קרן גדולה
-
- הצטרפות: 21 מאי 2008, 23:16
- דף אישי: הדף האישי של קרן_גדולה*
קרן גדולה
אמא של רני המתוקה שזה מכבר חגגנו לה שנה. עברנו השבוע לחולון מחפשים חברים חדשים , נשמח להכיר...0524440001
קרן גדולה
שלום קרן, ברוכה הבאה לחולון.
לי קוראים טליה ויש לי ילדה בת שנה וחודש וגם אנחנו מחולון כשנה בערך. נשמח להכיר אתכם ולהתחבר. הכרתי עוד זוג נחמד עם ילד בן שנה וחצי דרך האתר שישמחו גם כן להכירך.
שמתי לב לאחרונה שלחולון מתחילים לאגיע זוגות צעירים פליטי תל אביב וגם צומח דור חדש השונה מן הסטיגמה של חולונים טיפוסיים.
אני בטוחה שיש עוד כמה חולונים שמסתתרים כאן באתר והגיע הזמן להתאחד ולעשות איזה מפגש אמהות.
לי קוראים טליה ויש לי ילדה בת שנה וחודש וגם אנחנו מחולון כשנה בערך. נשמח להכיר אתכם ולהתחבר. הכרתי עוד זוג נחמד עם ילד בן שנה וחצי דרך האתר שישמחו גם כן להכירך.
שמתי לב לאחרונה שלחולון מתחילים לאגיע זוגות צעירים פליטי תל אביב וגם צומח דור חדש השונה מן הסטיגמה של חולונים טיפוסיים.
אני בטוחה שיש עוד כמה חולונים שמסתתרים כאן באתר והגיע הזמן להתאחד ולעשות איזה מפגש אמהות.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
קרן גדולה
גדולה!! ויקרה לי כל כך
תודה רבה. כן חגגנו לי אתמול והיה כיף על גבול ההזוי...
עכשיו בבית עם הילדים ועוד 3 ילדים גדולים מהמושב שבאו לבקר
מאחלת חג שמח
שולחת המון אהבה וגעגועים
מאמינה שניפגש בקרוב, איפשהוא....
שמחה לקרוא על החדשות הטובות
שיהיו רק כאלה
סבלנות לכם ולנו
והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
נדבר
לא יודעת אם עדכנתי אותך בכל העדכונים, נראה לי שרציתי לתת לך את המקום שלך ולא לדחוף את עצמי.
אוהבת
לילך
תודה רבה. כן חגגנו לי אתמול והיה כיף על גבול ההזוי...
עכשיו בבית עם הילדים ועוד 3 ילדים גדולים מהמושב שבאו לבקר
מאחלת חג שמח
שולחת המון אהבה וגעגועים
מאמינה שניפגש בקרוב, איפשהוא....
שמחה לקרוא על החדשות הטובות
שיהיו רק כאלה
סבלנות לכם ולנו
והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
נדבר
לא יודעת אם עדכנתי אותך בכל העדכונים, נראה לי שרציתי לתת לך את המקום שלך ולא לדחוף את עצמי.
אוהבת
לילך
קרן גדולה
בכיף, מאיפה אתם בחולון? אנחנו גרים בתחילת רחוב אילת.
קרן גדולה
טרם הוחלט אם יש מפגשים באופן קבוע כאן בעיר. היה מפגש אחד בינתיים באולם הספורט ע"ש קליין בבית הספר הקרוב לרחוב רמב"ם. היינו רק שתי אמהות חולוניות השאר מכל מיני מקומות שהיו נפגשות באופן קבוע במקום אחר שנסגר וכרגע מחפשות אופציה אחרת להתמקם בה.
לא יודעת עדיין מה יחליטו, היה להם איזה מפגש בתל אביב השבוע ונראה מה יהיה בהמשך.
לפרטים מדוייקים יותר דברי עם מירב.ב שהיא אגב מחולון.
בלי קשר אפשר להפגש איפושהו ואף לצרף עוד חברה שהכרתי כאן באתר ולה בן בגיל שנה וחצי ולהתערבב לאט לאט עם עוד אמהות.
לא יודעת עדיין מה יחליטו, היה להם איזה מפגש בתל אביב השבוע ונראה מה יהיה בהמשך.
לפרטים מדוייקים יותר דברי עם מירב.ב שהיא אגב מחולון.
בלי קשר אפשר להפגש איפושהו ואף לצרף עוד חברה שהכרתי כאן באתר ולה בן בגיל שנה וחצי ולהתערבב לאט לאט עם עוד אמהות.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
קרן גדולה
גדלדולת
אני משתמשת בקושיז ומאד אוהבת
יש הרבה מה לקרוא בדף - חיתולים רב פעמיים ביקורת ומשם להשכיל מנסיונן של אחרות
לי טוב עם מה שיש לי
חזרנו מחופש בדרום ומתכננים סופ"ש הזה להצפין
החגים מהנים ומעייפים
איך אתם?
אני משתמשת בקושיז ומאד אוהבת
יש הרבה מה לקרוא בדף - חיתולים רב פעמיים ביקורת ומשם להשכיל מנסיונן של אחרות
לי טוב עם מה שיש לי
חזרנו מחופש בדרום ומתכננים סופ"ש הזה להצפין
החגים מהנים ומעייפים
איך אתם?
קרן גדולה
פתחנו דף, מפגשים באזור חולון בת ים.
כפי הנראה הפארק שהצעת ליד הערייה נח להגעה גם מבחינתי וגם לשירי ולך.
אז כנראה ששם נפגש הפעם.
כפי הנראה הפארק שהצעת ליד הערייה נח להגעה גם מבחינתי וגם לשירי ולך.
אז כנראה ששם נפגש הפעם.
קרן גדולה
ספרי לי קצת על הפרויקט במתנ"ס גולדה. זה בחולון?
-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
קרן גדולה
היי קרן,
קודם כל אני מקווה שנתראה ביום שלישי הזה - אנחנו בטוח באים הפעם
... בימים הבאים אני אקפיץ את דף המפגשים הרבה, ואני מקווה שתהיה יותר היענות.
בקשר לגנימא - האם יהיה מדובר בקבוצה קבועה? התחייבות כלשהי? אני מניחה שהפעילות היא חינם, אחרת היה כתוב במודעה.
לנו אישית השעות מתאימות בסיוג קל - עילאי בד"כ נרדם לשנת צהריים בסביבות 11, אז נצטרך לראות איך אנחנו מתארגנים סביב העניין הזה.
בכל אופן אני אשמח שתספרי לי כמה שיותר פרטים. את יכולה לחכות עם זה ליום שלישי, אני יודעת שלאף אחת מאיתנו אין יותר מדי שעות מחשב...
שבת שלום! @}
קודם כל אני מקווה שנתראה ביום שלישי הזה - אנחנו בטוח באים הפעם

בקשר לגנימא - האם יהיה מדובר בקבוצה קבועה? התחייבות כלשהי? אני מניחה שהפעילות היא חינם, אחרת היה כתוב במודעה.
לנו אישית השעות מתאימות בסיוג קל - עילאי בד"כ נרדם לשנת צהריים בסביבות 11, אז נצטרך לראות איך אנחנו מתארגנים סביב העניין הזה.
בכל אופן אני אשמח שתספרי לי כמה שיותר פרטים. את יכולה לחכות עם זה ליום שלישי, אני יודעת שלאף אחת מאיתנו אין יותר מדי שעות מחשב...
שבת שלום! @}
קרן גדולה
הי קרן!
אנחנו מכירים?
שאלת אותי לגבי צירוף פלאייר. אז מה שאת צריכה זה 1. לשים את הפלייר באינטרנט במקום איכסון חינמי (אני משתמש ב WEBSHOTS)
יום טוב!
אנחנו מכירים?
שאלת אותי לגבי צירוף פלאייר. אז מה שאת צריכה זה 1. לשים את הפלייר באינטרנט במקום איכסון חינמי (אני משתמש ב WEBSHOTS)
- להעתיק משם משהו שנקא "DIRECT LINK"
- להדביק אותו בהודעה של הפורומים כאן.
יום טוב!
-
- הצטרפות: 18 יולי 2008, 15:29
- דף אישי: הדף האישי של ש_י_ר_י*
קרן גדולה
היי קרן,
הימים שלנו נעשו מאוד אינטנסיביים ואין לנו דקה פנויה. כמו שכבר כתבתי גם ככה בקושי הצלחנו לפנות זמן למפגש ועכשיו זה פשוט בלתי אפשרי...
אני שמחה מאוד שיש היענות! כל הכבוד לך. מקווה שנתראה מתישהוא @}
הימים שלנו נעשו מאוד אינטנסיביים ואין לנו דקה פנויה. כמו שכבר כתבתי גם ככה בקושי הצלחנו לפנות זמן למפגש ועכשיו זה פשוט בלתי אפשרי...
אני שמחה מאוד שיש היענות! כל הכבוד לך. מקווה שנתראה מתישהוא @}
קרן גדולה
שלום קרן,
נפגשנו בעבר בפארק בחולון באחד הניסיונות לארגן מפגש אמהות בעיר...
אני מופיעה בדף שלך בשם אם אוהבת אבל משום מה כבר לא מופיעה באתר עקב אי שימוש בדף כנראה..
אני מעוניינת בפתיחתו של גן אנטרופוסופי בחולון. הקטנה שלי כבר בת שנתיים ושמונה וטרם נרשמה לגן לשנה הבאה.
צרי איתי קשר במייל talya oz@walla. com
טליה.
נפגשנו בעבר בפארק בחולון באחד הניסיונות לארגן מפגש אמהות בעיר...
אני מופיעה בדף שלך בשם אם אוהבת אבל משום מה כבר לא מופיעה באתר עקב אי שימוש בדף כנראה..
אני מעוניינת בפתיחתו של גן אנטרופוסופי בחולון. הקטנה שלי כבר בת שנתיים ושמונה וטרם נרשמה לגן לשנה הבאה.
צרי איתי קשר במייל talya oz@walla. com
טליה.