האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
לאחי גילו גידול במפשעה ואני מאוד מבקשת מכם להדליק לו נר ולהתפלל בשבילו.
אני מאוד מודה לכם על הדף הזה. בדף הזה יש לזה משמעות של כיוון והתכוונות, עזרה לאדם מסויים לכוון את האנרגיה בחייו ע"י האנרגיה של אנשים אחרים, משהו כמו "תחזיקו לי אצבעות".
מצטרפת להדלקת נר לשלום התינוקת שנזקקה להחייאה בלידת הבית, לשלום אמה שסובלת מחום, וגם לשלום המיילדת.
שולחת עוד בריאות וכוחות לחיים תקינים ובריאים למפחדת מאוד.
ומוסיפה בקשה משלנו:
החבר שלנו שאול (כרגע לא באתר מסיבות מובנות) מבקש לומר תהילים לרפואת אריה חי בן אסתר הזקוק לרחמי שמים.
זה ציטוט ממנו. תרגום שלי: אבא שלו אריה חולה סרטן (שהתגלה ממש לא מזמן) במצב קשה מאוד. אנא, מי שאומר תהלים ומי שמתפלל, אנא התפללו עבורו. ומי שדרכו אחרת, אנא הדליקו נר למענו. תודה רבה.
למרות הטיפול האוהב והמסור איתמר שלנו חולה מאד.
בחודשיים האחרונים אנחנו נלחמים בדלקת ריאות עקשנית שלא נכנעת.
עכשיו איתמר נמצא באישפוז-בית ומקבל אנטיביוטיקה לוריד. לצערנו גם לטיפול הזה הוא מגיב רע וסובל מדלקות חוזרות בורידים וחולשה מהמינון העצום שהוא מקבל.
אנחנו מלווים את הנסיך שלנו בכאבים והעצב וגם ברגעים שבהם הוא פתאום מצליח להתעלות מעל הכל ולצחוק ולהשתגע עם החברים שלו.
אנחנו צריכים המון המון כוחות ותקווה. (כרגע חסרים בעיקר כוחות)
נשמח לקבל אנרגיות חיוביות ואיתמר ישמח לקבל ציורים מילדים ולתלות אותם בחדר ליד המיטה שלו.
אני לא מוצאת את המילים אז פשוט מיסרי לאיתמר שאנחנו כולנו אוהבים אותו ומתגעגעים אליו, וגם מבטיחים לבקר ברגע שירגיש טוב יותר.
ולעצמך - תני חיבוק חם ואוהב מכולנו (עד שנגיע לתת אותו בעצמנו).
מחר נשב להכין ציורים לאיתמר.
(השאר בטלפון )
בקי(())
שולחת חיבוק גדול גדול
אשמח לשלוח לאיתמר גם ציור משותף של ליה ושלי.
יודעת כמה ההתמודדות הזו קשה ואינטנסיבית, ומאחלת לאיתמר ולכם שתחלימו ותצאו מהמעגל הזה.
" הדרך הכי אמיצה לחיה קטנה שלא לפחד, היא לרעוד בפנים בלב." -פו הדוב /
מתוך "ופו היה אומר...." עפ"י א.א. מילן
מי יתן והרעד הקטן יהפוך לגל של כוח ושמחה @}
תהילים לרפואת אריה חי בן אסתר הזקוק לרחמי שמים
רציתי להודות לכם ולספר לכם, שבעקבות היענותכם הוא התאושש עד כדי כך, שממצב שנראה סופני - הוא כנראה ישתחרר הביתה מבית החולים תוך כמה ימים! תודה, תודה, ומי שיזכור - נודה לו מאוד אם ימשיך להזכיר את אריה.
לפני הכל אני רוצה לשלוח עוד תודות וחיבוקים לכל הילדים המקסימים ששולחים ציורים מדהימים לאיתמר. הוא כל כך אוהב אותם. תולה אותם בחדר שלו ומסתכל בהם כל הזמן.
לצערנו למרות האופטימיות שלנו הטיפול לא מתקדם כל כך טוב. הוא היה אמור להסתיים שבוע שעבר ובינתיים עדיין ממשיך. אנחנו מקוים שהחידקים החולרות כבר יבינו את הרמז וימותו!
לכולנו זה קשה מאד, אבל לאיתמר יותר. קשה לו להכיל את העצב והאכזבה. קשה לו לקבל את אבדנו של החופש הגדול (הוא חיכה לו כל כך)
אנחנו מנסים לשמח אותו ככל האפשר אבל זה לא פשוט.
חשבתי על רעיון חדש לשמח את איתמר:
הוא אוהב מאד דברים מצחיקים שמסתובבים באינטרנט. כל השטויות האלה שמגיעות במייל. נשמח אם תשלחו לו דברים שהצחיקו אתכם. ככה לפחות נוכל לראות אותו צוחק ונהנה. (וזה שווה הרבה) ואל תפסיקו לשלוח מכתבים כי הוא מחכה להם בכליון עיניים.
אני בהריון שבוע 16, בתחילת ההריון התבשרתי כי אני נושאת תאומים. וכך היה עד היום.
גם עד לשבוע 13. העוברים ניצפו באולטרסאונד והתפתחו יפה . לצערי אתמול התבשרנו כי עובר אחד לא התפתח ואין דופק. אנא הדליקו לי נר לחיי העוברית השניה שתמשיך להתפתח ותצא בע"ה לאויר העולם בריאה שלמה ובזמן.
מאחלת לך המון כוחות והצלחה. ושהעוברית הנהדרת שלך תהיה איתך עוד הרבה שנים.
וגם עידכון לגבינו:
אחרי 3 שבועות ארוכים, מתישים, מלאי חששות ותקווה, איתמר סיים את הטיפול הנוכחי.
אנחנו מחכים עכשיו לראות את הגוף שלו מתחזק ומתגבר על כל הקשיים ומחלים.
תודה מקרב לב לכל מי שדאג, עודד, צייר, כתב,צבע, גזר, שלח, חיפש במייל ושימח את ליבנו ובמיוחד את איתמר. התמיכה של כולכם היתה משמעותית בתהליך הריפוי.
מקווים לדווח בעתיד רק על דברים משמחים.
בזכות ר' נחמן שתזכי לעבור את ההריון בקלות ובבריאות שהכל יעבור בשלום -אמן.
בבקשה להתפלל למען צור- פנחס בן שרית שרה רבקה, נפגע בראשו בפיגוע ירי לפני כחודש יש התקדמות אך עדיין זקוק לתפילות, המון כוחות להוריו שיעברו את התקופה הקשה הזאת הכי מהר שאפשר.
תפילה למען צור- פנחס בן שרית שרה רבקה, שהקדוש ברוך הוא ישלח לו רפואה שלמה בריאות, חוזק וכל טוב. המון כוחותת להוריו, שיעברו את התקופה הקשה הזאת.
אני מכירה באופן אישי נפגע ראש, שעבר תקופה קשה מאוד כשהיה מחוסר הכרה, לוויתי אותו ואת משפחתו בזמן שהיה בבית חולים ובשיקום בזמנו היה בן 22 ורווק. והיום מעל גיל 30, נשוי + 2 + אחד בדרך. אז ישועת ה' כהרף עיין. ובעזרת ה' יתברך גם צור - פנחס בן שרית שרה רבקה, יחלים וישוב לאיתנו.
ראיתי את הידיעה בעיתון על הסבתא, ונזכרתי בבקשה פה באתר. תהיתי אם יש קשר.
אז נר לעילוי נשמתה של הסבתא. ולהוריו של צור הרבה כוחות נפש וגוף, בשורות טובות והחלמה מהירה לצור.
הסבתה תמשיך לשמור מלמעלה על צור ובני משפחתו.