הגברים של נשות באופן

חמור_אביר*
הצטרפות: 26 מרץ 2009, 19:57
דף אישי: הדף האישי של חמור_אביר*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי חמור_אביר* »

_מרמיט, כתבת נורא יפה. ומענין.
(אולי תכתוב בעוד מקומות?)_

מרמיט אולי תבוא לרעות קצת גם באחו שלנו?
צפרדע_ית
הצטרפות: 03 מאי 2006, 05:13
דף אישי: הדף האישי של צפרדע_ית

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי צפרדע_ית »

חייבת לספר על גבר שהכרתי - שאמר לאישתו ואם ארבעת ילדיו, במשך שנים שהיא נהדרת מקסימה ומושלמת באופן טבעי (עוד לפני שהיה הבאופן טבעי), עם השערות בבית השחי, וללא איפור - ובגדים חדשים? הס מלהזכיר!, ונעליים... אללי.
והנה, לאחר 13 שנות נישואין ועוד כמה שנים לפני, גילתה האישה לזוועתה שדווקא את הפילגשות אהב מטופחות, עם ציפורניים בנויות, איפור מלא ומריטות במקומות המתאימים (והלא כל כך גם), שיער מטופח ביגוד, עקבים, ו תכשיטים שסיפק להן בעצמו...
עם האחרונה שבהן אף הגדיל לעשות והתחתן ונולדו להם עוד שני צאצאים...
נו, מה לעשות? ככה זה בחיים?
ץ
צפרדע_ית

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי צפרדע_ית »

אל דאגה, צוויליך, מסתבר שזו שחשבתי שהיתה האחרונה - לא באמת הייתה (אחרונה), אז אולי זה לא ה'בחוצה' אחרי הכל...
ץ
מרמיט*
הצטרפות: 20 ינואר 2009, 12:19

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי מרמיט* »

שמש בחורף + חמור אביר @

תודה על המחמאות.
אני כותב בעוד מקום - מתחזק בלוג
(הצליח הקישור?)
ואין לי כ"כ זמן לרעות בשדות זרים...

אבל לאור קבלת הפנים המלבבת, אולי אני אעז יותר כשיהיה לי מה לתרום...

פלונית @
לרגע חשבתי שאת כותבת עלי, עד שהגעתי ל הוא בעצמו בעל טעם טוב מאוד והבנתי שממש לא. את הבגדים שלי (ששווים משהו) המרמיטה קונה.

צפרדע ית @
אכן 0-:
נשמע כמו דוגמא קיצונית של תסביך המדונה והזונה...
צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי צוויליך* »

אני עדיין O-:
אבל לא בגלל עניין הפילגשים, נו מי מאתנו לא מנהל פרשיה או שתיים, אתה לא יכול לבוא בחברה היום בלי שרצות עליך שמועות מינימליות, לא נעים.
זה בגלל שהחוקית עם שערות בביצ'חי והאחרות (ה-אהמ-אלטרנטיביות) עושות שעווה אצל איבון במכון.
אבל אולי אין לי להזדעזע, אולי באותה מידה הוא יכול היה להתחתן עם, נאמר תימניה כמו שכתוב בחוברת ההוראות ולהחזיק מהצד פולניה לתפארת העוף המכובס (שאני?!, בז' בז' וכו').
אולי פשוט בחר לא להחליט.

<ואהבתי את חמישתן, אלי, זו שלי היתה וזו שלי וגם זו וגם זו וזו>
צפרדע_ית

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי צפרדע_ית »

אוי צוויליך D-:
תודה...
ולאחר שיחה עם, נו, איש חכם אחד, הגעתי למסקנה המעציבה (רק על עצמי לספר יודעת...) שתחושת המירמור המפעפעת בי כשאני מבינה ששופטים אותי על פי צורתי החיצונית (גם אנשים שבאמת לא מעניינים אותי כלל) מתבססת בעיקרה על ההבנה שבעוד מספר -לא רב- של שנים, אותם אנשים לא מעניינים יצקצקו בלשונם ויאמרו לעצמם, "פעם היא היתה יכולה להיות מישהי" ו"תראו מה קרה לה"... ו"הזדקנה המסכנה"... ואז אני אכעס באמת...
אני עוד חושבת על זה.
לילה טוב.
ץ
צוויליך*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי צוויליך* »

אותם אנשים לא מעניינים יצקצקו בלשונם ויאמרו לעצמם, "פעם היא היתה יכולה להיות מישהי"

קצת חוצפה כשזה בא מחבורת מצקצקים, מה? כאילו, אפשר לחשוב.
מטופחת*
הצטרפות: 13 יוני 2009, 09:53

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי מטופחת* »

אני חושבת שיש כאן פספוס ביצירת זהות בין "טיפוח" ל"טיפוח מערבי". אני רואה נשים באופניות בהרבה סגנונות וצבעים. אפשר ללבוש בגדים נוחים שמחמיאים ואפשר לא. אפשר לבוא בשיער סרוק ומסופר ואפשר לא. יש נשים שבן זוגי אחר כך שואל אותי איך לבנזוג שלהן לא מפריע איך שהן נראות. אני חושבת שבמערכת זוגית צריך להתאמץ כדי להמשיך להראות יפה ומטופח גם אם נשארים בבית רוב היום וזה אכן קשה. המשמעות היא שאני לא רק אמא אלא גם אשת איש. שוב, אני לא מדברת על להיראות כוסית. אני שומעת כאן הרבה אידיאולוגיות סביב המראה המוזנח שלדעתי באות להרגיע איזה מצפונון קטן בקשר ל"איך אני נראית". אגב, אני רואה את זה גם בבתים באופניים (כמובן כמובן לא כולם) שהם מלוכלכים ומבולגנים מאוד, עד מקום שהוא לא פשוט לא נעים.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מטופחת, תגדירי "מוזנח" "מלוכלך" "מבולגן". אחרי שסיימת להגדיר- את מסוגלת להבין שלאחרים יש הגדרה אחרת או שההגדרה שלך תקפה לכולם? אני מכירה נשים שכל רגע פנוי משקיעות בניקוי הבית וטיפוח עצמן ובכל זאת יכול לבוא מישהו ולהגיד שהבית לא נקי מספיק והיא לא מטופחת. אז מה זה אומר? שמה שאת חושבת- חשוב רק לעצמך. את הסטנדרטים שלך תכילי על עצמך. ואם יש לך קושי עם אנשים שלא עומדים בסטנדרטים שלך, לכי חפשי לך את החברים שמתאימים לך במקום להתאים אנשים זרים אלייך.
ובן זוגך, ברור שאם הוא בחר בך אז את זו שמתאימה לו ולא יוכבד והשמלה המוכתמת. לה יש בן זוג שאוהב אותה ככה.
<רוזמרין>
לא_מוזנחת*
הצטרפות: 13 יוני 2009, 12:27

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי לא_מוזנחת* »

רוזמרין, אני חושבת שכן יש איזה גבול שמעבר לו אפשר להגיד שאובייקטיבית בית מסויים מלוכלך או מבולגן... זה לא כזה מסובך, כשאני נכנסת לבית שבכל מקום יש כבשי-אבק (הכוונה לגושים גדולים של אבק ושערות) ושבסלון ועל שולחן האוכל יש ערימות של בגדים וניירות ונעליים ומה-לא, אז כן, זה לא ממש עניין של השקפה. אפשר פשוט לקרוא לילד בשמו, ובמקום לשחק בהגדרות לומר בגלוי שמי שגר בבית הזה, סדר וניקיון הם לא בראש מעייניו, לא בעדיפות ראשונה. כנראה גם לא בשנייה או בשלישית. וכל הנאום הזה של "לא מוצא חן בעינייך, בעייה שלך" לא ברור לי כל כך... בעיני, מנקים ומסדרים את הבית גם כדי שיהיה נעים להזמין אנשים הבייתה, שיהיה להם נעים אצלנו. למי שלא אכפת מזה, בעיה שלו, אבל הבעיה היא באמת שלו ולא של האורח.

ואני אומרת את זה בתור בלגניסטית שממש לא מעבירה כל רגע פנוי בניקיון. אבל את המינימום אני כן עושה כדי שמי שבא אלי ירגיש בנוח.
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

כשאני נכנסת לבית שבכל מקום יש כבשי-אבק (הכוונה לגושים גדולים של אבק ושערות) ושבסלון ועל שולחן האוכל יש ערימות של בגדים וניירות ונעליים ומה-לא, אז כן, זה לא ממש עניין של השקפה.
ועוד איך עניין של השקפה. בעיני אבק הוא לא לכלוך אבל אוכל על השיש כן. מישהי אחרת תגיד שחיידקים מייצרים ילדים מחוסנים יותר. ואחר יגיד שאם לא מסודר (בגדים על הספה וניירות על השולחן) אז זה גם לא נקי. אני מכירה מישהי שהבית שלה תמיד מתוקתק. פותחים את הארון וכל המצעים והמגבות דחוסים שם באי-סדר, העיקר שמחוץ לארון הכל מסודר.
אני גם מכירה בתים נקיים ומסודרים למשעי שבעלי הבית חולים רוב הזמן. (יעני, בחוץ נקי ובפנים...?)

אגב, שימי לב שגם את טוענת שהניקוי והסידור זה כדי שמי שבא אלי ירגיש בנוח. כי לעצמך ומשפחתך זה לגמרי בסדר.
אני מאסתי ב"מטופחות הביקורתיות" ולכן אין לי צורך לסדר בשבילן את הבית. הוא מסודר יפה מאד בשבילי, משפחתי וחבריי.
<רוזמרין>
יול*
הצטרפות: 07 יוני 2008, 15:12

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי יול* »

רוזמרין,
בדיוק! אני כל כך מסכימה אתך.
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

כדי לחבר לנושא הדף: במקום בית שימי את המילה גוף וזהו. אני מסדרת את כסות הגוף שלי שיתאים לי ולזוגי. אני השתגעתי להתאים אותו לעיניו של גבר אחר??? או לעיניה של אישה אחרת? הרי כל אחד וטעמו ומה אכפת לי טעמך? או של בעלך?

יול, תודה.
<רוזמרין>
לא_מוזנחת*

הגברים של נשות באופן

אגב, שימי לב שגם את טוענת שהניקוי והסידור זה כדי שמי שבא אלי ירגיש בנוח. כי לעצמך ומשפחתך זה לגמרי בסדר.

אם תקראי בעיון תראי שלפני חלק המשפט שציטטת הופיעה המילה גם . גם בשביל זה, אבל בראש ובראשונה כי לי לא נעים לחיות בבית מבולגן ומלוכלך, וזה לא "לגמרי בסדר" בעיני כשיש ערימות של דברים על שולחן האוכל או כשיש גושי אבק על הרצפה. לא לשם אני שואפת.

אבל אין לי כאן וויכוח עם אף אחת, שיהיה לכן לבריאות.
שירי_בן_דב*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי שירי_בן_דב* »

דיון מעניין מאוד. מזה זמן ששם הדף הזה מעורר בי סקרנות, ורק עכשיו העזתי סוף סוף להיכנס ולקרוא. קראתי הכל, מהתחלה ועד הסוף. אני מקווה שהדיונים פה יימשכו עוד הרבה. אני מרגישה שיש לי הרבה מה ללמוד כאן. בתור אמא שמגדלת לבד 2 בנות, ומאוד הייתה רוצה לראות גבר לעניין נכנס לחייה, ועדיף שזה יהיה גבר באופני, חשוב לי מאוד לקרוא את הדברים שנכתבים כאן.
אני שומעת כאן הרבה אידיאולוגיות סביב המראה המוזנח שלדעתי באות להרגיע איזה מצפונון קטן בקשר ל"איך אני נראית". אגב, אני רואה את זה גם בבתים באופניים (כמובן כמובן לא כולם) שהם מלוכלכים ומבולגנים מאוד, עד מקום שהוא לא פשוט לא נעים.
מסכימה. אפשר גם להיות "באופני" וגם להיות מטופח/ת ולגור בבית מטופח ויפה. זה ענין של הרגלים וסדרי עדיפויות. אצלי באופן אישי הצד האסטטי בחיים הוא חשוב מאוד. לפעמים אני אכן שואלת את עצמי אם הוא לא חשוב באופן מוגזם. בעברי הייתי סוכנת דוגמניות. זה אכן היה לפני הרבה שנים, ועברתי הרבה מאז, אולם הנושא האסטטי עדיין חשוב לי מאוד. אני גרה בבית מאוד יפה, במקום מאוד יפה, מעוצב מאוד יפה, ואני משתדלת לשמור אותו מסודר, מבלי להיעשות נוירוטית או להפוך את שאר בני הבית לנוירוטיים.זה לא תמיד קל ולא תמיד פשוט. אבל היופי והאסטטיקה מאוד מאוד חשובים לי. אני מקבלת ושואבת מהם הרבה מאוד השראה בחיי. לא הייתי רוצה שזה ישתנה. אני מאוד מרוצה מזה, וגם נהנית מכך שאנשים אחרים נהנים מהתרומה שלי ליופי של העולם- אני מתכוונת בכך שאני נהנית מכך שביתי היפה מעורר השראה בקרב הבאים בצל קורותיו. הייתי רוצה להיותעורר יותר מרוצה גם מהאופן שבו אני רואה את גופי. זה לא שאני לא לגמרי מרוצה, אבל לא מספיק. אני עובדת על עצמי בשביל להיות יותר מרוצה ממראי כי כך אהיה יותר מרוצה מעצמי ומחיי, כי המראה שלי הוא חלק ממני, וחלק חשוב.אינני חוששת יותר מלהתקרב לגופי ולרוחי, ולראות כיצד גם הגוף שלי שותף לכל היופי הזה של העולם, הוא חלק מכל זה, כולל הבשר שמעליו, כולל העור שמעליו, כולל הכסות, הבגדים שמעליו, שהוא חלק מכל היופי הזה של העולם, של איך שאני רואה את העולם, חלק מהעיניים שלי שרואות את העולם היפה שבו אנו חיים, חלק מיצירת המציאות והבריאה המתמדת אשר אני שוקדת עליהם כל כך, אני ולא רק אני. אני עושה על מנת לפרגן לעצמי יותר ויותר להיות ולקחת חלק בכל זה, וזאת- מבלי להתאמץ יתר על המידה. לא בלשחק אותה שאני לא מתאמצת, אלא באמת בלי להתאמץ. כלומר, היופי הוא חלק ממני, הוא חלק מכל אחד ואחת מאיתנו, והוא כמו כל תכונה טובה, משהו שראוי לטפח. כפי שראוי לטפח כל ערך חשוב אחר. העיקר שזה יהיה בפרופורציה, ולא על חשבון דברים אחרים. זוהי עבודה מתמדת. אני נהנית לעשותה.
}ואחרי שקראתי את הפוסט של עצמי-
>ראבאק שירי, אולי תעזבי את עצמך קצת בשקט? תראי כמה שאת מתעסקת עם עצמך.!!! אולי תרגעי קצת?חחחחחחח........<
עוד_אחת*
הצטרפות: 15 ינואר 2004, 22:45

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי עוד_אחת* »

אני עובדת על עצמי בשביל להיות יותר מרוצה ממראי כי כך אהיה יותר מרוצה מעצמי ומחיי, כי המראה שלי הוא חלק ממני, וחלק חשוב.אינני חוששת יותר מלהתקרב לגופי ולרוחי, ולראות כיצד גם הגוף שלי שותף לכל היופי הזה של העולם, הוא חלק מכל זה, כולל הבשר שמעליו, כולל העור שמעליו, כולל הכסות, הבגדים שמעליו, שהוא חלק מכל היופי הזה של העולם, של איך שאני רואה את העולם, חלק מהעיניים שלי שרואות את העולם היפה שבו אנו חיים, חלק מיצירת המציאות והבריאה המתמדת אשר אני שוקדת עליהם כל כך, אני ולא רק אני
לא רק את :-). קיבלתי מתנה את הגוף הזה, אני אתייחס אליו יפה מבפנים ומבחוץ.
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

או, זו תגובה נהדרת בעיני, שירי. תראי איזה הבדל.
את מספרת על עצמך ולא מבקרת אחרים. את מספרת שהבית שלך והמקום שלך והגוף שלך יפים בעיניך וכך את רוצה לשמור אותם. מגיעים לביתך אנשים מתאימים לך מפני שהם מתפעלים ממך ומביתך והם מביאים לך אנרגיות טובות כנראה. לבית שלי מגיעים אנשים שמתפעלים מדברים אחרים שקשורים בנו. הם מביאים לי אנרגיות טובות.
עכשיו, תארי לעצמך שהיו מגיעים הפוך, האם עדיין היתה אנרגיה טובה?

מה שאני מנסה להגיד (די בניג'וס, אני חייבת לציין) זה שהדף הזה מלכתחילה הוא דף ביקורת. הוא נועד להעלות טרוניות על נשים שלא מתנהגות או מתלבשות כמו פותחת הדף ובעלה ולהודיע שזה לא נראה להם טוב ולא מושך ולא סקסי. פותחת הדף כן רוצה שנתלבש כראות עיניה ונטפח את עצמנו כפי הבנתה.
ולי לא נותר אלא להגיד בלשון העם לה ולמבקרים אחרים: לכו לחפש מי ינענע אתכם.
לא_מוזנחת*

הגברים של נשות באופן

פותחת הדף כן רוצה שנתלבש כראות עיניה ונטפח את עצמנו כפי הבנתה.

ממש לא נקרא לי ככה. זה לא שאת אוהבת ללבוש כחול ובאו ואמרו לך ללבוש אדום כי זה יותר סקסי, או ללבוש דווקא חצאיות מיני ולא מקסי. אותו דבר בנוגע לבית, זה לא שהבית שלך מעוצב בסגנון מסויים ובאו ואמרו לך שאת צריכה לעצב בסגנון אחר. זה באמת עניין של טעם, אם ואיך "לעצב" בית או מלתחה (ב"לעצב" אני מתכוונת לבחירת פריטים נטו ולא לעיצוב במובן האופנתי של המונח).

כאן מדובר על מינימום של ניקיון וסדר, זה אפילו יותר עניין של היגיינה מאשר של "טעם" או "סגנון".

ואני שוב חוזרת ואומרת, שאני לא איזה גברת מטופחת שמצקצקת בלשונה כשהיא מגלה גרגר אבק אצל שכנה שלה... אני בעצמי די בלגניסטית וממש לא מנקה בתדירות שהייתי רוצה... אבל לפחות אני מודעת לזה ושואפת לשיפור מסוים. יש גווני ביניים גם בין הלכלוך והג'יפה והתקתוק המושלם עם התספורת המוקפדת ונעלי העקב (שאני לא מתהדרת באף אחד מהם...).
שירי_בן_דב*

הגברים של נשות באופן

לבית שלי מגיעים אנשים שמתפעלים מדברים אחרים שקשורים בנו.
פלוני אלמונית, אולי תגידי מי את? למה את מסתתרת? אני מקוה שגם אצלנו אנשים מתפעלים מדברים אחרים חה חה חה ולא רק מהאסטטיקה, אבל הדיון הגיע לנושא של סדר נקיון ואסטטיקה, ולכן דיברתי על זה. ודרך אגב, אפשר להתלבש יפה בלי סנדלי עקב. יש מגוון של בגדים מאוד יפים נוחים במחירים ממש נמוכים, רק תשאלו אותי ואגיש לכם איפה לקנות
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

שירי חמודה, אני רוזמרין. פשוט לא מתאים לי כרגע לרשום את שמי בכותרת.

ניסיתי (בהצלחה מועטה כפי שרואות עיניי) להסביר דבר או שנים על העדפות, טעמים, דעות וביקורות.
כנראה לא צלחה דרכי. סאלאמת...
שירי_בן_דב*

הגברים של נשות באופן

יקירה, צלחה גם צלחה, אלא שהדפים שאנחנו פותחים לא תמיד הולכים לכיוון שאנחנו רוצים. פעם פתחתי דף על הורדת שיער הרעיון היה להביע דיעה על הורדת שיער אצל נשים במקומות שונים בגוף. מתי שהוא הדיון התחיל ללכת לכיוון של מי עושה אפילציה ואיפה כדיא ללכת להוריד בלייזר, כמובן שפרשתי עוד לפני, אבל ככה זה באתר חופשי. קחי את זה בקלות...
חלוקית_נחל*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי חלוקית_נחל* »

יש מגוון של בגדים מאוד יפים נוחים במחירים ממש נמוכים, רק תשאלו אותי ואגיש לכם איפה לקנות

גלי לנו, בבקשה @}
טיפו_שלילי*
הצטרפות: 14 יוני 2009, 23:08

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי טיפו_שלילי* »

ומאוד הייתה רוצה לראות גבר לעניין נכנס ללחייה, ובגדול,

}ואחרי שקראתי את הפוסט של עצמי-
אף פעם לא מזיק, עוד זוג עיניים :-)
שירי_בן_דב*

הגברים של נשות באופן

, היי טיפוס שלילי, הצחקת אותי, תיקנתי.
שירי_בן_דב*

הגברים של נשות באופן

חלוקית, עניתי בדף הבית שלך.
מטופחת*
הצטרפות: 13 יוני 2009, 09:53

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי מטופחת* »

רוזמרין, נראה לי שהעלבתי אותך באופן אישי מסיבה כלשהי. התנצלותי על כך, אני בכלל לא מכירה אותך, ולא יודעת איך את נראית, אבל דעתי הכללית לא השתנתה.
אנחנו מוקפים מוסכמות ומשתדלים להתעלם ממוסכמות שלדעתנו מזיקות לנו. אולי זה העניין של סטנדרטים שמאמצים. לדוגמא, פלונית מעדיפה להריח מזעה מאשר לשים דאודורנט. אני מבינה ומכבדת את זה למרות שבאופן אישי בימים שאני יוצאת מהבית אני מעדיפה דאודורנט. מצד שני, אם מצפצפים על כל המוסכמות, כולן, אז בסוף נוצרת תחושה של חוסר אסטיטיקה וחוסר אטרקטיביות. לי (ואולי אני טועה) זה נראה קצת כמו המקום שבו אידיאולוגיה חוברת לחוסר רצון לעשות מאמץ. לדעתי חוסר הטיפוח שכתבתי עליו משמעו חוסר עניין בלהתאמץ להיות מושכת עבור הבנזוג הפרטי (חס וחלילה לא עבור בעלי), ולא סטנדרט של טיפוח שהוא שונה משלי.
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

מטופחת, זה שאני קצת טרחנית עוד לא אומר שלקחתי את זה באופן אישי. ברור שאת לא מכירה אותי וגם את השאר יש להניח אבל זה לא מה שימנע ממך לספר לנו איך צריך להראות גוף או בית מטופח שלנו.
זה לא עניין הטיפוח שמרגיז אותי אלא עניין הבקורתיות. גם אם זה היה בעניין אחר הייתי קופצת. לא מצליחה להבין את הצורך של אנשים להנחיל לאחרים את מורשתם ועוד להסביר להם שככה זה נחשב נקי וככה לא, ככה זה מטופח וככה לא, זה וזה סקסי וכמו שאת זה לא. ובמילותייך שלך:
אני רואה נשים באופניות בהרבה סגנונות וצבעים. אפשר ללבוש בגדים נוחים שמחמיאים ואפשר לא. אפשר לבוא בשיער סרוק ומסופר ואפשר לא. יש נשים שבן זוגי אחר כך שואל אותי איך לבנזוג שלהן לא מפריע איך שהן נראות.
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

איזה דיון מוזר.
מודיעה לכן שבקבוצת רחובות גזר שהיא קבוצה ענקית דרך אגב
יש נשים יפות מאוד. באמת.
לחלקן שערות ברגליים, לחלקן לא,
חלקן צבעוניות, חלקן לא
99 אחוז מהן נראות לי סופר אסטטיות, נקיות ויפות.
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

רוזמרין, כשמשהו קטן שמישהי שלא מכירה אותך אומרת, והוא כל כך מקפיץ אותך - אולי שווה לבדוק מה בדיוק כל כך מפריע?
החלטת שאת לא משקיעה זמן בניקיון הבית? החלטת שאת הכי אוהבת את עצמך סופר טבעית עד כדי שגם הלבוש לא אמור להחמיא או להסתיר מוסכמות מערביות? סבבה לך. מה אכפת לך שבעיני זה נראה מזעזע?
חמור_אביר*

הגברים של נשות באופן

ומנין בכלל הבטחון שגברים נמשכים יותר לנשים מלוקקות, מגונדרות או סתם "מטופחות"?
אני, ומכיר עוד כמה גברים כאלה, נמשך הרבה יותר למישהי עם מראה טבעי...בלי איפורים, בלי גבות יותר מדי מרוטות, בלי ענן בושם שנשאר אחריה וגם קצת שערות על הרגליים זה לא דוחה בכלל...
זה גם לא אומר שאם את מסתרקת אני נגעל...או שאם תשימי פעם טיפה בושם אני אחנק...
בסופו של דבר מה שמהותי הוא היחס שלך לגוף שלך ולעצמך בכלל....אם את כל הזמן עסוקה באיך את נראית, במה תלבישי ובאיזה רושם תשאירי אחריך, אז זה ממש לא מושך...
דברתיה_קוממי*
הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי דברתיה_קוממי* »

זה העניין של סטנדרטים שמאמצים

לחלוטין.

עם זאת - גם בציר הסטנדרטים האלה יש שני קצוות. יש בית שהוא לכל הדיעות מטונף ויש בית שהוא לכל הדיעות נקי ומסודר למשעי באופן פתלוגי.
פלוני_אלמונית*

הגברים של נשות באופן

אולי שווה לבדוק מה בדיוק כל כך מפריע?
עניתי על זה כבר. זה לאו דווקא הטיפוח אלא כל הרעיון שמישהו חושב שיש איזה סטנדרט עולמי , ורצוי שזה הסטנדרט שלו. מה בדיוק הרעיון לשוחח על איך אני חושב שאתה נראה? מה אכפת לי מה מישהי או בן זוגה חושבים עלי? מדוע היא חושבת שזה חשוב להעלות את ההגיגים האלה?
יכול להיות שמפריע לי כי זה מזכיר לי את הרכלנים בקיבוץ. אוף, איך שמחתי לעזוב את הקשקשת הזאת. למה אני צריכה לראות אותה פה? משוחחים על כל-כך הרבה נושאים חשובים באתר הזה וגם על דברים אישים. למה צריך לרכל? למה לתת הרגשה רעה לאחרים? איזה תענוג מפיקים מהצדקנות הזאת? ובעיקר- מה אכפת לכם, לעזעזאל???
דברתיה_קוממי*
הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי דברתיה_קוממי* »

יכול להיות שמפריע לי כי זה מזכיר לי את הרכלנים בקיבוץ. אוף, איך שמחתי לעזוב את הקשקשת הזאת. למה אני צריכה לראות אותה פה? משוחחים על כל-כך הרבה נושאים חשובים באתר הזה וגם על דברים אישים. למה צריך לרכל? למה לתת הרגשה רעה לאחרים? איזה תענוג מפיקים מהצדקנות הזאת? ובעיקר- מה אכפת לכם, לעזעזאל???

אולי כי הרבה מכאן יוצאי קיבוץ? :-0
צוויליך*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי צוויליך* »

אולי כי הרבה מכאן יוצאי קיבוץ? oh

למה הרגזתני להעלות אותי??

< "מישהו קרא לי?" (הנמיה הדרוסה מכביש החוף) >
שמש_בחורף*
הצטרפות: 25 מרץ 2008, 11:03

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי שמש_בחורף* »

בסופו של דבר מה שמהותי הוא היחס שלך לגוף שלך ולעצמך בכלל....אם את כל הזמן עסוקה באיך את נראית, במה תלבישי ובאיזה רושם תשאירי אחריך, אז זה ממש לא מושך...
אהבתי.
ג'וניפר_והמשפחה*
הצטרפות: 01 אפריל 2009, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ג'וניפר_והמשפחה*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי ג'וניפר_והמשפחה* »

(זהירות, ניו אייג' בולשיט לפניך)

לא בכדי המלה "אדם" דומה למילה "אדמה".
האדמה לא מטפחת את עצמה, אבל היא מהווה את הקרקע לשלוליות ולנחלים (ולאוקיינוסים), לצמחיה, לבעלי החיים שעליה... וככל ששיתוף הפעולה הזה יהיה יותר מוצלח יגדל המגוון וישגשג, ויבואו תיירים יפנים לצלם עם מצלמות גדולות.
או שיבוא גנן, ויטפח הוא את האדמה - יתקין מערכת השקיה אוטומטית, יפזר דשן, ישתול צמח א' בקצה אחד וצמח ב' בקצה שני, ירחיק מזיקים ויעשה שביל מאדני רכבת.
וגם זה יהיה יפה. וגם לזה יש קהל. אבל זה כרוך בהרבה יותר עבודה וכסף והתערבויות בטבע (אולי אפילו קצת הרס שלו, עקב שימוש בחומרים לא מאוד טבעיים).

וגם גברים ונשים יכולים להיות מאוד יפים בשגרת טיפוח יומיומית (שיקום מי שחושב שבר רפאלי לא יפה. גם סגפן הודי יודה שיש בה משהו כשהיא תעמוד מולו בבגד ים) ואם זו הדרך שבוחרים לטפח את עצמם, שיהיה.
ויש כאלו שקרם הלחות שלהם הוא המים שהם שותים, שהאיפור שלהם הוא הדברים שגורמים להרגשה הטובה שלהם להקרין החוצה על הפנים ושיש בהם סוג של שלווה פנימית שגורמת להם פשוט להיראות טוב. מוזר קצת לחשוב על מצבי רוח בהקשר אסתטי, אבל באמת שאפשר לראות את זה.
וכשרואים מישהי כל כך יפה בצורה הזו, שערות על הרגליים נהיות פחות ופחות האישיו.

ככה זה מהנסיון הפרטי שלי עם הגבר הפרטי שלי (שכשרק הכיר אותי, וכשזה שינה גם לי, טען ששערות על הרגליים זה קטע של פמיניסטיות ושזה די דוחה ולא נשי בעיניו, והיום לא ממש שם לב אליהן).
נכון שאי אפשר להסיק מכך על הכלל, אבל אני מאמינה שכל זמן שכל אחד עושה מה שטוב לו ונאמן לעצמו, החתיכה החסרה של הפאזל תגיע בלי צורך לעשות התאמות כלשהן.

(ואולי אני נאיבית...)
מרפסת_ולימונדה*
הצטרפות: 27 מאי 2009, 14:12
דף אישי: הדף האישי של מרפסת_ולימונדה*

הגברים של נשות באופן

שליחה על ידי מרפסת_ולימונדה* »

(זהירות, ניו אייג' בולשיט לפניך)

גדול D-: תחי המודעות העצמית!!
חמור_אביר*

הגברים של נשות באופן

(שיקום מי שחושב שבר רפאלי לא יפה

גם היא יפה וגם לאונרדו יפה...:-P

שהאיפור שלהם הוא הדברים שגורמים להרגשה הטובה שלהם להקרין החוצה על הפנים ושיש בהם סוג של שלווה פנימית שגורמת להם פשוט להיראות טוב.

ממש נכון...וזה חלק גדול ממשיכה לאנשים מסויימים...רק שלא תמיד אנחנו מודעים לזה...
שליחת תגובה

חזור אל “תכנון משפחה”