כתבנו באותו הזמן.. אני מודה לך על תגובתך.
אני מכירה רק את הדף הזה ורק אליו התייחסתי. מקריאה נוספת של דבריי אני מבינה כיצד יכל להתפרש שאני " שוללת" חלק נכבד מהאתר- ולא לזאת התכוונתי.
התכוונתי אך ורק לאותן התגובות הקשות- עבורי- שאכן אינן קוראות לי להישאר פתוחה אלא מרגישות לי שיפוטיות ומציצניות.
ברור לי שכולם אנשים קסומים ומדהימים. אני פשוט לא אוהבת חלק מהתגובות,זהו.
דרור כמון באמת שאל שאלה כנה, מתוך רצון ללמוד על עצמו יותר. אך כיוון שכבר הייתה לך התרשמות לא נוחה מתגובות מסוימות - אולי זה גרם לך להיסגר.
כן,זה נכון. מתנצלת,שוב.
טוב, עכשיו אני מרגישה נוח יותר ואשמח לענות על חלק מהשאלות:
בנוגע לקנאה:
אף פעם לא חוויתי עצמי כקנאית בזוגיות.
כן אני חווה מעין דיגדוגים וצביטות קלות של קנאה אבל הן נעימות לי מאד. בדיוק כמו שאני אומרת שתמיד טוב קצת להתרחק בכדי ליצור געגוע. ואני מאד אוהבת להתגעגע.
עד היום לא ראיתי את בן זוגי ממש עם אישה אחרת. אני לא יודעת איך זה ירגיש לי אבל אני ממש לא פוחדת. זה אפילו נעים לךי לחשוב עליו מרוגש כמו נער.
יש משהו מדהים בראשוניות של קשר... שדומה לסצנות האהבה שרואים בסרטים.. ושנים לא הבנתי מדוע אני צריכה להשלים עם זה שחוויית הראשוניות נילקחה ממני לעד.
ואני כל כך רומנטיקנית חסרת תקנה...
וגם לא הבנתי מדוע האהבה העצומה שאני חשה צריכה להיות מוגבלת לאדם אחד בלבד.
אז היום העשייה שלי קשורה באהבה ובהעצמה של נשים נוספות, וגברים גם...
אבל משהו באהבה שבין איש ואישה- לא נראה לי נכון כשהוא חתום בהסכמים ובמוסכמות.
מרגיש לי עצום כשהוא בא מחופש.
ובהכי תכלס: אני אוהבת את החיים בכל רגע נתון. ובא לי לבלוע אותם בשמחה והנאה,
וזה השיקול הבסיס ביותר לבחירה שלי.
ודרור יקר- לא יודעת,אבל קצת קשה לי כרגע לענות על שאלתך. היא אישית לי מידי. אני מקווה שממה שכתבתי עד עכשיו עולה לך תמונה כלשהי. ואם לא, אולי בהמשך.
אשמח לשמוע מכם מהם הדברים שלכם היו גורמים לבחור במערכת יחסים שכזאת.
גם לי חשוב לשמוע באמת היכן הסיפור נוגע בכם. וגם אם צריך "ניקים" לפעמים זה לגמרי בסדר.
אגב- זו הפעם הראשונה שאני משתמשת ב"ניק". הנושא הזה אישי מידי מכדי שאופיע בשמי הפרטי. למרות שחברים יודעים בהחלט על בחירתנו. אפילו אמא שלי...