פטמות שקועות
פטמות שקועות
ד"ר אריה שריג ממדיקל סנטר הרצליה
פטמות שקועות
תודה רבה לך זיגוטה!
עצמאות שמייח
עצמאות שמייח
פטמות שקועות
תודה מתוקה. ואם כבר את עוד איתי אז נזכרתי שלי מאוד חשוב לדעת אם יש שינוי בתחושה. האם ההנאה נפגמת?
פטמות שקועות
לטווח הקצר - כן, אחרי כמה זמן (בערך חצי שנה) התחושה חוזרת ואין הבדל בינה לבין השניה. את יכולה לשאול אותי כל שאלה שעולה לך בראש, לי הדבר היווה issue מאז החבר הראשון שלי בתיכון והיה לי תסבוך מאוד גדול עם עצמי בגלל זה.
פטמות שקועות
את יכולה לשאול אותי כל שאלה שעולה לך בראש
תודה אבל כרגע המוח שלי מלא אוכל של יומהעצמאות..
אני מקווה שכשיהיו לי שאלות את עדיין תהיי פה
> בטח תהיי כבר עובָר ממש
<
@}
תודה אבל כרגע המוח שלי מלא אוכל של יומהעצמאות..
אני מקווה שכשיהיו לי שאלות את עדיין תהיי פה
> בטח תהיי כבר עובָר ממש

@}
-
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 01:31
פטמות שקועות
היי בנות,
לי יש בעיה מורכבת, יש לי פיטמות (בשני השדיים) שכאילו לקחו סכין וחתכו כל אחת לשניים!
במצב של קור או גירוי הפיטמות מזדקרות להן - אך עדיין ניתן לראות חריצון והתפצלויות ולא פיטמות עגולות עם כיפה עגלגלה.
אני עדיין לא הנקתי ואני מניחה שאני לא מסווגת כ"בעלת פיטמות שקועות" כי שלי כן מזדקרות.
אולם - ייתכן שמה שגורם לפיצול ולמשיכה של הפיטמה פנימה אלה צינורות חלב קצרות שמושכות את הפיטמה פנימה במצב של חוסר גירוי.
חשבתי לרכוש את הניפלט אבל אני מפחדת מנזק שאני עלולה לגרום לפיטמה כתוצאה מכך שפעולות השאיבה "תמשוך" את העור ותגרום לפיטמה מדולדלת או שזה יגרום לדם להשאב לפיטמה ויעשה שם שטפי דם ואולי גם יפגע בסיכויי הצלחה של ניתוח בעתיד, אם אחליט עליו, מאחר והצינוריות עלולות להתארך אך במצב של חוסר גירוי הפיטמה עדיין תשקע פנימה.
המצב גורם לי למבוכה רבה ותסכול! מהתייעצות עם מנתח על ניתוח הוא אמר שייתכן והניתוח יגרום לכ ךשלא אוכל להניק ולכן החלטתי לשים את הניתוח בצד.. אבל מה שקורה זה שהבושה גורמת לי להמנע מקשרים של זוגיות. זה נכון ויפה להגיד שמי שיאהב אותי לא יסתכל רק על החזה שלי אבל ! רק משיטוט ברשת איפה שאפשר לשמוע בצ'אטים וכדומה.. דרישות של גברים, אפשר ללמוד שהם מאוד בררנים בנוגע לבן זוגן ומחפשים אישה מושכת וסקסית וכל פגם קטן שלא נראה להם שולל את אותה אישה על הסף, אז אני לא יכולה להכנס לקשר זוגי ואז לפחד שבן הזוג שלי יגעל ממני ולא ירצה בי כי הוא תמיד רצה אישה סקסית עם שדיים שימשכו אותו..
ובכלל, אתן לא מסתכלות על פגמים בגברים? לא שללתן גבר רק כי היה לו... כך וכך.. משהו שלא מצא חן בעינכן כשהגעתם למצב שכהתפשטתן?
אני כל כך אובדת עצות בנוגע למה עליי לעשות..
מצד אחד ההנקה חשובה לי מאוד ולא ארצה לפגוע בזה בגלל גחמה של היום כשעודני בחורה צעירה.
מצד שני אני לא מתארת את עצמי חושפת את הפיטמות שלי בפני גבר אז איך אני אגיע למצב שאני אביא ילדים..
ומצד שלישי אף אחד לא מבטיח לי שהניתוח יצליח..
ועכשיו לבקשות
שקועה, אם תוכלי לומר מי היה שם המנתח אני אשמח מאוד , ולמה את מתכוות כשאת אומרת ניתוחון, כי ישנן הרבה סוגים של שיטות ניתוח לגביי פיטמה שקועה כי ההצלחה בכל שיטה היא נמוכה.
ומי שהשתמשה במכשיר הניפלט - אנא חווי דעתך בנוגע ליעילות ולשינוי לטובה/לרעה, לטווח הקצר והארוך עם המכשיר.
תודה
דנה
[email protected]
לי יש בעיה מורכבת, יש לי פיטמות (בשני השדיים) שכאילו לקחו סכין וחתכו כל אחת לשניים!
במצב של קור או גירוי הפיטמות מזדקרות להן - אך עדיין ניתן לראות חריצון והתפצלויות ולא פיטמות עגולות עם כיפה עגלגלה.
אני עדיין לא הנקתי ואני מניחה שאני לא מסווגת כ"בעלת פיטמות שקועות" כי שלי כן מזדקרות.
אולם - ייתכן שמה שגורם לפיצול ולמשיכה של הפיטמה פנימה אלה צינורות חלב קצרות שמושכות את הפיטמה פנימה במצב של חוסר גירוי.
חשבתי לרכוש את הניפלט אבל אני מפחדת מנזק שאני עלולה לגרום לפיטמה כתוצאה מכך שפעולות השאיבה "תמשוך" את העור ותגרום לפיטמה מדולדלת או שזה יגרום לדם להשאב לפיטמה ויעשה שם שטפי דם ואולי גם יפגע בסיכויי הצלחה של ניתוח בעתיד, אם אחליט עליו, מאחר והצינוריות עלולות להתארך אך במצב של חוסר גירוי הפיטמה עדיין תשקע פנימה.
המצב גורם לי למבוכה רבה ותסכול! מהתייעצות עם מנתח על ניתוח הוא אמר שייתכן והניתוח יגרום לכ ךשלא אוכל להניק ולכן החלטתי לשים את הניתוח בצד.. אבל מה שקורה זה שהבושה גורמת לי להמנע מקשרים של זוגיות. זה נכון ויפה להגיד שמי שיאהב אותי לא יסתכל רק על החזה שלי אבל ! רק משיטוט ברשת איפה שאפשר לשמוע בצ'אטים וכדומה.. דרישות של גברים, אפשר ללמוד שהם מאוד בררנים בנוגע לבן זוגן ומחפשים אישה מושכת וסקסית וכל פגם קטן שלא נראה להם שולל את אותה אישה על הסף, אז אני לא יכולה להכנס לקשר זוגי ואז לפחד שבן הזוג שלי יגעל ממני ולא ירצה בי כי הוא תמיד רצה אישה סקסית עם שדיים שימשכו אותו..
ובכלל, אתן לא מסתכלות על פגמים בגברים? לא שללתן גבר רק כי היה לו... כך וכך.. משהו שלא מצא חן בעינכן כשהגעתם למצב שכהתפשטתן?
אני כל כך אובדת עצות בנוגע למה עליי לעשות..
מצד אחד ההנקה חשובה לי מאוד ולא ארצה לפגוע בזה בגלל גחמה של היום כשעודני בחורה צעירה.
מצד שני אני לא מתארת את עצמי חושפת את הפיטמות שלי בפני גבר אז איך אני אגיע למצב שאני אביא ילדים..
ומצד שלישי אף אחד לא מבטיח לי שהניתוח יצליח..
ועכשיו לבקשות
שקועה, אם תוכלי לומר מי היה שם המנתח אני אשמח מאוד , ולמה את מתכוות כשאת אומרת ניתוחון, כי ישנן הרבה סוגים של שיטות ניתוח לגביי פיטמה שקועה כי ההצלחה בכל שיטה היא נמוכה.
ומי שהשתמשה במכשיר הניפלט - אנא חווי דעתך בנוגע ליעילות ולשינוי לטובה/לרעה, לטווח הקצר והארוך עם המכשיר.
תודה

[email protected]
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2004, 09:18
- דף אישי: הדף האישי של ענת_ב_פ*
פטמות שקועות
אבל מה שקורה זה שהבושה גורמת לי להמנע מקשרים של זוגיות.
דנה, יתכן ותימצאי עצמך מופתעת. לטובה!
ויתכן שלא.
את צריכה 'להמר'. לדעתי תיכנסי למיטה עם מישהו רק שתרגישי שזה מתאים. ללא קשר למבנה החזה כולנו מהמרים באהבה וזוגיות. משקיעים בקשר ולא יודעים מה טומן בחובו העתיד.
למה למנוע מעצמך חום ואהבה? כאשר יש אפשרות שהגבר שלך יחשוב שזה סקסי!
ואם לא אז לא וללכת הלאה.
נכון שיותר קל לומר מאשר לעשות. אבל לדעתי האופציה של לחיות ללא חום ואהבה בכלל זאת אופציה גרועה בהרבה.
תעבדי הרבה על הדימוי העצמי שלך ועל הבטחון העצמי. זה תמיד מועיל. ותיזכרי שיש בך עוד הרבה חוץ מפטמות!
את צריכה לעבוד עם עצמך על ויתור על מושלמות- שלך ושל הגבר הפוטנציאלי.
בהצלחה @}
דנה, יתכן ותימצאי עצמך מופתעת. לטובה!
ויתכן שלא.
את צריכה 'להמר'. לדעתי תיכנסי למיטה עם מישהו רק שתרגישי שזה מתאים. ללא קשר למבנה החזה כולנו מהמרים באהבה וזוגיות. משקיעים בקשר ולא יודעים מה טומן בחובו העתיד.
למה למנוע מעצמך חום ואהבה? כאשר יש אפשרות שהגבר שלך יחשוב שזה סקסי!
ואם לא אז לא וללכת הלאה.
נכון שיותר קל לומר מאשר לעשות. אבל לדעתי האופציה של לחיות ללא חום ואהבה בכלל זאת אופציה גרועה בהרבה.
תעבדי הרבה על הדימוי העצמי שלך ועל הבטחון העצמי. זה תמיד מועיל. ותיזכרי שיש בך עוד הרבה חוץ מפטמות!
את צריכה לעבוד עם עצמך על ויתור על מושלמות- שלך ושל הגבר הפוטנציאלי.
בהצלחה @}
-
- הצטרפות: 29 מאי 2005, 12:52
פטמות שקועות
אני כיום בת 28 עם שני ילדים שאת השני ילדתי לפני 4 חודשים אני בעלת פ' שקועות בשני השדיים ואני יכולה להבין את ההדימוי הנמוך והמבוכה מגברים.
בעברי היו לי חברים אבל במגע מיני היתי נשארת עם חזיה וגם במקלחות משותפות היתי מוצאת לי רגע עם עצמי ותמיד למרות הגברים בחיי התביישתי מאוד.רציתי מאוד להצליח להניק ובלידה הראשונה, מרוב שרציתי כמעט ונכנסתי לדיכאון. בשני כבר חשבתי שאנסה הכל ואם לא אז לא, ולא זה לא עזר אפילו לא עם האבזור המתאים. אני חושבת שעם כל הכבוד להנקה ויש כבוד, למזלנו בעידן שלנו יש תחליפים ב"ה,והילדים גדלים.
היום אני חושבת מאוד ברצינות על ניתוח כזה וקראתי בעיתון לאשה על דר' אבישי וינברג שמבצע ניתוחים כאלה, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא היכן הוא עובד, אם מישהי שמעה מבירוריה אשמח לשמוע. עזר לי מאוד לקרוא את כל מה שכתבתם, וכמובן שאם אעבור את הניתוח אעדכן!
בעברי היו לי חברים אבל במגע מיני היתי נשארת עם חזיה וגם במקלחות משותפות היתי מוצאת לי רגע עם עצמי ותמיד למרות הגברים בחיי התביישתי מאוד.רציתי מאוד להצליח להניק ובלידה הראשונה, מרוב שרציתי כמעט ונכנסתי לדיכאון. בשני כבר חשבתי שאנסה הכל ואם לא אז לא, ולא זה לא עזר אפילו לא עם האבזור המתאים. אני חושבת שעם כל הכבוד להנקה ויש כבוד, למזלנו בעידן שלנו יש תחליפים ב"ה,והילדים גדלים.
היום אני חושבת מאוד ברצינות על ניתוח כזה וקראתי בעיתון לאשה על דר' אבישי וינברג שמבצע ניתוחים כאלה, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא היכן הוא עובד, אם מישהי שמעה מבירוריה אשמח לשמוע. עזר לי מאוד לקרוא את כל מה שכתבתם, וכמובן שאם אעבור את הניתוח אעדכן!
-
פטמות שקועות
היי בת 28 שקועה נוספת, לאבישי וינברגר יש מרפאה פרטית ברמת גן, ב144 תוכלי בקלות להשיג את הטלפון. ידוע לי שבעבר הוא עבד בד"ר סנטר, לא יודעת אם הוא עדיין עובד שם.
אם אני לא טועה הוא עובד גם בקופת- חולים כללית אבל זה לא רלוונטי כי זה עניין קוסמטי. אם יש לך כללית מושלם את זכאית ללכת אליו למרפאה באופן פרטי ולקבל החזר מלא או 80% מקופת החולים אחרי שתשלחי להם את הקבלה. הוא אדם נחמד וגם המחירים שלו מאוד סבירים, לדעתי..
הוא אכן מבצע ניתוחים כאלה.. אני בעצמי חשבתי על ניתוח כזה אבל בינתיים אני מנסה דרכים אחרות, אם שמעת או ניסית את מכשיר הניפלט ששואב את הפיטמות ומלבישים אותו על הפיטמה אז אני אשמח לשמוע את דעתך על המכשיר והאם הוא הזיק לך או שלא השפיע בכלל?
ואם תלכי על הניתוח - לא לשכוח לעדכן באמת
שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליטי!
דנה
אם אני לא טועה הוא עובד גם בקופת- חולים כללית אבל זה לא רלוונטי כי זה עניין קוסמטי. אם יש לך כללית מושלם את זכאית ללכת אליו למרפאה באופן פרטי ולקבל החזר מלא או 80% מקופת החולים אחרי שתשלחי להם את הקבלה. הוא אדם נחמד וגם המחירים שלו מאוד סבירים, לדעתי..
הוא אכן מבצע ניתוחים כאלה.. אני בעצמי חשבתי על ניתוח כזה אבל בינתיים אני מנסה דרכים אחרות, אם שמעת או ניסית את מכשיר הניפלט ששואב את הפיטמות ומלבישים אותו על הפיטמה אז אני אשמח לשמוע את דעתך על המכשיר והאם הוא הזיק לך או שלא השפיע בכלל?
ואם תלכי על הניתוח - לא לשכוח לעדכן באמת
שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליטי!
דנה
-
פטמות שקועות
היי ענת !
תודה על העידוד,
אני פשוט מאוד פוחדת להפגע מגברים, גם ככה לא קל איתם במערכות יחסים, תמיד יש דברים שמפריעים ומהווים מכשול. גם גברים שמוצאים בי הרבה ולא יודעים על הפיטמה שלי אז למרות זה שהם אוהבים אותי ועניינים אחרים פחות משפיעים עליהם - אני עדיין פוחדת לקחת את ההימור הזה שיבוא הגבר שיפגע בי ויגעל ממני או משהו כזה ואז אני לגמריי אסגר. אני לא מחפשת גבר מושלם
אני מחפשת גבר שיאהב אותי ויכבד אותי ואני אבטח בו מספיק ולא אפחד שהוא יפגע בי - ובכזה אחד עוד לא נתקלתי 
אני מניחה שאם יגיע אחד כזה אני אקח את הסיכון כי הזמן בטח יעשה את שלו ובינתיים אני מנסה למצוא פתרון לבעיה הזאת..
אולי אם אטפל בזה ואתקן את הפיטמה זה ישפר לי הרבה בחיים...
דנה
תודה על העידוד,
אני פשוט מאוד פוחדת להפגע מגברים, גם ככה לא קל איתם במערכות יחסים, תמיד יש דברים שמפריעים ומהווים מכשול. גם גברים שמוצאים בי הרבה ולא יודעים על הפיטמה שלי אז למרות זה שהם אוהבים אותי ועניינים אחרים פחות משפיעים עליהם - אני עדיין פוחדת לקחת את ההימור הזה שיבוא הגבר שיפגע בי ויגעל ממני או משהו כזה ואז אני לגמריי אסגר. אני לא מחפשת גבר מושלם

אני מניחה שאם יגיע אחד כזה אני אקח את הסיכון כי הזמן בטח יעשה את שלו ובינתיים אני מנסה למצוא פתרון לבעיה הזאת..
אולי אם אטפל בזה ואתקן את הפיטמה זה ישפר לי הרבה בחיים...
דנה
-
פטמות שקועות
, ובת 28,שכחתי לשאול, מתי קראת את הכתבה על הנתוח הזה שמבוצע על ידי אבישי? אולי אני אשיג את הגיליון ואקרא..
-
פטמות שקועות
תודה לפטמותמפוצלות לי על המידע, לצערי לא אוכל לעזור לך עם הכתבה כי זה היה במדור של שאלות ולפחות לפני שנתיים או שלוש. אלו היו שאלות בנושא ניתוחים פלסטיים. וכן ניסיתי את הניפלט שלא פלט שום דבר ואפילו הכאיב לי זה גם לא ריאלי שמבקשים מאיתנו להסתובב עם זה. בכל מקרה זה שוכב אצלי איפה שהוא, ולא חושבת אפילו לנסות שנית. נראה לי שבנתיים אני חוסכת כסף תוך כדי בירורים ומקווה לטוב. ושוב תודה.
-
פטמות שקועות
היי שקועה נוספת, כמה זמן ניסית את הניפלט עד שהתייאשת והפסקת לנסות? הבנתי שזה תהליך איטי שלוקח זמן לאמן את הצינוריות של הפטמות להתארך..
והנה האתר של אבישי באינטרנט http://uri.webpoint.co.il/art302/welcome.html
והנה קישור לפורום שבו הוא עונה על שאלות
http://community.msn.co.il/[po]comm display topic threads[/po].asp?ForumID=25373&TopicID=165347&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=14901
בהצלחה
והנה האתר של אבישי באינטרנט http://uri.webpoint.co.il/art302/welcome.html
והנה קישור לפורום שבו הוא עונה על שאלות
http://community.msn.co.il/[po]comm display topic threads[/po].asp?ForumID=25373&TopicID=165347&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=14901
בהצלחה
-
פטמות שקועות
לדעתי לא מספיק אולי בסביבות חצי שנה ON OFF, אני רוצה תוצאות מהירות. ושוב תודה ובהצלחה לך!
-
- הצטרפות: 09 יוני 2003, 09:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ל_5*
פטמות שקועות
הנה לינק שנשלח אלי היום בנושא הדף. שימו לב שמדובר על הודעה לעיתונות ולא במאמר מדעי, אבל זה יכול לעניין מישהו.
http://www.24-7pressrelease.com/[po]view press release[/po].php?rID=6419
http://www.24-7pressrelease.com/[po]view press release[/po].php?rID=6419
פטמות שקועות
שלום! אולי מישהי תוכל לתרום לי משהו מהנסיון שלה כי כרגע אני ממש לא יודעת מה לעשות חוץ מלהתפלל.
ילדתי לפני 6 שבועות ב"ה וגיליתי אחרי הלידה שיש לי פטמות שטוחות ( ולפני הלידה לא העליתי על דעתי שיש לי את זה כי עשיתי את הבדיקה מהספרים שבודקת עם הפטמה יוצאת והיא יצאה ועוד איך...)
ביומיים הראשונים שאחרי הלידה לא הנקתי בכלל כי הוא לא הצליח ואח"כ קניתי פטמות סיליקון שפתרו את בעית ההנקה כי הוא הצליח לינוק מה שהוא לא הצליח לפני זה, אבל יצרו בעיה חדשה כי עכשיו הוא לא מוכן אפילו לנסות לינוק בלעדיהם...
מה לעשות???.
חוץ מזה שיש לי גם כאבים איומים בפטמות ואחרי שכבר כאב לי ממש התחלתי עם רפאל ומחכה לתוצאות
ילדתי לפני 6 שבועות ב"ה וגיליתי אחרי הלידה שיש לי פטמות שטוחות ( ולפני הלידה לא העליתי על דעתי שיש לי את זה כי עשיתי את הבדיקה מהספרים שבודקת עם הפטמה יוצאת והיא יצאה ועוד איך...)
ביומיים הראשונים שאחרי הלידה לא הנקתי בכלל כי הוא לא הצליח ואח"כ קניתי פטמות סיליקון שפתרו את בעית ההנקה כי הוא הצליח לינוק מה שהוא לא הצליח לפני זה, אבל יצרו בעיה חדשה כי עכשיו הוא לא מוכן אפילו לנסות לינוק בלעדיהם...
מה לעשות???.
חוץ מזה שיש לי גם כאבים איומים בפטמות ואחרי שכבר כאב לי ממש התחלתי עם רפאל ומחכה לתוצאות
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
פטמות שקועות
יעל,
לצערי, אם את מעוניינת להניק, תפילות לא יספיקו כאן.
את זקוקה דחוף ליועצת הנקה מוסמכת שתנחה אותך כיצד לעבור בהדרגה מפיטמות הסיליקון להנקה בלעדיהן.
זה לא יקרה ביום אחד וידרוש ממך אורך רוח ודבקות במטרה, אבל מנסיון-זה שווה את זה.
בתי הייתה על גבול הפגות ולא הצליחה לינוק, גם בגלל שיש לי פטמה אחת שטוחה והשנייה שקועה.
התחלתי להניק ממש רק כשהיא הייתה בת חודשיים. מתוך החודשיים - חודש וחצי שאבתי ונתתי לה בבקבוק ובמשך השבועיים האחרונים נעזרתי ביועצת הנקה מוסמכת שהנחתה ותמכה בי. עד שיום אחד נפל לה האסימון והיא התחילה פשוט לינוק. בלי סיליקון ובלי מאבקים.
למעשה היא יונקת עד היום (שנתיים וחצי) למרות השטיחות והשקיעות!
פטמת הסיליקון איננה פתרון לטווח ארוך. מעבר לכאבים (הזכורים לי היטב), הנגרמים מהתפיסה הלא מספקת של הפטמה, ההנקה באמצעותה אינה אפקטיבית ועלולה לגרום בשל כך לירידה בייצור החלב.
בקיצור- פני עוד היום ליועצת הנקה מוסמכת IBCLC וקבלי עזרה.
אם את באיזור המרכז תני סימן ואוכל לתת לך את פרטי היועצות שאני נעזרתי בהן.
וכמובן- מזל טוב!!!
לצערי, אם את מעוניינת להניק, תפילות לא יספיקו כאן.
את זקוקה דחוף ליועצת הנקה מוסמכת שתנחה אותך כיצד לעבור בהדרגה מפיטמות הסיליקון להנקה בלעדיהן.
זה לא יקרה ביום אחד וידרוש ממך אורך רוח ודבקות במטרה, אבל מנסיון-זה שווה את זה.
בתי הייתה על גבול הפגות ולא הצליחה לינוק, גם בגלל שיש לי פטמה אחת שטוחה והשנייה שקועה.
התחלתי להניק ממש רק כשהיא הייתה בת חודשיים. מתוך החודשיים - חודש וחצי שאבתי ונתתי לה בבקבוק ובמשך השבועיים האחרונים נעזרתי ביועצת הנקה מוסמכת שהנחתה ותמכה בי. עד שיום אחד נפל לה האסימון והיא התחילה פשוט לינוק. בלי סיליקון ובלי מאבקים.
למעשה היא יונקת עד היום (שנתיים וחצי) למרות השטיחות והשקיעות!
פטמת הסיליקון איננה פתרון לטווח ארוך. מעבר לכאבים (הזכורים לי היטב), הנגרמים מהתפיסה הלא מספקת של הפטמה, ההנקה באמצעותה אינה אפקטיבית ועלולה לגרום בשל כך לירידה בייצור החלב.
בקיצור- פני עוד היום ליועצת הנקה מוסמכת IBCLC וקבלי עזרה.
אם את באיזור המרכז תני סימן ואוכל לתת לך את פרטי היועצות שאני נעזרתי בהן.
וכמובן- מזל טוב!!!
פטמות שקועות
היי כולן
מישהי התנסתה במכשיר הניפלט כדי להאריך את צינוריות החלב של פטמות שקועות וזה הצליח לה באופן קבוע?(לא רק לצורך הוצאת הפטמה כדי להניק)
הייתי שמחה לשמוע ממישהי מניסיון לפני שאני שוקלת לקנות כזה מכשיר והלקדיש הרבה זמן של שימוש בו.
תודה
מישהי התנסתה במכשיר הניפלט כדי להאריך את צינוריות החלב של פטמות שקועות וזה הצליח לה באופן קבוע?(לא רק לצורך הוצאת הפטמה כדי להניק)
הייתי שמחה לשמוע ממישהי מניסיון לפני שאני שוקלת לקנות כזה מכשיר והלקדיש הרבה זמן של שימוש בו.
תודה
פטמות שקועות
אמא של ליבי-
האם תוכלי לתת לי פרטים של יועצת הנקה שתוכל לעזור לי?
יש לי פטמה שקועה (וזה בדוק, יועצת הנקה בבית החולים אבחנה: "הפטמה על הפנים..").
הפטמה יוצאת רק באמצעות שאיבה, ברם , זה מאוד מעיק לשאוב 3 פעמים ביום. ניסיתי לתת לביתי לתפוס את הפטמה לאחר שהיא יוצאת באמצעות השאיבה, אולם עד שהיא תופסת אותה, הפטמה נשאבת פנימה. עם הבן הראשון נעזרתי בפטמת סיליקון אולם זה היה כרוך במאמץ רב מבחינתו. עם הבן השני ויתרתי די מהר , כי שמתי לב שהוא יונק זמן רב מהפטמה הזו ואיננו שבע, ולכן המשכתי להניק מצד אחד בלבד. הדבר כרוך באי נוחות אסטתית כיוון ששד אחד גדול בהרבה מהשני.
האם תוכלי לתת לי פרטים של יועצת הנקה שתוכל לעזור לי?
יש לי פטמה שקועה (וזה בדוק, יועצת הנקה בבית החולים אבחנה: "הפטמה על הפנים..").
הפטמה יוצאת רק באמצעות שאיבה, ברם , זה מאוד מעיק לשאוב 3 פעמים ביום. ניסיתי לתת לביתי לתפוס את הפטמה לאחר שהיא יוצאת באמצעות השאיבה, אולם עד שהיא תופסת אותה, הפטמה נשאבת פנימה. עם הבן הראשון נעזרתי בפטמת סיליקון אולם זה היה כרוך במאמץ רב מבחינתו. עם הבן השני ויתרתי די מהר , כי שמתי לב שהוא יונק זמן רב מהפטמה הזו ואיננו שבע, ולכן המשכתי להניק מצד אחד בלבד. הדבר כרוך באי נוחות אסטתית כיוון ששד אחד גדול בהרבה מהשני.
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
פטמות שקועות
מרים,
אכן נשמע לא פשוט, אבל ממה שאני יודעת, נדירים ביותר המקרים בהם אי אפשר להניק בגלל פטמה שקועה או שטוחה.
אני נעזרתי בתקופה הקריטית באלן שיין שמקבלת במ.מ.ש ברמת החייל, ת"א. טלפון- 03-6472411
ולאחר מכן בעניינים נוספים גם בד"ר מירה ליבוביץ שמרפאת ההנקה שלה במושב אודים טלפון- 09-8858256
שתיהן מוסמכות ומקסימות.
בהצלחה!!!
אכן נשמע לא פשוט, אבל ממה שאני יודעת, נדירים ביותר המקרים בהם אי אפשר להניק בגלל פטמה שקועה או שטוחה.
אני נעזרתי בתקופה הקריטית באלן שיין שמקבלת במ.מ.ש ברמת החייל, ת"א. טלפון- 03-6472411
ולאחר מכן בעניינים נוספים גם בד"ר מירה ליבוביץ שמרפאת ההנקה שלה במושב אודים טלפון- 09-8858256
שתיהן מוסמכות ומקסימות.
בהצלחה!!!
פטמות שקועות
לאמא של ליבי
תודה!
נעזרתי בד"ר מירה ליבוביץ וראיתי כי טוב
תודה!
נעזרתי בד"ר מירה ליבוביץ וראיתי כי טוב
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
פטמות שקועות
יש לי (או ליתר דיוק - היו לי... ההנקה שיפרה את המצב) פטמות שטוחות. עם הבת הבכורה לא הצלחתי להניק ושאבתי חלב בהצלחה במשך שנה. עם הבת השניה, עם קצת מאמץ הצלחתי להניק ועודני מניקה. כנראה הנסיון, השלווה, האופי של הקטנה ועוד גורמים נוספים שאני אפילו לא מודעת אליהם. דבר אחד שמאוד מאוד עזר לי ובלעדיו לא הייתי מצליחה הוא ה- softshells. מאוד עוזר בזמן הגודש כאשר הפטמות משתטחות עוד יותר ולתינוקות קשה לינוק. לובשים אותם קצת לפני ההנקה והן גם מוציאות חלב ומרככות את השד וגם מבליטות את הפיטמה. כשבאים להניק את התינוק לפיטמה כבר יש ריח של חלב והיא לחה וזה כנראה מאוד מדרבן אותו לינוק. ממליצה בחום. http://www.medelabreastfeedingus.com/pr ... ed-nipples
כמובן שגם יועצת הנקה שבאמת איכפת לה היתה מעורבת כאן. במפגש אחד קצר מייד אחרי הלידה היא הראתה לי מתי הקטנה שותה (את רואה? עכשיו היא בולעת), איך להעיר אותה בעדינות כדי שתמשיך וגם תנוחות לקייסריות (בשכיבה ומתחת לזרוע). והכי חשוב בהנקה - להרגע! בהצלחה לכולן...
כמובן שגם יועצת הנקה שבאמת איכפת לה היתה מעורבת כאן. במפגש אחד קצר מייד אחרי הלידה היא הראתה לי מתי הקטנה שותה (את רואה? עכשיו היא בולעת), איך להעיר אותה בעדינות כדי שתמשיך וגם תנוחות לקייסריות (בשכיבה ומתחת לזרוע). והכי חשוב בהנקה - להרגע! בהצלחה לכולן...
-
פטמות שקועות
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מה קורה עם החלב שמצטבר בשד כשאי אפשר להניק ?? (במקרה שאני לא יכולה כי הפטמה שקועה)
מה קורה עם החלב שמצטבר בשד כשאי אפשר להניק ?? (במקרה שאני לא יכולה כי הפטמה שקועה)
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
פטמות שקועות
אם את בשלב של ממש כמה ימים אחרי הלידה,אז קודם כל מזל טוב.
שנית, לעבודה:
לנקז את החלב.
ללמוד איך עושים את זה.
יש את שלב ההתמלאות הטיבעית של השד.כל אמא טריה מרגישה שהשד נהיה כבד ויש שפע של חלב. עכשיו זה לא רק כמה טיפות קולוסטרום..
מי שיודע לעשות את העבודה הכי טוב זה התינוק/ת,יתכן שימצא איזה פיתרון.תקבעי בדחיפות פגישה עם יועצת הנקה מומחית .
החשוב הוא לנקז את החלב כדי שהתינוק יאכל אותו וכדי שלא יעמוד שם ותוצר חלילה דלקת.
בכל מקרה , גם אם התינוק תפס וגם אם לא:
לשאוב לפחות 8 פעמים ביום ולעסות בעדינות את השד בכל הכיוונים ובמיוחד באזור שקרוב לבית השחי-גם עיסוי זה ניתן ללמוד אצל יועצת.
בהצלחה
שנית, לעבודה:
לנקז את החלב.
ללמוד איך עושים את זה.
יש את שלב ההתמלאות הטיבעית של השד.כל אמא טריה מרגישה שהשד נהיה כבד ויש שפע של חלב. עכשיו זה לא רק כמה טיפות קולוסטרום..
מי שיודע לעשות את העבודה הכי טוב זה התינוק/ת,יתכן שימצא איזה פיתרון.תקבעי בדחיפות פגישה עם יועצת הנקה מומחית .
החשוב הוא לנקז את החלב כדי שהתינוק יאכל אותו וכדי שלא יעמוד שם ותוצר חלילה דלקת.
בכל מקרה , גם אם התינוק תפס וגם אם לא:
לשאוב לפחות 8 פעמים ביום ולעסות בעדינות את השד בכל הכיוונים ובמיוחד באזור שקרוב לבית השחי-גם עיסוי זה ניתן ללמוד אצל יועצת.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2012, 17:04
פטמות שקועות
ככה... אני קוראת את הדף הזה מאז ההנקה עם הגדולה (5). מגיל ההתבגרות ידעתי שיש לי פטמה שקועה (ממש שקועה, שנכנסת פנימה במקום לצאת החוצה) ואיכשהוא עם ההנקות הקודמות הסתדרתי (הנקתי שנתיים ושנה וחודשיים). עם ההנקה של הנוכחית אני מסתבכת. בת כמעט 3 שבועות עולה במשקל+יציאות וכל ה"מדדים" תקינים אבל יש לי כמה בעיות ואשמח לפתרון. א. מיעוט חלב בצד עם הפטמה הש'. היא בולטת קצת מדי פעם אבל (ב.) הרקמה של הפטמה נראת זוועה. לא עגול, מרגיש חשוף ורגיש, אחרי 2 חתכים עמוקים שהחלימו זה נראה ומרגיש ממש רע. לא הנקתי אותה משם יום בערך ואין לי גודש, להפך זה מרגיש מרוקן. כרגע אני מניקה משם לפחות 4 פעמים ביממה על אף הכאבים למרות שהתפיסה שלה טובה על פניו. ראיתי כבר 2 יועצות הנקה והתפיסה טובה אז למה יש כאבים? למה אין מספיק חלב? בנוסף נוצרו הפרשי גדלים בין השדיים וזה מאוד מפריע לי מבחינה אסטטית. צד אחד תקין ומלא חלב (בגודל כדורגל תקני) וצד אחד בגודל תפוז. אני מתלבטת מה לעשות איך להמשיך.. אשמח לתמיכה (באמת שאני עושה ה כ ל כדי להמשיך להניק, זה מאוד חשוב לי) ולעצה טובה.
תודה.
תודה.
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 23:06
- דף אישי: הדף האישי של עדי_א*
פטמות שקועות
אני מתלבטת מה לעשות איך להמשיך
אני חייבת להגיד שלדעתי אם היועצות שהיית אצלן לא התייחסו לחווית ההנקה השלילית, ולא משנה אם התפיסה של התינוקת טובה, אז כדאי ללכת לאחת שכן תחשיב את התחושה שלך כבעיה לטיפול.
מאיזה אזור בארץ את?
אני חייבת להגיד שלדעתי אם היועצות שהיית אצלן לא התייחסו לחווית ההנקה השלילית, ולא משנה אם התפיסה של התינוקת טובה, אז כדאי ללכת לאחת שכן תחשיב את התחושה שלך כבעיה לטיפול.
מאיזה אזור בארץ את?
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2012, 17:04
פטמות שקועות
הן התייחסו (בעיקר ברחמים עלי כי אני בוכה בהנקה ובכלל מהלידה) , המקום רגיש הציעו משחות וחילבה לחיזוק.. אני מאזור השרון ועייפתי מלראות עוד יועצת הנקה. באמת.
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 23:06
- דף אישי: הדף האישי של עדי_א*
פטמות שקועות
טוב, אם את מאזור השרון אני חייבת להמליץ על עדי יותם שכתבה פה במעלה הדף.
עצות טובות אין לי (לא מבינה בזה).
בעניין התמיכה, אני משערת שאם הצלחת להניק שני ילדים, גם עם השלישי יהיה בסדר, את אמא מנוסה ותמצאי את הדרך לגדל גם השלישית בדרכך, שהיא הדרך הנכונה והטובה ביותר לתינוקות.
אני מקווה שיבואו עוד לדף להביע את תמיכה בך.
עצות טובות אין לי (לא מבינה בזה).
בעניין התמיכה, אני משערת שאם הצלחת להניק שני ילדים, גם עם השלישי יהיה בסדר, את אמא מנוסה ותמצאי את הדרך לגדל גם השלישית בדרכך, שהיא הדרך הנכונה והטובה ביותר לתינוקות.
אני מקווה שיבואו עוד לדף להביע את תמיכה בך.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
- דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*
פטמות שקועות
פגשתי פעם במפגש לה לצ'ה אמא שמניקה רק משד אחד. אני מניחה שלגבי הצד האסטתי שמציק לך זה יסתדר די מהר ברגע שהגוף ייצר לפי היצע לא יהיה הבדל בגדלים בין השד המיניק לשד שאינו מניק.
-
- הצטרפות: 04 דצמבר 2012, 12:41
פטמות שקועות
ואוו. זאת התחושה שלי כשאני קוראת את כל הדף הזה עכשיו. התכתבות משורשרת כבר 8 שנים! בטח מלא דברים השתנו אצל הבנות שכתבו פה-אשמח לשמוע על עדכונים וחוויות שבדיעבד. עברתי חוויות דומות בנושא האסטטיקה של פטמותי השטוחות. אני יכולה להגיד שבגילי המופלג (31), העניין האסטטי הופך ליותר נוח, ולכל הבנות שמפחדות מעניין הגברים (שזה בהחלט אישו לא קטן!), אני יכולה לומר מנסיוני שזה מפריע לנו ה ר ב ה יותר יותר ממה שזה מפריע להם.
אני ובעלי מנסים להכנס להריון והחלטתי לבדוק מה יעלה בגורלי מבחינת הנקה עתידית (קצת רותמת את העגלה לפני הסוסים, אך תחושת הרצון להנקה כ"כ גדול אצלי, עד שכשאני רואה אמהות מניקות אני ממש מקנאה!) יכול להיות שזה כי חשבתי שאני לא אוכל להניק מימי ואתן פה נתן לי תקווה. אז קודם כל, תודה! אני עכשיו יודעת שיש לי סיכוי וזאת תחושה נפלאה.
ואוו. זאת התחושה שלי כשאני קוראת את כל הדף הזה עכשיו. התכתבות משורשרת כבר 8 שנים! בטח מלא דברים השתנו אצל הבנות שכתבו פה-אשמח לשמוע על עדכונים וחוויות שבדיעבד. עברתי חוויות דומות בנושא האסטטיקה של פטמותי השטוחות. אני יכולה להגיד שבגילי המופלג (31), העניין האסטטי הופך ליותר נוח, ולכל הבנות שמפחדות מעניין הגברים (שזה בהחלט אישו לא קטן!), אני יכולה לומר מנסיוני שזה מפריע לנו ה ר ב ה יותר יותר ממה שזה מפריע להם.
אני ובעלי מנסים להכנס להריון והחלטתי לבדוק מה יעלה בגורלי מבחינת הנקה עתידית (קצת רותמת את העגלה לפני הסוסים, אך תחושת הרצון להנקה כ"כ גדול אצלי, עד שכשאני רואה אמהות מניקות אני ממש מקנאה!) יכול להיות שזה כי חשבתי שאני לא אוכל להניק מימי ואתן פה נתן לי תקווה. אז קודם כל, תודה! אני עכשיו יודעת שיש לי סיכוי וזאת תחושה נפלאה.
-
פטמות שקועות
דבר ראשון, תודה לכולכן על המידע, והפתיחות בנושא, גם אצלי העינינים שקועים, הילדה שלי בת שלוש, באמת שרציתי להניק, אבל הביישנות שלי מנעה ממני להמשיך ולנסות, וגם חוסר המידע שהיה לי בעניין, בהריון אמרתי לעצמי שהכל יהיה בסדר, אבל בסוף היה ממש ממש קשה
אני ובעלי רוצים עוד תינוק/ת מהמם/ת, האם אתן שהניקו במצב שלי, ממליצות להכין את הפטמות בזמן ההריון?
דבר ראשון, תודה לכולכן על המידע, והפתיחות בנושא, גם אצלי העינינים שקועים, הילדה שלי בת שלוש, באמת שרציתי להניק, אבל הביישנות שלי מנעה ממני להמשיך ולנסות, וגם חוסר המידע שהיה לי בעניין, בהריון אמרתי לעצמי שהכל יהיה בסדר, אבל בסוף היה ממש ממש קשה
אני ובעלי רוצים עוד תינוק/ת מהמם/ת, האם אתן שהניקו במצב שלי, ממליצות להכין את הפטמות בזמן ההריון?
-
פטמות שקועות
יש לי פיטמות שקועות ואני כבר קצת התייאשתי מהנושא של הנקה ישירה אני משתמשת כרגע במשאבה וכך כולם יכולים לעזור לי בכל דבר יש פלוס ומינוס אין מה לעשות וודאי שאני רוצה לנסות את הדבר שמוציא את הפיטמה אך ימים יגידו בנתיים זה די נח לי ככה
יש לי פיטמות שקועות ואני כבר קצת התייאשתי מהנושא של הנקה ישירה אני משתמשת כרגע במשאבה וכך כולם יכולים לעזור לי בכל דבר יש פלוס ומינוס אין מה לעשות וודאי שאני רוצה לנסות את הדבר שמוציא את הפיטמה אך ימים יגידו בנתיים זה די נח לי ככה
פטמות שקועות
אני בחודש שישי להריון שני. את הגדול חלמתי להניק, הייתי בטוחה שאניק - ובסוף לא יכולתי להניק. יועצת ההנקה - המוסמכת והידועה מאד - של בית החולים, העיפה מבט אחד בפטמותיי השטוחות והרחבות, ציקצקה בלשונה והביאה לי בקבוק מטרנה לילד. (יועצת הנקה! הביאה לי מטרנה! לתינוק בן יום! למי עוד זה קרה???) היא הסבירה לי שלהניק אוכל אולי כשהילד יהיה גדול יותר. בינתיים הוא פשוט לא יכול לתפוס את הפטמה שלי. (והוא באמת לא יכול, היא ניסתה שוב ושוב למרות ספקנותה)
פטמות סיליקון לא עבדו. אפילו המידה הגדולה ביותר לא התאימה לי. היועצת, האחיות, המיניקות הוותיקות, כולן אמרו לי אותו הדבר: תשאבי.
שאבתי. ניסיתן פעם להיות בבית לבד רוב היום עם תינוק קטן ולשאוב? הוא לא ישן הרבה ביום, וכל פעם כשהוא ישן, במקום לישון איתו הלכתי לשאוב. משעה וחצי של שאיבה הייתה לי תפוקה ממוצעת של שמונים סיסי, ולא משנה כמה ניסיתי, אף פעם לא הצלחתי להכניס ללו"ז יותר שאיבות. אחרי חודש התמוטטתי סופית והפסקתי לשאוב. זה השלב שהייתי צריכה לבחור בין המשך השאיבות והשפיות שלי, כשלא הצלחתי להשלים ביום את חוסר השינה בלילה, שלא לדבר על להתמודד בכבוד עם צרחות אחר הצהריים של הקטן. ('שעת המכשפות', קראתי לזה).
מיותר לציין שאף אחת שלא עברה את זה לא הבינה על מה אני מדברת ומה זאת אומרת שהתינוק לא יכול לינוק. (ממני הוא לא יכול. עובדה. בבקשה, תארגנו לי מינקת) זה היה ונשאר זיכרון עצוב ומתסכל עבורי. אבל אני עם הפנים קדימה: מה עושים עם תינוק ב'? יש משהו שאני יכולה לנסות ולא ניסיתי? יש שיטה שלא שמעתי עליה? כל כך הרבה מדברים על זה שכמעט כולן יכולות להניק, ורק אני לא יכולה בגלל...פטמות שטוחות? אז או שספרי ההנחיה מכרו לי אשליות, או שיש מידע חשוב שאני לא יודעת, למרות אינספור התייעצויות וקריאה אינסופית בעניין. (באמת, אני נותנת עצות הנקה לאימהות אחרות, והן מודות לי על כך. הידע התאורטי שלי מצוין...)
הדף הזה לא ממש פעיל מזה זמן מה - פירוש הדבר שטרם נמצא פיתרון הקסמים? הקריאה כאן לא ממש נתנה לי רעיונות חדשים, והבטן שלי מתכווצת רק מהקריאה על הניפלט. (החיכוך עם המשאבה היה מספיק גרוע, תודה רבה) אשמח מאד לשמוע כל תובנה/עצה/מידע חדש שיחסכו לי את התסכול והדמעות של ניסיון ההנקה הקודם...
פטמות סיליקון לא עבדו. אפילו המידה הגדולה ביותר לא התאימה לי. היועצת, האחיות, המיניקות הוותיקות, כולן אמרו לי אותו הדבר: תשאבי.
שאבתי. ניסיתן פעם להיות בבית לבד רוב היום עם תינוק קטן ולשאוב? הוא לא ישן הרבה ביום, וכל פעם כשהוא ישן, במקום לישון איתו הלכתי לשאוב. משעה וחצי של שאיבה הייתה לי תפוקה ממוצעת של שמונים סיסי, ולא משנה כמה ניסיתי, אף פעם לא הצלחתי להכניס ללו"ז יותר שאיבות. אחרי חודש התמוטטתי סופית והפסקתי לשאוב. זה השלב שהייתי צריכה לבחור בין המשך השאיבות והשפיות שלי, כשלא הצלחתי להשלים ביום את חוסר השינה בלילה, שלא לדבר על להתמודד בכבוד עם צרחות אחר הצהריים של הקטן. ('שעת המכשפות', קראתי לזה).
מיותר לציין שאף אחת שלא עברה את זה לא הבינה על מה אני מדברת ומה זאת אומרת שהתינוק לא יכול לינוק. (ממני הוא לא יכול. עובדה. בבקשה, תארגנו לי מינקת) זה היה ונשאר זיכרון עצוב ומתסכל עבורי. אבל אני עם הפנים קדימה: מה עושים עם תינוק ב'? יש משהו שאני יכולה לנסות ולא ניסיתי? יש שיטה שלא שמעתי עליה? כל כך הרבה מדברים על זה שכמעט כולן יכולות להניק, ורק אני לא יכולה בגלל...פטמות שטוחות? אז או שספרי ההנחיה מכרו לי אשליות, או שיש מידע חשוב שאני לא יודעת, למרות אינספור התייעצויות וקריאה אינסופית בעניין. (באמת, אני נותנת עצות הנקה לאימהות אחרות, והן מודות לי על כך. הידע התאורטי שלי מצוין...)
הדף הזה לא ממש פעיל מזה זמן מה - פירוש הדבר שטרם נמצא פיתרון הקסמים? הקריאה כאן לא ממש נתנה לי רעיונות חדשים, והבטן שלי מתכווצת רק מהקריאה על הניפלט. (החיכוך עם המשאבה היה מספיק גרוע, תודה רבה) אשמח מאד לשמוע כל תובנה/עצה/מידע חדש שיחסכו לי את התסכול והדמעות של ניסיון ההנקה הקודם...
פטמות שקועות
מטרנה? איזה בית חולים? למה לא לסחוט וכפית?היא הסבירה משהו? אולי ראתה גם מיעוט רקמת חלב?
משעה וחצי של שאיבה הייתה לי תפוקה ממוצעת של שמונים סיסי, ולא משנה כמה ניסיתי
זה אמור לקרות ברבע שעה. איזו משאבה השתמשת? דו צדדית? שלי מי?
אני מכירה כמה שרק שאבו והצליחו לעמוד בזה חצי שנה, זה הפך כבר לחלק מהשגרה (אחת אפילו עם משאבה ידנית, אבל לה באמת היה שפע חלב)
אני לא חושבת שאת צריכה להתייאש, ואגב ניפלט לא אמור להכאיב גם אם המשאבה הכאיבה. איזו מידה השתמשת?
תיפגשי עם יועצת לפני כדי לעשות הכנה ותנסי שוב.
משעה וחצי של שאיבה הייתה לי תפוקה ממוצעת של שמונים סיסי, ולא משנה כמה ניסיתי
זה אמור לקרות ברבע שעה. איזו משאבה השתמשת? דו צדדית? שלי מי?
אני מכירה כמה שרק שאבו והצליחו לעמוד בזה חצי שנה, זה הפך כבר לחלק מהשגרה (אחת אפילו עם משאבה ידנית, אבל לה באמת היה שפע חלב)
אני לא חושבת שאת צריכה להתייאש, ואגב ניפלט לא אמור להכאיב גם אם המשאבה הכאיבה. איזו מידה השתמשת?
תיפגשי עם יועצת לפני כדי לעשות הכנה ותנסי שוב.
פטמות שקועות
תודה על התגובה, דנדי. לא משנה באיזה בית חולים, אבל דווקא אחד שמאד מעודד הנקה, והיועצת מוכרת מאד, גם בדפים אלו. היא כן הביאה לי כפית ועזרה לי לסחוט קולוסטרום, אבל התינוק היה כמעט ארבעה וחצי קילו ורעב בבירור, עד כמה שאני זוכרת, ולכן היא הביאה לי בקבוק של מטרנה מוכנה (מיוזמתה, לא עלה בדעתי לבקש) ואמרה לי לתת לו לאכול כמות קטנה, לא זוכרת בדיוק כמה. היא לא אמרה כלום על מיעוט רקמת חלב, רק על כך שמבנה השד שלי לא מאפשר לו בשלב הזה לינוק, נקודה (גם ניסתה בפועל דקות ארוכות לחבר אותו, כאמור, על אף שמהרגע שראתה אותי טענה שזה לא יעבוד) והיא אמרה לי חד משמעית שהפיתרון היחיד הוא לשאוב ולשאוב עד שהוא יהיה גדול יותר ויוכל להיצמד לשד. (כבר אז הוא היה גדול מאד, כאמור, כך שאני לא בטוחה שהיא בעצמה האמינה בזה...) השתמשתי במשאבת ספקטרה חשמלית (קודם צד אחד, אחרי זה צד שני, וכן קראתי את כל הטיפים על מיקסום שאיבה, גירוי קודם, מעבר מצד לצד, המשך שאיבה גם כמה דקות אחרי שכבר לא יוצא חלב, וכיוצא בזה. זה היה לפני שנתיים וכבר לא זוכרת הכל, אבל ממש עבדתי לפי הספר, וגם הקפדתי לשתות המון ולאכול היטב. אני זוכרת פעם או פעמיים שהצלחתי להוציא כמות של 150-160 סיסי וממש חגגתי, אבל זה לא התמיד)
בניפלט לא השתמשתי כלל, רק מהקריאה עליו כאן הוא נשמע...לא סימפתי...ובכל מקרה לי אין פטמות שקועות אלא שטוחות לחלוטין.
בניפלט לא השתמשתי כלל, רק מהקריאה עליו כאן הוא נשמע...לא סימפתי...ובכל מקרה לי אין פטמות שקועות אלא שטוחות לחלוטין.
פטמות שקועות
הבנתי.
ייתכן שהבעייה הייתה במשאבה.
עדיפה הלקטינה, ובמקרה שלך דו צדדית לחיסכון בזמן.
אפשר לקבל אותה מיד שרה, עם המלצה של יועצת הנקה, או להשכיר אותה בתשלום ממקומות אחרים.
השאיבה לא אמורה לכאוב, ואמורה לקחת בערך רבע שעה.
יש עוד אפשרויות לטיפול בפטמות שטוחות -
כמו כן אפשר לנסות לעצב את הפיטמה תוך כדי הנקה. שהתינוק יתפוס גם את הפטמה וגם את האצבעות שמעצבות את הפטמה.
אני חושבת שכדאי לך להיפגש עם יועצת הנקה שתראה לך את כל האפשרויות, ותסביר לך מה בדיוק עושים. זה בהחלט מסוג המקרים שייעוץ אינטרנטי פשוט לא מספיק.
בהצלחה!
ייתכן שהבעייה הייתה במשאבה.
עדיפה הלקטינה, ובמקרה שלך דו צדדית לחיסכון בזמן.
אפשר לקבל אותה מיד שרה, עם המלצה של יועצת הנקה, או להשכיר אותה בתשלום ממקומות אחרים.
השאיבה לא אמורה לכאוב, ואמורה לקחת בערך רבע שעה.
יש עוד אפשרויות לטיפול בפטמות שטוחות -
- dimple ring (או בשילוב עם nipplet)
- supplecups
- ולדעתי ניפלט מתאים גם לשקועות וגם לשטוחות.
כמו כן אפשר לנסות לעצב את הפיטמה תוך כדי הנקה. שהתינוק יתפוס גם את הפטמה וגם את האצבעות שמעצבות את הפטמה.
אני חושבת שכדאי לך להיפגש עם יועצת הנקה שתראה לך את כל האפשרויות, ותסביר לך מה בדיוק עושים. זה בהחלט מסוג המקרים שייעוץ אינטרנטי פשוט לא מספיק.
בהצלחה!
פטמות שקועות
דנדי, תודה רבה-רבה על ההמלצות.
מקווה שאצליח ליישם ולדווח על הצלחה הפעם
מקווה שאצליח ליישם ולדווח על הצלחה הפעם

-
- הצטרפות: 14 יוני 2014, 08:52
פטמות שקועות
מעודד לקרוא את הפורום הזה , נותן לי תקווה אולי בכל זאת אוכל להניק ??
אני מחפשת המלצה על יועצת הנקה שמבינה ומתמחה בפטמות שקועות אולי גם מניסיון אישי שלה ובאמת תוכל לעזור לי .
ילדתי לפני כמעט שבוע , לידה רגילה אחרי שהלידה הראשונה היתה קיסרי.
דווקא אחרי הלידה הראשונה הצלחתי קצת להניק ולשאוב בעיקר אבל לא הגעתי להנקה מלאה , כמה שניסיתי נראה שהגוף לא מייצר מספיק חלב ..
היום אחרי הלידה הרגילה הייתי בטוחה שיהיה לי יותר חלב וגם יותר קל להניק אבל מרוב שרציתי להניק התינוק תפס לא טוב את הפטמות וגרם לי לפצעים כואבים מאוד , עד כדי כך שעכשיו אני לא מסוגלת בכלל להצמיד אותו והוא גם לא כל כך רוצה כי אין מספיק חלב ובינתיים שותה מהבקבוק. אני מנסה עכשיו לשאוב חלב ממש כל 3 שעות ולצערי הכמויות ממש ממש קטנות ..
בעצם אם הוא לא יונק ישירות אז הגוף שלי לא מייצר חלב ??
בקיצור מתסכל ..
אני באמת מתלבטת אם אפשר לתקן את המצב ולנסות עדין להצמיד אותו לשד בדרך נכונה ולגרום לגוף לייצר יותר חלב או שזה כבר אבוד .. ולכן חשובה לי המלצה על יועצת הנקה ממש טובה .
תודה
מעודד לקרוא את הפורום הזה , נותן לי תקווה אולי בכל זאת אוכל להניק ??
אני מחפשת המלצה על יועצת הנקה שמבינה ומתמחה בפטמות שקועות אולי גם מניסיון אישי שלה ובאמת תוכל לעזור לי .
ילדתי לפני כמעט שבוע , לידה רגילה אחרי שהלידה הראשונה היתה קיסרי.
דווקא אחרי הלידה הראשונה הצלחתי קצת להניק ולשאוב בעיקר אבל לא הגעתי להנקה מלאה , כמה שניסיתי נראה שהגוף לא מייצר מספיק חלב ..
היום אחרי הלידה הרגילה הייתי בטוחה שיהיה לי יותר חלב וגם יותר קל להניק אבל מרוב שרציתי להניק התינוק תפס לא טוב את הפטמות וגרם לי לפצעים כואבים מאוד , עד כדי כך שעכשיו אני לא מסוגלת בכלל להצמיד אותו והוא גם לא כל כך רוצה כי אין מספיק חלב ובינתיים שותה מהבקבוק. אני מנסה עכשיו לשאוב חלב ממש כל 3 שעות ולצערי הכמויות ממש ממש קטנות ..
בעצם אם הוא לא יונק ישירות אז הגוף שלי לא מייצר חלב ??
בקיצור מתסכל ..
אני באמת מתלבטת אם אפשר לתקן את המצב ולנסות עדין להצמיד אותו לשד בדרך נכונה ולגרום לגוף לייצר יותר חלב או שזה כבר אבוד .. ולכן חשובה לי המלצה על יועצת הנקה ממש טובה .
תודה

-
פטמות שקועות
לעיתים קרובות אפשר להתגבר על הקשיים. לי עזרה דוריס ספרר מת"א. באיזה אזור את גרה?
פטמות שקועות
הפוסטים פה היו ממש מזמן, אבל קראתי אותם בענין אז החלטתי להוסיף גם מנסיוני! התחלתי להשתמש בניפלט לפני בערך שבוע והתוצאות בעיניי די מדהימות! השתמשתי רק בצד אחד לטובת הניסוי המדעי
אחרי כעשר שעות של שימוש על פני שבוע, הפטמה ממש לא מוכרת לי! היא לא נשארת בחוץ כל הזמן אבל יוצאת בקלות ונשארת זקופה לכמה דקות. למען האמת, אני חושבת להפסיק להשתמש כדי שלא יהיו לי פטמות ענק בולטות (בכל זאת, אני לא רגילה לזה..)
הפוסטים פה היו ממש מזמן, אבל קראתי אותם בענין אז החלטתי להוסיף גם מנסיוני! התחלתי להשתמש בניפלט לפני בערך שבוע והתוצאות בעיניי די מדהימות! השתמשתי רק בצד אחד לטובת הניסוי המדעי

-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
פטמות שקועות
נהדר לשמוע שזה עובד לך 

-
- הצטרפות: 13 אוגוסט 2016, 07:55
פטמות שקועות
היי מתחדשת גם אני בדיוק התחלתי להשתמש בניפלט - זה היום הראשון שלי. אצלי הפטמות שקועות ומפוצלת ויוצאת בגירוי של קור וכו' אבל במצב רגיל שקועות פנימה.
אני גם אעדכן איך מתקדם ואשמח לעוד עדכונים
היי מתחדשת גם אני בדיוק התחלתי להשתמש בניפלט - זה היום הראשון שלי. אצלי הפטמות שקועות ומפוצלת ויוצאת בגירוי של קור וכו' אבל במצב רגיל שקועות פנימה.
אני גם אעדכן איך מתקדם ואשמח לעוד עדכונים
פטמות שקועות
עדכון: השתמשתי בניפלט מעט, במשך כחודשיים כמה שעות כל פעם (אין סיכוי לצאת עם זה מהבית, אבל גיליתי שאני יכולה לישון עם זה מתחת לגוזיה). התחושה היא שהפטמות עכשיו "גמישות" יותר - כלומר קל להוציא אותן, הן יוצאות מעצמן לעתים קרובות יותר והן נשארות בחוץ יותר בקלות.
תודה לכל הכותבות בפורום - עד שקראתי כאן לא העליתי על דעתי שאולי זה יגרום לי צרות בעתיד, והודות לכן התחלתי לטפל בזה לפני ההריון.
תודה לכל הכותבות בפורום - עד שקראתי כאן לא העליתי על דעתי שאולי זה יגרום לי צרות בעתיד, והודות לכן התחלתי לטפל בזה לפני ההריון.
-
- הצטרפות: 06 דצמבר 2016, 01:51
פטמות שקועות
היי לכולן ראיתי שהגיבו כאן לפני מספר חודשים אז החלטתי גם להגיב...
אני בת 24 ואני לא מתכוונת ללדת בקרוב כנראה חחח, אבל המראה של הפיטמות השקועות שלי מוריד לי את הביטחון העצמי וגורם לי ממש לדחות כמעט כל גבר מבושה מהעתיד- שאצטרך לחשוף את הפיטמות בפניו .(כמובן מפריע גם לעתיד להנקות) שתי הפטמות לא יוצאות אף פעם וגם שאני מנסה להוציא בעזרת תרגילי אצבעות למתוח וכו, הן לא יוצאות.
אני ממש אשמח לדעת, האם יש מכשיר שיכול להוציא לי את הפיטמות , שאפשר להשתמש בצורה הדרגתית עד שהן יהיו בהמשך כבר יותר נורמליות טיפה? וכמובן אשמח לדעת האם זה כואב, כי רק מהמחשבה שהפיטמה תצא עם וואקום עושה לי צמרמורת וחרדה חחח...
בבקשה בבקשה תעזרו לי מי שיודעת!
תודה מראש לכולן!
היי לכולן ראיתי שהגיבו כאן לפני מספר חודשים אז החלטתי גם להגיב...
אני בת 24 ואני לא מתכוונת ללדת בקרוב כנראה חחח, אבל המראה של הפיטמות השקועות שלי מוריד לי את הביטחון העצמי וגורם לי ממש לדחות כמעט כל גבר מבושה מהעתיד- שאצטרך לחשוף את הפיטמות בפניו .(כמובן מפריע גם לעתיד להנקות) שתי הפטמות לא יוצאות אף פעם וגם שאני מנסה להוציא בעזרת תרגילי אצבעות למתוח וכו, הן לא יוצאות.
אני ממש אשמח לדעת, האם יש מכשיר שיכול להוציא לי את הפיטמות , שאפשר להשתמש בצורה הדרגתית עד שהן יהיו בהמשך כבר יותר נורמליות טיפה? וכמובן אשמח לדעת האם זה כואב, כי רק מהמחשבה שהפיטמה תצא עם וואקום עושה לי צמרמורת וחרדה חחח...
בבקשה בבקשה תעזרו לי מי שיודעת!
תודה מראש לכולן!