דנה בנדנה
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
דנה בנדנה
משהו קרה לחיוך, קבלי תיקון: (-:
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
- דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*
דנה בנדנה
דברי איתי לגבי הקליניקה. יש לי חדר טיפולים בבית (בקומה נפרדת אך הכניסה דרך הדירה) בקומה שניה בשכונת בצרון שזהעל גבול גבעתיים. צרי קשר בדף בית שלי
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
דנה בנדנה
היי
בקשר לקליניקה
יש קליניקה מקסימה ברמת גן ברחוב מעלה השחר
לפרטים ובירורים דברי עם חברתי מאשה
04-6230669 או 0523647576
בקשר לקליניקה
יש קליניקה מקסימה ברמת גן ברחוב מעלה השחר
לפרטים ובירורים דברי עם חברתי מאשה
04-6230669 או 0523647576
-
דנה בנדנה
אני מכירה מטפלת טווינא מדהימה בתלאביב
דנה בנדנה
אני מכירה מטפל בשיאצו מתל אביב. לא טופלתי אצלו אבל כן יודעת שהבחור מקסים ועם גישה מצוינת. עמית רוזנברג
-
- הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
- דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*
דנה בנדנה
הי דנה,
חברתך מוזמנת להתקשר אלי.
אפס חמש שתיים
6134105
תודה לך.
חברתך מוזמנת להתקשר אלי.
אפס חמש שתיים
6134105
תודה לך.
-
דנה בנדנה
מטפלת טווינא
שמה ראן והיא יפנית
מבטאים את שמה לאן
והיא באפס חמש שתיים 5526106
שמה ראן והיא יפנית
מבטאים את שמה לאן
והיא באפס חמש שתיים 5526106
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
דנה בנדנה
היי דנה,
אני לא מכירה פילאטיס מכשירים באיזורך, אבל אני מכירה מטפל (למעשה נקרא "מורה") מופלא לשיטה שצמחה משיטת אלכסנדר "מחשבת הגוף". הוא מלמד (טוב, אני חייבת לקרוא לזה מטפל...) גם באופן פרטני וגם בקבוצות, והוא מגיע כמעט לכל מקום בארץ. הרעיון הוא שהוא שוכר סטודיו של פילאטיס מכשירים למשך הטיפול, ועם המכשירים האלו הוא עובד עם המטופל בשיטה שלו.
שמו יואב טלר 054-4757110 והאתר שלו: http://yoavtaler.com/heb/
גילוי נאות - אמנם למדתי אצלו, אבל בעצם הוא גם חבר...
תרגישי טוב @}
אני לא מכירה פילאטיס מכשירים באיזורך, אבל אני מכירה מטפל (למעשה נקרא "מורה") מופלא לשיטה שצמחה משיטת אלכסנדר "מחשבת הגוף". הוא מלמד (טוב, אני חייבת לקרוא לזה מטפל...) גם באופן פרטני וגם בקבוצות, והוא מגיע כמעט לכל מקום בארץ. הרעיון הוא שהוא שוכר סטודיו של פילאטיס מכשירים למשך הטיפול, ועם המכשירים האלו הוא עובד עם המטופל בשיטה שלו.
שמו יואב טלר 054-4757110 והאתר שלו: http://yoavtaler.com/heb/
גילוי נאות - אמנם למדתי אצלו, אבל בעצם הוא גם חבר...
תרגישי טוב @}
דנה בנדנה
הי דנה,
נכנסתי לדף שלך בעקבות המודעה בכיכר וראיתי שאת סובלת מהעייפות כבר ה מ ו ן זמן. האם עשית בדיקות דם מקיפות לאחרונה?
כך או כך,
בתור הומאופתית כיום ומטופלת בעבר, אין לי מספיק מילים להמליץ לך על הכלי העוצמתי הזה. השינוי שאפשר לחולל איתו הוא באמת מופלא. בגוף או בנפש, שניהם זה את.
אם תרצי לשמוע או לשאול עוד, את מאוד מוזמנת.
@}
מיה.
נכנסתי לדף שלך בעקבות המודעה בכיכר וראיתי שאת סובלת מהעייפות כבר ה מ ו ן זמן. האם עשית בדיקות דם מקיפות לאחרונה?
כך או כך,
בתור הומאופתית כיום ומטופלת בעבר, אין לי מספיק מילים להמליץ לך על הכלי העוצמתי הזה. השינוי שאפשר לחולל איתו הוא באמת מופלא. בגוף או בנפש, שניהם זה את.
אם תרצי לשמוע או לשאול עוד, את מאוד מוזמנת.
@}
מיה.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
דנה בנדנה
דנה, בקשר למודעתך על עייפות, מעתיקה לך מודעה בככר של נגה סיני מלפני כמה ימים:
חברי ככר שוק יקרים. במסגרת מחקר פרטי שאני עורכת על השפעת ההילינג של האור הלבן אותו אני מלמדת, על עייפות כרונית, ( בינתיים יש תוצאות מרשימות שהרחיבו את לבי משמחה עם מתאוששי מחלת הנשיקה, סובלים מפיברומלאנגיה ותשישות כרונית) מחפשת נסיינים שמוכנים ורוצים לקבל טיפול מלא בחצי מחיר ובתמורה לדווח לי על שינויים ושיפורים:). מדובר על טיפול שבועי, במשך שעה, למשך מינימום 3 פעמים, באיזור פולג או תל אביב. העלות תהיה רק 300 ל3 טיפולים. עוד פרטים בשמחה רבה אצלי- נגה 054 שבע שש שלוש אחת שתיים אפס שתיים.
תרגישי טוב....
חברי ככר שוק יקרים. במסגרת מחקר פרטי שאני עורכת על השפעת ההילינג של האור הלבן אותו אני מלמדת, על עייפות כרונית, ( בינתיים יש תוצאות מרשימות שהרחיבו את לבי משמחה עם מתאוששי מחלת הנשיקה, סובלים מפיברומלאנגיה ותשישות כרונית) מחפשת נסיינים שמוכנים ורוצים לקבל טיפול מלא בחצי מחיר ובתמורה לדווח לי על שינויים ושיפורים:). מדובר על טיפול שבועי, במשך שעה, למשך מינימום 3 פעמים, באיזור פולג או תל אביב. העלות תהיה רק 300 ל3 טיפולים. עוד פרטים בשמחה רבה אצלי- נגה 054 שבע שש שלוש אחת שתיים אפס שתיים.
תרגישי טוב....
-
- הצטרפות: 17 ינואר 2006, 13:45
- דף אישי: הדף האישי של נילי_קו*
דנה בנדנה
שלום דנה,
אני כותבת לך בקשר למודעתך על עייפות.
אני גם סבלתי מעייפות בלתי נגמרת, וניסיתי טיפולים שונים ושינויי תזונה מפליגים, והכל תרם לי מאד באופן כללי, אבל לא כל כך מיתן את העייפות. הזדקקתי למסע מאד עמוק כדי להבין את שורשה ולרפא אותה. אני אשמח לחלוק איתך את התובנות שלי, אבל לא כאן. מוזמנת לכתוב לי: [email protected]
נילי
אני כותבת לך בקשר למודעתך על עייפות.
אני גם סבלתי מעייפות בלתי נגמרת, וניסיתי טיפולים שונים ושינויי תזונה מפליגים, והכל תרם לי מאד באופן כללי, אבל לא כל כך מיתן את העייפות. הזדקקתי למסע מאד עמוק כדי להבין את שורשה ולרפא אותה. אני אשמח לחלוק איתך את התובנות שלי, אבל לא כאן. מוזמנת לכתוב לי: [email protected]
נילי
דנה בנדנה
יתכן ואימון אישי הוא התשובה לשינוי המיוחל. יעניק לך כלים ואנרגיה למימושו. מזמינה אותך לדף הבית שלי, להתרשם וליצור קשר
-
- הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
- דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*
דנה בנדנה
מיכל נועם: 0528303232
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
דנה בנדנה
אוי תודה רבה שכתבת לי! מאוד התאכזבתי שאף אחד לא התלהב
תודה!