שמש זורחת
שמש זורחת
דפים בהם ביקרתי לאחרונה:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-T]
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-T]
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 03:00
- דף אישי: הדף האישי של שמש_זורחת*
שמש זורחת
זהו דף בית אישי
קצת על עצמי:
אני ומשפחתי חזרנו לאחרונה לישראל, אחרי 4 שנים בארה"ב. לאט לאט נקלטים מחדש בארץ, ואני מחפשת עבודה במרץ....
קצת על עצמי:
אני ומשפחתי חזרנו לאחרונה לישראל, אחרי 4 שנים בארה"ב. לאט לאט נקלטים מחדש בארץ, ואני מחפשת עבודה במרץ....
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
שמש זורחת
ברוכה הבאה! @}
-
שמש זורחת
תודה על קבלת הפנים!
דווקא את צפון הארץ אני מכירה היטב
דווקא את צפון הארץ אני מכירה היטב

-
שמש זורחת
סירופ מייפל היקרה, רק עכשיו ראיתי את הודעתך, אז תודה ואתקשר.
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
-
-
שמש זורחת
תודה, עודד המחפש! עכשיו אני באמת זורחת!
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
שמש זורחת
תהני ותזרחי
יש לך אפילו אייקון:
יש לך אפילו אייקון:

-
שמש זורחת
רוב תודות עודד המחפש.
שמש זורחת
איזה כיף שמאירה כמוך מצטרפת אלינו בקרוב,בעין כרם החדרים מאוד גדולים ויתכן ותזדקקי רק לשלושה, יש מציאות וכדאי לחפש
ואולי להשאיר במכולת דף המספר לגבי התקציב מספר החדרים וכו'. אגב במעוז ציון מול מבשרת יש כמה בתים ממש בטבע בנוף פראי בתקציב דומה לשלך- זה נחשב חלק ממבשרת (איזור הקסטל) שווה לבדוק. לגביי עבודה ספרי לי קצת מה את מחפשת מה למדת ובת כמה את אולי אוכל לעזור.
ואולי להשאיר במכולת דף המספר לגבי התקציב מספר החדרים וכו'. אגב במעוז ציון מול מבשרת יש כמה בתים ממש בטבע בנוף פראי בתקציב דומה לשלך- זה נחשב חלק ממבשרת (איזור הקסטל) שווה לבדוק. לגביי עבודה ספרי לי קצת מה את מחפשת מה למדת ובת כמה את אולי אוכל לעזור.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
שמש זורחת
שלום שמש יקרה וקורנת. איזה שם מדהים ומאיר.
שיהיה לך המון המון המון בהצלחה היכן שלא תבחרו להיות (-: @}
שיהיה לך המון המון המון בהצלחה היכן שלא תבחרו להיות (-: @}
-
שמש זורחת
תודה לך סירופ מייפל.
שמש זורחת
אהלן, כן אז ככה עין כרם זה לא מושב היא שכונה ירושלמית, המושבים באיזור דרום ירושליים, אורה, עמינדב, בית נקופה, נס הרים, ויש את איזןר עמק האלה המשופע בנופים מדהימים וירוק בעניים. יש לי עוד רעיון בשבילך שיכול להיות מעניין שכירות בקיבוץ
אין צורך להיות חברים, ושכר הדירה מצחיק. יש הרבה ביקוש וצריך לברר. יש את צרעה, נוה אילן, צובה , קריית ענבים, הראל. מבחינת חינוך הם טובים למדי (יש לי חברה באחד הקיבוצים), על מנת לברר יש להתקשר למזכירות. לשאלתך לגבי חינוך בעין כרם , ישנן אפשרויות מאוד מגוונות בירושלים, אבל הן לא בשכונה עצמה אם עובדים בעיר זה יכול להיות נוח.
לא ברור לי למה את מניחה שבמודיעין תמצאי עבודה ביתר קלות, נדמה לי שבאיזור ירושלים יהיה לך יתרון יחסי, במובן שיש פחות ידיים עבודות עם פרופיל כמו שלך. לעומת זאת במודיעין כולם זוגות צעירים, כשהרוב אקדמאיים.
אין צורך להיות חברים, ושכר הדירה מצחיק. יש הרבה ביקוש וצריך לברר. יש את צרעה, נוה אילן, צובה , קריית ענבים, הראל. מבחינת חינוך הם טובים למדי (יש לי חברה באחד הקיבוצים), על מנת לברר יש להתקשר למזכירות. לשאלתך לגבי חינוך בעין כרם , ישנן אפשרויות מאוד מגוונות בירושלים, אבל הן לא בשכונה עצמה אם עובדים בעיר זה יכול להיות נוח.
לא ברור לי למה את מניחה שבמודיעין תמצאי עבודה ביתר קלות, נדמה לי שבאיזור ירושלים יהיה לך יתרון יחסי, במובן שיש פחות ידיים עבודות עם פרופיל כמו שלך. לעומת זאת במודיעין כולם זוגות צעירים, כשהרוב אקדמאיים.
שמש זורחת
שלום חמודה, קודם כל אני ממש מבינה את החששות שלך, אני בהחלט זוכרת את השלב של החזרה ארצה מלפני כמעט שלוש שנים שאנחנו חזרנו מאנגליה- זה לא קל אבל עם זאת זו הרפתקאה, אין בחיים הרבה הזדמנויות להתחיל מחדש:-)
לגבי הקיבוצים, מבחינת עבודה יתכן ודווקא תוכלי למצוא משרה כמו עוזרת גננת או משהו דומה כשכירה בקיבוץ- בקריית ענבים אני יודעת על משרה שהתפנתה בצהרון לשנה הבאה
לדוגמה. הקיבוצים הקרובים לירושלים הם בית נקופה, קריית ענבים, רמת רחל, צובה וצרעה (פחות קרוב אבל קיבוצים עם הרבה פעילות ואפשרויות העסקה).
כדאי גם להציץ על עין כרם כמו שכבר אמרתי היא קרובה לירושלים, יש דרישה למטפלות, עבודות שונות במסעדות ובתי אירוח שאולי יכולות להתאים. שכ"ד תלוי בבית תחום מחירים רחב.
לגבי הקיבוצים, מבחינת עבודה יתכן ודווקא תוכלי למצוא משרה כמו עוזרת גננת או משהו דומה כשכירה בקיבוץ- בקריית ענבים אני יודעת על משרה שהתפנתה בצהרון לשנה הבאה
לדוגמה. הקיבוצים הקרובים לירושלים הם בית נקופה, קריית ענבים, רמת רחל, צובה וצרעה (פחות קרוב אבל קיבוצים עם הרבה פעילות ואפשרויות העסקה).
כדאי גם להציץ על עין כרם כמו שכבר אמרתי היא קרובה לירושלים, יש דרישה למטפלות, עבודות שונות במסעדות ובתי אירוח שאולי יכולות להתאים. שכ"ד תלוי בבית תחום מחירים רחב.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
- דף אישי: הדף האישי של מ_י*
שמש זורחת
הי
בענין הקיבוצים - לתושבים חוזרים יש הקלות לקניית דירה בקיבוצים
בענין הקיבוצים - לתושבים חוזרים יש הקלות לקניית דירה בקיבוצים
-
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_המאמינה*
שמש זורחת
הי אני די חדשה פה ועם התינוקת בבית ובלי אוטו אז לא ממש יודעת לענות לך...
אולי בהמשך אדע.
בהצלחה
אולי בהמשך אדע.
בהצלחה
-
- הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
- דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*
שמש זורחת
היי שמש, תודה שכתבת בזמנו בדף חוזרים לארץ.
רציתי להתעדכן איך הולך לך, אם בא לך לספר. החזרה שלנו איכשהוא נתקלת בקשיים לרוב ויתכן ונדחה שוב... את הנסיעה, למרבה הצער והבילבול..
(שלי בעיקר). אני רוצה לחשוב שזה לא נורא כמו שזה נראה לי מעכשיו ולכן מנסה ללמוד מניסיונם של אחרים (כמוך למשל...) איך מסתדרים שוב בארץ...איך חוזרים לשגרה הפוכה ב180 מעלות מאיך שהיא לנו עכשיו. ועוד עם ילדים. בכל אופן אשמח אם תשתפי אצלי או אצלך... איך שבא לך.
ובנתיים שתהיה שנה טובה ומתוקה.
רציתי להתעדכן איך הולך לך, אם בא לך לספר. החזרה שלנו איכשהוא נתקלת בקשיים לרוב ויתכן ונדחה שוב... את הנסיעה, למרבה הצער והבילבול..
(שלי בעיקר). אני רוצה לחשוב שזה לא נורא כמו שזה נראה לי מעכשיו ולכן מנסה ללמוד מניסיונם של אחרים (כמוך למשל...) איך מסתדרים שוב בארץ...איך חוזרים לשגרה הפוכה ב180 מעלות מאיך שהיא לנו עכשיו. ועוד עם ילדים. בכל אופן אשמח אם תשתפי אצלי או אצלך... איך שבא לך.
ובנתיים שתהיה שנה טובה ומתוקה.
-
שמש זורחת
שלום שמש, זוכרת אותי,
אז שוב אני כאן ומה את יודעת, אנחנו עוברים למבשרת ביום חמישי!
אשמח לשמוע ממך.
היכן אתם גררים בסוף?
שנה טובה
אז שוב אני כאן ומה את יודעת, אנחנו עוברים למבשרת ביום חמישי!
אשמח לשמוע ממך.
היכן אתם גררים בסוף?
שנה טובה
-
שמש זורחת
שמש, טוב לקרא מה שכתבת.
אני ממש מחפשת גן לבן שלי. הוא בן שנתיים. אני מקוה שבראשון- שני לנובמבר הוא כבר יהיה בגן.
שמי עידית, אגב, אם ככה ניפגש בשכונה (-:
אני ממש מחפשת גן לבן שלי. הוא בן שנתיים. אני מקוה שבראשון- שני לנובמבר הוא כבר יהיה בגן.
שמי עידית, אגב, אם ככה ניפגש בשכונה (-:
-
שמש זורחת
תודה שמש,
את צודקת לגבי הפרטים. אני מקוה שבראשון לנובמבר הבייבי שלי יהיה כבר בגן!
ואני, אני קצת אוכל לעשות מה שאני רק חולמת עליו.
נשיקות
את צודקת לגבי הפרטים. אני מקוה שבראשון לנובמבר הבייבי שלי יהיה כבר בגן!
ואני, אני קצת אוכל לעשות מה שאני רק חולמת עליו.
נשיקות
-
שמש זורחת
היי שמש,
ניסיתי לחשוב איך לענות שאלה של "מה אני עושה". טוב לא הרבה. זו תהיה תשובה טובה. בהכשרתי אני צלמת סטילס. אח"כ הייתי גם גרפיקאית. היום נמאס לי מהמחשב. לצלם אני עוד אוהבת אבל הכי בא לי לעצב אלבומים.הכנתי לאחותי ובעלה אלבום כיפיי שממש עשה לי חשק להמשיך.
בשנה שעברה למדתי שנה אשונה מיתוך שלוש - מלאכת יד אנטרופוסופית. סריגה ועבודה עעם צמר בעיקר, הכנת בובות. כיף אמיתי. אבל מה, צריך זמן לעבוד על מה שלומדים כדי שמשהו ישאר בידיים.
אז אולי זה מה שאני אעשה. למרות שלא בטוח שכדאי לי לתכננן, הפוצקי היה אמור להיות בגן כבר באפריל שעבר
ניסיתי לחשוב איך לענות שאלה של "מה אני עושה". טוב לא הרבה. זו תהיה תשובה טובה. בהכשרתי אני צלמת סטילס. אח"כ הייתי גם גרפיקאית. היום נמאס לי מהמחשב. לצלם אני עוד אוהבת אבל הכי בא לי לעצב אלבומים.הכנתי לאחותי ובעלה אלבום כיפיי שממש עשה לי חשק להמשיך.
בשנה שעברה למדתי שנה אשונה מיתוך שלוש - מלאכת יד אנטרופוסופית. סריגה ועבודה עעם צמר בעיקר, הכנת בובות. כיף אמיתי. אבל מה, צריך זמן לעבוד על מה שלומדים כדי שמשהו ישאר בידיים.
אז אולי זה מה שאני אעשה. למרות שלא בטוח שכדאי לי לתכננן, הפוצקי היה אמור להיות בגן כבר באפריל שעבר

-
- הצטרפות: 31 אוקטובר 2005, 21:24
- דף אישי: הדף האישי של ורד_מ*
שמש זורחת
היי שמש
יש לנו אקוואריום ברוחב 40 ס"מ בערך ובגובה 30 ס"מ, עם חזית מעוגלת. יש לנו גם פילטרים שמתאימים לו וכמה צמחים מלאכותיים. אבל - אנחנו נמצאים ברמת גן.... יכול להתאים לך ??
המייל שלי הוא moyaln שטרודל 012 נקודה net נקודה il
יש לנו אקוואריום ברוחב 40 ס"מ בערך ובגובה 30 ס"מ, עם חזית מעוגלת. יש לנו גם פילטרים שמתאימים לו וכמה צמחים מלאכותיים. אבל - אנחנו נמצאים ברמת גן.... יכול להתאים לך ??
המייל שלי הוא moyaln שטרודל 012 נקודה net נקודה il
-
- הצטרפות: 06 נובמבר 2008, 21:07
שמש זורחת
אשמח אם תצרי קשר לגבי עבודה אפשרית 0544248696