המלצות מנשאים

אנונימי

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אנונימי »

דף זה מיועד לשאלות והמלצות על מנשאים ולהשוואות ביניהם.
פרטים מלאים, תמונות ומידע היכן ניתן להשיג את המנשאים, אפשר למצוא בדפים המיוחדים לכל מנשא (הרשימה המלאה מופיעה ב-מדור מנשאים).
למכירת או קניית מנשאים יד שנייה, בקרו ב-ככר השוק או מנשאים יד שניה

המעוניינים לנסות מגוון רחב של מנשאים יכולים להתעדכן באירועים של המנשא הנכון ושל אתר המנשאים הישראלי או לתאם פגישות יעוץ אישיות.

מנשא גב
  • מנשא מסורתי הוא מנשא גב אתני הדורש מיומנות מסוימת בקשירה. מאפשר נשיאה קדמית ואחורית.
  • מנשא קובבה הוא מנשא גב בעל תנוחת נשיאה אחת אך יחודו הוא בלבישה קלה ונוחה (אין קשירות, רק קליפסים) ובכך שאין עומס על הכתפיים כלל וכלל (העומס נופל על החזה והבטן).
  • מנשא גב קשיח עם מסגרת מובנית.
  • מנשא מערבי מאפשר נשיאה מלפנים או מאחור, כשהתינוק עם הפנים פנימה או החוצה. הלבישה וההסרה בד"כ קלה, פשוטה ומהירה.
  • מנשא ילקוט הוא מנשא מערבי, עם שתי תנוחות נשיאה: על הגב או מקדימה בטן לבטן. טוב עד גיל חמש.
  • מנשאי Mayawrap בהגבלה גילאית.

מנשא צד
המאפיין הבולט של מנשאי הצד הוא שבנשיאה איתם העומס נופל בעיקר על אחת הכתפיים מה שמקשה לעיתים על נשיאה לאורך זמן.
  • הראשונים בקטגוריה זו הם מנשאים הנושאים שמות רבים כגון over the shoulder baby holder , Maya Wrap sling, מנשק וכו'. המשותף לכולם הוא המבנה - טבעת בד גדולה ורחבה הניתנת לכיוונון ומתיחה. במנשאים אלה ניתן לשאת במגוון תנוחות, החל מערסול תינוקות בני יומם, דרך נשיאה קדמית ונשיאה על המותן ועד נשיאה על הגב.
  • מנשא נוסף מסוג זה הוא pouch שהוא טבעת צרה יותר, בעלת מספר אורכים מוגבל הניתנים לשינוי על ידי רוכסנים.
  • מנשא חדש יחסית בקטגוריה זאת הוא מנשא סלגוזל . זהו מנשא אלכסוני עם רצועת תמיכה במותן בעל שלוש צורות נשיאה: קדימה, על הצד ועל הגב.
מנשא בד ארוך
זהו מנשא העשוי רצועת בד ארוכה (5-6 מטר) ורחבה (60-90 ס"מ). הבד הוא בד טריקו בעל אלסטיות מסוימת (האורך הרוחב ומידת האלסטיות מתשנה מחברה לחברה).
במנשא זה ניתן לשאת במגוון תנוחות - כמו בסלינגים. החל מערסול, דרך נשיאה קדמית ונשיאת צד ועד נשיאת גב.
המאפיים הבולט של מנשא זה הוא הזמן הארוך (יחסית לאחרים) שלוקח לכרוך אותו סביב הגוף וכמויות הבד שהוא מכיל שיכולות להיות מחממות מדי, לפעמים.
שמות נפוצים: תינוכיס, תינוח, מנסארי, "מאיה" של הורות טבעית (להבדיל מmaya המקורי שהוא סלינג).

קיצור דרך - מנשא לופי
זהו מנשא המורכב משתי טבעות בד אלסטי ורצועת קשירה בעזרתם ניתן לדמות את תנוחות הנשיאה של מנשא בד ארוך במהירות ובפחות בד.

דן חסכן - מנשא בד פשוט
בד לונגי כלשהו הנכרך סביב הגוף בחיקוי קשירות של מנשא בד ארוך. מנשא חסכוני. (אין הוראות מדויקות)
קישורים:
מידע על סוגי מנשאים רבים
"הסברים על צורות קשירה שונות" www.peppermint.com
הוראות קשירה ל-מנשא בד ארוך, מנשא צד, ו-מנשא מסורתי קוריאני.

עדי_ו*
הצטרפות: 24 פברואר 2003, 22:45

המלצות מנשאים

שליחה על ידי עדי_ו* »

בני בן 7 חודשים ולאחר שימוש במנשאים שונים המלצותיי ברמה האישית הינן:
  1. כלל לא ממליצה על מנשא מובנה ( לתוכו משחילים את התינוק) - יש תחושה שהתינוק תלוי באויר ואינו נצמד לגוף (גם התינוק לא אהב את זה ).
  2. 6 מ' בד אלסטי, שירת אותי נאמנות, צורת ליפוף הבד הינה חיקוי של חיבוק , והתינוק צמוד לגוף ויכול להירדם בהנאה רבה.
החסרונות הינם:
  • לאחר כחודשיים אלסטיות הבד התרופפה במקצת, מה שהביא לגלישת התינוק מטה
  • אין אפשרות ללבוש את המנשא עם תינוק על הידיים ( משמעותי כאשר נמצאים בחוץ, ורוצים להוציא את התינוק או לחזק קשירה).
  • אני לא הצלחתי להניק במנשא זה, מה שמביא לנקודה הקודמת - נאלצתי להוציא את התינוק מהמנשא לצורך הנקה והתקשיתי לבצע שוב את פעולת הקשירה עם התינוק על הידיים.
  1. מנשא לופי ( אותו רכשתי עקב המלצה בדף זה ומצטרפת אני להמלצה החמה ) - 2 גלילי בד אלסטי, צורת התמיכה של גוף התינוק זהה ל 6 מ' בד - אך קל ביותר לללבוש ולפשוט, מקל כאשר נמצאים מחוץ לבית, או רוצים בזריזות להרגיע תינוק בוכה.
אציין הסתייגות אחת - רכשתי את המנשא כאשר התינוק היה בן 6 חודשים, ואני לא בטוחה לגבי רמת היציבות והתמיכה שמעניק מנשא זה לתינוק צעיר יותר. תחושתי היא שמנשא 6 מ' הבד בצורת הליפוף שלו מעניק תמיכה טובה יותר לגוף של התינוק הרך שעדיין לא מסוגל לשאת ראשו.
  1. מאיה ווארפ (ותודה ל ליאת skippy) - מנשא סלינג, פשוט ביותר ללבוש ולפשוט, מצויין להרדמת התינוק בבית, ולביצוע פעולות פשוטות.
והמלצתי החמה מכל - לא לוותר ולמצוא את המנשא המתאים לך ביותר (גם אם יש צורך לרכוש מס' מנשאים), זו חוויה מופלאה שלא יורדת בערכה מחווית הלידה וההנקה ( כי אם המשך טבעי שלה ).

בהצלחה !
אורלי*
הצטרפות: 08 יולי 2002, 18:53

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אורלי* »

קראתי כמעט שעה את כל מה שכתבתם, אני מרגישה כל כך בורה, אבל מצד שני, לפחות ידעתי לא להסתפק במינסארי שקיבלתי מתנה. איך משיגים את כל

הידע? אני עוזבת את הארץ בשבוע הבא, וצריכה לקנות דחוף מנשא!! (שלי נארז בטעות ונמצא בלב ים), נעמה בת חצי שנה אבל שוקלת כמעט 9 קילו and

growing... אני מחפשת מנשא שקל לשאת אותה גם מאחור, בלי עזרה של אדם נוסף כדי להכניס אותה למנשא. אני מתכוונת לעשות טיולים עירוניים ארוכים (מוזאונים ורחובות). האם יש מקום באזור השרון, שבו אפשר לנסות כמה שיותר מנשאים
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אורלי - גם מנשא קובבה נשמע מתאים לך. תמיד אפשר להיכנס לאיזו חנות ולבקש לפנות רגע את הדלפק...
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אביב, אני חושבת שהבעיה עם קובבה זה שאן לא מתחילים איתו מגיל צעיר הילד מתעצבן בגלל הגבלת התנועה...
אני התחלתי בגיל 4 חודשים בערך - והקובבה התקבל בצעקות ועצבים
בשמת התחילה עכשיו בגיל שנה ונראה שגם אצלה יש תופעה דומה
היתרון בווילקינט זה שהוא נותן חופש לידיים ולרגלים
ואפשר לשאת בו בנשיאה קדמית או אחורית, עם הפנים פנימה או החוצה
(למרות ש9 קילו זה המון לנשיאה קדמית, אולי במוזיאון היא תרצה לראות איתה ביחד את המוצגים? לנשיאות קצרות זה נסבל)
יושי*
הצטרפות: 13 אפריל 2003, 11:45

המלצות מנשאים

שליחה על ידי יושי* »

שאלה לי: להתחלה, האם מומלץ לקנות משנא לפני הלידה? או לאחריה ולמדוד יחדיו עם הילד? מה עדיף הוילקינט או המינשק (מקווה שזה באמת השם: המינשא שכרוך על כתף אחת עם הטבעות) ומה עדיף עם ריפוד או בלי? והכי חשוב: איפה משיגים אותם???
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי יונת_שרון* »

אין צורך למדוד יחד עם הילד -- מה שחשוב זה הגודל של מי שנושא (ממילא הגודל של הילד ישתנה במשך הזמן).
לגבי מה עדיף -- יש דעות לכאן ולכאן.
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

ראיתי בחנות בתל אביב שמיכה מיוחדת למנשא וחשבתי שאולי זה יעניין את המבקרות בדף זה. לשמיכה צורה מיוחדת המאפשרת לקשור אותה מחוץ למנשא, וכך לכסות את הילד בצורה לא מסורבלת.
מחיר השמיכה 70 ש"ח. לחנות קוראים טפלה
גלינה_המכשפה_הצפונית*
הצטרפות: 31 ינואר 2004, 17:41

המלצות מנשאים

שליחה על ידי גלינה_המכשפה_הצפונית* »

משהו יודע לסרוג? תראו איזה מנשא נחמד!
www.tickleturdle.com
אביטל_צ*
הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביטל_צ* »

אני מתלבטת...
קניתי לפני חודש את הסלגוזל במטרה שיהיה לנו מנשא לקיץ יותר קל לשימוש מאשר הווילקינט - שיהיה מהיר ללבישה והורדה
הסלגוזל לא מוצלח מבחינתי ואני חושבת לקנות את ה OTSBH
יש את הגרסה הישראלית שלו - המנשק
ההבדל ביניהם הוא כ 100 ש"ח

( יש גם את מאיה ראפ אבל נראה לי שאני מעדיפה מרופד (למרות שקיץ) )

מישהו יודע מה ההבדלים בין המנשק וה OTSBH ?
שולמית_ש*
הצטרפות: 20 מאי 2002, 11:23
דף אישי: הדף האישי של שולמית_ש*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי שולמית_ש* »

אביטל צ - לשאלתך בקשר להבדלים בין מנשק ל OTSBH: יודעות דבר מעידות שאין כמו ה OTSBH מבחינת הנוחות. מישהו עשה שם עבודת גזירה ותפירה טובה מבחינת גודל השק והריפוד. (ראי כתבה מקיפה בנושא מנשאים בגיליון מס' 48 של באופן טבעי).

אני משתמשת ב מאיה וב OTSBH לסירוגין, לפי החשק, ומצב הכביסה, אם כי אני מעדיפה את המאיה:
  • נוח וקל להתאמה, במיוחד לתינוקות קטנים - אפשר להקטין את הכיס למידה הנכונה.
  • בד אוורירי.
  • כיס נוח שמאפשר לי לותר על תיק (אני דוחפת בו פלאפון, מפתחות, בקבוק מים ועוד).
  • יפה להפליא.
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

_משהו יודע לסרוג? תראו איזה מנשא נחמד!
www.tickleturdle.com_

לא חייבים לדעת לסרוג. בחורף יש בחנויות בדים אריגי סריג שקונים לפי מטר. אפשר לקנות ולתפור ללולאה.
אנונימי

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אנונימי »

לא חייבים לדעת לסרוג. בחורף יש בחנויות בדים אריגי סריג שקונים לפי מטר. אפשר לקנות ולתפור ללולאה

אז צריך לדעת לתפור...
ציירת_הקומיקס*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2002, 14:27
דף אישי: הדף האישי של ציירת_הקומיקס*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ציירת_הקומיקס* »

לאחי ואשתו נולדה במזל"ט בת שלישית. לתדהמתי גיליתי שאין להם אף לא מנשא אחד. והם דווקא מחזיקים הרבה את הילדות על הידיים, הנקה וכו'. חשבתי להביא להם במתנה מנשא- אבל התחום הזה נראה לי כל כך מסובך.

אז לפני שאני מסתבכת, אם למישהי יש המלצה ל:

"מנשא למתחילים"
כזה שקל ללבוש אותו (=לא דורש כישורי מקרמה מתקדמים)
מתאים למרבית התינוקות ולמרבית ההורים (כן, אני יודעת שזה אינדבידואלי, אבל בכל אופן בטח יש כאלה שיותר נתפסים)
ודרישה אחרונה: כזה שניתן לרכישה (והחלפה במידת הצורך) בחנות "רגילה" (כלומר- לא דרך תמונה באינטרנט של אתר עלום מצפון הארץ אלא באזור המרכז, וכזו שניתן להחליף בה גם למשהו אחר).

ורק שיהיה ברור- אני מאוד מפרגנת לעסקים קטנים מצפון הארץ! אלא שבתור מתנה זה קצת בעיתי להביא משהו שהחלפתו דורשת משלוחי דואר ומוגבלת במבחר ובזמינות.
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

המלצות מנשאים

שליחה על ידי בת_ההרים* »

סנגלי. לא מצריך קשירות מסובכות. נוח. בעל תמיכה טובה לעורף התינוק. ואפילו ניתן להעבירו לגב אם רוצים.
לא יודעת אם יש להשיג בארץ אבל גם בייבי ביורן.
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

אתמול ראיתי מישהי עם תינוק קטנטן קשור ב-6 מטר בצורה מזעזעת. התלבטתי אם להעיר לה, החלטתי שלא, אבל לא יכולתי להתאפק! הוא היה באזור המותנים שלה, חצי נופל וקשור ברצועות כמו חבל. עשיתי לה סימן "לפרוש את הבד" וכשראיתי שהיא רוצה לשמוע מה יש לי להגיד, חזרתי והתחלתי להסביר לה. מסתבר שזו הייתה הפעם הראשונה שהיא הולכת עם המנשא (למה אני מספרת את זה, כי המסקנה שלי היא שלפעמים זה בסדר להתערב).

<ואז היא שאלה אותי אם אני מכירה משפחתונים :-P)
אם_הבנים_שמחה*
הצטרפות: 11 מאי 2004, 23:14
דף אישי: הדף האישי של אם_הבנים_שמחה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אם_הבנים_שמחה* »

לא קראתי את כלדף.
אזני מתנצצת אם יש תשובה לשאלתי.
יש לי תינוכיס שאני מאדוהבת.
אבל אני חושבתל עוד מנשא. משהו שלובשים וזהו וגם פחות מחמם.
מה כדאי?
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אם הבנים - מנשא קובבה . אין, אין עליו.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

קובבה טוב רק מגיל 3-4 חודשים.
עד אז - maya wrap.
דקל_נור*
הצטרפות: 15 פברואר 2004, 01:25
דף אישי: הדף האישי של דקל_נור*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דקל_נור* »

מישהי מכירה את האובר דה שולדר של ינוקא? ראיתי אותו בשילב ובעוד חנות אבל לא יכולתי למדוד כי התינוק ישן עלי
ב מנשא בד ארוך (אני נהנית ממנו אבל מסורבל לי לפעמים, למשל ביציאה מהרכב, או כשהילדון צווח ואני רוצה לשים אותו מהר יותר במנשא) . זה פשוט שק עם אבזם ואמנם יש חוברת הסבר אבל מרפרוף מהיר בחנות לא הבנתי איך אפשר לגוון בתנוחות. הם טוענים שזה מגיל 0.
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

מישהי מכירה את האובר דה שולדר של ינוקא?
אובר דה שולדר הוא מותג מסוים של מנשא סלינג. אני לא מכירה את החברה ינוקא.
הבנתי שמכל הסלינגים אובר דה שולדר "האמיתי" הוא הכי מוצלח. }
ליזה_ליזה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 17:28
דף אישי: הדף האישי של ליזה_ליזה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ליזה_ליזה* »

אני מדדתי בשילב את המנשא של ינוקא והיה לי מאוד לא נוח.
אולי יתאים לשלב שהיא כבר תוכל לשבת.
אבל לדעתי את צריכה למדוד בעצמך, כי אצל כל אחת זה אחרת.
אנורה*
הצטרפות: 30 יולי 2004, 13:23

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אנורה* »

אני משתמשת בלופי מאז שבני היה בן 3 חוד' ועד היום (שנה ושלושה) והוא מצוין- נוח וקל ללבישה. זה המנשא האהוב על שנינו. עם זאת, אני לא בטוחה שהוא מתאים לקיץ כי גם בו יש לא מעט בד טריקו וזה די חם להיות אחד על השני בקיץ.. הוא פחות חם מהתינוכיס אבל עדיין.. אני מתלבטת עכשיו אם לקנות את הסלגוזל לקיץ (אם כי יש לי את המאיה ווראפ אלא שזה לא ממש מצליח לנו איתו...).
אפרת_ר*
הצטרפות: 06 יוני 2004, 23:49

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אפרת_ר* »

אני משתמשת ב מנשא בייבי ביורן, שמוכיח את עצמו בהליכה, בעמידה, בישיבה ואפילו בשכיבה...
בנותי ממליצות בחום ;-)
אנורה*
הצטרפות: 30 יולי 2004, 13:23

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אנורה* »

למרות שאנחנו לא משתמשים במנשא מאיה ראפ בכלל, וזה חבל, אבל אנחנו כאמור מאותגרים בקורדינציה, אין לנו שום כוונה לוותר עליו, כי בזכותו נועם נולד, ומעשה שהיה כך היה: אחרי שרכשנו ממך את המנשא, החלטנו לנסות לראות את הדי וי די ולהתאמן על יבש... היה זה שבוע 37. ראינו את הקלטת, והמדגימה התייחסה לקהל הצופה בה כאילו היה אידיוט גמור, כך שבן זוגי כל הזמן חיקה אותה. כשהגענו לקטע שבו היא החזיקה פעוט די גדול, בן זוגי התבונן בי בתדהמה מהולה בחשש ולפתע אמר "את יודעת, נראה לי שאנחנו נישא אותו עד האוניברסיטה במנשא הזה", ואיכשהו זה גלגל אותי מצחוק, שגרם לי לדמעות ממש. שנינו צחקנו כל כך עד שכאבה לנו הבטן. ואז.. פתאום.. פלופ.. המים פקעו להם ... כנראה שנועם החליט שאם העולם כל כך מצחיק, אז למה לחכות... ומאז זה מנשא המזל שלנו.. ונראה גם שנמשיך לשאת את נועם במנשאים, לפחות עד האוניברסיטה... בשמחות...
תבשיל_קדרה*

המלצות מנשאים

ראיתם את הכתבה בהארץ
לא התיחסו שם בכלל למנשאי צד (נוסח אובר דה שולדר או מאיה).
דקל_נור*
הצטרפות: 15 פברואר 2004, 01:25
דף אישי: הדף האישי של דקל_נור*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דקל_נור* »

באיזה מנשא הייתן ממליצות לי להשתמש עם תינוק מאוד כבד (חודשיים- 7.5 ק"ג), מאוד סקרן, כלומר ללבוש אותו עם הפנים החוצה, שלא תמיד משתגע על ה מנשא בד ארוך כי הוא מצטופף בו וגם כי הוא נמתח ונשפך (המנשא) אחרי שעה של לבישה ושיהיה ניתן ללבוש אותו על הגב עם הפנים החוצה ושיהיה נוח לביצוע עבודות בית וגם לצעידות ושלא יהיה מתוסבך מידי לשלוף אותו משם בעת הצורך (מהגב).

<תמר מפנטזת?>
תבשיל_קדרה*

המלצות מנשאים

מנשא קובבה.
(או כמו שאנחנו נוהגות לומר: "קובבה! קובבה!" בקריאות של קהל מעודדים).
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

קובבה. כן...
יכול להיות שהוא יתנגד כי בגילו רואים בעיקר את הגב של אמא... אבל אם לא תנסי (4 פעמים לפחות) לא תדעי.

רוצה לנסות ווילקינט על הגב עם הפנים החוצה?
פרי_האהבה*
הצטרפות: 11 יולי 2004, 21:28
דף אישי: הדף האישי של פרי_האהבה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי פרי_האהבה* »

אני מאוד מבקשת המלצות למנשא מערבי שיאפשר לשאת תינוקת בת חצי שנה ומעלה מלפנים ועם הפנים כלפי חוץ ופנים.

כיום אני משתמשת גם בתינוכיס וגם ב-OTSBH וגם בבייביביורן.
בעלי מאוד אוהב את הבייביביורן ולא אוהב את יתר המנשאים.
אם כך-בשבילו אני מחפשת מנשא שיחליף את הבייביביורן שמתחיל להיות לנו צפוף קצת, כך שרק מנשאים מערביים באים בחשבון.

אשמח לעזרה כי אני דיי הולכת לאיבוד בין שלל המנשאים המוצעים באתרים השונים.
פרי_האהבה*

המלצות מנשאים

טוב, אז קצת הצטמצמנו.
עכשיו נשמח לדעת למי יש את ה-Baby trekker שנוכל לראות, למשש ולהתנסות לפני שאנחנו קונים.
צרו קשר בדף הבית.
תודה.
אביטל_צ*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביטל_צ* »

פרי האהבה - מה עם מנשא ווילקינט ?
מאוד פופולרי אצל בן זוגי
פרי_האהבה*

המלצות מנשאים

אישי ראה את האתר, והוא לא מוכן לקשירות משום סוג, בקיצור-הוא לא התלהב.
אם אני לא טועה, את התינוק אפשר לשים רק בטן לבטן (כשהוא מלפנים), ואנחנו רוצים עם הפנים החוצה.
את ממליצה ?אם כן, אני מוכנה לגרור את בעלי לראות ב-Live.
מאיפה את בארץ ? ואם בעלך מוכן להיות המדגים והממליץ, זה בכלל יהיה מושלם, המלצה מגבר לגבר (כמו מכונית ) ;:)
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לא הבנתי למה אתם מחפשים מנשא אחר ?
אם אפשר להשתמש בבייבי ביורן עד 12 ק"ג לפחות, ואח"כ בדרך כלל מעבירים לגב. אז תוכלו לחפש מנשא גב מערבי בלי קשירות שיתאים לבן זוגך.
זה ממילא לא כל כך נוח לשאת מקדימה תינוק ששוקל הרבה, והוא גם כבר יותר גדול. בן כמה הוא יהיה כשישקול 12 ק"ג?
אפשרות נוספת זה להשתמש בסלגוזל על הצד. זה בלי קשירות.
אביטל_צ*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביטל_צ* »

פרי האהבה - ממש לא רק בטן אל בטן
עכשיו בגיל 8.5 חודשים אנחנו משתמשים רק בתנוחה עם הפנים החוצה
אני בהחלט ממליצה
אנחנו גרים בצפון הארץ

אגב, מנשא ללא קשירות שדומה לתינוכיס הוא הלופי
מדובר ב 3 טבעות בד שמחקות את הקשירה הבסיסית (אפשר עם רק שתיים)
החיסרון הוא שהבד מתרחב עם הילד ולכן לא ישמש לילד הבא
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני השתמשתי בווילקינט בעיקר על הגב, אם כי גיוונתי גם לכל שאר הצדדים.
פרי_האהבה*

המלצות מנשאים

בשמת א תודה.
אביטל צ אנחנו גרים במרכז, אז לא ייצא... ואת הלופי אני מכירה ולא רוצה בגלל החיסרון (אני משתמשת בתינוכיס).
טרה רוסה : הבייביביורן לא מתאים עד 12 ק"ג. היום אנחנו שוקלים 7.600 ומתחיל להיות צפוף.
עם שכבות הבגדים של החורף, בטוח לא נצליח להשתמש בו.
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

באתר של בייבי ביורן כתוב שזה עד 15 ק"ג או בדגם החדש עד 12 ק"ג

(למי שיש את הדגם אקטיב - יש בו איזה פגם, והם אוספים אותו לתיקון)
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

אני מאוד מבקשת המלצות למנשא מערבי שיאפשר לשאת תינוקת בת חצי שנה ומעלה מלפנים ועם הפנים כלפי חוץ ופנים.

ראית שיש גם מנשא סלגוזל ?
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דניאלה* »

חברה שלי ילדה בשעה טובה. שאלתי אם תרצה שאקנה לה מנשא והיא התלהבה. אני לא מומחית למנשאים, תיארתי לה פחות או יותר את הבייבי ביורן ודומיו ואת מנשאי הבד הארוך והיא רוצה את הבד הארוך. איזה מומלץ? האם אפשר ללבוש אותו עצמאית או שצריך עזרה? האם הוא מתאים לשימוש מגיל 0?
אביב_חדש*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

האם אפשר ללבוש אותו עצמאית או שצריך עזרה? האם הוא מתאים לשימוש מגיל 0?
ניתן ללבישה עצמאית ומגיל 0 (מומלץ).
אולי כדאי להתנסות לפני שקונים?
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לדעתי הכי כדאי את ה"תינוכיס". את המנסארי לא אהבתי.
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דניאלה* »

מה ההבדל ביניהם? היום ראיתי מישהי עם מנסארי והיא אמרה שהיא מאוד מרוצה. את יודעת אם יש הבדל במחיר?
טרה_רוסה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

תסתכלי בדף מנשא בד ארוך.
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

תגידו, איזה מנשא כדאי ? יש לי מנשא בד ארוך אבל הוא גרם לי לכאבי גב. התינוקות שלי גדולים מאד בכל המימדים....
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

מונו, לאיזה גיל ומשקל ולאיזו מטרה? (נשיאות ארוכות או קצרות, בשביל לעשות מה, וכד')
חסרים נתונים...
מונו_נוקי*

המלצות מנשאים

משקל - אני אדע עוד חודשיים;-) . בילבלת אותי עוגיה , משהו שיהיה טוב ושמיועד לבעלי גב שברירי....
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אה... לזה שבדרך...
אני חושבת שכאבי גב נובעים מיציבה לא טובה וכאלה.
הייתי הולכת על קובבה מגיל חודש. (זה מה שאני עושה)
מונו_נוקי*

המלצות מנשאים

עובדות אצלינו נשים אתיופיות(לא שמתי לב לזה, רק חשבתי כמה מעניינים הקעקועים על הפנים שלהן... עד שמישהו הפנה את תשומת ליבי....) הן מחייכות אלי כל פעם שהן רואות אותי משתרכת עם הכבודה הפרונטלית וגם כשהבן שלי איתי כאן. אני מתלבטת אם זו חוצפה לשאול אותן אם הן משתמשות במנשא אתיופי ולברר פרטים. מה דעתכן?
אגב יש טעם לקנות קובבה לפני שמנסים אותו?
בת_ההרים*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי בת_ההרים* »

לא מה פתאום לנות לפני שמנסים. לא כל אחת מתחברת אליו. את צריכה לנסות אחרי הלידה עם התינוק לפחות שלוש פעמים.
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי סיגל_ב* »

בלי קשר לקובבה, ממליצה בחום על אובר דה-שולדר. אני משתמשת גם בו וגם בקובבה. מן מוצרים משלימים.
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

רציתי לשאול לגבי מנשאים. המנשא שהכי נראה לי תמיד, בטח להתחלה, הוא זה של ה-6 מטרים לסוגיו. אז כבר יש מי שישאילו לי להתחלה וזה נראה טוב ונחמד.
רק מה, כשקראתי קצת עליו וטיפה חשבתי, הבנתי שבקיץ עלול להיות מאד חם איתו. אני אלד באפריל בע"ה ככה שזה בסדר לחודשיים, נניח, ומה אחר כך? כדאי נראה לי משהו יותר מאוורר , שמתאים לקיץ. מלבד זה כדאי לציין שיש לי איזו בעיה בגב תחתון כזו שכבר כמה אלטרנטיבים זיהו כמשהו שעלול להתפתח לפריצת דיסק. אין פריצת דיסק כי אני מטפלת ונזהרת- אבל כדאי מנשא כזה שלא ישים לי המון עומס על גב תחתון, אחרת כבר לא אוכל לחשוב על שום מנשא בכלל.
יש המלצות?
תבשיל_קדרה*

המלצות מנשאים

maya wrap, מנשא קובבה, מנשא צד.
(אולי כדאי שתתיעצי עם מומחי הגב שלך אם עדיף לך עומס על הגב או על הצד.)
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

בשביל ערסול בשבועות הראשונים - לופי. הרבה פחות בד. יהיו מי שחמליצו על סלינגים למיניהם אבל אני לא מסתדרת איתם אז לא ממליצה.
לא יודעת מה מעמיס על הגב התחתון ומה לא אבל ברור לי שמנשא קדמי זה לא בריא לגב לכן מגיל כמה שבועות ממליצה לך להעביר לגב. עם מנשא קובבה אפשר לשאת על הגב בלי לפסק רגלים ולכן אפשר מגיל צעיר ממש (אני התחלתי בגיל חודש).
דנה*
הצטרפות: 20 פברואר 2002, 12:42

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דנה* »

גם לי יש בעיות בגב ואני משתמשת ב-מנשא סלגוזל כי יש אפשרות לשאת על הצד ובניגוד למנשאים אחרים הוא מחלק את הכתפיים ובין הגב התחתון. אבל גם לדעתי כדאי להתייעץ עם אורטופד
סיגל_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי סיגל_ב* »

אצלי דווקא הקובבה יוצר עומס על הגב התחתון, ואילו האובר דה שולדר (שעליו אני ממליצה בחום) מעמיס על השכמות בעיקר. לי יש גם בעיות גב - דיסקים בולטים, אם כי לא פריצה, מטופלת בשיאצו מדי שבוע כדי לעמוד במשימה - וזה מצליח מצוין. (התחלתי עם השיאצו עוד בהריון). אם מעניין אותך, אשמח לפרט עוד.
בת_ההרים*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי בת_ההרים* »

הקובבה עלול ליצור עומס על הגב התחתון.תלוי במבנה הגוף של הנושא/ת. וחוץ מזה,הוא ממש לא אידיאלי לקיץ אלא אם כן שמים את התינוק בתוכו כמעט עירום. מאד חם בתוך הקובבה. הבד שלו מהווה לחלוטין שכבה נוספת ותריך לזכור שחוץ מהראש(וגם זה בקושי),כל הגוף מכוסה.להתייעץ עם מומחי הגב שלך-נשמע רעיון מצויין.
תבשיל_קדרה*

המלצות מנשאים

עומס על הגב התחתון.תלוי במבנה הגוף של הנושא/ת
כלומר?
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

לטעמי זה ממש לא נורא (הקובבה) בקיץ.
תינוק קטן אמנם מכוסה כולו - אבל אלה במילא לא מסתובבים ערומים בקיץ.
הגדולים יותר מכוסים כך שהכתפים בחוץ (ולעיתים אף למטה מזה).
אם את רוצה פחות בד מהקובבה אז אפשר ללכת על וילקינט או ארגו (את שניהם לא ניתן לרכוש בארץ).
בת_ההרים*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי בת_ההרים* »

_עומס על הגב התחתון.תלוי במבנה הגוף של הנושא/ת
כלומר?_
כלומר שמישיש לו מבנה גוף עליון רחב ו"גבוה" יש לו יותר מרחב נשיאה על הגב. ואנשים קטנים יותר ושברירייים יותר-הקובבה יוצר אצלם יותר עומס על הגב התחתון כי ממש "יושב" עליו.
מיקי*
הצטרפות: 31 מאי 2002, 21:02

המלצות מנשאים

שליחה על ידי מיקי* »

מה הייתן ממליצות לתינוק כבד (11 קילו) בן חצי שנה? הוא מאוד פעיל, ארוך וגדול, מאוד כבד לי על היד. יש לנו את המנסארי, אבל אני לא מצליחה לקשור אותו כמו שצריך. מה הייתן ממליצות מניסיונכן?
תודה, מיקי
אביב_חדש*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

מאיה ווראפ או מאיה פאוצ'
אביב_חדש*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

כמובן גם קובבה אבל הוא מוגבל למשקל של 12 או 15.
אביטל_צ*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביטל_צ* »

מאיה ווראפ או מאיה פאוצ'

הוא שוקל 11 קילו
הבת שלי שוקלת בערך 11 קילו והיא כבר כבדה באובר דה שולדר

מיקי - מאיה ווראפ או מאיה פאוצ' הם מנשאי כתף
אם את הולכת על מנשא כזה אני מציעה לך להתנסות בו במשך כמה ימים (ללוות אותו קודם להתנסות לפני שאת קונה)
לדעתי זה יהיה כבד מדי

אני בבעייה דומה, הבת שלי במשקל דומה ואני מחפשת מנשא חדש בשבילה
כרגע יש לי 3 אפשרויות: לדוגמא meihip carrier
ליזה ליזה כתבה שהיא הזמינה אחד והוא צריך להגיע בקרוב, אני מחכה לשמוע על ההתרשמות שלה

את יכולה לנסות גם את מנשא סלגוזל, שדומה למי טאי
אישית לא הסתדרתי עם רצועת הכתף שלו אבל זה בגלל שאני קצת מרופדת באזור
יש אמהות שמאוד מרוצות ממנו
סיגל_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי סיגל_ב* »

המליצו כאן למעלה על מנשא גב ארגו

הוא נראה נהדר. רק המחיר קשה לעיכול במצבנו הנוכחי.

יש מנשא שנראה מאוד דומה לארגו, אך יותר זול: פאטאפום
מה שכן, אין לי מושג איך הוא...
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אני מחפשת מנשא ואשמח לקבל המלצות
הילד שלי בן 8 חודשים, עד היום השתמשנו במשא של ביורן שהיה לנו מאוד נוח (ושאבד), אנחנו משתמשים במנשא שעות ביום, הילד שלי מאוד אוהב חופשיות בידיים וברגליים ולא אוהב מנשאים (שניסינו פה ושם) שמגבילים אותו בנוסף לי יש כאבי גב תחתון מספר שנים לכן חשוב לי שהמנשא יהיה נוח (לשנינו כמובן) - יש לי כמה שאלות, מנסיונכן\ם עד איזה גיל ילדים אוהבים להיות במנשא (קדמי) האם יש בארץ מקום עם מנשאי ביורן והאם יש מנשאים אחרים מומלצים תודה
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

למה מנשא קדמי? לא חראם על הגב שלך?

הילדה שלי בת 4 חודשים אוהבת חופש, אוהבת לראות מה קורה, לא מוכנה להיות על הרצפה.
הולך חזק עכשיו: מנשא wilkinet בנשיאה אחורית עם הפנים החוצה (לא תנוחה מהמלצות היצרנית). מבסוטה לאללה ומקטרת רק כשרעב לה.
ה_עוגיה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

שכחתי לציין שלא נמכר כרגע בארץ...
אבל נראה לי ש- מנשא ילקוט יעשה את אותה העבודה. מוכרת אותו ב470 ש' (או דומה) שרון שמיצרת את מנשא סלגוזל
אביטל_צ*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אביטל_צ* »

אני מחפשת מנשא ואשמח לקבל המלצות
מה דעתך על מנשא קוזי.
אם את רוצה לקרוא דיעות משתמשים אני יכולה למצוא לך קישורים
אני מתכננת לקנות אחד יד שנייה ולמוכרת יש עוד אחד אם את רוצה להצטרף

מנשא wilkinet יהיה גם טוב
אולי מנשא סלגוזל

בכל מקרה, את צריכה מנשא אם תנוחת גב או תנוחת מותן (גב הכי טוב)
פלוני_אלמונית*

המלצות מנשאים

המון תודה על ההמלצות, נראה לי שמנשא צד יעשה את העבודה (הוא מאוד מאוד סקרן ותקשורתי ונראה לי שמנשא גב ישים אותו במקום תצפית קצת פחות נוח - אולי אני טועה?) למרות שהבנתי שבמנשא צד עיקר המשקל הוא על הגב התחתון....רק בסלגוזל ראיתי אפשרות לנשיאת צד.אני ינסה אותו. כרגע יש לי כאבי גב איומים ממנשא שקניתי SOS אחרי שיום שלם לא הצלחתי לעשות כלום. שוב תודה. אשמח לכל אינפורמציה נוספת.
פלוני_אלמונית*

המלצות מנשאים

קראתי מה שכתבת על השימוש במנשא wilkinet בתנוחה קדמית, נראה לי שזה מה שהגוזלון שלי יעדיף, את חושבת שאפשר לנסות את זה גם עם מנשא ילקוט ? תודה
פיצה_והתוספות*
הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52

המלצות מנשאים

שליחה על ידי פיצה_והתוספות* »

אחרי סבל ממושך עם קובבה- הקליפסים נפתחים, המנשא מחליק לאבא, לא נח לתינוקת וכו' קנינו את הסלגוזל ואנחנו פשוט מאושרים.
אין יותר קיטורים משום צד. תודה לשרון היצרנית על המנשא החכם.
עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

המלצות מנשאים

שליחה על ידי עירית_לוי »

שהבנתי שבמנשא צד עיקר המשקל הוא על הגב התחתון....
תלוי באיזה מנשא. בסלגוזל דווקא יש חלוקה של המשקל בגלל רצועת המותן.

רק בסלגוזל ראיתי אפשרות לנשיאת צד.
בכל הסלינגים יש אפשרות כזו (מנשא צד).

(הוא מאוד מאוד סקרן ותקשורתי ונראה לי שמנשא גב ישים אותו במקום תצפית קצת פחות נוח - אולי אני טועה?)
לאו דווקא. שווה לנסות. שלי נהנית.
בנוסף, יש בין מנשאי הגב כאלה שמאפשרים לתינוק לשבת גבוה.

כרגע יש לי כאבי גב איומים ממנשא שקניתי SOS
אז בפעם הבאה, עם כל מנשא חדש - בהדרגה. צריך לתת לשרירי הגב להתרגל למנשא, בייחוד אם הוא יוצר עומס על שרירים שלא נדרשו לפעול במנשא הקודם (אני מניחה שהארגו יוצא דופן בעניין הזה בגלל חלוקת המשקל המאוזנת להפליא שלו.)

{@
סיגל_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי סיגל_ב* »

קראתי מה שכתבת על השימוש במנשא wilkinet? בתנוחה קדמית, נראה לי שזה מה שהגוזלון שלי יעדיף, את חושבת שאפשר לנסות את זה גם עם מנשא ילקוט ?
לא יודעת על איזו תנוחה מדובר אך בארגו ניתן לשאת בשתי תנוחות בלבד:
על הגב - כשבטן התינוק צמודה לגב שלנו. זה מנשא שבו התינוק יושב די גבוה.
על הבטן - בטן לבטן.

בכל מקרה כדאי לזכור שככל שהם גדלים נשיאה קדמית הופכת יותר ויותר כבדה וקשה. גם נשיאת צד לאורך זמן הופכת פחות קלה עם העלייה במשקל. כך שאם את לא רוצה לקנות מנשא לחודשיים שלושה בלבד, כדאי אולי לחשוב יותר קדימה על מה יהיו הצרכים בהמשך.
פלוני_אלמונית*

המלצות מנשאים

תודה על האנפורמציה, נחמד לפגוש בכל כך הרבה מנשאים, אני עכשיו עוברת מחדש על האפשרויות. הנשיאה קדימה שראיתי במנשאים שהפנתם אותי אליהם היא אלטרנטיבה אחת (אפשר גם אחורי..) פשוט קשה לנו לוותר על זה, זה עבד כל כך טוב. לגבי ארגו התעניינתי באפשרות של פנים מלפנים וגב הילד לבטן שלי אבל אני מבינה שזאת לא אופציה. אני בכל מקרה אנסה את ארגו וסלגוזל ואולי גם COZY
מרי_מור*
הצטרפות: 18 יולי 2005, 00:00

המלצות מנשאים

שליחה על ידי מרי_מור* »

יש לי חברה משתמשת במנשא אוובר דה שולדר מגיל מאד קטן של הבת חודשיים היא משתמשת בתנוחת ישיבת לוטוס עם הפנים החוצה א. זה בסדר? ב. אפשרי עם תינוכיס? ג. איך יודעים שאכן הושבתי אותה נכון בלי לחצים על הגב וכו..? ניסיתי, נראה לי ולזעטוטית כיף מה אתם אומרים.
שגית*
הצטרפות: 23 מאי 2003, 18:11

המלצות מנשאים

שליחה על ידי שגית* »

מישהי התנסתה במקרה עם לופי ועם תינוכיס ויכולה להשוות ביניהם? עם ילדי הראשון היה לי לופי והייתי מאוד מרוצה אבל כבר אין לי אותו. ועכשיו אני מתלבטת בין לופי לתינוכיס- יש אומרים שהתינוכיס שומר יותר על הגב. מצד שני, אני לא בטוחה שאני רוצה להחליף "סוס מנצח"... אשמח לכל מידע ועצה.
מיכלול_ה*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי מיכלול_ה* »

שגית, לי יש את שניהם
עד גיל ארבעה חודשים השתמשתי רק בלופי (בעיקר בנסיעות.), יותר קל לתפעול וגם פחות בד שזה משמעותי בקיץ.
כשהתחיל להתקרר וכשמשקלה עבר את השבעה קילו כבר יותר נוח לי בתינוכיס, בעיקר כי יש יותר תמיכה לגב, אבל גם כי בתנוחת בטן לבטן בלופי יוצא תמיד שיש יותר משקל על צד אחד של התוסיק והיא יושבת עקום, בתינוכיס זה לא קורה לי בתנוחה הזאת. וגם הכיס מכסה את הרליים וזאת עודשכבת חימום בחורף.
עוד יתרון של התינוכיס הוא שיש מגוון גדול יותר של תנוחות, למשל על הגב שלי, (אפשר גם בלופי אבל אני לא ניסיתי אף פעם).

האמת, אם הייתי צריכה לבחור הייתי בבעיה כי לא הייתי מוותרת על שניהם, (אבל אני פריקית של מנשאים, יש לי שישה וכולם בשימוש כל אחד במינון אחר)
דלית*
הצטרפות: 29 יוני 2003, 00:41

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דלית* »

מגיל שנה ומעלה, איזה מנשא קדמי, לא אלכסוני- אלא כזה המפעיל לחץ על שתי הכתפיים, מומלץ לדעתכן?
רוצה_להיות_אני*
הצטרפות: 15 מאי 2005, 23:58

המלצות מנשאים

שליחה על ידי רוצה_להיות_אני* »

דלית,

כל מנשא ילקוט הוא גם מנשא קדמי.
עם זאת, אני מוצאת את התנוחה הזו לא נוחה עבור משקל מעל 10 ק"ג, ולא משנה באיזה מנשא מדובר.

הכי טוב לקחת לנסיון (אני חושבת שכמעט כולם מאפשרים) ולנסות בעצמך.
דלית*
הצטרפות: 29 יוני 2003, 00:41

המלצות מנשאים

שליחה על ידי דלית* »

רוצה להיות אני,
מה דעתך על ארוך נכרך כמו מנסארי?
תודה
אף_חצוף*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אף_חצוף* »

קראתי את כל הדף ועדיין יש לי שאלה.
תינוקי בן שבועיים וחצי, וכרגע יש לי מנשא בד ארוך של הורות טבעית שקיבלתי מחברה. אני לא מתה עליו, כי התינוק כבר כבד לי, וגם קצת ארוך לתנוחת ערסול, וכל הזמן נוזל לי לכיוון הבטן. לא נראה לי שזה יהיה לי נוח לאורך זמן.
מישהו עוד "חייב" לנו מתנה, וחשבתי להגיד לו שיקנה מנשא, אז אני מחפשת מנשא שאפשר לקנות בחנות, שטוב לתינוקות כבדים, (אחותו שקלה 8 ק"ג בגיל חצי שנה) כלומר שהעומס מתחלק טוב, והבד לא נמתח מדי, שיהיה שמיש לפחות לכמה חודשים (שאז אני מניחה שכבר ישתלם לי לקנות מנשא ילקוט ).
מכל מה שקראתי כאן, אני מתלבטת בין הלופי לבין הסלגוזל, שאמנם לא יהיה שימושי מיד, אבל עוד מעט. גם ה OTSBH נשמע טוב, אבל אי אפשר לקנות אותו בחנות.
ומישהי יודעת איפה אפשר לנסות את שניהם בירושלים?

תודה.
הילה_ב*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי הילה_ב* »

אני מתלבטת בין הלופי לבין הסלגוזל
לפי מה שאני יודעת הסלגוזל לא מתאים לפני גיל ישיבה
אף_חצוף*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אף_חצוף* »

הסלגוזל לא מתאים לפני גיל ישיבה
באתר שלה כתוב שהוא טוב מגיל חודשיים, למרות שכאן בדף כתוב שהוא טוב רק מגיל 4-5 חודשים. לא יודעת.
אז אם לא זה, יש המלצות אחרות, או אם כבר לופי, או מנשא בד ארוך חדש?
ותודה גם שענית לי בדף מנשא בד ארוך .
הילה_ב*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי הילה_ב* »

תראי הלופי מתוך נסיון של ילד שנהיה כבד כבר בגיל 4 חודשים הגיע לנו כבר מאוד נמוך אני ממליצה עליו רק לקיץ בגלל החום לפי דעתי כדאי לך (אם זה רק מנשא אחד ) אז את אחד הסלינגים מאיה רואפ או אובר דה שולדר... בקשר למנשא בד ארוך אםאת רוצה אני יכולה למכור לך את פרי ידינו שהוא בעיני מהבד הכי טוב (אחרי שקניתי כמה וכמה מנשאים ארוכים והתאכזבתי מהבד) אחרי שבילינו שעות בנחלת בנימין מצאנו אותו.
ובכל מקרא שיהיה לך בהצלחה!
סיגל_ב*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי סיגל_ב* »

מכל מה שקראתי כאן, אני מתלבטת בין הלופי לבין הסלגוזל, שאמנם לא יהיה שימושי מיד, אבל עוד מעט. גם ה OTSBH נשמע טוב, אבל אי אפשר לקנות אותו בחנות.
הלופי דומה מאוד למשא בד ארוך. למעט יתרונו הפחות סירבולי, כל החסרונות שציינת לגבי המנשא בד ארוך, תקפים לגביו:
אני לא מתה עליו, כי התינוק כבר כבד לי, וגם קצת ארוך לתנוחת ערסול, וכל הזמן נוזל לי לכיוון הבטן.
גם הוא נוזל לבטן עם תינוק כבד (ואותו - בניגוד למנשא בד ארוך - אי אפשר להדק)

את האובד דה שולדר את יכולה לנסות, ואפילו ליד ירושלים. יש משווקת שלו שגרה שם באזור. ראי כאן: http://www.elizaeden.com.
אני ממליצה על המנשא הזה בחום.
אף_חצוף*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אף_חצוף* »

תודה. אז מצאתי רעיון למנשא, אבל לא למתנה.
אני אאלץ לחשוב על משהו אחר. ;-)
אורית*
הצטרפות: 11 מאי 2002, 22:55

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אורית* »

ממליצה בחום רב על מאיה ווארפ , הבד קשיח ( אך לא מדי ) ,מאפשר תנוחת ערסול גם בגילאי 8 חודשים ויותר ( תינוק שרגיל לזה מגיל אפס מתקפל בתנוחה שמתאימה לו ) .
מגיל חצי שנה ומעלה ניתן להשתמש במנשא זה על המותן , נוח מאד , מהיר לשליפה מיידית .
תנוחת המותן לא נוחה לעבודות בית כי התינוק מנסה לעזור ללא הרף .

לכן , ממליצה בחום רב מגילאי 8 חודשים ומעלה על מנשא גב , להליכות ולעבודות בית , לתשומת לב לאחים גדולים ובכלל .
ממליצה על מנשא ארגו .
מניחים את המנשא על הספה , את התינוק יושב על המנשא , נקשרים ומתרוממים .
מישל*
הצטרפות: 21 דצמבר 2004, 16:08

המלצות מנשאים

שליחה על ידי מישל* »

לי יש מנשא לופי שקיבלתי מתנה ללידה. יש לי תינוק כבד וגדול 5 חודשים וכבר מתקרב ל-9 ק"ג,רק בריאות.
אני מרוצה מאוד מהמנשא. בתחילה הוא היה כחודש בתנוחת עירסול, אח"כ בטן לבטן, עד שהרגליים שלו נהיו ארוכות והפריעו לי בעליות... הוא גם החל להחזיק את הראש יפה לבד בערך באותה התקופה ועכשיו אנחנו בתנוחה קידמית עם הפנים החוצה. הוא מבסוט. אני מבסוטה, אבל בהליכות ארוכות (הייתי באיקאה שבוע שעבר) הגב בהחלט מורגש. חיסרון נוסף בתנוחה הזו הוא שאין לו מקום מפלט מכל עובדות המחסן הפולניות שרוצות לצבוט לו ב"בקעלעך"....
בגדול אני מאוד מרוצה מהמנשא- פשוט ללבישה, נוח, ולאחרונה גיליתי שאני יכולה להניק אותו בתנוחה של בטן לבטן,(עם קצת מאמץ במציאת הזוית הנוחה) אז בכלל החגיגה גדולה.
אף_חצוף*

המלצות מנשאים

שליחה על ידי אף_חצוף* »

אתן בכוונה מנסות לבלבל אותי? ;-)
נראה לי שהדרך היחידה להחליט היא למדוד, אין מנוס. אז יקח קצת זמן.

תודה לכן.

<אני מתחילה להבין למה לכל אחת פה יש כמה מנשאים, זה ממכר :-) >
שליחת תגובה

חזור אל “מנשאים”