עיסוי תינוקות

אנונימי

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אנונימי »

רשימה של סדנאות עיסוי תינוקות:
  • קורס העשרה לאימהות בענייני בריאות המשפחה - הקורס מקנה ידע וכלים מעשיים בסיסיים לטיפול בבעיות רפואיות שכיחות אצל ילדים ומבוגרים ואת כאמא יודעת שאת צריכה להיות : תזונאית, רופאה, מורה, מחנכת, פסיכולוגית, חובשת ומה עוד?! צרי עימנו קשר ונצרף אותך לסדנא המתקיימת באזור מגורייך 050-352258 או 04-8672894.
  • ממטולה עד ראש פינה - מעבירה סדנאות לעיסוי תינוקות בבית התינוק/ת או בביתה באזור הצפוןטל. 04-6947180.
  • גבעתיים - סדנאות לעיסוי תינוקות ובייבי יוגה בגבעתיים או בביתכם. 03-7326127 050-9718999 [email protected]
  • רוני - עיסוי לתינוקות בשיטת ורדי. השיטה גם מאבחנת ומטפלת ב: עיכוב התפתחותי, היפוטוניה, רגישות יתר ותת רגישות וכן מעקב על שלבי ההתפתחות המלאים והתקינים. לפרטים: 052-5555784
  • יעל - מעבירה סדנאות עיסוי תינוקות בביתה במבשרת או בבית מארח באיזור ירושלים ועד מודיעין. [email protected].
  • יהודית שפמן - סדנאת עיסוי תינוקות בבית עוזיאל (על יד רמלה) ובירושלים. 08-9200533.
  • כפר סבא - מתגבשת קבוצת אמהות לסדנת עיסוי תינוקות. נעמי איילון, טל' 09-7667686 nomi a1@bezeqint.net
  • יערה - סדנא מהנה ומעשירה לעיסוי תינוקות. אני מדריכה מוסמכת העמותה הבינ"ל לעיסוי תינוקות iaim. הסדנאות נערכות בביתי אשר בנוה מונוסון (ליד יהוד) או בביתך, בכל מקום בארץ.
054-5326652 {@

ראו גם עסוי לילדים
ענת_גיגר*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי ענת_גיגר* »

אני מעסה לפעמים את התינוקיו (בן חצי שנה) בהדרכת הספר "ידיים אוהבות" וספרים אחרים.
הכול טוב ויפה, פרט לעובדה שהוא לא נח בזמן העיסוי, אלא מתגלגל, מתרומם על הידיים, חוקר את המגבת וכל שאר פעולות גילוי העולם שלו.
הוא לא אוהב עיסוי בחזה, בידיים ובפנים. מעדיף עיסוי רגליים, בטן וגב.
(אני משתדלת ליצור אווירה רגועה ובמיוחד לעבוד על עצמי שאהיה נינוחה ושלווה, בידיעה שזה משפיע עליו)
הייתי רוצה שיהיה נינוח יותר ושיהנה יותר מעיסוי בשאר הגוף.

למישהו יש טיפים בנושא?
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יונת_שרון* »

אני כבר הפסקתי לעסות אותו בשכיבה עם כל הטקס -- זה פשוט משעמם מדי בשבילו. הוא דווקא מאוד אוהב את התנועות, אז מדי פעם אני עושה לו איזה תנועה או שתיים באופן מזדמן, סתם כשהוא עלי או לצדי.
אישה_אחת*
הצטרפות: 05 דצמבר 2002, 18:17

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אישה_אחת* »

אני מעסה את זיו באופן קבוע כל יום מגיל חודש. למרות שעכשיו הוא הרבה יותר זז בזמן העסוי, הוא עדיין מתמסר, השיטה היא שיש סדר קבוע לפעולות בעיסוי הוא יודע מה בא אחרי מה וכל אחיזה מה הולך לקרות וזה מקל עליו להשתחרר ולהתמסר. אם אני מבלבלת את הסדר הוא לא זורם. אם יש תרגיל שהוא אוהב ברגע שהוא קולט שהוא מגיע הוא מתחיל לצחוק. לכן נראה לי שהקביעות של כל יום עיסוי והקביעות הפעולות יגרמו לו לזרום איתך.
ענת_גיגר*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי ענת_גיגר* »

אסנת, עשית קורס עיסוי?
אני לא יודעת אם אצליח לשמור על סדר פעולות קבוע, כי כל פעם מידת הסבלנות שלו משתנה ומתאים לי לזרום עם מה שמתאים לו.

מכל מקום, עלו לי הרהורים בעקבות העניין. הסתכלתי על התמונות ב"ידיים אוהבות", של הילד ההודי שכוב על ברכי אמו, שליו ומתמסר. ולעומתו ילדי שלי תופס את קצה המגבת, מכניס לפה, מתהפך, מזדקף על הידיים, מסתכל סביב, משתעמם קצת וכו'.
(זהירות הכללות לפניך! |!|)
חשבתי לעצמי שזה בעצם דומה להבדלים בין מבוגרים מערביים למבוגרים הודיים. בעוד שמערבי חוקר, סקרן וחסר-שקט ההודי (בהכללה כמובן) פחות סקרן, שליו יותר, מקבל יותר. (עובדה שבני אירופה הגיעו להודו ולא ההיפך) ואז תהיתי לעצמי האם הנטיה הזאת של בני לסקרנות ולחוסר-שקט היא מולדת וטמונה בו בשל הגנים המערביים שמרכיבים אותו,או שמא היא נרכשת, והוא פשוט חסר שקט כי חוסר השקט שלנו, שאנחנו רכשנו מהורינו, עובר אליו.
או במלים אחרות, האם אם הודית שלווה כמו שנטלה מהספר הייתה מצליחה לעסות את בני מכף רגל עד ראש בלי שהוא יתהפך?

אמרתי שיהיו הכללות. וברור לי שיש ילדים מערביים שלווים יותר ויש פעלתנים יותר.
אבל זה במסגרת הבדיקה המתמדת שלי את עצמי, מה אני עושה, איך אני יכולה להשתפר.
איתי_שרון*
הצטרפות: 27 אוגוסט 2001, 00:51
דף אישי: הדף האישי של איתי_שרון*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי איתי_שרון* »

אנחנו הפסקנו לעסות את אור לפני כחודש וחצי, אחרי שהגענו למצב שעיסוי ממוצע נמשך 47 שניות לפני שאור היה מתהפך ומביע חוסר שביעות רצון בולט. פשוט קלטנו שהעיסוי בשלב הזה היה בשבילנו (עוד הזדמנות למשמש אותו :-) ) ולא בשבילו.
Sometimes you just have to let it go...
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי בשמת_א* »

ענת גייגר, אני בדיוק שואלת את עצמי אותן שאלות, תוך כדי קריאה מחודשת של "עקרון הרצף" לקראת השיעור של השבוע הבא.
קשה לענות.
התינוקות שלנו גדלים בעולם אלקטרומגנטי חשמלי מלאכותי.
חשמל טלביזיה מחשב רדיו טייפ דיסק מקרר חימום טלפון חוטי ואלחוטי פלאפון...
תראי כמה גלים שליליים תוקפים את הגוף שלהם.
דנה*
הצטרפות: 20 פברואר 2002, 12:42

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי דנה* »

הי ענת,

אני עשיתי עיסויים לדרור מגיל חודש וקצת ועד גיל שבעה חודשים כמעט כל יום, גם לפי הספר "ידיים אוהבות", וגם לפי קורס שעשיתי באותה רוח. הפסקתי כשראיתי שהוא כבר חסר סבלנות ומתעניין בלזוז כל הזמן. היום כשהוא כמעט בן שנתיים וחצי חזרתי לעסות מדי פעם - לפעמים הוא רוצה ומוכן להתמסר.
אין ספק שככלל, ילדים מערביים גדלים בסביבה פחות שלווה ושקטה. עם זאת, אני לא יודעת האם מהצילומים של שנטלה אפשר להסיק על ילדי ההודים באופן כללי. ראיתי וידיאו של מישהי שבאה מהודו וצילמה נשים מעסות תינוקות, והתינוקות צרחו ובכו בזמן העיסוי, והיה לי ממש קשה לראות את זה. אבל הם הודיות....
בקורס עיסוי היינו שלוש אמהות, וכל תינוק הגיב לגמרי אחרת לתנוחות השונות, לתנועות השונות, וזה גם השתנה ממפגש למפגש (היו 5 מפגשים).
אני חושבת שעיסוי יכול להיות דבר נפלא ומהנה, אם הוא מתאים לכל הצדדים כמובן.
אם את רוצה להמשיך לעסות את תינוקך, ועדיין לאפשר לו להתעניין בעולם בדרכו שלו, את יכולה להתאים את טכניקת העיסוי אליו. למשל, אם הוא מתרומם על ידיו - לעסות את הגב בעדינות, או את החזה מלמטה. אפילו רק לשים את הידיים בעדינות. או בזמן גלגול לאחוז יד או רגל לכל אורך הגלגול. במקומות שהוא לא אוהב אפשר לתת רמיזות. את החזה אפשר לעסות כשהוא עדיין לבוש מתחת לבגד, למשל. גם מגע רך ללא כח או תנועה יכול לעשות המון.
לנוח אפשר לא רק בשכיבה על הגב ללא תנועה. בעצם, האמנות הגדולה היא לדעת לנוח תוך כדי תנועה, ובכל מיני תנוחות. העיסוי או המגע המקשיב בזמן התנועה הוא עדיין כלי לתינוק לחוש את גופו, לדעת איפה מתחיל איבר ואיפה הוא נגמר, ומה הוא עושה.
בקיצור, יש הרבה אפשרויות, וכרגיל זה דורש הקשבה גדולה לתינוקות שלנו ולתחושה שלנו כמעסות.
יהודית_שפמן*
הצטרפות: 12 יוני 2002, 21:42
דף אישי: הדף האישי של יהודית_שפמן*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יהודית_שפמן* »

ענת עיסוייי לתינוקות בגיל חצי שנה שהם מתחילים להיות פעילים כל גם העיסויי, בזמן ישיבה עליך, מקלחת ,וכו.. לגבי העובדה שהוא לא אוהב עיסויים במקומות מסוימים יכול להיות ששינוי זוית של היד, אופן מגע שונה תביא תוצאה אחרת, ודווקא איפה שהם לא אוהבים שנוגעים שם צריך לטפל לא באגרסיביות.
מאחלת לך הרבה הנאה בעיסויים כי אצלי גם בגיל 4 עדיין מבקשים עיסויים
יהודית שפמן-מדריכה לעיסויי תינוקות
אישה_אחת*
הצטרפות: 05 דצמבר 2002, 18:17

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אישה_אחת* »

הי ענת, תשובה קצת במאוחר...
אני התחלתי מגיל חודש עיסוי גם מהספר "ידיים אוהבות" עם שילוב של שיאצו. אח'כ בגיל 3 חודשים התחלנו ללמוד בייבי יוגה. לפני ההנפות יש עיסוי חימום שדומה לעיסוי שבספר. אני חושבת שזיו לא משתולל בזמן העיסוי בגלל שהוא רגיל לעיסוי הזה כמו שציינתי למעלה. כי כשאני מנסה להלביש אותו הוא מתהפך , מחזיק את החיתול , בורח (בשבילו זה הרבה פחות מהנה להתלבש הוא אוהב להיות ערום)
אבל! כל ילד זה עולם ומלואו וכל אמא. אולי לא מתאים לו הסוג של העיסוי הזה, אולי תנסי עיסוי אחר, כי מה שאני הבנתי ואני לא ממוחית או מקצועית בעיסוי תינוקות, שהעיסוי מניע אותם, מזרים להם את הדם, הם ממש מרגישים אחרי העיסוי כאילו עשו ספורט. אז נראה לי כשהילד כבר מזיז את עצמו לבד הוא לא זקוק להנעה הזאת כמו בגיל חודש חודשיים.
ליאת*
הצטרפות: 14 אוקטובר 2001, 12:05

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי ליאת* »

....יהודית, האם את התקשרת אלי אתמול בנושא זה????
מרוב המולה לא הצלחתי לדלות דבר....
יהודית_שפמן*

עיסוי תינוקות

ליאת לא אני התקשרתי אליך בנושא. בכל מקרה את מוזמנת לפנות אם יש לך שאלה האי מייל שלי [email protected]
חג שמח
חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי חגית_ל* »

אחותי דווקא הצליחה לעסות את בנה במשך שנים. אבל הם גם עשו מדיטציה טרנסנדנטאלית במשך שנים אז אולי זה קשור - זה לעניין השלווה ההודית.
א*
הצטרפות: 10 פברואר 2002, 10:10

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי א* »

מאיזה גיל הכי מוקדם אפשר להתחיל לעסות? (בהנחה שתינוק נולד בחורף).
חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי חגית_ל* »

אחותי עיסתה את הגדול מגיל חודשיים עד גיל 5 שנים - למרות גילויי התנגדות מצידו ואת הקטן עד גיל 4 - שניהם פעמיים ביום.
אמא_חדשה*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2003, 17:49

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

גם אני מעסה את נריה. בהתחלה זה היה יותר מריחת שמן בין כפליי העור (במפרקים השמנמנים , מאחורי האוזניים וכ"ד) אחרי האמבטיה ונריה שעוד היה קטן לא אהב את זה כ"כ, הוא בכלל לא אהב להיות ערום השבועות הראשונים מה שהתהפך לחלוטין היום. הייתי גם עוברת בזמן הנקה על הרגליים שלו ומעסה בעדינות. כשנתקלתי ב"ידיים אוהבות" התחלתי לעבוד לפי הספר. לקח לנו לי ולנריה בערך חודש להרגיש בנוח עם העיסוי . בספר הוא כותב שעיסוי לוקח חצי שעה לי זה נראה המון זמן לתינוק. אז בהתחלה זה היה 5 דקות ואפילו פחות ועכשיו ששנינו נהנים זה מגיע אפילו לרבע שעה. תלוי במצב ברוח. אני מעסה המסאג תאילנדי ויודעת כמה חשוב המגע הזה לכן "התעקשתי" איתו. בימים שלא רצה הייתי רק מורחת שמן מהר ולאמבטיה. בימים אחרים עושה יותר. לאט לאט גיליתי איך הוא אוהב, באיזה עוצמה, איזה שיר לשיר איתו, התגמשתי תרתיי משמע: גם יותר נוח לי לשבת בישיבה הזו שאחרי הריון עם שבר (קילה) היתה לי קשה וגם מצאתי איך לשנות ולהתאים את המסאג כך שיתאים לנו. עכשיו המסאג הוא תענוג, נריה כ"כ נינוח. יש לנו סדר קבוע מסאג אמבטיה ציצי ולשון. הוא כבר מכיר את הסדר ויודע מה יבוא אחרי - ואפילו ההלבשה אחרי האמבטיה שהיתה תמיד מלווה בבכי הפכה קלה יותר, מלווה בקיטורים קלים שבאים להזכיר לי להזדרז כי הוא כבר מחכה לציצי שלו.....
emaguli*
הצטרפות: 11 נובמבר 2003, 22:33

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי emaguli* »

עיסוי תינוקות הוא מסורת עתיקה הנהוגה בתרבויות רבות ושונות בעולם.
· העיסוי מחזק את הקשר בינך ובין תינוקך.
· העיסוי מרגיע את תינוקך ומלמד אותו להשתחרר.
· העיסוי מקל על מכאובים שונים, כגון: גזים ובקיעת שיניים.
· העיסוי תורם להתפתחות תינוקך.

מתגבשת קבוצה לסדנת עיסוי תינוקות ברחובות.
המעוניינות יכולות לפנות אלי בדואל: [email protected]
יוחננ_ית*
הצטרפות: 19 מרץ 2004, 09:58
דף אישי: הדף האישי של יוחננ_ית*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יוחננ_ית* »

מי שמכיר עוד מקומות בהם מתקיימות סדנאות עיסוי תינוקות - נא להוסיף לרשימה!
יהודית_שפמן*

עיסוי תינוקות

אז אניח אתן עדכון:
בי"ם יש סדנא שנפתחת ביום חמישי בבקר
בבאר שבע ביום שני
בבית עוזיאל יש סדנא.
יש גיבוש של סדנא בחולון.
ומי שרוצה עוד פרטים מוזמן לפנות ליהודית שפמן 089200533
חלק מקורסים מעביר גלעד שפמן. יש אפשרות ליצירת קבוצות גם בצפון חדרה וכו...
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יעל* »

אני מעבירה סדנאות לעיסוי תינוקות במבשרת (או בבית מארח באיזור). הסדנא הבאה תתחיל ב13.10 בשעה 10 בבוקר.
לפרטים נוספים: יעל - 054-5648914
או דרך האתר של תינוקימא: www.tinokima.co.il
שנה טובה לכולנו!
שמיים*
הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 11:36

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי שמיים* »

הי
שאלה לי אליכם
היכן אפשר ללמוד עיסוי לתינוקות בקורס עם תעודה?
והאם מישהי מכאן ילדה עם דולפינים?
תודה
שמיים
יערת_דבש*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יערת_דבש* »

שמיים הי,
ישנה "העמותה הבינ"ל לעיסוי תינוקות"www.iaim.co.il תחפשי שם באתר את פרטיה של אסתר מרום, היא נציגת העמותה בארץ ומעבירה קורסים להדרכת עיסוי תינוקות.
עננה*
הצטרפות: 12 נובמבר 2004, 23:09

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי עננה* »

ממליצה -
בייבי-יוגה בשילוב עם עיסוי תינוקות מגיל 0 עד זחילה.
כלים מעשיים וחוויתיים להורים ולתינוק.
אני קיבלתי מזה המון בתור אמא לקשר, לביטחון וגם לשאלה: מה לעשות עם התינוק.
הם (בני וביתי) קיבלו מזה המון ומרגישים את זה בכל מיני מצבים.
ניתן לקבל את החוג במסגרת של חוגי בית
עדיף להתארגן כמה אמהות (2-5)
לפרטים נוספים 4462000-052
ענן_בעננים*
הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי ענן_בעננים* »

מחפשת המלצה לקורס לעיסוי תינוקות באיזור המרכז - רצוי רמת אפעל, רמת אילן (גבעת שמואל) והסביבה
תודה
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי מיכל* »

שלום,
גם אני מדריכת עיסוי תינוקות, בוגרת בי"ס "קשת בענן" בכפר סבא ולאחר סטאז' במחלקת ילדים בבית חולים "מאיר" בכפר סבא. במקצועי אני בוגרת עיסוי שוודי ורפואי ומומחית לעיסוי נשים בהריון. ניתן להירשם אצלי לסדנאות בעיסוי תינוקות ו/ או ילדים או לקבל הדרכה פרטית. הטלפון שלי 050-7286728.
כל טוב וברכה,
מיכל
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי מיכל* »

פרט חשוב ששכחתי לרשום-
איזור המגורים- קיבוץ צרעה- ליד בית שמש. אם תתארגן קבוצה של חברות- אני מוכנה להגיע גם לאיזורים אחרים במרכז הארץ. משך סדנא הוא בדר"כ 4 פגישות של שעה וחצי. ניתן לקיים סדנא של חצי יום שבמהלכה אעביר לכן את כל החומר (מתאים בעיקר לאמהות עסוקות במיוחד או אלה שבקרוב מסיימות את חופשת הלידה שלהן.
להתראות, מיכל
אתי_כהן_מועדים*
הצטרפות: 23 דצמבר 2004, 10:34

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אתי_כהן_מועדים* »

שלום לכל המשפחות מאיזור המרכז - ת"א, ר"ג, גבעתיים, רשל"צ והסביביה
לאחרונה סיימתי קורס להנחיית משפחות לעיסוי תינוקותיהם ולצורך קבלת תעודת הסמכה, אני מבקשת חמש משפחות עם תינוקות מגיל יום עד שנה, להנחייה בעיסוי עם מגע אוהב , משך הקורס כ-חמש פגישות בין שעה וחצי עד שעתיים, אפשרי בביתי או בביתכן (רצוי שהמפגש יהיה לפחות עם שלוש משפחות יחד), הקורס הוא חינם ללא תשלום.
כמה מילים עלי: בוגרת קורסים בפרחי בך, רפלקסולוגיה, תדמית ושפת גוף, פסיכולוגיה חברתית, כמו כן הרבה שנים מנחה כיתות עפ"י שיטת "ייעוץ הדדי - דרור".
שי מובטח לכל תינוק ותינוקת.
אשמח לקבל פניות 0577785912 או 03-6311774
יעל*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יעל* »

סדנאת עיסוי תינוקות במבשרת תתחיל ביום חמישי ה - 24.2.05 בשעה 11:30. לפרטים: 054-5648914
יערת_דבש*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יערת_דבש* »

נפתחת סדנא לעיסוי תינוקות בנוה מונוסון, ליד יהוד.
מפגש ראשון ב- 18.3, יום שישי.
אני מדריכה מוסמכת העמותה הבינלאומית לעיסוי תינוקות IAIM

כמו כן, אני פותחת סדנאות בהזמנה ובבית לקוחות.
050-2020983

זו סדנא מהנה במיוחד להורים, וחשובה לתינוקות.
עם דגש על מגע ותקשורת.
לגעת_באהבה*
הצטרפות: 20 מרץ 2005, 14:06

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי לגעת_באהבה* »

לגעת באהבה – סדנת עיסוי תינוקות וראשית הורות באיזור הדרום (באר שבע והסביבה)

מפגשי אימהות ותינוקות אישיים או בקבוצות קטנות.

בין הנושאים: עיסוי תינוקות, רפלקסולוגיה לטיפול בבעיות שכיחות, ועוד.

אימהות לתינוקות מגיל אפס ועד גיל זחילה מוזמנות.
  • ניתן להזמין את הסדנה כמתנה ליולדת.
את הסדנה מעבירה רפלקסולוגית, מדריכה עיסוי תינוקות ומדריכת קבוצות אימהות ותינוקות.

לקבלת פרטים נוספים והרשמה דוא"לlagaat beahava@hotmail.co.il
אדוה_מתמוז*
הצטרפות: 23 מרץ 2005, 19:55

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אדוה_מתמוז* »

"מגע של זהב"
סדנא בת 5 מפגשים המשלבת לימוד של טכניקות מגע וטיפול בתינוקות.

הסדנא תועבר ע"י הדר סלע, מטפלת מוסמכת ברפואה סינית וטווינה, מאמנת כושר ואמא לנטע.
הטכניקות מבוססות על:
  • רפואה סינית.
  • טווינה – פיזיותרפיה סינית.
  • רפלקסולוגיה – טיפול במגע דרך כפות הרגליים.
  • עיסוי תינוקות.
יתקיים בתמוז, מושב בית חנן (בין נ"צ לראשון לציון). לפרטים: [email protected]
תלמה*
הצטרפות: 29 יולי 2003, 22:57

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי תלמה* »

אתר שיש בו סדנאות של עיסוי תינוקות ובייבי יוגה
"תותי" www.tooty.co.il
יעל*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יעל* »

עברנו לרמת רזיאל. אני פותחת סדנאת עיסוי תינוקות בביתנו החדש בשבוע הבא. חמישה מפגשים של עיסוי וגם קצת בייבי יוגה.
פרטים: 077-4400144
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אפרת* »

סדנא לעיסוי תינוקות תפתח בעזרת ה' ביום ד', 9/11 בשעה 16.30 בכפר מעש(בין פתח תקוה לקרית אונו).
הסדנא מתאימה להורים ותינוקות עד לגיל זחילה, ותערך במשך 5 מפגשים בני 1-1.5 שעות. מועברת ע"י מדריכה מוסמכת מטעם העמותה לעיסוי תינוקות.
פרטים נוספים והרשמה בטלפון : 050-8813477 אפרת.
רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי רונית* »

אני מחפשת שמן שמתאים לעיסוי תינוקות שיכול להחליף את השמן של בייבי טבע -
אנחנו מאוד אוהבים את הריח וההשפעה ופחות את המחיר.
תודה
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

שמן שקדים עם 3 טיפות שמן לבנדר.
רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי רונית* »

תודה רבה :-)
פנינה*
הצטרפות: 11 נובמבר 2003, 09:37

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי פנינה* »

ניפתחת סדנת עיסוי תינוקות ביום חמישי 4-5.06 בשעה 10:00ב"קרוסלה"- מרכז לחוגים וסדנאות בשוהם
טל 052-5702696
03-9732322
הסדנא מורכבת מ- 5 מיפגשים בני כ שעה וחצי על אחד
מחיר הסדנא 300 ש"ח . נותרו 2 מקומות פנויים
קרין*
הצטרפות: 27 ינואר 2005, 00:42

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי קרין* »

נפתחות סדנאות שפת הטף ועיסוי תינוקות
בשכונת המשתלה בצפון ת"א באוירה אינטימית וחמה עם מדריכה מדהימה www.shellywohl.com
לפרטים 054-5729795
אמא_של_אביב*
הצטרפות: 29 אוגוסט 2006, 16:20

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אמא_של_אביב* »

סדנה מעולה לעיסוי תינוקות - אני ובני אביב בן ארבעת החודשים עברנו סדנה מד-הי-מה לעיסוי תינוקות, ב"קאלימה", מושב עין ורד. המקום הוא בית-קפה-מסעדה+ אולם גדול , לבן ומקסים, המשמש גם לקורסי עיסוי תינוקות. האוירה במקום נפלאה, והמקום כולו מבוסס על ערכי המשפחה וההורות. לגבי קורס העיסוי- הקורס מועבר ע"י טל, מדריכת עיסוי מוסמכת ומרפאה טבעית (יהמטפלת גם במסגרת קופ"ח מכבי), בעלת ידע עצום במגוון נושאים הקשורים לתינוקות, רפואה טבעית, הורות, הנקה ועוד...בעלת אישיות מרגיעה ונהדרת. כל הקורס ( 6 מפגשים) עבר באוירה מופלאה, עם יחס אישי לכל תינוק ( לטל יש עוזרת בשם ויקי שממש עושה נפלאות עם תינוקות לא רגועים).גם המחיר- נהדר וזול לעומת קורסים דומים המועברים במקומות אחרים. בני סבל מטונוס שרירים מעט גבוה, וטל, בסבלנות אין-קץ, הנחתה אותנו צעד צעד ... תוך שני שיעורים הוא כבר שכב על הבטן פרקי זמן ארוכים, הצליח להתהפך לבדו .. ממש מרגישים שיפור ממפגש למפגש. לסיכום- ממולץ בחום וכיף ענק!!! אשמח לענות על שאלות לכל המעוניינת בפורום זה
שמש_בבטן*
הצטרפות: 04 דצמבר 2005, 13:25
דף אישי: הדף האישי של שמש_בבטן*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי שמש_בבטן* »

סדנאת עיסוי תינוקות תפתח ביום שני הקרוב במבשרת ציון, במרכז לגיל הרך.
הסדנא בת חמישה מפגשים מועברת בגישה ייחודית המשלבת תרגילים מהבייבי יוגה.
פרטים נוספים בדפבית או במרכז לגיל הרך - 02-5700489
איילת*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי איילת* »

מחפשת סדנא לעיסוי תינוקות לחברתי ובתה הקטנה באזור גבעת זאב ירושלים? מישהו מכיר?
איילת
[email protected]
ציפי_ביביוגה_0528414388*
הצטרפות: 23 ינואר 2008, 12:18

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי ציפי_ביביוגה_0528414388* »

סדנת עיסוי תינוקות ובייביוגה תיפתח במושב עין איילה שבחוף הכרמל .הסדנה בת 8 מפגשים כשעה בבוקר
לתינוקות מלידה עד זחילה.בקבוצה קטנה ואינטימית
סדנה נוספת תיפתח גם בחיפה.
לפרטים נוספים ולהצטרפות ציפי 0528414388
[email protected]
יעלה*
הצטרפות: 23 יוני 2002, 16:23

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יעלה* »

אני עושה עיסוי למתוק (בן 5 חודשים) מגיל חודש. לא עשיתי סדנא, קראתי קצת באינטרנט, למדתי קצת מסאז' בהודו, ו... אני עושה לפי הרגש.
כרגע שנינו מאוד נהנים.
יש לי 2 שאלות:
כדאי לי לקחת קורס? יש דברים ספציפים שאני צריכה לדעת?
ולשאלה שמציקה לי במיוחד- אני תמיד עושה לו מסאז' אחרי האמבטיה. יצא לי לדבר על זה עם חברה שלי,
והיא אמרה לי מזועזעת כולה שחייבים לעשות מסאז' לפני האמבטיה כדי לשטוף את השמן.
זה באמת משנה? הוא תמיד בוכה בסוף העיסוי כשמלבישים אותו,
אבל תמיד שייכתי את זה לזה שהוא אוהב להיות ערומקו, וגם שהוא לא אוהב שנגמר המסאז'.
יכול להיות שזה לא נעים המגע של הבגד על עור משומן?
יהודית_שפמן*

עיסוי תינוקות

יעלה- אם כדאי לקחת קורס הקורס יכול לתת לך כיון למגע מכון. מניסיון שהעברתי סדנאות הרבה אמהות שעשו עיסויים ללא קורס קיבלו מידע נוסף אבל זה לא מחייב.
אין בעיה לעשות עיסויי אחרי לפני אמבטיה ומתי שאת רוצה הכי חשוב שלך ולתינוק נוח. במידה ואת חושבת שהבכי משמן את יכולה לנסות בסוף העיסויי לקחת מגבת ולנגב אותו,
בהצלחה
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

יעלה-
אני תמיד עושה עיסוי אחרי האמבטיה, מתחילה מקדימה ואז משכיבה על הבטן, וכשרוצה להלביש משכיבה שוב על הגב. כך המגבת סופגת את עודפי השמן באופן טבעי.
עכשיו- תלוי באיזה שמן את משתמשת. אם את משתמשת בשמן טבעי צמחי מכבישה קרה (בגיל הזה הכי מומלץ- זרעי ענבים או שקדים) אז זה מעולה ובריא ונפלא. אם חלילה וחס את משתמשת בשמנים סינטטיים ('שמן תינוקות, ג'ונסון אנד ג'ונסון וכו') אז עדיף שתחליפי את השמן דחוף.
בקיצר- אין שום בעיה להישאר עם שמן טוב על הגוף, ואפילו רצוי.
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

אני עושה בבוקר לפני האמבטיה ולא בגלל השמן, ברובו הוא נספג כבר בגוף ומנוגב על הגוף/בגדים שלי, הגישה היא שההרפיה במים מסיימת את תהליך השחרור שהחל בעיסוי. אני עושה לו עיסוי מ"ידים אוהבות"+תוספות שלמדתי פה ושם ואחר כך ממשיכים לאסנות של בייבי יוגה כך שאמבטיה לאחר מכן היא ממש מתנה לגוף ולנפש. כל זאת לפני יניקת הבוקר ז"א על בטן ריקה (הוא גם לא רעב עדיין כך שזה ממש זמן מעולה ליוגה). אחר כך במהלך היום אני ממשיכה מדי פעם עם תנועות עיסוי על יבש וכן תרגילי יוגה ללא סדר מיוחד כחלק ממשחק ומגע כולל. תענוג. עדיין גם אצלי הוא בוכה מרות כשאני מלבישה אותו (רק חולצה בשאר הוא נשאר ערומכו|לו|) ולדעתי זה מחמת הניג'וס. פעם חשבתי שהוא כבר עייף/רעב ובאמת הוא היה נרדם אחרי היניקה אבל לאחרונה הוא ממש מתעורר אחריה לשעת משחק רגועה וגם אם אני מניקה אותו קודם להלבשה הוא עדיין כועס כשאני מלבישה אותו. תבדקי את עצמך, תנסי ככה וככה וגם ככה ואז תגלי מה מציק לו או יותר נכון מה לא זורם אצלו נכון ואם יש ברירה לעשות אחרת ולהתנצל אם לא הוא יבין ויסלח(אוטוטו קיץ אמיתי, בגדים ללא ספק יהיו מיותרים גם בבוקר מוקדם).
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

שכחתי- גם אצלי הוא בוכה בהלבשה. הם פשוט לא אוהבים את זה..
יעלה*
הצטרפות: 23 יוני 2002, 16:23

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי יעלה* »

תודה תודה תודה על כל העצות המבורכות.
ניסיתי עיסוי לפני האמבטיה, לא יודעת למה, מרגיש לי פחות כיף.
יאללה, נשארת עם השגרה שהתחלנו בה!
והוא אכן עדיין בוכה כשמלבישים אותו... צודק...
תודה!
אמא_של_קסם*
הצטרפות: 24 אוגוסט 2007, 13:12
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_קסם*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אמא_של_קסם* »

פשוט מדהים מה שעיסוי תינוקות עושה - בני בן שלוש, עיסיתי אותו כשהיה תינוק ועד היום אני רואה את ההשכלות החיוביות! ממליצה כל כך!
אמא_מסאז'*
הצטרפות: 18 יוני 2013, 15:33

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אמא_מסאז'* »

שאלה על כתם של שמן שקדים:
שמן שקדים מהמסאז' של הקטנה נשפך על המדים של האיש. תגידו- כולה מדים, אבל בשבילו זה אסון כבד. הכתם לא יורד בכביסה (בניגוד לשמן רובים למשל). מה עושים? רעיונות? תודה!
רויטל*
הצטרפות: 24 פברואר 2003, 13:10

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי רויטל* »

הי רצתי לברר לגבי קורס עיסוי לתינוקות באיזור המרכז ; יהוד . האם ידוע לכן על פתיחת קורס זה ?הבן שלי בן חודשים . תודה רבה
אמא_לתאומים*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2006, 12:29
דף אישי: הדף האישי של אמא_לתאומים*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי אמא_לתאומים* »

מחפשת המלצה לשמן לעיסוי - נטול ריח, ולא שמן שקדים.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

עיסוי תינוקות

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שמן זרעי ענבים - יש לו ריח אבל כמעט לא מורגש (מתקתק ונעים כשממש מתאמצים להריח) . הוא מאד קליל ונספג מהר. אם לא יסתדר לעיסוי אפשר לבשל איתו
שליחת תגובה

חזור אל “פה, שיניים וחניכיים - טבעי”