חפש בכל האתר ולא תמצא ש אני אמרתי משהו כזה
יש לי זמן? אני אדם עובד, (ולא חי על חשבון משלמי המיסים, אלא משלם אותם בעצמי ,בניגוד
לאל דנטה שהעיד על עצמו שאינו משלם מיסים), הדברים נאמרו ע"י
לאור יום, ואף אחד לא קם והתקומם נגדה הדברים... לגיטימי כאן לדבר כך.
.
אינני מכירה אישית אף אחד ממתנחלי רצועת עזה, אבל ברור לי שכמו בכל ציבור של בני-אדם יש ביניהם אנשים מכל הסוגים והרמות: טפשים וחכמים, קיצוניים ומתונים, ישרים ורמאים, אנשים נפלאים וזבל אנושי. לפיכך אין לי שום יחס כולל כלפיהם.
אבל זה לא הפריע לך להגיד שהמתנחלים הם מתנשאים פתטיים ומעוררי רחמים...
אבל זה בדיוק העניין, אפשר היה להשאיר אותם שם תחת ריבונות פלשתינאית, או כל מיני אפשרויות אחרות, אפשר היה להתנתק מהמקום, בלי לנתק את האנשים, אבל בכם זה פוגע. פוגע שהם בחרו מזמן להתנתק מכם מהרדידות והשטחיות שקיימת בארץ, מהאלימות, מהשחיתות, אתם לא יכולתם לקבל את זה, אתם רציתם דווקא את האנשים כמו שבעצמך אמרת, ההתנשאות שלהם מעצבנת אותך בגדר אם כולנו דפוקים, גם אתם תהיו דפוקים... הם לא יותר טובים מאתנו
_תתמודדו עם זה...
התכוונת בוודאי אליך ואל חבריך._
לא התכוונתי אל תושבי מרכז הארץ שיצטרכו לקבל את המתנשאים האלה, אלימים, הזויים, מטורפים, אנסים ובעלים מכים,
דתיים, צרי אופקים, ראיית עולם אלימה כל זה יהיה הרבה יותר קרוב אליכם אלה עם הקרניים והזנב, אלה עם הרצח בעינים מפחיד לא?!
בהצלחה! (ואני באמת מתכוונת לכך). גם אני באמת מתכוון לזה זה יהיה מעניין.
שמיכת טלאים
ממש לא צריך להתאמץ - הם עושיים יופי של עבודה בעצמם. כל מה שהיה צריך, מאז ומתמיד, זה להציב מצלמה ולתת לה לפעול - הכול היה שם, ההיסטריה המשיחית, האלימות הבוטה, הפוגרומים, הביזוי של כל מה שנחשב להתנהלות תרבותית סבירה. הכול היה שם גם ביותר משלושים שנות דיכוי, חמס, גזל ועושק, גם בחודשים שקדמו להתנתקות, וגם בהתנהלות ההיסטרית והמבישה עכשיו._ תמשיכי את רק מוכיחה בדיוק את מה שטענתי קודם _דהמוניזציה, גזענות, רדיפה, הסתה ושנאה
אבל כרעייתו של מי שעשרים שנה סיכן את עצמו והעניק לי סיכוי מצוין להפוך לאלמנה ואם ליתומים בשמירה על מטורפים שהאידיאולוגיה שלהם מתועבת וחסרת כל פשר בעיניו, יש בי הקלה גדולה. חברייך כאן באתר יגידו לך שהוא היה יכול לסרב כמה מהם באמת עושים מילואים? ועוד בשטחים?! תוך גרימת עוול לפלשתינאים?!
בושה אבל הקלה גדולה אין לאף אחד, פשוט עזה תגיע לכל מקום עכשיו, לכל מקום, זה לא אני אומר את זה, זה הרשות הפלשתינאית אומרת את זה...
כאזרחית שהמיסים ששילמה ומשלמת שימשו במשך שלושים שנה לממן את ההתנחלויות (במקום את אופקים, דימונה וירוחם, וקרית שמונה וכרמיאל) -
נכון היה ממש כיף להשתתף בכל ההפגנות האלה כסף להתנחלויות!!! ולא לעיירות זה כמובן מה שאני עושה בזמן שאני לא חומס את הערבים ואונס את נשותיהם, כיון שזה לא משאיר לי הרבה זמן לעבוד, אני צריך לחיות על גביכם
תודה על המיליונים...

(קטעים אתכם, מה נסגר איתכם?)