דף 1 מתוך 1

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 05 נובמבר 2007, 10:10
על ידי אנונימי

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 05 נובמבר 2007, 10:10
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
את רוב ההריון עברתי עם הטבע בניו זילנד, מתחתח לכיפת השמים, עם חתולים שחורים ועצים גדולים.
בתחילתו השקעתי את כולי כולי בנטרול הפחדים שעלו בי ופיתוח הכנפיים של הפיה הקטנה שגדלה בתוכי, וכל יום למדתי להשקיע בדמיוני בפיתוח העובר שבתוכי כי הבנתי שבין אם אני מודעת או לא, תהליך היצירה הזה מתרחש 24 שעות ביממה במשך 9 חודשים.
מידי כמה ימים הייתי מבקשת מהעוברית לשלוח לי תמונה שלה על מנת לדעת שהיא מתפתחת בצורה המתאימה לה ביותר והיא הייתה מגיבה היישר לעין השלישית שלי.מחייכת אליי.מידי פעם שיחקתי עימה כשהנחתי קריסטל זה או אחר על בטני מחכה לה שתבעט או תגיב.
במשך כל ההריון הקפדתי לשתות מים מבקבוק זכוכית שעל גבו רשמתי "אהבה" וידעתי שאת מוזנת באנרגיה זו. הקפדתי לברך על המזון לפני שהזנתי את גופי ואותך על מנת להעצים את האנרגיה שלו, והקפדתי לאכול הרבה מורמייט שהיה תמיד זמין לנו בניו זילנד..

תהליך ההריון הסתיים בחלום.
בחלום שטתי בתוך קאנו על גבי נהר גדול, ומסביבי היו גבעות.
לפתע זינקה צ`יטה אל הקאנו וישבה מאחורי, נתמלאתי בהתרגשות גדולה שכן מעולם לא פגשתי צ`יטה מקרוב כל כך, היה בי גם פחד מהחיה העצומה הזו והיא חיבקה אותי ואמרה, אני אמא צ`יטה.
יונק הדבש הגיע אל חלוני בבוקר והחל לצייץ וכך התעוררתי לבוקר של אותו יום שבו נולדה יאל.

יאל נולדה בשעה 03:03 לאחר 3 שעות של לידה אקטיבעית ביותר, למסע יצאתי מלווה בבן זוגי, אימי ומטפלת השיאצו שלי וכל המלאכים הפיות והקריסטלים שהצלחתי להביא עימי לחדר הלידה יחד עם רסקיו ושמנים.
שלוש פעמים ניסיתי לדחוף אותה החוצה אך היא שבה פנימה עדיין משחקת לה בין העולמות, ואז לא היו לי כוחות וגייסתי את אמא צ`יטה לעזרתי, קראתי לה שתבוא וכשקיבלתי את תמונתה הברורה של החתולה האדירה הזו, ידעתי שכעת אני מוכנה ללדת, ואכן תוך זמן קצר ביותר יאל יצאה מבטני אל העולם שבחוץ.
ברוך הבא לעולם נסיכה קטנה, אבא נדב מיד שם לה טיפת רסקיו על העין השלישית, והסברנו לך שהגעת אל כדור הארץ במימד השלישי.
הימים הראשונים היו מבלבלים, מלאים בפחדים וכל עולם המראות נגלה לפתע לתודעתי בצורה כה ברורה.
לרגע נדמה שכל חיי יאל הייתה עימי, וכאילו מעולם לא באה דרכי..

היא מלמדת אותי על אושר ושפע ושמחה ועל נטרול פחדים כי אם כל אחד מאלו אצלי מופיעים מייד היא מודיעה לי שאיני ממורכזת שאיני נקייה ושעליי להמשיך ולעשות עבודה. כשאיני ממורכזת ונקייה גם היצור הטהור והקטן הזה נמשך עימי לשמאל או לימין ולכן למדה אני כי עליי לחיות כאן ועכשיו כי אין יותר הנחות לעצמי, שעליי לממש את ייעודי ואת חלומותיי ולדעת מי אני מבלי שיגדירו לי את עצמי מהסביבה.

כל אחד ואחת מאיתנו היא נשמה חופשייה באין סוף הזה. כל אחד ואחת מאיתנו בחר את הנתיב של חייו, ולא אמורה להיות כאן אשמה או בושה רק אהבה.
אין אדם שהוא מובן מאליו וכל אחד ואחת מאיתנו ראויים לאהבה. למדתי לעולם לא לעזוב את עמדתי מול המראה לפני שאני אומרת לעצמי שהיצור הזה ראוי לאהבה, אני ראויה לאהבה.

פלא הלידה הזכיר לי זאת, ביתי ובן זוגי אינם מובנים מאליו והם ראויים לאהבה, ואני מודה לאלוהים שנתן לי את היכלות להרגיש ולחוות זאת, גם כשקשה או כואב ואני בוכה, למדתי שזה כמו הצירים של הלידה, זה חלק מהדרך שמביאה אותי בסופו של דבר לאושר עילאי שאין לתאר אותו במילים.
אמא צ`יטה ויונק הדבש מלווים אותי בכל יום במסעי זה, יחד עם אמא אדמה והטבע שסביבי.
רק עברו חודשיים וקצת מאז וכבר הספקתי להרגיש שאין לי כוחות להתמודד עם מה שהחיים מזמנים לי אך גיליתי שאל לי להילחם ברשעים אלא פשוט לממש את עצמי, אז זה קצת קשה כשעוד אין לי את הקן לחיות בו, הפינה בה אני יכולה להיות חופשיה לחלוטין אך אני פונה ליקום בכל יום ומבקשת למצוא את ביתי, מקום בו אוכל להיות אני.

ועכשיו שבע חודשים אחרי שכתבתי זאת, סוף סוף אנחנו מצאנו בית קטן במושב להשכיר, אז נכון שזה עוד לא בית הבוץ והחווה שמכלכלת את עצמה עליה אנו חולמים, אך זהו הצעד הראשון אותו אנו מעזים לעשות, ונדרש לכך אומץ לב רב, כי אין לנו עבודה או מקור פרנסה שיכול להבטיח לנו שיהיה עם מה לשלם שכר דירה ולחיות בכלל במדינה אך החלטנו לבטוח במאה אחוזים במה שמלאכים והיקום לנו מזמנים., כי למדנו שכשעל ליבנו אנו סומכים ההרמוניה והאהבה אותנו סובבים.
אז תודה ליקום על כל מה שהוא נותן ותודה למדריכים שאותנו מכוונים ולמלאכים והפיות שעלינו שומרים.
אור ואהבה,

הילה

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 05 נובמבר 2007, 10:36
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
בהתחלה תפרתי לה חיתולי בד מגבת - במשך החודש התשיעי להריון, הורדתי מידות מהיאנטרנט, גזרתי בדקתי, תפרתי והכנתי סט יפה של חיתולי בד מגבת, השתמשתי בהם אולי חודש.. ואז נכנתע לסבתות ולנגישות והקלות של השימוש בפמפרס.. זה היה קשה בלב.
מה פתאום שהתינוקת תהיה עם טיטול.. אך גרנו אצל אנשים - סבתץות ואחים ולא היה קל עם הכביסות אז נכנענו, והיום אחרי שבעה חודשים - זה לא כל כך נורא. כי רוב היום יאל בלי טיטול ורק בערב שמתחיל להתקרר אנחנו שמים לה טיטול ורוב היום מנסים לתפוס את הפיפי בזמן.
אז היא מבלה המון בדשא, עם החתולים והציפורים והכלב.
היא חיה רק על הנקה ועכשיו התחלתי לתת לה מזון של גדולים ירקות ופירות.
גיליתי שבכל פטמה יש צ'קרה קטנה ולכן בזמן הנקה תמיד שידרתי לה במקביל לחלב זרם של אהבה, לפעמים בצבעים ולפעמים ממש את אותיות "אהבה" מסתובבות כמו במערבולת מהשד שלי דרך הפטמה לפה שלה.
מגיל חודש אני עושה לה עיסויים למרות שבחודש האחרון היא החליטה על הפסקה וזה בסדר גם מבחינתי,בזמן העיסוי תמיד שרתי לה על כל איבר שאותו עיסיתי.
מהיום שהיא נולדה אני שרה לה כל יום שהיא ילדה מושלמת ושלמה, חכמה וגם יפה, גבוהה ובריאה.
החלטתי לא לחסן אותה לפני גיל שנה אם בכלל ושה לא קל, אנחנו לא חיים בקהילה כזו, אנו חיים במושב ליד אשקלון וכל פעם שיש איזה מחלת ילדים בחדשות אמא שלי מתקשרת בהיסטריה שצריך לחסן שלא לדבר על הורים לתינוקות אחרים - אז פשוט לא מדברים על הנושא.
כשיש ילדים חולים סביבה אני מיד עוטפת אותה במגן מרכבה סגול בד"כ לפעמים ירוק, תלוי במה שמרגיש.
לפעמים לפני שמגיעים למקום זר אני משתמשת בקרן אור סגולה ומשווה תדרים - ממלא את המקום אליו אנו הולכות באור סגול ומעלה אותי ואותה לתדר הצבע הסגול, כך אנו מרגישות בנוח במקום זר גם אם צריך להניקאו לישון שנת צהריים.
לפעמים כשיש כאב אנחנו שרות לו, כמו האבוריג'ינים, אני שרה לכאב שיעלם מהגוף ומנסה באמצעות הצלילים להחזיר את האנרגיה המקורית של המקום הכאב, מודה לכאב על השיעור שהביא וקוראת לאהבה ולשמחה למלא את מקומו.
לקחנו אותה לשיעורי שחיית תינוקות כי היא מאד אוהבת מים, היא שחתה במשך חודשיים כל שבוע ועשתה צלילות וקפיצות וכעת יצאנו להפסקה עד האביב.
אבא שלה מבלה איתה כמה שיותר, כי אנו מאמינים שכמו בלמוריה - השנים הראשונות דורשות שגם האבא וגם האמא יהיו כמה שיותר עם הילד, רק חבל שפה שלא כמו בלמוריה המדינה לא דואגת לכלכלת המשפחה בתקופה הזו כדי שההורים יוכלו לגדל ילד בריא עם אנרגיה זכרית ונקבית מאוזנת.
במקום מוצץ יש לה גוש אמבר ועצם שגילפתי לה בניו זילנד שהיא נהנית לנשוך.
היא נהנית להסתכל על העלים של העצים זזים ברוח וזה מזכיר גם לנו להיות במצב של נו-מיינד.
היא מחליטה על הגוף שלה ולמדנו לבקש ממנה רשות לפני שמלבישים אותה, נוגעים בה לעיסוי, נותנים למישהו לאחוז בה - ותמיד היא עונה לנו , מרגישים זאת בלב.אפילו שהיא ישנה ואני רוצה לגזור לה ציפורניים אני מבקשת ממנה רשות ומחכה שהיא תסכים לי. כשהיא ישנה ואנו מעבירים אותה לישון או שמים אותה במיטה אנו אומרים לה זאת וכך היא ישנה בבטחון רב.
היא ישנה איתנו במיטה מהיום שנולדה ולפעמים אוחזת בנו בלילה לדעת שאנו איתה.
לפעמים אני נכנסת לשירותים ואבא של יאל לא בבית אז אני אומרת לה שאני הולכת לשירותים ומוצאת אותה באותו מקום שהשארתי אותה.
אני בחרתי להיות אם והיא בחרה בי, ואני נותנת לה את אהבתי המוחלטת יודעת שכך גם עם בן זוגי, משתדלת שתהיה לי כמה שיותר סבלנות לשניהם ומזכירה לעצמי לפעמים לצפות על החיים מהצד ולראות איך דברים בסוף מסתדרים.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 05 נובמבר 2007, 11:10
על ידי נילי_קו*
שלום הילה,
את יכולה לספר עוד על גידול הילדים בלמוריה?
האם מה שכתבת הוא ידע מדברים שקראת או דברים שאת זוכרת?
לי יש היזכרויות מלמוריה, אבל אף פעם לא על גידול ילדים.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 05 נובמבר 2007, 13:40
על ידי סוסת_פרא*
יפה לקרוא. {@

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 05 נובמבר 2007, 23:14
על ידי שיריק*
אני פה, קוראת ומתרגשת. יהיה המשך?

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 07 נובמבר 2007, 09:02
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
כן , יהיה המשך ברגע שאני אצליח להבין איך אני מאתרת את מה שכתבתי .. קצת שונה הניווט באתר הזה, אני מקווה להבין אותו מהר.
יש גם קישור לבלוג שלי לדברים שכתבתי בעבר, לפני הלידה של יאל.כתבתי גם באתר איך לגדל ילדים באהבה והייתי רוצה לצרף את הכל לאותו דף..
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.as ... e=tevamaga "טבע המעגל"
אור ואהבה,
הילה:

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 07 נובמבר 2007, 09:13
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
הדברים על ילדי למוריה הם מתוך הספרים של למוריה החדשה ומשהו טאלוס (מתוקשר על ידי אורליה).
בטח שיש לי זכרונות מלמוריה רק שהרוב מתערבב לי עם מידע מעכשיו.. אך באמצעות הקריסטלים בהם אני משתמשת, הם לוקחים אותי לשם מתי שאני חפצה.
דווקא בן זוגי הוא המאסטר הלמוריאני מבין שנינו, אני הייתי פעם איזו מנהיגת שבט בזמנים אחרים וכיום בשיעור הנשמתי הנוכחי שלי בכלל אמורה להדריך וללמד את נושא החזרת החללית הזו שנקראת כדור הארץ למסלולה למען תיעשה הקפיצה הגדולה בתודעת האנושות לה כולנו מייחלים בין 2012-2017. אני בתחילתו של התהליך לאחר שהחלטתי שאני מוכנה לוותר על דפוסים ישנים ולפתח את תודעתי. יש לי הרבה עבודה לעשות ואני מנסה למכור תכשיט שהכנתי מקריסטלים על מנת שיהיה לי את המזומנים לקנות ערכת שמנים שאמורה לסייע לי..
אז לגבי למוריה - אני יכולה לתת לך כלים להשתמש בהם על מנת להגיע לשם וממליצה בחום על הספרים של אורליה, יש שם גם מדיטציות חזקות שיחזירו אותך למקדשים בלמוריה מתי שרק תרצי.
אור ואהבה,

הילה
.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 07 נובמבר 2007, 21:17
על ידי אלמונית*
ממש מסקרן הסיפור על למוריה, נראה לי ששמעתי על זה פעם... אבל לא קראתי את הספרים. הייתי שמחה לקרוא על זה באתר.
מענג לקרוא איך אתם מגדלים אותה. הלואי על כולם.
תמשיכו ככה, וכמובן מאחלת הרבה מזל טוב.
בא לך לרתק אותנו עם סיפור לידה בטח גם מיוחד כזה?

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 08 נובמבר 2007, 11:19
על ידי נילי_קו*
תודה הילה,
מה שניסיתי לומר הוא שאני "מגיעה" ללמוריה גם כן בקלות, ויש לי זכרונות מחיי שם. אבל בכל הזכרונות שלי אני לא חלק ממשפחה. היו לי המון אחים ואחיות, אבל אני לא זוכרת שהיו לי הורים, או שהיו לי ילדים. לכן מעניין אותי במיוחד אם חווית זיכרונות של קשר בין הורים לילדים מלמוריה, כי משום מה לי אין כאלו. ההבנה שלי הייתה שלא היה בלמוריה תא משפחתי כפי שיש היום, אבל אולי אני טועה. יש לך תובנות בעניין?

נעים לי לקרוא אותך. תודה.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 08 נובמבר 2007, 18:10
על ידי מישהי*
נחמד מאוד הדף שלך , ונראה שאת מאוד משקיעה באמהות .לי זה מענין לקרוא על הדברים שאת עושה עם התינוקת .
מאחלת לכן הרבה שמחה וכל טוב.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 08 נובמבר 2007, 21:11
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
הגעתי להארה היום שילדינו הם השתקפות של כמה שאנו אוהבים את עצמנו. זו הייתה חוויה מדהימה.:-)
אור ואהבה,

הילה

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 08 נובמבר 2007, 22:18
על ידי הילה_ב*
אה... מה זה למוריה?...

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 10 נובמבר 2007, 13:24
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
למוריה זו יבשת שנכחדה בגלגול אחר של כדור הארץ שם חוו נפילה בתודעה האנושית בין היתר..

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 10 נובמבר 2007, 15:56
על ידי הילה_ב*
שם חוו נפילה בתודעה האנושית היו אנשים כמונו?
איפה אפשר לקרוא על זה?

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 11 נובמבר 2007, 19:45
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
יש כמה ספרים מצויינים על למוריה - בין היתר אלו שציינתי המתוקשרים על ידי אורליה - ואדמה הכהן הגדול - מסרים מטלוס ולמוריה החדשה. בספר נוסף שהוא באנגלית וניתן להזמין רק דרך האינטרנט,( יש כנראה גורמים בארץ להם יש אינטרס שהמידע הזה לא יופץ) שני ספרים עוצמתיים החושפים את ההיסטוריה שלא סיפרו לנו על כדור הארץ ותחילת האנושות, מידע שממשלות מנסות להעלים מתודעתנו, גיאומטריה קדושה,הפירמידות, למוריה ואטלנטיס,בורא היקום ומדיטציית המרכבה המפורסמת - הספרים נקראים THE ANCIENT SECRET OF THE FLOWER OF LIFE והוא פרח החיים, ספרים שנכתבו על ידי דרונבלו מלכיצדק ישות ממימד אחר שמתגשמת כעת בגוף אדם וחיה בארה"ב, יש לו גם אתר באינטרנט אולי דרכו ניתן לקנות ספרים, אני קניתי מהאמזון, האנגלית היא קלה והספר מרתק, אני כעת באמצע השני.
ישנם גם קריסטלים שיכולים לחבר אותך ללמוריה, זה בד"כ גבישי קוורץ מפוספסים בפאה אחת לפחות (קווי מתאר לרוחב) ויש כאלו הנושאים מידע עתיק מהיבשות האבודות האלו ולהם חותם של משולש לרוב אך יש גם עם משושה וצריך לשחק עם זוויות האור כדי לגלות אותם, הם לא נפוצים אך כשמוצאים נושא מידע כזה, יש להם עולמות שלמים להראות לנו וניתן באמצעות מדיטציה להתחבר לידע שבתוכם מה גם כאשר מגיע לידינו קריסטל שכזה הוא בד"כ חיכה אלפי שנים כדי להתגלגל לידינו או שאפילו אנו תיכנתו את המידע שבתוכו לפני אלפי שנים..
בכל אופן אלו הספרים שידוע לי עליהם, יש גם מידע באינטרנט ומניסיוני האישי ניו-זילנד היא מקום נפלא לנסוע אליו ולהתחבר לאנרגיות של למוריה הידוע בכינויה MU.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 11 נובמבר 2007, 19:48
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
אולי פשוט הבלוג של הילה של הקריסטלים או טבע האהבה או מעגל האהבה? אני לא הכי מקורית בלתת "טייטל".. אך יש לי המון ידע לחלוק בנושא גידול תינוקת בצורה קצת אחרת, קריסטלים ריפוי עצמי וא ה ב ה..

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 12 נובמבר 2007, 04:15
על ידי סוסת_פרא*
אולי פשוט הבלוג של הילה של הקריסטלים אם כבר, אז אפשר קצר יותר: הילה של הקריסטלים בלוג.

ואולי:
איך מגדלים ילדה באופן קוסמי ?
גידול ילדים קריסטלים ואהבה ?

(השאלה אם בבלוג הזה את רוצה בעיקר לתאר את הדרך המיוחדת שלך לגידול ילדים, או גם נושאים אחרים. ולפי זה בחירת השם המתאים - ככללי יותר או ספציפי יותר).

כמו כן, שמתי לב ששכחת לציין: דף בלוג. אז הנה, הוספתי לך.

{@

<סוסת פרא / ה מערוך>

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 13 נובמבר 2007, 20:08
על ידי אהבה_טהורה*
גם אנחנו משתמשים הרבה בקריסטלים ושמנים אתריים,
בקריסטלים אנחנו משתמשים לחלומות, ריפוי, מדיטציות, טיהור מים, לכל אחד מהילדים יש אבן לידה שהגיעה בהריון ועזרה בלידה והם מאוד קשורים לאבני הלידה שלהם ומבקשים להחזיק בהן, בשמנים אנחנו משתמשים להכל, בכל דרך אפשרית.
באחד הקריסטלים של הגדולה שלי היא טוענת שיש מלאכית [היא קוראת לאבן המלאכית שלי] מגיל שנתיים בערך והיא תמיד דואגת שהיא תהיה בסביבה [זה קריסטל מסוג לברדורייט], אני ידעתי על הקריסטלים בילדות הרבה לפני שראיתי אותן במציאות, חיפשתי אותם במשך שנים, קראתי להם האבנים המדברות והייתי שואלת אנשים אם הם פגשו כבר באבנים המדברות, ראיתי אותן במציאות בגיל ההתבגרות, ילד אחד שהורים שלו חזרו מהודו מכר אותן בסלסלה ברחוב, הייתי המומה ושאלתי אותו מיליון שאלות אבל הוא לא ידע כלום עליהן, קניתי אמטיסט.
לא יוצא לי לפגוש כמעט אנשים שמתקשרים עם תודעות קריסטליות, יש לי קשר דומה עם תודעות צמחים גם לך? כשהייתי קטנה גם עם חיות, משום מה בדרך זה נחסם לגמרי, לא יודעת למה אבל עם צמחים וקריסטלים זה רק מתפתח.
יאללה שתפי בכל מה שיש, אני סקרנית.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 15 נובמבר 2007, 21:02
על ידי אני_צ'ה*
שלום! את יכולה לספר ולהסביר למה הכוונה בתקשור תודעת צמחים ? תודה (-:

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 16 נובמבר 2007, 10:12
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
אני אשמח להרחיב ולכתוב על קריסטלים ותקשרות עם עולם החי והצומח אך הקטנטונת שלי עם גרון כואב אולי אפילו שיניים שיוצאות והיא זקוקה לי אז בינתיים אור ואהבה ותקווה שהאנרגיה הזו של החולשה והחולי תעזוב אותנו ותותמר חזרה לאמא אדמה החיות והירוק בטבע ממש עושים לה טוב..

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 21 נובמבר 2007, 01:56
על ידי סוסת_פרא*
הילה היקרה,

אשמח להוסיף לקרוא אותך.

באהבה....
(())

<סוסת פרא / ה מערוך>

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 11 מרץ 2008, 16:56
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
סוסת פרא את אלופה, תודה
אני אמשיך לכתוב בקרוב, יאל כבר בת 11 חודשים ויש מלא חוויות לשתף.
אור ואהבה,

הילה

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 12 מרץ 2008, 14:54
על ידי סוסת_פרא*
אוה, סוף סוף חזרת. חשבתי שאת לא יודעת איך להיכנס לדף, אז כבר לא תחזרי.

אשמח להמשיך לקרוא. {@

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 12 אוגוסט 2008, 08:53
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
טוב, אז עברו חודשים רבים בהם הייתי מנותקת מהעולם הממוחשב.
יאל כבר בת 16 חודשים ועברנו מלא חוויות.
היא כבר ללא חיתולים מעל חודשיים ועדיין יונקת, הולכת ורצה ומצמיחה שיניים, מידי פעם אוכלת אדמהומקשקשת מילים חדשות.
את הגמילה היה קל להתחיל כי מהיום שהיא נולדה לא ממש הקפדנו על טיטולים, רק בחורף השתמשנו כי היה קר וגם נסענו להולנד, ושם חייב מגן על הישבן,ואיך שהתחילו להיות ימים חמים מיד הסרנו את הטיטול ועברנו לתחתונים. בלילה היינו פורסים מגבת מתחת לאיפה שהיא ישנה ודי מהר היא התרגלה לרעיון הזה. אז היום היא כבר יודעת להצביע על הפושפוש שיש פיפי או קקי ולפעמים עדין מתפספס אך כשיש היא יוצאת החוצה ועושה פיפי בגינה.
הייתה תקופה שהיא החלה לאכול אדמה ולא רצינו לומר "לא" אז ניסינו לתת לה דברים אחרים במקום וזה לא עזר וכשזה השפיע על היציאות שלה שניהיו קשות ומכאיבות התחלנו לומר "לא" ורק על זה ועל חשמל.. אז היום היא אוכלת אדמה (מה מה מה בשפתה) מידי פעם ולמדנו שכמו שילד מלקק סיד כשהגוף זקוק לסידן כנראה גם לה יש מינרלים שהיא משלימה מהאדמה, כל עוד זה בטיפין טיפין ואנו מקפידים לתת לה מים לשתות תוך כדי ולעקוב אחר היציאות.
טוב היא התעוררה, אני רצה.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 22 מאי 2009, 16:20
על ידי גילית_ט*
וואו... איזה סיפור...מדהים מה עומד מאחורי דמות שכמוך, אפשר להלוות את הספר באנגלית על למוריה??

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 23 מאי 2009, 14:37
על ידי עשב_השדה*
הדף בלוג שלך עלה למה חדש אז זכיתי להציץ
את כבר לא פה?

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 23 מאי 2009, 15:05
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
אני פה. פשוט מזמן לא כתבתי.. אני מתגעגעת ויש לי תחושה שבקרוב אמשיך להעלות מהרפתקאותי בכדור הזה..

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 23 מאי 2009, 17:14
על ידי עשב_השדה*
לא מצאתי את סיפור הלידה,
בסוף פירסמת אותו?

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 06 דצמבר 2009, 10:26
על ידי פלוני_אלמונית*
מחפשת המלצה לספר מעמיק בנושא ילדי קריסטלים,אם יש משהו שמספר על הרטט וההוויה יותר מאיך החברה מגיבה אליהם...בתרגום לעברית אלא אם עולה לכם רעיון ממש מעולה לגביי ספר באנגלית בלבד.תודה וחג אור שופע אהבה{@

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 29 נובמבר 2010, 08:56
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
לפני שבוע עברתי תהליך ריפוי מדהים עם מיאה בת ה4.5 חודשים, היא החלה לפתח משהו שהתבטא בגלים באים והולכים של חום והיה מלווה בהקאה אחת, מיד נתתי לה מים עם GSE וזה עזר לה לעבור את זה בקלות, במשך שלושה לילות היא ישנה לנו רק על הידיים וגם זה היה לפרקי זמן קצרים, במקביל ראיתי שהאוזן קצת אדומה וגם ההכנות לשיניים החלו, אז הכנתי טיפות לאוזניים מאלכוהול עם ג'י אס אי וטיפטפתי שתי טיפות וגם שמן זית מחומם עם שום מעוך, וחלב שלי ,אך כשהחלו ההפרשות מיד הוצאתי הכל ובמקביל קראתי מה לואיז היי אומרת, על אף שהאוזן היא ימין וזה הפיזי, אמרתי לה "את בטוחה ומוגנת" הוספתי האוזן שלך בריה לחלוטין, כשהיא ישנה עלי שמתי לה חתיכת אבן אזורייט שבדיוק התאימה לאוזן שלה כי אני זוכרת שלי כאב באוזן וזו הייתה האבן שלקחה לי את הכאב החוצה מהגוף, כשהיא הייתה ערה שמתי לה פלואורייט בכובע מעל אוזן ימין, וכשהיא ישנה על המיטה שמתי לה אבני בוג'אי מכל צד של הראש לזמן קצר, כל הזמן אמרתי לה שהיא בטוחה ומוגנת ושאני אוהבת אותה והאוזן שלה בריאה לחלוטין, אני מודה שמעולם לא נתקלתי בעניין של אוזניים וזה קצת הלחיץ אותי אז גם קבעתי תור לרופא אפילו שכבר לא היה חום אך בכל זאת הייתה לה הפרשה מהאוזן במשך יומיים, ויוםולילה הפוכים, ניצלתי כל הזדמנות גם לעשות לה דמיון מודרך לשטיפה החוצה של הדלקת ממש ראיתי את האוזן ושטפתי ושטפתי באור כלפי חוץ, ואז בחמישי בבוקר הגענו לרופא שבדק ואמר שנראה שהגוף מרפא את עצמו ורק אם יחזור החום וההפרשה לא תיפסק אז לשוב אליו.
ביום שישי היא הלכה לישון בארבע אחה"צ וקמה למחרת בחמש וחצי בבוקר, הגוף שלה ריפא את עצמו, ואנחנו יותר מודעים למילים שלנו בזכות תהליך ריפוי מדהים זה!
תאמינו וזה קורה, האנרגיה נעה בעקבות המחשבה

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 23 דצמבר 2010, 07:33
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
ביום ג' עשינו טקס ריפוי לאדמה ולעצמנו לשחרור פחדים, מדיטצייה שהתקבלה בתקשור ע"י שושנה דונאיה והיה מדהים ממש הרגשנו שהחורף בא והסתיו הארוך והמעייף הלך.
אתמול יאל כעסה על אחת החברות שלי שאמרה לה הערה וזה התבטא בכך שהיא חבטה לעצמה בראש והביעה תסכול מכל העניין.
אז היה לידנו בור של מדורה מהטקס של יום קודם ואמרתי לה בואי נבטא את הכעס במילים, וביריקות וקללות, היא נכנסה לבור ואמרתי לה עכשיו תוציאי את הכעס בבעיטות , תירקי, תקללי
(היא עוד לא יודעת...) אז היא צעקה דיייייייי...דייייייי בקול עוצמתי שרק בנות יודעות, ירקה ורקעה ברגליים והשארתי אותה שם לצעוק ולירוק עם עצמה עד שהיא אמרה שזהו.
זה מדהים איך שזה עבד. אני עשיתי את זה לפני שבועיים כשהיו לי כעסים לשחרר, חפרתי בור באדמה וירקתי וקיללתי ובעטתיאיזה רבע שעה, כמובן שלפני כן ביקשתי מהמלאכים לשים אצבעות באוזניים וכשסיימתי, עשיתי מקלחת קרה ואמרתי למלאכים שחזרתי ואפשר להוציא אצבעות.
גם לנו מותר, הרי אם אלוהים היה רוצה שנהיה כעת מלאכים הוא לא היה נותן לנו את האפשרות לחרבן!

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 23 דצמבר 2010, 10:12
על ידי ההולכת_באתרים*
סליחה על הבורות. מה זה ילדים קריסטלים?

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 23 דצמבר 2010, 14:35
על ידי רותם_סנדק*
גם אני אשמח לשמוע עוד על ילדי קריסטל :)

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 24 דצמבר 2010, 08:26
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
הנה קישור שמסביר

http://www.crystalinks.com/childrensic.html

אני אחת מהן ואין לי ספק שהילדות שלי גם לא מכאן..

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 26 דצמבר 2010, 18:35
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
בכלל האתר הזה CRYSTALINKS מומלץ לכל המתעניינים במטאפיזי.
יש עוד אתר מדהים שנקרא SPIRIT OF MA'AT
אני ממליצה בחום על הספרים של דרונבלו מלכיצדק על כולם, ניתן לקנות באמזון
וגם ספריה של דורין וירטו ישות מלאכית אמיתית
כדי ללמוד קצת על עצמנו דרך האסטרולוגיה האתר ASTRO נקודה קום הוא אדיר דרך טיפים קטנים אני לומדת כל כך הרבה..
המשימה הבאה שלי היא להשכיב את יאל ולשים עליה מערך קריסטלים, דיווחים בהמשך.

גידול ילדים קריסטלים ואהבה

נשלח: 26 דצמבר 2010, 18:38
על ידי הילה_של_הקריסטלים*
היום יאל רבה קצת עם האחיין ואז תופפה בחוזק במקלות ורצתה לשבור את הזכוכית של הדלת לדבריה, אז שלחתי אותה עם האיש החוצה ועם 3 צלחות לשבירה, זה עשה יופי את העבודה וכך כולם יצאו מורווחים, אני שיחררת כלים ישנים, יאל נהנתה ואמא שלי תקבל את השברים לעבודות הפסיפס שלה..