בדידות של אמא

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

בדידות של אמא

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

טוב אף פעם לא כתבתי אבל גם אף אפעם לא מאוחר אני נשואה עם 3 ילדים יש לי בעל אוהב ותומך אבל אני כבר לא מוצאת עניין בזוגיות הזאת בכל מיקרה אני עובדת בעבודה שאני מאוד אוהבת יש סביבי כל הזמן אנשים יש לי משפחה גדולה אנחנו 7 אחים אבל אני לא בקשר עם אף אחד מהם חוץ מההורים שלי טלפון פעם ביום ופה זה נגמר חבאים אין לי חברה אחת יש לי אנחנו בקשר של מתי שבא לנו מדברות לפעמים גם חודש לא אני לא יוצאת לשום בילוי חוץ מקניות וסדר יום עבודה ילדים אני מרגישה מאוד בודדה אף אחד לא באמת מתעניין בי כרגע בעלי נסע לחול לשבוע ואני לבד בבית עם הילדים אף אחד לא מתעניין בי או בהם אין לי חברה מרגישה מגעיל שיש "לי הכל" אבל אין לי כלום
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

בדידות של אמא

שליחה על ידי א* »

מנותקת מהחיים- הכי טוב זה שתסתדרי בלי אמא שלך. היא לא טובה לך. תגידי לה תודה רבה אבל לא צריכה עזרה.

ממנה לא תקבלי עידוד או מילה טובה, וככה לא צריך עזרה.

תאמיני בעצמך.את יכולה. ותרחיקי מי שעושה לך רע.
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

בדידות של אמא

שליחה על ידי אמא* »

ממליצה לך בחום ללכת לרופאת משפחה ולקבל כדורים נגד דכאון. יש לך תחושות של חוסר אונים וחוזר שמחת חיים וחוסר מוטיבציה או יכולת כרגע לצאת מזה. כל רופא משפחה ירשום לך כדורים בסיסיים שתוך חודש יגרמו לך לקבל כוחות ושמחת חיים.
את נשמעת מאוד רגישה חוכמה ואני בטוחה שיש לך יכולת גם להנות מחברות וליצור קשרים וגם לעבוד במקום טוב ויציב אבל כשאת בדיכאון קשה מאוד לפעול בכיוונים האלה ולכן כדורים יכולים לעזור.

בהצלחה וחיבוק גדול.
פלוניאלה*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2019, 04:53

בדידות של אמא

שליחה על ידי פלוניאלה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אל תרגישי לבד. את כרגע ממש מושפעת ממצב נפשי לא טוב וזה ברור. הכל יהיה בסדר. תנסי להאמין בזה. פעילות גופנית יכולה ממש לעזור לך ובכלל, לצאת מהבית. תהי גאה בעצמך שכתבת כאן ותתחילי לראות שיש אנשים שיעניקו לך אהבה ותמיכה במקומות הכי פחות צפויים. בהצלחה.
יולי_קו
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

בדידות של אמא

שליחה על ידי יולי_קו »

ממתי את מרגישה כך?
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”