חיים חדשים בניר עקיבא
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
חיים חדשים בניר עקיבא
שלום לכולם!
עברנו לפני שבועיים לישוב ניר עקיבא שבצפון הנגב.
עברנו יחד שלוש משפחות עם ילדים בחינוך ביתי.
קנינו שלושה מגרשים צמודים (במחיר מצחיק) וכרגע אנו חיים במבנים יבילים (קרוואנים) בקצה השטח שלנו שמיועד לבנייה בבוא הזמן.
אני אתחיל בזה ש הופשרו עוד שטחים למכירה שכבר נמכרו מהם חצי.
המגרשים החדשים נמכרים ב 150,000 ש"ח (עדיין מחיר מציאה).
הישוב הוא ישוב קטן וצנוע, עוד לא הספקתי להכיר פה הרבה אנשים אבל מהמעט שפגשתי הם אנשים ממש טובים עם אהבה לחיי קהילה, יש הרגשה מעט חלוצית ומאד פתוחה!
אני קוראת ומזמינה את מי שמעוניין, ליצור איתנו קשר ולבוא לראות את המקום בהקדם האפשרי.
המחיר מושך לכאן אנשים במהירות מטורפת לכן צריך להזדרז.
אין בפי מילים לתאר איזה שיפור משמעותי יש בחיינו בעיקבות המעבר הזה יחד עם משפחת רייס ומשפחת גייגר-שבתאי! הילדים יחד כל היום, רצים מקרוואן לקרוואן, אנחנו מכינים יחד ארוחות, אחת יכולה לישון כאשר האחרת שומרת על הילדים............. מבחינתי זה ממש חלום שמתגשם!
וכמובן שאנו צמאים לעוד משפחות כמונו אז אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון 077-6462200
או שאפשר ישירות לטלפון של יעל (זאת שמטפלת רשמית באנשים שבאים לראות את המקום) 6344081 054
08-9945850.
עברנו לפני שבועיים לישוב ניר עקיבא שבצפון הנגב.
עברנו יחד שלוש משפחות עם ילדים בחינוך ביתי.
קנינו שלושה מגרשים צמודים (במחיר מצחיק) וכרגע אנו חיים במבנים יבילים (קרוואנים) בקצה השטח שלנו שמיועד לבנייה בבוא הזמן.
אני אתחיל בזה ש הופשרו עוד שטחים למכירה שכבר נמכרו מהם חצי.
המגרשים החדשים נמכרים ב 150,000 ש"ח (עדיין מחיר מציאה).
הישוב הוא ישוב קטן וצנוע, עוד לא הספקתי להכיר פה הרבה אנשים אבל מהמעט שפגשתי הם אנשים ממש טובים עם אהבה לחיי קהילה, יש הרגשה מעט חלוצית ומאד פתוחה!
אני קוראת ומזמינה את מי שמעוניין, ליצור איתנו קשר ולבוא לראות את המקום בהקדם האפשרי.
המחיר מושך לכאן אנשים במהירות מטורפת לכן צריך להזדרז.
אין בפי מילים לתאר איזה שיפור משמעותי יש בחיינו בעיקבות המעבר הזה יחד עם משפחת רייס ומשפחת גייגר-שבתאי! הילדים יחד כל היום, רצים מקרוואן לקרוואן, אנחנו מכינים יחד ארוחות, אחת יכולה לישון כאשר האחרת שומרת על הילדים............. מבחינתי זה ממש חלום שמתגשם!
וכמובן שאנו צמאים לעוד משפחות כמונו אז אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון 077-6462200
או שאפשר ישירות לטלפון של יעל (זאת שמטפלת רשמית באנשים שבאים לראות את המקום) 6344081 054
08-9945850.
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
חיים חדשים בניר עקיבא
איזה כיף לקרוא אותכם !!! תמסרי ד"ש חם לענת ולניצן ותמשיכו לדווח

-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
חיים חדשים בניר עקיבא
איזה כיף לשמוע כמה כיף לנו... כלומר, יהיה לנו, החל ממחר. @}
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
חיים חדשים בניר עקיבא
איזה יופי!
(ואשמח אם תשלחו לי עדכון פרטים עבור הרשימה הלבנה -- מדי פעם אנשים מחפשים משפחות בדרום)
(ואשמח אם תשלחו לי עדכון פרטים עבור הרשימה הלבנה -- מדי פעם אנשים מחפשים משפחות בדרום)
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 10:31
- דף אישי: הדף האישי של שי_רי*
חיים חדשים בניר עקיבא
שיהיה בהצלחה ושמחה ושלווה @}
-
- הצטרפות: 05 יולי 2005, 22:44
- דף אישי: הדף האישי של ענת_הפלישתית*
חיים חדשים בניר עקיבא
בשעה טובה ובהצלחה לכווווולן/ם!
מוזמנים תמיד לביקור אצלנו בצפון...
מוזמנים תמיד לביקור אצלנו בצפון...
-
- הצטרפות: 23 פברואר 2004, 03:08
- דף אישי: הדף האישי של מור_וקנמון*
חיים חדשים בניר עקיבא
בשעה טובה @} ובהצלחה @} ד"ש חם לניצן
ואם תצטרכו מידע\ עזרה\ עצה בכל הנוגע לנגב נשמח לתת.... (גרנו בב"ש ובלכיש... ואפילו בדקנו את מושב קלחים בשביל קנייה)

-
חיים חדשים בניר עקיבא
סוף סוף עברנו.
אנחנו מנסים לארגן את חפצינו האינסופיים בקוביה הזאת שאנחנו קוראים לה בית, 45 מ"ר. ברגעים אלה אנחנו עומדים ומגרדים את הפדחת מול כמה ארגזים, שלא ברור לנו באיזו פינה בבית אפשר לתקוע אותם. (אולי במקלחון, וכל פעם שנרצה התקלח נוציא אותם? זה לא כזה סיפור
).
עדינה ודוד זכו בבית גדול ממש, 60 מ"ר. שם באמת לא צריך לדאוג, הכול נכנס פיקס. מה גם שעם ידי הזהב של ניפו צ'יק צ'ק התארגנו להם מדפים וארונות מקצועיים. אנחנו, לעומת זאת, התקנו 3 מדפים וכעבור שעתיים הם נפלו לי על הראש, על כל כבודתם (כאב. עדיין כואב). גם משפחת רייס סידרו להם יופי של בית. שי קורא מעבר לכתף ואומר "אל תוציאי אותנו כאלה פארשים, הגענו שבועיים אחריהם" מה שנכון, נכון.
פה בחוץ, ימין ושמאל רק בוץ ובוץ. היו גשמי זלעפות וכשהולכים כמה מטרים מבית לבית נדבקות סוליות של בוץ לעקבים. לאט לאט נסדר גם את החוץ, עם זולות ומרפסות, ופרגולות. כרגע זה... קצת חלוצי. פועל בדואי שעובד בבית הסמוך אמר לנו שאנחנו כמו הבדואים מההרים. וואלה.
לגור ככה ביחד זה באמת מזכיר את פארק הירדן. הימים עוברים במהומה שלווה, כמו הירדן בחלקים סוערים. מהומה, כי יש כאן 4 בנים בני שנתיים עד שלוש וחצי, ותוסיפו לזה את שלושת (!) התינוקות הקטנים. ושלווה, כי היום הרבה יותר זורם כשנמצאים ביחד. כל היום מדברים, מכינים אוכל, מכינים אוכל, מדברים. נגמרה ארוחת בוקר מכינים צהריים. נגמר צהריים מכינים ערב. יוצאים למגרש משחקים או לערמת החול, חוזרים. עדינה תולה כביסה בשבילי, אני לוקחת קצת את הילדים. בלי נסיעות באוטו. בלי משימות גדולות.
אם מישהו מתעניין במקום, אני רוצה להבהיר, לא כל המושב הוא כזה חדש וחלוצי, יש פה משקים ותיקים, ומדשאות ועצי צאלון מעל למגרש המשחקים...
ועוד מילה, קיבלנו כאן כזאת קבלת פנים מקסימה. כשעברנו לבית הקודם, כתבתי על זה ב עוברים מהעיר לכפר, חווינו המון ניכור וזרות שלא השתנו הרבה בשנתיים וחצי של חיינו שם. כאן הגיעו כבר לא מעט שכנים, ושמחו להכיר, והזמינו אליהם, ו"איזה יופי שהיגעו כל כך הרבה ילדים! חיכינו לזה המון זמן!". מתברר שהמקום הולך להתמלא בילדים קטנים בשנה הקרובה. והאנשים ממש חמים ונחמדים. יאללה, בואו בהמוניכם.
אנחנו מנסים לארגן את חפצינו האינסופיים בקוביה הזאת שאנחנו קוראים לה בית, 45 מ"ר. ברגעים אלה אנחנו עומדים ומגרדים את הפדחת מול כמה ארגזים, שלא ברור לנו באיזו פינה בבית אפשר לתקוע אותם. (אולי במקלחון, וכל פעם שנרצה התקלח נוציא אותם? זה לא כזה סיפור

עדינה ודוד זכו בבית גדול ממש, 60 מ"ר. שם באמת לא צריך לדאוג, הכול נכנס פיקס. מה גם שעם ידי הזהב של ניפו צ'יק צ'ק התארגנו להם מדפים וארונות מקצועיים. אנחנו, לעומת זאת, התקנו 3 מדפים וכעבור שעתיים הם נפלו לי על הראש, על כל כבודתם (כאב. עדיין כואב). גם משפחת רייס סידרו להם יופי של בית. שי קורא מעבר לכתף ואומר "אל תוציאי אותנו כאלה פארשים, הגענו שבועיים אחריהם" מה שנכון, נכון.
פה בחוץ, ימין ושמאל רק בוץ ובוץ. היו גשמי זלעפות וכשהולכים כמה מטרים מבית לבית נדבקות סוליות של בוץ לעקבים. לאט לאט נסדר גם את החוץ, עם זולות ומרפסות, ופרגולות. כרגע זה... קצת חלוצי. פועל בדואי שעובד בבית הסמוך אמר לנו שאנחנו כמו הבדואים מההרים. וואלה.
לגור ככה ביחד זה באמת מזכיר את פארק הירדן. הימים עוברים במהומה שלווה, כמו הירדן בחלקים סוערים. מהומה, כי יש כאן 4 בנים בני שנתיים עד שלוש וחצי, ותוסיפו לזה את שלושת (!) התינוקות הקטנים. ושלווה, כי היום הרבה יותר זורם כשנמצאים ביחד. כל היום מדברים, מכינים אוכל, מכינים אוכל, מדברים. נגמרה ארוחת בוקר מכינים צהריים. נגמר צהריים מכינים ערב. יוצאים למגרש משחקים או לערמת החול, חוזרים. עדינה תולה כביסה בשבילי, אני לוקחת קצת את הילדים. בלי נסיעות באוטו. בלי משימות גדולות.
אם מישהו מתעניין במקום, אני רוצה להבהיר, לא כל המושב הוא כזה חדש וחלוצי, יש פה משקים ותיקים, ומדשאות ועצי צאלון מעל למגרש המשחקים...
ועוד מילה, קיבלנו כאן כזאת קבלת פנים מקסימה. כשעברנו לבית הקודם, כתבתי על זה ב עוברים מהעיר לכפר, חווינו המון ניכור וזרות שלא השתנו הרבה בשנתיים וחצי של חיינו שם. כאן הגיעו כבר לא מעט שכנים, ושמחו להכיר, והזמינו אליהם, ו"איזה יופי שהיגעו כל כך הרבה ילדים! חיכינו לזה המון זמן!". מתברר שהמקום הולך להתמלא בילדים קטנים בשנה הקרובה. והאנשים ממש חמים ונחמדים. יאללה, בואו בהמוניכם.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
חיים חדשים בניר עקיבא
יו, שיהיה לכולכם בהצלחה@}
נשמע פנטאסטי, תהנו!!
ומה זמן הנסיעה לת"א משם?
נשמע פנטאסטי, תהנו!!
ומה זמן הנסיעה לת"א משם?
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 10:31
- דף אישי: הדף האישי של שי_רי*
חיים חדשים בניר עקיבא
איזה כיף לכם שמצאתם את המקום שלכם
נשמע נהדר @}
כשאני חושבת מהי איכות חיים בשבילי אני חושבת כל קירבה לחברים וקירבה לטבע - הצלחתם בגדול

כשאני חושבת מהי איכות חיים בשבילי אני חושבת כל קירבה לחברים וקירבה לטבע - הצלחתם בגדול

-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
חיים חדשים בניר עקיבא
וואו, נשמע נפלא. מאחלת לכם בהצלחה.
-
חיים חדשים בניר עקיבא
תודה לכולם על האיחולים.
לוטם, שעה נסיעה לתל אביב בלי עומס בכלל. בבוקר יכול להיות גם שעה וחצי-שעתיים.
לוטם, שעה נסיעה לתל אביב בלי עומס בכלל. בבוקר יכול להיות גם שעה וחצי-שעתיים.
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
חיים חדשים בניר עקיבא
וואו, נשמע נפלא. מאחלת לכם בהצלחה.
@}
@}
חיים חדשים בניר עקיבא
רוצים להפגש בימי רביעי? חשבנו למסד מפגשים בלהבים, אבל אפשר, נניח, פעם אצלנו ופעם אצלכם.
חיים חדשים בניר עקיבא
בהצלחה לכולכם וכל הכבוד על החלוציות. באמת,מכל הלב,אני מורידה בפניכם את הכובע.יהודית נסתה לשכנע אותי שאתם קרובים אלינו כי הרי הנגב הוא מקום קטן (-; אבל נשמע לי שעדיין אנחנו רחוקים מאד...אנחנו בהר הנגב. שזה לפחות שעה וחצי ממכם...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חיים חדשים בניר עקיבא
בהצלחה לכם, נשמע כיף (אבל גם קצת קשה...)
ממה אתם מתפרנסים שם???
ממה אתם מתפרנסים שם???
-
חיים חדשים בניר עקיבא
ליאת, כרגע לא נראה לי שיהיה לנו אוטו בימי רביעי. אבל האמת היא שעוד לא ממש נכנסנו לשגרה, כך שאין לדעת.
ובאשר לפרנסה, שי מלמד בבית ספר תיכון לא רחוק, ונוסע פעמיים בשבוע לתל אביב לעבודות נוספות. והאחרים שילוב של עבודה מהבית ונסיעות כמה פעמים בשבוע.
ובאשר לפרנסה, שי מלמד בבית ספר תיכון לא רחוק, ונוסע פעמיים בשבוע לתל אביב לעבודות נוספות. והאחרים שילוב של עבודה מהבית ונסיעות כמה פעמים בשבוע.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
חיים חדשים בניר עקיבא
ברכות!!!!
מאחלת לכם שרק תגדלו ותפרחו
שמחים בשבילכם מאד.
אנחנו מתגעגעים!
מאחלת לכם שרק תגדלו ותפרחו
שמחים בשבילכם מאד.
אנחנו מתגעגעים!
חיים חדשים בניר עקיבא