אבחון באמצעות האינטליגנציה האנרגטית

רפואה וטיפול אלטרנטיבי באופן טבעי
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

לפעמים, הכלי היחידי שנמצא בידי המטפל/מאבחן על מנת לאבחן נכון את המצב, הוא השימוש באבחון באמצעות האינטליגנציה האנרגטית. לצערי הרב, הנושא אינו מפותח מספיק אצל חלק מאנשי המקצוע בשיטה, בגלל סיבות רבות ושונות. אביא דוגמאות לשימוש בכלי הנהדר והפשוט הזה (קל מאוד יחסית ללימוד והפעלה).

באמצע הטיפול של נער בן 14, חכם במיוחד ומוכשר ביותר, (הטיפול נעשה שלא בנוכחות האם) הוא מעלה נושא של קשר מאוד בעייתי עם האם. האב אינו בתמונה כי הוא מתגורר בגרמניה.
הילד מספר בעצב רב שהאם אינה שומעת אותו ואינה מתייחסת אליו. היא כל הזמן עסוקה במחשב שלה או מדברת בטלפון. כשהוא פונה אליה היא אומרת לו "ספר לי" אבל ממשיכה לכתוב במחשב, וכשהוא מסיים היא שואלת אותו "אמרתה משהו?" .
הנער הזה מתחיל להתייאש מהאם ולא מאמין שיכול לתקן את הקשרים איתה.

בפגישות המעטות שהיה לי עם האם, היא ניראתה קשובה ומאוד שונה מהסיפור של הילד (אצבע ארוכה ויציבה). הרגשתי משהו מתחת לפני השטח, אך לא התעמקתי בכך בזמנו.

כשהנער סיפר את שסיפר, הסתכלתי על האנרגיה של האם (קריאה אנרגטית של אדם שאינו נמצא במקום) על מנת לבדוק מה המצב הרגשי בין האם לילד, ומסתבר שהאם שונאת את הבן שלה, ומנרגישה שהוא נטל על חייה שאינו מאפשר לה להתפתח למה שהייתה רוצה. היא מאשימה אותו בכל קשייה, למרות שאין המצב כך כלל ועיקר.
מה שגיליתי, לא רק שלא מצא חן בעיניי, אלה שהיווה איום רציני על היכולת לעזור לילד. הבנתי שבמידה ולא אגרום לשינוי בקשר ביניהם, ולתחושותיה של האם, לא ניתן יהייה לשנות את מצבו הרגשי של הנער. להיפך, מצבו הרגשי בגלל גיל ההתבגרות ילך ויחמיר.

מכיוון שמנהל בית הספר הוא דמות המסוגלת להשפיע על האם רבות, זימנתי פגישה עם האם ומנהל בית הספר אצלו במשרד. בפגישה, הבאנו את האם להבין שאם היא מעוניינת בשינוי, היא חייבת לנסות ולשנות את דעתו של הילד על מה שהיא מרגישה או משדרת כלפיו. היה קשה, אך בסופו של דבר היא הסכימה שלא חשוב אם היא או הבן צודקים, חשוב מה הוא מרגיש ושחייבים לנסות לשנות את המצב.
בעקבות הבנתה זו, היא החלה להקשיב לו והוא החל להרגיש חשוב מחדש.

דוגמא נוספת:

נערה בת 17 שהגיע אלי בגלל קשיי ריכוז והתמצאות במרחב, התקדמה יפה מאוד ומהר בכל הטכניקות, אך לא היה שינוי בסיבות הפנייה.

כשתרגלתי איתה בפעם השנייה את מדיטציית האפור, החלטתי להסתכל על מצבה האנרגטי ועל דרך זרימת האנרגיה בגופה (איני משתמש בזה אלה כשצריך). בבחינה האנרגטית שמתי לב שכיוון הזרימה של האנרגיה ברחמה הפוכה. במקום לזרום מהחוץ פנימה (דרך אברי המין) האנרגיה זורמת מהרחם החוצה.
כשהאנרגיה של הרחם זורמת בקוטביות הפוכה, המצב מראה תמיד על הקושי שיש לאישה עם גברים ועל הרצון לדחות את הגברים מלהתקרב אליה.
המצב האנרגטי הזה יכול לנבוע מגורמים שונים.
  1. התעללות מינית על ידי גבר בתקופה כלשהי בחייה.
  2. אינטליגנציה אנרגטית מפותחת, מבלי שמבינים את השפעתה הישירה ומבלי שמודעים לקשיים שאינטליגנציה זו יכולה לגרום לנשים.
  3. נטייות לסביות מולדות.
כשהעלתי את הנושא, הנערה פרצה בבכי גדול, וסיפרה שהיא מרגישה כל הזמן שגברים חושקים בה והיא לא מסוגלת לעמוד בזה יותר. "כל גבר רוצה רק לשכב איתי" כך היא מיררה בבכי.
הסברתי לה את מה שבעצם קורה לה (כפי שקורה לנשים רבות בעלות רגישות אנרגטית) ובעיקר שאין שום קשר בין מה שהיא מרגישה לבין המציאות של הגברים בסביבתה.
כשאישה היא בעלת רגישות אנרגטית, היא לא יכולה שלא להרגיש את חדירת האנרגיה הגברית לתוכה. התחושה בגלל עוצמת הקליטה, יכולה לגרום לה לחוש בטעות שכל גבר מעוניין בה מינית.

לימדתי אותה איך להתמודד עם הנושא ברמה הרעיונית והמעשית, ולאחר זמן די קצר היא החלה להרגיש בטוחה גם בין גברים.
לנערה הזו יש שלשה אחים. שניים בוגרים ממנה ואחד צעיר. היא יודעת שלא ניסו לגעת בה מעולם.

חיים עם ארבע גברים במשפחה כשהרגישות האנרגטית מפותחת ואינה מובנת, יכולה לגרום לכל אישה לחוש מאויימת מאוד על ידי הגברים שבביתה, שלא לדבר על כל גבר העובר לידה.
הידע האנרגטי, הביא לשינוי עצום בחייה ובחייהן של נשים רבות לאורך השנים.
טליה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 19:11

שליחה על ידי טליה* »

למשה
הסיפורים מאלפים .
כיצד ניתן ללמוד את האיבחון האנרגטי .??
משה_אלבאום*

אני מעביר סדנא בנושא האבחון והטיפול האנרגטי, בתאיך ה 7/7 בין השעות 16.00 - 22.00 במושב בית חנן.

על מנת להירשם נא לפנות לשרי, איני יודע האם נישארו מקומות פנויים.

[email protected]

אשמח לראותכם בסדנא
משה_אלבאום*

על מנת להבין את החשיבות של האבחון והעבודה האנרגטית קצת יותר, אני מביא דוגמאות נוספות.

אישה פנתה אלי בזמן שטיפלתי בבנה וסיפרה לי שבן אחותה סובל מהפרעות תקשורת ואגרסיה לא מוסברת. באבחון אנרגטי שביצעתי לילד באותו הרגע שהאם סיפרה לי על המקרה (ללא נוכחות הילד), ראיתי שהילד סובל ממתח עצום בביטנו. חשד עלה בי שמדובר בטפילים בבטן (היכולים לגרום לכל מיניי קשיים). ביקשתי שיבדקו את הנושא, והסתבר לאחר שבועיים שהילד אכן סבל מטפילים. לאחר שטופל, הילד נרגע והחל לתפקד הרבה יותר טוב. מכיוון שהקושי נמשך מספר שנים, הילד התקשה לפתח את מערכותיו השונות ולכן השלמתי את העבודה ההתפתחותית איתו בשלשה חודשים והילד סיים את כל מה שהיה צריך לסיים בטיפול.

נא לזכור שטפילים בבטן (בעבר הנושא נכתב בבלוג די באריכות) יכולים לגרום לקשיים רבים ביותר ביכולותיו של הילד.
רגישויות ייתר, קושי בהתפתחות קורדינציה מוטורית, תהליכים רגשיים לא תקינים, קשיי קשב וריכוז ועוד.

דוגמא שנייה.
אימא סיפרה לי שבנה בן החמש עשרה שלא טופל על ידי, סובל מכאבי ראש חוזרים בצידו השמאלי של הראש. בבדיקות שונות לא נמצאה סיבה ברורה לכאבים הקשים.
בבדיקה אנרגטית (ללא נוכחות הילד) ראיתי שהחוליה השנייה בצוואר אינה במקומה. הפניתי אותם לכירופרקטור שהחזיר את החוליות למקומן והכאבים פסקו.

האבחון האנרגטי הוא כלי עבודה מדהים פשוט וקל להפעלה. אשמח להעבירו ברמה הבסיסית בה אני יודע להפעילו לכל מי שיגיע לסדנא.
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה וטיפול אלטרנטיבי”