איך שוכחים מישהו

אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב, מאוהבת , למה את מתנצלת?
גם לי לא מובן הקטע שאין לי אגו עם האחר....הרי חשבתי שאני כבר לא מאוהבת באחר...ואולי הפירוש שלי ללהיות מאוהבת זה להיות באובססיה ולהיות תלותית? ואז הפירוש שלי לא נכון כי אובססיה ותלות הרגשתי רק עם בעלי לפני האחר. אבל נהניתי כי הוא מאוד אוהב אותי.
אז יש מצב שכן הייתי מאוהבת לפני שהכרתי את בעלי רק שההתאהבות הייתה שפויה ולא "ביטלתי" את עצמי בשביל האדם השני.
אז יש מצב שאני מאוהבת באחר? איזה תובנות :) ממש טיפול :)

את לא צריכה להרגיש שונה כי אני חושבת שהמצב שאת נמצאת בו הוא הבריא ביותר.
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

היום ממששש מתגעגעת פתאום זה קפץ לי הרגש הזה בתוך כל ההכנות והעסוקים המרובים.
התקשרתי אליו לשאול מה נשמע הוא ממש עסוק אמר שיחזור אליי יותר מאוחר ...הוא טס שבוע הבא לחו"ל לכנס ..מבעסס
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

בוקר טוב לכולן וכמובן גם לעובר אורח
בינתיים הבוקר שלי מצויין. עבודה עבודה עבודה. אולי זה הפתרון. פשוט לשקוע בעבודה. כשאני עסוקה המחשבות שלי לא נודדות אליו.
החלטתי שאני לא נכנסת לשום קשר איתו ואני לא רוצה להשאב לתוך בור ותכלס זה בור. אני יודעת שזה לא טוב עבורי
הספיק לי מעל ומעבר המצב הנפשי שהייתי בו בגללו ואני יודעת שכלית, שאני חייבת להתרחק ממנו
וזה כל כך קשה... כי יש לי רגשות כלפיו
מקווה לצלוח את זה ומחזקת את כולנו.
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

ניקי גאה בך! החלטה חכמה. בהצלחה יקרה.
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

Oops...i Did It Again

למרות שאמרתי שלא אעשה את זה , עשיתי את זה שוב.. שלחתי הודעה שיחזור אלי הייתי חייבת לשחרר, לא יכולתי לא להוציא את זה לפני הסופ"ש עם המשפחה.
הוא חזר אלי ואני יריתי.. יריתי... יריתי .. לא בבודדת בצרורות.. אמרתי הכל !!! בידיעה שהמשפט האחרון זה אני רוצה לסיים עם הקשר הזה.
שנייה לפני שאני אומרת לו את ה -משפט הוא עוצר אותי ורק כמו שהוא יודע, הוא מסביר מה קרה לו ולמה הוא ביטל וכמובן תירוצי עבודה ... (אם האמנתי ב 100% לא בטוח)
אמרתי לו שהוא פגע בי ושלא רציתי לראות או לדבר איתו אבל הייתי חייבת שהוא ידע מה קרה לי ... הוא היה בשוק מהתגובה שלי ביקש 100 פעמים סליחה ושכל הסיפור
לא קשור אלי אלה למצב שהוא נמצא כרגע בחיים שלו.
אני לא יודעת באיזה מצב אנחנו נמצאים כרגע ובנינו זה כבר לא משנה לי , מה שכן אני יודעת שהשבוע הזה התיש אותי ואני מתחילה להתעייף מכל הסיפור הזה.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א"ש אני מסכימה שזה מתיש כל כך. נפשית בעקר אבל גם פיזית. טוב ששחרת והיית כנה עם עצמך ואיתו. הלוואי ויהיה לך סופש רגוע. תפנקי את עצמך אולי אפילו משהו נחמד עם בעלך שינחם אותך למרות שאין לו מושג...
רבקה*
הצטרפות: 18 אפריל 2004, 14:57

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי רבקה* »

היי היתגרשתי וקשה לי ואני קצאת מרגישה לגרוש משהו ואני מתה שזה יעבור ושהוא יצא לי מהראש ....השמח לתמיכה
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

שלום רבקה, ברוכה הבאה.

אני לא כל כך מבינה את המקרה. האם הגירושים לא היו ביוזמתך? האם אתם בקשר? כמובן, רק אם את מעוניינת לחלוק... בכל אופן מאחלת לך סוף שבוע של רוגע

ואיפה כולם? אני מקווה שמבלים :-)

קשה לי מאוד, תחושת מועקה אדירה, רוצה ולא רוצה. הוא השתנה לגמרי, פתאום מנסה להחזיר את הקשר במלוא העוצמה והאינטנסיביות. אחרי הרבה כאב שעברתי מהניתוק הארוך אני לא מצליחה להשתחרר ולהנות מהרגע, אבל גם לא מצליחה לחתוך. כמעט כתבתי לו שאני לא רוצה יותר, אבל אני חושבת שאם אגיד את זה הוא כנראה לא ינסה "להילחם" בהחלטתי (כי הוא מכבד אותי ורוצה שיהיה לי טוב), לכן אני מפחדת להגיד את זה. מפחדת להביא על עצמי עוד תקופה של צער אדיר.

לא יכולה עם ולא יכולה בלי. וגם לא יכולה עם בעלי. בקיצור, רע לי.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת יקרה, קשה לשמוע שרע לך. יכולה אולי לנחם שכאשר אנחנו נפגשנו לראשונה אני הייתי נורא עצובה. על סף יאוש מהזוגיות בבית. אחרי שחתכתי ועשיתי הפסקה מכל ההתאהבות האיטנסיבית הזו שוב הייתי בדכאון ומיואשת כי ההתאהבות היתה רק הסחת דעת ומהמצב בבית. היום אחרי הרבה עבודה (ועוד הרבה עבודה לפנינו) יש שינוי רב. מבינה שלא טעיתי כל כך בבחירה של בעלי ורואה המון רצון לשינוי ולשיפור. בכלל רוצה לשתף בכך שמי שבאמת הייתי צריכה לשכוח ובמובן מסויים הצלחתי לשכוח הוא מי שאני מגדירה כאהבת חיי. חבר הכי טוב שלי מגיל 16. היינו בני זוג לתקופה קצרה בגיל 16 ומאז כל הזמן ביחד. כשלא היו לנו בני זוג אז גם כולל יחסי מין וכשהיו בני זוג רק חברים קרובים ואמיתיים. בסופו של דבר הוא בחר בבת זוגתו הנוכחית שתהיה אשתו ואני מאמינה שעצם זה שהוא בחר גרם לי גם כבר לבחור ולהתמסד. אחרי הנישואים מאוד התרחקנו כי האמת שלמרות החברות הקרובה חשבתי שעדיף ככה. האמת שכל הסיפור הנוכחי מאוד החזיר אותנו לקשר כי הוא אחד מהאנשים ששתפתי ואני מאוד מעריכה את ההערות והתובנות שלו. בקיצור אפשר לשכוח...שבת שלום
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות, קודם כל, תודה

אני באמת שמחה בשבילך ומעודד לדעת שהדברים האלו הם הפיכים.

למען האמת, אין לי הרבה אנרגיה לעבודה עצמית למרות שאני יודעת שהיא נחוצה ביותר. אני גם לא בדיוק יודעת עבודה מאיזה סוג...

לאחרונה אני ממש חושבת שהמצב "סופני" שנידונתי להיות אומללה בלעדיו. אני לא חושבת למשל שטעיתי בבחירת בעלי, אני חושבת שלא ידעתי שאפשר להרגיש כמו שאני מרגישה עכשיו, כי אם הייתי יודעת הייתי מחפשת את זה כבר אז. אתמול בעלי היה חמוד ומצחיק ומקסים עם הילדים והסתכלתי עליו בחיוך, חיבה, אשמה. ללא אהבה. לא רוצה להעביר כך את חיי .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת יקירתי, כואב לי לקרוא שלא טוב לך. שאת עצובה...לא קל להעביר את חיינו עם אהבה לאחר, עם הידיעה שיש לנו אחריות גדולה למשפחה שיצרנו ואנחנו לא חופשיות לעשות מה שבא לנו מבלי להתחשב באחרים..
האחר שלך רוצה קשר אינטנסיבי? הוא רוצה לפרק את משפחתו? האם האהבה ביניכם מומשה? למיטב זכרוני לא, שתפי אותי אם בא לך. כולנו מרגישות געגועים ותיסכול לפעמים. התיסכול נובע מזה שאנחנו מרגישות לעיתים שאנחנו חיות חיים של פשרה. עם זאת, האם את מרגישה ככה כי את באמת לא אוהבת את בעלך? הרי באחר את/אנחנו מאוהבות ומכאן נובעת התשוקה והמשיכה הגדולה.
עם מי את מרגישה ביטחון? עם מי ההערכה העצמית שלך גדולה יותר? מי גורם לך לחייך? מי נותן לך הרגשת ביטחון? מי גורם לך לאהוב את עצמך? מי גורם לך להרגיש שלמה? האם זה האבא של הילדים שלך או האחר?
החיוך שעולה לך כשאת רואה את בעלך משחק עם הילדים מזכיר לי את עשרות הפעמים שלי זה קורה...וכן, גם בי מחלחלת תחושת אשמה ועולות לי דמעות בעיניים. דמעות עם חיוך והלב מתרחב מהאהבה אליהם ואשמה שאני מעזה לאהוב ולהתגעגע לאחר.
לדעתי אם נתחיל להיות פחות פנטזיונריות נהיה שלמות יותר עם ההחלטות שלנו ועם החיים שבנינו.
אם ננטרל את המשיכה והתשוקה המינית לאחרים שלנו, אין ספק שאנחנו אוהבות ולא מוכנות לוותר על הבעלים שלנו בשביל האחרים.
עבודה זוגית היא לא קלה ואין כוחות להשקיע כל כך במיוחד שהמחשבה שעם האחר התשוקה מגיעה בקלות, בלי כל מאמץ בכלל, בלי להכריח את עצמנו. ועם הבעל אנחנו נמצאות ומפנטזות על האחר.
ההתלבטויות מאוד קשות ולהיכנס לקוע של עצבות וצער זה מאוד קשה כי אנחנו מפסידות הכל: את ההנאה מהחיים שבנינו וגם את ההנאה מהקשרים הצדדיים שלנו.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור,
לא, הוא לא דיבר על לפרק את משפחתו אבל כן אומר שהוא לא יכול בלעדי ושלא אעזוב אותו. הוא מוכן לכל מה שאהיה מוכנה לתת (לטענתו, גם אם נחזור לקשר ידידות). אינטנסיבי זה אומר פתאום פגישות כל יום (מקום העבודה שלו ושלי משתפים פעולה כך שתמיד יש את האפשרות), הודעות כל הזמן, גם לא "תמימות" במיוחד, אבל תמיד ממיסות. האהבה מומשה? כמעט בכל דרך אפשרית למעט יחסי מין מלאים (לא יודעת למה לא. האם יש הבדל?). בשיחות, וידויים, ובמגע מחשמל כמו שלא הכרתי.

שאלת: עם מי את מרגישה ביטחון? עם מי ההערכה העצמית שלך גדולה יותר? מי גורם לך לחייך? מי נותן לך הרגשת ביטחון? מי גורם לך לאהוב את עצמך? מי גורם לך להרגיש שלמה? האם זה האבא של הילדים שלך או האחר? כמעט לכל השאלות התשובה העגומה היא האחר. חוץ מיציבות וודאות שאני מרגישה עם בעלי. אני רוצה שיהיה לו טוב ולא רוצה לפגוע בו אבל אם אני שואלת את עצמי בכנות אם אני אוהבת אותו, לא יודעת מה התשובה. אולי לא.

בנוסף, אני עדיין חושבת שאסור לפרק את המשפחה רק לטובת מישהו אחר, אלא רק אם התשובה לשאלה "האם זה יהיה שווה את זה גם בלי להיות עם האחר?" חיובית. אחרת, אפשר מאוד להתחרט או להתרסק אם הצד השני מתחרט או לא מסתדר איתו.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת,
יש ביניכם קשר רגשי שמוזן גם ממך וגם ממנו. שיחות, וידויים...האם זה משנה שאין יחסי מין מלאים?
ברגע שהתשובה לשאלות ששאלתי היא האחר ואני מאמינה שאת כנה עם עצמך אז אני מאחלת לך שרק תגיעי להחלטה הנכונה עבורך ושתהיי מאושרת במה שתבחרי.
תבדקי אם התשובה לשאלות היא תמיד האחר ולא רק כשאת מתגעגעת נורא... תתחזקי יקירה. שבת לא קלה גם לי :(
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, תודה על התמיכה... למה לא קל לך השבת? אם מתחשק לך לחלוק, כמובן

אף פעם לא דיברנו על משהו יותר מזה שזה בלתי אפשרי עם המשפחות. אני חושבת שהוא ממש ממש לא שם. וגם אני לא. המרחק בין להשתעשע עם הרעיון לבין לבצע רב, אבל הרגע שאני מודה בפני עצמי שאני רוצה משהו שלעולם לא יהיה לי בבית זה עצוב יותר.

בכלל לא משנה שאין יחסי מין מלאים מבחינת חומרת הבגידה (אולי כן, אם בעלי יגלה חס ושלום אני מניחה שזה קצת ישנה), אבל זה קצת משנה מבחינת האיפוק שלנו. לא עשינו כל מה שאנחנו רוצים ולעזאזל הכל. זה לא לגמרי רציונלי. אין ספק שאנחנו מאוד רוצים ואת יודעת מה? אני משוכנעת שאם נמשיך ככה זה גם יקרה. אבל יהיה לי הרבה יותר קשה מכל הבחינות - האשמה, ההיקשרות ועוד
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, את באמת חושבת שאם הוא היה עוזב אותך בגלל שיש לך רגשות זה היה יותר טוב? אני הייתי מתחרפנת.

גם אני התעוררתי פתאום ביום שישי כועסת עליו ולא יודעת למה. עבר קצת במהלך הסופ"ש. אבל עדיין אני מרגישה במלכוד. אין פתרון טוב.

שבוע נפלא לכולם
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב מיוחדת,
אתחיל מזה שאני רגועה ולא יודעת למה לפעמים אני נכנסת לתיסכול כמו אתמול :)
אני חושבת שהיה לי יותר קל אם היה עוזב אותי כי אז הייתי משלימה עם העיניין שנגמר ודי. אם הוא לא היה מבקש לחזור אחרי הפסק זמן של שלושה שבועות אני לא הייתי יוצרת קשר. הייתי בדאון כמה ימים ואז עבר לי כי אם מישהו מחליט לעזוב אי אפשר להכריח אותו להישאר או להתחנן אליו שישאר. אמנם התגעגעתי מאוד אבל השלמתי עם המצב. גם אז אני חושבת שהגזמתי בשביל שיעזוב אותי וגם אתמול שלחתי הודעה במוצ"ש בשביל שאולי ימאס לו מהשטויות שלי ושיחתוך ויגיד שלא מתאים לו כבר. אני יכולה להתמודד עם דחייה אבל קשה לי להתמודד עם קשר כזה.... ואני לא מצליחה לוותר עליו בעצמי למרות שניסיתי :) אגב, השבוע שלי כל כך עמוס שכנראה בכלל אין לי זמן להיפגש איתו ואני קצת כועסת על עצמי שאני סתם עקשנית ולא מצליחה לשחרר וגם מתפדחת ממנו כבר
שבוע נפלא
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאוהבת, כל הכבוד לך. נראה שאת בכוון הנכון חהתקדם הלאה לפחות ממנו... מקווה שיהיה לך טוב עם בעלך או בכל כוון שתבחרי בו.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

צהריים טובים
באופן מפליא הצלחתי להתרכז בעבודה ולסיים כמה משימות.

לא משנה כמה אני אומרת לעצמי שאני חייבת להמשיך ולא לחשוב עליו - בלילה הכל חוזר אני חולמת עליו בלי סוף
חולמת שהוא איתי ולא איתה.
קמה בבקרים הכי לא בפוקוס כי בקושי ישנה, ואני מקללת על הבוקר אותו ואת אשתו. כן, נשבר לי וכואב לי ומותר לי לקלל אותם ושכולם יקפצו!.
וככה מנסה לשרוד את היום... ככה כל פעם מחדש
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

שוב זה מחק ? זאת אני ניקי בהודעה למעלה
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אלינור,
העיקר שהבן שלך בסדר!.
הכי חשוב.

ניקי
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, קודם כל הכי חשוב באמת שהילד בסדר. שנית, זה בכלל זאת קצת מחמם את הלב שהוא לצדך ומהווה כתובת לפנות אליה בעת צרה.

ניקי, אני מבינה שאת נקרעת מבפנים, אבל אל תשכחי שאת עכשיו במצב הרבה יותר טוב מהמצב בו היית לא מזמן. הוא ניסה להציג את זה כאילו את רודפת אחריו והוא מבקש שתניחי לו ולמעשה יצא המרצע מן השק וברור שהוא מעוניין לא פחות. כעת, ממקום של עוצמה, ולא של חולשה, את יכולה לשים לזה סוף מתוך ידיעה שכל החיים לפניך ואת חייבת להיות פנויה למציאת זוגיות שלמה כפי שמגיע לך.

מאוהבת, כל הכבוד שעברת את טבילת האש החברתית... נשמע שאת מתגברת.
למה כל כך כעסת על בעלך? אם זה משהו שהחזקת בפנים הרבה זמן, טוב שזה יצא ועכשיו אתם יכולים לעבוד על זה. ועוד סימן טוב - אם את כועסת או נפגעת, זה רגש, וזה הרבה יותר טוב מלהיות אדישה אליו.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי מיוחדת, את צודקת שזה מחמם את הלב. הוא ענה לי אפילו שהיה בחדר ניתוח. הוא ישר ענה בדאגה ושאל מה קורה? טוב שלפחות ידעתי תמיד לא להתקשר סתם בלי לוודא קודם שהוא לבד. ככה כשהייתי חייבת אותו פתאום והתקשרתי הוא ענה מייד. הלוואי ולא אצטרך אותו יותר למקרים כאלו וברוך השם שהכל בסדר. ועכשיו שלח לי נשיקה. חולה עליו :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
שמחה שהבן שלך בסדר הכי חשוב
ושמחה שהאחר התייחס והיה נחמד ואנושי מחמם את הלב .
נשיקות ורפואה שלמה
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א,
תודה ממי ושיהיה במזל טוב מחר. חיבוקים
מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מיוחדת
אני עוד בעצמי לא הבנתי למה היה לי כל כך הרבה כעס כלפי בעלי. אנחנו עדיין לא מדברים. הוא היה בחופש היום ועשה המון דברים בבית. אני עדיין מרגישה שלא רוצה לדבר איתו. הוא נפגש עם ה״אחר״ ועוד כמה חברים היום, אז בטח מה שקורה בבית יצא החוצה וה״אחר״ בטח היה מבסוט עד השמיים, זה מוצאי אותי מדעתי, כי כל כך לא רציתי שידעו. אני גם מרגישה שלא רוצה אפילו לעשות חצי צעד בשביל להשלים עם בעלי. כזה אופי דבילי יש לי. במקרה של אחר זה מצויין שהאגו לא מאפשר לי לייצור איתו כל קשר, אבל במקרה של בעלי זה חמור ביותר. מה שכן קרה עוד שינוי, פעם הייתי בורחת צהבית ורק מחפשת לצאת במריבות, אבל היום אין לי את החשק הזה, תופסת לי מקום בחדר אחרי כל נסידורים ורואה טלויזיה ולא איכפת לי.
בקיצור אני במקום שלא בא לי שום דבר...אדישות.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מאוהבת, מה לגבי טיפול זוגי? נראה שיש ביניכם דברים שכדאי לפתור.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אני לא חושבת שאנחנו צריכים טיפול זוגי,
הבעיה היא אצלי. אני כבר מצאתי פסיכולוג לי.
מקווה השבוע להיפגש איתה.
אני חייבת לפרוק, פעם פרקתי לאמא ועכשיו
הפסקתי לעשות את זה והכל הסתבר.
אני אדם עם המון אמוציות וחודשיים האחרונים
צברתי הכל, בגלל זה קרה לי פיצוץ.
אני כל כך כועסת על עצמי על כל העניין עם ״אחר״.
שבאופן כללי נגררתי לזה ולא פעם אחד,
מלא פעם ראשונה אז בקיץ, אבל פמה אחרי ארבעה חודשים של ניתוק כשיצאתי ממנו. אני מפחדת ליפול שוב ומכאן כל התסכול שלי.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב מאוהבת, אני מנסה להיות במקומך ולנתח מה קורה לך ולדעתי.....
את לא רק מתמודדת עם "בגידה " בבעלך אלא מתווסף המצב שהם חברים! מכירים! נפגשים ומכאן תחושות האשמה הגדולות ובגלל זה את כל כך נשמרת לא לשכב עם האחר שלך. את כנראה מרגישה שאת בנוסף לבגידה עושה מבעלך צחוק וזה מה שמכאיב לך יותר. אם בעלך לא היה מכיר את האחר שלך אני חושבת שהמצפון היה חלש יותר מאשר במצב שאת נמצאת בו. אם נחשוב מה היה מפריע לי יותר: אם בעלי היה בוגד בי עם מישהי ממעגל החברים שלנו או עם מישהי שאני לא מכירה בכלל אז אני חושבת שבמקרה הראשון- אותה חברה שהייתה יושבת וצוחקת איתי ומכירה את המשפחה שלי- זה היה שובר אותי. תחושת העלבון והפגיעה ולחשוב שבטח "צחקו" עליי כל הזמן ......
שורה תחתונה, את המצפון אחרי שאנו בוגדים אפשר להרגיע ולהשקיט באימרות נו, בטח גם הוא יבגוד בי מתישהו, כולם עושים את זה.....אבל לבגוד עם אחד החברים שלכם זה כבר קשה יותר ולכן המצפון שלך לא שקט.
אם בעלך באמת גבר "לא טוב" דהיינו, לא אוהב/לא מפרגן/ בוגד בך/ פוגע בך/ מזלזל בך/ מקטין אותך וכו' אז מגיע לו ותשקיטי את מצפונך אבל אם הוא בעל טוב אלייך ואוהב אותך בגלל זה כל כך קשה לך...

שיהיה לכולנו רק טוב יקירתי, להתאהב מחוץ לנישואים זו סיטואציה מאוד לא פשוטה. גם אני התעוררתי עם כל כך הרבה אהבה וגעגועים לאחר שלי. מה אני אעשה עם האהבה העצומה הזו אליו? אני לא יודעת איך להפסיק את זה. ימים יגידו.....
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אתמול אחרי חצות מצאתי את עצמי מבטלת את החסימה בטלפון והצצתי לראות אם הוא בווסטאפ
היה און ליין בסביבות 20:00
מחקתי את המספר שנייה אחר כך אבל למה אני מעוללת את זה לעצמי?
הבוקר גם לא היה משהו... אני מחזיקה את עצמי כדי לא לפנות אליו ולא לדבר איתו, ומנסה לעשות אלף ואחד דברים העיקר להתרחק מהטלפון
ובחוץ משפחתו ממשיכים לנעוץ בי מבטים אכזריים. זו הרגשה איומה!
ניקי
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי מאוהבת, מחר יהיה יותר טוב כי אני הולכת לפגוש אותו :) אמנם מקצועית ואני מקווה שיהיה במשרד אבל עדיין אני מתה כבר לראות אותו!!!
הגעתי למסקנה שלאהוב אותו יותר קל לי , מאשר לנסות לשנוא אותו ולכעוס עליו. אני יותר רגועה ככה, אמנם מתגעגעת אבל רגועה.
אני חושבת שאני נורא מוזרה כי בד"כ עושים אידיאליזציה ל"אחר" ואילו אני עושה בדיוק הפוך....גם בהתחלה כשהייתי מאוהבת בטירוף, זו הייתה משיכה מינית אבל לא חשבתי שזה אדם שארצה לחיות איתו. ואילו לבעלי דווקא תמיד עשיתי אידיאליזציה וחשבתי שהוא מושלם וגם היום עם כל המגרעות (ויש) אני חושבת שהוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
מוזרה כבר אמרתי???
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

וניקי יקרה,
את לא עושה את זה לעצמך בכוונה. ככה זה כשההיגיון והרגש מושכים לכיוונים שונים. כל הכבוד לך שאת מנסה להתנגד לרגשות שלך ולפעול בהיגיון
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, את בכלל לא מוזרה
אם אפשר לקרוא לזה כך בכלל, הרי זה המצב "האידאלי" - להיות שלמה עם בחירתך ועם החיים האמיתיים ולתת לדבר הנוסף את המקום הראוי לו...

מה קורה כשזה הפוך? שיש כל כך הרבה (ואולי גם יותר, אם אפשר בכלל לכמת את זה) מה להעריך בבית אבל רוצים את מה שאין?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי מיוחדת,
אולי את רוצה מה שאין כי את והאחר לא ביחד? אולי אם תתחילו רומן בזהירות כמובן בלי להיסחף כדי שלא יתגלה...אז בסופו של דבר תמצי את הרצון העז שיחליף את בעלך כי תדעי שאתם יחד? נכון, אני מציעה לאכול מהעוגה ולהשאיר שלמה- לחיות חיים טובים בבית ולנהל רומן עם האחר. אין לך מה לעזוב את הבית ולפרק משפחה אלא אם את ממש סובלת עם בעלך והבנתי שלא.
אני לא מתביישת שזה המצב שאני מנסה להגיע אליו (אחרי שלא הצלחתי לסיים איתו בפעם האחרונה) כי אני ממש אוהבת/מאוהבת/ משתוקקת לאחר שלי לצערי אבל אני גם מאוד אוהבת ומעריכה את בעלי ועליו אני לא אוותר. קל לי להתנהל כי האחר שלי כל כך מפחד על המסגרת המשפחתית שלו שהוא לא לוקח סיכונים מיותרים. אז יוצא שבסופו של דבר הוא צודק למרות שאני נקרעת לפעמים.
מה את חושבת?
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
לי אישית מאוד קשה לנהל במקביל, הייתי בזה חודשיים שלמים והיה נורא קשה.
כל יום עם פתיחת העיניים האובססיה מתי הוא ישלח לי הודעה/יתקשר/נפגש.
המחשבות על מה יהיה איתנו בהמשך....העצבים על המצב הקיים ושלא ניתן לשנות או שכן ניתן, אבל צריך לעבור גיהנום בשביל להיות ביחד.
אבל שוב זה קצת שונה ממה שיש לך.....
כי הרבה אצלכם מבוסס על הסקס והתשוקה ואין לכם כזאת אובססיה של להיותביחד כל דקה......
אתם מסתפקים במפגשים פעם בכמה ימים או שבוע, אצלי זה היה אחרת לגמרה,
אנחנו ממש התנהגנו כמו זוג, חלקנו מה קורה איתנו כל כמה שעות, שמחות,בעיות וכמעט כל יום ארוחה או מפגש.
אם את מצליחה להיות איתו בדרך שלך כמו שאתם היום אז זה נשמע לי ממש בסדר (לעומת המצב שאת נמצאת בו כשאת בלעדיו).
בהצלחה יקירה!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת, ההודעה האחרונה שלי הייתה אלייך כמובן :)
אז יש ביניכם גם אינטימיות, שיחות נפש וכו...עכשיו הבנתי יותר טוב :) זו בהחלט זוגיות!!! אז אין לי עצות חכמות ממי כי אני לא שם. אבל מאחלת לך רק אושר ושמחה
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

גם אצלנו זה דומה למה שמאוהבת מתארת, במצב האינטנסיבי של הקשר - אינטימיות מאוד גדולה, שיחות והודעות בכל שעות היום ולפעמים גם בלילה, כל אחד מעודכן בדיוק בסדר היום ולוחות הזמנים של השני...

אני לא סובלת עם בעלי בגלל בעלי, אני סובלת בכל מקום שאני נמצאת בגלל האשמה במקביל לרצון להיות איתו בכל שעות היום והלילה.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
אז כרגע כבר אין בינינו כלום ואני רוצה להאמין שככה זה ישאר.
ראיתי שקשה לו כשנפגשנו עם כל החברה בסוף השבוע,
אני רואה גם שהוא נכנס לתוכנה בא התכתבנו ושם הוא לא מתכתב עם אף אחד אחר.
כואב לי מאוד מאוד ולפעמים אני רוצה לדבר איתו ולהסביר למה אי אפשר להמשיך ולמה סיימתי הכל,
אבל לא מסוגלת....מפחד שהכל יחזור....שלא יעמוד בפיתוי.....
כשאנחנו לא בקשר הכי קל לילהחזיק את עצמי, אבל מספיק צעד אחד קטן ממנו ואני מרוסקת.....
למזלי גם הוא עם אגו עד השמיים ולא יבוא......

מיוחדת
מבינה אותך מאוד מאוד, זה פשוט גועל נפש של סיטואציה להיות בא.
איזה יחסים יש בינכם היום?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת יקירה, אם את לא סובלת את בעלך בגלל בעלך אז תשדרגי.... בנות אני מבינה שזה הרס של התא המשפחתי והילדים וכו'... אבל איפה אתן? איפה מה שאתן רוצות? איפה השמחת חיים שלכן? איפה האהבה שמגיע לכן לחיות איתה ולהיות מאושרות?
לי הספיקו כמה חודשים שבעלי לא התייחס אליי ולקח אותי כמובן מאליו (עד היום הוא מתעקש שהיה עסוק בעבודה) כדי שאתאהב במישהו אחר. ואם אשתו של האחר שלי לא הייתה נכנסת להיריון ישר אחרי שהכרנו (והאחר שלי היה בהלם אבל מאוד שמח) יכול להיות שהייתי במצב שלכן היום....אבל הכל מלמעלה :) הוא התחיל חיים חדשים ומרגיש צעיר ומאושר בגיל 54 ואני התעקשתי לשקם את הקשר עם בעלי ולפתור את הבעיות ומה שנשאר ביני לבין האחר זה תשוקה, סקס והרבה אהבה מצידי (ואני מידיי פעם בטוחה שגם מצידו)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מיוחדת,
עכשיו שמתי לב שטעיתי בהבנת מה שכתבת יקירה. קראתי ועניתי עם שלושה ילדים משתוללים וצורחים ובין לבין הכנת משלוחי מנות מזויינים למחר :) בכל מקרה, סוף סוף הלכו לישון ועכשיו ראיתי שכתבת שאת לא סובלת מבעלך אז אל תתייחסי להודעה שלי למעלה. חיבוקים
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

איזה יום הזוי...
נוצר מצב שבו היינו באותו מקום. שוב זה החזיר אותי ליום דומה .
נאלצתי לשבת מולו , אמרתי לעצמי ניקי תהיי חזקה ורק חשבתי איך אני עפה מפה? ולא יכולתי סתם לקום וללכת.
העינים שלי נתקעו על טבעת הנישואים שלו. כמו חרב לתוך הלב!
ואני מריצה בראש אלף ואחד תירוצים רק ללכת משם ובסוף קמתי התנצלתי בנימוס והלכתי.
אחרי כמה שעות היתקלות מכיוון אחר לגמרי (קרובת משפחה שלו) ושוב אני צריכה לשמוע מאחרים על הבן שלו ועל הברית וכו' וכו'... ובא לי לצרוח דייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלב שלי שבור אני לא עומדת בזה יותר!!!!!!!!!!
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אלינור, זה בסדר (-: אני גם באותו מצב
זאת בדיוק הבעיה - בעלי מקסים, יציב ותומך אבל אני מרגישה כאילו משהו נגמר בינינו. ולא רק בגלל האחר, אבל הוא מדגיש בשבילי כמה זה יכול להיות אחרת.

מאוהבת, היינו חברים טובים מספר שנים, עם מתח קל באוויר שאף אחד לא הודה בו, זה המשיל לסוג ווידוי על רגשות, יותר מצדו כי אני יותר סגורה והפתיחות שלו הביאה גם אותי להתוודות, אבל היה ברור שלא נעשה עם זה כלום. יום אחד הוא היה בישיבה אצלנו במשרד עד מאוחר ויצא שנשארנו אחרונים ואז גם התחיל קטע פיזי בינינו (ללא יחסי מין). אחר כך כל אחד בתורו הרגיש רגשות אשם וניסינו להתרחק, אבל הוא היה רשמי וקר וזה הרג אותי. איכשהו זה קרה שוב ומאז ממשיך, אבל בימים האחרונים אנחנו מתראים כל יום, מתכתבים כל היום, והראש שלי לא איתי כל היום. אמנם זה קל יותר מהכאב שחשתי בתקופת הניתוק, אבל עדיין משבש את החיים ואת כל מה שאני יודעת על עצמי. מרגישה כמו נרקומנית... חפרתי... רק שאלת איזה יחסים יש בינינו היום : -)

ניקי יקרה, יש ימים כאלה שמטלטלים וזורקים אותנו חזרה לתוך התהום אבל עשית דרך, אז תקבלי את המעידה שלך באהבה עצמית, תחייכי ותמשיכי הלאה, בתקווה לימים קלים יותר.
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

בוקר טוב בנות
היום קמתי עם מצב רוח מעולה, לראות את כל הילדים מחופשים מוזיקה בבתי ספר וכולם מחויכים ...
היום החלטתי לנסות גם.. יום בלי מחשבות על האחר למרות שהוא עדיין מנותק ממני מאז המקרה וזה משגע אותי, לחייך ולשדר עסקים כרגיל..
מי מצטרפת אלי ליום חיובי :-) :-)
חג שמח
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

כמובן בוקר טוב לגברים של הדף
עובר אורח וצופה מהצד נעלמתם...
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

כבר נמאס לי לבכות לכם פה אבל שוב היה לי התקף חרדה בלילה, שוב בכיתי ושוב התעוררתי בבוקר עם כאב .
קשה לי לראות אותו, שונאת את אשתו . לא מסוגלת להתמודד עם זה יותר!
למה מסביב כולם מזכירים/מדברים עליו? למה הוא התחתן פתאום כל כך מהר?
למה הוא שיחק ברגשות שלי?
:-(
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

בוקר קשה ביותר........
בעבודה....
היום בטעות נכנסתי לתוכנה בא הכתבנו, החבתי אותה בתיקיה בטלפון ששם יש לי גם וייז ובטעות נכנסתי במקום הוייז.
הוא ראה ולא יוצא משם כל הבוקר מחובר :-(
אבל אני יודעת שלא אזכה להודעה ממנו זה סתאם להיכנס למחשקים שוב ואני לא מעוניינת במשחקים.
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

אלינור,
ההודעה שכתבת נותנת לו עוד כוח. אני מניח שהוא יגיב אליה- אבל בכללי הוא מרגיש בטוח.
הוא מרגיש בשליטה והציפיות שלו שונות משלך. כרגע אולי הוא אומר לעצמו: לא נורא, יהיה בסדר. כאשר הוא יתגעגע הוא יידע ליצור קשר. הוא בוודאי לא מרגיש עכשיו שאת נאבדת לו.
סליחה על הבוטות אך נראה שאלו הם פני הדברים.
מצב מתסכל מאוד. שמשאיר אותך תחושה זוועתית כפי שכתבת
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
מאחלת לך להיות חזקה.
זה לא שווה את העצבים שלך יקירה כשיש חג ויש לך ילדים שצריך לעשות להם שמח.
תאמיני לי אני מבינה אותך ואת העצבים שלך ואת צודקת ב 100%.
מכאן אני רק יכולה לומר לך מנסיון שבו אני נמצאת כרגע שעדיף לסבול בלי היחסים האלה.
קשה בימים הראשונים ובלתי נסבל, אבל ככל שהזמן עובר יותר קל להיתמודד עם זה.
יש ימים (כמו היום) שנורא נורא עצוב לי, אבל תאמיני לי זה הרבה פחות מהכאב כאשר את נמצאת בתוך היחסים האלה.
זה מה שאני הרגשתי היו ימים שהיינו בקשר והרגשתי חנוקה. אומנם מעולם לא הגעתי איתו לשיחות על תשומת לב,
ובפעם האחרונה שהקשר נמשך חודשיים רצופים אני הזהרתי אותו שאם מתחיל משחקים אני חותכת ואין לעולם דרך חזרה,
הוא החזיק מעמד ואני לא, כל יום המתנה כל יום מחשבותובסוף גם אין עתיד ושום דרך לביחד באמת.
חיבוקים
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

היי לכולם.
אתמול.חתנו את הבן היה פשוט מושלם המשפחה הגרעינית שלי השקיעה בארוחת בוקר לחתן ולחברים שלו (הוא לא נפגש עם הכלה שבוע) קשטנו את הבית בתמונות שלו ובלונים .הילדים שלי הפציצו הופעות וכמובן גם אני (סליחה על חוסר הצניעות) בקצור היה מרגש וכייף .הבעל שלי קנה לי שרשרת מהממת וכתב מכצב מרגש עד דמעות ..בקצור אני בהיי.
ולעניננו
אלינור יקרה.
לא יאומן כמה אנחנו דומות בתגובות וכמה האחרים דומים בתגובות .ככ מבינה מה את עוברת ומרגישה חיבוקים .
ניקי ומאוהבת כמה קשה לשמוע שאתם ככ סובלות מקווה שתתאוששו ותתעודדו.
עובר אורח כרגיל אתה צולף בדברים שאתה כתבת לאלינור.
חייבים כולם קצת להתרומם ולהתעודד תעשו כל אחד היום משו כייפי למען עצמו אוהבת אותכם
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א מזל טוב יקירתי....נשיקות.

עובר אורח, הצחקת אותי לגבי הצ'קים. ועם כל הכבוד לא.א ולחיבור ביננו, אני לא שולחת צ'ק אם לא אכלתי :)
עודדת אותי מאוד במה שכתבת. תודה :) הוא כמובן נענה לי תמיד ואפילו רצה להזיז משהו שניפגש ביום חמישי אבל אני בחופש ולא יכולה. אבל גם אם הוא מרגיש באוויר ואני מבינה את זה מה הבעייה פעם בשבוע לשלוח הודעה עם מחמאה או להרים טלפון אם מפחד מהודעות? שישקר מצידי ושישים תזכורת אם הוא צריך אבל אם אני רוצה תשומת לב מינימאלית מעבר לפגישות הוא לא יכול להתעלם מזה. וכמובן שלא לענות לי: לא יצא, לא התחשק לי, אם יתחשק לי אני אשלח....הבנאדם עף על עצמו....אני לא צודקת?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

עובר אורח פחדתי שהלכת לאיבוד כאן מרוב תעבורה בימים האחרונים. לא פשוט לעקוב אחרי חבורת בנות מאוהבות...
מיוחדת רציתי לשאול אותך אם את מזדהה עם הדבר הבא שאני חשה, בעבר יכולת להסתפק בפחות ולהתפשר על כל מני דברים שהיום לא מתאימים לך כבר?
אני הייתי היום בדכאון שפתאום נפל עליי... אוף איך גם המשפחה שאני הקמתי לא מושלמת כמו שרציתי שתהיה... איך החיים שלי לא מושלמים :-( עבר לי :-)

חג שמח לכולם.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א ואלינור
אלה לא שלכם במקרה? ;-)
כמובן אני צוחקת בשביל קצת לשנות פה עבירה
http://www.themarker.com/news/health/1.2890818
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א - מזל טוב ובשעה טובה. איזה כיף שהיה מושלם!

עובר אורח, ברוך שובך, יש לך אחריות להפגין נוכחות כאן כדמות הגברית שמספקת לנו תובנות (-: ספר לנו קצת מה שלומך

אם ואחות, אני מזדהה מאוד.
כתבתי כאן פעם שהתפקחתי ואפילו שאלתי למה הייתי צריכה לגלות שיש כ"כ הרבה יותר. כן, הייתי מתוסכלת לפעמים, היו שיחות וויכוחים שחשבתי שאנחנו דוברי שתי שפות שונות לחלוטין, ידעתי שיכול להיות קשר יותר חזק ואינטימי, אבל בין זה לבין ממש לחוות את מה שאני מפסידה השוני רב.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
עצוב לי שהגברים האלה כאלה פחדנים!!!
אני מבינה שהוא אומר לך בעצם שקודם כל הוא לאא רוצה שתרגישי רע עם הקשר הזה ודבר שני זאת כנראה תשובה לבקשת תשומת לב, כאילו הוא לא יכול לתת לך אותה כי זה סכנה ולשניכם חש מה להפסיד. . . .
גם האחר שלי היום כנראה רוצה לשגע אותי, כל הזמן און ליין....בא לי לרשום לו ״מה אתה רוצה להוכיח לי עם זה? הרי אני התחברתי בטעות הבוקר...ובלי קשר לא עדיף לרשום משהו מאשר לשבת און ליין כל היום?!״
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

ערב טוב לכולם
קודם כל חג פורים שמח ומזל טוב לא"א
ולאלינור, אל תצרי איתו קשר הוא לא ראוי לתגובה שלך.

אני מרגישה שאני פשוט נובלת וזהו. אין לי כח להמשיך
סליחה אם אני מדכאת אתכם
בעבודה עשיתי הרבה טעויות (חוסר ריכוז ...) כועסת על עצמי.
אני רוצה שהכאב והחרדות שהתפתחו והתעצמו מול כולם ובעיקר מול גברים אחרים יפסיקו!
אתמול הייתי בפגישת עבודה וישב מולי בחור שאני מכירה וגם הוא נשוי, ובערך בגילו . ואני עם התקף חרדה ולחץ. אמרתי לעצמי תרגעי זה לא הוא. ורק רציתי לעוף משם.
אני שבורה ורע לי. נמאס לי לייפות את המציאות. הולכת לישון עם דמעות ממחשבות שהוא עם אשתו ולא מצליחה לקום בבוקר. (לא הייתי ככה בעבר!)
כל המבטים של משפחתו ושהם מנסים להרחיק אותו ממני כאילו שאני רוצחת או משהו כזה... בעיקר אחד מאחיו נועץ בי מבט מפחיד וזה רק גורם לי לחרדות נוספות.
אני כבר לא אני.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אני שוב מסתגרת בבית, עוד יותר מבעבר.
לא רוצה לצאת אם אין צורך. אפילו לזרוק את הזבל הופך להיות מעמסה עבורי. לא בא לי להתקל באף אחד.
לפני כמה ימים חזרתי לשוטט בפייסבוק (אחרי שחסמתי) והסתכלתי בתמונות. מסתכלת ומתייסרת. וזה בפייסבוק העסקי.
הנפש שלי מאוד עדינה ואני לא בנויה לטלטלות הרגשיות האלה. אני מכירה את עצמי.
(כל השקרים שלו וכל המילים וההבטחות שלו, הידיעה על כך שהוא התחתן ועל לידת בנו הכל היה בבום עבורי, בהפתעה מוחלטת. הרגשתי שאני עומדת ויורים עלי חיצים בלי הפסקה)
ובימים האחרונים חשבתי לכתוב לו הכל , שידע כי לדעתי הוא בכלל לא מבין עד כמה נפגעתי ממנו בעבר, ואני יודעת שאין טעם. אין טעם בזה
אבל גם אין לי מנוחה ואני חושבת שאולי אם אני אכתוב לו זה יקל עליי.
אני רוצה שאשתו תמות. אני בן אדם רע?
בחיים שלי לא איחלתי לאף אחד למות .
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

ניקי, לבי איתך, אני מציעה לך לנסות סוג של טיפול, מה שאת מתחברת אליו, כי את ממש סובלת. יש המון מטפלים, שיטות, טיפולים קצרי מועד או אפילו נוגדי חרדה. חבל לסבול.
תחזיקי מעמד.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

ניקי
אני מאחלת לך מכל הלב כמה שיותר מהר לצאת מהמצב הזה,
תחשבי על עצמך ובריאותך, כל החיים עוד לפניך ואת צריכ להביא ילדים,
והוכח (גם על בשרי חוויתי מחלה שלא נדע....) שמצבי סטרס מביאים מחלות.
דבר נוסף את יכולה לכעוס עליו, אבל אישתו לא אשמה, את לא אדם רע כשאת מאחלת לה למות,
אפשר להבין אותך במצבך, אבל היא באמת לא אשמה. או שיש משהו שכן הביאה אותך לכעס הזה .
משפחתו יכולה לשלוח לך מבטים כמה שרוצים אל תשימי לב, את לא חייבת כלום לאף אחד! אגב מי שיתף אתם בסיפור? הוא?

אלינור
את לא ביקשת ממנו הרבה, פשוט גברים יש להם דרך חשיבה מאוד משונה משום מה....
נגיד האחר שלי פעם היה בכל מקום כמעט אחריי כשהייתי מחוץ לבית, הודעות אין סופיות, שיחות
ולפעמים כשההינו בניתוק הוא אמר שלא יצר קשר כי פחד שבעלי יראה.
ולכי תביני אותם?!
זכותך לדרוש ממנו את מה שאת מרגישה שמגיעה לך....אני במקומך הייתי עוזבת אותו בשקט ,
ומשום מה נראה שהוא עוד יחזור על ארבע.......
עוד_אחת*
הצטרפות: 15 ינואר 2004, 22:45

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עוד_אחת* »

א.א המון המון מזל טוב!! מאחלת לכם עוד המון שמחות במשפחה!

אלינור,
קראתי את ההודעות האחרונות שלך ועל פיהן אני רואה שדבר לא השתנה. זה מחזק בדיוק את מה שכתבתי לך ולא.א על האחרים שלכן.
אמנם זה מקום לשפוך ולפרוק אבל לדעתי יש כאן הרבה עצות שבאות באמת ממקום הכי נקי של להכיל ולתמוך בך אבל בעצם יותר פוגעים בך כי נכתבו לך כאן עצות שרק גרמו לך להטיל ספק במה שאת האמנת בו - שהוא לא רוצה אותך מעבר לסקס ושחל אצלו מיצוי בהתלהבות שלו כלפייך מאז התינוקת ודעי לך שאני חושבת אחרי מה כל מה שרשמת עליכם, שאת צודקת. הוא אכן פחות רוצה, ואת רק סקס והוא מחבב אותך אני מניחה ברמה מסוימת אבל לא בצורה רומנטית. לדעתי לא כזה משנה לו אם הקטע ביניכם ימשיך או לא. הפוקוס שלו זה המשפחה שלו, הקריירה שלו ולמצוא סקס מהצד אם ממש חשוב לו, הוא ימצא את זה אצל אחרת.
דעי לך שאת מאוד מאוד מזכירה לי את עצמי בקטע של הרצון העז הזה להרגיש מושכת ורצויה ושחושבים עלי ובאמת רוצים אותי ולכן ההתעקשות הזאת שלך כלפי יחס ממנו, כדי שיאשר אותך ומכך תרגישי טוב עם עצמך. אני יודעת שזה ברור גם לך, לא חושבת לשניה שאת לא מודעת לכך. אבל... יש הבדל אחד מאוד גדול ביני לבינך והוא שאני אעשה הכללל כדי שהצד השני לא ידע שכך אני מרגישה, כי אני יודעת שזה רק יפגע לי באגו ולא ישנה את התמונה כלל. אני תמיד מסתכלת לאמת בלבן של העין, גם אם לרגע אני מועדת ומפליגה למחוזות דמיוניים שאולי ואולי ובעצם כך, והוא זה אך התכוון לזה.. אני מיד מעירה את עצמי ומחזירה אותי לקרקע! זה מונע ממני לעשות טעויות שאני בטוחה שאחכ הייתי מתחרטת עליהן. הייתי כמוך עד בערך גיל 25, שאז יכולת הריסון שלי היתה חלשה יותר והייתי כאילו מכריחה אנשים להתייחס שלי, בדומה לאיך שאת עושה עם האחר ומיותר לציין שזה רק הרס לי יותר.
את יודעת טוב מאוד מה הוא מרגיש ולא מרגיש אליך, לדעתי בכל פעם שאת מרשה לעצמך להטיל ספק בכך, את מתחילה לעשות שטויות.
אגב, מיותר לומר שאת לגמרי צודקת שאם היה רוצה להראות געגועים או דברים מהסוג הזה, היה חופשי יכול לשלוח כמה וכמה הודעות בשבוע מבלי שאשתו תתפוס אותו. זה תירוץ גמור או שהוא באמת מאמין בזה ברמה מסוימת, רק לא מעניין אותו לטרוח לבדוק אם זה אכן נכון כי זה פשוט לא מעניין אותו.
ומאוהבת, את לא יכולה להשוות בין ההתנהגות של האחר שלך לבין של אלינור. אלה שני מקרים שונים לחלוטין במהות הקשר והרגשות של האחרים.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

עוד אחת?

אני לא משווה, אני רק אומרת שדרכי חשיבה של גברים זה לא דרכי חשיבה של אישה.
נעזוב שניה את האחרים בצד, אפילו על בעלי אני לפעמים מתפלה....
שיש דברים בסיסיים שהוא אפילו לא מעלה בדעתו ואותי (או כל אישה אחרת) זה מרגיז בטירוף כי זה כאילו ברור מאליו.

מעבר לזה מסכימה איתך מאוד שאם אדם רוצה הוא ייצור קשר בכל דרך אפשרית,
אבל לפעמים האגו יותר חזק מאיתנו.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

שלום לכולם ותודה על התגובות והתמיכה, ריגשתם אותי מאוד.....

נתחיל בניקי, ליבי איתך יקירה אבל תהיי חזקה כי החיים עוד לפנייך ואל תיפלי לבור הזה של לצאת עם גבר שכבר הקים משפחה...תשימי פס על כולם...שיסתכלו! מה איכפת לך?

עוד אחת, את צודקת במה שרשמת...ומאוהבת ועובר אורח, גם אתם צודקים במה שרשמתם....
ברור לי שהוא מחבב אותי אבל לא ברמה שהייתה לו לפני שנה ולא בהתלהבות שהייתה לו....בכל מקרה זה לא כזה משנה כי במבחן התוצאה אני זו שלא מסופקת. הכי מצחיק שהרצון שלי ממנו הוא כל כך מינימאלי אבל החשיבה שלו הגיונית כי הוא מפחד על המשפחה שלו וגם שגילויי חיבה רומנטים יחזקו את האהבה שלי אליו ושלו אליי ואז אדרוש יותר.....הוא נמצא בשלב שהוא יכול לוותר עלינו כי הוא פשוט לא ממש בעיניין של יותר מסקס ואני מקבלת את זה.

חייבת לציין שהרבה יותר קל לי ואני לא ממש מתגעגעת או בוכה אלא אם כן אני נותנת לעצמי לשקוע במחשבות ופנטזיות- קרה לי מוקדם בבוקר ואז הרגשתי פשוט נורא, חרדה של פחד גדול שהוא נעלם לי. במיידית הפסקתי לחשוב עליו והתחלתי להעסיק את עצמי בדברים אחרים כשבראש אמרתי: אלינור, הוא לא רוצה אותך! הוא גמר איתך! תמשיכי הלאה! ואז זה קל יותר ( למרות שברור לי שאני הובלתי את הדברים לכך שיציע שנפסיק את הקשר אם רע לי, עשיתי את זה כי אף אחד לא יעליב אותי וירגיש שהוא יכול לומר מה שהוא רוצה מבלי להתחשב ברגשות שלי ושלא יהיו לכך תוצאות).
בכל מקרה, מאחלת לי שאשאר חזקה כמו עכשיו ושלא יהיו לי נפילות ולא אטיל ספק במה שאני יודעת כי אז אני עושה שטויות ואומרת לעצמי, זה רק סקס אז מה איכפת לך? וקובעת פגישה...

עוד אחת, אם זה יקרה, אני ארשום את ההתלבטות בדף ואני מצפה ממך לתמיכה :)
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

עובר אורח - אני כל כך אוהבת את ההתנסחות שלך תמיד יודע לקלוע בול. שמחה שאתה פה .

א.א. - מזל טוב , מאחלת לכם אושר והרבה נחת.
עוד_אחת*
הצטרפות: 15 ינואר 2004, 22:45

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עוד_אחת* »

אלינור, אשמח תמיד לתמוך בך באם תצטרכי (ובאם אהיה כאן בזמן הנכון...:))

עובר אורח, מסכימה לחלוטין שבתוכינו אנו יודעים את האמת אך מסרבים לפעמים לראות, להכיר ולהודות בה.
מי כמוני יודעת שכאשר הרגש מכריע, קשה להסתכל על הדברים בצורה שכלית אבל תבין, אין ברירה אחרת. במלחמה על הרגש, הנשק הכי טוב הוא השכל. להשתמש בו כמו מחשב שבו אנו מזינים נתונים יבשים של המצב שלנו, לשכלל הכל ולהגיע להבנה מהיא הבחירה הנכונה עבורי. יש שיגיעו למסקנה שלא מתאים לי במצב הקיים, יש שיגידו זה המצב אבל מעדיפה אותו על כלום. כל אחד מחליט אחרת.
קשה אני יודעת, אבל חייב להיות שימוש בהגיון אחרת אין כוח להתנגד לרגש. אנו נפסיד כל פעם מחדש. כשאתה משתמש בשכל, הרגש שלך משתנה בהתאם, לפעמים זה לוקח זמן אבל זה קורה.
אפשרות שניה שהיא אפילו טובה יותר היא להחליף רגש לאחד ברגש לאחר. לרוב זה המצב שממנו אנשים מאוהבים מצליחים להתגבר, כאשר הם מכירים מישהו חדש שממלא להם את המאווים והתשוקות איזה שלא יהיו.
האופציה השניה לצערכם מתאימה לרווקים ולכן סיכוי ההתגברות אצל רווקים הוא גדול יותר.. ולכן לנשואים ביניכם שרוצים להחליט לכאן או לכאן, או להתגבר, שימוש בהגיון הוא המוצא הכי טוב. כל החלטה היא נכונה כל עוד היא באה אחרי שקילה נבונה של המצב ולהחליט מה מתאים לכם והרי בתוכינו, כל אחד יודע מה הוא מעדיף/מה הוא לא מוכן בשום אופן/מה הוא רוצה.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, רציתי לשתף אותך במשהו שהבנתי היום תראי אם את מתחברת לזה....כל אני לא מרוצה מבעלי וגם לא מאמינה שהוא יכול להשתנות זהו וככה הוא ואין מה לעשות עם זה. אני נשארת בעמדת הקורבן ובחוסר אונים בקשר. ברגע שאני מסכימה להסתכל דרך משקפיים אחרים לראות את היכולת שלו להשתנות במרחב שאני מייצרת יש לי תקווה לעצמי ולקשר ואני יותר חזקה. נקודה למחשבה...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

שלחתי לאחר תמונות מהחתונה הוא מסר מזל טוב וכמה שאתם נראים שמחים ויפים...ואחכ הוסיף שעוד מעט נפגש עם המשפחה (הוא בכנס בחו"ל והם מצטרפים אליו לחג ) והוא מוחק את ההודעות...זה פתאום כאב כ"כ לא יודעת למה .
אלינור תאמיני לי עדיף לך שהוא סגר את העיניין נראה לי יותר פשוט למרות שמחר הוא יכול לקום עם מצב רוח אחר ולשגע אותך שוב .
אם אני באמת מחטטת עמוק עמוק בפנים אני מוצאת שאני לא להוטה עליו כמו פעם וכל פעם זה פחות ופחות אבל בכל זאת אני לא משחררת .כבר לא חושבת על סקס איתו ומגע כמו פעם יותר "נזכרת" בו כמו משו נתון ..טוב יש לי להתארגן לקריאת מגילה ויש עוד מסיבה הלילה אז יאללה לעבודה .יהיה בסדר
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א יקירתי,
אני מאוד מקווה שהוא לא ישגע אותי עוד הפעם. הוא תמיד ידע מה הדרישות שלי ובגלל זה כשחידש את הקשר אחרי שלושה שבועות של נתק שמחתי כי חשבתי שנחזור למה שהיה. הוא ידע שיש לי רגש רומנטי אליו וזה לא היה בסדר שהוא ביקש שנחזור אם לא רוצה/יכול לעמוד בציפיות שלי גם אם התגעגע נורא ואני יודעת שהתגעגע אליי מאוד. זה לא היה בסדר לבקש לחזור, להראות לי בפגישה אחרי ששלושה חודשים לא שכבנו (חגים ועיניינים ואז פסק זמן של עוד שלושה שבועות) כמה שהתגעגע וכן שיש לו רגשות רומנטים אליי ואז להחליט שהקשר הוא רק סקס. אם הוא לא היה מבקש שנחזור אני לא הייתי יוצרת איתו קשר! שלושה שבועות לא חשבתי אפילו לחדש איתו קשר והתחלתי לכאוב פחות. סתם נקשרתי אליו עוד הפעם, סתם משכנו את הקשר לעוד ארבעה חודשים, זה היה מיותר לחלוטין ואגואיסטי מצידו.
הפעם, הובלתי לכך שאמר שנישאר חברים כי הוא לא רוצה שיהיה לי רע. כמובן שבהודעה האחרונה שרשמתי לו אחרי , הוספתי שיפה שסוף סוף גידל מצפון.... אני לא חושבת שהוא ישגע אותי יותר כי הוא מחבב אותי ואני יקרה לו והוא באמת לא רוצה לפגוע בי. וזה מצויין שלא ינסה לחזור אליי כי הפרק הזה בחיי הסתיים מבחינתי, הייתה חוויה לטוב ולרע ולמדתי ממנה הרבה, אני מנטרלת כל מחשבה או תקווה או ציפייה לזה שהוא "ירדוף" אחריי. מקווה להמשיך להיות חזקה והחלטית למרות הגעגועים והכאב.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות?, את מקסימה שחשבת עלי.
אני מתחברת לעקרון, אבל אני לא יכולה לשים את האצבע על מה שהייתי רוצה שישתנה בבעלי, זה משהו שמרגישים.

קשה לי היום מאוד. קמתי עצבנית אחרי חלומות הזויים (לא קשורים אליו), וכל היום כל מה שרציתי היה שיכתוב לי. הוא לא כתב, למרות שאנחנו מתכתבים בד"כ כל היום, זה קורה לפעמים שלא וזה לא ביג דיל... היום פשוט התפתחה בי כזאת טינה אליו וכשכבר התקשר הייתי נבזית והוא חושב שהתחרפנתי.

רציתי לומר לו היום שדי, אין לי כוחות לקשר הזה יותר אבל חשבתי שאולי עדיף קודם להירגע.

אני חושבת שהבנתי את ההבדל בינינו - הוא אמר לי פעם שהיה רוצה שנהיה ביחד אבל זה בלתי אפשרי ולכן הוא שמח על כל רגע שיש לנו יחד. אני לעומת זאת יודעת שזה בלתי אפשרי וזה מה שכואב לי. וככה אם אנחנו נפגשים הוא הולך הביתה שמח כי יצא לנו קצת להיות יחד. אני, לעומת זאת שמחה כשאני איתו והולכת הביתה עצובה על זה שאני לא איתו.

גברים ונשים? טיפוסים חיוביים ושליליים? לא יודעת אבל המסקנה שלי היא שקשר כזה יכול רק למוטט אותי וחייב להסתיים. עכשיו רק צריך למצוא כוחות לעשות את זה.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

פתאום הגיעו המילים המדויקות יותר - הקשר עם בעלי לא ממלא אותי. אז נכון שאני צריכה לדאוג לדברים שימלאו אותי ולא לצפות שזה ייעשה חיצונית, אבל במשך שנים מצאתי את כל צרכיי הרגשיים "בחוץ" עם חברות, משפחה וכו'. הפעם זה פשוט קרה עם גבר. וגם עם קרבה גדולה יותר, שלצדה משיכה עזה.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, חשבתי עליך כי אני מרגישה שאנחנו במקום מאוד דומה. מתחברת גם לנושא האם הקשר ממלא או מספק. אבל רוצה לשתף שעם עבודה קשה ( כולל לווי של מאמנת) ונסיון לשנות דפוסים שלי, מוכנה לתת לבעלי צ'אנס כן להיות הבן זוג שאני רוצה וצריכה. לא בטוחה שזה יצליח אבל בהחלט חייבת לתת לו סיכוי....
את מבינה שאם את לא משתפת אותו או חושפת את עצמךלא תהיה אינטימיות כמו עם האחר. זה לא אומר שהוא לא מסוגל ורוצה...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אני יודעת, אבל הוא כל כך פרקטי, משימתי, השיח שלו לא על רגשות אלא על בעיות ופתרונות. ויש משפטים כמו "אז פשוט אל תקחי כ"כ ללב". פשוט לא מעניין אותו לנבור, לנתח להתפלסף. לא זוכרת מתי צחקנו יחד. זה לא דברים שבהכרח אפשר לעבוד עליהם...

אגב, זה לא שמה שאני רוצה זה לחפור בלי הפסקה, אבל על כל נושא שאני מדברת עם האחר יש לו תובנה עמוקה, ציטוט מצחיק או מעורר מחשבה או סיפור בהקשר. גם אם זה רכילות או שיחה קלילה, גם אם הוא מדבר שטויות ואנחנו מתווכחים, תמיד יש תוכן ועומק.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת מבינה ללבך... גם אני מרגישה שזה פשוט לא כיף...בעלי חושב שצריך לרכב ביחג יל אופנים/ או לטפס על הרים ... אבל לא מבין שזה פשוט צריך להיות כיף ונעים גם סתם לשבת על הספה שזה יהיה כיף...
דוקא לדעתי בהתחלה הצחיק אותי, היום ממש לא.. לא יודעת אם זה הוא או אני....
זה באמת מאוד קשה שיש מישהו שאיתו זה פשוט זה בלי להתאמץ ואצלי הזוגיות והקשר היו כל כך מוזנחים כל כך הרבה שנים שלא יודעת אם יש לזה סכוי להיות פשוט כיף. היה לי קשה כשלאחרונה נסענו לחופשה זוגית בחול. האמת שמרוב שלא נהנתי זה מה שהחזיר אותי לקשר עם האחר אר חודש וחצי של ניתוק.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אם ואחות, הזוגיות הוזנחה? האם פעם זה היה קיים? הכיף והחיבור ללא מאמץ הזה? כי אם כן, אני מאמינה שאפשר להחיות.

אצלי אני התחלתי להודות בפני עצמי שזה מעולם לא היה, ולכן אני זו ש"משנה את כללי המשחק" ורוצה פתאום דברים שונים שגם אי אפשר ממש להגדיר
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

ממליצה לך מאוד על אימון אישי. המאמנת שלי מאוד עוזרת לי גם בתמלול איך להעביר לבן זוג ובכלל עבורי. אין לך מה להפסיד להתחיל תהליך על מנת שלך יהיה טוב.אם בעלך יוכל להשתלב זכיתם, ואם לא אז לא...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
אני מאחלת שבת רגועה וכיפית לכולם :)
לא קל, אבל אפשרי בהחלט
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

היי לכולם.
אנחנו לפני שבת חתן והלכתי לנוח קצת לפני כל המבול של האורחים.70 איש מבחוץ שצריך לדאוג ללינה ...
בעלי ואני כמו מכונה משומנת לפני ארועים מתקתקים ויודעים להרים פרויקטים וזה מאוד כייף ומרגיע שאנחנו מתואמים ואין חלוקי דעות באמת שהכל זורם וברגעים אלו אני אומרת שבאמת אין כמו הבעל שלי שיודע מה אני מצפה ממנו בלי הרבה דיבורים.
בקשר לאחר הוא מצליח להסתנן במחשבות אבל בלי נזק רציני..
אלינור איך את יקירתי ?
שתהיה לכולם שבת טובה נעימה כייפית .שבת שלום.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי א.א, תודה על ההתעניינות ממי,

אני בסדר גמור יחסית- מידי פעם נזכרת בו ומסננת קללה עסיסית :). מנסה לשכוח, לסלוח ולא לכעוס שחזרתי אליו לפני שלושה/ארבעה חודשים אחרי שסובב לי את הראש...

כיף לי עם המשפחה כרגיל- זה לא חדש ואני ממש לא עצובה. מקווה מאוד שימשיך לי ככה.

שמחה בשבילך שטוב לך ממי. החוזק שלנו זו המשפחה. חיבוקים ונשיקות
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

תודה אם ואחות.
אני די חוששת מטיפולים שבהם הכימיה עם המטפל ושיטתו היא קריטית בעיני ובגדול ברור לי שאני צריכה להתחיל משהו כזה, פשוט אין לי את הזמן והכוחות הנפשיים כרגע. מקווה לעשות צעד בקרוב.
שבת שלום!
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אגב, אם ואחות, האם בעלך יודע שאת "נותנת לו הזדמנות"? או שזה משהו פנימי שלך?

אנחנו התחלנו טיפול זוגי אבל פתאום אין לי מה להגיד שם. אני אדישה. כמעט כאילו אני לא רוצה שזה יצליח כי גם אם זה ישתפר זה לא יהיה "זה". וזוהי למעשה המלכודת שהבאתי על עצמי בהתאהבות המשוגעת הזאת.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, לבעלי אין מושג... השיח בנינו הוא על חוסר שביעות רצון ברמה התפועלית והתפקודית בבית ואולי קצת על אופן דיבור ממש לא מודע לחוסר השביעות הבסיסית שלי בקשר. ובוודאי ובוודאי על הרבדים העמוקים שלא מתממשים בקשר.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

בעלי יודע שאני במשבר ויודע שקשה לי איתו ועם הסגירות שלו והוא מאוד משתדל אבל אני לא מרגישה שזה עובד.

לפעמים אני "משתעשעת" ברעיון שהוא זה שיתאהב במישהי אחרת כדי לראות מה זה עושה לי ואני אפילו לא מצליחה לקנא.
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אני לפעמים אומרת שאני אשמח שיקרה לו כך יהיה לי שקט... אין בי טיפת קנאה כלפיו..
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, לבעלי אין שום מושג שהסיבה העיקרית לכך שאנחנו עדיין יחד היא הילדים המשכנתא וכרגע האפשרות שאני רואה לשינוי הדפוסים שלי במערכת היחסים שלנו על מנת שלא יחזרו במידה ובעתיד אהיה במערכת יחסים אחרת.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

ואם הוא היה יודע? הוא היה נפגע או בוחר להישאר מאותן סיבות?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

מיוחדת, זו שאלה ממש טובה. אף פעם לא חשבתי בכלל על האפשרות איך היה מגיב. אני תמיד חושבת שמעדיפה להשאיר אצלי את הקלפים הטובים ובמקרה שבסוף נפרד שזה יגיע ממני לאחר שנערכתי לכך כלכלית וגם מבחינת הילדים.
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אני חושבת שבעלי בכלל לא מחפש את העומק או החברות, מספיק לו שלא יהיה רע כדי להמשיך וגם להיות מרוצה, לחיות טוב, לטוס לחו"ל, להנות מהילדים. חבל שאני לא כזאת פשוטה :-)
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

בעלי לא מתנגד... זה לא בא לו באופן טבעי כמו הרבה דברים אחרים:-(
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

נראה לי שלא הבנתי... לא מתנגד למה?
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

לא מתנגד להיות חבר, לשתף, לדבר על רגשות או כל דבר אחר שאני אבקש. אבל הבעיה שהרבה דברים אנחנו לא רואים באותו אופן. לדוגמה עבורו הרבה יותר חשוב שנעשה דברים ביחד כמשפחה ואני אעדיף שלפעמים נתפצל, עם בשביל שאחד מאתנו ינוח או עם להנות לפעמים לבד מילד או בכל מקרה לא רואה בזה כערך כזה עליון.
הבעיה העיקרית שלי מולו זה היחס כלפי שהוא בכלל לא רואה את הפעמים שהוא פוגע ומעליב בשם כל מני רעיונות שהוא החליט שככה משפחה צריכה לנהוג...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אני מבינה, אבל השאלה אם אפשר ללחוץ על כפתור ו"להיות חבר".

לפעמים אני חושבת שאני ממש מנסה לשכנע את עצמי שזה לא יעבוד, למרות שזה לא שאם לא נהיה יחד בהכרח אהיה מאושרת
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

המאמנת שלי טוענת שלגבינו אי אפשר לומר כרגע. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא... יש יותר מדי "ליכלוך שהצטבר" בשביל לדעת... אחרי ש"ננקה" את כל המסביב נראה מה נשאר בנינו והאם זה מתאים גם היום או לא...
מה שבטוח שזה בטוח לא יצליח אם אני אחשוב שהוא מקרה אבוד... שהמשימה שלי להשבוע היא להאמין שהוא לא מקרה אבוד...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

נשמע כמו תכנית מצוינת
בהצלחה ושבוע נפלא
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”