסת והלא נעימה של ליצור קשר עם כל העולם ואחותו ולפתות אותם במשפטים מתוחכמים כמו "מה קורה איתך מבחינה בלכלית?" "רוצה לשמוע מה אני עושה בימים אלה"? ושאר פדיחות רציניות שתמיד גרמו לי להרגיש רע.
הטענה של הבחורה שהכניסה אותי לזה, שאוכל לעבוד מהבית בשעות שלי, פשוט לא נכונה!!
נאלצתי לנסוע על חשבוני מרחקים בשעות הערב הממש לא נוחות והרגשתח רע למכור לאנשים מוצרים שהם ממש לא מוכרחים.
זה סאנריידר !! ונשמע לי שכתבת את מה שכתבת ממש בחודשך הראשון שם. רק אח"כ נחשפים לג'יפה, ללחץ שמתחילים להלחיץ אותך אלה שמעלייך, להוצאות הכספיות ולהתרחקות של כל מכרייך שניסית לפנות אליהם.
נכון, מסתבר שאנשים הצליחו בזה- העיתון של סנריידר מלא בסיפורי הצלחה של כאלה שהיו ממש כמונו ותראו איפה הם היום.
היום אני יודעת שצריך אופי מיוחד לזה, לאו דווקא האופי שיש לי או שאני רוצה.
ואז התחילה העבודה היומיומית, המבעסת והלא נעימה של ליצור קשר עם כל העולם ואחותו ולפתות אותם במשפטים מתוחכמים כמו "מה קורה איתך מבחינה בלכלית?" "רוצה לשמוע מה אני עושה בימים אלה"? ושאר פדיחות רציניות שתמיד גרמו לי להרגיש רע.
הטענה של הבחורה שהכניסה אותי לזה, שאוכל לעבוד מהבית בשעות שלי, פשוט לא נכונה!!
נאלצתי לנסוע על חשבוני מרחקים בשעות הערב הממש לא נוחות והרגשתח רע למכור לאנשים מוצרים שהם ממש לא מוכרחים.
זה סאנריידר !! ונשמע לי שכתבת את מה שכתבת ממש בחודשך הראשון שם. רק אח"כ נחשפים לג'יפה, ללחץ שמתחילים להלחיץ אותך אלה שמעלייך, להוצאות הכספיות ולהתרחקות של כל מכרייך שניסית לפנות אליהם.
נכון, מסתבר שאנשים הצליחו בזה- העיתון של סנריידר מלא בסיפורי הצלחה של כאלה שהיו ממש כמונו ותראו איפה הם היום.
היום אני יודעת שצריך אופי מיוחד לזה, לאו דווקא האופי שיש לי או שאני רוצה.
שיווק רב שכבתי
עבודה במכירות של שווק רשתי היא לדעתי לא טובה יותר ולא רעה יותר מסוגים אחרים של מכירות.
זה לא חלום, זה לא כסף קל, בטח שלא בהתחלה. זה עסק שצריך להבנות בהרבה עבודה קשה, ובסוף יש סיכוי מסוים (להערכתי לא גבוה ולא נמוך יותר מאשר בכל עסק אחר) להגיע למצב שאפשר לנוח על זרי הדפנה. כמעט כל עסק דורש כמה שנים לבנייתו, וגם העסק הזה. אני לא חושבת שיש דרך אחרת להגיע לעסק רציני שעובד, אלא בהשקעת עבודה, וגם כאן יש עבודה להשקיע - מה שכתבו: פגישות וכו'.
הסיבה שאני אישית לא רציתי לעשות דבר כזה היא שרוב האנשים מגיבים בצורה שלילית ביותר לנושא. ופשוט לא התחשק לי להתעסק עם זה. אני גם לא יודעת כמה מעניין אותי להתעסק עם מכירות של משהו שאני לא כל כך מאמינה בו. אפילו מוצרים שאני כן אוהבת כמו טאפרוור למשל, פשוט לא עניין אותי לדבר על כלי פלסטיק כל הזמן. הם מעולים אבל יש לי נושאי שיחה טובים יותר.
אני דווקא כן מכירה כמה אנשים שעושים כסף (לא המון) משווק רשתי כזה ואחר. הם אנשים שמאוד אוהבים את המוצרים האלה, מכירים הרבה אנשים ואוהבים לדבר עם כולם ואוהבים לדבר על המוצרים האלה. הם לקחו את זה ברצינות כעבודה והשקיעו במשך כמה חודשים לפחות עד שזה התחיל לרוץ. הם גם לא מוטרדים אם מגיבים כלפיהם קשה, יש להם הרבה בטחון עצמי. הם לא שוחים בג'קוזי כל היום אבל כן יש להם תוספת הכנסה. אגב זה אף פעם לא באמת פסיבי כי צריך לתחזק את הרשת כל הזמן, אבל זה לא המון עבודה.
אגב לגבי הרבלייף אמא שלי משתמשת בקוסמטיקה שלהם וזה באמת מדהים... עשה לה שינוי רציני בעור. אבל לא צריך למכור בשביל להשתמש
עוד פרמטר שצריך לשקול אם שוקלים רשת כזו זה לדעתי המחיר של המוצרים, אם זה יקר זה קשה. מכירה מישהו שמוכר זמן אויר סלולרי זול מאוד וזה כבר יותר אטרקטיבי.
בהצלחה
זה לא חלום, זה לא כסף קל, בטח שלא בהתחלה. זה עסק שצריך להבנות בהרבה עבודה קשה, ובסוף יש סיכוי מסוים (להערכתי לא גבוה ולא נמוך יותר מאשר בכל עסק אחר) להגיע למצב שאפשר לנוח על זרי הדפנה. כמעט כל עסק דורש כמה שנים לבנייתו, וגם העסק הזה. אני לא חושבת שיש דרך אחרת להגיע לעסק רציני שעובד, אלא בהשקעת עבודה, וגם כאן יש עבודה להשקיע - מה שכתבו: פגישות וכו'.
הסיבה שאני אישית לא רציתי לעשות דבר כזה היא שרוב האנשים מגיבים בצורה שלילית ביותר לנושא. ופשוט לא התחשק לי להתעסק עם זה. אני גם לא יודעת כמה מעניין אותי להתעסק עם מכירות של משהו שאני לא כל כך מאמינה בו. אפילו מוצרים שאני כן אוהבת כמו טאפרוור למשל, פשוט לא עניין אותי לדבר על כלי פלסטיק כל הזמן. הם מעולים אבל יש לי נושאי שיחה טובים יותר.
אני דווקא כן מכירה כמה אנשים שעושים כסף (לא המון) משווק רשתי כזה ואחר. הם אנשים שמאוד אוהבים את המוצרים האלה, מכירים הרבה אנשים ואוהבים לדבר עם כולם ואוהבים לדבר על המוצרים האלה. הם לקחו את זה ברצינות כעבודה והשקיעו במשך כמה חודשים לפחות עד שזה התחיל לרוץ. הם גם לא מוטרדים אם מגיבים כלפיהם קשה, יש להם הרבה בטחון עצמי. הם לא שוחים בג'קוזי כל היום אבל כן יש להם תוספת הכנסה. אגב זה אף פעם לא באמת פסיבי כי צריך לתחזק את הרשת כל הזמן, אבל זה לא המון עבודה.
אגב לגבי הרבלייף אמא שלי משתמשת בקוסמטיקה שלהם וזה באמת מדהים... עשה לה שינוי רציני בעור. אבל לא צריך למכור בשביל להשתמש

עוד פרמטר שצריך לשקול אם שוקלים רשת כזו זה לדעתי המחיר של המוצרים, אם זה יקר זה קשה. מכירה מישהו שמוכר זמן אויר סלולרי זול מאוד וזה כבר יותר אטרקטיבי.
בהצלחה
-
שיווק רב שכבתי
אחד ההבדלים בין שיווק רב שכבתי לבין פירמידה הוא שבשר"ש אדם לא מרוויח מעצם צירוף אנשים לעסק שלו. לפעמים המצטרף משלם (סכום שאמור להיות לא גדול) על מנת לקבל ערכות התחלה כאלה או אחרות אבל המצרף לא מרוויח מזה. בשר"ש המצרף ירוויח רק אם המצטרף ירוויח ולכן גם יעזור לו בכך בהדרכה וליווי ראשוני.
בפירמידה יש ראש אחד ואילו בשר"ש כל אחד יכול להיות ראש ובנוסף, אדם יכול להיות בדרגה ו/או להרוויח יותר מזה שמעליו.
פירמידה אסורה על פי חוק.
אני רשומה כמפיצה בשר"ש אבל לא מפיצה בפועל. אני שם כי זה מאפשר לי לקנות את מה שאני צריכה במחיר מוזל. אין לי התחייבות למינימום רכישה בחודש, לא קניתי דברים שאני לא משתמשת בהם ממילא, אין לי הוצאות למעט תשלום שנתי שקטן בהרבה מהרווח שלי בקניה הסיטונאית ואם מישהו מתעניין אני מסבירה ולא מתנגדת למכור (לרוב בפחות מהמחירון:-P)
בפירמידה יש ראש אחד ואילו בשר"ש כל אחד יכול להיות ראש ובנוסף, אדם יכול להיות בדרגה ו/או להרוויח יותר מזה שמעליו.
פירמידה אסורה על פי חוק.
אני רשומה כמפיצה בשר"ש אבל לא מפיצה בפועל. אני שם כי זה מאפשר לי לקנות את מה שאני צריכה במחיר מוזל. אין לי התחייבות למינימום רכישה בחודש, לא קניתי דברים שאני לא משתמשת בהם ממילא, אין לי הוצאות למעט תשלום שנתי שקטן בהרבה מהרווח שלי בקניה הסיטונאית ואם מישהו מתעניין אני מסבירה ולא מתנגדת למכור (לרוב בפחות מהמחירון:-P)
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2005, 14:07
- דף אישי: הדף האישי של יהללוך_מלאכים*
שיווק רב שכבתי
ל מה עם עידכון
אני שמחה ששיתפת אותי בסיפור שלך, אני אוהבת לשמוע על המטבע משני צדדיו
האמיני לי אין סקפטית ממני ואני לא בדיוק המודל של נאיבית<יעידו עליי מכריי>
אבל כמו שכתבתי אני שם אני מנסה
אני חייבת להודות שכרגע אני כל כולי במוצרים זה מעניין אותי
אני צורכת אותם וזהו.
יוצא שאנשים ששמעו שאני משתמשת ב X או Y רוצים גם
אז אני מוכרת להם והכל בכיף
אין סיכוי שחבריי ילחצו ממני, אפילו לא הצעתי לחברים שלי כי לא חושבת שזה נכון
אני חיבת להסכים שהעסק הזה כמו כל עסק מצריך נחישות והתמדה והשקעה
וההכנסה היא תוצר של רמת ההשקעה
אז מי שמרוויח המון ויש כאלה כנראה שהם משקיעים
נוסעים מביאים אנשים מדברים על זה בלי סוף וכו' - וכמובן שמגיע להם
אני מסכימה מאד עם פלוני אלמוני שזה בדיוק כמו כל עסק וזה לא מתאים לכולם (-:
אני חייבת לשתף שהחודש הייתי עסוקה בענייני משפחה מצערים ומממש לא עשיתי כלום
ופתאם קיבלתי ציק על סה"כ 600 ש"ח אמנם לא הרבה אבל נחמד <זה נקרא הכנסה פסיבית>
כנראה אחד המצורפים שלי עובד מאד ברצינות (-:
זהו, בנתיים אני צורכת בריאות מקווה להיות יותר רצינית ולהיות מאלו שמרווחים מזה
אני שמחה ששיתפת אותי בסיפור שלך, אני אוהבת לשמוע על המטבע משני צדדיו
האמיני לי אין סקפטית ממני ואני לא בדיוק המודל של נאיבית<יעידו עליי מכריי>
אבל כמו שכתבתי אני שם אני מנסה
אני חייבת להודות שכרגע אני כל כולי במוצרים זה מעניין אותי
אני צורכת אותם וזהו.
יוצא שאנשים ששמעו שאני משתמשת ב X או Y רוצים גם
אז אני מוכרת להם והכל בכיף
אין סיכוי שחבריי ילחצו ממני, אפילו לא הצעתי לחברים שלי כי לא חושבת שזה נכון
אני חיבת להסכים שהעסק הזה כמו כל עסק מצריך נחישות והתמדה והשקעה
וההכנסה היא תוצר של רמת ההשקעה
אז מי שמרוויח המון ויש כאלה כנראה שהם משקיעים
נוסעים מביאים אנשים מדברים על זה בלי סוף וכו' - וכמובן שמגיע להם
אני מסכימה מאד עם פלוני אלמוני שזה בדיוק כמו כל עסק וזה לא מתאים לכולם (-:
אני חייבת לשתף שהחודש הייתי עסוקה בענייני משפחה מצערים ומממש לא עשיתי כלום
ופתאם קיבלתי ציק על סה"כ 600 ש"ח אמנם לא הרבה אבל נחמד <זה נקרא הכנסה פסיבית>
כנראה אחד המצורפים שלי עובד מאד ברצינות (-:
זהו, בנתיים אני צורכת בריאות מקווה להיות יותר רצינית ולהיות מאלו שמרווחים מזה
שיווק רב שכבתי
לא שושואיסטית אבל כן רואה כאן הזדמנויות לאנשים במיוחד בחו"ל (כמוני) שמכל מיני סיבות לא יכולים לעבוד (אין אישורי עבודה, באו רק לזמן קצר, ההכשרה והנסיון המקצועי לא לגיטימיים במקום המגורים החדש או שכמו שקורה לי ולא מעט מסביבי האמהות והבית, בלי התמיכה המשפחתית והחברית משאירים אותנו פחות פנויות לצאת מהבית לעבודה) מה עוד שאפשר לבנות עסק ולקחת אותו אח"כ איתך חזרה הביתה (לארץ) לעומת למשל קליניקה טיפולית שאני עסוקה בבניתה ושחוץ מהניסיון המקצועי שאצבור בה וילך איתי לכל מקום תישאר כאן לכשאחליט לעזוב.
אני חושבת שחלק גדול מתחושת הרמאות בעסק מסוג זה נובע מהאשליה שיוצרים מפיצים לפיה אפשר מהר ובלי עבודה בכלל לבנות ארגון מצליח ויציב שמניב הכנסה פסיבית (מילה מטעה) לכל החיים... האמת כמובן שונה. דרושה כאן עבודה ומסירות ועיקביות וארגון נבנה לאט ולא תמיד באופן עקבי בהצלחה וכשמבינים את זה ומקבלים אתזה - שיווק רישתי הופך לכלי עבודה אמין ויעיל שקשה להתווכח עם פוטנציאל ההכנסה שלו. כול אחד צריך לעשות את החשבון שלו אם זה סוג העבודה שהוא יכול ורוצה לעשות.
בשורה התחתונה מה שדרוש כמו בחיים בכלל הוא מידות גדולות של כנות ויושרה וסבלנות.
בכל מקרה אני הצטרפתי לחברת שיווק רישתי חדשה ואני מאוד מרוצה בינתיים (agel). מוכנה להמשיך לעדכן בהמשך.
בינתיים אם אתם מכירים מישהי/ו בחו"ל - אירופה במיוחד - שעשוי/ה למצוא את ההצעה מעניינת אנא העבירו לו את המייל שלי ואשמח לחשוף בלי שושואיסטיות את כל הפרטים.... [email protected]
תודה!
מאגאיה
אני חושבת שחלק גדול מתחושת הרמאות בעסק מסוג זה נובע מהאשליה שיוצרים מפיצים לפיה אפשר מהר ובלי עבודה בכלל לבנות ארגון מצליח ויציב שמניב הכנסה פסיבית (מילה מטעה) לכל החיים... האמת כמובן שונה. דרושה כאן עבודה ומסירות ועיקביות וארגון נבנה לאט ולא תמיד באופן עקבי בהצלחה וכשמבינים את זה ומקבלים אתזה - שיווק רישתי הופך לכלי עבודה אמין ויעיל שקשה להתווכח עם פוטנציאל ההכנסה שלו. כול אחד צריך לעשות את החשבון שלו אם זה סוג העבודה שהוא יכול ורוצה לעשות.
בשורה התחתונה מה שדרוש כמו בחיים בכלל הוא מידות גדולות של כנות ויושרה וסבלנות.
בכל מקרה אני הצטרפתי לחברת שיווק רישתי חדשה ואני מאוד מרוצה בינתיים (agel). מוכנה להמשיך לעדכן בהמשך.
בינתיים אם אתם מכירים מישהי/ו בחו"ל - אירופה במיוחד - שעשוי/ה למצוא את ההצעה מעניינת אנא העבירו לו את המייל שלי ואשמח לחשוף בלי שושואיסטיות את כל הפרטים.... [email protected]
תודה!
מאגאיה
-
- הצטרפות: 16 ספטמבר 2006, 20:14
שיווק רב שכבתי
הבעיה העיקרית עם "שיווק רישתי" (או multi level marketing) זה שבעיקרה השיטה מתבססת על שיטת הפירמידה - בודדים מרוויחים הרבה (ראש הפירמידה) והרוב מעט או ... 
אנשי שיווק מוצלחים יצליחו פה בגדול, אבל סביר להניח שיצליחו יותר ב"עבודה אמיתית".
כדאי תמיד לקרא את כל האותיות הקטנות ולהבין. בד"כ דרושה השקעה קבועה בשביל להנות מרווחים פוטנציאלים (דמי חברות / שימוש מינימלי / ערכה בסיסית / ערכת מפיץ וכדומה) כאשר אפילו אם הצלחתם ליצור רשת המספקת הכנסה - אתם פשוט תמחקו מהמערכת אם תפסיקו לשלם את הנ"ל.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אנשי שיווק מוצלחים יצליחו פה בגדול, אבל סביר להניח שיצליחו יותר ב"עבודה אמיתית".
כדאי תמיד לקרא את כל האותיות הקטנות ולהבין. בד"כ דרושה השקעה קבועה בשביל להנות מרווחים פוטנציאלים (דמי חברות / שימוש מינימלי / ערכה בסיסית / ערכת מפיץ וכדומה) כאשר אפילו אם הצלחתם ליצור רשת המספקת הכנסה - אתם פשוט תמחקו מהמערכת אם תפסיקו לשלם את הנ"ל.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
שיווק רב שכבתי
"שבעיקרה השיטה מתבססת על שיטת הפירמידה - בודדים מרוויחים הרבה (ראש הפירמידה) והרוב מעט או ...
"
ובמה זה שונה משיטות קונבנציונליות יותר של פרנסה?אתה מכיר איזה פועל שמרוויח יותר ממנהל? סמנכ"ל שמרויח יותר ממנכ"ל? כמה אחוז מכלל ההכנסות במשק הציבורי מופנה לראש הפירמידה "האמיתית" וכמה לתחתיתה?
פירמידה היא המבנה של כל העסקים בעולם וזה די מתסכל היות ויש לא מעט פועלים שעובדים באופן יעיל יותר ממנהליהם. אז איפה השיוויון כאן?
שיווק רישתי הוא צורת שיווק אמיתית ביותר והעבודה בתחום אמיתית מאוד. המוצרים טובים יותר ממוצרים שנמכרים באופנים אחרים (אחרת מי ימליץ עליהם מפה לאוזן?) ויש קשר ישיר והולם בין מידת ההשקעה שלך להכנסות.
נדמה לי שדעות קדומות ולא לגמרי מבוססות מנחות את הכתיבה שלך ולא ניסיון ובדיקה
מאגאיה

ובמה זה שונה משיטות קונבנציונליות יותר של פרנסה?אתה מכיר איזה פועל שמרוויח יותר ממנהל? סמנכ"ל שמרויח יותר ממנכ"ל? כמה אחוז מכלל ההכנסות במשק הציבורי מופנה לראש הפירמידה "האמיתית" וכמה לתחתיתה?
פירמידה היא המבנה של כל העסקים בעולם וזה די מתסכל היות ויש לא מעט פועלים שעובדים באופן יעיל יותר ממנהליהם. אז איפה השיוויון כאן?
שיווק רישתי הוא צורת שיווק אמיתית ביותר והעבודה בתחום אמיתית מאוד. המוצרים טובים יותר ממוצרים שנמכרים באופנים אחרים (אחרת מי ימליץ עליהם מפה לאוזן?) ויש קשר ישיר והולם בין מידת ההשקעה שלך להכנסות.
נדמה לי שדעות קדומות ולא לגמרי מבוססות מנחות את הכתיבה שלך ולא ניסיון ובדיקה
מאגאיה
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
שיווק רב שכבתי
תשמעו, מאד מעניין לי לקרוא את הדף הזה שוב.
אני פתחתי אותו לפני.....(רצה לתחילת הדף לברר) וואהו, 3.5 שנים!
לפני מספר שבועות הצטרפתי גמני (כןכן) לחברת שר"ש וזה נותן לי המון פרופרוציות לראות את הדרך האישית שלי בזמן הזה.
בתחילת הדף מאד הפריע לי עניין השושואיזם (מכאן שם הדף
) והאמת? אני עדיין לא חושבת שהוא הכרחי.
אני מאד מנסה למצוא את הקול הפרטי שלי בעסק הזה, לברר איך אני מציגה את הדברים כך שיישמעו נכונים עבורי (וזוכרים? יש לי סטנדרטים לא נמוכים, כמו לכולנו...). אני לא אוהבת את תחושת המסתורין ומוכנה לחלוק בשמחה את המידע שיש לי ואת תובנותיי.
אני היום לגמרי מבינה שהאימג' שחלק מנסים למכור אינו נכון ברובו. העבודה אינה בסקובידו ועם מטות קסמים. זו עבודה לכל דבר ויש הרבה להפיק ממנה בכל הרמות.
אני אפילו לא קוראת לה ממש עבודה מהבית, כי באמת הרבה פעמים אני מחוצה לו ( הדרכות, סמינרים וכו'). את רוב הפגישות האישיות שלי אני כן משתדלת לערוך בביתי, לפי הקצב שלי ובזמנים שנוח לי. מהבחינה הזו זה באמת גמיש ונוח. כי אפשר בבוקר, בצהריים, אחה"צ ובערב. מאד מתאים לחיים דינמיים עם ילדים ועם בנזוג שעובדתו משתנה כל כמה חודשים.
כמובן שזו בחירה מאד אישית- יהיו כאלו שיידלקו על זה וזה יתאים להם וכאלו שלא. מהנסיון שלי (ושוב, תוך קריאה בדף הזה) אני מבינה שזה גם עניין של אבולוציה כלשהי בחיים. לפני כך וכך שנים זה לא התאים לי (או אולי לא מספיק היה קרוב אליי כדי שאתרשם מזה) והיום כן. וזה ממש בסדר.
אז בהצלחה לכולנו בכל אשר נבחר לעסוק בו
ושתהיה שנת פעילות והתפתחות לכולנו
אני פתחתי אותו לפני.....(רצה לתחילת הדף לברר) וואהו, 3.5 שנים!
לפני מספר שבועות הצטרפתי גמני (כןכן) לחברת שר"ש וזה נותן לי המון פרופרוציות לראות את הדרך האישית שלי בזמן הזה.
בתחילת הדף מאד הפריע לי עניין השושואיזם (מכאן שם הדף

אני מאד מנסה למצוא את הקול הפרטי שלי בעסק הזה, לברר איך אני מציגה את הדברים כך שיישמעו נכונים עבורי (וזוכרים? יש לי סטנדרטים לא נמוכים, כמו לכולנו...). אני לא אוהבת את תחושת המסתורין ומוכנה לחלוק בשמחה את המידע שיש לי ואת תובנותיי.
אני היום לגמרי מבינה שהאימג' שחלק מנסים למכור אינו נכון ברובו. העבודה אינה בסקובידו ועם מטות קסמים. זו עבודה לכל דבר ויש הרבה להפיק ממנה בכל הרמות.
אני אפילו לא קוראת לה ממש עבודה מהבית, כי באמת הרבה פעמים אני מחוצה לו ( הדרכות, סמינרים וכו'). את רוב הפגישות האישיות שלי אני כן משתדלת לערוך בביתי, לפי הקצב שלי ובזמנים שנוח לי. מהבחינה הזו זה באמת גמיש ונוח. כי אפשר בבוקר, בצהריים, אחה"צ ובערב. מאד מתאים לחיים דינמיים עם ילדים ועם בנזוג שעובדתו משתנה כל כמה חודשים.
כמובן שזו בחירה מאד אישית- יהיו כאלו שיידלקו על זה וזה יתאים להם וכאלו שלא. מהנסיון שלי (ושוב, תוך קריאה בדף הזה) אני מבינה שזה גם עניין של אבולוציה כלשהי בחיים. לפני כך וכך שנים זה לא התאים לי (או אולי לא מספיק היה קרוב אליי כדי שאתרשם מזה) והיום כן. וזה ממש בסדר.
אז בהצלחה לכולנו בכל אשר נבחר לעסוק בו

ושתהיה שנת פעילות והתפתחות לכולנו

שיווק רב שכבתי
ורד, מותר לשאול לאיזו חברה הצטרפת ?
-
שיווק רב שכבתי
חברת תקשורת בשם "יוביפון" את מוזמנת גם "במייל" [email protected] 

שיווק רב שכבתי
היי ורד - הדברים שלך עוררו בי מחשבות רבות. גם אני נתקלתי בחיי בהצעות שרש כמה וכמה פעמים וסרבתי להן ורק לאחרונה ראיתי את היתרונות וכאמור הצטרפתי.
מה לדעתך עשה אצלך את השינוי? מה נראה לך עכשיו אחרת?
מה לדעתך עשה אצלך את השינוי? מה נראה לך עכשיו אחרת?
-
שיווק רב שכבתי
זה קשור, מן הסתם, למי שהציעה לנו את הרעיון. אם זה היה מישהו אחר- יש סיכוי טוב שזה לא היה "עובר" מבחינתנו. זו מישהי אהובה שאנחנו ממש סומכים עליה ועל שיקול דעתה.
מלבד זאת, כפי הנראה יש את עניין הטיימינג בחיים והרצון לעשות שינוי. ללמוד, להיכנס בדברים. ו...נו...להרוויח כסף
בצורה חתרנית ולא קונבנציונלית. אני מוצאת שזו באמת שיטה דיי מדליקה כשבוחנים אותה לעומק.
תודה ששאלת, זה עוזר גם לי לחדד את הדברים עבור עצמי
ואיך זה אצלך? למה דווקא עכשיו פתאום?
מלבד זאת, כפי הנראה יש את עניין הטיימינג בחיים והרצון לעשות שינוי. ללמוד, להיכנס בדברים. ו...נו...להרוויח כסף

תודה ששאלת, זה עוזר גם לי לחדד את הדברים עבור עצמי

ואיך זה אצלך? למה דווקא עכשיו פתאום?
-
שיווק רב שכבתי
הדברים שלא רוצים שתדעו על MLM
http://www.mlmwatch.org/
http://www.mlmwatch.org/
-
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 12:28
- דף אישי: הדף האישי של אופי_ירוקה*
שיווק רב שכבתי
הי ורד!
אני מקוה שלא התאכזבת מדי מהסוף של יוביפון (ממש כואב על כל העמל)
אם את עדיין מחפשת סוג עבודה כזה אבל בחברה יציבה שלא תיפול מחר את מוזמנת לדבר איתי
אני מקוה שלא התאכזבת מדי מהסוף של יוביפון (ממש כואב על כל העמל)
אם את עדיין מחפשת סוג עבודה כזה אבל בחברה יציבה שלא תיפול מחר את מוזמנת לדבר איתי
-
שיווק רב שכבתי
כן, היה סוף רציני, אבל אנחנו כבר פרשנו עוד לפני.
גילינו שאנחנו לא בנויים לעניין. לפחות בשלב זה של חיינו.
למדתי ה-מ-ו-ן! ואני ממש מודה לחוויה הזו, אפילו אם לא הרווחנו דבר, באמת!
גיליתי שאני מעדיפה להשקיע את האנרגיות שלי בעיסוק העיקרי שלי- נטורופתיה, ייעוץ הנקה ו....גידול ילדים
ושלא מתאים לי להתפזר על תחומים נוספים (אלה שיש לי כבר מספיק גדולים ורציניים).
תודה על ההצעה ושיהיה לך בהצלחה, מכל הלב
גילינו שאנחנו לא בנויים לעניין. לפחות בשלב זה של חיינו.
למדתי ה-מ-ו-ן! ואני ממש מודה לחוויה הזו, אפילו אם לא הרווחנו דבר, באמת!
גיליתי שאני מעדיפה להשקיע את האנרגיות שלי בעיסוק העיקרי שלי- נטורופתיה, ייעוץ הנקה ו....גידול ילדים

תודה על ההצעה ושיהיה לך בהצלחה, מכל הלב

-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
שיווק רב שכבתי
אני באופן אישי מאוד אוהבת שר"ש (וגם שייכת לחברה כזו), וחושבת שזהו פיל לבן שלא כולם יודעים איך לאכול אותו (כמו שלא כולם לא יודעים איך לאכול אם שמניקה ילד בן 3-4)
בנוסף לצערי יש הרבה אנשים שעושים לשיווק רב שכבתי שירות דב (אומרים חיבוק דב?), ויש גם חברות שר"ש שעושות כנ"ל)
זוהי עבודה כמו כל עבודה (אמנם העבודה שונה במעט מעבודות רגילות) ולא מתעשרים ביום אחד, גם לא בחודש ולא בשנה.
הא, ולא כולם מצליחים/מרוויחים וזה לא מתאים לכל אחד.
<רק רוצה לתקן את המעוות ואת הדעות הקדומות...>
}
בנוסף לצערי יש הרבה אנשים שעושים לשיווק רב שכבתי שירות דב (אומרים חיבוק דב?), ויש גם חברות שר"ש שעושות כנ"ל)
זוהי עבודה כמו כל עבודה (אמנם העבודה שונה במעט מעבודות רגילות) ולא מתעשרים ביום אחד, גם לא בחודש ולא בשנה.
הא, ולא כולם מצליחים/מרוויחים וזה לא מתאים לכל אחד.
<רק רוצה לתקן את המעוות ואת הדעות הקדומות...>
}
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
שיווק רב שכבתי
חבר מפיל חבר
כתבה בעיתון "מקור ראשון".
כתבה בעיתון "מקור ראשון".
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
שיווק רב שכבתי
סאנריידר נותנת החסות הרשמית לספורטאי הנבחרת הישראלית באולימפיאדת בייג'ין (בתחום תוספי התזונה לספורטאים)
כמו כן היא נתנה חסות לשידורי האולימפיאדה בערוץ הראשון
כמו כן היא נתנה חסות לשידורי האולימפיאדה בערוץ הראשון
-
- הצטרפות: 19 פברואר 2002, 21:05
- דף אישי: הדף האישי של תות_שדה*
שיווק רב שכבתי
פוסט של ברונית ב באתר מושבה חופשית
היא כותבת בעקבות כתבה בערוץ 10 על AGEL (החברה אליה היא שייכת) ועל השיווק הרב שכבתי.
אהבתי.
היא כותבת בעקבות כתבה בערוץ 10 על AGEL (החברה אליה היא שייכת) ועל השיווק הרב שכבתי.
אהבתי.
-
- הצטרפות: 06 יוני 2012, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של עמית_אלתם*
שיווק רב שכבתי
בגיל 60 לאחר שנים רבות של עבודה במכירות ושיווק,בכל שנות עבודתי היו צמתים שבהן נפגשתי עם שיווק רשתי,מסקנתי המסכמת את הנושא מבחינתי היא ,שיווק רשתי הוא בעצם פירמידה אומנם חוקית ,אך נושאת בחובה את כל חסרונות שיטת הפירמידה שגם בה מעטים אכן עושים כסף,
ולכל הצרכנים מחירי המוצרים בשיטה תמיד מאוד יקרים
ולכל הצרכנים מחירי המוצרים בשיטה תמיד מאוד יקרים
-
שיווק רב שכבתי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
לכל אנשי השיווק היקרים שיהיה לכם בהצלחה בחיים של שקר ושנאה .עובדי אלילים בדמות שטר מחורבן עם פרצוף תחת עליו.מוצרי שקר ואנשי שקר מתי תסתקלו במראה בתוך העיינים העייפות שלכם ותפסיקו לפחות לשקר לעצמכם.מעניין מה תיקחו לקבר .
לכל אנשי השיווק היקרים שיהיה לכם בהצלחה בחיים של שקר ושנאה .עובדי אלילים בדמות שטר מחורבן עם פרצוף תחת עליו.מוצרי שקר ואנשי שקר מתי תסתקלו במראה בתוך העיינים העייפות שלכם ותפסיקו לפחות לשקר לעצמכם.מעניין מה תיקחו לקבר .