האדם הדגול הוא זה שאינו מאבד את לב הילד שלו (מנסיוס)

חשבתי לעצמי שאם אני מבקשת את מה שאני רוצה מאלוהים, או מכוחות הטוב של היקום, או מהרוח , או ממי שלא יהיה... לא רק בלב אלא גם בכתב ובצורה ציבורית. ולא רק אני רואה את זה אלא עוד הרבה אנשים. ואם כל האנשים האלה חושבים עלי לרגע קט ומקווים ומאמינים שאני מקבלת את מה שאני רוצה, איזו עוצמה יש לזה
אחר כך חשבתי לעצמי שאם עוד אנשים מבקשים כאן מאלוהים, או מכוחות הטוב של היקום, או מהרוח, או ממי שלא יהיה..לא רק בלב אלא גם בכתב ובצורה ציבורית את מה שהם רוצים, ואני ואנשים אחרים יכולים לחשוב עליהם ולקוות ולהאמין שהם מקבלים את מה שהם רוצים - איזו עוצמה יש לזה
ואחר כך חשבתי שאנחנו יכולים להוסיף לכל זה גם בקשות בשביל הטוב העולמי ולחשוב גם עליהן, ואיזו עוצמה יש לזה
כשמבקשים מתוך אמונה שהמבוקש כבר ניתן לנו, מתוך ידיעה פנימית ברורה שיש לנו כבר את כל מה שאנחנו צריכים ורוצים, מתוך אמונה בשפע, לרוב אנחנו מקבלים בדיוק את מה שביקשנו. אם ישנה סתירה בין הרצונות המודעים שלנו לאלה שאינם מודעים, כאלה שלרוב עונים על צרכים מודחקים וכדומה, יתקבלו הצרכים המודחקים.
לכן כדאי לעשות חקירה פנימית ועבודת מודעות על מנת לגלות את הרצונות והצרכים האמיתיים.
אם מבקשים מתוך תחושה של חוסר, של מצוקה, לרוב ממשיכים לקבל את החוסר והמצוקה, יש ליצור תחושה ואמונה אמיתית בשפע ובכל היש.
כדי להצליח כדאי להבין ממה אנחנו מפחדים, מה עוצר אותנו ולנקות את הפחדים האלה, אחרת מקבלים את הפחדים עצמם... "אשר יגורתי בא".
נקודה חשובה נוספת היא הנסוח - חשוב לנסח הצהרה חיובית, אישית ובזמן הווה, כי הרי כל מה שאני רוצה, כבר יש לי.
דפים קשורים: תודה על הגשם