התעוררות אנרגיית הקונדליני
-
- הצטרפות: 11 ינואר 2004, 14:20
- דף אישי: הדף האישי של אור_לי*
שלום לכולם,
בשבועות האחרונים אני חווה התעוררות של האנרגיה של הקונדליני. אנרגיה שעולה מהאזור של אברי המין דרך עמוד השדרה אל הכתר. כאשר האנרגיה מגיע אל הכתר אני מרגישה תחושה של אושר שמציפה אותי.
ההצפה של האנרגיה הזאת גם מעוררת אצלי פחד וחוסר יכלת להתמודד עם האנרגיות האלו המציפות אותי. כאילו הגוף עדיין לא מוכן ולא יודע איך להתמודד עם זה. אני מתרגלת הרבה שנים יוגה ולומדת הילינג בסדנאות.
הגוף גם לא מרגיש ממש מאוזן, יש לי בעיות עם מערכת העיכול.. אני תוהה אם זה קשור באזשהו אופן להתפרצות של האנרגיה הזו וחסר יכלת שלי להתמודד איתה.
מעניין אותי אם יש כאן עוד אנשים שחוו התעוררות כזאת של האנרגיה.
אשמח לשיתופים נוספים...
בשבועות האחרונים אני חווה התעוררות של האנרגיה של הקונדליני. אנרגיה שעולה מהאזור של אברי המין דרך עמוד השדרה אל הכתר. כאשר האנרגיה מגיע אל הכתר אני מרגישה תחושה של אושר שמציפה אותי.
ההצפה של האנרגיה הזאת גם מעוררת אצלי פחד וחוסר יכלת להתמודד עם האנרגיות האלו המציפות אותי. כאילו הגוף עדיין לא מוכן ולא יודע איך להתמודד עם זה. אני מתרגלת הרבה שנים יוגה ולומדת הילינג בסדנאות.
הגוף גם לא מרגיש ממש מאוזן, יש לי בעיות עם מערכת העיכול.. אני תוהה אם זה קשור באזשהו אופן להתפרצות של האנרגיה הזו וחסר יכלת שלי להתמודד איתה.
מעניין אותי אם יש כאן עוד אנשים שחוו התעוררות כזאת של האנרגיה.
אשמח לשיתופים נוספים...
לפני כשנה וחצי התחילה אצלי התעוררות שדומה למה שאת מתארת. בכל הגוף
הרגשתי זרמים ובאזור שמעל הישבן, תחילת עמוד השדרה, הייתה לי הרגשה מאוד מאוד טובה ונינוחה. באותה תקופה הרגשתי עייפות רבה, והספיקו לי דקות ספורות לנוח ולחדש כוחות. זאת הייתה תקופה מדהימה. כרגע, לצערי, אני במקום אחר. שמתי לב שאת התחושה הנעימה שהרגשתי בתחילת עמוד השדרה, מחליפה כעת תחושה לא נעימה שאני מזהה אותה כחרדה.
הרגשתי זרמים ובאזור שמעל הישבן, תחילת עמוד השדרה, הייתה לי הרגשה מאוד מאוד טובה ונינוחה. באותה תקופה הרגשתי עייפות רבה, והספיקו לי דקות ספורות לנוח ולחדש כוחות. זאת הייתה תקופה מדהימה. כרגע, לצערי, אני במקום אחר. שמתי לב שאת התחושה הנעימה שהרגשתי בתחילת עמוד השדרה, מחליפה כעת תחושה לא נעימה שאני מזהה אותה כחרדה.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
כדאי לחפש ביוטיוב סרטים של susun weed
-
התעוררות - האם החוויות שהרגשת הגיעו בעקבות איזה תרגול מסויים שעשית?
ובשמת - חפשתי סרטים של סוזן - אני רואה שהם בעיקר עוסקים ברפואה של צמחים.האם יש סרט מסוים שהתכוונת אליו?
ובשמת - חפשתי סרטים של סוזן - אני רואה שהם בעיקר עוסקים ברפואה של צמחים.האם יש סרט מסוים שהתכוונת אליו?
אני מאמינה שה״תרגול״ הוא אוסף כל החוויות שלנו. מגיל דיי צעיר התעניינתי במה שנקרא נושאים ״רוחניים״. הכל ״תפס תאוצה״, וממש הרגשתי שאני משנה תדר במקביל לטיפול שהתחלתי אצל מישהי. הגעתי אליה בעקבות רצון לשנות דפוסים חוזרים ונשנים בימי לבין בני משפחתי, הגעתי ממש בעין הסערה, וקרה שם משהו מופלא. לא בדיוק יודעת להגדיר את סוג הטיפול, שיחות אנרגטיות. הקשב שלי לאותות של הגוף היה מאוד מאוד גבוה. שמעתי פעם בהרצאה, של״ספרייה הגדולה״ יש הרבה סוגי מפתחות שבאמצעותם אפשר להגיע אל הידע שבה. בכל מקרה, אני שמחה בשבילך על החוויה המופלאה וגם מודה שקצת (או הרבה?..) מקנאה.
-
- הצטרפות: 22 נובמבר 2006, 20:55
- דף אישי: הדף האישי של שבע_יהלום*
עלו בי כמה דברים.
שני העיקריים שבהם, אחד רעיוני ואחד מעשי:
בכל מקרה, אם יורשה לי- מזל טוב.
שני העיקריים שבהם, אחד רעיוני ואחד מעשי:
- ברמה הקיומית, הפחד הכי גדול שלנו הוא גם הבליס (ההתעלות המוארת, המבורכת) הכי גדול שלנו.
- בתטא הילינג לומדים להכיל את תחושות הקונדליני האלה באופן שהופך את אי הנעימות, את הפחד הגדול, לעונג, לעוצמה, ואפילו לשינוי מציאות.

בכל מקרה, אם יורשה לי- מזל טוב.
-
האם יש סרט מסוים שהתכוונת אליו?
תחפשי עם מלת המפתח "קונדליני". יש לה ראיונות בנושא הזה בדיוק, מרתקים ורלבנטיים לשאלותייך.
תחפשי עם מלת המפתח "קונדליני". יש לה ראיונות בנושא הזה בדיוק, מרתקים ורלבנטיים לשאלותייך.
-
תודה רבה יקרות על התשובות שלכן. התעוררות - אני מאוד מתחברת לכך שהתרגול הוא אוסף החוויות שלנו. ואני מרגישה שהפתיחות הזאת לא מגיעה מתרגול מסויים או התנסות מסויימת אלא חיבור של הרבה חוויות והתנסויות שעברו עלי במהלך החיים. זה היה גם סופ"ש מאוד אינטנסיבי שהייתי בדיקור ולמחרת בתרגול של הילנג, שכנראה אפשר לכל מה שהיה עד אז להפתח באותו רגע. עכשיו אחרי שבוע אני מרגישה שהאנרגיות יורדות והתחושה הזאת מתמוססת. אבל בעזרת תרגול מאוד עדין אני יודעת איך להרים את האנרגיה הזו ולשמור עליה. אני מנסה למצוא את האיזון בין ההצפה לתחושה של התרקנות. אני עדיין בגילוי של המקום הזה, מקווה שאצליח למצוא איזשהו איזון.
אני מרגישה שבכוח המחשבה אני יכולה לעורר את המקום הזה מחדש, אבל בכוונה הפסקתי עם זה מתוך חשש להגיע להצפה.
בהתחלה היה לי רצון לשתף את המורה שלי ולקבל הדרכה , אבל אז אחרי כמה ימים , שלא הצלחתי גם להשיג את המורה שלי. ואני די שמחה, כי זה גרם לי להסתכל פנימה ולהיות קשובה למורה הפנימית שבתוכי. שיודעת הרבה יותר ממה שאני חושבת.
התעררות - אמרת שאת היום נמצאת במקום אחר, אני מניחה שבגלל שהיית במקום הזה ואת יודעת שהוא קיים - יהיה לך יותר קל להגיע אליו שוב... לא יודעת אני גם תוהה לגבי עצמי. זה פשוט עניין של עבודה והעבודה הזו יכולה להיות בכל מיני אופנים - כלומר יש כמה מפתחות שמגיעים בסופו של דבר. מורה רוחנית שפגשתי בהודו פעם אמרה שלי שכל הדרכים הרוחניות מנסות לנגוס מהעוגה, בדרך אחת נוגסים מכיוון אחד - וחושבים הנה זאת הדרך היחידה. ובדרך אחרת נוגסים מכיוון אחר ובטוחים שזה הדרך היחידה. אבל בעצם זאת אותה עוגה שנוגסים בה מכמה כיוונים.
שבע יהלום תודה על המילים... לא חשבתי על זה באופן הזה - על הקשר בין בפחד לבליס.. למה הפחד שלנו הוא גם הבליס? אשמח אם תוכלי לכתוב על זה עוד... ובהקשר למה שכתבתי קודם להתעוררות, איך החוויה שלך ? האם אחרי שנפתחת לחוויה הזאת , את יכולה לעורר אותה מחדש.
בשמת א תודה, אנסה לחפש שוב את הסרטון , אכתוב לך בהמשך.
אני מרגישה שבכוח המחשבה אני יכולה לעורר את המקום הזה מחדש, אבל בכוונה הפסקתי עם זה מתוך חשש להגיע להצפה.
בהתחלה היה לי רצון לשתף את המורה שלי ולקבל הדרכה , אבל אז אחרי כמה ימים , שלא הצלחתי גם להשיג את המורה שלי. ואני די שמחה, כי זה גרם לי להסתכל פנימה ולהיות קשובה למורה הפנימית שבתוכי. שיודעת הרבה יותר ממה שאני חושבת.
התעררות - אמרת שאת היום נמצאת במקום אחר, אני מניחה שבגלל שהיית במקום הזה ואת יודעת שהוא קיים - יהיה לך יותר קל להגיע אליו שוב... לא יודעת אני גם תוהה לגבי עצמי. זה פשוט עניין של עבודה והעבודה הזו יכולה להיות בכל מיני אופנים - כלומר יש כמה מפתחות שמגיעים בסופו של דבר. מורה רוחנית שפגשתי בהודו פעם אמרה שלי שכל הדרכים הרוחניות מנסות לנגוס מהעוגה, בדרך אחת נוגסים מכיוון אחד - וחושבים הנה זאת הדרך היחידה. ובדרך אחרת נוגסים מכיוון אחר ובטוחים שזה הדרך היחידה. אבל בעצם זאת אותה עוגה שנוגסים בה מכמה כיוונים.
שבע יהלום תודה על המילים... לא חשבתי על זה באופן הזה - על הקשר בין בפחד לבליס.. למה הפחד שלנו הוא גם הבליס? אשמח אם תוכלי לכתוב על זה עוד... ובהקשר למה שכתבתי קודם להתעוררות, איך החוויה שלך ? האם אחרי שנפתחת לחוויה הזאת , את יכולה לעורר אותה מחדש.
בשמת א תודה, אנסה לחפש שוב את הסרטון , אכתוב לך בהמשך.
-
עצם הידיעה שהמקום הזה קיים בהחלט נותנת לי תקווה בימים לא קלים. זה היה מן צוהר כזה שנגלה לעיניי, שאכן הכל הכל קיים ואפשרי. והניסים והנפלאות הגיעו בזה אחר זה.
היום יש בי חשש לקראת הבאות, כי הטריגר, כמו שכתבתי, היה קושי גדול עם בני משפחתי. היום אני נמצאת גם במקום לא קל, ויודעת שהשלב הבא יהיה לגשת לטיפול, וצריכה הרבה אוויר כי חבויות לי הפתעות ופלאים, אבל אין לי כוח להתמודד עם הקשיים:)
(מקווה שזה בסדר שמשתפת כאן)
שמחה בשבילך על הגילויים.
היום יש בי חשש לקראת הבאות, כי הטריגר, כמו שכתבתי, היה קושי גדול עם בני משפחתי. היום אני נמצאת גם במקום לא קל, ויודעת שהשלב הבא יהיה לגשת לטיפול, וצריכה הרבה אוויר כי חבויות לי הפתעות ופלאים, אבל אין לי כוח להתמודד עם הקשיים:)
(מקווה שזה בסדר שמשתפת כאן)
שמחה בשבילך על הגילויים.
-
התעוררות, בטח שזה בסדר
אני מאוד שמחה שאת משתפת . ובכלל מופתעת על התגובות, אני חדשה כאן באתר. וזה נושאים שאין לי עם מי לדבר עליהם כי הסביבה הקרובה שלי לא מהעולם הזה של היוגה וההילנג ואני לא מרגישה שאני יכולה לשתף כי הם לא יבינו. וגם מי שכן מהעולם הזה, אני מרגישה שאני צריכה להזהר בדבריי, ולא לשתף דברים שאני בעצמי לא בטוחה בהם, והם מאוד רגישים שחשיפה לפחדים וחששות של אנשים אחרים יכולה להשפיע עליהם. אני מאוד שמחה על הדיון שהתחיל להפתח כאן, אני מאוד מרגישה שיש כאן מקום בטוח להעלות את הדברים ולדבר עליהם. ואני מאוד אשמח שכל מי שרוצה ישתף ויפתח את הדיון הזה גם למחשבות, תחושות או קשיים שלכן. ולגבי התמודדות עם הקשיים אני חושבת שצריך למצוא את הטיפול שמאפשר את הקצב הנכון של נגיעה בקושי ובכאב, ואז זה יותר קל להתמודד. לפתוח את הדברים לאט לאט ולא להציף אותם ואז זה גם יותר קל.
בשמתֹ א כן , זה הוידאו היחיד שבאמת מצאתי שמדבר על הנושא. היא מאוד מעניינת , וגם הרעיונות שלה לגבי תזונה. זה מעניין ההקשר שהיא עושה בין אנרגיית הקונדליני לתופעות גיל המעבר. אבל מכיוון שאני עדיין לא שם (אני בת 35 - או שאני מקדימה את זמני.. לא נראה לי) אז היה מעניין אותי לשמוע אותה מדברת על יותר על התרגול. אם במקרה אני נתקלת בעוד וידאו או טקסטים שלווא דווקא קשורים לגיל המעבר, אשמח .

בשמתֹ א כן , זה הוידאו היחיד שבאמת מצאתי שמדבר על הנושא. היא מאוד מעניינת , וגם הרעיונות שלה לגבי תזונה. זה מעניין ההקשר שהיא עושה בין אנרגיית הקונדליני לתופעות גיל המעבר. אבל מכיוון שאני עדיין לא שם (אני בת 35 - או שאני מקדימה את זמני.. לא נראה לי) אז היה מעניין אותי לשמוע אותה מדברת על יותר על התרגול. אם במקרה אני נתקלת בעוד וידאו או טקסטים שלווא דווקא קשורים לגיל המעבר, אשמח .
-
- הצטרפות: 21 אוגוסט 2017, 18:40
שלום לכן .
אני חווה כבר זמן רב את הקונדליני
אצלי והוא חי ובועט חזק מאד.
זה הגיע לי בהפתעה אבל הפך את חיי
למעניינים מרגשים סוערים ועוד .
לשמחתי זכיתי למתנה תוך כדי שאני
בתהליך שינוי מקצה לקצה בחיי תפישת
עולמי והוסיף כלי אגיר לשינוי .
בעזרת מדיטציות עמוקות של שעות היום
נפטרתי מכל השלילי החיי ועברתי לתדר
של שלווה ורוגע שרק בדמיון יכולתי לחלום
שההנה מחיי כך סתם ללא שום תלות בדברים
חיצוניים אלא רק להנות כל רגע מזה שאני כאן.
הסוד הגדול לשימור הקונדליני פעיל ומועיל
להשאר ממוקד כמה שיותר בתוכך ולא להתעסק
בחוץ לשמור על מיקוד פנימי ולא לתת להסחות דעת להפריע לך ואז הקונדליני מתפרץ דרך כל
הצאקרות והכתר נפתח והשאר נשאיר לדמיון .
אני חווה כבר זמן רב את הקונדליני
אצלי והוא חי ובועט חזק מאד.
זה הגיע לי בהפתעה אבל הפך את חיי
למעניינים מרגשים סוערים ועוד .
לשמחתי זכיתי למתנה תוך כדי שאני
בתהליך שינוי מקצה לקצה בחיי תפישת
עולמי והוסיף כלי אגיר לשינוי .
בעזרת מדיטציות עמוקות של שעות היום
נפטרתי מכל השלילי החיי ועברתי לתדר
של שלווה ורוגע שרק בדמיון יכולתי לחלום
שההנה מחיי כך סתם ללא שום תלות בדברים
חיצוניים אלא רק להנות כל רגע מזה שאני כאן.
הסוד הגדול לשימור הקונדליני פעיל ומועיל
להשאר ממוקד כמה שיותר בתוכך ולא להתעסק
בחוץ לשמור על מיקוד פנימי ולא לתת להסחות דעת להפריע לך ואז הקונדליני מתפרץ דרך כל
הצאקרות והכתר נפתח והשאר נשאיר לדמיון .