מבוגרים וטלוויזיה

אנונימי

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אנונימי »

מכאן הוצאו דיונים על סדרת הטלוויזיה עמוק באדמה
עדי_יותם*
הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

<ענת כבר מתה לדבר פה על יום שישי בערב, ארץ נהדרת ומתחת לאדמה, ולא נעים לה להתחיל דף על זה>
טוב, לי דווקא נעים מאוד.
יום שישי בערב הוא, כמו שאומרים בביקורות, פנינת לוח השידורים האישית שלי. בפרט אחרי שאלי מקביל סיימה את הקדנציה (קראתי איפשהו שמאחר שקליסטה פלוקהרט והריסון פורד נפרדו, היא הורידה את הטבעת. מהמותניים) ונותרו רק 8 פרקים לסיום "סקס והעיר הגדולה". יש נפילת מתח קלה בגלל גרייניק ואלתרמן - נו טוב, את הבכורה זה מעניין.
עמוק באדמה - מדהימה, נכון? כל פעם מחדש. ולקינוח, אבל אפשר לוותר אם עייפים כי אלה רק שידורים חוזרים - דארמה וגרג.
אחלה ערב לבורגנים מעוטי בייביסיטר שכבר לא יוצאים לפאבים ומסיבות בשישי בערב. (-:
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

זו בדיוק הבעיה עם גרייניק ואלתרמן. מחזיק את הבכורה ערה ומאושרת, וכשירה לצפייה בפתיחה שהיא לרוב בעייתית. (תמיד מישהו חייב למות הרי, בהתחלה.)
.
הגרייניקים האלה, הסימפטיה האמיתית שאני רוחשת להם מצליחה איכשהוא לרכך את התחושה שנקלענו למסיבת סיום כתה ח' של מישהו אחר. וגם סולחים להם כי מתחת לאדמה תיכף מגיע. (אה, וגם נוגע ללב ששמים "מערכון נבחר" בסוף, להחזיק אותנו למרות הילד הטבח וכל זה.)
תודה, מסעדה, תודה. הייתי צריכה את זה.
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לנו מתה הטלוויזיה אתמול. התלבטות. מצד אחד, ממש לא בא לי להוציא כסף על טלוויזיה, מצד שני, מה יהיה עם איסט-אנדרס?
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

זו בדיוק הבעיה עם גרייניק ואלתרמן. מחזיק את הבכורה ערה ומאושרת, וכשירה לצפייה בפתיחה שהיא לרוב בעייתית. (תמיד מישהו חייב למות הרי, בהתחלה.)
אצלנו הבכורה יודעת שיש דברים שאני לא מרשה לה לראות, והיא מתבקשת להפנות את הראש לקיר או משהו בשלב זה (כשאנחנו בבית הם בכלל הולכים לישון אחרי "נהדרת"; כשהיינו אצל ההורים שלי פרשתי להם מזרון על הרצפה ואסרתי להסתכל על המסך...)

טרה, אם יש לך אפשרות (ז"א אם אין אופוזיציה בבית...) הייתי מציעה לנסות לדחות את ההחלטה בחודש. כשהפסקנו עם הכבלים הייתי מכורה ל"משתגעים מאהבה" והיה קשה מאוד לוותר עליהם. במשך כמה שבועות חברים הקליטו לי, עד שהתחילו לזייף ולשכוח, וההתמכרות שלי עברה. (בהסתייגות שאם למישהו יש מוקלטות שתי העונות האחרונות של הסדרה, אני אשמח מאוד לקבל אותן...)
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

למען האמת, אחרי הלידה לא פתחנו את הטלוויזיה חודשיים. ארז היה די מופתע מזה שאני לא רואה. לאט לאט חזרנו, ועכשיו אני מסתכלת ממש מעט, ואם אני מפסידה זה ממש לא מפריע לי. אבל זה בכל זאת כיף.
ענת_גביש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

אצלנו הבכורה יודעת שיש דברים שאני לא מרשה לה לראות, והיא מתבקשת להפנות את הראש לקיר או משהו בשלב זה.
מה אני אגיד לך, אני כנראה חיה באיזה בועה. זה כל פעם הורס אותי מחדש לגלות עד כמה זה יכול להיות שונה אצל אחרים. ( רציתי לכתוב את זה עוד בדיוני המדפים ב חפצים שחבל עליהם ).
לבקש ממנה לסובב את הראש. וואו.
אז אני גם מזמינה אותך אלינו לסופשבוע, נופש גלילי פעיל, ופסגת הפעילות תהיה ביום שישי בערב מול הטלויזיה, כשאת תבקשי מהבכורה (שלי) לסובב את הראש. (-:
(החיוך הצהוב הוא ביני לביני....)
חבצלת_השרון*
הצטרפות: 01 דצמבר 2003, 19:34
דף אישי: הדף האישי של חבצלת_השרון*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי חבצלת_השרון* »

אני חושבת שנגמלתי. שבועות אני כבר לא רואה אותה, ואין לי כרגע שום סדרה שמעניינת אותי. מרגישה בשלה לזרוק אותה מהבית. רק שבעלי אוהב לראות כדורסל לפעמים, או חדשות פה ושם. הילדים אמנם אוהבים את "חדר של חני" אבל מסתפקים בוידאו בשמחה. כך שנשאר לגמול את אבא ואפשר להיפטר מהאנטנה.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי יעל* »

טרה...הרגת אותי!. חשבתי שאני בודדה בעולם!. הסיבה היחידה שאני לא מנתקת את הכבלים היא איסט אנדרס.
ושמת לב איך הההתרחשויות בה חופפות את התאריכים היומיומיים במדויק?
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

ושמת לב איך הההתרחשויות בה חופפות את התאריכים היומיומיים במדויק?
למה את מתכוונת? שמתי לב לזה שבכריסמס תמיד כריסמס, אבל יש פרקים בהם יש התרחשויות על פני יותר מיום אחד.

אני מכורה לגמרי..... מתה על הסדרה הזו.
יעל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי יעל* »

טרה - כנראה באמת כחלק מנסיונה להיראות כמציגה מציאות אותנטית - התאריכים בהם הארועים כביכול מתרחשים, זהים למציאות.
למשל היום, אנדי אמר לסמנתה שיסגור עם שרון עסקה מחר, והיא חייכה ואמרה משהו על כך שזה יהיה מוכן בדיוק לחג האהבה (שחל באמת בשבת).

זה מפתיע ומקסים אותי כל פעם מחדש. ומדובר בסך הכל הרי באופרת סבון. איפה הם ואיפה האמריקאים המלוקקים...!
< יעל מודה במבוכה רבתי שבעבר הלא רחוק היתה מכורה ל"היפים והאמיצים" ול"צעירים חסרי מנוח", ואם תצטטו אותה היא תכחיש בתוקף >
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אין לנו טלויזיה אבל אנחנו מורידים באינטרנט פרקים של סדרות נבחרות מארה"ב ורואים בלפטופ:
סימפסון (נצחי)
חברים (לא להאמין כמה שהסדרה הזאת מטומטמת אבל לפעמים זה בדיוק מה שצריך)
24 (אנחנו רואים את העונה השלישית והיא כלכך מופרכת שלפני שבוע החלטנו שלא ראוי לבזבז עליה את הזמן)
סקס והעיר הגדולה.

את "סקס" אני הכי אוהבת. זאת סדרה כלכך שנונה. הפרקים שמשודרים עכשיו הם קצת רציניים ויש בהם הרבה פחות משחקי מילים וצחוקים אבל אני עדיין נהנת מהם הרבה (אולי בגלל שאני מריחה שזה קרוב לסיום. נראה שכולן שם לקראת שיבוצים בבסיסים רחוקים).

עכשיו התחילה סדרה חדשה, the L word -שהוכתרה איפשהו כיורשת של "סקס".
מיד ניגשתי לראות את פרק הפיילוט שהיה ארוך, מיגע, קשה להבנה (זה לא רק המבטא שהוא שונה. הן ממש בולעות מילים) ונראה לי כמו הגשמת פנטזיה גברית.
זאת סדרה על לסביות.
יש שם הרבה קטעי סקס.
של לסביות, נו מה?

לא שיש לי משהו נגד סקס לסבי בטלויזיה (להיפך) אבל מה שאהבתי ב"סקס" זה זיוני השכל, לא הזיונים, ובתחום הזה - בנות L מוצלחות פחות (ואם הן דווקא כן מוצלחות אני לא מצליחה להבין בגלל שהן בולעות מילים)

<ובעניין יום שישי: שמעתם שפיטרו את לובה?>
ענת_גביש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

מה זה שמענו. בדכדוך קשה, קשה, כבר שבוע ומחכים בפחד להערב לראות התפתחויות.
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

זה היה צעד אמיץ ונבון. והביצוע היה נפלא - רפי רשף בתפקיד המנהל המפטר.
אמא_מתחדשת*
הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אמא_מתחדשת* »

טרה...הרגת אותי!. חשבתי שאני בודדה בעולם!.

גם אני גם אני !!!! לא רוצה להגיד מכורה....אבל מאוד אוהבת איסט אנדרס.
כשגרנו באמסטרדם התחלתי להתמכר לביביסי פריים (זאת היתה התחנה היחידה שתמיד שידרה אנגלית חוץ מערוצי חדשות) ןשמחתי למצוא אותם גם פה בארץ...

(ובאמת חשבתי שאני אחת הבודדות בארץ שאוהבות אותם)
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

עוד לפני שהתחיל אות הפתיחה אמרתי לעצמי, היא לא תבחר ברוסי. היא לא תיסע לפריז. לא הגיוני, לא בסדרה על ניו יורק. ניו יורק צריכה לנצח, גם אם קנדיס בושנל בחרה אחרת. וחוץ מזה, בין ביג לרוסי, ובין ביג לכל אחד אחר, פחות או יותר, אני בעד ביג. תקראו לי מזוכיסטית.
ואז התחיל הפרק, ומה אני אגיד לכם, ציפיתי ליותר. עכשיו, אם היא תחזור ניו יורקה זה יהיה כ"כ מתבקש ובנאלי, ואם לא - זו תהיה בחירה מופרכת. יכלו להקשות עלינו בהתלבטות. ממתי קארי כזה סמרטוט נידף, שמסכים להיות אשה מוחזקת, תסלחו לי? ממתי היא בוחרת בגברים שמתייחסים אליה כמו אל חיית מחמד?
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

ממתי היא בוחרת בגברים שמתייחסים אליה כמו אל חיית מחמד?
תסלחי לי יקירתי. אבל תמיד היא בוחרת בגברים שמתייחסים אליה כמו אל חיית מחמד. כלומר גבר. כלומר: ביג.
כל מי שלא התייחס אליה כאל חית מחמד היו או איידן (האלילי. היא בכלל לא שווה אותו ולא מגיע לה מישהו כל כך מדהים. עדיפה זאת עם הילד במנשא) או כל מיני מערכות יחסים קצרות.
היא כל כך מעצבנת אותי עם האינפופים האלו והדיבורים בצרפתית.
ענת_גביש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

ראיתי רק את הדקות האחרונות. ככה זה נגמר? שהן מבקשות מביג להחזיר אותה הביתה? וזהו? נגמרה העונה או נגמר בכלל?
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

לא נגמר.
יש עוד פרק.
<ואם לא תהיו מרוצות כספכן יוחזר לכן>
יער_נורווגי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי יער_נורווגי* »

לדעתי - עד עכשיו התאפקתי ולא הערתי הערות - היא תחזור עם ביג לניו יורק ובסוף תחליט להיות לבד. משהו כזה. יענו - כל הסידרה היתה לחינם הכל אותו דבר.
אגב, אני גם מחובבות ביג. בשבילי הפי אנד יהיה אם יהיו יחד.
ג'ינ_ג'ית*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ג'ינ_ג'ית* »

משוגעת על "עמוק באדמה". מצויינים, הרבה זמן לא היתה סידרה שכ"כ ריתקה אותי אליה כמו זו.
אנ ושותפה שלי ויתרנו על כבלים ואינטרנט מלפני שנה וחצי, הכנסנו וידאו ואנחנו מקליטות את מה שמתאים לנו מערוץ 2, 1, ו- 10. יש כ"כ המון תוכניות מעולות כמו הסופרנוס,סקס והעיר, הבית הלבן, חברים, עמוק באדמה , ועוד כל מיני ישראליות כמו מעורב ירושלמי שזה ממש מיותר כל הכבלים הנודניקים האלה!
אגב כשמקליטים וצופים אח"כ זה מקצר את הזמן צפייה בטרוף- מריצים את טונות הפרסומות ונהנים.
שמיכת_טלאים*
הצטרפות: 27 ינואר 2004, 14:42

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי שמיכת_טלאים* »

אמרתי לעצמי, היא לא תבחר ברוסי
זה לא "הרוסי." זה ברישניקוב. ב-ר-י-ש-נ-י-ק-ו-ב!. אליל ואייקון בחייו. נשגב מבינתי איך אפשר בכלל להעדיף את ביג על פניו? (ההסתייגות היחידה שיש לי מהאליל הרוסי היא קוצר קומתו, אבל אפחד לא מושלם). טוב, נתנחם במחשבה שאנחנו על גברים כנראה כבר לא נריב :-)
איידן (האלילי. היא בכלל לא שווה אותו ולא מגיע לה מישהו כל כך מדהים.
Oh, that's more like it. באמת, לבזבז אותו עליה. ואני לא מאמינה שהיא תחליט להיות לבד - לא יעשו לנו את זה אחרי כל העונות של היבבות על כמה קשה להיות רווקה בניו-יורק. שתיקח כבר את ביג, רק שתמצא מישהו.
א_גרויסע_מויש*
הצטרפות: 08 פברואר 2004, 17:47

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי א_גרויסע_מויש* »

מה לא ברור לי? התהליך המופלא שעבר ביג תוך שתי תוכניות, ממניאק חסר רגישות עם קושי להתחייב, לפודל מאוהב ותלותי.
איזה יופי של מטמורפוזה :-)
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

מה לא ברור לי? התהליך המופלא שעבר ביג תוך שתי תוכניות, ממניאק חסר רגישות עם קושי להתחייב, לפודל מאוהב ותלותי.
בגלל זה זה יהיה הפרק האחרון, כי הוא לא השתנה בכלל. הוא תלותי רק כשהיא לא אתו...............
מ_י_כ_ל*
הצטרפות: 08 דצמבר 2003, 10:54

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

מסעדה, נדהמתי!
ואני חשבתי שהדיון בדף הבית שלך בין תוספות יוםטוב לביני, בענין ברישניקוב את איידן את קונרי, הוא אשר אחראי להעלמותך ממסכנו (משהו בנוסח "אם לזה התדרדרו השיחות בבאופן, אני הולכת!").
וראו כעת! אני כה מ-א-ו-ש-ר-ת!
לעניננו - כן, ברישניקוב. הגיל עשה לו רק טוב. אבל ובעיקר - איידן. אח, איידן. כן. אכן. בהחלט. איידן....
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

שיהיה ברישניקוב. חיבבתי אותו מאוד עד לפרק האחרון, שבו הציניות היבשושית שלו, יחד עם ההתייחסות אל קארי כאל צעצוע חביב, טמגוצ'י קטן בנעליים יקרות, הגיעו לשיאים חדשים. איך שהוא שיתף פעולה עם החיזורים של מרפי בראון, איך הוא מתעלם מן ההתלבטויות של קארי - הרבה מנקודות הזכות שלו נעלמו. וכמו שכבר כתבתי בדף אחר, גם מבוגר מאוד, גם לא רוצה עוד ילדים - קצת מעשיוּת והבחירה ברורה.
ביג לדעתי תמיד היה מאוהב בקארי בדרך זו או אחרת, אבל נו, כנראה היה צריך לעבור תהליך (שני פרקים?) עד שיבין שהיא האשה בשבילו.
שמיכת_טלאים*

מבוגרים וטלוויזיה

ההתייחסות אל קארי כאל צעצוע חביב, טמגוצ'י קטן בנעליים יקרות
מה, היא לא? ;-) ולעניין שיתוף הפעולה עם חיזורי מרפי בראון - רבאק, ביג הלך והתחתן לה עם הנטאשה מתחת לאף! מה זה חיזור או שניים אחרי חתונה בהפתעה (ולא איתה)?
קצת מעשיוּת והבחירה ברורה
אני אין לי מעשיות כשמדובר בנכסי צאן ברזל vintage נוסח ברישניקוב, הריסון פורד, קלינט איסטווד ושון קונרי.
<שמיכת לא מאמינה על עצמה שהיא מלמדת סניגוריה על מאהבים גיריאטריים>
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

מיכל, הגם את, איידן? טוב, אני באמת שמחה שלעולם לא אצטרך לריב עם כולכן על גברים (-: איידן. שעמומון צדקני שכמוהו.
מצעד המועדפים של המסעדה הניידת: 1. ביג; 2. ברגר; 3. כל אחד, כולל הרוסי, פרט ל- 4. איידן.

ואיך הייתן מדרגות את הבנות? הדירוג שלי הוא 1. קארי; 2. שרלוט; 3. סמנתה; 4. מירנדה.
אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אח, מסעדה, מה את מבינה...
גברים: 1. איידן 2. ברגר 3. ביג וברישניקוב יחד.
בנות: 1. סמנתה 2. שרלוט 3. מירנדה 4. קארי.
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מי זה איידן?
הנה הדרוג שלי: האיש של מירנדה על המתיקות והמקסימות ואחכ שני ההומואים של הסדרה (אני אפפעם לא מבדילה ביניהם). אין יותר גברים שווים.
נשים: סמנתה, מירנדה, האומנת של בריידי.
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

מי זה איידן?
שאלות כפירה?!? הנה הביטי כאן והכירי את כל הצוות

טוב, אני באמת שמחה שלעולם לא אצטרך לריב עם כולכן על גברים.
לא שמישהו מהגברים ההם יריב עלי (כן, אני הולכת מיד לקרוא את אהבת הגוף ...)

ואיך הייתן מדרגות את הבנות?
  1. שארלוט 2. קארי 3. סמנתה 59. מירנדה, ושתגיד תודה שהיא בכלל נכנסת לדירוג (אם כי כנאה שהיא כשרון רציני על בימות ברודווי, אבל הלסת, שתעשה משהו עם הלסת, אולי שתפענח את הקשר בין תזונה לניוון הפנים והגוף ?)
אמממ, סליחה, מישהו צופה בג'אג?
כן, כן, אני יודעת, אבל הוא די חמוד, לא? או שמא אלה המדים?
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

הסתכלתי. אני עדיין לא מצליחה להיזכר מי זה האיידן הזה. כנראה שהוא לא חשוב.
אבל זה הזכיר לי את סמית'. שהוא גם יפההההה (אני עוצרת את עצמי לא להמשיך) וגם הוכיח שהוא גבר רגיש פעם אחר פעם אחר פעם.
אליל.
שמיכת_טלאים*

מבוגרים וטלוויזיה

עדיין לא מצליחה להיזכר מי זה האיידן הזה
הו איידן! הנגר השרמנטי והחתיך, שרצה שקארי (aka הטמגוצ'י בנעלי מנולו בלניק) תפסיק לעשן? החתן החתיך מ"החתונה היוונית שלי"?
וסמית' אכן אליל. למוווות.
דירוג בנות: 1. סמתנה. 2. סמנתה. 3. סמנתה... אין, אין עליה.

שתעשה משהו עם הלסת
היא ניסתה פעם לתקן את השיניים (שזה בטח קשור איכשהו) בפרק מצחיק שבו היא נראתה כמו מלתעות.
ונזכרתי בעוד אחד למניין הגברים השווים - אתן לא חושבות שהעו"ד היהודי הקירח של שרלוט מתוק?

אמממ, סליחה, מישהו צופה בג'אג?... או שמא אלה המדים?
א. כן - צופה וכן חמוד. וב. לא, זה לא המדים אחרת היינו מתחילות חו"ח לחשוב שגם בוגי יעלון שווה.
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

לא מכירה ג'אג אבל אתמול ראיתי מ.ק.22 שזה גם עם מדים וקורע מצחוק.

מישהי ראתה? (זה ב"ביפ" ושודר מתישהו השבוע)
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

לא שמישהו מהגברים ההם יריב עלינו
מיכל, אני לא רוצה לצאת פאתטית, אבל דברי בשם עצמך. או יותר טוב, באמת, לכי לקרוא את אהבת הגוף.
אין לנו כבלים, אז לא יודעת מה זה ג'אג ולא יכולה לראות מ.ק.22, וחבל.
סמית - טוב נו, לפחות פה אצטרף אליכן בהבעת אהדה מסויגת קמעה.
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

הו איידן! הנגר השרמנטי והחתיך, שרצה שקארי (aka הטמגוצ'י בנעלי מנולו בלניק) תפסיק לעשן? החתן החתיך מ"החתונה היוונית שלי"?
וגם מחשיפה לצפון! שכחתי איך קראו לו שם. הוא היה שדרן הרדיו.
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

כריס.

כנראה שהוא לא חשוב.
עוגיה, פעם שניה היום שאת מביאה אותי לכדי שימוש ב :-0
בכל אופן, ביפ - זה כבלים או לווין?

דברי בשם עצמך
צודקת. יתוקן.
<להזהיר את ברישניקוב שלא ינסה כי אין לו סיכוי אצלך? :-)>
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

ושמיכת - בוגי? בווווווווווווווגי? גמלת אותי ממדים, סופית!
(או שמא צריך מדים לבנים, כנפי טייס, וטקסט מצו'איסטי במיוחד?)
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מיכל, ביפ זה כבלים.
(כשאנחנו מבקרים את ההורים ביום שישי אז זה ביייייייייייייייפפפפפפפפפפפפ כל הערב. ערוץ משו משו)
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

יבדק לעומק ;-)
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

_דברי בשם עצמך
צודקת. יתוקן.
<להזהיר את ברישניקוב שלא ינסה כי אין לו סיכוי אצלך? >_
תגידי, רק ליתר ביטחון, יש צורך להיכנס להתנצלויות, או שהסמיילי שנשמט מ"דברי בשם עצמך" הובן? (-;
לא אמרתי שלברישניקוב אין סיכוי אצלי (אני מקווה שגם הוא לא נעלב (-: ). אמרתי שבין ברישניקוב לביג, מבחינתי אין התלבטות. ואגב, קארי בהחלט נושאת באחריות ליחס שהיא מקבלת ממנו.
א_גרויסע_מויש*

מבוגרים וטלוויזיה

ואיך הייתן מדרגות את הבנות?
סמנתה, שרלוט, מירנדה, קארי (הכל, אבל הכל בה מעצבן אותי. החל בבגדים המחרידים וכלה בהבעות הפנים המעצבנות).

ובנים:
אכן: איידן וסמית.
שמיכת, העו"ד של שרלוט מכוער להפליא אבל אכן איש מתוק.

לא ברישניקוב ולא ביג. ומרגע שקארי ויתרה על איידן היא גמרה אצלי.

וגם מחשיפה לצפון! שכחתי איך קראו לו שם. הוא היה שדרן הרדיו
כריס. הוי חשיפה לצפון... -אייקון עם חיוך נוסטלגי ונוגה-
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

אין לנו טלויזיה אבל אנחנו מורידים באינטרנט פרקים של סדרות נבחרות מארה"ב ורואים בלפטופ אם כבר, אז תני קצת קישורים!

הכנסנו וידאו ואנחנו מקליטות את מה שמתאים לנו מערוץ 2, 1, ו- 10. איך את קולטת ערוץ 10 בלי כבלים?, אני מתה להתנתק ולא מצליחה!

וגם מחשיפה לצפון! שכחתי איך קראו לו שם. הוא היה שדרן הרדיו אך סדרת עבר משובחת. וגם שחקן משובח.

גברים שווים בטלויזיה: קלסו (אשטון קוצ'ר) - מהתוכנית הזאת משנות ה-70. וויל מקדורמק (וויל וגרייס). ביג - עדיין אחד הגברים הסקסיים עלי אדמות למרות שאני לא צופה בסדרה. ו-כן ההוא מג'אג - איזה חתייייך... אני מרגישה כמו בת 16 כשאני רואה אותו.
נשים: אין, כולן בובות חרסינה. חוץ מאולי קלייר הג'ינג'ית מעמוק באדמה. מנעד ההבעות שהבחורה הזאת מגיעה אליהן הוא מדהים.

<מיכל הסגירה את עצמה כאחת שרואה יותר מדי טלויזיה>
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מיכל שץ - אין לי מושג. זה עוג הבנזוג שעושה את העבודה הקשה. אני אשאל אותו.
שמיכת_טלאים*

מבוגרים וטלוויזיה

הכל, אבל הכל בה מעצבן אותי. החל בבגדים המחרידים וכלה בהבעות הפנים המעצבנות).
ניחא הבעות הפנים, עם זה היא תקועה. אבל הבגדים הם עניין של בחירה, לא? סוף-סוף אמרת בקול את מה שאני חושבת - שהפסבדו-אייקון האופנתי הזה לבוש מזעזע!
תגידו, אף אחת פה לא רואה את הבית הלבן?
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

שהסמיילי שנשמט מ"דברי בשם עצמך" הובן?
אוי בוי - הובן! הובן! הובן!
אבל, יאללה, הבה אפתח עוד חזית -
איזה כיף לגלות שאני לא הפסיכית היחידה!
למי את קוראת פסיכית?
<בצחוק, רק בצחוק, בחיי, תשאלי את מסעדה!>

הבית הלבן?
בטח, וגם אוהבת. כולם שם עו"דים ;-). אבל מבחינת דמויות גבריות להערצה חזותית - קצת דל, לא? רוב לאו, שכבר נמוג, לעולם מוכתם מבחינתי בגין מעללי העבר שלו, וגם בתקופות הזוהר שלו סברתי כי יש בו משהו נשי מדי. ומר שין, אמנם נשיאותי, רהוט ודי שמור, אבל קצת דמות האב/סב, לא?

אבל הבגדים [של קארי] הם עניין של בחירה, לא?
בחירה שלה או של המלבישה?
<יוצאת להגנה>

נשים
מה עם זאת מפרופיילר? והעזר שכנגד מג'אג? וגרייס מוויל?
בכלל אני נ-ו-ר-א אהבתי את "בנות גילמור" (שבנתיים ירד), ודמות האם שם נאוה למדי.
א_גרויסע_מויש*

מבוגרים וטלוויזיה

מה עם זאת מפרופיילר?
הא! סופסוף עוד מישהו שרואה פרופיילר.
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

טוב, נו, אצלך זה בטח תנאי לסיום התואר ;-)
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

בחירה שלה או של המלבישה?
בחירה של המלבישה.
והפרצופים זה הבחירה של הבמאי
וההתקטנות שלה ליד the russian זה בחירה של התסריטאי
אבל אלה בדיוק הדברים שעושים את הדמות והרי אנחנו מדברים פה על הדמות של קארי, לא על השחקנית.
לא ככה?
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

אה, כן? ואנו גם מחבבים את סמית בגלל הדמות? בקיצור -
I love you Ugia , עכשיו זוזי, את מקלקלת לי את התיזה.
<כמו שם, כן? ;-)>

אגב, "עוגי אוהב עוגיות" - לדעתי, אחד מהמשפטים הכי דרמטים שנאמרו אי פעם מעל המרקע. משם הניק?
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אם כבר העלית את נושא סמית
<פאוזה להחלפת תחתונים>
אז נכון שהוא יפיוף
<פאוזה להחלפת תחתונים>
ויש לו תחת אלילי
<פאוזה...>
אבל הוא פשוט מתוק ומקסים ומתחשב בצורה כלכך לא צפויה ולא מתאימה לגילו ולפרצוף ה...

<רגע...>
<תיכף אשוב...>
<אולי בעצם לא...>
מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

מה עם זאת מפרופיילר בלונדית עם פוטנציאל אבל קצת עקומה, סדרה לא משהו. low & order יותר שווה. מ י כ ל זו הסדרה בשבילך, מה את לא רואה? ואת כל סדרות הלווין גם כן... (יש מלא, ראיתי פרק אחד מכמה מהן, לא שווה הרבה...) ;-)
שמיכת_טלאים*

מבוגרים וטלוויזיה

בחירה שלה או של המלבישה?
ולה אין מלה? רוב הזמן היא נראית מזעזע, ובשום מקום לא יותר מאשר בפתיח של הסדרה, עם שמלת הבלרינה המחרידה באמת.
ובחיי שהבית הלבן שווה צפייה רק בשביל הטקסט והמשחק, למרות מיעוט (שלא לומר היעדר) השווים.
בכלל אני נ-ו-ר-א אהבתי את "בנות גילמור" (שבנתיים ירד
אצלנו הקרנת "בנות גילמור" היתה ערב אם-בת שבועי, למרות שקצב חילופי השנינויות ביניהן היה רצחני וכלל לא אופייני לדיאלוגים הרגילים בין אם לבת ("למה הנעליים שלך זרוקות באמצע הסלון?" "עוד לא הוצאת את הכלב?" וכו'). יוחזרו הבנות לאלתר.
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

שקצב חילופי השנינויות
הנה הסיבה שלי ;-)
אכן - יוחזרו!
(האין המורה של רורי, ארוסה הזמני של לורלי, מזכיר קצת את ביג?)

low & order
שעמום מתמשך ומתסכל - לא חדלים להראות את קוצר ידה של המערכת השיפוטית. מכל האנשים בעולם אני צריכה לראות את זה?!?

עם שמלת הבלרינה המחרידה
התנחמי בכך שגם הנהג שמשפריץ עליה סבור כך...
יושי*
הצטרפות: 13 אפריל 2003, 11:45

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי יושי* »

אגב איידן, מישהי זוכרת את הסדרה "חשיפה לצפון"? היא היתה משודרת יחסית מאוחר ואיידן כיכב בה. בכלל, מאוד קסמה לי צורת החיים שם, הקצב שבו התנהלו הדברים והדמויות חביבות להפליא..
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

מישהי זוכרת את הסדרה "חשיפה לצפון"?
בטח! אחת הסדרות הבודדות שארז ממש היה רואה איתי כל יום, כל פעם שהתחילו לשדר אותה שוב בערוץ שלוש. בטח יתחילו שוב מתי שהוא בקרוב, כי מזמן לא הייתה.
מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

_low & order
שעמום מתמשך ומתסכל - לא חדלים להראות את קוצר ידה של המערכת השיפוטית. מכל האנשים בעולם אני צריכה לראות את זה?!?_
טוב, עכשיו אני יודעת למה עזבת את המקצוע... ת'אמת הכי אהבתי את הפתיח.

אגב איידן, מישהי זוכרת את הסדרה "חשיפה לצפון"?
עוד שווה טלויזיוני היה הד"ר היהודי שהתגלגל לשם בטעות, איך קראו לו? וגם הבחורנת הזאת שהיתה מאוהבת בו בסתר, זאת שהורגת טייסים, היתה שווה ביותר (מהרבה בחינות)
אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

Low & Order שעמום?
אין אין אין. ואני רואה את כל שלושת הסדרות שרצות במקביל באותו שבוע.
ג'ינ_ג'ית*

מבוגרים וטלוויזיה

שמיכה - הבית הלבן היא התמכרות אובססיבית אצלי כולל שיחות של "אחרי" עם חברה חולה לא פחות ממני...
ולגבי סקס והעיר, אם בפרק האחרון קארי חוזרת לביג- זה ישאיר לי טעם כ"כ רע בפה שג'יזס... איך התנהגות של שני פרקים שקולה לשבע מאות פרקים קודמים שהוא היה דביל מושלם?!
שלא לדבר על ברשניקוב הסקסי. סקסי סקסי אבל שחצן ומנוכר בטרוף לחיים של קארי שלנו - שתשאיר אותו שם ותחזור לניו יורק!
שתחליט שלבד ומאושרת עדיף מביחד ואומללה.
מישהי פה כתבה למעלה שהעיקר שתמצא מישהו כבר, זה ממש לא מה שאני הבנתי מקארי. דווקא היו לה חיים נפלאים כרווקה שהיו בם שמחה התלהבות ריגוש כאב ועצב, הכל בעוצמות גדולות, אין בזה רע, רק טוב לפי דעתי.
שתמשיך עם זה במקום להיתקע עם דבילים כדוגמאת אלה שהיא מצאה את עצמה איתם.
ואם היא כ"כ רוצה מישהו שתלך לפסיכולוג. אם בפרק האחרון היא תתפוס שכל ותבין שיש לה דפוס התנהגות שמוביל אותה ליחסים אומללים- שתלך לטפל בעצמה.

<וואי, טובי חושבת שהסידרה עלתה לה לראש, טוב שהיא נגמרת!>
שמיכת_טלאים*

מבוגרים וטלוויזיה

מישהי פה כתבה למעלה שהעיקר שתמצא מישהו כבר...דווקא היו לה חיים נפלאים כרווקה
זה אני כתבתי :-] כי בעיני היא מעצבנת פחד. אבל מה עם הקיטורים האין-סופיים והפחד להישאר לבד כשכל החברות שלה מסודרות ומבורגנות? אפילו סמנתה האלמותית?

שתלך לפסיכולוג
טוב - אבל אחד שווה. וחתיך. ורגיש.

הד"ר היהודי שהתגלגל לשם בטעות, איך קראו לו? וגם הבחורנת הזאת
לא ג'ואל משהו? והבחורה היפהפייה שם היתה ג'אנין טרנר. אני הכי חיבבתי את הפקידה האינואיטית המשונה באמת שלו, עם מה שמבקר אחד אמר פעם על סטאלון - all the range of emotions from A to B.
ולתשומת לב חובבות ביג לדורותיהן - בשידורים החוזרים של Law and Order בהולמרק רואים אותו בשיא תפארתו, כשוטר, בטרם העלה פימה עלי כסל, הזקין והתכער משהו (לא שלדעתי הוא היה להיט היסטרי גם קודם).

(האין המורה של רורי, ארוסה הזמני של לורלי, מזכיר קצת את ביג?)
לא ולא, מ י כ ל (הרבה עבודה, המ ק פ י ם שלך).
<שמיכת מודה בבושת פנים שמעולם לא הצליחה להתחבר ל"עמוק באדמה" כי יש בה יותר מדי מטורללים אפילו לטעמה המשונה קמעא, ומקווה שלא יזרקו אותה מהדף בגלל זה>
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

ג'אנין טרנר.
אבל קצת סכרינית משהו בסדרתה החדשה(?), כרופאה בבי"ח לנשים.
הידעתן כי היתה מאורסת לאלק בולדווין, עוד לפני ששניהם היו שניהם?

אני הכי חיבבתי את הפקידה האינואיטית המשונה באמת שלו.
גמני!
אבל על רקע שאר הדמויות שם היא לא נראתה לי כל כך משונה.

ביג ..Law and Order...בשיא תפארתו, כשוטר,
וואי, איך לא קישרתי?!?
הלם!
כמעט מתקרב להלם מן התגלית, שדמות הסוכן מהמטריקס הוא השחקן מפריסילה מלכת המדבר.
תוספות_יוםטוב*
הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי תוספות_יוםטוב* »

מרילין! מרילין, מרילין!

<גם יאיר. האינואיטית.>
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

זוכרים את הפרק שמתאהב במרילין האיש האילם מהקרקס המדהים ?
מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

_וואי, איך לא קישרתי?!?
הלם!
כמעט מתקרב להלם מן התגלית, שדמות הסוכן מהמטריקס הוא השחקן מפריסילה מלכת המדבר_
וברנדה מ-six feet under משחקת ב"חתונתה של מיוראל", את החברה הרזה שלה (זאת שנהיית נכה)... איך קוראים לשחקנית הזאת בכלל?
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי לילה_טוב* »

איך אהבתי את הפרק האחרון (של עמוק באדמה).

<חשיפה לצפון היא הסדרה האהובה על לילה בכל הזמנים, היחידה שהצלחתי לראות פעמיים, חוץ מרצח מאדום לשחור, אם כי הדמות האהובה עלי טרם הוזכרה כאן - נמחקו לי לחלוטין כל השמות, אבל מדובר בטבח המוטרף והגאוני שחי בבקתה נידחת ביער עם אשתו ההיפוכונדרית - דרכו אגב נחשפתי לראשונה לסוגיית החיתולים הרב פעמיים. סוגיות באופן נוספות בסדרה - קורס הכנה ללידה - ג'ואל מסכם אותו במשפט "לכו לבית חולים ותבקשו אפידורל", אלא שאז מגי נכנסת לתמונה... וכמובן לידת הבית הלא מתוכננת של הבלונדה מהפאב שגם את שמה כמובן שכחתי>
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לבלונדה קראו שלי. היא הייתה מהממת! כאילו הבלה, אבל בתכל'ס הכי מחוברת לעצמה.

הטבח המטורף היה גם שחקן באי-אר או רופא בסדרה אחרת.

היה גם את זה שחי בבועה בגלל זיהום. גם שיחק באי.אר.
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

טוב, נראה לי כי הגיע הזמן לרענן את החשפותנו לחשיפה לצפון
לנוחיותכם...
אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

נו... אז מהסוף להתחלה: קוראים לו ג'ון. את זה מעולם לא ידעתי. אתן ידעתן?
מירנדה הפתיעה, סמנתה הרגה אותי מצחוק, שרלוט גרמה לי לבכות והרוסי הזה, ברישניקוב שיילך לעזאזל. מה זה צריך להיות, רבאק?
טרה_רוסה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

:-P
טוב שנגמר. הקרי הזאת כבר התחילה לעלות לי על העצבים (בניגוד לשאר).
ומה הקטע עם הפרווה? אי אפשר בלי?
אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

באופנה מעולם אני בעצמי לא הייתי חזקה, אבל למרות המגבלות, כשהסתכלתי עליהן, הן (בעיקר קארי) גם לא נראו לי משהו...
תוספות_יוםטוב*
הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי תוספות_יוםטוב* »

אבל בתכל'ס הכי מחוברת לעצמה

אחד הרגעים שאני הכי זוכר מהסדרה היה "פרק-חלום" (יש ז'אנר שלם כזה) של ג'ואל - שבו כל תושבי העיירה הם ניו-יורקרים עשירים ומתוחכמים, ולגמרי הפוכים מעצמם.
בקיצור. בחלום הזה שלי הייתה המארחת והכי לא-בלונדינית שיש. וברגע מסוים את תפסה את ג'ואל לשיחה ואמרה לו: "איך זה שאנשים מוכנים לדבר על דבר כל כך אינטימי כמו אהבה - אבל לא מעניין אותם לשמוע על אלוהים?"

זה היה כל כך מפתיע. ונכון. ומדויק. ו"מי-לעזאזל-מעיז-להעלות-נושאים-כאלה-בטלוויזיה-האמריקאית?". הנה, עד היום אני זוכר את זה.
ה_עוגיה*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אביב, תזכירי לי מה היה עם שארלוט?
אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

שארלוט ובעלה ("אנחנו יהודים, עברנו דברים יותר גרועים מאלו") קיבלו לאימוץ (עוד 6 חודשים) תינוקת מסין.
נועה_ברקת*
הצטרפות: 30 יוני 2002, 17:11
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברקת*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי נועה_ברקת* »

פרק אחרון מעצבן של סקס והעיר.... כל העולם חגג בפרסומות על חשבוננו (יתרון אחד, לכוון את הטיימר על 3 דקות ולכת לנקות משהו, סיימתי את כל המקלחת של הילדים, כולל פאנלים, ארונות, פטריות על הקיר ורצפות)
קארי צפויה לגמרי. ברשינקוב שבא לייצג את הגאולה בדמות תרבותיות אירופאיות על כל הרומנטיקה והשיק שלה, מרוכז בעצמו ומבזבז את זמנו בייצור דברים מיותרים. כמה סמבולי שקארי מוצאת את התליון שלה בתיק האופנתי הקרוע. כל כך שקוף שאחר כך היא חוזרת לניו יורק. מה קרה לשנינות? ולמה היא צריכה לצאת כל כך ב-ס-ד-ר? שתתעצבן, שתתרתח שתצטער. נו בסדר...
אם לסכם - מירנדה למדה לא להיות כל כך מרוכזת בעצמה והיא אפילו מטפלת באמה של בעלה שהומצאה לצורך העניין. היא למדה לאהוב...
שארלוט תקבל ילדה מסין. סמנתה מתקרבת להגיד אני אוהבת אותך לגבר אחד.
היה יכול להיות יותר מפתיע... שיהיה.

ולגבי חשיפה לצפון - זוכרת פרק גאוני אחד שבו עושים מסיבת לקראת לידה ל? (הבלונדה?) והיא מקבלת מד חום וכל מיני דברים כאלו שמעוררים בה דאגה נוראית. היא בורחת ליער ושם היא מגיעה לקבוצת תמיכה של אמא אדמה עם כל מיני דמויות היסטוריות. לא זוכרת בדיוק מה ומי. אבל זוכרת שאמא אדמה אומרת לה תשמעי ללדת זה כואב מה את חושבת? אם זה לא היה כואב, ברגע הראשון שהתינוק היה מעצבן אותך היית הולכת.
השפיע עלי מאד העניין הזה. בחיי
אביב_חדש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

ולגבי חשיפה לצפון
זכרוני קצת מטושטש לגבי הסדרה אבל אני חושבת שאחד הפרקים היה לידה בבית של אחת מהדמויות? (אולי זאת שאת דיברת עליה, נועה?)
יעל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי יעל* »

פרק צפוי אך מרגש.
הידעתם שסמנתה ומיסטר ביג היו זוג לפני מס' שנים?.
ג'ינ_ג'ית*

מבוגרים וטלוויזיה

פרק הסיום של סקס והעיר היה ממש מעאפן.
כמו רוב הפרקים לאחרונה.
כל היופי של הסידרה הזו היה שהיא שונה מכל הקיטשיות הנוזלת מסדרות אחרות ושכל הלא צפוי - קורה בה!
ואילו הפרק האחרון היה כזה דביקקק, ביג פתאום נהיה האביר על הסוס הלבן, קארי פתאום תפסה שכל לא לפני שחטפה סטירה...
וכל החברות שלה פתאום מאושרות, מרוצות מהחיים ואפופות אהבה... מתי זה קרה למישהי מאיתנו שכל החברות הטובות שלנו בו זמנית מאושרות עד ראש הגג ומקבלות את כל מה שהן אי פעם ייחלו לו בחיים?
אז ניחא לקבל את זה בסדרות אחרות, אבל בסקס והעיר?!

נו ב'מת...
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי לילה_טוב* »

שלי (הבלונדה מחשיפה לצפון) גם פוגשת, רגע לפני הלידה, את הבת שלה בתור ילדה, נערה מתבגרת ואישה צעירה, ונותנת לה בכל פעם את הטיפ שלה, רגע לפני שהיא נעשית אמא באמת.
מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

ראיתי רק את 10 הדקות האחרונות, ורק בגללכן. היה צפוי, מרגש? אולי. שרלוט עדיין נראית לי כמו בובת חרסינה עם רגשות מפלסטיק. למה הם לא יכולים לאמץ תינוק אמריקאי?
אז מה אתן אומרות על הפרק האחרון של עמוק באדמה
היה יום השנה מרגש.
גיסתי טוענת שהיה כבד עם כל ה'פלאשבאקס', מה אתם אומרים / אומרות?
ד"א הפעם הקלטנו וצפינו ביום שבת בבוקר, אני חייבת להגיד שמשהו היה חסר. אין את האוירה הזאת של "מאוחר בלילה וחיכינו כל השבוע"...

א גרויסע מויש - אם תגידי לי שאת רוצה אני מקליטה לך את כל הפרטים כדי שתוכלי לצפות ביום חול. (אני מחפשת תרוץ טוב לעשות את זה). אלא אם כן יש עם זה איזה בעיה הלכתית? (באמת שאין לי מושג)
<מיכל באמת אוהבת את התוכנית הזאת ורוצה שכ-ו-ל-ם יהנו>
>פאטתי לא?<
מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

(...)רגע לפני שהיא נעשית אמא באמת.
אני זוכרת את הפרק הזה בפרוטרוט, הוא כ"כ מקסים!
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי חגית_פ* »

אני מכורה ל"עמוק באדמה". הסידרה הכי הכי שממש עושה לי את זה...
וגם פרק של "סקס" מעולם לא פיספסתי...
הסצינה האהובה עלי מפרק הסיום הצפוי אך המשובח : כמה יפה הם הצליחו להעביר את הבדידות של קרי בפאריז בלי מילים. רק שוטטות בודדה שלה ומוזיקה עצובה וחזקה לאללה ברקע.
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אולי במקרה מישהי מהמכורות הקליטה וטרם מחקה את ספיישל סקס והעיר הגדולה ששודר לפני שבוע?
ענת_גביש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

_אלא אם כן יש עם זה איזה בעיה הלכתית? (באמת שאין לי מושג)
<מיכל באמת אוהבת את התוכנית הזאת ורוצה שכ-ו-ל-ם יהנו>
>פאטתי לא?<_
מצחיק, גם אני הוטרדתי מהבעיה הזאת וגם אני פאתטית כמוך, והנה התשובה שקיבלתי מנציג המגזר בדיוק על הענין הזה:
בחיי. אתם החילוניים, כשזה מגיע לענייני דת - אתם נהיים מה זה דוסים
ענת_גביש*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי ענת_גביש* »

פאתטית? פאטתית?
<פאטתי לא?>
א_גרויסע_מויש*

מבוגרים וטלוויזיה

ענת, זה לא אותו דבר.
הנציג דיבר על צפיה בדיוידי בעקבות המלצה של מישהי שנהנתה בשבת. על זה, אכן
בחיי. אתם החילוניים, כשזה מגיע לענייני דת - אתם נהיים מה זה דוסים

מיכל שאלה אם להקליט לי, ופה לא נותר אלא להודות שגם הדוסים חייבים להיות דוסיים לפעמים.

<פאטתי או פאתטי- עכשיו שניהם נראים לי לא נכונים>
<אבל אם כבר אחד מהם, דווקא השני, לא?>
מ_י_כ_ל*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מ_י_כ_ל* »

_פאתטית? פאטתית?
<פאטתי לא?>_

בהתחלה חשבתי שזו הלצה (הפוסל במומו..) עד ששמתי לב שהאיות שונה...
כהו עיני.
פאתטי.

<לדעתי th מתרגם לת', אבל זה ענין לאמא של יונת או דף המתורגמניות...>
עדי_יותם*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי עדי_יותם* »

פאתטי - אכן כמו שכתבה מיכל, בתיקון קטן - th => ת, לא צריך ' (סמית ולא סמית'). לא ש"אסור" עם הגרש, אבל באמת אין צורך. ושימו לב שלא יעלה על דעתכן לכתוב פאת'טי.
ואם מתלבטים, אפשר להיזכר שפאתטי בא מפאתוס.
מיכל_שץ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

_כהו עיני.
פאתטי_
אני נותנת לעצמי פטור - אני דיסלקטית (דיסלקתית? דיסלקתיט?) כל מילה שאני כותבת בלי טעות זה נצחון! אבל זה לא קשור לדף...
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי חגית_פ* »

מסעדה, את שואלת על הפרק הכפול ששודר בשני שעבר או על הספיישל מיום חמישי?
יש לי את הפרק הכפול וכן את פרק הסיום.
יער_נורווגי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*

מבוגרים וטלוויזיה

שליחה על ידי יער_נורווגי* »

א. למעוניינות, עדיין יש לי מוקלטים את הספיישל של סקס ואת הפרק האחרון.
שמחתי מאד שהיא עם ביג, סופסוף קצת תקווה לחיינו הכואבים.
שליחת תגובה

חזור אל “למידה”