שרון ברגרין
-
- הצטרפות: 09 אפריל 2008, 13:58
- דף אישי: הדף האישי של שרון_ברגרין*
שרון ברגרין
שלום אני שרון- אני מטפלת ומנחת סדנאות. אני עוסקת במודעות והתפתחות אישית הטיפול עצמו נעשה ע"י שיחה , דיבור וקבלת כלים פרקטיים ומעשיים לעבודה. אני עוסקת גם בשיטת העבודה של בירון קייטי ומשלבת נמרולוגיה ופרחי באך. למדתי במכללה ההוליסטית בכרכור. ואני מתפקדת כ5 שנים כאסיסטנטית בקורס מודעות שנקרא "טרנספורמציה" במכללה.
מלבד זאת אני מטפלת בעיסוי- עיסוי בעיקר לנשים, עיסוי אירוודי במקור עם פיתוחים שלי. עיסוי נעים נוגע מאוד מפנק ומרומם נפש- מה שאישה זקוקה לו. אני אמא לילדה אחת ובעוד 6 חודשים לעוד אחת. ומלבד היותי מטפלת אני גם מתכננת פרמקלצר ומקיימת קואפרטיב אורגני במושב בני ציון זהו המייל שליorgcoop@ gmail.com
מלבד זאת אני מטפלת בעיסוי- עיסוי בעיקר לנשים, עיסוי אירוודי במקור עם פיתוחים שלי. עיסוי נעים נוגע מאוד מפנק ומרומם נפש- מה שאישה זקוקה לו. אני אמא לילדה אחת ובעוד 6 חודשים לעוד אחת. ומלבד היותי מטפלת אני גם מתכננת פרמקלצר ומקיימת קואפרטיב אורגני במושב בני ציון זהו המייל שליorgcoop@ gmail.com
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של יסכו_נט*
שרון ברגרין
ברוכה הבאה. תתחדשי על דף הבית
-
- הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
- דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*
-
- הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*
שרון ברגרין
בעוד 6 חודשים לעוד אחת
מזל טוב!!!
ותתחדשי על הדף בית... איזה כיף לראות אותך כאן. בהצלחה עם הקורס.
ראית שפירסמתי על הבמה פתוחה פה בקרקס? הזדמנות בשבילך לראות אותי מופיעה...
אני עושה קטע טרפז
מזל טוב!!!
ותתחדשי על הדף בית... איזה כיף לראות אותך כאן. בהצלחה עם הקורס.
ראית שפירסמתי על הבמה פתוחה פה בקרקס? הזדמנות בשבילך לראות אותי מופיעה...

-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
-
שרון ברגרין
מפגשי בוקר לנשים בנושא אמהות- העבודה של בירון קייטי-עבודת מודעות
סדנה מיוחדת לנשים ולנשים עם תינוקות קטנים -
(מי שיש לה תינוק קטן ויכולה לעבוד בנוכחותו מוזמנת להצטרף , כמובן שכל אמא באשר היא מוזמנת)
נפגש בבוקר ונעביר את היום ביחד עם התינוקות בעבודה בעלת משמעות ועומק שתוכל לעזור לנו להתמודד עם הקשיים שישנם בפרק זה של החיים- גידול משפחה, אני כאמא- מה הם היסודות והאמונות עליהם בנויה האמהות שלי האם כדאי לבדוק אותם?. האם הם תומכים בי או כובלים אותי?. זוגיות בתקופה של אמהות ואמהות אינטנסיבית (הילדים עוד קטנים). תינוק חדש בבית כל הנושא של פחדים שעולים. אחים בבית- רגשות קיפוח, רגשות אשם. האם אפשר להיות אמא משוחחרת מדאגה?
בואונה נשים יפות נפגש ונשאל את השאלות, על מנת שנוכל להשתחרר מהכבלים ולהיות חופשיות פוריות ושמחות בתקופה זו של החיים
8 מפגשים . כל אחת תקבל את המקום לעבוד -המפגשים הם קטנים ואינטימיים. אנחנו נעבוד על מה שלוחץ ונוגע כעת. אך המטרה היא גם להפוך את "העבודה " לכלי שימושי בחיינו ואת הקבוצה לקבוצה תומכת להמשך עבודה.
הסדנה היא סדנת בוקר נתחיל ב9 ונסיים ב13:00
הביאו משהו טעים לאכול שנוכל לאכול יחדיו.
יום חמישי (אנא דברו איתי אם יש לכם בעיה עם היום וננסה לבדוק זאת)
מתחילים ב-19.3.09
עלות הסדנה 600 שקלים למשתתפת.
לשאלות ולהרשמה: שרון ברגרין 0548113373
על העבודה עצמה- זו היא עבודה פנימית ועמוקה . עבודה שמטרתה לעורר מודעות. ולצאת מהמוח האוטמטי החושב את אותם מחשבות שוב ושוב, מחשבות שלעולם לא נבדקו , שלרוב מתגלות כלא מדוייקות . אך מיצרות סבל רב בחיי היום יום ומונעות מאיתנו את האפשרות לייצר מציאות חדשה שמחה , אוהבת ומודה על מה שיש.
העבודה מורכבת מארבע שאלות והיפוך. ארבעת השאלות נשאלות על כל מחשבה מאמללת שישנה בתוכינו.
למשל "אני לא מספיק טובה", או בהקשר הזה" אני אמא לא טובה". השאלה הראשונה: האם זו האמת?
שאלה שניה: האם בוודאות זו האמת?
שאלה שלישית מי את איך את מגיבה כשאת מאמינה למחשבה הזו?
שאלה רביעית: מי תהיי ללא המחשבה הזו?
והיפוך המחשבה. את דרך העבודה ועקרונותייה נלמד כמובן במפגשים.
למידע נוסף על העבודה:http://www.thework.com/thework.asp
עליי- אמא לשתיים. אורי-שנתיים וארבע, שחר ארבעה חודשים. לפני הלידה של שחר חזרתי מגרמניה מ10 ימים אצל בירון קייטי- אני מתעסקת עם העבודה כבר למעלה מ4 שנים. לומדת ומלמדת בקבוצות ובאופן פרטני(קלינקה בבית), ועם מודעות ועבודה עצמית כ8 שנים. למדתי במכללה בכרכור -הילינג , פרחי באך, נמרולוגיה ותזונה . וב5 השנים האחרונות הייתי אסיסטנטית בקורס במכללה שנקרא "טרנספורמציה" -אנשים עושים עבודת מודעות עמוקה בהנחייתה של נורית שני . חקר האמת ועבודת מודעות היא אהבתי הגדולה .
סדנה מיוחדת לנשים ולנשים עם תינוקות קטנים -
(מי שיש לה תינוק קטן ויכולה לעבוד בנוכחותו מוזמנת להצטרף , כמובן שכל אמא באשר היא מוזמנת)
נפגש בבוקר ונעביר את היום ביחד עם התינוקות בעבודה בעלת משמעות ועומק שתוכל לעזור לנו להתמודד עם הקשיים שישנם בפרק זה של החיים- גידול משפחה, אני כאמא- מה הם היסודות והאמונות עליהם בנויה האמהות שלי האם כדאי לבדוק אותם?. האם הם תומכים בי או כובלים אותי?. זוגיות בתקופה של אמהות ואמהות אינטנסיבית (הילדים עוד קטנים). תינוק חדש בבית כל הנושא של פחדים שעולים. אחים בבית- רגשות קיפוח, רגשות אשם. האם אפשר להיות אמא משוחחרת מדאגה?
בואונה נשים יפות נפגש ונשאל את השאלות, על מנת שנוכל להשתחרר מהכבלים ולהיות חופשיות פוריות ושמחות בתקופה זו של החיים
8 מפגשים . כל אחת תקבל את המקום לעבוד -המפגשים הם קטנים ואינטימיים. אנחנו נעבוד על מה שלוחץ ונוגע כעת. אך המטרה היא גם להפוך את "העבודה " לכלי שימושי בחיינו ואת הקבוצה לקבוצה תומכת להמשך עבודה.
מתחילים ב-19.3.09
עלות הסדנה 600 שקלים למשתתפת.
על העבודה עצמה- זו היא עבודה פנימית ועמוקה . עבודה שמטרתה לעורר מודעות. ולצאת מהמוח האוטמטי החושב את אותם מחשבות שוב ושוב, מחשבות שלעולם לא נבדקו , שלרוב מתגלות כלא מדוייקות . אך מיצרות סבל רב בחיי היום יום ומונעות מאיתנו את האפשרות לייצר מציאות חדשה שמחה , אוהבת ומודה על מה שיש.
העבודה מורכבת מארבע שאלות והיפוך. ארבעת השאלות נשאלות על כל מחשבה מאמללת שישנה בתוכינו.
למשל "אני לא מספיק טובה", או בהקשר הזה" אני אמא לא טובה". השאלה הראשונה: האם זו האמת?
והיפוך המחשבה. את דרך העבודה ועקרונותייה נלמד כמובן במפגשים.
עליי- אמא לשתיים. אורי-שנתיים וארבע, שחר ארבעה חודשים. לפני הלידה של שחר חזרתי מגרמניה מ10 ימים אצל בירון קייטי- אני מתעסקת עם העבודה כבר למעלה מ4 שנים. לומדת ומלמדת בקבוצות ובאופן פרטני(קלינקה בבית), ועם מודעות ועבודה עצמית כ8 שנים. למדתי במכללה בכרכור -הילינג , פרחי באך, נמרולוגיה ותזונה . וב5 השנים האחרונות הייתי אסיסטנטית בקורס במכללה שנקרא "טרנספורמציה" -אנשים עושים עבודת מודעות עמוקה בהנחייתה של נורית שני . חקר האמת ועבודת מודעות היא אהבתי הגדולה .
-
שרון ברגרין
המייל החדש שלי הוא [email protected]/ לא ידעתי שאפשר להגיב אליי וכו. אני מודה לכן על הפרגון. טליה מה שלומך? איפה את?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
שרון ברגרין
שלום שרון,
את מוזמנת לשים בככר מודעה קצרה (4-5 שורות) התואמת את כללי השימוש בככר תחת זאת הארוכה שהועברה לכאן.
תודה @}
את מוזמנת לשים בככר מודעה קצרה (4-5 שורות) התואמת את כללי השימוש בככר תחת זאת הארוכה שהועברה לכאן.
תודה @}
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 17:01
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_יעל*
שרון ברגרין
שלום שלום מהממת...איזה כיף לראות אותך פה
לא באתי אתמול כי הייתי במפגש הנקה בפרדס חנה...
לא באתי אתמול כי הייתי במפגש הנקה בפרדס חנה...
-
שרון ברגרין
מפגשי בוקר לנשים בנושא אמהות- העבודה של בירון קייטי-עבודת מודעות - סדנה מיוחדת לנשים ולנשים עם תינוקות קטנים -
בואנה נשים יפות נפגש ונשאל את השאלות, על מנת שנוכל להשתחרר מהכבלים ולהיות חופשיות פוריות ושמחות בתקופה זו של החיים
מתחילים ב- 19.3.09 . עלות הסדנה 600 שקלים למשתתפת. והיא מתקיימת במושב בני ציון (ליד רעננה)
על העבודה עצמה- זו היא עבודה פנימית ועמוקה . עבודה שמטרתה לעורר מודעות. ולצאת מהמוח האוטומטי החושב את אותם מחשבות שוב ושוב, מחשבות שלעולם לא נבדקו , שלרוב מתגלות כלא מדויקות . אך מייצרות סבל רב בחיי היום יום ומונעות מאיתנו את האפשרות לייצר מציאות חדשה שמחה , אוהבת ומודה על מה שיש.
העבודה מורכבת מארבע שאלות והיפוך. ארבעת השאלות נשאלות על כל מחשבה מאמללת שישנה בתוכנו.
והיפוך המחשבה. את דרך העבודה ועקרונותיה נלמד כמובן במפגשים.
בואנה נשים יפות נפגש ונשאל את השאלות, על מנת שנוכל להשתחרר מהכבלים ולהיות חופשיות פוריות ושמחות בתקופה זו של החיים
מתחילים ב- 19.3.09 . עלות הסדנה 600 שקלים למשתתפת. והיא מתקיימת במושב בני ציון (ליד רעננה)
על העבודה עצמה- זו היא עבודה פנימית ועמוקה . עבודה שמטרתה לעורר מודעות. ולצאת מהמוח האוטומטי החושב את אותם מחשבות שוב ושוב, מחשבות שלעולם לא נבדקו , שלרוב מתגלות כלא מדויקות . אך מייצרות סבל רב בחיי היום יום ומונעות מאיתנו את האפשרות לייצר מציאות חדשה שמחה , אוהבת ומודה על מה שיש.
העבודה מורכבת מארבע שאלות והיפוך. ארבעת השאלות נשאלות על כל מחשבה מאמללת שישנה בתוכנו.
והיפוך המחשבה. את דרך העבודה ועקרונותיה נלמד כמובן במפגשים.
-
- הצטרפות: 15 מרץ 2006, 09:24
- דף אישי: הדף האישי של אמא_אום*
שרון ברגרין
שום שרון. שואלת בעבור חברה אולי לה זה יהיה רלוונטי - היכן מתקיימים המפגשים?
<חושבת שזה מידע חשוב ורצוי שיפורסם במודעה שפרסמת בכיכר..>
תודה!
<חושבת שזה מידע חשוב ורצוי שיפורסם במודעה שפרסמת בכיכר..>
תודה!
-
שרון ברגרין
_היי שרון, מזל טוב flower
ובהצלחה בסדנה החדשה_
@}@}@}
אני עדיין כאן...
וואו מדהים שנסעת לגרמניה לסדנא...נסעת עם אורי?
נשיקות
ובהצלחה בסדנה החדשה_
@}@}@}
אני עדיין כאן...
וואו מדהים שנסעת לגרמניה לסדנא...נסעת עם אורי?
נשיקות
-
שרון ברגרין
שלחתי לך מייל!
-
שרון ברגרין
מפגשי נשים בנושא אמהות- ע"פ שיטת העבודה של בירון קייטי. 8 מפגשים במושב בני ציון . אנחנו מתחילים אחרי פסח ב16.4 בין השעות 9-13:00 יום חמישי . לפרטים אפשר להתעדכן בדך הבית או טלפון 0548113373 שרון
-
שרון ברגרין
המפגשים מתקיימים במושב בני ציון אפשר עוד להצטרף . אנחנו מתחילים ב16.4.09 יום חמישי אחרי פסח
-
שרון ברגרין
מפגשי בוקר לנשים בנושא אמהות- העבודה של בירון קייטי-עבודת מודעות –
נפגש בבוקר ונעביר את היום ביחד עם התינוקות בעבודה בעלת משמעות ועומק שתוכל לעזור לנו להתמודד עם הקשיים שישנם בפרק זה של החיים- גידול משפחה, אני כאמא- מה הם היסודות והאמונות עליהם בנויה האמהות שלי האם כדאי לבדוק אותם?. האם הם תומכים בי או כובלים אותי?. זוגיות בתקופה של אמהות ואמהות אינטנסיבית (הילדים עוד קטנים). תינוק חדש בבית כל הנושא של פחדים שעולים. אחים בבית- רגשות קיפוח, רגשות אשם. האם אפשר להיות אמא משוחררת מדאגה?
יום חמישי מתחילים ב- 16.4.09. עלות הסדנה 600 שקלים למשתתפת. והיא מתקיימת במושב בני ציון
האימל שלי [email protected]
נפגש בבוקר ונעביר את היום ביחד עם התינוקות בעבודה בעלת משמעות ועומק שתוכל לעזור לנו להתמודד עם הקשיים שישנם בפרק זה של החיים- גידול משפחה, אני כאמא- מה הם היסודות והאמונות עליהם בנויה האמהות שלי האם כדאי לבדוק אותם?. האם הם תומכים בי או כובלים אותי?. זוגיות בתקופה של אמהות ואמהות אינטנסיבית (הילדים עוד קטנים). תינוק חדש בבית כל הנושא של פחדים שעולים. אחים בבית- רגשות קיפוח, רגשות אשם. האם אפשר להיות אמא משוחררת מדאגה?
יום חמישי מתחילים ב- 16.4.09. עלות הסדנה 600 שקלים למשתתפת. והיא מתקיימת במושב בני ציון
האימל שלי [email protected]
-
שרון ברגרין
אהלן שרון. אני לא כל כך מנוסה באתר ורק עכשיו נכנסתי וראיתי שכתבת לי. תודה . מה שלומך?
-
שרון ברגרין
שרון ומה שלום הכלבה?
-
שרון ברגרין
מה אני צריכה בכדי להיות שמחה!!!
אני מזמינה אתכן (סדנה לנשים) להפגש ולבדוק את האמונות שלנו לגבי שמחה. כמה העולם סביב עוד צריך להשתנות על מנת שפשוט נהיה שמחים ....
העבודה של בירון קייטי- בהנחיית שרון ברגרין.
מאפשרת בשיטת העבודה של בירון קייטי. בוגרת בית הספר של קייטי בגרמניה.
לפרטים על העבודה של בירון קייטי http://www.thework.com/thework.asp
סדנה חד פעמית. הסדנה תערך ביוגה הום-בני ציון
יום שישי ה- 10.7.09
בשעות: 10:00-12:30
עלות :70 ש"ח
לפרטים נוספים והרשמה:
שרון ברגרין-0548113373
מורן-0504215990
אני מזמינה אתכן (סדנה לנשים) להפגש ולבדוק את האמונות שלנו לגבי שמחה. כמה העולם סביב עוד צריך להשתנות על מנת שפשוט נהיה שמחים ....
העבודה של בירון קייטי- בהנחיית שרון ברגרין.
מאפשרת בשיטת העבודה של בירון קייטי. בוגרת בית הספר של קייטי בגרמניה.
לפרטים על העבודה של בירון קייטי http://www.thework.com/thework.asp
סדנה חד פעמית. הסדנה תערך ביוגה הום-בני ציון
יום שישי ה- 10.7.09
בשעות: 10:00-12:30
עלות :70 ש"ח
לפרטים נוספים והרשמה:
שרון ברגרין-0548113373
מורן-0504215990
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
שרון ברגרין
העברתי לכאן מהשוק. נא לקצר.
-
שרון ברגרין
אנשים יקרים ואהובים אני רוצה להזמין אתכם לסדנאות הבאות שלי- של העבודה של בירון קייטי. מי שלא מכיר את השיטה אני ממליצה בחום לקנות את הספר "לאהוב את מה שיש" ולבוא לתרגל וללמוד איתנו.
ביום שישי ה10.7 סדנה חד פעמית ביוגה הום- סדנה לנשים "מה אני צריכה בכדי להיות שמחה"
ביום ראשון ה19.7 נפתח קורס של 8 מפגשים במודיעין. נלמד את השיטה , נתרגל ונעמיק.
ביום חמישי ה30.8 נפתח קורס של 4 מפגשים ביוגה הום בבני ציון.
אתם מוזמנים. שרון 0548113373
ביום שישי ה10.7 סדנה חד פעמית ביוגה הום- סדנה לנשים "מה אני צריכה בכדי להיות שמחה"
ביום ראשון ה19.7 נפתח קורס של 8 מפגשים במודיעין. נלמד את השיטה , נתרגל ונעמיק.
ביום חמישי ה30.8 נפתח קורס של 4 מפגשים ביוגה הום בבני ציון.
אתם מוזמנים. שרון 0548113373
-
שרון ברגרין
לאהוב את מה שיש...
קורס בנושא העבודה של בירון קייטי
אני רוצה להזמין אתכם ל - 8 מפגשים בהם נלמד ונתרגל את שיטת ה"עבודה" של בירון קייטי, על מנת שנוכל לקחת את המתנה הנפלאה הזו ולהשתמש בה בחיי היום יום.
"העבודה" הינה שיטה עוצמתית ומדויקת לעבודה עצמית . היא מורכבת מארבע שאלות והיפוך הנשאלות על כל מחשבה מאמללת שישנה.
האמונה למחשבות (השליליות) שלנו לוקחת אותנו הרחק מהמציאות העכשוית ואינה מאפשרת לנו לראות את הטוב והיופי שמצוי סביבנו.
דרך אחיזתנו במחשבות אנחנו מייצרים לעצמנו מציאות דמיונית שתוצאותיה סבל פנימי וחיצוני.
השאלות בשיטת ה"עבודה" - מחזירות אותנו חזרה לכאן, חזרה הביתה, חזרה לשפיות ושלוות נפש.
" המציאות העכשווית היא תמיד יותר נדיבה מכל סיפור שיש לנו עליה" (בירון קייטי).
עוד על העבודה באתר של קייטי-http://www.thework.com/thework.asp
הקורס מתקיים בגבעת חיים מאוחד
ויפתח ביום שלישי ה –22.12.09 בין השעות 9:30-12:30
עלות: 800 ש"ח (אפשר בשלושה תשלומים)
לפרטים והרשמה: שרון ברגרין - 054-8113373
על המנחה: שרון ברגרין, מאפשרת בשיטת העבודה של בירון קייטי. בוגרת בית הספר של קייטי בגרמניה, נמצאת בתוכנית ההסמכה של בירון קייטי. למדה במכללה ההולסטית בכרכור: פרחי באך , הילינג, נמורולוגיה ומודעות . מטפלת, בת זוג ואמא לשתיים.
קורס בנושא העבודה של בירון קייטי
אני רוצה להזמין אתכם ל - 8 מפגשים בהם נלמד ונתרגל את שיטת ה"עבודה" של בירון קייטי, על מנת שנוכל לקחת את המתנה הנפלאה הזו ולהשתמש בה בחיי היום יום.
"העבודה" הינה שיטה עוצמתית ומדויקת לעבודה עצמית . היא מורכבת מארבע שאלות והיפוך הנשאלות על כל מחשבה מאמללת שישנה.
האמונה למחשבות (השליליות) שלנו לוקחת אותנו הרחק מהמציאות העכשוית ואינה מאפשרת לנו לראות את הטוב והיופי שמצוי סביבנו.
דרך אחיזתנו במחשבות אנחנו מייצרים לעצמנו מציאות דמיונית שתוצאותיה סבל פנימי וחיצוני.
השאלות בשיטת ה"עבודה" - מחזירות אותנו חזרה לכאן, חזרה הביתה, חזרה לשפיות ושלוות נפש.
" המציאות העכשווית היא תמיד יותר נדיבה מכל סיפור שיש לנו עליה" (בירון קייטי).
עוד על העבודה באתר של קייטי-http://www.thework.com/thework.asp
הקורס מתקיים בגבעת חיים מאוחד
ויפתח ביום שלישי ה –22.12.09 בין השעות 9:30-12:30
עלות: 800 ש"ח (אפשר בשלושה תשלומים)
לפרטים והרשמה: שרון ברגרין - 054-8113373
על המנחה: שרון ברגרין, מאפשרת בשיטת העבודה של בירון קייטי. בוגרת בית הספר של קייטי בגרמניה, נמצאת בתוכנית ההסמכה של בירון קייטי. למדה במכללה ההולסטית בכרכור: פרחי באך , הילינג, נמורולוגיה ומודעות . מטפלת, בת זוג ואמא לשתיים.
-
שרון ברגרין
מזמינות אתכם למפגש ייחודי, להורים וילדים
שיתקיים ב25.3.15 יום רביעי בשעה: 17:00 ביוגה הום שבבני ציון!
בחלק הראשון של המפגש: הצגה שהיא עיבוד לספר הילדים של בירון קייטי .
בחלק השני, הסיפורים האישיים של הילדים וההורים , מקבלים הדהוד ובמה!
למה זה כדאי?
• המפגש הינו חוויתי, קליל ובשפת הילדים.
• הילדים וההורים נחשפים לכלי פשוט וחכם היכול לסייע בהתמודדות עם מצוקות רגשיות.
• הילדים מגלים, כי המחשבות שלהם יכולות לפעמים מאוד לאמלל אותם, אך הרבה פעמים הן בכלל לא נכונות.
• המפגש מאפשר קירבה, הנאה ,הקשבה ויצירת בסיס לתקשורת חדשה בבית .
למי זה מתאים?
לילדים בגילאי 5 עד 10 והוריהם.
משך המפגש: כ-45 דקות.
מחיר: 60 ש"ח להורה וילד. ילד שני 20 ₪.
מספר המקומות מוגבל, ההשתתפות בהרשמה מראש .
להתראות
שרון: 054-8113373 / ענבל 052-3356784
שיתקיים ב25.3.15 יום רביעי בשעה: 17:00 ביוגה הום שבבני ציון!
בחלק הראשון של המפגש: הצגה שהיא עיבוד לספר הילדים של בירון קייטי .
בחלק השני, הסיפורים האישיים של הילדים וההורים , מקבלים הדהוד ובמה!
למה זה כדאי?
• המפגש הינו חוויתי, קליל ובשפת הילדים.
• הילדים וההורים נחשפים לכלי פשוט וחכם היכול לסייע בהתמודדות עם מצוקות רגשיות.
• הילדים מגלים, כי המחשבות שלהם יכולות לפעמים מאוד לאמלל אותם, אך הרבה פעמים הן בכלל לא נכונות.
• המפגש מאפשר קירבה, הנאה ,הקשבה ויצירת בסיס לתקשורת חדשה בבית .
למי זה מתאים?
לילדים בגילאי 5 עד 10 והוריהם.
משך המפגש: כ-45 דקות.
מחיר: 60 ש"ח להורה וילד. ילד שני 20 ₪.
מספר המקומות מוגבל, ההשתתפות בהרשמה מראש .
להתראות
שרון: 054-8113373 / ענבל 052-3356784
-
שרון ברגרין
מי אנחנו:
אני שרון ברגרין, מטפלת ומנחת סדנאות וקורסים בשיטת ה"עבודה" מזה כעשור. בוגרת בית הספר הבינ"ל של בירון קייטי. מטפלת גם בכלי הפשטות שבאלוהות. בת זוג ואימא לשתיים
ענבל פרנקו- שחקנית, מדריכת פלייבק, מטפלת בארס, מאפשרת בשיטת העבודה של בירון קייטי , בוגרת בתי הספר הבינ"ל של בירון קייטי. בת זוג ואימא לשניים
אני שרון ברגרין, מטפלת ומנחת סדנאות וקורסים בשיטת ה"עבודה" מזה כעשור. בוגרת בית הספר הבינ"ל של בירון קייטי. מטפלת גם בכלי הפשטות שבאלוהות. בת זוג ואימא לשתיים
ענבל פרנקו- שחקנית, מדריכת פלייבק, מטפלת בארס, מאפשרת בשיטת העבודה של בירון קייטי , בוגרת בתי הספר הבינ"ל של בירון קייטי. בת זוג ואימא לשניים