ראו מדור משה אלבאום
חוויה בפלנטריום
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*
חוויה בפלנטריום
שיותוף בחוויה
אתמול בצהרים הייתי בפלנטריום, בתוכנית החדשה שעשו על יצירת היקום, השמש ושביל החלב (Museum Of Natural History) .
עם כל התכנולוגיה שישנה מהסרטים למדע בדיוני, הצליחו להפיק פרויקט מרשים ביותר.
הבעיה היא שלאחר מכן הייתי מושבת עד היום בבוקר. הקירבה של הגג לכיסאות, גורמת לעוצמת גירוי ווסטיבולארי ומאמץ לעיניים גדולים כל כך, שהמוח שלי התקשה לעמוד בגירויים. חולשה מאוד חזקה תקפה אותי, בדיוק כמו לאחר רכבות הרים משוגעות.גם בהן איני מצליח לתפקד לאחר מכן לאורך כמה שעות, אבל לא כל כך הרבה כמו בפלנטריום. הייתי חייב להיתיישב ולהתחזק עד שאוכל ללכת, גם לאחר מכן לאורך כל הערב סבלתי מעייפות פנימית בלתי נשלטת כמו לאחר תאונת הדרכים.
נראה לי שכל מי שסובל במקצת (או הרבה) מבעיות במיקוד הראייה, נכון יהייה שיתרחק ממקומות כאלו.
אתמול בצהרים הייתי בפלנטריום, בתוכנית החדשה שעשו על יצירת היקום, השמש ושביל החלב (Museum Of Natural History) .
עם כל התכנולוגיה שישנה מהסרטים למדע בדיוני, הצליחו להפיק פרויקט מרשים ביותר.
הבעיה היא שלאחר מכן הייתי מושבת עד היום בבוקר. הקירבה של הגג לכיסאות, גורמת לעוצמת גירוי ווסטיבולארי ומאמץ לעיניים גדולים כל כך, שהמוח שלי התקשה לעמוד בגירויים. חולשה מאוד חזקה תקפה אותי, בדיוק כמו לאחר רכבות הרים משוגעות.גם בהן איני מצליח לתפקד לאחר מכן לאורך כמה שעות, אבל לא כל כך הרבה כמו בפלנטריום. הייתי חייב להיתיישב ולהתחזק עד שאוכל ללכת, גם לאחר מכן לאורך כל הערב סבלתי מעייפות פנימית בלתי נשלטת כמו לאחר תאונת הדרכים.
נראה לי שכל מי שסובל במקצת (או הרבה) מבעיות במיקוד הראייה, נכון יהייה שיתרחק ממקומות כאלו.
-
- הצטרפות: 25 ינואר 2009, 00:00
- דף אישי: הדף האישי של שוות_נפש*
חוויה בפלנטריום
הייתי חייב להיתיישב ולהתחזק עד שאוכל ללכת, גם לאחר מכן לאורך כל הערב סבלתי מעייפות פנימית בלתי נשלטת כמו לאחר תאונת הדרכים.
נשמע לא נעים.
מוכר לצערי.
לפני כמה שנים התפתיתי לעלות על רכבת הרים מה"סוג הקטן"... רק כשירדתי ממנה הכל התפרץ החוצה.. בכי היסטרי בלתי נשלט.. לא כמו מהפחד אלא מההלם של הגוף בעקבות זאת.
NEVER AGAIN
נשמע לא נעים.
מוכר לצערי.
לפני כמה שנים התפתיתי לעלות על רכבת הרים מה"סוג הקטן"... רק כשירדתי ממנה הכל התפרץ החוצה.. בכי היסטרי בלתי נשלט.. לא כמו מהפחד אלא מההלם של הגוף בעקבות זאת.
NEVER AGAIN

-
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*
חוויה בפלנטריום
שוות נפש לזה בדיוק התכוונתי, תודה על השיתוף. כל אחד חווה את זה קצת אחרת, אבל מי שמתקשה במיקוד הראייה יכול לסבול מאוד. גם אלו שסובלים שקושי בשיווי המשקל יכולים לסבול, ואפילו הרבה יותר. אם שני הקשיים קיימים, איני מאמין שהאדם ירצה להתנסות בניסיון הזה ברמה כלשהי.