נטע ב

נטע_ב*
הצטרפות: 24 מרץ 2013, 19:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ב*

נטע ב

שליחה על ידי נטע_ב* »

שלום, שמי נטע ואני כותבת כאן לראשונה... עדיין לא בקיאה בשימוש באתר, אבל אני מקווה שהטקסט הזה יגיע למישהו...
אני סטודנטית לחינוך, בת 26. רווקה ובלי ילדים (עדיין). לפני כמה חודשים נתקלתי במקרה בסרט "אנשים חופשיים", ומאז רעיון החינוך הביתי לא עוזב אותי. התחלתי לקרוא קצת בנושא (הספר של חיה דגני, והספר של "באופן טבעי") וככל שקראתי, לא שבעתי.
בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה להעמיק יותר ולהכיר את התחום מקרוב, ולכן החלטתי שהתזה שלי תעסוק בו (עברתי במיוחד למסלול עם תזה בשביל זה ) .
אני מודה, שבהתחלה הייתי מאד ביקורתית, מיד עלו בי תהיות ושאלות לגבי ההשלכות והמשמעויות של חינוך בבית, אך ככל שאני קוראת ולומדת יותר, זה נראה לי פחות מופרך ויותר הגיוני, ובעיקר אמיץ, אותנטי ומאתגר.
כשמצאתי את האתר הזה הרגשתי כאילו גיליתי אוצר... כל כך מעניין, כל כך מעורר מחשבות, וכמה מרענן לקרוא אנשים שמעיזים לחשוב אחרת... אני מבלה פה שעות ארוכות ולראשונה אזרתי אומץ לכתוב. שוב, אני מקווה שאני כותבת בדף הנכון, ושהדברים שלי באמת ייקראו...

אני כרגע בשלבים מאד מאד מוקדמים של המחקר- קוראת חומרים ומגבשת נושא ושאלות. אבל רציתי לדעת האם יש בינכן משפחות שהיו מוכנות לפתוח את דלתן בפניי, ולהסכים להשתתף במחקר?
מדובר במחקר איכותני (כלומר לא יהיו מבחנים וכדומה, כנראה תצפיות וראיונות). ולמען האמת מה שהכי מעניין אותי הוא לשמוע על חינוך ביתי מפי בוגרים שלו (ראיתי דף מרתק שנקרא בוגרי חינוך? ביתי היום).
חוץ מזה האם המפגש שמתוכנן במאי הוא פתוח לכולם? אשמח להגיע אליו, גם לצורך המחקר וגם סתם כך... צריך להירשם/לשלם/להביא משהו?

תודה לכל העונים, וחג שמח!
שירה*
הצטרפות: 16 יולי 2001, 22:53

נטע ב

שליחה על ידי שירה* »

הי נטע, אני מהבוגרים ;)
אשמח לענות על שאלות, לספר ולדבר @}

עדיף במייל
[email protected]
נטע_ב*
הצטרפות: 24 מרץ 2013, 19:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ב*

נטע ב

שליחה על ידי נטע_ב* »

תודה שירה, איזו זריזות! כתבתי לך במייל... אשמח מאד לתגובות נוספות.
עודד_המחפש*
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

נטע ב

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

שלום נטע
היום, אחרי שחזרתי מהמפגש בפארק - ראיתי את ההודעה שלך.
אנחנו לא ממש גולשים באינטרנט שם בפארק (בטח לא ב"באופן" כי כל החברים מבאופן נמצאים שם :-) ) אז לא ראינו בזמן
בכל מקרה - חבל שלא באת. תמיד כדאי לבוא, לפגוש, לדבר פנים אל פנים, ואז לשאול אם אפשר לראיין. מקסימום יגידו לך לא, וסתם בילית זמן מהנה בפארק הירדן בחברת אנשים מקסימים (אנחנו :-) )
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”