טיולי אופניים בחוצלארץ
טיולי אופניים בחוצלארץ
אנחנו משפחה חובבת אופניים. מישהו מכיר צימרים בהולנד או מקום נחמד ממנו אפשר לצאת ולהשכיר אופניים כמובן + 2 ילדים.
-
- הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
- דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*
טיולי אופניים בחוצלארץ
עידית - אם את גם בקטע של אירלנד, נוכל לחלוק איתך את חוויותינו...
טיולי אופניים בחוצלארץ
דווקא מאוד...מה גם שדם אירי בעורקי...אבא שלי מבנגור- צפון אירלנד.
לא קר מידי לטיולי אופניים עם ילדים?
לא קר מידי לטיולי אופניים עם ילדים?
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
טיולי אופניים בחוצלארץ
אשמח לשמוע המלצות אופניים בארץ דווקא@}
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
אז ככה:
טיילנו באזור גלווי (Galway) שבמערב אירלנד עם אח שלי, אשתו ושני הילדים שלהם (נכון לאז, הם היו בני שנה וחצי וחמש וחצי). שכרנו אפניים בגלווי, והבאנו איתנו מהארץ כבר מין "כרכרה" כזו שבה שני הילדים ישבו. חיברנו את הכרכרה לאפניים שלי (אני הייתי הכי בכושר - הפסקתי לשחק כדורסל שלוש שנים לפני כן, השאר הפסיקו לעשות ספורט עוד לפני
) ונסענו מגלווי, עד לעיר שנקראת Letterfrack שנמצאת באזור קונמרה, כ-140 ק"מ מגלווי. עשינו את זה במשך כשבוע וחצי; זה קצב צב ממש, אבל עם ילדים ככה זה עובד (לפחות אצלנו ככה זה עבד).
המסלול שבחרנו היה מישורי כמעט לכל ארכו. שכירת האפניים באירלנד התבררה כעסקה לא הכי מוצלחת, למרות ששרדנו את כל הדרך (וגם נהננו!): האפניים היו במצב תחזוקתי לא הכי מוצלח, ובזבזנו זמן על החלפת צמיגים מפעם לפעם. באופן כללי אני ממליץ דווקא להביא אפניים מהארץ, אם אפשר, למרות שזה נשמע בלגאן (מנסיון, זה פחות בלגאן ממה שזה נשמע).
טיילנו באזור גלווי (Galway) שבמערב אירלנד עם אח שלי, אשתו ושני הילדים שלהם (נכון לאז, הם היו בני שנה וחצי וחמש וחצי). שכרנו אפניים בגלווי, והבאנו איתנו מהארץ כבר מין "כרכרה" כזו שבה שני הילדים ישבו. חיברנו את הכרכרה לאפניים שלי (אני הייתי הכי בכושר - הפסקתי לשחק כדורסל שלוש שנים לפני כן, השאר הפסיקו לעשות ספורט עוד לפני

המסלול שבחרנו היה מישורי כמעט לכל ארכו. שכירת האפניים באירלנד התבררה כעסקה לא הכי מוצלחת, למרות ששרדנו את כל הדרך (וגם נהננו!): האפניים היו במצב תחזוקתי לא הכי מוצלח, ובזבזנו זמן על החלפת צמיגים מפעם לפעם. באופן כללי אני ממליץ דווקא להביא אפניים מהארץ, אם אפשר, למרות שזה נשמע בלגאן (מנסיון, זה פחות בלגאן ממה שזה נשמע).
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
חשבנו בהתחלה לישון באוהלים שהבאנו איתנו, אבל אחרי פעמיים שלוש ראינו שזה המון בלגאן להסתדר בבוקר (לסדר הכל, לדחוס לתיקים של האפניים והכל עם הילדים) אז עברנו בעיקר ל-B&Bs. לא היתה לנו שום בעיה למצוא מקומות לישון בלי להכין מראש, חוץ מיום אחד שהגענו למקום שהיתה בו את תערוכת הפונים השנתית של מחוז קונמרה או משהו כזה
.
האזור הוא נהדר, מאוד יפה ומאוד ירוק. האוכל האירי הוא לא מדהים (to say the least), אבל אם אתם לא חייבים אוכל אנין טעם אז בטח תסתדרו.

האזור הוא נהדר, מאוד יפה ומאוד ירוק. האוכל האירי הוא לא מדהים (to say the least), אבל אם אתם לא חייבים אוכל אנין טעם אז בטח תסתדרו.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
טיולי אופניים בחוצלארץ
אוי, איתי, זה נשמע פנטסטי... הבעל שלי בחיים לא יסכים ליסוע לטיול כזה, אבל לי זה נשמע מדהים! איזה כיף לכם.
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
ואם יש זוג בלי ילדים שמוכן לנסוע אתכם ולסחוב לכם את הילדים? 

-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
טיולי אופניים בחוצלארץ
לי אין בעיה לסחוב את הילדים, ונניח שאפילו הגדול יכול לרכב בעצמו דרך מישורית. זה הבעל שלי שלא מסוגל ליסוע יותר מ 100 מ' על אופניים. הוא רגיל לסובב את יד ימין כלפי מטה ולטחון את העליה תוך 10 שניות...
טיולי אופניים בחוצלארץ
איתי שרון- תודה על התיאור המפתה נתחיל לתכנן, עדיין לא ברור לנו איפה.
אביב, מוכר מאוד, גם אצלנו כך היה עד שזה חילחל וכמה ביקורים בחנויות אופניים הפכו אותו למכור רציני לעניין...
אביב, מוכר מאוד, גם אצלנו כך היה עד שזה חילחל וכמה ביקורים בחנויות אופניים הפכו אותו למכור רציני לעניין...
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
טיולי אופניים בחוצלארץ
האיש שלי עשה מסע רכיבת אופניים נטו, לאורך כ-2000 ק"מ מהולנד, דרך בלגיה אל מעמקי צרפת.
המסר המרכזי שלו לשואפים לעשות זאת (פרט לכך שהוא ממליץ מאד) הוא "אל תרכבו לאורך החוף דרומה כי יש שם רוחות איומות"...
טיילנו גם בניו זילנד על אופניים שקנינו שם ותחבנו בנגרר של האוטו.
בגדול החוויה מומלצת מאד. רכיבה על אופניים מאפשרת קרבה פיזית הרבה יותר גדולה אל הטבע שמסביב (אין שלדת רכב וחלונות) וקצב תנועה אחר במרחב שמאפשר לחוות את הנוף באופן אופטימלי (אנחנו מאד אוהבים גם ללכת, אבל יש בזה משהו איטי, ומכונית זה בפירוש מהר מדי מכדי להפנים את הנוף.)
כדאי לזכור שגם מי שבכושר מעולה (נגיד, רץ כמה פעמים בשבוע) זה עדיין לא אומר שהוא יכול פשוט לעלות על אופניים ולרכוב למרחקים. זו פעילות גופנית שמפעילה שרירים מסויימים מאד, ומרגישים בה כל מהמורה ושינוי בשיפוע של הדרך בצורה קיצונית. טיולים למרחקים אינם דומים לרכיבה קצרה בעיר או בקיבוץ... (אני הראשונה להעיד על כך בעצמי. תמיד אני זו שמתנדבת לנהוג ברכב הליווי אם יש כזה...)
אמנם זה דף ענתיקה, אבל אם מישהו עדיין מעוניין או שוקל טיול רציני, זוגי מוכן להשיא עצה לגבי מה לקחת, איך לצייד את האופניים נכון לרכיבה ממושכת, איפה כדאי לטייל, מה מומלץ לאכול
וכו'...
המסר המרכזי שלו לשואפים לעשות זאת (פרט לכך שהוא ממליץ מאד) הוא "אל תרכבו לאורך החוף דרומה כי יש שם רוחות איומות"...
טיילנו גם בניו זילנד על אופניים שקנינו שם ותחבנו בנגרר של האוטו.
בגדול החוויה מומלצת מאד. רכיבה על אופניים מאפשרת קרבה פיזית הרבה יותר גדולה אל הטבע שמסביב (אין שלדת רכב וחלונות) וקצב תנועה אחר במרחב שמאפשר לחוות את הנוף באופן אופטימלי (אנחנו מאד אוהבים גם ללכת, אבל יש בזה משהו איטי, ומכונית זה בפירוש מהר מדי מכדי להפנים את הנוף.)
כדאי לזכור שגם מי שבכושר מעולה (נגיד, רץ כמה פעמים בשבוע) זה עדיין לא אומר שהוא יכול פשוט לעלות על אופניים ולרכוב למרחקים. זו פעילות גופנית שמפעילה שרירים מסויימים מאד, ומרגישים בה כל מהמורה ושינוי בשיפוע של הדרך בצורה קיצונית. טיולים למרחקים אינם דומים לרכיבה קצרה בעיר או בקיבוץ... (אני הראשונה להעיד על כך בעצמי. תמיד אני זו שמתנדבת לנהוג ברכב הליווי אם יש כזה...)
אמנם זה דף ענתיקה, אבל אם מישהו עדיין מעוניין או שוקל טיול רציני, זוגי מוכן להשיא עצה לגבי מה לקחת, איך לצייד את האופניים נכון לרכיבה ממושכת, איפה כדאי לטייל, מה מומלץ לאכול

-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
- דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*
טיולי אופניים בחוצלארץ
בתור מי שעשתה כבר כמה טיולי אופניים (וצימרים) בהולנד, אני גם אשמח לתת עצות אם מישהו עוד מעוניין.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
טיולי אופניים בחוצלארץ
אפשר לאחד ל רשמים מטיולוני אופניים ועל הדרך אולי לשנות את טיולוני לטיולי
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
טיולי אופניים בחוצלארץ
אבל האחד בארץ והשני בחו"ל.
כשמחפשים מידע על טיולים בחו"ל בדרך כלל מחפשים אותו ממש בכותרת, כי אחרת מניחים שכל המידע בדף הוא על הארץ.
כשמחפשים מידע על טיולים בחו"ל בדרך כלל מחפשים אותו ממש בכותרת, כי אחרת מניחים שכל המידע בדף הוא על הארץ.
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
אני חושבת שהייחוד כאן הוא אופניים. לכן החיפוש הראשוני יהיה על אופניים.
בכול אופן יש כאן המלצות ספציפיות ומאוד דלות וישנות להולנד ומי בכלל עושה חיפוש על חוצלארץ P-:
בכול אופן יש כאן המלצות ספציפיות ומאוד דלות וישנות להולנד ומי בכלל עושה חיפוש על חוצלארץ P-:
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
אני לא חושבת שעושים חיפוש על "חוצלארץ" אלא על אופניים.
אבל לא נכנסים לדפים שלא כתוב בהם חוצלארץ או חו"ל או אירופה (או המדינה הספציפית) בכותרת, כי מניחים שברירת המחדל היא בארץ.
ויש כאן מידע על אירלנד גם
וגם הצעות של ניצן ורחל לתת מידע, אני חושבת שכדאי לתפוס אותן במילה!
אבל לא נכנסים לדפים שלא כתוב בהם חוצלארץ או חו"ל או אירופה (או המדינה הספציפית) בכותרת, כי מניחים שברירת המחדל היא בארץ.
ויש כאן מידע על אירלנד גם

וגם הצעות של ניצן ורחל לתת מידע, אני חושבת שכדאי לתפוס אותן במילה!
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
אפשר אולי לאחד תחת שם שיש בו "בארץ ובחוצלארץ"
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
קיבלתי
בכול אופן אלו שני הדפים היחידים שמתייחסים לטיול אופניים. מציעה להוסיף בארץ ובחוצלארץ לשם
בכול אופן אלו שני הדפים היחידים שמתייחסים לטיול אופניים. מציעה להוסיף בארץ ובחוצלארץ לשם
-
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
טיולי אופניים בחוצלארץ
אני דוקא לא מסכים.
מנסיון של הרבה אנשים, וגם מנסיון אישי שלי, גם אנשים שלא מתאמנים כלל, מסוגלים תוך כשבוע להיכנס לכושר של רכיבה מישורית של 50-70 קילומטר ביום
ממליץ לחסרי הנסיון לבנות מסלול מישורי.
אני דוקא לא מסכים.
מנסיון של הרבה אנשים, וגם מנסיון אישי שלי, גם אנשים שלא מתאמנים כלל, מסוגלים תוך כשבוע להיכנס לכושר של רכיבה מישורית של 50-70 קילומטר ביום
ממליץ לחסרי הנסיון לבנות מסלול מישורי.
-
טיולי אופניים בחוצלארץ
אתה דווקא מסכים, אבל מחדד