רסק ירוק

ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

אני לא חושבת שאני מאבדת את כל הסיבים. אני מאבדת רק את החבלים שלא נטחנים טוב ומעצבנים את הלשון (וכשהלשון עצבנית זה משפיע גם עלי). לא ככה?
טוחנת הרבה זמן ועדיין בסוף בסינון יש לי שמיכות קטנות במסננת (בדומה לתוצר של מסחטת עשב חיטה).
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

ה עוגיה שלום - הסיבים בדגנים (עשבים) קשים יותר ונוטים להתקע בגרון - לכן הם לא בחירה פופלרית לרסק ירוק.. ויותר בחירה למיץ. מיץ ורסק זה שני יצורים שונים עם תפקידים שונים.. אבל בהחלט אפשר לעשות מה שאת עושה ולהשתמש במיץ ירוק כנוזל ברסק. ישנה חשיבות גדולה לסיבים ברסק ועושה רושם שהבלנדר שלך לא קוצץ אותם מספיק.. ממליץ לעשות את הסינון רק לדגנים, לכף אווז הסיבים מאד עדינים חבל לסנן. בדומה ליוגורט, תמלאי את הבלנדר רק בירוקים וקצת נוזלים או פירות בהתחלה כדי שהערבול והחיתוך יהיו אפקטיביים יותר ורק אז תוסיפי את שאר הפירות והמים. כל טוב.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

ה עוגיה שלום - הסיבים בדגנים (עשבים) קשים יותר ונוטים להתקע בגרון - לכן הם לא בחירה פופלרית לרסק ירוק.. ויותר בחירה למיץ. מיץ ורסק זה שני יצורים שונים עם תפקידים שונים.. אבל בהחלט אפשר לעשות מה שאת עושה ולהשתמש במיץ ירוק כנוזל ברסק. ישנה חשיבות גדולה לסיבים ברסק ועושה רושם שהבלנדר שלך לא קוצץ אותם מספיק.. ממליץ לעשות את הסינון רק לדגנים, לכף אווז הסיבים מאד עדינים חבל לסנן. בדומה ליוגורט, תמלאי את הבלנדר רק בירוקים וקצת נוזלים או פירות בהתחלה כדי שהערבול והחיתוך יהיו אפקטיביים יותר ורק אז תוסיפי את שאר הפירות והמים. כל טוב.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

התגלגל אליי עוד מאמר על רסק ירוק (המחבר קורא לזה סלט מרוסק) - http://www.ccmhi.org/BigBenefitsofBlendedSalad.htm
מדבר על היתרונות שבריסוק לעומת סחיטה (מיץ), ומביא אי אילו הצהרות מעניינות (כמו הפוטנציאל ל B12 מתסיסה של סיבים תזונתיים מסוימים במעיים), כרגיל ללא שום "מקור" או "הפנייה" בנושא.. מה שבשבילי לא פוסל את האמירות - אלא גורם לי להבין שזה מבוסס על ידע מצטבר ולא מסודר והגיון מסוים ואישי.. או שפשוט לא היה לו כוח לכתוב את המקורות כי ממילא רוב האנשים לא בודקים את זה ומסתפקים בהצהרות עם מספיק נחרצות.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

התגלגל אליי עוד מאמר על רסק ירוק (המחבר קורא לזה סלט מרוסק) - http://www.ccmhi.org/BigBenefitsofBlendedSalad.htm
מדבר על היתרונות שבריסוק לעומת סחיטה (מיץ), ומביא אי אילו הצהרות מעניינות (כמו הפוטנציאל ל B12 מתסיסה של סיבים תזונתיים מסוימים במעיים), כרגיל ללא שום "מקור" או "הפנייה" בנושא.. מה שבשבילי לא פוסל את האמירות - אלא גורם לי להבין שזה מבוסס על ידע מצטבר ולא מסודר והגיון מסוים ואישי.. או שפשוט לא היה לו כוח לכתוב את המקורות כי ממילא רוב האנשים לא בודקים את זה ומסתפקים בהצהרות עם מספיק נחרצות.
מורינגה_רותמית*
הודעות: 355
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

רסק ירוק

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

עישוב בוקר בגינת הירק ואז רסק מכל מה שעישבתי שהוא לא חרדל.
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
מורינגה_רותמית*
הודעות: 355
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

רסק ירוק

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

עישוב בוקר בגינת הירק ואז רסק מכל מה שעישבתי שהוא לא חרדל
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?

עושים לנו כאב בטן.
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?

עושים לנו כאב בטן.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

כדאי לטעום את הירוקים מדי פעם ולבחון אותם מבחינת עקרון המשיכה (ראו עקרונות וחוקים בשרות לקטים).. את הירוקים שטעימים לאכול יותר, ואת הירוקים שפחות טעימים, לאכול פחות וכאן גם חשוב עקרון הקצב - ירוקים פחות טעימים (חריף\מר) אבל אכילים, אפשרי שהם טעימים אם אוכלים אותם לאט מספיק.

אני (ונראה שרבים אחרים..), טעים לי חרדל רק אם זה לאט מאד. לכן גם אני לא בוחר בו ברסק ירוק.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

כדאי לטעום את הירוקים מדי פעם ולבחון אותם מבחינת עקרון המשיכה (ראו עקרונות וחוקים בשרות לקטים).. את הירוקים שטעימים לאכול יותר, ואת הירוקים שפחות טעימים, לאכול פחות וכאן גם חשוב עקרון הקצב - ירוקים פחות טעימים (חריף\מר) אבל אכילים, אפשרי שהם טעימים אם אוכלים אותם לאט מספיק.

אני (ונראה שרבים אחרים..), טעים לי חרדל רק אם זה לאט מאד. לכן גם אני לא בוחר בו ברסק ירוק.
מורינגה_רותמית*
הודעות: 355
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

רסק ירוק

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

אבל כשהוא לא מרוסק המרקם שלו לא נעים בפה.
מבושל, אולי? (בסדר, אופק, לא אצלך...)
מורינגה_רותמית*
הודעות: 355
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

רסק ירוק

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

אבל כשהוא לא מרוסק המרקם שלו לא נעים בפה.
מבושל, אולי? (בסדר, אופק, לא אצלך...)
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

יש חרדלים עם מרקם כמו רוקט ויש כאלה זרזיפיים יותר שאני מעדיף לאכול אותם עלה אחד + 5 עלי חוביזה בסנדוויץ' כזה עם קצת חמציצים.. ולא ברסק.

מרקם זה בהחלט חלק מהטעם... גם הטמפ' דרך אגב. ידעתם שמזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

יש חרדלים עם מרקם כמו רוקט ויש כאלה זרזיפיים יותר שאני מעדיף לאכול אותם עלה אחד + 5 עלי חוביזה בסנדוויץ' כזה עם קצת חמציצים.. ולא ברסק.

מרקם זה בהחלט חלק מהטעם... גם הטמפ' דרך אגב. ידעתם שמזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
מורינגה_רותמית*
הודעות: 355
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

רסק ירוק

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

מזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
נכון! נראה לי שהקור מקפיא לנו קצת את בלוטות הטעם.
מורינגה_רותמית*
הודעות: 355
הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14

רסק ירוק

שליחה על ידי מורינגה_רותמית* »

מזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
נכון! נראה לי שהקור מקפיא לנו קצת את בלוטות הטעם.
איילת*
הודעות: 426
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

רסק ירוק

שליחה על ידי איילת* »

לפני כמה ימים אספתי: הרבה כף אווז, חוביזה, ריג'לה, מעט עלי סביון ועלי קטן אחד של גדילן. באתי הביתה. מחצי עם אפרסמון ותמרים עשיתי רסק. את החצי השני שמרתי לפעם אחרת. היום השתמשתי בחצי השני שכלל את העלה הקטן של הגדילן עם אגס ותמרים. איך שסיימתי לשתות הרגשתי צריבה חזקה באיזור מקלעת השמש. הצריבה הפכה להרגשה לא נעימה בכל הגוף, בחילות קצת סחרחורת וקצת כאב בטן. שתיתי הרבה מים. אחרי שעה שעה וחצי עבר. מישהו יודע מה מה זה היה? אולי השתרבב לרסק עלה אחר? כשהיצעתי לבת שלי מהרסק היא טעמה ומיד אמרה איחס... החושים שלה עבדו.
איילת*
הודעות: 426
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

רסק ירוק

שליחה על ידי איילת* »

לפני כמה ימים אספתי: הרבה כף אווז, חוביזה, ריג'לה, מעט עלי סביון ועלי קטן אחד של גדילן. באתי הביתה. מחצי עם אפרסמון ותמרים עשיתי רסק. את החצי השני שמרתי לפעם אחרת. היום השתמשתי בחצי השני שכלל את העלה הקטן של הגדילן עם אגס ותמרים. איך שסיימתי לשתות הרגשתי צריבה חזקה באיזור מקלעת השמש. הצריבה הפכה להרגשה לא נעימה בכל הגוף, בחילות קצת סחרחורת וקצת כאב בטן. שתיתי הרבה מים. אחרי שעה שעה וחצי עבר. מישהו יודע מה מה זה היה? אולי השתרבב לרסק עלה אחר? כשהיצעתי לבת שלי מהרסק היא טעמה ומיד אמרה איחס... החושים שלה עבדו.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?

טעמת את מה שליקטת לפני ששמת בשקית/תיק?
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?

טעמת את מה שליקטת לפני ששמת בשקית/תיק?
איילת*
הודעות: 426
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

רסק ירוק

שליחה על ידי איילת* »

עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?
אני מדברת על העלים הירוקים. הם מלאים ברזל ומאד מומלצים. ואם מדברים על סביונים, מה עם עלי חרצית? טעמתי ולא היה משהו...
כל דבר שקטפתי טעמתי. ובאמת היה כף אוז אחד שעורר חמיצות צריבתית . מה שהרגשתי הבוקר היתה הגדלה פי כמה של אותה תחושה. אבל אני משוכנעת שזה היה כף אווז. יש צמח אחר שמאד דומה לו ובלתי אכיל? ואולי הגדילן? בשנה שעברה עשיתי רסק מהרבה גדילן וביתי התלוננה על כאב בטן אח"כ. מאז לא נגעתי בו עד השנה ועד עכשיו לא היו בעיות.
איילת*
הודעות: 426
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

רסק ירוק

שליחה על ידי איילת* »

עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?
אני מדברת על העלים הירוקים. הם מלאים ברזל ומאד מומלצים. ואם מדברים על סביונים, מה עם עלי חרצית? טעמתי ולא היה משהו...
כל דבר שקטפתי טעמתי. ובאמת היה כף אוז אחד שעורר חמיצות צריבתית . מה שהרגשתי הבוקר היתה הגדלה פי כמה של אותה תחושה. אבל אני משוכנעת שזה היה כף אווז. יש צמח אחר שמאד דומה לו ובלתי אכיל? ואולי הגדילן? בשנה שעברה עשיתי רסק מהרבה גדילן וביתי התלוננה על כאב בטן אח"כ. מאז לא נגעתי בו עד השנה ועד עכשיו לא היו בעיות.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

מוזר. לגבי צמח שדומה לכף האווז, יש משהו, והוא דומה גם לחרצית (מבחינת הפרחים שיש בצמח הבוגר) והוא ממש לא טעים. לא ממש דומה, אבל אם את לא מאומנת אז את עלולה להתבלבל.

אגב, גדילן זה הירוק הכי טעים שטעמתי ברסק עד כה. מוזר לי שהוא עושה בעיות אם בכלל.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

מוזר. לגבי צמח שדומה לכף האווז, יש משהו, והוא דומה גם לחרצית (מבחינת הפרחים שיש בצמח הבוגר) והוא ממש לא טעים. לא ממש דומה, אבל אם את לא מאומנת אז את עלולה להתבלבל.

אגב, גדילן זה הירוק הכי טעים שטעמתי ברסק עד כה. מוזר לי שהוא עושה בעיות אם בכלל.
איילת*
הודעות: 426
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

רסק ירוק

שליחה על ידי איילת* »

איך משהו שדומה לחרצית יכול להיות דומה לכף אווז? והצמח הלא טעים נראה בדיוק כמו כף אווז. זה מוזר. איפה שליקטתי יש הרבה קיקיון אני מקווה שלא אספתי איזה נבט... שמתי לב שאתה אוהב גדילן. מעניין שאנשים שלא מורגלים ברסק לא אהבו אותו. לי זה לא משנה למרות שהמועדפים זה חוביזה וריג'לה.
איילת*
הודעות: 426
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

רסק ירוק

שליחה על ידי איילת* »

איך משהו שדומה לחרצית יכול להיות דומה לכף אווז? והצמח הלא טעים נראה בדיוק כמו כף אווז. זה מוזר. איפה שליקטתי יש הרבה קיקיון אני מקווה שלא אספתי איזה נבט... שמתי לב שאתה אוהב גדילן. מעניין שאנשים שלא מורגלים ברסק לא אהבו אותו. לי זה לא משנה למרות שהמועדפים זה חוביזה וריג'לה.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

+
עכשיו תסתכלי על העלים
אם לא היו שם הפרחים הצהובים עדיין, זה היה מזכיר קצת, לא?
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

+
עכשיו תסתכלי על העלים
אם לא היו שם הפרחים הצהובים עדיין, זה היה מזכיר קצת, לא?
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

רסק ירוק 2.0
http://www.youtube.com/watch?v=X1zMnN9flEs
הנה סרט מאד חמוד עם מתכון קל לרסק "בטוח".. וילד ששותה בסוף בהנאה עם שפם ירוק כמו שצריך..
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

רסק ירוק 2.0
http://www.youtube.com/watch?v=X1zMnN9flEs
הנה סרט מאד חמוד עם מתכון קל לרסק "בטוח".. וילד ששותה בסוף בהנאה עם שפם ירוק כמו שצריך..
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*

רסק ירוק

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

רסק ירוק- רשמית, גם אני התמכרתי! :-)
מוסיפה תמונת בלנדר ותמונות כוס+המלצה סמויה לספר
דרך אגב, דפדפתי אחורה וראיתי יוזמה של אורי ואולי גם אופק להזמין שני ספרים בכמויות ענק ואולי אפילו לתרגם, קרה משהו בנושא הזה? (כידוע, או שלא- אני עורכת, ויכולה גם לתרגם, אם יש עניין).

+

+
יעלפו_מהמושב*
הודעות: 1247
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*

רסק ירוק

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

רסק ירוק- רשמית, גם אני התמכרתי! :-)
מוסיפה תמונת בלנדר ותמונות כוס+המלצה סמויה לספר
דרך אגב, דפדפתי אחורה וראיתי יוזמה של אורי ואולי גם אופק להזמין שני ספרים בכמויות ענק ואולי אפילו לתרגם, קרה משהו בנושא הזה? (כידוע, או שלא- אני עורכת, ויכולה גם לתרגם, אם יש עניין).

+

+
לוטם_מרווני*
הודעות: 3987
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

רסק ירוק

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

ראיתי את הסרטון- אוק, מהו השמן שהיא הוסיפה לרסק?
לוטם_מרווני*
הודעות: 3987
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

רסק ירוק

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

ראיתי את הסרטון- אוק, מהו השמן שהיא הוסיפה לרסק?
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

שמן פשתן כמדומני.
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

שמן פשתן כמדומני.
סלט_פירות*
הודעות: 1340
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

רסק ירוק

שליחה על ידי סלט_פירות* »

בשוק האורגני השבועי שאליו אני הולכת (אני בחו"ל) יש דוכן של אוכל נא. קרקרים וכו'. מוכרים איזה מכשיר שחותך דקדק ועושה משהו כמו פסטה מקישואים. ממש נחמד. מעניין.
והבחור שם שתה מבקבוק של 2 ליטר רסק ירוק. שאלתי אם יש לו מתכונים נחמדים.
הוא אמר לא פירות . אם פרי אז משהו כמו אבוקדו. הוא מוסיף מיני אגוזים וזרעים (המליץ על זרעי צ'יה.מישהו פה יודע מה זה ולמה זה טוב?) ופשתן.
מה דעתכם?

הנסיונות שלי עם הפירות עד עתה לא יצאו טעימים במיוחד אבל סבירים (אכילים/שתיים ובעיקר מרעננים). הילדות שלי טועמות עם כפית משהו כמו חצי כוס כל אחת. הקטנה אוהבת קצת יותר.
אנסה את עניין האגוזים והזרעים והאבוקדו (יאמי). ואדווח אם יצא טוב. מקסימום יהיה מתכון בדף המתכונים.
סלט_פירות*
הודעות: 1340
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

רסק ירוק

שליחה על ידי סלט_פירות* »

בשוק האורגני השבועי שאליו אני הולכת (אני בחו"ל) יש דוכן של אוכל נא. קרקרים וכו'. מוכרים איזה מכשיר שחותך דקדק ועושה משהו כמו פסטה מקישואים. ממש נחמד. מעניין.
והבחור שם שתה מבקבוק של 2 ליטר רסק ירוק. שאלתי אם יש לו מתכונים נחמדים.
הוא אמר לא פירות . אם פרי אז משהו כמו אבוקדו. הוא מוסיף מיני אגוזים וזרעים (המליץ על זרעי צ'יה.מישהו פה יודע מה זה ולמה זה טוב?) ופשתן.
מה דעתכם?

הנסיונות שלי עם הפירות עד עתה לא יצאו טעימים במיוחד אבל סבירים (אכילים/שתיים ובעיקר מרעננים). הילדות שלי טועמות עם כפית משהו כמו חצי כוס כל אחת. הקטנה אוהבת קצת יותר.
אנסה את עניין האגוזים והזרעים והאבוקדו (יאמי). ואדווח אם יצא טוב. מקסימום יהיה מתכון בדף המתכונים.
סלט_פירות*
הודעות: 1340
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

רסק ירוק

שליחה על ידי סלט_פירות* »

טוב. יצא מגעיל. אין מתכון. אולי זה בגלל הפשתן, זה יצא מר. הוספתי בכל זאת תמרים כדי להמתיק אבל זה לא עשה הרבה... בפעם הבאה.
סלט_פירות*
הודעות: 1340
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

רסק ירוק

שליחה על ידי סלט_פירות* »

טוב. יצא מגעיל. אין מתכון. אולי זה בגלל הפשתן, זה יצא מר. הוספתי בכל זאת תמרים כדי להמתיק אבל זה לא עשה הרבה... בפעם הבאה.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

הוא אמר לא פירות
לדעתי מדובר בטענה חסרת שחר :-)

מקודם אכלתי:
4 תפוחים, עלי חוטמית, עלי חוביזה. יצא מעדן!
עכשיו אני אוכל:
2 מנגו, 1 בננה, עלי חוטמית. מעדן גם כן.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

הוא אמר לא פירות
לדעתי מדובר בטענה חסרת שחר :-)

מקודם אכלתי:
4 תפוחים, עלי חוטמית, עלי חוביזה. יצא מעדן!
עכשיו אני אוכל:
2 מנגו, 1 בננה, עלי חוטמית. מעדן גם כן.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

2 בננות
5 תאנים מיובשות גדולות
7 משמשים מיובשים
מים
חופן מאוד גדול של חוביזות
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

2 בננות
5 תאנים מיובשות גדולות
7 משמשים מיובשים
מים
חופן מאוד גדול של חוביזות
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

גם כלבים אוהבים רסק ירוק....
+

(חברים - אני מבקש לשים מתכונים שלכם ב{{}}רסק ירוק מתכונים)
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

גם כלבים אוהבים רסק ירוק....
+

(חברים - אני מבקש לשים מתכונים שלכם ב{{}}רסק ירוק מתכונים)
משהוא*
הודעות: 29
הצטרפות: 02 דצמבר 2007, 14:47

רסק ירוק

שליחה על ידי משהוא* »

אמא תרזה התגלתה בכלב הזה.
משהוא*
הודעות: 29
הצטרפות: 02 דצמבר 2007, 14:47

רסק ירוק

שליחה על ידי משהוא* »

אמא תרזה התגלתה בכלב הזה.
אמא_אדמה*
הודעות: 941
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

רסק ירוק

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

ויקטוריה בוטנקו מדגימה הכנת רסק ירוק .
http://www.youtube.com/watch?v=uUlJZD-RzEM
אמא_אדמה*
הודעות: 941
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

רסק ירוק

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

ויקטוריה בוטנקו מדגימה הכנת רסק ירוק .
http://www.youtube.com/watch?v=uUlJZD-RzEM
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

וואו איזה קייל מדהים יש להם שם בסרטון!
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

וואו איזה קייל מדהים יש להם שם בסרטון!
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

אחלא סרט אמא אדמה.. תודה רבה - יש לויקטוריה כשרון מבורך לסכם קונצפטים חשובים כל כך בכמה מילים פשוטות ובהירות לכולם.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

אחלא סרט אמא אדמה.. תודה רבה - יש לויקטוריה כשרון מבורך לסכם קונצפטים חשובים כל כך בכמה מילים פשוטות ובהירות לכולם.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

ככה שותים רסק ירוק בפסטיבל burning man
קישור
(אזהרה - למבוגרים בלבד, מכיל עירום בציבור)
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

ככה שותים רסק ירוק בפסטיבל burning man
קישור
(אזהרה - למבוגרים בלבד, מכיל עירום בציבור)
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רסק ירוק

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

כמה שאלות של מתחילים (שלא מצאתי להם תשובות באתר):
א. למה צריך להוסיף לרסק הירוק פרי? לפי מה שויקטוריה גילתה החשיבות הגבוהה היא באכילת עשבים..
ב. כנ"ל לגבי המים
ג. הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום, כך שאם אני אוכלת כל יום רסק ירוק אני לא יכולה לאכול עוד פירות .האם זה נכון?
ג. בנוגע לסרפדים, איזה חלק בדיוק אפשר להכניס לרסק והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
תודה מראש...
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רסק ירוק

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

כמה שאלות של מתחילים (שלא מצאתי להם תשובות באתר):
א. למה צריך להוסיף לרסק הירוק פרי? לפי מה שויקטוריה גילתה החשיבות הגבוהה היא באכילת עשבים..
ב. כנ"ל לגבי המים
ג. הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום, כך שאם אני אוכלת כל יום רסק ירוק אני לא יכולה לאכול עוד פירות .האם זה נכון?
ג. בנוגע לסרפדים, איזה חלק בדיוק אפשר להכניס לרסק והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
תודה מראש...
מינקת*
הודעות: 2
הצטרפות: 07 ינואר 2008, 00:29

רסק ירוק

שליחה על ידי מינקת* »

האם יש עשבים ירוקים שעדיף להוציא מתפריט המיניקות (למעט מרווה)?
מינקת*
הודעות: 2
הצטרפות: 07 ינואר 2008, 00:29

רסק ירוק

שליחה על ידי מינקת* »

האם יש עשבים ירוקים שעדיף להוציא מתפריט המיניקות (למעט מרווה)?
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום
והכמות המומלצת של מוצרי חלב היא לא פחות משניים ליום.
יש המון המלצות מטומטמות.

בלי הפרי זה בד"כ ממש לא טעים באופן די קיצוני... כמו לשתות מיץ פטרוזיליה.
עם הפרי זה טעים מאוד.

מים - כדי שיתערבב, לא חובה. אני בד"כ לא מוסיף מים.

סירפדים - אפשר להכניס הכל, בעיקר עלים וגבעולים עדינים.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום
והכמות המומלצת של מוצרי חלב היא לא פחות משניים ליום.
יש המון המלצות מטומטמות.

בלי הפרי זה בד"כ ממש לא טעים באופן די קיצוני... כמו לשתות מיץ פטרוזיליה.
עם הפרי זה טעים מאוד.

מים - כדי שיתערבב, לא חובה. אני בד"כ לא מוסיף מים.

סירפדים - אפשר להכניס הכל, בעיקר עלים וגבעולים עדינים.
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך. זה הכל. (במיוחד אם זה מהחצר שלך ויש לך כלב)
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך. זה הכל. (במיוחד אם זה מהחצר שלך ויש לך כלב)
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

כדאי לשטוף במים נגד לכלוך
עניין של העדפה
יש לדעתי כלכך הרבה חומרים שאני צורך ככה "בטעות" כי אני כמעט ולא שוטף דברים...
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

כדאי לשטוף במים נגד לכלוך
עניין של העדפה
יש לדעתי כלכך הרבה חומרים שאני צורך ככה "בטעות" כי אני כמעט ולא שוטף דברים...
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רסק ירוק

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

תודה על כל התשובות ורק עוד שאלה לגבי הסרפדים - האם אין בעייה לגעת ולאכול את העלים הקוצניים?
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רסק ירוק

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

תודה על כל התשובות ורק עוד שאלה לגבי הסרפדים - האם אין בעייה לגעת ולאכול את העלים הקוצניים?
אוק*
הודעות: 68
הצטרפות: 18 יוני 2006, 11:36

רסק ירוק

שליחה על ידי אוק* »

לקטוף אפשר עם כפפה, אם כי הסרפדים הצעירים יותר מדגדגים משורפים. הבלנדר הורס את הקוצים, למרות שאם משאירים סרפדים לעמוד כמה שעות אחרי הקטיף אז חלק מהחומצות בסרפד פשוט מתנדפות.
רציתי להציע מתכון שעשיתי הבוקר ויצא טוב במיוחד:
מים
פאפאיה אחת
3 תמרים
הרבה סרפדים
מעט גדילנים, חוביזות וחרדלים.
בסוף, מעל הכל, אגוזי מלך.
יצא כל כך טעים!
אוק*
הודעות: 68
הצטרפות: 18 יוני 2006, 11:36

רסק ירוק

שליחה על ידי אוק* »

לקטוף אפשר עם כפפה, אם כי הסרפדים הצעירים יותר מדגדגים משורפים. הבלנדר הורס את הקוצים, למרות שאם משאירים סרפדים לעמוד כמה שעות אחרי הקטיף אז חלק מהחומצות בסרפד פשוט מתנדפות.
רציתי להציע מתכון שעשיתי הבוקר ויצא טוב במיוחד:
מים
פאפאיה אחת
3 תמרים
הרבה סרפדים
מעט גדילנים, חוביזות וחרדלים.
בסוף, מעל הכל, אגוזי מלך.
יצא כל כך טעים!
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

הרסקים שלי בעת האחרונה די דומים לזה, רק בלי חרדלים ועם סלק בר ופשתן טחון.
ה_עוגיה*
הודעות: 3541
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

רסק ירוק

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

הרסקים שלי בעת האחרונה די דומים לזה, רק בלי חרדלים ועם סלק בר ופשתן טחון.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

סירפד אפשר לקטוף - צריך לגעת בו באסרטיביות, לא להשתפשף בו, אלא לגעת ישירות (יעני בלי חיכוך). כך הקוצים לא נשברים עלינו.
ואז מגלגלים על החולצה טוב טוב ומועכים, ואפשר לאכול ככה. זה שובר את הקוצים.
אפשר במקום זה פשוט לזרוק לבלנדר.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

סירפד אפשר לקטוף - צריך לגעת בו באסרטיביות, לא להשתפשף בו, אלא לגעת ישירות (יעני בלי חיכוך). כך הקוצים לא נשברים עלינו.
ואז מגלגלים על החולצה טוב טוב ומועכים, ואפשר לאכול ככה. זה שובר את הקוצים.
אפשר במקום זה פשוט לזרוק לבלנדר.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

מנגו אחד, 2.5 תפוחים, כרפס ריחני שלוקט היום על גדות נחל, חוביזה וחוטמית שלוקטו גם הם בבר. קצת "חזק" מדי (מלוח) בגלל הכרפס הריחני, אבל מה זה טעיםםםם
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

מנגו אחד, 2.5 תפוחים, כרפס ריחני שלוקט היום על גדות נחל, חוביזה וחוטמית שלוקטו גם הם בבר. קצת "חזק" מדי (מלוח) בגלל הכרפס הריחני, אבל מה זה טעיםםםם
אמא_אדמה*
הודעות: 941
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

רסק ירוק

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

היום פעם ראשונה שלקחתי איתי לעבודה רסק ירוק .
בד"כ אני אוהבת לשתות טרי , כלומר בערך בדקה הראשונה שזה יוצא מהבלנדר אבל בבוקר אחרי ששתיתי 2 כוסות הרגשתי שזה מה שבא לי לקחת היום לעבודה..

ירדתי על עוד איזה ליטר... היה תענוג! :-9

בכלל , מאז שקראתי את הספר green for life (ראו ספרייה טבעונאית) , עלים ירוקים זה בערך הדבר היחיד שיש לי בראש.. לאן שאני לא מסתכלת יש כזה שפע של ירוקים בטבע.. אשכרה טונות של אוכל פזורים סביבנו וכמעט אף אחד לא קולט את זה.. מדהים!

>אח... מה יהיה בקיץ??? <
אמא_אדמה*
הודעות: 941
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

רסק ירוק

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

היום פעם ראשונה שלקחתי איתי לעבודה רסק ירוק .
בד"כ אני אוהבת לשתות טרי , כלומר בערך בדקה הראשונה שזה יוצא מהבלנדר אבל בבוקר אחרי ששתיתי 2 כוסות הרגשתי שזה מה שבא לי לקחת היום לעבודה..

ירדתי על עוד איזה ליטר... היה תענוג! :-9

בכלל , מאז שקראתי את הספר green for life (ראו ספרייה טבעונאית) , עלים ירוקים זה בערך הדבר היחיד שיש לי בראש.. לאן שאני לא מסתכלת יש כזה שפע של ירוקים בטבע.. אשכרה טונות של אוכל פזורים סביבנו וכמעט אף אחד לא קולט את זה.. מדהים!

>אח... מה יהיה בקיץ??? <
אמא_אדמה*
הודעות: 941
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

רסק ירוק

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

מה אתם אומרים על עלי כרובית בתוך רסק?
היום קטפתי כרובית ענקית מהגינה והיו לה עלים ענקיים מדהימים שפשוט ביקשו להכנס לבלנדר עם 2 אפרסמונים..

יצא טעים מאוד! 9-)
אמא_אדמה*
הודעות: 941
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*

רסק ירוק

שליחה על ידי אמא_אדמה* »

מה אתם אומרים על עלי כרובית בתוך רסק?
היום קטפתי כרובית ענקית מהגינה והיו לה עלים ענקיים מדהימים שפשוט ביקשו להכנס לבלנדר עם 2 אפרסמונים..

יצא טעים מאוד! 9-)
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

עלי כרובית - אני פחות אוהב, אבל תנסי ותראי.
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

עלי כרובית - אני פחות אוהב, אבל תנסי ותראי.
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

עלי כרובית, ברוקולי, לפת, צנונית, קולרבי... עכשיו בחורף אחרי כמה קרות הם טובים כמו קייל... רק לקטוף בעצמינו גם בשביל שנוכל לבחור את העלים הסקסיים ביותר וגם בשביל שיהיו טריים.. לשמור בשקית סגורה עם כמה טיפות מים שלא יתייבש.
אתמול הכנתי סלט-טונא-אל-תידג שהיה מעולה על עלי ברוקולי..
with_passion*
הודעות: 1600
הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של with_passion*

רסק ירוק

שליחה על ידי with_passion* »

עלי כרובית, ברוקולי, לפת, צנונית, קולרבי... עכשיו בחורף אחרי כמה קרות הם טובים כמו קייל... רק לקטוף בעצמינו גם בשביל שנוכל לבחור את העלים הסקסיים ביותר וגם בשביל שיהיו טריים.. לשמור בשקית סגורה עם כמה טיפות מים שלא יתייבש.
אתמול הכנתי סלט-טונא-אל-תידג שהיה מעולה על עלי ברוקולי..
סלט_פירות*
הודעות: 1340
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

רסק ירוק

שליחה על ידי סלט_פירות* »

תגידו, יכול להיות שבגלל רסק ירוק, לילדה בת (אוטוטו) שנתיים יהיה קקי ירוק ?(ורך).
מה היה לנו בפנים - קייל ירוק (מסולסל כזה), תרד, בננה, אגס, קיווי. אולי תפוח. כבר לא זוכרת.
יום קודם שתינו משהו דומה בתוספת קשיו נא ובלי הקייל. רק תרד.
דווקא קייל שחור (הארוך יותר) לא עשה שומדבר כזה. מוזר...
סלט_פירות*
הודעות: 1340
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

רסק ירוק

שליחה על ידי סלט_פירות* »

תגידו, יכול להיות שבגלל רסק ירוק, לילדה בת (אוטוטו) שנתיים יהיה קקי ירוק ?(ורך).
מה היה לנו בפנים - קייל ירוק (מסולסל כזה), תרד, בננה, אגס, קיווי. אולי תפוח. כבר לא זוכרת.
יום קודם שתינו משהו דומה בתוספת קשיו נא ובלי הקייל. רק תרד.
דווקא קייל שחור (הארוך יותר) לא עשה שומדבר כזה. מוזר...
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

בימים שאני שותה שני רסקים ירוקים ביום, יש לי קקי ירוק אח"כ

ציטוט מתוך smellypoop.com (אתר הומוריסטי בנושא קקי), שם מומחה נשאל לגבי קקי ירוק:
What is the cause of green poop?

I have consulted with a doctor, a physiologist and a microbiologist on this question, and the following summarizes their answers:
Healthy people can have green poop if they eat a diet rich in leafy green vegetables, or if they consume large quantities of food coloring (in ice cream, cake frosting etc.).
אורי_יורמן*
הודעות: 3193
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

רסק ירוק

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

בימים שאני שותה שני רסקים ירוקים ביום, יש לי קקי ירוק אח"כ

ציטוט מתוך smellypoop.com (אתר הומוריסטי בנושא קקי), שם מומחה נשאל לגבי קקי ירוק:
What is the cause of green poop?

I have consulted with a doctor, a physiologist and a microbiologist on this question, and the following summarizes their answers:
Healthy people can have green poop if they eat a diet rich in leafy green vegetables, or if they consume large quantities of food coloring (in ice cream, cake frosting etc.).
רונן*
הודעות: 49
הצטרפות: 01 מאי 2004, 10:00

רסק ירוק

שליחה על ידי רונן* »

מה זה קייל?
שליחת תגובה

חזור אל “מתכונים באופן טבעי”