סתיו בחוץ
סתיו בחוץ
סתיו בחוץ וקייץ בי @} @} @}
הומאופתית קלאסית, אוהבת עד אין קיץ להיות באינטימיות הזו שבין שניים ולתת את מה שצריך הבפנים
אמא לבת שנתיים וחצי שהולכת לגן מופלא - אפשר לקרוא עליו ב בלוג קהילת גן קטן
אפשר ליצור קשר ב "מייל" [email protected] או בטלפון 052-3892194
הומאופתית קלאסית, אוהבת עד אין קיץ להיות באינטימיות הזו שבין שניים ולתת את מה שצריך הבפנים
אמא לבת שנתיים וחצי שהולכת לגן מופלא - אפשר לקרוא עליו ב בלוג קהילת גן קטן
אפשר ליצור קשר ב "מייל" [email protected] או בטלפון 052-3892194
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
סתיו בחוץ
הי, סוף סוף! 
שמחה מאאאאאוד שאת פה.
תתחדשי

שמחה מאאאאאוד שאת פה.
תתחדשי

-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2005, 14:29
- דף אישי: הדף האישי של חן_נושי*
סתיו בחוץ
hey!
ראיתי אותך בככר השוק אז באתי לתת לך פרח
)
ראיתי אותך בככר השוק אז באתי לתת לך פרח

-
סתיו בחוץ
הא! הנה את! }{
<בלית ברירה פורשת מפרוייקט פוסטר החוצות>
<חבל, דווקא היה מושקע>
<בלית ברירה פורשת מפרוייקט פוסטר החוצות>
<חבל, דווקא היה מושקע>
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2010, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של סתיו_בחוץ*
סתיו בחוץ
תודה עירית וחן יקרות,
עירית אולי בכל זאת? אם כבר השקעת- נלך על עזריאלי (-;
עירית אולי בכל זאת? אם כבר השקעת- נלך על עזריאלי (-;
-
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
סתיו בחוץ
הי סתיו
קראתי לפני זמן מה את בלוג קהילת גן קטן ומאד אהבתי את מה שקראתי
אני כרגע לא גרה בארץ אלא בהונגריה עם בעלי. אנחנו שוקלים מעבר לישראל, וחשבתי ליצור איתכם קשר בקשר לעבודה בגן הזה, והנה את מפרסמת שאתם מחפשים איש צוות חדש.
בחודשי הקיץ 15 ביוני -15 באוגוסט אנחנו נהיה בארץ לביקור. האם תרצי להיפגש לגבי אפשרות עבודה בקיץ הזה ואולי גם בעתיד?
יש לי נסיון רב עם ילדים, במשך כמה שנים טובות הייתי בייביסיטר קבועה לכמה ילדי חינוך ביתי בתל אביב, יכולה לשלוח שמות והמלצות.
קראתי לפני זמן מה את בלוג קהילת גן קטן ומאד אהבתי את מה שקראתי
אני כרגע לא גרה בארץ אלא בהונגריה עם בעלי. אנחנו שוקלים מעבר לישראל, וחשבתי ליצור איתכם קשר בקשר לעבודה בגן הזה, והנה את מפרסמת שאתם מחפשים איש צוות חדש.
בחודשי הקיץ 15 ביוני -15 באוגוסט אנחנו נהיה בארץ לביקור. האם תרצי להיפגש לגבי אפשרות עבודה בקיץ הזה ואולי גם בעתיד?
יש לי נסיון רב עם ילדים, במשך כמה שנים טובות הייתי בייביסיטר קבועה לכמה ילדי חינוך ביתי בתל אביב, יכולה לשלוח שמות והמלצות.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סתיו בחוץ
סתיו שלום רב, ברשותי כילה גדולה חדשה עם הטבעת , 50 ש"ח, אני גרה בראשל"צ, טל: 050-7696101
סתיו בחוץ
הי סתיו כילה משפחתית מעולה ועמידה אפשר לרכוש דרך חגית משיח טבע http://www.biglal.co.il/websites/chitulim/index.asp
סתיו בחוץ
לנו יש כילה משפחתית שקניתי משיח טבע 3 מטר על 2 מטר. מעוניינת למכור ב 150 ש"ח
04-6370755
04-6370755
-
סתיו בחוץ
מותק, אין לי כילה. אין לי מידע על כילות (עקיצות יש לי).
ראיתי את הדף שלך במה חדש ובאתי להגיד לך שמחר - אמנם אגיע באיחור כי זה שישי - אבל, וזה אבל חשוב - אנחנו ניפגש סוף סוף לזמן איכות מרוכז. אמן. תשמרי לי ריבוע על המחצלת.
}{
ראיתי את הדף שלך במה חדש ובאתי להגיד לך שמחר - אמנם אגיע באיחור כי זה שישי - אבל, וזה אבל חשוב - אנחנו ניפגש סוף סוף לזמן איכות מרוכז. אמן. תשמרי לי ריבוע על המחצלת.
}{
סתיו בחוץ
שלום לך.
שמי מיכל ואני מתעניינת בהקמת גן עמותת הורים ברוח אחרת, נראה לי מן הכתוב....שממש דומה לשלכם...
אני מחפשת משהו עם נסיון של גן כזה להתייעץ איתו.
נוכל לדבר?
אשמח אם תשאירי לי פרטים שלך בדף המייל שלי [email protected]
תודה רבה.
שמי מיכל ואני מתעניינת בהקמת גן עמותת הורים ברוח אחרת, נראה לי מן הכתוב....שממש דומה לשלכם...
אני מחפשת משהו עם נסיון של גן כזה להתייעץ איתו.
נוכל לדבר?
אשמח אם תשאירי לי פרטים שלך בדף המייל שלי [email protected]
תודה רבה.
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
סתיו בחוץ
תודה על ההצעה
אשמח לדבר איתך היום בטלפון כי אני מגיעה להוריי במושב ינוב שזה לא רחוק מעמק חפר.
יש מצב לדבר/להיפגש בשבת?
לקטן שלי צצה פריחה ואשמח לחוות דעתך
אני ב אפס חמש שתיים 4670045
יום נעים
נעמה
אשמח לדבר איתך היום בטלפון כי אני מגיעה להוריי במושב ינוב שזה לא רחוק מעמק חפר.
יש מצב לדבר/להיפגש בשבת?
לקטן שלי צצה פריחה ואשמח לחוות דעתך
אני ב אפס חמש שתיים 4670045
יום נעים
נעמה
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2010, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של סתיו_בחוץ*
סתיו בחוץ
דולות ונשים הריוניות יקרות
שמי סתיו, אני הומאופתית קלאסית מזה 7 שנים.
לפני שנתיים וחצי ילדתי את ביתי האהובה וחוויתי לידה נפלאה ומעצימה.
מנסיוני האישי והמקצועי אני רואה שמתן תרופה הומאופתית טובה, המותאמת באופן אישי ליולדת,
יכול מאוד לסייע במצבים של קושי פיזי או ריגשי בתהליך הלידה.
במפגש היכרות עמוקה לפני הלידה תיתגלה ותינתן התרופה שתוכל לעזור רבות לפני, בזמן ואחרי הלידה.
אני עומדת לרשותכן ומאחלת חיבור לעוצמה הפנימית ולזרימה.
שמי סתיו, אני הומאופתית קלאסית מזה 7 שנים.
לפני שנתיים וחצי ילדתי את ביתי האהובה וחוויתי לידה נפלאה ומעצימה.
מנסיוני האישי והמקצועי אני רואה שמתן תרופה הומאופתית טובה, המותאמת באופן אישי ליולדת,
יכול מאוד לסייע במצבים של קושי פיזי או ריגשי בתהליך הלידה.
במפגש היכרות עמוקה לפני הלידה תיתגלה ותינתן התרופה שתוכל לעזור רבות לפני, בזמן ואחרי הלידה.
אני עומדת לרשותכן ומאחלת חיבור לעוצמה הפנימית ולזרימה.
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2010, 21:11
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_גלית*
סתיו בחוץ
תודה על האינפורמציה על הגן, שלחתי לך אימייל עם עוד כמה שאלות.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
סתיו בחוץ
יקירה! אחרי שנים שלא נכנסתי ולא כתבתי באתר, הנה פרסמתי הודעה אחת מתחתייך בככר
מרגש למדי
אני מקבלת קצת ווייב על זואי היפיפיה מחללית מדי פעם
שולחת נשיקות וכמובן מוזמנת להתקשר לבקר או לשלוח לי חיבוק באוויר
(-:
(-:
מור (של של)
מרגש למדי
אני מקבלת קצת ווייב על זואי היפיפיה מחללית מדי פעם
שולחת נשיקות וכמובן מוזמנת להתקשר לבקר או לשלוח לי חיבוק באוויר
(-:
(-:
מור (של של)
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2007, 20:48
- דף אישי: הדף האישי של אני_צ'ה*
סתיו בחוץ
(-:
(-:
(-:
-
- הצטרפות: 12 מאי 2005, 22:58
- דף אישי: הדף האישי של חוה_בת_חיים*
סתיו בחוץ
שלום סתיו , קראתי מה כתבת על בתך אשר זוכרת את גיחתה לעולם. נפלא.
האם תוכלי לאסוף עכשיו שרבוטים /ציורים שלה ? כמובן בלי להגיד לה שאת מתכוונת לאסוף , האם תסכימי לאפשר לי לראות את מה שתאספי ?
(פיתחתי תיאוריה האומרת שילדים מעבדים את חווית ההיוולדות שלהם וזה קורה בגיל שנתיים + ועד גיל שלוש . יש סיבה מדוע זה קורה דווקא בגיל הזה ויש ציורים /שרבוטים ספציפיים אשר מופיעים בגיל זה )
אודה לך עד מאוד @}
האם תוכלי לאסוף עכשיו שרבוטים /ציורים שלה ? כמובן בלי להגיד לה שאת מתכוונת לאסוף , האם תסכימי לאפשר לי לראות את מה שתאספי ?
(פיתחתי תיאוריה האומרת שילדים מעבדים את חווית ההיוולדות שלהם וזה קורה בגיל שנתיים + ועד גיל שלוש . יש סיבה מדוע זה קורה דווקא בגיל הזה ויש ציורים /שרבוטים ספציפיים אשר מופיעים בגיל זה )
אודה לך עד מאוד @}
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2010, 21:11
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_גלית*
סתיו בחוץ
הי סתיו, ביקרנו בגן והתרשמנו ממנו מאוד מאוד. הקטנה שלך מדהימה, איזו מתיקות ומבט חושב יש לה!
עכשיו רק צריכים להחליט מה עושים עם המגורים שלנו ואז נחליט סופית לגבי הגן. מה אתכם, אתם נשארים איפה שאתם או עוברים קרוב יותר?
עכשיו רק צריכים להחליט מה עושים עם המגורים שלנו ואז נחליט סופית לגבי הגן. מה אתכם, אתם נשארים איפה שאתם או עוברים קרוב יותר?
-
- הצטרפות: 23 מאי 2008, 08:36
- דף אישי: הדף האישי של ליהי_פאי_תפוחים*
סתיו בחוץ
המון תודה על ההארה לגבי החפיפה מתחילים מ ע כשיו. (-:
-
- הצטרפות: 08 יוני 2010, 06:13
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_ת*
סתיו בחוץ
תודה
אשמח להמלצה באזור ת"א
מכירה את הגן שלכם, הייתי בו והוא עשה רושם באמת אחר...קודם כל באווירה...
אשמח להמלצה באזור ת"א
מכירה את הגן שלכם, הייתי בו והוא עשה רושם באמת אחר...קודם כל באווירה...
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2008, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של אמל_ית*
סתיו בחוץ
שלום סתיו!
אני עוקבת אחרי הגן שלכם מרחוק כבר זמן מה (אני מחפשת מקומות שהייתי שולחת אליהם את הבת שלי עוד מלפני שהיא נולדה, (-: וגם עוסקת בחינוך פתוח). ראיתי לפני זמן מה שרציתם להצמיח את הגן לכיוון בית ספר, והסתקרנתי, האם זה אכן קרה? האם אתם פותחים או מתכננים לפתוח גם בית חינוך לגילאים גדולים יותר? (ואם לא, לאן ההורים בעמק חפר שולחים את ילדיהם? )
מקווה שלא מפריע לך שנחתתי כאן עם שאלות...
שבת שלום!
אני עוקבת אחרי הגן שלכם מרחוק כבר זמן מה (אני מחפשת מקומות שהייתי שולחת אליהם את הבת שלי עוד מלפני שהיא נולדה, (-: וגם עוסקת בחינוך פתוח). ראיתי לפני זמן מה שרציתם להצמיח את הגן לכיוון בית ספר, והסתקרנתי, האם זה אכן קרה? האם אתם פותחים או מתכננים לפתוח גם בית חינוך לגילאים גדולים יותר? (ואם לא, לאן ההורים בעמק חפר שולחים את ילדיהם? )
מקווה שלא מפריע לך שנחתתי כאן עם שאלות...
שבת שלום!
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2008, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של אמל_ית*
סתיו בחוץ
הי סתיו,
תשובתך נעמה לי...
שלי תהיה בספטמבר בת שנה ושמונה. אני כרגע עסוקה בחיפוש בנרות אחר עיסוקים שיאפשרו לי להישאר איתה עוד שנה בבית (אני חד הורית, משמע העסק הפרנסתי הוא יותר מורכב (-: ). כשאני מסתכלת על משפחתונים לגיל שלה, גם הנהדרים ביניהם, עדיין קשה לי לראות את השלב הזה ביום בו כולם עייפים ועצבניים באותה רמה וכולם זקוקים לזוג ידיים ואין מספיק כאלה... כי הקרבה בצרכים של בני שנה וחצי- שנתיים היא גדולה. איך שהוא נדמה לי שכשהיא תהיה בת שנתיים וחצי, והמסגרות הרב גילאיות באמת נהיות רב גילאיות, אני אוכל יותר בקלות למצוא מקום חינוכי- ביתי כלבבי...
אני יודעת שבקרוב אני אצטרך להתמקם מחדש (פיזית , וגם בכלל) בעולם- וברור לי שאני מסתכלת כבר מעכשיו על אופציות חינוכיות בשבילה (שעשויות להיות אולי גם אופציות תעסוקתיות בשבילי) כשאני חושבת איפה הייתי רוצה לגור. חייבת להיות מסגרת אחרת בסביבה, או קהילה שמעוניינת להקים אחת כזאת. ולעבוד בבית ספר פתוח -דיאלוגי- ביתי- קהילתי- צומח, זה אחד הדברים שאני מזמנת לעצמי כשאשוב למעגל התעסוקה באופן יותר מלא.
עם זאת, כל פעם אני מגלה מחדש כמה מורכבת מלאכת ההצמחה של גנים ובתי ספר שכאלו. כמה ניסיונות מתחילים ולא ממשיכים. או קמים ונופלים. הקושי להחזיק קבוצת הורים שתתחזק מסגרת כזאת לאורך זמן, כשהדעות משתנות, והצרכים משתנים, והמשאבים משתנים... על כן אני סקרנית אל מול כל מסגרת שקמה ופועלת, בולעת סיפורים (ומדי פעם מגיעה לביקורים) (-:
אני מקווה שעוד אפגוש בכם מקרוב יום אחד...
(ברברתי לך המון. שיהיה שבוע טוב! )
תשובתך נעמה לי...
שלי תהיה בספטמבר בת שנה ושמונה. אני כרגע עסוקה בחיפוש בנרות אחר עיסוקים שיאפשרו לי להישאר איתה עוד שנה בבית (אני חד הורית, משמע העסק הפרנסתי הוא יותר מורכב (-: ). כשאני מסתכלת על משפחתונים לגיל שלה, גם הנהדרים ביניהם, עדיין קשה לי לראות את השלב הזה ביום בו כולם עייפים ועצבניים באותה רמה וכולם זקוקים לזוג ידיים ואין מספיק כאלה... כי הקרבה בצרכים של בני שנה וחצי- שנתיים היא גדולה. איך שהוא נדמה לי שכשהיא תהיה בת שנתיים וחצי, והמסגרות הרב גילאיות באמת נהיות רב גילאיות, אני אוכל יותר בקלות למצוא מקום חינוכי- ביתי כלבבי...
אני יודעת שבקרוב אני אצטרך להתמקם מחדש (פיזית , וגם בכלל) בעולם- וברור לי שאני מסתכלת כבר מעכשיו על אופציות חינוכיות בשבילה (שעשויות להיות אולי גם אופציות תעסוקתיות בשבילי) כשאני חושבת איפה הייתי רוצה לגור. חייבת להיות מסגרת אחרת בסביבה, או קהילה שמעוניינת להקים אחת כזאת. ולעבוד בבית ספר פתוח -דיאלוגי- ביתי- קהילתי- צומח, זה אחד הדברים שאני מזמנת לעצמי כשאשוב למעגל התעסוקה באופן יותר מלא.
עם זאת, כל פעם אני מגלה מחדש כמה מורכבת מלאכת ההצמחה של גנים ובתי ספר שכאלו. כמה ניסיונות מתחילים ולא ממשיכים. או קמים ונופלים. הקושי להחזיק קבוצת הורים שתתחזק מסגרת כזאת לאורך זמן, כשהדעות משתנות, והצרכים משתנים, והמשאבים משתנים... על כן אני סקרנית אל מול כל מסגרת שקמה ופועלת, בולעת סיפורים (ומדי פעם מגיעה לביקורים) (-:
אני מקווה שעוד אפגוש בכם מקרוב יום אחד...
(ברברתי לך המון. שיהיה שבוע טוב! )
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2008, 23:30
- דף אישי: הדף האישי של רוני_ושו''ת*
סתיו בחוץ
המעטפה הגיעה בשלום!
תודה רבה על תשומת הלב ועל הטרחה. זה מחמם מאד את הלב.
רוני
תודה רבה על תשומת הלב ועל הטרחה. זה מחמם מאד את הלב.
רוני
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2007, 10:10
- דף אישי: הדף האישי של הילה_של_הקריסטלים*
סתיו בחוץ
ממליצה בחום רב על שי מטאג ספורט
http://www.sport-tag.co.il/
איש עם אנרגיות טובות ואיכות מעולה של טרמפולינות! נמצא במושב סתריה, אנחנו במושב ליד אשקלון אם את רוצה לראות אותה וגם לו יש אחת בחצר (ליד צומת בילו)
http://www.sport-tag.co.il/
איש עם אנרגיות טובות ואיכות מעולה של טרמפולינות! נמצא במושב סתריה, אנחנו במושב ליד אשקלון אם את רוצה לראות אותה וגם לו יש אחת בחצר (ליד צומת בילו)
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
סתיו בחוץ
אהלן אהלן, זו את היית עם המפוזר מכפר אז"ר? (שהילד מאוד נהנה ממנו).
אכן נזכרתי בך פעמים רבות ותהיתי איך נסגור מעגל
את מוזמנת בשמחה לבוא לקחת את השטיח.
אכן נזכרתי בך פעמים רבות ותהיתי איך נסגור מעגל

את מוזמנת בשמחה לבוא לקחת את השטיח.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
סתיו בחוץ
ושולחת לך מייל עם הפרטים שלי.