על ידי נמוש* » 05 ינואר 2013, 14:57
טבעוני זה לא, בגלל הביצה. אבל הכי בריא ומפנק שנראה לי, מכל המקורות שמצאתי עד כה (כולל כאן):
תפאורה: גשם זלעפות בחוץ.
הכנה לילה לפני: השרייה א56א שנטחנו קלות עם בלנדר מוט לפני, עם חלב אורז או סויה. (חלב רגיל לא להכניס הביתה). על השייש, בחורף. בקיץ בטח למקרר.לטחון בבלנדר מוט.
אפשר להוסיף אבקת חרובים. לטרוף 2 ביצים יחד עם 3/4 כוס יוגורט טוב (ללא פוטסיום סורבט, הבופלו קילקלו את המוצר לאחרונה כשהוסיפו את הכימיקל הזה - לא מומלץ). להוסיף לתערובת ולערבב.
להוסיף עוד: חצי כפית סודה לשתיה, חצי אגוז מוסקט מגורר (ממליצה על מטחנת תבלינים), סילאן או מולסה בלבד, בטח לא סוכר. תמצית וניל אמיתית בלבד מחנות טבע, כף או שתיים שמן קוקוס איכותי מומס (חברת ירושליים על הכיפק, פוקה בטוח גם, רק שהיא יקרה).
לערבב הכל, לוודא סמיכות כמו של טחינה נוזלית.
לחמם מחבת קרמית - הכי טוב, להצטייד בשפכטל סיליקון, ולהכין כרגיל. הבית מתמלא בריח מופלא.
על הפנקייק: כמובן מייפל, אגוזי מלך, קוקוס, צימוקים, ומה שבא.
חתולה הומה על הברכיים אחרי - ויש לכם אפטרנון דילייט.
טבעוני זה לא, בגלל הביצה. אבל הכי בריא ומפנק שנראה לי, מכל המקורות שמצאתי עד כה (כולל כאן):
תפאורה: גשם זלעפות בחוץ.
הכנה לילה לפני: השרייה א56א שנטחנו קלות עם בלנדר מוט לפני, עם חלב אורז או סויה. (חלב רגיל לא להכניס הביתה). על השייש, בחורף. בקיץ בטח למקרר.לטחון בבלנדר מוט.
אפשר להוסיף אבקת חרובים. לטרוף 2 ביצים יחד עם 3/4 כוס יוגורט טוב (ללא פוטסיום סורבט, הבופלו קילקלו את המוצר לאחרונה כשהוסיפו את הכימיקל הזה - לא מומלץ). להוסיף לתערובת ולערבב.
להוסיף עוד: חצי כפית סודה לשתיה, חצי אגוז מוסקט מגורר (ממליצה על מטחנת תבלינים), סילאן או מולסה בלבד, בטח לא סוכר. תמצית וניל אמיתית בלבד מחנות טבע, כף או שתיים שמן קוקוס איכותי מומס (חברת ירושליים על הכיפק, פוקה בטוח גם, רק שהיא יקרה).
לערבב הכל, לוודא סמיכות כמו של טחינה נוזלית.
לחמם מחבת קרמית - הכי טוב, להצטייד בשפכטל סיליקון, ולהכין כרגיל. הבית מתמלא בריח מופלא.
על הפנקייק: כמובן מייפל, אגוזי מלך, קוקוס, צימוקים, ומה שבא.
חתולה הומה על הברכיים אחרי - ויש לכם אפטרנון דילייט.