איך שוכחים מישהו

פולניה*
הצטרפות: 13 דצמבר 2005, 19:31

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פולניה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מתגעגעת אליו. רוצה לומר לו שחסר לי. רומה את חיבוקו החם המנחם. רוצה שיצחיק אותי שיחזר אחריי. זה לא קשור בכלל לחיים שלי. זה ממש לא מתאים. לא מצליחה להבין אותו.
הלב נראה כאילו עומד להפוצץ אבל ממשיך לתפקד.
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
את ממש לא עלובה .
חיבוקים
אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א
תודה על התמיכה ממי.
יש לי שלושה ימים לסיים את כל העבודות שלא הספקתי וחייבת להגיש. חשבתי עליו כל הזמן ולא הצלחתי להתרכז. סופסוף אני מרגישה פרודוקטיבית :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א
את לא מאמינה באיזה היי אני...החיוך לא יורד לי מהפנים והלב מקפץ לו. את בטח מתארת לעצמך כי גם את חווית את זה.
התגעגעתי להתרגשות הזאת :)
מיוחדת, הוקל לי מאוד, תודה. לא מחמירה עם עצמי ונהנית מכל רגע. לא חושבת על העתיד...
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

רק עכשיו הגעתי לשבת להתעדכן פה
מחזקת את כולכם.
אלינור בהצלחה בלימודים, שמחה שאת שוב מחייכת.

אני שמחה שחסמתי. הלילות קשים לי מאוד מאוד אני בוכה בלי סוף. אבל בינתיים מתמודדת עם המצב בגבורה.
שיהיה לכולנו המשך שבוע קל ורגוע
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
אני ממש מבינה באיזה היי את שתמיד תהיי שמחה .
ניקי איזה גיבורה את אלופה !!!!
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ניקי גאה בך. זה יעבור לך כי הוא באמת לא שווה את זה.
מתחזקת*
הצטרפות: 06 אוגוסט 2008, 15:43

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מתחזקת* »

מאוהבת....
היכן נעלמו עקבותיך...???
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

אתה צודק לגמרי
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

(אני)
פולניה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פולניה* »

נטרפת ממנו. הודעתי לו אתמול שהיום פנויה להפגש, ציין שלא בטוח שיצליח יעדכן מחר. למה לא יכול לעדכן על הבוקר כמו בן אדם נורמלי אם מסתדר או לא? האם אני אמורה להבין שזה שלא יצר קשר עד לרגע זה זה אומר שלא?! מה, זה שזה קשר צדדי לשנינו לא מחייב התנהגות לפי נורמות מקובלות? עובר אורח אתה לא נראה לי דוגמא לכלום... אבל אשמח לחוות דעת גברית על התנהגות...
ורק אני מאתמול עסוקה בסיכוי הקלוש שיתממש... בוחרת מלתחה, מתאפרת, מסדרת שער, מורידה שער, בוחרת הלבשה תחתונה...
וכמו מטומטמת מחכה למוצא פיו של הוד רוממותו...
פולניה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פולניה* »

בדרך כלל פותחת את זה מולו... היום אין לי כח. אין לי כח כמו שאתה מתאר להיות בעמדת חולשה. אני כנראה צריכה להיות יותר ספציפית בתקשורת מולו. כבר אתמול הייתי צריכה לשאול האם אני אמורה לשמוע ממנו היום או שזה שוב פעם דרך אחרת להגיד לא... קצת עצוב לי שלא יהפוך את העולם כדי להצליח לראות אותי. אפילו אם זה רק לומר שלום, כשיש לי פנאי. ימים טובים לכולם.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

https://m.youtube.com/watch?v=Mk4NgJDLxDA

מקדישה לכם באהבה את השיר ימים של שקט.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

וואו אלינור, סטייל "חיזור גורלי" מזל שאין להם ארנבות.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

לא ברור, כנראה שאוהב לחיות על הקצה.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
איך שלי מוכן ורוצה להמשיך את הקשר למרות שאשתו ראתה את ההודעות שלי והם כמעט התגרשו? ועוד פעם אחת הוא יתפס והלךךךךך עליו.אמרתי לו שאני במקומו הייתי מנתקת מגע
אני לא חושבת שהם אוהבים לחיות על הקצה הם פשוט אוהבים לזיין אותנו (וסליחה על הבוטות ) ושה..עומד השכל בתחת .
אין לי רעיון אחר .
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א, אין סיכוי! 18 שנים זה לא בשביל "רק זיון". מי שמחפש זיון (וסליחה גם ממני על הבוטות) לא חסר לו איפה למצוא, ולא מנהל קשר קבוע, בטח שלא כל כך הרבה שנים.

פולניה, הכל עניין של ציפיות וכמה שזה מצחיק, של "בטחון בקשר", גם אם הוא "צדדי". אם את יודעת ומרגישה שהוא רוצה, יהיה לך קל יותר להתמודד עם זה שהיום במקרה לא יצא.

שאלה - אתם מרגישים קנאה בבני הזוג החוקיים? ראשית, הרי אין מה להתקנא במערכת יחסים שיש בה בגידה. שנית, הרי הקשר שלנו הוא זה שאינו לגיטימי ובגדול אף אחד מאיתנו לא רוצה להיות אחראי לכך שהאחר יפרק את משפחתו. עדיין, כשהוא מזכיר אותה זה צובט.
פולניה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פולניה* »

הטלפון מאמלל אותי. כל כך רוצה פשוט לסגור אותו ולהכניס עמוק לתיק. אבל לא יכולה אם יתקשרו בנוגע לעבודה או משהו שקשור לילדים. מסתכלת על המסך רוצה לקבל ממנו אות חיים, סימן שחושב עליי. אם אצור איתו קשר ישתף פעולה, אבל יודעת שהוא יזום בעצמו. למה אני גורמת לעצמי את כל הסבל הזה?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, לגבי השאלה על בני הזוג הרשמים אולי בגלל שאני יודעת שהזוגיות שלהם גרועה שהם לא שוכבים אני לא מקנאה. דווקא מנסה כן לעזור לו לראות דברים בקשר שלהם ולשפר למרות שלא בטוחה שהוא אוהב שאני מתערבת. אני חושבת שזה מגיע מזה שהוא יקר לי ואני רוצה שיהיה לו טוב. וברור לי שלקשר שלנו אין מקום וסיכוי.
פולניה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פולניה* »

באופן מאוד לא פולני, פניתי אליו היום. כמובן שהיתה בנינו אי הבנה....הוא חשב שאני אמורה ליצור איתו קשר...ערב טוב לכולם

בלי,
למה את חושבת שגברים חשים מאויימים ובורחים? להרגיש הם מרגישים. בטוח
אולי הם לא מאוימים מההתאהבות אלא מהפחד הכללי מסביב לעניין. אולי זה משדר להם שזה עלול לצאת משליטה כזה. תנסי לחשוב גם אולי על העובדה שבהיותם יודעים את הפרט זה, הקושי להכחיש/להדחיק את זה נהיה קשה שבעתיים.הפחד הופך להיות יותר ממשי.
( נראה לי שאני בכוונה לא מסביר את זה כל כך טוב)
והקנאה- קשה מן הגעגוע.

איזה שקט!
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אני פה עוקבת...
אתמול הייתי בחתונה ממש כמה מטר מאיפה שהאחר גר אז אמרתי לו והוא אמר שיסיים נתוחים יגיע (בסביבות 23.00 ) הוא שלח הודעה בלחץ אם אני עוד שם בשעה 22.40 ואמר שיוצא עכשו לכיוון בקצור אמרתי שנראה לי שלא אמתין הוא שלח "חייבת" סוף עיניין לא נפגשנו .אמרתי לבעלי שאני מחכה לאחר (הוא יודע מהו אבל לא יודע שיש ביננו קשר)ולא היה לו אכפת שנמתין אבל לא רציתי לחכות בשביל מה כדי להגיד היי ביי??
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי . גם אני פה.....

בלי, נראה מה יהיה מחר. בעיקרון, אין לי כח לדיבורים בנושא, אני כבר וויתרתי כי מבינה למה החליט על ההתנהלות החדשה. אני לא מתכוונת לפתוח את הנושא ולבקש ממנו לשנות את ההתנהגות שלו . קרה מה שקרה ואם הוא כבר לא סומך עליי אין לי מה לעשות בנושא.

מקווה שלא יצוץ משהו ושניפגש, אני הולכת להינות :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
חבל על הדיבורים הם לא ישתנו .
זה take it or live it.
בהצלחה ממי
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

גם אני פה....נראה לי שכבר הפסקתי לרצות לשכוח. ככל שאני מעמיקה להבין את הסיטואציה שהייתי בה בבית בשנים האחרונות ממש לא אכפת לי מבעלי. כל מי שמכיר אותו יגיד שהוא חמוד ומקסים ורק ממני הצליח לעשות כזו אשה קטנה ומוקטנת ואשמה בכל דבר שזז. שלא לדבר על כך שאין לו שום מושג בחיים בכל הקשור לסקס...
בקיצור שאלתי אותו (את האחר) אם הוא חושב שהוא מסוגל לעשות איתי אהבה תוך הסברים מפורטים מה זה כולל מצידו... אמר שמסוגל, אז אמרתי שמסכימה... עד עכשיו לא הסכמתי לשכב איתו. האמת מתאים לי אחרי כל המדבר הזה עם בעלי...
סופש נעים.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

גם אני כאן.
יש לי שקט טלפוני אבל הוא בא אלי וממשיך להתעקש שנשוחח.
לפי מה שאני רואה (והפסקתי להקשיב לו החלטתי שאם נוצר קשר מחדש אז אני רק מסתכלת ובוחנת התנהגות ולא מילים) - הוא תקוע בקטע של איך הוא יוצא ואיך זה נראה
הכי לא אכפת לו שהוא פגע בי ושבר אותי. ואמרתי לו את זה והוא אמר שאני טועה ובלה בלה בלה...
ניסה ליפות הכל ולשחק אותה "איש טוב" .

אמר לי שפתאום "הוא רואה אותי באופן שונה"...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א
תודה יקירתי...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ניקי הוא רק רואה את עצמו. גאה בך שאת חזקה.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אם ואחות,
בדיוק! והוא מנסה להתקרב אליי אבל אני רואה שלא באמת אכפת לו.
הוא יודע שאני אוהבת אותו והוא יודע שהוא מעמיד אותי בסיטואציה שהיא לא פשוטה עבורי
אומר לי חשבתי שאת בעניין שלי.... ליטף אותי וחיבק אותי .
(ברור שאני רוצה אותו, בכל ליבי, אבל מה זה עוזר לי עכשיו?)
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

החיוך שלו הורס אותי. הוא יודע את זה היטב ומנצל את זה.
מנסה להיות חזקה.
שיהיה לכולנו סוף שבוע קל.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ניקי את מהממת. אל תשברי...
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

תודה אם ואחות
ואני גם רוצה לחזק את כולכם פה!.
(בדר"כ הכי קשה בסופי שבוע)
טוב שיש את המקום הזה לכתוב ולשתף.
לילה טוב
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי בנות,

ניקי- כל הכבוד לך!
אם ואחות- כל הכבוד גם לך! אישה צריכה להרגיש מחוזרת, סקסית ונחשקת. אם אין את זה בבית אז מקבלים את זה בחוץ. זאת האמת.

לילה טוב
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

הי לכולם, אצלי קרה דווקא דבר מעניין. נראה שאחרי שניסחתי לעצמי ולאחר בבהירות מה בדיוק אני רוצה ואיך אמור להראות מעשה אהבה. ואחרי שהוא התלונן שאני קצת אגרסיבית ולא נותנת לו הנחות .יכולתי גם לממש את זה עם בעלי. במקום היובש הרגיל והסקס הבינוני במקרה הטוב. לא ויתרתי לו ולמרבה הפלא הוא מסוגל אם דורשים ממנו.. זה היה גילוי משמח. אולי בכל זאת לא אזדקק לו יותר אם אצליח למלא את כל הצרכים בבית. למרות שאני תמיד אוהב את נוכחותו את הדינמיקה שלנו, אבל אשמח לוותר עליה לטובת זוגיות טובה עם בעלי.
שבת שלום.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות,
האמת שהתרגשתי לקרוא את מה שכתבת.
אוהבת את האמיתיות שבך, מול עצמך ואל מול העולם. מאחלת לך שמה שתרצי הוא שיקרה.
שבת שלום!
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

תודה יקרות. אפרופו צעצועים אלינור הבאתי לראשונה צעצוע לאחרונה לבעלי נפלה הלסת... קיבל את זה קשה מאוד ופגיעה בגבריות... אבל התגבר... הצלחתי להציג את זה כתיבול ומשהו שנעשה יחד. לגבי השאלה מה מפריע לי זה בעקר הביצוע שמן הסתם נבע מהרגשות הקשים שהיו לי כלפיו , חוסר פתיחות בנינו. בתחילת הקשר כשהייתי ממש מאוהבת הייתי מופתעת שהתדירות לא גבוהה כמו שאני הייתי רוצה אבל אם השנים זה נהיה יתרון כי גם ככה לא ממש התחשק לי, איתו...
יש לו הרבה פחות נסיון ממני ובטח לגבי קשרים ארוכים שמייצרים פתיחות פלוס העובדה שהוא לא כזה רגיש שילוב לא משהו.
אבל מאוד רגש אותי לשמוע ממנו שרוצה שיהיה לי טוב ואוהב אותי. אנחנו כבר לא כל כך אומרים כאלה דברים אחד לשני. בקיצור יש עם מה לעבוד למרות שכבר כמעט הרמתי ידיים.
שבת שלום.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ובכל זאת מתגעגעת אליו... במיוחד בסופש.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

שבוע טוב, מה שלום כולם?

איזה כיף היה איתו אתמול, אני ממש מתה עליו!! כזה חתיך ומתוק...

א.א איפה נעלמת?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אלינור .
לא נעלמתי אני כל הזמן פה .
לא יודעת מה קרה לי אבל מאז שנפגשנו פעם אחרונה אני פחות "בלחץ" עליו יודעת שעכשו אין לי זמן להפגש והוא פחות במחשבות שלי (יכול להיות שפשוט נרגעתי שהוא שם בשבילי או שאני מאוד עסוקה לפני החתונה של הבן שלי או שפשוט נרגעתי ממנו? ??) ימים יגידו...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור יקירתי.
כל מה שעושה לך טוב אני שמחה .אנחנו צריכות להיות עם 2 רגליים על הקרקע ולא לחיות באיזה פנטזיה אני מתכוונת שצריכות לחשוב באופן הגיוני שזה לא החיים האמיתיים (וטוב שכך)ושהאחר לא יערער לנו את הבטחון/יפגע באגו אם לא יוצר קשר או אומר מילות אהבה .אנחנו נשים עצמאיות ובאיזה שהו מקום הם יוצרים לנו איזה תלות בהם שאני ממש לא אוהבת .
קראתי עכשו את הספר כותבת ומוחקת אהבה של ענת לב אדלר ממש התחברתי זה על משהי במשבר גיל 40 בגדה בבעלה ואת ההמשך לא אספר.בקצור אהבתי .יש שם תובנות(שכל הזמן ידעתי אותם )אבל שרואים את זה כתוב אי אפשר להתחמק מזה .
מבחינתי בכל אופן אין כמו הבעל שלי בהרבה מאוד מישורים אבל מה לעשות שנתתי באיזה שלב בחיים לשחרר ולחוות ריגושים .לא הייתי נאמנה לבעלי אבל לעצמי הייתי נאמנה שכל התקופה עם האחר הייתי רק איתו ולא פזלתי לצדדים..גם זה משו לא? :)
בקצור עכשו שקבלתי את מה שרציתי שיגיד לי שהוא אוהב אותי ואני משמעותית לו מה אני עושה עם זה????ממשיכה להזדיין בהרגשה טובה שלא נפגע לי הבטחון והערכה עצמית??שהוא אמר את מה שרציתי לשמוע וכל העוקץ מהיחסים יצא ועכשו אלך לדרכי?
אני לא יודעת מה אני מרגישה עכשו. אני יודעת שאני לא עצובה כמו לפני השיחה (וזה המון) אני יודעת שעכשו כמו תמיד אני לא מתגרשת(גם לא חשבתי על זה ) כי אני אוהבת וצריכה את הבעל שלי .אני לא מרגישה פרפרים בבטן/געגועים לאחר עכשו שאני רחוקה ממנו אולי אני בדרך לגאולה ???
ואללה לא ידעתי שאני כזאת מורכבת חחח ..
בלי*
הצטרפות: 29 יוני 2011, 17:29

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי בלי* »

וואו
כמה תהפוכות ותובנות בסופ"ש אחד!
ואם אסכם את זה:
אפשר לקנות אותנו בכמה מילות אהבה?!
כשמקבלים מה שרוצים זה נהיה פחות נחשק?!
יש עוד סיכוי לשינויים לטובה גם בזוגיות ה"חוקית"?!

מה דעתכם?

העיקר - שיותר רגוע לכולם :)
מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

שלום חברים,
מה שלומכם היום?
אני לקחתי קצת פסק זמן מהעמוד, היה לי שבוע עמוס.
בנתיים אני באותו מקום, לא יוצרת קשר ועומדת מאחורי ההחלטה שלי.
היום בדיוק חודש מאז שהתנתקנו.
לא מרגישה שהתקדמתי הרבה מבחינת הרגשות שלי כלפיו, אבל עדיין האופציה של לחזור לא בא אצלי בחשבון.
יש ימים קלים ויש ימים קשים, מנסה ללמוד לחיות עם הרגש כלפיו ולהתגבר.......
גיליתי בעיה שקיימת שיש בי תקווה שהכל עוד יחזור, חייבת ללמוד לשחרר את התקווה הזו ובנתיים ללא הצלחה,
או יותר נכון אין לי מושג איך עושים את זה.....
מאמינה שבאחד הימים זה יקרה........
שבוע טוב וקל לכולם!
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

בלי, אני ממש מאמינה וחווה שינוי בבית. מרגישה שהקשר הצדדי הוא אימון לקשר האמיתי. קודם נפטרת שם מדפוסים שלוו אותי כל חיי. מעיזה לבטא בקול רם. ואז השינוי מתרחש גם בבית. שבוע מועצם לכולם.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

בלי, אל תרימי ידיים. שווה לקבל עזרה חיצונית ולראות איך מוצאים את האהבה שהיתה שם. איך מלטשים מחדש את היהלום שהתכ
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

בלי, כל ההתאהבות הזו ממסכת את התודעה. ממליצה מאוד לעבור תהליך אישי לחזק את האהבה שלך לעצמך. משם יגיעו כל התשובות.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אצלי סוף סוף יום רגוע עם הרבה שקט נפשי ויכולת ריכוז. לא יודעת אם מקור השקט הדברים הפנימיים שעוברת בשיפור הקשר עם בעלי או העובדה שהוא יצר אתמול קשר בשונה ממנהגו בחודשים האחרונים. אמנם לא יודעת בדיוק מה רצה , כי פנה אליי ועד שראיתי את ההודעה כבר עבר כמה זמן ולא חזר אליי.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי בנות, מה עושים כשיש שקט נפשי אבל יכולת הריכוז נפגעת מאוד? הוא כל הזמן במחשבות שלי...נראה לי שזו אובססיה כשחושבים על משהו מסויים כל הזמן. לא? אני לא מאמינה שנכנסתי למצב הזה - נדלקתי עליו בשנייה שהתחיל איתי. לא חשבתי פעמיים וקפצתי למים- כנראה שהייתי כל כך כמהה לריגוש בחיים שלא עצרתי לשנייה לשקול את ההשלכות.
אומרים שכל דבר קורה לטובה אז מנסה להתעודד כי למדתי שיעור חשוב לחיים.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, שאלה טובה... אני יודעת שלפרחי באך והומאופטיה יכולת לעזור בנושא. לא ניסיתי בעצמי. יכולת הריכוז שלי בכל התקופה לא מתקרבת לעצמי לפני כל הסיפור הזה. מזל שלא היתה לי תקופה לחוצה בעבודה ויכולתי להיות בתפקוד של 20% ואף אחד לא התלונן...
בלי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי בלי* »

אלינור
זה מאד טבעי - מה שאת קוראת אובססיה ופגיעה בריכוז. ובכלל התאהבות זה דבר הזוי -
הרגשת הריחוף הזאת
אבל אומרים שככל שמנסים להילחם במשהו לשכוח אותו - זה רק גורם לחשוב על זה יותר.
אני חושבת שהתאהבות גורמת לנו לראות שיש לנו את היכולת להרגיש רגשות עזים וגם מראה על מחסור כלשהו בחיים.
וכשנותנים למונים - כדאי לעשות מזה לימונדה.
למי יש מתכון - איך גם שותים וגם נהנים מהמתוק - ולא נישארים עם הטעם החמוץ בפה???
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות, תודה על העצה!!! אני אנסה משהו טבעי לריכוז כי אני דוחה הכל בלימודים ולא מצליחה להתרכז ולהכין את העבודות והמשימות. כמובן שגם בעבודה לא מצליחה להתרכז אבל בינתיים לא שמים לב כל כך. איך לא חשבתי על רפואה טבעית ?
מקווה שמשהו הומאופטי יגרום לי שאתרכז במה שצריך ולא אהיה יותר מרוכזת במחשבות עליו :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בלי, אני מבינה על מה את מדברת אבל מאז שחזרנו להיות בקשר, כבר אין לי את הרגשת הריחוף של ההתאהבות. רוב הזמן אני גם לא מרגישה פרפרים/ריגוש כשחושבת עליו. תחושת ההיי הייתה לי כשקבעתי איתו פגישה שבוע שעבר ויומיים אחרי הפגישה. עכשיו זה שהוא "תקוע" לי בראש זה מפריע.
איך שותים ונהנים? ממי, בתקופה שהייתי מאוהבת בלי מעצורים חייתי בפנטזיה. נשבעת לך שכל היום הייתי בהזיה, בכלל לא הייתי מקושרת למציאות- גורמים לזה החומרים שמופרשים במוח, זה כמו סמים. איזה פחד! כשיצאתי מזה הייתי בטוחה שעברתי שטיפת מוח או משהו כזה. אז נהניתי מאוד מתחושת האופוריה וכשאני נזכרת בזה זה מדהים להרגיש ככה- שיחרור מנטאלי בראש לגמרי בלי היגיון. לא כל אדם יכול לשחרר ככה לדעתי... אבל החמוץ עד היום חמוץ לי בפה :)
בלי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי בלי* »

אלינור
הצלחת לגרום לי לחייך עם התיאור שלך ואני מאד מיזדהה וכן גמני הרגשתי את זה!
זה שדווקא אחרי הפגישה שהוא הביע בה רגש הפסיקו לך הסימפטןמים של ההתאהבות מחזק את זה שמה שהחזיק לך את זה היה הצורך בחיזוקים ממנו
ולהשיג הכרה ממנו ומשקיבלת מה שהיית צריכה ירד לך וטוב שכך!
עכשיו רק נישאר ליפתור איך להיפטר מהחמוץ שבלימון.
אולי פשוט דבש?
אם בעלך כזה - בינגו!
ואולי פשוט ניפתח דוכן לימןנדה (:
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי בלי,
תיקון קטן: הסימפטומים ירדו כבר אחרי הפסק זמן שעשינו :) ולא מהפגישה האחרונה. וזה שהאחר אמר לי שאוהב אותי שימח אותי כי השגתי מה שרציתי- שהוא יפתח את הפה ויאמר את זה! המופנמות שלו הרגיזה אותי! זה לא שאני חושבת שהוא מאוהב בי ונפצח ברומן אינטנסיבי וגם אם היה רוצה, אני כבר ממש לא רוצה את זה כי זה מסכן את הנישואים שלי.

ואכן, בעלי , אהבת חיי דבש מכל הבחינות - רק חבל שהסקס רק בסופ"ש, הוא עייף מידיי באמצע השבוע אבל אני מכילה ולא מתלוננת :).

ומנסה בכל דרך להיפטר להעיף את הלימון כדי שיפסיק להיות לי חמוץ :)

איפה כולם? איזה כיף להם, בטח כבר לא חושבים על האחרים ולא צריכים לשפוך את הלב...בע"ה גם אנחנו בדרך לגאולה
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור יה הורסתת.
בטח שאני פה .אבל אני בדיוק כמוך התמעטו לי הפרפרים בבטן הוא כן בראש שלי אבל אין בי דחיפות לראות אותו.אני מקווה שנכנסתי לשיגרה שהוא לא מעסיק אותי כל היום ושנזכרת בו אז זה לא בטירוף ולא בכאב .אני יודעת שאם נפגש זה רק יתאפשר בסוף החודש ונראה אם עד אז הוא יוביל איזה מהלך או שכרגיל יחכה שאני יזום ..אני באמת בתקופה עמוסה בטירוף וזה דווקא לא רע פחות פינטוזים ופחות געגועים
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
הלוואי ולא היינו חושבות על אחרים...
אני אחרי שבוע מתיש שעבר עליי שבוע שעבר נשברתי לרסיסים החל מיום ראשון. שבוע שעבר התעסקתי בו מעט מאוד.
הגעגועים והמחשבות עליו לא עזבו אותי, היה לי נורא נורא קשה.
רק היום אחרי הצוהריים הצלחתי לקחת את עצמי בידיים ואמרתי לעצמי שדיייייייי...
ברור לי שהרגשות לא יעזבו, אבל לפחות להפסיק עם האובססיה והדיכאון שנפל עליי השבוע.
אפילו ישבתי וחשבתי במשך כמה שעות מה יקרה אם אני יוצרת קשר או מנסה לדבר איתו ולהסביר שחתכתי הכל לא מרועה אלא כי לא יכולתי יותר להיות ביחסים האלה. אני מרגישה בפנים שהוא נורא כועס עליי ופתאום הרגשתי צורך להסביר את עצמי. אחרי שעות של מחשבות אמרתי לעצמי שלייצור קשר זו לא אופציה מבחינתי ואני רוצה לעמוד על שלי. אז אחרי הצהריים נשכבתי קצת לנוח. עצמתי עיניים וביקשתי ממנו סליחה, אני איפשהו מאמינה שיש סיכוי שהוא ירגיש את זה....
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א ומאוהבת, איזה כיף שאתן פה...חשבתי שכבר נשארנו רק אני ובלי בבלבלה :)
אני מכינה עכשיו עבודה וגם הדף פתוח....הגיע הזמן שאכין אותה כי צריכה להגיש מחר ונראה לי שאשב עד אמצע הלילה :( כי בגלל האחר הדפוק שלי אני לא מתרכזת בכלום רק כשחייבת כמו עכשיו...

מאוהבת יקירה, תהיי חזקה... האובססיה הזו משגעת את השכל

א.א מתי החתונה? החברים מהדף מוזמנים?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אגב מאוהבת, אני לא מקנאה בך בכלל- המצב שלך מאוד בעייתי. חברים, משפחות שמכירים...טוב שלא חצית גבולות ולא נסחפת ושכבת איתו.

מצטערת לשמוע שעדיין קשה . חשבתי שאם לא רשמת בדף אז הכל טוב
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור אהבתי את השאלה לגבי החתונה, אולי נפגש כולנו בחתונה של הבן של א.א. ;-) תספרי שכולנו היינו יחד ב...?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אנחנו היינו היום בקשר, הוא אמר שהוא מתגעגע התאכזב שלא עניתי שגם. סיפרתי על כל קורותי בבית פרגן. אמר שהלוואי שאהיה מאושרת. מדהים איך זה מורגש שבשניה שלי קצת יורד ואני פתאום לא לחוצה הוא מתחיל להפתח להתגעגע מה שבהתחלה היה מביך אותו.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אם ואחות,
כולנו היינו ביחד בפלמ"ח . מה זאת אומרת?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אם האחר שלי היה לידי הייתי חונקת אותו. אני לא מאמינה שככה נתקעתי עם הלימודים בגללו!!! לעזאזל!!

לילה טוב
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור .
החתונה ביום שני שבוע הבא .
חחח היה גדול אם הייתם באים רק הפחד שלי שמה אני אהיה השכנה ממול.
לילה טוב הבעל שלי כבר לחוץ עליי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

א.א. מזל טוב את בטח מתרגשת!
יום שני זה ממש קרוב :-)
בטח יש לך מלא סידורים...

למאוהבת , שולחת לך חיבוק ועידוד.

אני כאן . מתביישת לספר מה קרה.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

זו הייתי אני למעלה - ניקי
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אם ואחות
אני קראתי פעם מאמר, שאומר שביחסים או בפרידה, פעם אחד למעלה ופעם אחד מבני הזוג למעטה. מה זה אומר, הם מסבירים קשר לאנרגיות שאנו משדרים, לכן אף פעם הרגשות לא זהים, פעם הגבר סובל ומרגיש צורך בריגוש וזקוק ליותר ופעם אישה. אגב אותו דבר נרשם על פרידות, שאף פעם הרגשות לא זהים באותה נקודת זמן, פעם גבר סובל ופעם אישה, הסבירו גם שבמהלך היחסים או תקופת פרידה בני הזוג מתחלפים ברגשות אלה כמה פעמים. אז זה מתחבר לי למה שסיפרת שהפעם הוא זה שהיה זקוק ליותר והתאכזב כשלא שמע ממך למה שציפה.

א.א
המון מזל טוב לבן שלך.

ניקי
תודה יקירה על החיזוק,
תשתפי מה כבר יש להדבייש כאן אצלנו בדף? :-)
גם ככה הסיפורים שלנו פה הרק באגדות שומעים כאלה :-)

אלינור
החוסר ריכוז הזה מוצאי אותי מהכלים גם, אומנם למדתי לחיות עם זה,
אבל אם אסתכל שנה אחורה לפני שהוא נכנס לחיי,
התפוקה שלי אולי 50% ממה שהייתי עושה פעם,
בתחילת הקשר שלנו בכלל הייתי מפוזרת.
עצוב אבל זה המצב.....

בלי
את צודקת מאוד במה שאת כותבת, שאם מאוד רוצים משהו מקבלים את אפקט ההפך....

ואלינור....
אני יודעת שאף אחד בדף הנ"ל לא מקנא בי :-) ושמקרה שלי הכי גרוע מכל מקרי בגידה/התאהבות שאפשר לבקש......
אני לפעמים בוחנת את המקרה מהצד ואומרת איך זה יכל לקראות.....מלא אם היינו שוכבים באופן חד פעמי ושוכחים מהמקרה, אבל זה לא המצב...
הבאנו את עצמינו למצב של שנה שלמה של שגעון הזה ולחשוב לפרק בתים כשכולם מכירים את כולם....
נכון להיום חודש לא ראיתי אותו, אבל לא אצליח לדחות לנצח את כל המפגשי חברים ומתישהו זה יקרה.
אני לא יודעת איך להיסתכל לו בעיניים ואיך להיתנהג.......
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אני פה כל הזמן, אבל אין לי מה להגיד...
מחזקת את כולכם.

מאוהבת, מה שאת כותבת לגבי התורות נכון גם אצלנו ברמה כזאת או אחרת. כעת אנו מנסה קצת לצנן, לא נפגשנו כמעט שבועיים, והוא כל הזמן מנסה. מצד שני, בפנים אני מתפוצצת מרצון להיות איתו כ-ל הזמן, ורק מנסה להימנע מטעויות.

מאוהבת, אני מבינה שזה מורכב כשכולם מכירים את כולם (גם אצלנו זה די ככה, כולל קרובי משפחה, אם כי לפחות לא נפגשים עם המשפחות לעתים קרובות), אבל זה הופך את הדיאלוג שלך עם עצמך לדיאלוג של "מה יגידו" ולא של "מה אני רוצה".

לא שאנחנו יכולים לקבל כל מה שאנחנו רוצים, אבל טוב לפחות להגדיר לך את זה. ואז, אולי אפילו כמו אם ואחות מעוררת ההשראה ליישם בבית.

לגבי, כתבתי פה פעם, הפחד הכי גדול שלי הוא שכשאחטט מספיק עמוק אגלה שכל מה שחסר לי זה הוא עצמו ולא משהו שאפשר להשלים ואני חוששת שזה מה שקורה. אני אוהבת כל דבר בו, כולל החולשות והמגרעות, המשיכה אדירה, ו"כל" מה שעומד בינינו היא המציאות.

אותה המציאות שאני נוכחת-נפקדת בה כבר מזה תקופה ארוכה מדי.

עצוב לי.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
א.א מזל טוב ממי. ברור שאי אפשר שנגיע :)
מאוהבת, תנסי לדחות את המפגש חברים כמה שיותר............איזה באסה של סיטואציה! אבל זה שלא שכבתם מקל על העיניין, אין לך במה להתבייש כי שיחקת אותה ולא נסחפת.
ניקי חמודה, תפסיקי להתבייש :) אחרי הואזה שום דבר לא יפתיע אותנו. וכולנו בקשרים הזויים ומצחיקים/עצובים.
אגב, מהפגישה האחרונה האחר שלי לא טרח לשלוח הודעה בכלל. הוא באמת הופך את הקשר להודעה רק כשהוא יכול להיפגש? אומנם שידרתי בפגישה האחרונה שהכל סבבה מבחינתי אבל הוא הגזים. מה אני אגיד לכם? לא חבל על ההודעה שישלח כשיתפנה לו זמן? לא פשוט יותר לשפשף את הזין שלוש פעמים ואולי אני אופיע? חחחחח אני מצחיקה את עצמי
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מיוחדת
דעה אישית שלי שקצת אגויסטי לחשוב רק על מה שאני רוצה,
הרי יש בתמונה את בעלי שאגב ממש מסתדרים כבר חודשיים, אישתו שלא אשמה לדקה, ילדים שלי שהם מתחת לגיל 8, ילדים שלו, חברים וקרובי משפחה.
זה ממש לא אומר שאני חושבת מה יגידו מסביב, מצד שני יש בזה משהו, אבל מה ששובר אותי יותר זה כשאני מתארת את ילדיי בוכים מהסיבה הזו ושכואב להם שאני עוזבת את אבא שלהם,
גם על בעלי מאוד מאוד כואב, הוא נאמן לי כל חייו, מפרנס ואבא נהדר וגם הסקס איתו מעולה, חסר ריגושים זה נכון, אבל סה"כ הוא משתדל ובאופן כללי הוא בן אדם של מעשים שמוכחים את אהבו.
דרך אגב יש משפט יפה שעדיף לבחור במי שאוהב אותך מאשר מישהו שאת אוהבת ממש חזק.
גם לא בטוח שכל האהבה הזאת לא תילך ותעלם כשיתחילו בעיות ויהיו לא מעט והשגרה.
אני רואה את הזוגיות של האחר ופשוט אין שם אושר, אז נכון אני חושבת (יודעת) שאישתו לא עושה אפילו 10% ממה שאני עושה בזוגיות שלי,
אבל מי יודע אולי גם לו יש חלק לא קטן ביחסים האלה בינהם, הרי אני מכירה רק את הצד שלה ממה שהיא מספרת......
בקיצור חפרתי היום....לא מעניין כבר, מודה כל פעם שהקשר שלי הפסיק גם עם אישתו, יהיה בדר בסוף....אני מאמינה שעוד כמה חודשים אני אשתחרר מזה.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
תודה.
מבינה אותך בנוגע להודעות וההמתנה הקבוע הזאת היתה הורגת אותי......כיף עכשיו, לא ממתינה ולא מצפה להודעות ושיחות ממנו והכל שקט.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מיוחדת
מזדהה עם העצב שלך מאוד מאוד,
רק לחזור לשלושה ימים אחרונים מה שעברתי היה נורא.
הרגשתי כאילו חסר לי אויר, אבל הנה מתאפקים טיפה והכל עובר....
מאתמול אחר הצהריים מרגישה בסדר או לפחות לא חיה את האובססיה....מתפקד רגיל יחסית.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור הרגת אותי מצחוק..
כבר אמרנו שהם פשוט זהים .
האחר שלי גם לא יצר קשר מאז שהיינו אמורים להפגש בחתונה ולא נפגשנו אבל משום מה זה לא מפתיע .המזל שלי שאני עכשו רגועה ולא בטרוף עליו ..
לפעמים אני מאחלת לו שיתיבש לו הזין עד שינשור אבל אז רק אני אפסיד כי הבנתי שאשתו יכולה בלי סקס חודשים!!!!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א חחחחח את קורעת אותי...אני לא מבינה איזה דפוקים הם! תארי לך והזין שלהם היה באמת כמו מנורת הקסמים של אלאדין :) אפילו הודעה לסקס לא היינו מקבלות. מרוב שזה עצוב ההומור שלי הופך לשחור :)
מיוחדת, ליבי איתך ובעצב שאת מרגישה. באמת שאין לי מה להציע כי המצב שלך שונה משלי- אצלי האחר לא מעוניין ביחסים מעבר לסקס אז המצב מאוד ברור ומעולם לא רציתי אותו במקום בעלי. אבל יכול להיות שאם המצב היה שונה והוא כן היה מעוניין בקשר רומנטי , אולי בתקופה ההיא כן הייתי מוותרת על בעלי והורסת הכל? הרי חשבתי שבעלי לא אוהב אותי כבר והייתי לא מסופקת מחיי הנישואים.....בגלל זה עם כל העצב, הכאב, התיסכול, הכמיהה, התשוקה אליו, הגעגועים והאהבה היום אני מודה לאל שאישתו של האחר שלי נכנסה להיריון במפתיע והוא פשוט כל כך שמר על הנישואים שלו ולא נסחף אחריי אלא ריסן אותי תמיד.
בעקבות מה שרשמתי, אם את ומאוהבת הייתן חושבות שהאהבה היא חד צדדית מהצד שלכן ואתן בשבילו רק סקס, אולי היה יותר קל לנסות לטפח את הנישואין ולראות את הצדדים הטובים שבבעל שלכן....סתם רעיון, לא יודעת איך אפשר ליישם אותו :(
בלי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי בלי* »

אז ככה:
אחרי שניפגש בחתונה של א.א וניפגוש את האחר שלה. דרך אגב . הוא מוזמן? הולכים לעזור לאלינור לחנוק את האחר שלה, אחרי שהיא הגיעה אליו לאחר ששיפשף 3 פעמים :) אבל אז ניראה שהיא כבר תתחרט. הצחקת אותי!
וברצינות:
באמת כדאי לצחוק קצת על עצמינו .זה בטח עדיף מלבכות ואומרים שאם מחייכים וצוחקים קצת אפילו בצורה מאולצת קשה לכעוס או להיות עצובים. נסו את זה!

מיוחדת - ממש מזדהה איתך ולא יודעת באמת אם מה שמרגישים זה החיים האמיתיים או הפנטזיה
ומאוהבת - לא יודעת איזה מצב יותר מסובך ממה אבל אין ספק שזה שאתם באותה סביבה זה פתח לצרות. ומצד אחד מאמינה שכן צריך לדבר וללבן דברים - כדי לא להשאיר בבטן ומצד שני - באמת צריך המון שליטה עצמית כדי שזה לא יכניס שוב לבלבלה.

וניקי - דווקא עכשיו נהיית ביישנית? יאללה תישפכי. בשביל זה אנחנו כאן!

חיבוק לכולן
מי באה לים?
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אני עומדת להשתגע!! זה המקום היחיד שאני יכולה לפרוק בו את הכאב :-( :-(
אחרי חודשיים של אופוריה עם האחר ואחרי שחשבתי שמצאנו (מסתבר שרק אני חשבתי) את הנוסחה לביחד שלנו עם ההצהרה שלו שהוא מאוהב בי.
הוא עשה לי קטע מסריח אני לא יכולה לעצור את הדמעות...
חודש אנחנו מתכננים מפגש מאוד מיוחד, מפגש ארוך לא רגיל כמו כל פעם, עם מלא תוכניות מעניינות... חודש זה נושא השיחה היחיד שלנו איך, למה, כמה, איפה וכו'...
הכל היה סגור ומוכן .
הוא מתקשר בבוקר המפגש ואומר שהוא מוטרד מהעבודה והוא לא יגיע סגר טלפון אחרי 10 ד' שולח הודעה שהוא מקווה שלא התבאסתי שהוא על הפנים ושאולי נקבע משהו קצר יום אחר!!!
מאז הוא נעלם לא יצר קשר או הגיב. הוא השאיר אותי בשוק אני לא מצליחה להתאושש כל היום בוכה ומרגישה מושפלת.
לא יודעת מה לעשות עם עצמי להתקשר אליו ולהגיד לו כל מה שאני חושבת עליו , להתעלם ולהעלם .
אני מרגישה אבודה הראש לא מתפקד צלול :-(
בלי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי בלי* »

א"ש
קודם כל אל תישתגעי!
תרגיעי. תספרי עד 10 ואם אפשר גם יותר. ובטח לא להגיב בשליפה מהמותן - להגיד לו כל מה שאת חושבת וכו'.
אני מניחה שיש הסבר לכל הסיפור הזה ובכל מקרה זה טיבם של הסיפורים האלה - שהם לא כל כך אפשריים.
ובכל מקרה אין מספיק פרטים. לפני כמה זמן "נעלם" וכו'
אם בא לך - שתפי יותר

ובכל מקרה קבלי חיבוק וירטואלי
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

תודה בלי, אבל קשה לי לא להשתגע.. אני כל כך פגועה..
אני חושבת שההסבר היחיד הוא פחדנות , הוא פחד להיות איתי הרבה שעות בדרך כלל נפגשים לשעה וחצי בגלל הסטטוס של שנינו לא מתאפשר לנו יותר מזה, אבל הפעם זה היה אמור להיות שונה בעלי בכנס אישתו בחו"ל .. אני מכירה אותו כמו את כף היד שלי אנחנו ביחד כבר שנתיים מדברים יום יום אני יודעת עליו הכל זה רק פחדנות!
היינו אמורים להפגש ביום ראשון מאז כלום .
אני רואה שהוא מחובר בפייסבוק מחזיקה את עצמי לא לשלוח הודעה.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש, תנסי לא להשתגע כי זה מה שקרה לי ואני פשוט נכנסתי לקטע דפוק!!! זה מה שקורה שמצפים ומתכננים - גם אני ציפיתי ותכננתי כל תקופת החגים והאחר שלי שלח הודעות וקשר אינטנסיבי...וקניתי סט חדש של הלבשה תחתונה במיוחד לארוע והתכוננתי ומה לא....ובאותו יום כששאלתי מה קורה? הוא ענה לי מתוקה זה לא ייצא היום. תקשיבי יום אחרי נשבר לי הלב, לא הצלחתי להפסיק לבכות ומזל שאין להם ארנבות :)
שורה תחתונה, הייתי שם ומה שקשה לך זה להתמודד עם האכזבה הגדולה מאוד. כגודל הציפייה כך גודל האכזבה :(
יקירתי, תנסי להירגע בשבילך לא בשבילו ! ותנסי להתגבר על האכזבה- תנשמי עמוק ותקראי את התגובות שלנו.
המון חיבוקים
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בלי, אוהבת את החוש הומור שלך. צחקתי עד שקראתי את ההודעה של א"ש...
ומה זה איפה ניקי? בטח נהנית :)
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אלינור זה בדיוק מה שקורה לי נשבר לי הלב מההשפלה ומהאכזבה ממנו.
אבל אני לא יכולה לשמור בבטן אני חייבת שהוא ידע שאני פגועה, אני לא יכולה לסיים את הקשר הזה בדרך כזאת שכל אחד ילך לדרכו מבלי לומר מילה
הוא רגיל "לברוח" מסיטואציות כאלה.
להתקשר או לא להתקשר ??? מצד אחד לא רוצה להישבר ראשונה מצד שני חייבת להוציא הכל.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש תעשי מה שאת חושבת. אין תשובה נכונה יקירה אבל קחי בחשבון שיש תוצאות.
אני לא התאפקתי והעדפתי להוציא הכל. אני לא מתחרטת למרות שהקשר שלנו השתנה בעקבות הבלאגן. אבל אני כזו- אימפולסיבית וילדותית לפעמים. אגב, בפגישה שלי שהתבטלה הזמנתי מקום עם ז'קוזי שנתפנק כי ככה תכננו. עד היום לא השתכשכתי עם המניאק בז'קוזי {א''ש (2016-03-16T13:47:41):
אלינור חחח העלאת לי חיוך עם הג'קוזי אחרי כל הדמעות ...
אני אתן לו להתבשל קצת עם מה שהוא עשה .
חייבת להגיד לו שזה נגמר או לעשות משהו שהוא יבין את המסר, נראה לי אמחק אותו מהפייסבוק ומהטלפון כך הוא בטוח יבין (הוא תמיד בודק מתי אני מחוברת כל הזמן)
אוף ... לא מאמינה שכל כך הרבה כוחות נלקחים ממני בגללו ....
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אני כאן, שקועה בעבודה
לא"ש אל תתקשרי אליו! תכתבי פה במקום זה.

טוב, אז כן הוא בא אלי וגם אני נשברתי. התקרבנו והיה מגע אבל לא שכבנו ואני מרגישה הכי גרוע שיש.
חציתי קו אדום מבחינתי. עכשיו אני עוד יותר שונאת את עצמי ממקודם.
והמשפחה שלו קלטה שיש משהו והם נועצים בי מבטים מפחידים כאילו רצחתי מישהו!
ומזהירים אותי שיהיה לי מזל רע כי אני רווקה והוא נשוי...
אבל היה כייף :-)
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א"ש
ההחלטה היא שלך בלבד,
אני אישית בפעם האחרונה שהוא קבע איתי ואיחר בשעה וחצי,
התפוצצתי עליו בטלפוןוביקשתי שכלל לא יגיעה יותר.
ככה חתכתי איתו את הקשר האחרון.
אני לא יודעת אם זה נכון או לא (מבחינת הדרך שחתכתי) אבל חודש אנחנו כבר לא בקשר.
לפעמים זה יושב לי על המצפון ולפעמים אני אומרת אולי זה לטובה.ולא היתה דרך אחרת ליגמור עם זה.....

ניקי
שמחה שהיה לך כיף.
מקווה רק לטוב בשבילך, לא יכול לייעץ כי כל אחד בוחר לבדאיך להמשיך עם הקשר הזה.
הכי חשוב שזה עשה לך טוב ואם זה עשה לך טוב אז אין מה להתבייש.
גם אמא של האחר שלי כנראה יודעת עלינו, היא אפילו שאלה אותו מה יש בינינו,
לי מאד קשה יהיה להיסתכל לה בעיניים כשיראה אותה מתישהו, אבל זה מה שיש ובן שלה שותף מלא לסיפור הזה.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור,
אי אפשר במקרה שלי לחשוב שאני רק סקס בשבילו :-)
כי זה לא ככה ואין לי שום דרך להכניס לעצמי לראש שזה מה שאני בשבילו.
במיוחד בניתוק האחרון שלנו אז בכלל אין לי מה לבוא אליו בטענות, אני סיימתי.......קשה
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

א"ש
יכול להיות שהוא נכנס ללחץ שלא יעמוד לו כמה פעמים ולא יעמוד בציפיות כי אם לוקחים משו ארוך אז מצפים לכמה "סטים" אל תשכחי הוא גבר.אל תגידי לו שזה נגמר כי את לא תוכלי לעמוד בזה
ניקי תזהרי לא לקבל כוויה ..מפחיד שיש לו מקום בטוח אליו הוא יכול לברוח ואת תשארי חשופה .בהצלחה אנחנו כאן בשבילך .
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

א.א.
את צודקת הוא נכנס ללחץ וכמו שאמרתי זה פחד ... אבל יש דרך לעשות את זה . אותי זה ריסק ...
העיקר הוא קרא לעצמו חולה מין... פעם אחת והוא מת ..
נכון לעכשיו החלטתי לא להתקשר.. אבל זה בוער בי וזה עוד יותר משגע אותי שהוא לא יוצר קשר.
קשה לי להתאפק אני תמיד חייבת להגיד את מה שאני חושבת והוא יודע את זה אבל הפעם מנסה להיות חזקה .
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

א"ש
הרגת אותי מצחוק ..יש פה אנשים עם חוש הומור קורע זה עושה לי מצב רוח טוב .
והאחר שלי כנראה האיבר מין שלו חטף נמק ...שום ציוץ אין מהכיוון .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בנות, איזה קטעים- עכשיו נכנסתי לדף ואני נקרעת....
חדשות טובות: היתי מרוכזת שעתיים בלי לחשוב על האחר שלי....

אמן שהאחר שלי יחטוף נמק בשרביט הקסם!! אני ממש מתביישת אבל אספר לכן: לא התאפקתי היום ובצהריים שלחתי הודעה אם יש מצב במקרה? הקשיש שלי ענה: "היום לא מתוקה" .
למה אין לי יכולת איפוק??? עידוד בבקשה
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור ושאר הבנות....
אלינור יפה לך על האומץ, באמת באמת מורידה את הכובע......
כנראה רק אני כזאת בלוק שהאגו שלי לא מאפשר לי לייצור איתו קשר גם אם אני מתה מגעגועים ונחנקת מרגשות....
היום הייתי אצל קוסמטיקאית שלי, שבוע שעבר היא נפרדה מבן זוג. שאלתי אותה מה קורה בינהם...אז אמרה שיצרה איתו קשר והשלימו ואפילו שהוא היה אשם....
קשה לי לעשות צעד ראשונה, לא מסוגלת.
אני לא אומרת עכשיו שבא לי להחזיר יחסים איתו והאכו מפריעה לי....
אני אומרת באופן כללי שאני אגם שיסבול ויחנק, אבל לא ייצור קשר.....
בלי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי בלי* »

אלינור
מדור איפוק זה לא כאן - ואי אפשר להאשים אותנו בזה ולא לצפות לזה- אחרת לא היינו כאן ומנסות לשכוח - עאלק
ואם הוא יחטוף נמק בשרביט - יילך כאן כל האקשן ואז מה נעשה?!
וחוץ מזה שהוא קרא לך מתוקה ואני מבינה שהוא כבר טעם לא מזמן - אז מהכפת לך?

וניקי אהבתי את זה שבמישפט אחד את גם מרגישה נורא וגם היה כיף! זה הולך ומישתפר אצלך...

לילה טוב
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת,
אני אדם עם כל כך הרבה אגו. רק עם בעלי לא היה לי מעולם ובשנה האחרונה התווסף האחר.
מובן לי החוסר אגו לבעלי כי הוא הכי יקר לי בעולם אבל למה אין לי אגו עם האחר שאני אוהבת/שונאת? שימו לב לדיסוננס קוגנטיבי/רגשי במשפט :)

בלי, סחתיין על העידוד :) תודה רבה. אכן טעם ביום שישי.

אני אוהבת את האתנחתות האלו כשאני עסוקה באקדמיה. חייבת להמשיך :)
שיהיה לילה טוב לכולן.....

לילה טוב...
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
אני חלילה לא ניסיתי לומר שאת אדם ללא אגו,
אבל שמתי לב שמי שמאוהב האיפוק לא לפנות לאותו "אחר" כמעט ולא עובד,
אז ניסיתי להבין למה אצלי זה לא עובד ככה אני זאת שהרגשתי שונה פתאום :-)
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”