יום הולדת לבני נוער

אנונימי

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי אנונימי »

רעיונות להפעלות, משחקים ומתנות לימי הולדת לבני נוער
יש רעיונות גם ל-יום הולדת לילדים, יום הולדת לגדולים, יום הולדת לבן הזוג, עוגת יום הולדת...

• איך לחגוג יום הולדת בבית הספר:
  • לקנות חולצת טישרט חלקה עבור חתן/כלת השמחה ולרשום בצבעים מתנפחים או בלורדים לחולצות 'יש לי יום הולדת והשמחה רבה' או שכל החברים ילבשו חולצה שכתוב עליה 'ל... יש יום הולדת והשמחה רבה'.
  • להכין שלטים ולתלות במסדרון למשל באחד 'היום' בשני 'יום הולדת' וככה עד סוף המסדרון ובכיתה איפה שיושב/ת חתן/כלת השמחה לקשור בלון הליום.
  • כל כמה דקות לשלוח לו/ה פתק עם משהו קטן, או לבקש מהמורה להביא לו/ה.
  • להכין חפש את המטמון ולהחביא פתקים במקומות שונים בבית הספר לפי ההפסקות או הכיתות שאתם עוברים אליהם במהלך היום.
  • להכין פאזל שכל פעם תמצא חתיכה ממנו (את זה אפשר לעשות בחפש את המטמון) ובסוף תתגלה תמונה של המתנה או של המקום שבו תחגגו את יום ההולדת)
  • בהפסקה להביא עוגה עם נרות, זיקוקים או שובר לאוכל בקפיטריה.
  • כשהמורה מקריאה את השם של חתן/כלת יום ההולדת כל הכיתה יכולה לשיר יום הולדת שמח .
  • אפשר להוסיף כל משחק שרוצים, למשל בחן את עצמך על חתן/כלת יום ההולדת, מלך הטריויה וכד'.
  • קופסת ברכות להכין קופסה עטופה ולשים בה מתנות קטנות )אחת לכל שנה ועוד אחת לשנה הבאה( שכל אחת מסמלת ברכה כלשהי. אם המתנות גדולות קופסת הברכות יכולה להיות המתנה עצמה. למשל עושר- לשים חיש גד יום הולדת, כיף-לקנות סבון נוזלי של כיף או דאורדורנט, בריאות- יש חטיפי בריאות, אהבה- כרית בצורת לב או משהו עם לבבות, שמחה- מדבקות של סמיילי או כל דבר עם סמיילי, כושר- טרנינג, ענין- איזה ספר חמוד, או כמה חוברות מענינות כמו את, לאישה וכו, מראה קטנה - שתשאר כמו שהיא, שכל החלומות יתגשמו - פיגמה או חולצת פיגמה אם הדפס פיג'מה או ציפית לכר- עם כיתוב.
  • משחק מלך הטריויה בעזרת בריסטול עם מספרים ונושאים. בכל פעם שכלת השמחה נחשה תשובה הורדנו חלק והתגלה לה בסוף המתנה שזו היתה תמונה שהוצאנו מהאינטרנט של הופעה שאליה הלכנו כולנו.
  • פאזל עם המתנה כשמרכיבים את הפאזל מתקבלת תמונה של המתנה
  • ארוחה מכל המדינות כל אחד מתחפש לאנשים מהארץ שממנה הביא מאכל.
  • בר מצווה
  • אפשר לארגן ערב סיני- להשקיע ולעצב את זה ממש בצורה סינית ולבסוף לשים קערה עם עוגיות מזל שבפנים כתוב תודה שבאתם.
  • ברכת ממתקים: להכיו לילד ברכה מההורים או מהמשפחה כאשר הברכה כוללת שמות של ממתקים וכל פעם שמגיעים למילה זורקים עליו את הממתק (אסור שיראו מראש לא הילד ולא האורחים יש לשים את הכל לפי הסדר בתיק ושאחד יקרא ואחד יזרוק ) זה משהו לא שגרתי מצחיק וכפי.
  • אפשר לקחת שיר שהילד אוהב ולשנות את המילים בהקשר שלו ולשיר לו במסיבה (וכמובן לחלק לכל האורחים את המילים ) - ואז גם אפשר להזמין מישהו שעושה קריוקי או לעשות את זה במקום אם מלצרים מזמרים (ואולי אפשר לבקש שיקרינו את המילים לכולם).
  • יום הולדת בפיצריה
  • יום הולדת בצופים אפשר במקום פעולה לעשות הפתעה לחתן/כלת השמחה, להביא אותו/ה למתחם של השבט, להזמין פיצה, לארגן משחקים מצחיקים כגון: כל ילד לוקח כרטיסיה ומחקה את שם הילד הכתוב שם (אפשר לכתוב בכרטיסיות תכונות מצחיקות של אותו הילד בקבוצה דברים מצחיקים בשבט, מרכזים בשבט , ראשגדים וכו...) או על עקרון הפנטומימה- כל ילד מקבל כרטיס וצריך להציג את מה שכתוב שם. כמו כן אפשר להקליט קסטת ברכות מהראשגד, מרכז ראש שבט, החניכות, אמא ואבא וכו- לעשות את זה כאילו זו תוכנית רדיו שמראינים אנשים שמברכים אותה, או להכין סרט...עוד רעיון להכין פונדו שוקולד עם דברים שטובלים. אפשר לקנות ברכה ענקית ושכל אחד ירשום לה ברכה אישית, אפשר לעשות יום הולדת של פעם וכל המשחקים יהיו משחקי יום הולדת של ילדים והמטמון יהיה פיצה.
  • משחק שאלות ותשובות מחלקים את הכיתה לשתי קבוצות. לכל קבוצה יש דפים עם שאלות, את מקריאה תשובה והם צריכים לחפש את השאלה ולרוץ לתת לך מי שהגיע נכון ראשון עם התשובה מקבל חתיכה מפאזל או רמז איפה החתיכה תהיה, לבסוף שני הקבוצות מרכיבות ויוצא להם פלקט בנושא מסוים.
  • פנקס קופונים לדוגמא יציאה לסרט, אם היא מביאה את הקופון הולכים לסרט שהיא רוצה ואתם משלמים על הכרטיס שלה וכו ..
  • חידות ציורים ביטוי של מילה או משפט בציור. על החניכים לגלות מהו המשפט או המילה המבוטאים בציור.
  • חידון פנטומימה מחלקים את הקבוצה לקבוצות קטנות. כל קבוצה בתורה שולחת נציג שיקבל מהמדריך מילה, משפט או ביטוי בנושא הפעולה ואותו הוא יציג בפניה בפנטומימה. הקבוצה צריכה לגלות את התשובה בפרק זמן קצוב.
  • אסוציאציות מחלקים את הקבוצה ל-2 קבוצות. כל קבוצה מקבלת לוח שונה המחולק למספר ריבועים ממוספרים. הכתוב או המצויר בריבועים קשור באופן אסוציאטיבי בשני הלוחות כך שכל צמד מילים הקשורות אחת לשנייה כתובות במשבצת בעלת אותו מספר. על כל קבוצה בתורה לגלות מה כתוב בלוח של הקבוצה השנייה במקום זהה. הגילוי נעשה על ידי ניחוש של מילים.
  • פיצוחים מציירים על נייר עיתון טבלה המורכבת מ-22 ריבועים. בתוך כל ריבוע כותבים אות מה- א'-ב', מחלקים את הקבוצה ל-2 קבוצות. מהלך המשחק- הקבוצה הראשונה בוחרת באיזו אות להתחיל. המדריך מפנה שאלה זהה לשתי הקבוצות. המטרה של כל קבוצה לענות ראשונה על השאלה ולצבור ריבועים כדי למלא שורה או טור מהטבלה. התשובות לשאלות מתחילות באות שכתובה על הריבוע בטבלה.
  • כוכבים בריבוע מציירים על נייר עיתון טבלה של 3 x 3 . בתוך כל ריבוע כותבים שם של חניך שהסכים להשתתף מראש. מכינים מראש שאלות ותשובות בנושא הפעולה (כ-20-25 שאלות) מחלקים את השאלות והתשובות בצורה פחות או יותר שווה בין החניכים שכתובים בטבלה, היושבים בשורה ליד נייר העיתון. מחלקים את יתר החניכים ל-2 קבוצות (קבוצת איקס וקבוצת עיגול), אשר מטרתן ליצור רצף על הטבלה בנוסח ''איקס- עיגול''. כל קבוצה בוחרת בתורה משבצת על הלוח. המדריך ישאל את הקבוצה שאלה מתוך השאלות הנמצאות אצל החניך שרשום במשבצת שנבחרה. החניך יציג לקבוצה שתי תשובות אפשריות לשאלה, האחת נכונה והשנייה לא נכונה. הקבוצה צריכה לנחש מהי התשובה הנכונה. אם הם צודקים- המשבצת על הלוח שלהם ומסומנת בצורה שלהם (איקס או עיגול).
  • פינוקיו שמי: יש תופס אשר מטרתו היא לתפוס את שאר חניכי הקבוצה. המשחק מתנהל בקפיצות. התופס קופץ 3 קפיצות ובקפיצה השלישית הוא מנסה לדרוך על רגלי אחד החניכים. לשאר מותר לברוח רק בקפיצה אחת שתהיה קפיצת התחמקות מפני התופס. התופס קורא בקפיצה הראשונה "פי" בשניה "נוק" ובשלישית "יו" ואז מנסה לדרוך על השאר.
  • משחק אמת ושקר: כל אחד מספר 3 משפטים על עצמו מצחיקים שרק אחד מהם אמיתי וכולם מנחשים מה השקר ומה האמת.
  • משחק החגורה לוקחים חגורה, ילדת היומולדת שמה מסביב לצוואר של הבן את החגורה ומנשקת אותו... אותו בן הולך לבת אחרת, שם את בחגורה סביב לצוואר שלה ומנשק אותה, וכן הלאה. בדר"כ הדי גי' עושה את זה ומנחה את המשחק... אפשר גם להוסיף שמישהו, או הדי ג'י, אחרי כמה זמן יעצור ויגיד למי שבא לתת נשיקה למישהו לתת 2 נשיקות לשתי בנות/בנים ואח"כ כעבור כמה זמן הוא יעצור שוב וזה יהיה כבר 4 נשיקות וכן הלאה....

תרמו: ליטל, לושה, ק ו ל י
נערך ע"י: תזמורת הים, 13.6.05
מירה*
הצטרפות: 06 פברואר 2005, 16:49

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי מירה* »

היי לכולם הרבה זמן לא הייתי כאן אחלה של רעיונות נוספו
לבן שלי יש בר מצווה עוד חמישה חודשים , המון זמן עוד אך מכוון שכנראה נעשה לו בבית או במסעדה בשבת בצהריים , כך שאני צריכה רעיונות למילוי התוכן של המסיבה במקום הריקודים . רוצה גם להפתיע את הילד. התקציב לחוץ ומעדיפה רעיונות שניתן לעשות לבד. יש לי מספיק זמן להתארגן .
ליטל*
הצטרפות: 13 פברואר 2002, 22:47

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי ליטל* »

מירה
תסתכלי על רעיונות שכתבתי כמו להקריא לו ברכה ולזרוק ממתקים ץ זה מתאים לבר מצווה קלילה ומכניס תוכן. אם לא תמצאי למעלה אני אכתוב שוב.
ליטל*

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי ליטל* »

מה דעתך על יום הולדת באיזה שהוא נושא עם משימות או משהו כמו חפש את המטמון בנים נגד בנות.

מי שזוכה במשימות של בנים נגד בנות מקבל ראשון את הכתב חידה איפה הפתק הבא ןכו...
לושה*
הצטרפות: 31 מאי 2005, 15:32

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי לושה* »

למירה..את יכולה לקחת אח"כ את כל הבני דודים..משפחה...חברים..לאיזשהואא אטרקציה כמו פארק מיםם..לונה פאררקק...יש את הסופרלנד, לונה פארק, ממדיון, ימית 200....תלוי היכן את גרה!!!
את יכולה לעשות גםם את טקס הנרות..
ובכלל לא חיבים לעשות בבית או בחצרר...אלא במועדון..כפי שילדים אחרים <לפחות אצלי> עשו כךךך..הזמינו את כל השכבהה והיו ריקודיםםם ואוכללל...ודווקא ממש לא רע
ליטל*

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי ליטל* »

מירה אז ככה לגבי הברכה עם הממתקים:

אתם ההורים תכתבו לו ברכה הפתעה כאשר בכל משפט יהיה משולב מילה שיש ממתק או משהו שמתאים ואז אחד מקריא ואחד זורק את הממתק כל פעם על הילד(צריך לשים את הממתקים לפי הסדר אבל באיזה תיק גדול שאף אחד לא יראה מה יש שם) שה יוצא מדהים וכולם מתלהבים.

איך מכנים : קודם כל תרשמי רשימה של ממתקים ואז תשלבי אותם שבכל משפט יהיה שם ממתק, סיפור קטן על הילד ותודה למי שבא.

אם ניראה לך וצריכה עוד עזרה תכתבי לדעתי ממש כדי לעשות זאת.
דינה*
הצטרפות: 28 מאי 2002, 16:54

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי דינה* »

לחברות שלי היה לפני שבועיים יומולדת 14, לקחנו אותה לעזריאלי (אנחנו לא גרות בעיר, ככה שזה בכלל היה "וואו" בשבילנו) עשינו להם כמו סוף הדרך שמה, עם כל מיני מתנות תוך כדי. נגיד שלחנו אותם לסופר פארם והם קבלו שם מיני מגבונים לפנים עם הכתובת "יומולדת שמח"( של החנות) או הם הלכו לחנוות של בלוני הליום וקבלו בלונים שקנינו לפני. הם הסתובבו עם כתרים ענקיים שכתוב שם "יומולדת שמח" ככה שכולם אמארו להם מזל טוב.
אנחנו התחפשנו (נגיד חיילת, חרדיה) ובסוף ישנו בבית של חברה שלי. היה מעולה וכולם ממש ממש נהנו.
דיבל_מבולבל*
הצטרפות: 30 אפריל 2004, 03:21

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי דיבל_מבולבל* »

מזל טוב לחוגגים :-) אם אפשר להציע אז אולי יום הולדת בנגריה? (תל אביב, או בכל מקום אליו אנו מוזמנים במרכז הארץ, אפשר גם בחצר) אנחנו עורכים בנגריה שלנו ימי הולדת לילדים, פעילויות למבוגרים וגם חוגים לבני נוער.
אם נראה למי מכם מתאים - אתם יכולים להסתכל בדף מועדון ג'פטו . אלה שהיו אצלינו וחגגו יום הולדת או פעילות אחרת נהנו מאד (מעיד כאן הנחתום על עיסתו אמנם :-) אבל זו האמת)

וחוץ מזה יש לי עוד הצעות (מאיה) : אולי איז קומזיץ בחיק הטבע הקרוב (חוף ים או חורשה) - לא חייבים 20 חברות בשביל זה, אולי תלכנה יחד לבאולינג ? בעצם... לא כתבת בת כמה את. אולי מישהו מההורים שלך יכול להציע משהו שקשור למקום העבודה שלו (נניח אבא כבאי יכול לקחת אתכן לסיור מעניין בתחנת מכבי אש, אמא פתולוגית... וכו')
אלמונית:P*
הצטרפות: 18 מרץ 2007, 18:18

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי אלמונית:P* »

שלום!
אני עוד מעט חוגגת יומולדת ואין לי רעיון!
חשבתי על משהו כזה:
רק בנות
לא משהו מסובך מאוד
שיהיה בבית
ושלא יעלה המון
אם יש לכם רעיונות בבקשה בבקשה תגידו לי כי ככה זה כול שנה ואני אפעם לא מוצאם שום רעיון..
ודרך אגב יש לי הרבה זמן..
בין חודשיים לשלושה, כי תמיד אני מתחילה לתכנן יומיים לפני התאריך ואז אני לא מוצאת רעיון וצריכה לעשות את המסיבה אחרי חודשיים..
כמו שניחשתם אני דיי קטנה..
לא צריך מספרים:)
תודה!
אלללמווונייתת:)
לה לה לה לה לה לה לה לה נה נה נה נה נה נה נה נה !
אלמונית:P*
הצטרפות: 18 מרץ 2007, 18:18

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי אלמונית:P* »

אין לי רעיונות ליומולדת שלי אבל אתם יכולים להשתמש במה שעשיתי לחברה שלי:
בכל יום שלישי קבוע חברה שלי באה אליי.
יום שלישי ההוא[יום לפני היומולדת שלה..] אמרתי לאמא שלי שתבקש ממני ומחברה שלי לבוא איתה לאיזה חנות שבמקרה הייתה בקניון.
אנחנו כמובן הסכמנו והלכנו לקניון..
בקניון איך שהגענו אמרתי לחברה שלי :
"אם עוד לא הבנת אנחנו לא סתם כאן, באנו לחגוג לך יומולדת,,,
יש לך 100 שקלים ואת יכולה לקנות לך עכשיו את כול הקניון!
מה שאת רוצה..
אוכל ממתקים בגדים הכול..."
אכלנו פיצה, ממתקים וקנינו באמת כמעט את כול הקניון..
היה ממש נחמד וחברה שלי מאוד מאוד שמחה..
מומלץ בחום:)
אלללמוווונייתת:P
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אפשר לעשות יומולדת בנושא מסוים, למשל נסיכות/ שודדי ים... ואז לעשות משחקים בנושא הזה למשל: שודדי ים - חפש את המטמון. אני עשית משהו דומה ויצא נהדר!
אבל אם עושים ככה, מומלץ להזמין רק בנים/בנות!
מומלץ!
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

חגגנו יום הולדת לבתי בת העשר . ערכנו משחקי חברה ,והיה פשוט מקסים.משחק המקפלות (ארץ נהדרת) נבחרו שלוש בנות וערכנו בנהן תחרות, בנוף ערכנו תצוגת אופנה ובצד ישבו 3 שופטות שהיו צריכות לנקד את ביצוע המשתתפות ולהסביר את הניקוד ועוד משחקים מקוריים שערכנו לבד .בתי היקרה ערכה את ההפעלה וגם הכינה אותה מראש וכזה צלח לא היתה מאושרת מימנה. מזל טוב לכולן
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

לחבר שלי יש ים הולדת מה כדאי לי לעשות?
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי יעל_ש* »

אולי תעשי לו מחפשים את המטמון? כל מיני תחנות שהרמזים כדי להגיע אליהם הם זכרונות משותפים שלכם?
יובל*
הצטרפות: 29 מאי 2003, 17:46

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי יובל* »

אני חוגגת יומולדת 13 והיומולדת שלי בשבת ואני שומרת שבת נשאר לי רק את מוצאי שבת לחגוג יש לכם רעיונות אולי מה לעשות??? אני ישמח תודה!:-)
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי יעל_ש* »

מה את אוהבת לעשות? מי היית רוצה שיחגגו איתך?
אפשר להזמין כמה חברות טובות למסיבת פיג'מות נישנושים וקשקושים לתוך הלילה.
אפשר כמה חבר'ה בנים ובנות לקומזיץ בים...
מה הסגנון שלכם?
א_ל_א_ן*
הצטרפות: 12 דצמבר 2004, 15:51
דף אישי: הדף האישי של א_ל_א_ן*

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי א_ל_א_ן* »

היום הבת שלי בת 18 אז הכנתי את התבשיל האהוב עליה (אוכל סיני) וקניתי את המשקה האהוב עליה (יין). לא בדיוק הפעלה, אבל לגמרי יום הולדת...!
רוזי_מתל_אביב*
הצטרפות: 02 דצמבר 2012, 11:49

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי רוזי_מתל_אביב* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני הפתעתי את בתי ביום הולדת 10 חיכו לה החברות ב'מקס ברנר' כי היא חולת שוקולדים..
והבאתי לשם בחורה מהקניון שעושה רסטות והיא עשתה לכל בת רסטה/צמה.
הן אכלו ושתו, קישקשו והעבירו כשעתיים בכיף!
רוזי_מתל_אביב*
הצטרפות: 02 דצמבר 2012, 11:49

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי רוזי_מתל_אביב* »

בגיל 9 עשיתי לבתי מסיבת בנות: עשיתי כמה תחנות: איפור, שיער, בגדים, אביזרים. פשוט הוצאתי מהארון שלי ושל הבנות שמלות מפוארות, נעלי עקב, שרשראות, עגילים גדולים, חגורות וכד'.
כל אחת מהבנות עברה בכל תחנה - כמובן שאחותי ואמא שלי עזרו - בסוף כל אחת היתה דוגמנית והגיעה לתחנה האחרונה - צילום, צילמתי כל אחת תמונה לבד ותמונה עם הבת שלי - החוגגת.
  • עד כאן אין עלויות!!!
לאחר מכן חילקתי לכל אחת מסגרת מעץ והן קישטו אותה בנצנצים, וכד' בזמן שהן קישטו והניחו לייבוש אני רצתי רחוב ליד לפתח את התמונות באקספרס - תוך רבע שעה חזרתי עם התמונות והבנות הכניסו את התמונה למסגרת ולקחו הביתה למזכרת. אפשר גם להדביק מגנט מאחורי התמונה אם לא עושים מסגרת.
האמהות שלהן התקשרו מתלהבות מ'הדוגמנית' שלהן וכמובן שהבנות נהנו!
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

מסיבת קריוקי, מסיבת ספא, מאסטר שף ... יש אחלה רעיונות לימי הולדת בכתבה הזו
רינה*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2005, 18:23

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי רינה* »

פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

היי לכולם,

אני עושה יום הולדת לכל ילדי הכיתה
בפיצריה לבת שלי בת 11, ממחפשת לעשות פעילות אחת בשביל שלא ישתעמוו יש אולי רעיון נחמד
שמנדובה*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2014, 18:24

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי שמנדובה* »

בגילאים האלה הילדים שלי הפעילו את עצמם. אולי כדאי להתייעץ עם הבת מה היא היתה מעוניינת לעשות במסיבה שלה?
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

אני אמא לנער בן 16 ורציתי לעשות לו יום כייף אמא ובן( לאור זה שאנחנו הורים גירושים) ליום הולדתו שחל ב 30.1.2016 ואין לי שום רעיון. אשמח לרעיונות.
גלי
שמנדובה*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2014, 18:24

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי שמנדובה* »

חוזרת על הצעתי הקבועה להורים: תשאלי אותו מה הכי ישמח אותו. אני בטוחה שהוא ידע הרבה יותר טוב מכמה זרים באינטרנט, שאולי יש להם בני נוער בבית אבל הם לא הנער שלך :-)
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

יום הולדת לבני נוער

שליחה על ידי אישה_במסע* »

חוזרת על הצעתי הקבועה להורים תשאלי אותו קודם אם הוא רוצה את זה בכלל. אני הייתי מתבאסת מבזבוז כזה של יום ההולדת שלי. וכדאי לשאול את זה בצורה של אתגרום לו להסכים בשם ה"לא נעים" והנימוס.
אם הוא מעוניין בכך, אפשר וכדאי לשאול אותו. בני נוער שונים מאוד אחד מהשני, כמו מבוגרים...
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

תקשיבו איך עושים יום הולדת הפתעה לבת בת 15 ואנחנו ארבע בנות
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

יש לי עוד מעט יום הולדת 15 ואני לא יודעת איך לחגוג.
אני צריכה רעיונות שיהיו רלוונטיות לבנות וגם לבנים.
פלוני_אלמונית*

יום הולדת לבני נוער

משחק החגורה מטריד ממש!!
שליחת תגובה

חזור אל “שמחות משפחתיות”