רסק ירוק
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
אני לא חושבת שאני מאבדת את כל הסיבים. אני מאבדת רק את החבלים שלא נטחנים טוב ומעצבנים את הלשון (וכשהלשון עצבנית זה משפיע גם עלי). לא ככה?
טוחנת הרבה זמן ועדיין בסוף בסינון יש לי שמיכות קטנות במסננת (בדומה לתוצר של מסחטת עשב חיטה).
טוחנת הרבה זמן ועדיין בסוף בסינון יש לי שמיכות קטנות במסננת (בדומה לתוצר של מסחטת עשב חיטה).
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
ה עוגיה שלום - הסיבים בדגנים (עשבים) קשים יותר ונוטים להתקע בגרון - לכן הם לא בחירה פופלרית לרסק ירוק.. ויותר בחירה למיץ. מיץ ורסק זה שני יצורים שונים עם תפקידים שונים.. אבל בהחלט אפשר לעשות מה שאת עושה ולהשתמש במיץ ירוק כנוזל ברסק. ישנה חשיבות גדולה לסיבים ברסק ועושה רושם שהבלנדר שלך לא קוצץ אותם מספיק.. ממליץ לעשות את הסינון רק לדגנים, לכף אווז הסיבים מאד עדינים חבל לסנן. בדומה ליוגורט, תמלאי את הבלנדר רק בירוקים וקצת נוזלים או פירות בהתחלה כדי שהערבול והחיתוך יהיו אפקטיביים יותר ורק אז תוסיפי את שאר הפירות והמים. כל טוב.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
ה עוגיה שלום - הסיבים בדגנים (עשבים) קשים יותר ונוטים להתקע בגרון - לכן הם לא בחירה פופלרית לרסק ירוק.. ויותר בחירה למיץ. מיץ ורסק זה שני יצורים שונים עם תפקידים שונים.. אבל בהחלט אפשר לעשות מה שאת עושה ולהשתמש במיץ ירוק כנוזל ברסק. ישנה חשיבות גדולה לסיבים ברסק ועושה רושם שהבלנדר שלך לא קוצץ אותם מספיק.. ממליץ לעשות את הסינון רק לדגנים, לכף אווז הסיבים מאד עדינים חבל לסנן. בדומה ליוגורט, תמלאי את הבלנדר רק בירוקים וקצת נוזלים או פירות בהתחלה כדי שהערבול והחיתוך יהיו אפקטיביים יותר ורק אז תוסיפי את שאר הפירות והמים. כל טוב.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
התגלגל אליי עוד מאמר על רסק ירוק (המחבר קורא לזה סלט מרוסק) - http://www.ccmhi.org/BigBenefitsofBlendedSalad.htm
מדבר על היתרונות שבריסוק לעומת סחיטה (מיץ), ומביא אי אילו הצהרות מעניינות (כמו הפוטנציאל ל B12 מתסיסה של סיבים תזונתיים מסוימים במעיים), כרגיל ללא שום "מקור" או "הפנייה" בנושא.. מה שבשבילי לא פוסל את האמירות - אלא גורם לי להבין שזה מבוסס על ידע מצטבר ולא מסודר והגיון מסוים ואישי.. או שפשוט לא היה לו כוח לכתוב את המקורות כי ממילא רוב האנשים לא בודקים את זה ומסתפקים בהצהרות עם מספיק נחרצות.
מדבר על היתרונות שבריסוק לעומת סחיטה (מיץ), ומביא אי אילו הצהרות מעניינות (כמו הפוטנציאל ל B12 מתסיסה של סיבים תזונתיים מסוימים במעיים), כרגיל ללא שום "מקור" או "הפנייה" בנושא.. מה שבשבילי לא פוסל את האמירות - אלא גורם לי להבין שזה מבוסס על ידע מצטבר ולא מסודר והגיון מסוים ואישי.. או שפשוט לא היה לו כוח לכתוב את המקורות כי ממילא רוב האנשים לא בודקים את זה ומסתפקים בהצהרות עם מספיק נחרצות.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
התגלגל אליי עוד מאמר על רסק ירוק (המחבר קורא לזה סלט מרוסק) - http://www.ccmhi.org/BigBenefitsofBlendedSalad.htm
מדבר על היתרונות שבריסוק לעומת סחיטה (מיץ), ומביא אי אילו הצהרות מעניינות (כמו הפוטנציאל ל B12 מתסיסה של סיבים תזונתיים מסוימים במעיים), כרגיל ללא שום "מקור" או "הפנייה" בנושא.. מה שבשבילי לא פוסל את האמירות - אלא גורם לי להבין שזה מבוסס על ידע מצטבר ולא מסודר והגיון מסוים ואישי.. או שפשוט לא היה לו כוח לכתוב את המקורות כי ממילא רוב האנשים לא בודקים את זה ומסתפקים בהצהרות עם מספיק נחרצות.
מדבר על היתרונות שבריסוק לעומת סחיטה (מיץ), ומביא אי אילו הצהרות מעניינות (כמו הפוטנציאל ל B12 מתסיסה של סיבים תזונתיים מסוימים במעיים), כרגיל ללא שום "מקור" או "הפנייה" בנושא.. מה שבשבילי לא פוסל את האמירות - אלא גורם לי להבין שזה מבוסס על ידע מצטבר ולא מסודר והגיון מסוים ואישי.. או שפשוט לא היה לו כוח לכתוב את המקורות כי ממילא רוב האנשים לא בודקים את זה ומסתפקים בהצהרות עם מספיק נחרצות.
-
- הודעות: 355
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
רסק ירוק
עישוב בוקר בגינת הירק ואז רסק מכל מה שעישבתי שהוא לא חרדל.
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
-
- הודעות: 355
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
רסק ירוק
עישוב בוקר בגינת הירק ואז רסק מכל מה שעישבתי שהוא לא חרדל
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
עושים לנו כאב בטן.
עושים לנו כאב בטן.
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
עוגיה, מה הבעיה עם עלי חרדל?
עושים לנו כאב בטן.
עושים לנו כאב בטן.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
כדאי לטעום את הירוקים מדי פעם ולבחון אותם מבחינת עקרון המשיכה (ראו עקרונות וחוקים בשרות לקטים).. את הירוקים שטעימים לאכול יותר, ואת הירוקים שפחות טעימים, לאכול פחות וכאן גם חשוב עקרון הקצב - ירוקים פחות טעימים (חריף\מר) אבל אכילים, אפשרי שהם טעימים אם אוכלים אותם לאט מספיק.
אני (ונראה שרבים אחרים..), טעים לי חרדל רק אם זה לאט מאד. לכן גם אני לא בוחר בו ברסק ירוק.
אני (ונראה שרבים אחרים..), טעים לי חרדל רק אם זה לאט מאד. לכן גם אני לא בוחר בו ברסק ירוק.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
כדאי לטעום את הירוקים מדי פעם ולבחון אותם מבחינת עקרון המשיכה (ראו עקרונות וחוקים בשרות לקטים).. את הירוקים שטעימים לאכול יותר, ואת הירוקים שפחות טעימים, לאכול פחות וכאן גם חשוב עקרון הקצב - ירוקים פחות טעימים (חריף\מר) אבל אכילים, אפשרי שהם טעימים אם אוכלים אותם לאט מספיק.
אני (ונראה שרבים אחרים..), טעים לי חרדל רק אם זה לאט מאד. לכן גם אני לא בוחר בו ברסק ירוק.
אני (ונראה שרבים אחרים..), טעים לי חרדל רק אם זה לאט מאד. לכן גם אני לא בוחר בו ברסק ירוק.
-
- הודעות: 355
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
רסק ירוק
אבל כשהוא לא מרוסק המרקם שלו לא נעים בפה.
מבושל, אולי? (בסדר, אופק, לא אצלך...)
מבושל, אולי? (בסדר, אופק, לא אצלך...)
-
- הודעות: 355
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
רסק ירוק
אבל כשהוא לא מרוסק המרקם שלו לא נעים בפה.
מבושל, אולי? (בסדר, אופק, לא אצלך...)
מבושל, אולי? (בסדר, אופק, לא אצלך...)
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
יש חרדלים עם מרקם כמו רוקט ויש כאלה זרזיפיים יותר שאני מעדיף לאכול אותם עלה אחד + 5 עלי חוביזה בסנדוויץ' כזה עם קצת חמציצים.. ולא ברסק.
מרקם זה בהחלט חלק מהטעם... גם הטמפ' דרך אגב. ידעתם שמזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
מרקם זה בהחלט חלק מהטעם... גם הטמפ' דרך אגב. ידעתם שמזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
יש חרדלים עם מרקם כמו רוקט ויש כאלה זרזיפיים יותר שאני מעדיף לאכול אותם עלה אחד + 5 עלי חוביזה בסנדוויץ' כזה עם קצת חמציצים.. ולא ברסק.
מרקם זה בהחלט חלק מהטעם... גם הטמפ' דרך אגב. ידעתם שמזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
מרקם זה בהחלט חלק מהטעם... גם הטמפ' דרך אגב. ידעתם שמזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
-
- הודעות: 355
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
רסק ירוק
מזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
נכון! נראה לי שהקור מקפיא לנו קצת את בלוטות הטעם.
נכון! נראה לי שהקור מקפיא לנו קצת את בלוטות הטעם.
-
- הודעות: 355
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
רסק ירוק
מזון קר, הטעמים בו חלשים יותר? זה בדוק. לכן בגלידה מתה יש המון המון סוכר.. תנו לגלידה להנמס, ואז תטעמו ותראו כמה זה מתוק.
נכון! נראה לי שהקור מקפיא לנו קצת את בלוטות הטעם.
נכון! נראה לי שהקור מקפיא לנו קצת את בלוטות הטעם.
רסק ירוק
לפני כמה ימים אספתי: הרבה כף אווז, חוביזה, ריג'לה, מעט עלי סביון ועלי קטן אחד של גדילן. באתי הביתה. מחצי עם אפרסמון ותמרים עשיתי רסק. את החצי השני שמרתי לפעם אחרת. היום השתמשתי בחצי השני שכלל את העלה הקטן של הגדילן עם אגס ותמרים. איך שסיימתי לשתות הרגשתי צריבה חזקה באיזור מקלעת השמש. הצריבה הפכה להרגשה לא נעימה בכל הגוף, בחילות קצת סחרחורת וקצת כאב בטן. שתיתי הרבה מים. אחרי שעה שעה וחצי עבר. מישהו יודע מה מה זה היה? אולי השתרבב לרסק עלה אחר? כשהיצעתי לבת שלי מהרסק היא טעמה ומיד אמרה איחס... החושים שלה עבדו.
רסק ירוק
לפני כמה ימים אספתי: הרבה כף אווז, חוביזה, ריג'לה, מעט עלי סביון ועלי קטן אחד של גדילן. באתי הביתה. מחצי עם אפרסמון ותמרים עשיתי רסק. את החצי השני שמרתי לפעם אחרת. היום השתמשתי בחצי השני שכלל את העלה הקטן של הגדילן עם אגס ותמרים. איך שסיימתי לשתות הרגשתי צריבה חזקה באיזור מקלעת השמש. הצריבה הפכה להרגשה לא נעימה בכל הגוף, בחילות קצת סחרחורת וקצת כאב בטן. שתיתי הרבה מים. אחרי שעה שעה וחצי עבר. מישהו יודע מה מה זה היה? אולי השתרבב לרסק עלה אחר? כשהיצעתי לבת שלי מהרסק היא טעמה ומיד אמרה איחס... החושים שלה עבדו.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?
טעמת את מה שליקטת לפני ששמת בשקית/תיק?
טעמת את מה שליקטת לפני ששמת בשקית/תיק?
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?
טעמת את מה שליקטת לפני ששמת בשקית/תיק?
טעמת את מה שליקטת לפני ששמת בשקית/תיק?
רסק ירוק
עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?
אני מדברת על העלים הירוקים. הם מלאים ברזל ומאד מומלצים. ואם מדברים על סביונים, מה עם עלי חרצית? טעמתי ולא היה משהו...
כל דבר שקטפתי טעמתי. ובאמת היה כף אוז אחד שעורר חמיצות צריבתית . מה שהרגשתי הבוקר היתה הגדלה פי כמה של אותה תחושה. אבל אני משוכנעת שזה היה כף אווז. יש צמח אחר שמאד דומה לו ובלתי אכיל? ואולי הגדילן? בשנה שעברה עשיתי רסק מהרבה גדילן וביתי התלוננה על כאב בטן אח"כ. מאז לא נגעתי בו עד השנה ועד עכשיו לא היו בעיות.
אני מדברת על העלים הירוקים. הם מלאים ברזל ומאד מומלצים. ואם מדברים על סביונים, מה עם עלי חרצית? טעמתי ולא היה משהו...
כל דבר שקטפתי טעמתי. ובאמת היה כף אוז אחד שעורר חמיצות צריבתית . מה שהרגשתי הבוקר היתה הגדלה פי כמה של אותה תחושה. אבל אני משוכנעת שזה היה כף אווז. יש צמח אחר שמאד דומה לו ובלתי אכיל? ואולי הגדילן? בשנה שעברה עשיתי רסק מהרבה גדילן וביתי התלוננה על כאב בטן אח"כ. מאז לא נגעתי בו עד השנה ועד עכשיו לא היו בעיות.
רסק ירוק
עלי סביון - את מדברת על עלי הכותרת או העלים הירוקים?
אני מדברת על העלים הירוקים. הם מלאים ברזל ומאד מומלצים. ואם מדברים על סביונים, מה עם עלי חרצית? טעמתי ולא היה משהו...
כל דבר שקטפתי טעמתי. ובאמת היה כף אוז אחד שעורר חמיצות צריבתית . מה שהרגשתי הבוקר היתה הגדלה פי כמה של אותה תחושה. אבל אני משוכנעת שזה היה כף אווז. יש צמח אחר שמאד דומה לו ובלתי אכיל? ואולי הגדילן? בשנה שעברה עשיתי רסק מהרבה גדילן וביתי התלוננה על כאב בטן אח"כ. מאז לא נגעתי בו עד השנה ועד עכשיו לא היו בעיות.
אני מדברת על העלים הירוקים. הם מלאים ברזל ומאד מומלצים. ואם מדברים על סביונים, מה עם עלי חרצית? טעמתי ולא היה משהו...
כל דבר שקטפתי טעמתי. ובאמת היה כף אוז אחד שעורר חמיצות צריבתית . מה שהרגשתי הבוקר היתה הגדלה פי כמה של אותה תחושה. אבל אני משוכנעת שזה היה כף אווז. יש צמח אחר שמאד דומה לו ובלתי אכיל? ואולי הגדילן? בשנה שעברה עשיתי רסק מהרבה גדילן וביתי התלוננה על כאב בטן אח"כ. מאז לא נגעתי בו עד השנה ועד עכשיו לא היו בעיות.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
מוזר. לגבי צמח שדומה לכף האווז, יש משהו, והוא דומה גם לחרצית (מבחינת הפרחים שיש בצמח הבוגר) והוא ממש לא טעים. לא ממש דומה, אבל אם את לא מאומנת אז את עלולה להתבלבל.
אגב, גדילן זה הירוק הכי טעים שטעמתי ברסק עד כה. מוזר לי שהוא עושה בעיות אם בכלל.
אגב, גדילן זה הירוק הכי טעים שטעמתי ברסק עד כה. מוזר לי שהוא עושה בעיות אם בכלל.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
מוזר. לגבי צמח שדומה לכף האווז, יש משהו, והוא דומה גם לחרצית (מבחינת הפרחים שיש בצמח הבוגר) והוא ממש לא טעים. לא ממש דומה, אבל אם את לא מאומנת אז את עלולה להתבלבל.
אגב, גדילן זה הירוק הכי טעים שטעמתי ברסק עד כה. מוזר לי שהוא עושה בעיות אם בכלל.
אגב, גדילן זה הירוק הכי טעים שטעמתי ברסק עד כה. מוזר לי שהוא עושה בעיות אם בכלל.
רסק ירוק
איך משהו שדומה לחרצית יכול להיות דומה לכף אווז? והצמח הלא טעים נראה בדיוק כמו כף אווז. זה מוזר. איפה שליקטתי יש הרבה קיקיון אני מקווה שלא אספתי איזה נבט... שמתי לב שאתה אוהב גדילן. מעניין שאנשים שלא מורגלים ברסק לא אהבו אותו. לי זה לא משנה למרות שהמועדפים זה חוביזה וריג'לה.
רסק ירוק
איך משהו שדומה לחרצית יכול להיות דומה לכף אווז? והצמח הלא טעים נראה בדיוק כמו כף אווז. זה מוזר. איפה שליקטתי יש הרבה קיקיון אני מקווה שלא אספתי איזה נבט... שמתי לב שאתה אוהב גדילן. מעניין שאנשים שלא מורגלים ברסק לא אהבו אותו. לי זה לא משנה למרות שהמועדפים זה חוביזה וריג'לה.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
רסק ירוק 2.0
http://www.youtube.com/watch?v=X1zMnN9flEs
הנה סרט מאד חמוד עם מתכון קל לרסק "בטוח".. וילד ששותה בסוף בהנאה עם שפם ירוק כמו שצריך..
http://www.youtube.com/watch?v=X1zMnN9flEs
הנה סרט מאד חמוד עם מתכון קל לרסק "בטוח".. וילד ששותה בסוף בהנאה עם שפם ירוק כמו שצריך..
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
רסק ירוק 2.0
http://www.youtube.com/watch?v=X1zMnN9flEs
הנה סרט מאד חמוד עם מתכון קל לרסק "בטוח".. וילד ששותה בסוף בהנאה עם שפם ירוק כמו שצריך..
http://www.youtube.com/watch?v=X1zMnN9flEs
הנה סרט מאד חמוד עם מתכון קל לרסק "בטוח".. וילד ששותה בסוף בהנאה עם שפם ירוק כמו שצריך..
-
- הודעות: 1247
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
-
- הודעות: 1247
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
-
- הודעות: 3987
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
רסק ירוק
ראיתי את הסרטון- אוק, מהו השמן שהיא הוסיפה לרסק?
-
- הודעות: 3987
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
רסק ירוק
ראיתי את הסרטון- אוק, מהו השמן שהיא הוסיפה לרסק?
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
שמן פשתן כמדומני.
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
שמן פשתן כמדומני.
-
- הודעות: 1340
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
רסק ירוק
בשוק האורגני השבועי שאליו אני הולכת (אני בחו"ל) יש דוכן של אוכל נא. קרקרים וכו'. מוכרים איזה מכשיר שחותך דקדק ועושה משהו כמו פסטה מקישואים. ממש נחמד. מעניין.
והבחור שם שתה מבקבוק של 2 ליטר רסק ירוק. שאלתי אם יש לו מתכונים נחמדים.
הוא אמר לא פירות . אם פרי אז משהו כמו אבוקדו. הוא מוסיף מיני אגוזים וזרעים (המליץ על זרעי צ'יה.מישהו פה יודע מה זה ולמה זה טוב?) ופשתן.
מה דעתכם?
הנסיונות שלי עם הפירות עד עתה לא יצאו טעימים במיוחד אבל סבירים (אכילים/שתיים ובעיקר מרעננים). הילדות שלי טועמות עם כפית משהו כמו חצי כוס כל אחת. הקטנה אוהבת קצת יותר.
אנסה את עניין האגוזים והזרעים והאבוקדו (יאמי). ואדווח אם יצא טוב. מקסימום יהיה מתכון בדף המתכונים.
והבחור שם שתה מבקבוק של 2 ליטר רסק ירוק. שאלתי אם יש לו מתכונים נחמדים.
הוא אמר לא פירות . אם פרי אז משהו כמו אבוקדו. הוא מוסיף מיני אגוזים וזרעים (המליץ על זרעי צ'יה.מישהו פה יודע מה זה ולמה זה טוב?) ופשתן.
מה דעתכם?
הנסיונות שלי עם הפירות עד עתה לא יצאו טעימים במיוחד אבל סבירים (אכילים/שתיים ובעיקר מרעננים). הילדות שלי טועמות עם כפית משהו כמו חצי כוס כל אחת. הקטנה אוהבת קצת יותר.
אנסה את עניין האגוזים והזרעים והאבוקדו (יאמי). ואדווח אם יצא טוב. מקסימום יהיה מתכון בדף המתכונים.
-
- הודעות: 1340
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
רסק ירוק
בשוק האורגני השבועי שאליו אני הולכת (אני בחו"ל) יש דוכן של אוכל נא. קרקרים וכו'. מוכרים איזה מכשיר שחותך דקדק ועושה משהו כמו פסטה מקישואים. ממש נחמד. מעניין.
והבחור שם שתה מבקבוק של 2 ליטר רסק ירוק. שאלתי אם יש לו מתכונים נחמדים.
הוא אמר לא פירות . אם פרי אז משהו כמו אבוקדו. הוא מוסיף מיני אגוזים וזרעים (המליץ על זרעי צ'יה.מישהו פה יודע מה זה ולמה זה טוב?) ופשתן.
מה דעתכם?
הנסיונות שלי עם הפירות עד עתה לא יצאו טעימים במיוחד אבל סבירים (אכילים/שתיים ובעיקר מרעננים). הילדות שלי טועמות עם כפית משהו כמו חצי כוס כל אחת. הקטנה אוהבת קצת יותר.
אנסה את עניין האגוזים והזרעים והאבוקדו (יאמי). ואדווח אם יצא טוב. מקסימום יהיה מתכון בדף המתכונים.
והבחור שם שתה מבקבוק של 2 ליטר רסק ירוק. שאלתי אם יש לו מתכונים נחמדים.
הוא אמר לא פירות . אם פרי אז משהו כמו אבוקדו. הוא מוסיף מיני אגוזים וזרעים (המליץ על זרעי צ'יה.מישהו פה יודע מה זה ולמה זה טוב?) ופשתן.
מה דעתכם?
הנסיונות שלי עם הפירות עד עתה לא יצאו טעימים במיוחד אבל סבירים (אכילים/שתיים ובעיקר מרעננים). הילדות שלי טועמות עם כפית משהו כמו חצי כוס כל אחת. הקטנה אוהבת קצת יותר.
אנסה את עניין האגוזים והזרעים והאבוקדו (יאמי). ואדווח אם יצא טוב. מקסימום יהיה מתכון בדף המתכונים.
-
- הודעות: 1340
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
רסק ירוק
טוב. יצא מגעיל. אין מתכון. אולי זה בגלל הפשתן, זה יצא מר. הוספתי בכל זאת תמרים כדי להמתיק אבל זה לא עשה הרבה... בפעם הבאה.
-
- הודעות: 1340
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
רסק ירוק
טוב. יצא מגעיל. אין מתכון. אולי זה בגלל הפשתן, זה יצא מר. הוספתי בכל זאת תמרים כדי להמתיק אבל זה לא עשה הרבה... בפעם הבאה.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
הוא אמר לא פירות
לדעתי מדובר בטענה חסרת שחר
מקודם אכלתי:
4 תפוחים, עלי חוטמית, עלי חוביזה. יצא מעדן!
עכשיו אני אוכל:
2 מנגו, 1 בננה, עלי חוטמית. מעדן גם כן.
לדעתי מדובר בטענה חסרת שחר

מקודם אכלתי:
4 תפוחים, עלי חוטמית, עלי חוביזה. יצא מעדן!
עכשיו אני אוכל:
2 מנגו, 1 בננה, עלי חוטמית. מעדן גם כן.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
הוא אמר לא פירות
לדעתי מדובר בטענה חסרת שחר
מקודם אכלתי:
4 תפוחים, עלי חוטמית, עלי חוביזה. יצא מעדן!
עכשיו אני אוכל:
2 מנגו, 1 בננה, עלי חוטמית. מעדן גם כן.
לדעתי מדובר בטענה חסרת שחר

מקודם אכלתי:
4 תפוחים, עלי חוטמית, עלי חוביזה. יצא מעדן!
עכשיו אני אוכל:
2 מנגו, 1 בננה, עלי חוטמית. מעדן גם כן.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
2 בננות
5 תאנים מיובשות גדולות
7 משמשים מיובשים
מים
חופן מאוד גדול של חוביזות
5 תאנים מיובשות גדולות
7 משמשים מיובשים
מים
חופן מאוד גדול של חוביזות
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
2 בננות
5 תאנים מיובשות גדולות
7 משמשים מיובשים
מים
חופן מאוד גדול של חוביזות
5 תאנים מיובשות גדולות
7 משמשים מיובשים
מים
חופן מאוד גדול של חוביזות
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
-
- הודעות: 941
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
-
- הודעות: 941
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
וואו איזה קייל מדהים יש להם שם בסרטון!
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
וואו איזה קייל מדהים יש להם שם בסרטון!
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רסק ירוק
כמה שאלות של מתחילים (שלא מצאתי להם תשובות באתר):
א. למה צריך להוסיף לרסק הירוק פרי? לפי מה שויקטוריה גילתה החשיבות הגבוהה היא באכילת עשבים..
ב. כנ"ל לגבי המים
ג. הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום, כך שאם אני אוכלת כל יום רסק ירוק אני לא יכולה לאכול עוד פירות .האם זה נכון?
ג. בנוגע לסרפדים, איזה חלק בדיוק אפשר להכניס לרסק והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
תודה מראש...
א. למה צריך להוסיף לרסק הירוק פרי? לפי מה שויקטוריה גילתה החשיבות הגבוהה היא באכילת עשבים..
ב. כנ"ל לגבי המים
ג. הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום, כך שאם אני אוכלת כל יום רסק ירוק אני לא יכולה לאכול עוד פירות .האם זה נכון?
ג. בנוגע לסרפדים, איזה חלק בדיוק אפשר להכניס לרסק והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
תודה מראש...
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רסק ירוק
כמה שאלות של מתחילים (שלא מצאתי להם תשובות באתר):
א. למה צריך להוסיף לרסק הירוק פרי? לפי מה שויקטוריה גילתה החשיבות הגבוהה היא באכילת עשבים..
ב. כנ"ל לגבי המים
ג. הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום, כך שאם אני אוכלת כל יום רסק ירוק אני לא יכולה לאכול עוד פירות .האם זה נכון?
ג. בנוגע לסרפדים, איזה חלק בדיוק אפשר להכניס לרסק והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
תודה מראש...
א. למה צריך להוסיף לרסק הירוק פרי? לפי מה שויקטוריה גילתה החשיבות הגבוהה היא באכילת עשבים..
ב. כנ"ל לגבי המים
ג. הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום, כך שאם אני אוכלת כל יום רסק ירוק אני לא יכולה לאכול עוד פירות .האם זה נכון?
ג. בנוגע לסרפדים, איזה חלק בדיוק אפשר להכניס לרסק והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
תודה מראש...
רסק ירוק
האם יש עשבים ירוקים שעדיף להוציא מתפריט המיניקות (למעט מרווה)?
רסק ירוק
האם יש עשבים ירוקים שעדיף להוציא מתפריט המיניקות (למעט מרווה)?
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום
והכמות המומלצת של מוצרי חלב היא לא פחות משניים ליום.
יש המון המלצות מטומטמות.
בלי הפרי זה בד"כ ממש לא טעים באופן די קיצוני... כמו לשתות מיץ פטרוזיליה.
עם הפרי זה טעים מאוד.
מים - כדי שיתערבב, לא חובה. אני בד"כ לא מוסיף מים.
סירפדים - אפשר להכניס הכל, בעיקר עלים וגבעולים עדינים.
והכמות המומלצת של מוצרי חלב היא לא פחות משניים ליום.
יש המון המלצות מטומטמות.
בלי הפרי זה בד"כ ממש לא טעים באופן די קיצוני... כמו לשתות מיץ פטרוזיליה.
עם הפרי זה טעים מאוד.
מים - כדי שיתערבב, לא חובה. אני בד"כ לא מוסיף מים.
סירפדים - אפשר להכניס הכל, בעיקר עלים וגבעולים עדינים.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
הכמות המומלצת של פירות למבוגר היא שניים ליום
והכמות המומלצת של מוצרי חלב היא לא פחות משניים ליום.
יש המון המלצות מטומטמות.
בלי הפרי זה בד"כ ממש לא טעים באופן די קיצוני... כמו לשתות מיץ פטרוזיליה.
עם הפרי זה טעים מאוד.
מים - כדי שיתערבב, לא חובה. אני בד"כ לא מוסיף מים.
סירפדים - אפשר להכניס הכל, בעיקר עלים וגבעולים עדינים.
והכמות המומלצת של מוצרי חלב היא לא פחות משניים ליום.
יש המון המלצות מטומטמות.
בלי הפרי זה בד"כ ממש לא טעים באופן די קיצוני... כמו לשתות מיץ פטרוזיליה.
עם הפרי זה טעים מאוד.
מים - כדי שיתערבב, לא חובה. אני בד"כ לא מוסיף מים.
סירפדים - אפשר להכניס הכל, בעיקר עלים וגבעולים עדינים.
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך. זה הכל. (במיוחד אם זה מהחצר שלך ויש לך כלב)
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך. זה הכל. (במיוחד אם זה מהחצר שלך ויש לך כלב)
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
והאם צריך לעבד אותו לפני כן (בישול,השרייה...)
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך. זה הכל. (במיוחד אם זה מהחצר שלך ויש לך כלב)
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך. זה הכל. (במיוחד אם זה מהחצר שלך ויש לך כלב)
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך
עניין של העדפה
יש לדעתי כלכך הרבה חומרים שאני צורך ככה "בטעות" כי אני כמעט ולא שוטף דברים...
עניין של העדפה
יש לדעתי כלכך הרבה חומרים שאני צורך ככה "בטעות" כי אני כמעט ולא שוטף דברים...
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
כדאי לשטוף במים נגד לכלוך
עניין של העדפה
יש לדעתי כלכך הרבה חומרים שאני צורך ככה "בטעות" כי אני כמעט ולא שוטף דברים...
עניין של העדפה
יש לדעתי כלכך הרבה חומרים שאני צורך ככה "בטעות" כי אני כמעט ולא שוטף דברים...
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רסק ירוק
תודה על כל התשובות ורק עוד שאלה לגבי הסרפדים - האם אין בעייה לגעת ולאכול את העלים הקוצניים?
-
- הודעות: 43441
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רסק ירוק
תודה על כל התשובות ורק עוד שאלה לגבי הסרפדים - האם אין בעייה לגעת ולאכול את העלים הקוצניים?
רסק ירוק
לקטוף אפשר עם כפפה, אם כי הסרפדים הצעירים יותר מדגדגים משורפים. הבלנדר הורס את הקוצים, למרות שאם משאירים סרפדים לעמוד כמה שעות אחרי הקטיף אז חלק מהחומצות בסרפד פשוט מתנדפות.
רציתי להציע מתכון שעשיתי הבוקר ויצא טוב במיוחד:
מים
פאפאיה אחת
3 תמרים
הרבה סרפדים
מעט גדילנים, חוביזות וחרדלים.
בסוף, מעל הכל, אגוזי מלך.
יצא כל כך טעים!
רציתי להציע מתכון שעשיתי הבוקר ויצא טוב במיוחד:
מים
פאפאיה אחת
3 תמרים
הרבה סרפדים
מעט גדילנים, חוביזות וחרדלים.
בסוף, מעל הכל, אגוזי מלך.
יצא כל כך טעים!
רסק ירוק
לקטוף אפשר עם כפפה, אם כי הסרפדים הצעירים יותר מדגדגים משורפים. הבלנדר הורס את הקוצים, למרות שאם משאירים סרפדים לעמוד כמה שעות אחרי הקטיף אז חלק מהחומצות בסרפד פשוט מתנדפות.
רציתי להציע מתכון שעשיתי הבוקר ויצא טוב במיוחד:
מים
פאפאיה אחת
3 תמרים
הרבה סרפדים
מעט גדילנים, חוביזות וחרדלים.
בסוף, מעל הכל, אגוזי מלך.
יצא כל כך טעים!
רציתי להציע מתכון שעשיתי הבוקר ויצא טוב במיוחד:
מים
פאפאיה אחת
3 תמרים
הרבה סרפדים
מעט גדילנים, חוביזות וחרדלים.
בסוף, מעל הכל, אגוזי מלך.
יצא כל כך טעים!
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
הרסקים שלי בעת האחרונה די דומים לזה, רק בלי חרדלים ועם סלק בר ופשתן טחון.
-
- הודעות: 3541
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
רסק ירוק
הרסקים שלי בעת האחרונה די דומים לזה, רק בלי חרדלים ועם סלק בר ופשתן טחון.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
סירפד אפשר לקטוף - צריך לגעת בו באסרטיביות, לא להשתפשף בו, אלא לגעת ישירות (יעני בלי חיכוך). כך הקוצים לא נשברים עלינו.
ואז מגלגלים על החולצה טוב טוב ומועכים, ואפשר לאכול ככה. זה שובר את הקוצים.
אפשר במקום זה פשוט לזרוק לבלנדר.
ואז מגלגלים על החולצה טוב טוב ומועכים, ואפשר לאכול ככה. זה שובר את הקוצים.
אפשר במקום זה פשוט לזרוק לבלנדר.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
סירפד אפשר לקטוף - צריך לגעת בו באסרטיביות, לא להשתפשף בו, אלא לגעת ישירות (יעני בלי חיכוך). כך הקוצים לא נשברים עלינו.
ואז מגלגלים על החולצה טוב טוב ומועכים, ואפשר לאכול ככה. זה שובר את הקוצים.
אפשר במקום זה פשוט לזרוק לבלנדר.
ואז מגלגלים על החולצה טוב טוב ומועכים, ואפשר לאכול ככה. זה שובר את הקוצים.
אפשר במקום זה פשוט לזרוק לבלנדר.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
מנגו אחד, 2.5 תפוחים, כרפס ריחני שלוקט היום על גדות נחל, חוביזה וחוטמית שלוקטו גם הם בבר. קצת "חזק" מדי (מלוח) בגלל הכרפס הריחני, אבל מה זה טעיםםםם
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
מנגו אחד, 2.5 תפוחים, כרפס ריחני שלוקט היום על גדות נחל, חוביזה וחוטמית שלוקטו גם הם בבר. קצת "חזק" מדי (מלוח) בגלל הכרפס הריחני, אבל מה זה טעיםםםם
-
- הודעות: 941
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
רסק ירוק
היום פעם ראשונה שלקחתי איתי לעבודה רסק ירוק .
בד"כ אני אוהבת לשתות טרי , כלומר בערך בדקה הראשונה שזה יוצא מהבלנדר אבל בבוקר אחרי ששתיתי 2 כוסות הרגשתי שזה מה שבא לי לקחת היום לעבודה..
ירדתי על עוד איזה ליטר... היה תענוג!
בכלל , מאז שקראתי את הספר green for life (ראו ספרייה טבעונאית) , עלים ירוקים זה בערך הדבר היחיד שיש לי בראש.. לאן שאני לא מסתכלת יש כזה שפע של ירוקים בטבע.. אשכרה טונות של אוכל פזורים סביבנו וכמעט אף אחד לא קולט את זה.. מדהים!
>אח... מה יהיה בקיץ??? <
בד"כ אני אוהבת לשתות טרי , כלומר בערך בדקה הראשונה שזה יוצא מהבלנדר אבל בבוקר אחרי ששתיתי 2 כוסות הרגשתי שזה מה שבא לי לקחת היום לעבודה..
ירדתי על עוד איזה ליטר... היה תענוג!

בכלל , מאז שקראתי את הספר green for life (ראו ספרייה טבעונאית) , עלים ירוקים זה בערך הדבר היחיד שיש לי בראש.. לאן שאני לא מסתכלת יש כזה שפע של ירוקים בטבע.. אשכרה טונות של אוכל פזורים סביבנו וכמעט אף אחד לא קולט את זה.. מדהים!
>אח... מה יהיה בקיץ??? <
-
- הודעות: 941
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
רסק ירוק
היום פעם ראשונה שלקחתי איתי לעבודה רסק ירוק .
בד"כ אני אוהבת לשתות טרי , כלומר בערך בדקה הראשונה שזה יוצא מהבלנדר אבל בבוקר אחרי ששתיתי 2 כוסות הרגשתי שזה מה שבא לי לקחת היום לעבודה..
ירדתי על עוד איזה ליטר... היה תענוג!
בכלל , מאז שקראתי את הספר green for life (ראו ספרייה טבעונאית) , עלים ירוקים זה בערך הדבר היחיד שיש לי בראש.. לאן שאני לא מסתכלת יש כזה שפע של ירוקים בטבע.. אשכרה טונות של אוכל פזורים סביבנו וכמעט אף אחד לא קולט את זה.. מדהים!
>אח... מה יהיה בקיץ??? <
בד"כ אני אוהבת לשתות טרי , כלומר בערך בדקה הראשונה שזה יוצא מהבלנדר אבל בבוקר אחרי ששתיתי 2 כוסות הרגשתי שזה מה שבא לי לקחת היום לעבודה..
ירדתי על עוד איזה ליטר... היה תענוג!

בכלל , מאז שקראתי את הספר green for life (ראו ספרייה טבעונאית) , עלים ירוקים זה בערך הדבר היחיד שיש לי בראש.. לאן שאני לא מסתכלת יש כזה שפע של ירוקים בטבע.. אשכרה טונות של אוכל פזורים סביבנו וכמעט אף אחד לא קולט את זה.. מדהים!
>אח... מה יהיה בקיץ??? <
-
- הודעות: 941
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
רסק ירוק
מה אתם אומרים על עלי כרובית בתוך רסק?
היום קטפתי כרובית ענקית מהגינה והיו לה עלים ענקיים מדהימים שפשוט ביקשו להכנס לבלנדר עם 2 אפרסמונים..
יצא טעים מאוד! 9-)
היום קטפתי כרובית ענקית מהגינה והיו לה עלים ענקיים מדהימים שפשוט ביקשו להכנס לבלנדר עם 2 אפרסמונים..
יצא טעים מאוד! 9-)
-
- הודעות: 941
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אדמה*
רסק ירוק
מה אתם אומרים על עלי כרובית בתוך רסק?
היום קטפתי כרובית ענקית מהגינה והיו לה עלים ענקיים מדהימים שפשוט ביקשו להכנס לבלנדר עם 2 אפרסמונים..
יצא טעים מאוד! 9-)
היום קטפתי כרובית ענקית מהגינה והיו לה עלים ענקיים מדהימים שפשוט ביקשו להכנס לבלנדר עם 2 אפרסמונים..
יצא טעים מאוד! 9-)
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
עלי כרובית - אני פחות אוהב, אבל תנסי ותראי.
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
עלי כרובית - אני פחות אוהב, אבל תנסי ותראי.
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
עלי כרובית, ברוקולי, לפת, צנונית, קולרבי... עכשיו בחורף אחרי כמה קרות הם טובים כמו קייל... רק לקטוף בעצמינו גם בשביל שנוכל לבחור את העלים הסקסיים ביותר וגם בשביל שיהיו טריים.. לשמור בשקית סגורה עם כמה טיפות מים שלא יתייבש.
אתמול הכנתי סלט-טונא-אל-תידג שהיה מעולה על עלי ברוקולי..
אתמול הכנתי סלט-טונא-אל-תידג שהיה מעולה על עלי ברוקולי..
-
- הודעות: 1600
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
רסק ירוק
עלי כרובית, ברוקולי, לפת, צנונית, קולרבי... עכשיו בחורף אחרי כמה קרות הם טובים כמו קייל... רק לקטוף בעצמינו גם בשביל שנוכל לבחור את העלים הסקסיים ביותר וגם בשביל שיהיו טריים.. לשמור בשקית סגורה עם כמה טיפות מים שלא יתייבש.
אתמול הכנתי סלט-טונא-אל-תידג שהיה מעולה על עלי ברוקולי..
אתמול הכנתי סלט-טונא-אל-תידג שהיה מעולה על עלי ברוקולי..
-
- הודעות: 1340
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
-
- הודעות: 1340
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
בימים שאני שותה שני רסקים ירוקים ביום, יש לי קקי ירוק אח"כ
ציטוט מתוך smellypoop.com (אתר הומוריסטי בנושא קקי), שם מומחה נשאל לגבי קקי ירוק:
What is the cause of green poop?
I have consulted with a doctor, a physiologist and a microbiologist on this question, and the following summarizes their answers:
Healthy people can have green poop if they eat a diet rich in leafy green vegetables, or if they consume large quantities of food coloring (in ice cream, cake frosting etc.).
ציטוט מתוך smellypoop.com (אתר הומוריסטי בנושא קקי), שם מומחה נשאל לגבי קקי ירוק:
What is the cause of green poop?
I have consulted with a doctor, a physiologist and a microbiologist on this question, and the following summarizes their answers:
Healthy people can have green poop if they eat a diet rich in leafy green vegetables, or if they consume large quantities of food coloring (in ice cream, cake frosting etc.).
-
- הודעות: 3193
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
רסק ירוק
בימים שאני שותה שני רסקים ירוקים ביום, יש לי קקי ירוק אח"כ
ציטוט מתוך smellypoop.com (אתר הומוריסטי בנושא קקי), שם מומחה נשאל לגבי קקי ירוק:
What is the cause of green poop?
I have consulted with a doctor, a physiologist and a microbiologist on this question, and the following summarizes their answers:
Healthy people can have green poop if they eat a diet rich in leafy green vegetables, or if they consume large quantities of food coloring (in ice cream, cake frosting etc.).
ציטוט מתוך smellypoop.com (אתר הומוריסטי בנושא קקי), שם מומחה נשאל לגבי קקי ירוק:
What is the cause of green poop?
I have consulted with a doctor, a physiologist and a microbiologist on this question, and the following summarizes their answers:
Healthy people can have green poop if they eat a diet rich in leafy green vegetables, or if they consume large quantities of food coloring (in ice cream, cake frosting etc.).