בלי חיתולים עם אסלה
-
- הצטרפות: 26 מרץ 2007, 18:55
בלי חיתולים עם אסלה
בתי בת 7 חודשים ומעל לחודש בלי חיתולים.
חשבתי לעצמ בזמן שחשתי את הכאבים בזרועותיי: למה לפשפש אותה בכיור כשאני מחזיקה אותה, אם היא כבר יושבת יציב ותוכל לשבת על מקטין אסלה.
קניתי לה כזה עם תמיכה קטנה לגב (מיועד לילדים שרגילים לסיר ועוברים לאסלה) והיא מסרבת לעשות שם את צרכיה.
אני מחבקת אותה ותומכת בה ואומרת: פיפי פיפי כרגיל, אבל היא רק בוכה בכי נעלב כזה.
יש למישהו עצה בשבילי?
יש לציין שיש לי גם סיר, ולמרות שניסיתי להושיב אותה עליו כשהיא בגובה העיניים שלי ולחבק אותה, היא סרבה לעשות בו את צרכיה.
חשבתי לעצמ בזמן שחשתי את הכאבים בזרועותיי: למה לפשפש אותה בכיור כשאני מחזיקה אותה, אם היא כבר יושבת יציב ותוכל לשבת על מקטין אסלה.
קניתי לה כזה עם תמיכה קטנה לגב (מיועד לילדים שרגילים לסיר ועוברים לאסלה) והיא מסרבת לעשות שם את צרכיה.
אני מחבקת אותה ותומכת בה ואומרת: פיפי פיפי כרגיל, אבל היא רק בוכה בכי נעלב כזה.
יש למישהו עצה בשבילי?
יש לציין שיש לי גם סיר, ולמרות שניסיתי להושיב אותה עליו כשהיא בגובה העיניים שלי ולחבק אותה, היא סרבה לעשות בו את צרכיה.
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
בלי חיתולים עם אסלה
את יכולה לשבת איתה על האסלה כשאת מאחוריה ומחבקת אותה.
(זה נכון גם לילדים יותר גדולים שנגמלים מחיתולים. משום מה נדמה לי שכמעט אף אחד לא משתמש בשיטה הזאת)
(זה נכון גם לילדים יותר גדולים שנגמלים מחיתולים. משום מה נדמה לי שכמעט אף אחד לא משתמש בשיטה הזאת)
-
- הצטרפות: 26 מרץ 2007, 18:55
בלי חיתולים עם אסלה
ניסיתי את זה, ואיכשהוא אין מקום לשתינו באסלה.
אני לא נמנית עם הנשים הקטנות בעולמנו...
אני לא נמנית עם הנשים הקטנות בעולמנו...
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
בלי חיתולים עם אסלה

ומה אם תרימי את הקרש...? עלול להיות לה לא נוח, אני מניחה, אבל אולי שווה ניסיון?
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
בלי חיתולים עם אסלה
בעיקרון, נראה שהיא לא אוהבת את המושב. בגילה יש להם העדפות מאוד ברורות איפה ואיפה לא.
ייתכן שסיר אחר כן ימצא חן בעיניה, ואולי תנסי הרבה ככל הניתן בחיק הטבע (הקור לא מפריע בד"כ), כדי שתתרגל שעושים בכל מיני מקומות ותעשה פחות עניין מאיזה סיר ואיזו אסלה.
תשאלי אותה אם היא רוצה לשבת בבית שימוש בלי המקטין, כשאת מחזיקה אותה. היא תבין אותך, ואני סומכת עלייך שתביני את התשובה שלה.
ייתכן שסיר אחר כן ימצא חן בעיניה, ואולי תנסי הרבה ככל הניתן בחיק הטבע (הקור לא מפריע בד"כ), כדי שתתרגל שעושים בכל מיני מקומות ותעשה פחות עניין מאיזה סיר ואיזו אסלה.
תשאלי אותה אם היא רוצה לשבת בבית שימוש בלי המקטין, כשאת מחזיקה אותה. היא תבין אותך, ואני סומכת עלייך שתביני את התשובה שלה.
-
- הצטרפות: 29 אוגוסט 2005, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_ו*
בלי חיתולים עם אסלה
הו הבעיה שלך כל כך מוכרת לי. בני בן שנה וחצי והידיים שלי היו על סף התמוטטות... גם הוא אוהב שאני מחזיקה אותו אך מסרב בתוקף להתעניין באסלה.
העצה שלי עלולה להיות קצת מוזרה (יש שיגידו דוחה), אני יושבת על קצה האמבט או על שרפרף או אפילו על המכסה הסגור של השירותים ומחזיקה אותו. הישיבה נוחה מאוד לעומת העמידה ליד הכיור, ממש שיפור תנאים. מתחתיו אני שמה את הסיר או אם אנחנו בענייני קקי - עיתון....
בקיצור, אילוף גורי כלבים נראה קלי קלות עכשיו
בהצלחה
העצה שלי עלולה להיות קצת מוזרה (יש שיגידו דוחה), אני יושבת על קצה האמבט או על שרפרף או אפילו על המכסה הסגור של השירותים ומחזיקה אותו. הישיבה נוחה מאוד לעומת העמידה ליד הכיור, ממש שיפור תנאים. מתחתיו אני שמה את הסיר או אם אנחנו בענייני קקי - עיתון....
בקיצור, אילוף גורי כלבים נראה קלי קלות עכשיו
בהצלחה
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
בלי חיתולים עם אסלה
בעייה מוכרת. כבר מגיל חמישה חודשים (היא כבר ישבה לבד), הושבתי את התינוקת הכבדה שלי על סיר. היום היא בת שנה ואין הרבה פספוסים. היא אוהבת את הסיר כי היא יכולה לראות בדיוק מה היא עושה ומאוד מתעניינת בתוצאות שלה.
עכשיו אני מחכה לרגע שהיא תיגש אלו לבד ותתיישב. גם אני כבר מפנטזת על הישבנון.
עכשיו אני מחכה לרגע שהיא תיגש אלו לבד ותתיישב. גם אני כבר מפנטזת על הישבנון.
-
- הצטרפות: 01 נובמבר 2006, 19:52
בלי חיתולים עם אסלה
יש מושבי אסלה מרופדים, נדמה שבחומר דמוי עור, שקל לנקות. אולי זה יעזור לה להנות יותר מישיבה על האסלה.
ממה שקראתי כאן באתר על ילדים שמפשפשים אותם, אז נראה לי שהתנוחה בד"כ היא לא ישיבה אלא משהו שדומה לכריעה, אז אולי זה מה שמפריע לה?
ממה שקראתי כאן באתר על ילדים שמפשפשים אותם, אז נראה לי שהתנוחה בד"כ היא לא ישיבה אלא משהו שדומה לכריעה, אז אולי זה מה שמפריע לה?
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
- דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*
בלי חיתולים עם אסלה
יש מושבי אסלה מרופדים, נדמה שבחומר דמוי עור, שקל לנקות. אולי זה יעזור לה להנות יותר מישיבה על האסלה.
כתבתי כבר באיזשהו דף - קניתי כזה מקטין אסלה, עם ציורים של חיפושיות וצפרדעים אז זה נהיה ממש אטרקציה.
עוד אופציה: לשים את המקטין אסלה הפוך (שתהיה עם הפנים למכסה), ולהדביק על המכסה מדבקות של חיות/מראה/כל דבר שהיא נהנית להתבונן בו
כתבתי כבר באיזשהו דף - קניתי כזה מקטין אסלה, עם ציורים של חיפושיות וצפרדעים אז זה נהיה ממש אטרקציה.
עוד אופציה: לשים את המקטין אסלה הפוך (שתהיה עם הפנים למכסה), ולהדביק על המכסה מדבקות של חיות/מראה/כל דבר שהיא נהנית להתבונן בו
-
- הצטרפות: 17 יולי 2004, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של שולה_חתולה*
בלי חיתולים עם אסלה
אצלנו הוא נהנה דווקא לעמוד על האסלה, ולהשתין כמו גבר. אחרי תרגול גם למדתי לכוון אותו, ואם מתפספס פשוט מנגבים את הקרש עם נייר טואלט וזהו. עוד אופציה לבנים...
-
- הצטרפות: 17 יולי 2004, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של שולה_חתולה*
בלי חיתולים עם אסלה
רק להוסיף ששנה אחרי, המדבקות על הבפנים של המכסה + להושיב אותו הפוך על מקטין אסלה זה _ה קטע אצלנו! הוא מת על זה, בעיקר כשמדי פעם נוספת לו שם מדבקה חדשה