אני פותחת פה (בחשש) דף בית אישי, פשוט מתוך צורך בוער להודות לכם על כך שאתם קיימים. במהלך החודשים האחרונים אני חוזרת וקוראת, כמעט בחשאי, דפים באתר הזה, מתוודעת אליכם עמוקות ומתרגשת, וחוזרת ומברכת בלבי על קיומו של האתר הזה. רוח הדברים פה קרובה אל לבי מאוד מאוד, במובנים רבים. לפני יותר מחודשיים, בשעת מצוקה קשה, שלא באמת עברה, פתחתי פה דף בשם "הריון מרוח הקודש", וחלק מהתגובות שקיבלתי גרמו לי לחוש שגם פה אני עלולה להיחשב לעוף מוזר. אבל אני מקווה שלא. היו גם תגובות שחיממו את לבי.
אני בת שלושים ושתיים, ומיום ליום נעשית אנארכיסטית יותר ויותר. בדף הקודם שפתחתי (הריון מרוח הקודש) אמרתי על עצמי ודאי יותר משאני אומרת עכשיו. אין בי האומץ לחזור ולקרוא את הדברים הנסערים שכתבתי שם. אך מה שכתבתי שם נכון גם להיום. אני מקווה שלא תזקפו גבה תמהה נוכח העובדה שאין לי בן-זוג, ועם זאת אני רוצה בכל מאודי ללדת ילד. ושלא תגנו אותי על כך שאני נרתעת מבנק הזרע בגלל ההתערבות הרפואית הכרוכה בו, ושאינני מוצאת כעת שום דרך בעולם שמתאימה לי כדי להיכנס להריון. אבל זה בוער לי כל כך. אני כותבת פה דברים שנראים אולי מעט מבולבלים או תלושים מהקשרם, אבל לא כך הוא. מכל מקום, את דף הבית הזה פתחתי כדי להודות לכם על עצם קיומכם הנחוץ לי מאוד בעולם המוגבל וטמום-המוחין שבו אנחנו חיים. תודה. מאגי
מאגי ויס
-
- הצטרפות: 30 ינואר 2005, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של מאגי_ויס*
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
מאגי ויס
ברוכה הבאה @}
תתחדשי על דף בית אישי
תתחדשי על דף בית אישי
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
מאגי ויס
ברוכה הבאה!
יופי שבאת. @}
יופי שבאת. @}
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
מאגי ויס
ברוכה הבאה ותתחדשי!

-
- הצטרפות: 30 ינואר 2005, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של מאגי_ויס*
מאגי ויס
תודה
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2005, 03:06
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
מאגי ויס
שלום מאגי,
רק רציתי להגיד תודה על שהשמעת את קולך בדף על רשויות הרווחה.
אולי כתיבת הדברים והשמעתם בקול והבאתם למודעות הציבור יביאו לשינוי.
רק רציתי להגיד תודה על שהשמעת את קולך בדף על רשויות הרווחה.
אולי כתיבת הדברים והשמעתם בקול והבאתם למודעות הציבור יביאו לשינוי.