משלוש יוצא אחד
משלוש יוצא אחד
פעם שלישית בהריון. שתי הפעמים הקודמות הסתיימו בגרידא, אחרי שהעובר הפסיק להתפתח. פעם בשבוע 6 ופעם בשבוע 9 (אחרי שכבר ראינו דופק). עכשיו שוב בהריון, הפעם דווקא הגיע מהר...מפחיד... אני לא בטוחה שנעמוד בעוד הפלה. בן-זוגי טוען ש"הפעם הכל יהיה בסדר, חייב להיות בסדר, הרי כל אחד יודע ש'משלוש יוצא אחד'". בינתיים מחכה לתשובות של בדיקת קרישיות יתר (הרופא אמר שזו אחת הסיבות להפלות חוזרות).
מה עושים בינתיים???
אשמח לשמוע מכם עידודים, עצות, המלצות או פשוט הזדהות.
מה עושים בינתיים???
אשמח לשמוע מכם עידודים, עצות, המלצות או פשוט הזדהות.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
משלוש יוצא אחד
אשמח לשמוע מכם עידודים, עצות, המלצות או פשוט הזדהות
יכולה לתת לך חלק ממה שביקשת, עד שהגיע הראשון עברתי 4 הפלות טבעיות (לשמחתי ומזלי לא היה צורך בגרידות) ארבעתן בשבוע השמיני.
הבעיה הייתה די פשוטה, הורמון פרולקטין גבוה מדיי והטיפול עוד יותר פשוט, כדור אחד ביום במשך חודש. (הרופא נתן לי עוד כמה כדורים כדי "לכסות" עוד בעיות אפשריות, ביניהן קרישיות יתר)
יכולה להזדהות עם השמחה, האכזבה ואחר כך הכאב הבלתי נסבל וחוזר חלילה.
העידוד שאני יכולה להציע לך הוא ששמעתי/קראתי פעם רופא שאמר משהו בסגנון של "אישה שיש לה רחם, יהיו לה ילדים".
מה עושים בינתיים???
בדיקות דם הורמונליות עשית כבר?
יכולה לתת לך חלק ממה שביקשת, עד שהגיע הראשון עברתי 4 הפלות טבעיות (לשמחתי ומזלי לא היה צורך בגרידות) ארבעתן בשבוע השמיני.
הבעיה הייתה די פשוטה, הורמון פרולקטין גבוה מדיי והטיפול עוד יותר פשוט, כדור אחד ביום במשך חודש. (הרופא נתן לי עוד כמה כדורים כדי "לכסות" עוד בעיות אפשריות, ביניהן קרישיות יתר)
יכולה להזדהות עם השמחה, האכזבה ואחר כך הכאב הבלתי נסבל וחוזר חלילה.
העידוד שאני יכולה להציע לך הוא ששמעתי/קראתי פעם רופא שאמר משהו בסגנון של "אישה שיש לה רחם, יהיו לה ילדים".
מה עושים בינתיים???
בדיקות דם הורמונליות עשית כבר?
משלוש יוצא אחד
תודה אמא לשלושה (איזו תגובה מהירה).
לא עשיתי בדיקות הורמונליות, צריך לשאול את הרופא בקשר לזה?
לא עשיתי בדיקות הורמונליות, צריך לשאול את הרופא בקשר לזה?
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
משלוש יוצא אחד
דבר ראשון שהרופא שלי עשה זה לשלוח אותי לבדיקות דם.
עשית איזה שהן בדיקות דם?
עשית איזה שהן בדיקות דם?
משלוש יוצא אחד
עשיתי שתי בדיקות- 1. קריוטיפ (עשינו שנינו)- הכל בסדר. 2. קרישיות יתר- מחכה לתוצאות.
משלוש יוצא אחד
עכשיו נזכרתי ובדקתי. הפעם היחידה שעשיתי בקידות הורמונליות היו אחרי שלא הגיע מחזור חודשיםם עקב רמות גבוהות של פרוגסטרון. אז נבדק גם הפרולקטין, והרמות שלו היו בסדר.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
משלוש יוצא אחד
גם אותי בדקו לקרישתיות יתר, אמנם התשובות היו תקינות אבל בעקבות מחקרים שקראתי, למדתי שמה שמגביר את הקרישתיות זו אכילה של מאכלים עם שומן טרנס (מוקשה), אז אולי עד שיגיעו התשובות - כדאי לשים לב...
מאחלת הריון תקין ורק בריאות...(-:
מאחלת הריון תקין ורק בריאות...(-:
משלוש יוצא אחד
תודה ההולכת בדרכים- טוב לדעת שאני לא לבד בעניין. אמנם צרות רבים.... אבל משום מה תמיד נראה לי שכולם בהריון מסביבי והכל בסדר להם...
משלוש יוצא אחד
תודה כוסמת
באילו מאכלים יש שומן טרנס?
באילו מאכלים יש שומן טרנס?
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
משלוש יוצא אחד
מאחלת הריון תקין ורק בריאות...
גמני.
אני לא בטוחה שנעמוד בעוד הפלה.
עומדים בזה! מבטיחה לך, וזה לא חלילה שמאחלת לך... אבל שתדעי שהכוחות שלנו גדולים מכל דמיון.
וזה מנסיון.
"אישה שיש לה רחם, יהיו לה ילדים".
אהבתי.
שולחת לך הרבה שלווה ורוגע והרבה אופטימיות.

גמני.
אני לא בטוחה שנעמוד בעוד הפלה.
עומדים בזה! מבטיחה לך, וזה לא חלילה שמאחלת לך... אבל שתדעי שהכוחות שלנו גדולים מכל דמיון.
וזה מנסיון.
"אישה שיש לה רחם, יהיו לה ילדים".
אהבתי.
שולחת לך הרבה שלווה ורוגע והרבה אופטימיות.

-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
משלוש יוצא אחד
כל מה שאפוי עם מרגרינה. בורקסים, חטיפים למינהם, אפילו יש לחמים עם שומן טרנס...
את פשוט צריכה לקרוא על כל מה שאת קונה - את המרכיבים. לפעמים הם קוראים לזה "שומן צימחי" וכל מיני אבל בד"כ כתוב שומן טרנס או מוקשה...בארה"ב דרך אגב יש חוק חדש שאסור למכור ברחוב מאכלים עם שומן טרנס מרוב שזה סותם את העורקים, וגרוע ללב.
את פשוט צריכה לקרוא על כל מה שאת קונה - את המרכיבים. לפעמים הם קוראים לזה "שומן צימחי" וכל מיני אבל בד"כ כתוב שומן טרנס או מוקשה...בארה"ב דרך אגב יש חוק חדש שאסור למכור ברחוב מאכלים עם שומן טרנס מרוב שזה סותם את העורקים, וגרוע ללב.
משלוש יוצא אחד
ממליצה בחום לפנות ולהעזר ב צפריר שפרון
בהצלחה
בהצלחה