ארוע מוחי בקשת עזרה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ארוע מוחי בקשת עזרה
שלום,
חברה של חברה שלי עברה ארוע מוחי (כנראה בדרגה קלה). היא מאושפזת בבית חולים במנוחה מוחלטת.
היא אמא לידים צעירים, אישה נעימה, מקסימה טובת לב עוזרת לסובביה... . אשמח לכל המלצה שתסייע לה להחלים. תודה !!!
חברה של חברה שלי עברה ארוע מוחי (כנראה בדרגה קלה). היא מאושפזת בבית חולים במנוחה מוחלטת.
היא אמא לידים צעירים, אישה נעימה, מקסימה טובת לב עוזרת לסובביה... . אשמח לכל המלצה שתסייע לה להחלים. תודה !!!
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*
ארוע מוחי בקשת עזרה
מה מצבה? יש שיתוק באיזורים מסוימים? נימולים? כמה חמור האירוע?
את יכולה לרשום גם מילים רפואיות מסובכות, עבדתי עם ארועים מוחיים ו-CVA למיניהם.
החלמה מהירה @}
את יכולה לרשום גם מילים רפואיות מסובכות, עבדתי עם ארועים מוחיים ו-CVA למיניהם.
החלמה מהירה @}
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
ארוע מוחי בקשת עזרה
דיקור ראש! רואים ניסים!
ארוע מוחי בקשת עזרה
תמיד כדאי לציין באיזה בית חולים היא נמצאת על מנת שאם יש מי שהוא שרוצה לעזור - יוכל לדעת אם זה רלוונטי מבחינת המיקום. אני למשל יכולה לעזור ברפלקסולוגיה אם היא בסורוקה בבאר שבע (ללא תשלום בפעמים הראשונות, על מנת שתראו אם זה מתאים לבחורה) על כל פנים באירוע מוחי אין לי ניסיון טיפול אולם אני יודעת מהם מערכי העבודה. אני גם רוצה להגיד שאל לכם לבחור שיטת טיפול אלא מטפל טוב. כל שיטה היא לא אפקטיבית אם המטפל לא מבצע אותה כהלכה.
הרבה הרבה בריאות!
הרבה הרבה בריאות!
-
- הצטרפות: 04 יוני 2005, 18:06
ארוע מוחי בקשת עזרה
מצטרפת לשאלה על האזור, אשמח לבשל ארוחה חמה לקטנים, אם יש צורך
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ארוע מוחי בקשת עזרה
תודה רבה !
האזור הוא צפון. לא יודעת פרטים נוספים. כשאדע אעדכן. אמסור לגבי דיקור, רפלקסולוגיה וכו ובעיקר לגבי מטפל טוב. תודה רבה על ההצעה לבשל ארוחה חמה. האם יש המלצות בנוגע לתזונה, ושוב, אשמח לכל המלצה.
האזור הוא צפון. לא יודעת פרטים נוספים. כשאדע אעדכן. אמסור לגבי דיקור, רפלקסולוגיה וכו ובעיקר לגבי מטפל טוב. תודה רבה על ההצעה לבשל ארוחה חמה. האם יש המלצות בנוגע לתזונה, ושוב, אשמח לכל המלצה.
-
- הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*
ארוע מוחי בקשת עזרה
חשוב לטפל ולא להזניח ולקבל גם כמה טיפולים בשבוע+תרגילים יומיומיים, אבל נראה לי שזה מה שקורה בכל מקרה
.

-
- הצטרפות: 24 יולי 2005, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של איתן_לרנר*
ארוע מוחי בקשת עזרה
שלום לך
אני עובד עם אנשים מבוגרים ועם תינוקות ובין השאר גם עם כאלה שעברו פגיעה או אירוע מוחי.אני מלמד באמצעות מגע ותנועה בשיטת פלדנקרייז בעבודה פרטנית . בתהליך העבודה אני מגרה את התלמיד ואת מערכת העצבים שלו ללמידה אורגנית - חושית שיוצרת מסלולים עצביים חדשים במקום אלה שנפגעו .כל זה נעשה על ידי תנועה עדינה ,הקשבה , איטיות ועוד אמצעים שאנחנו יודעים כיום שהמוח לומד באמצעותם כיצד לפעול טוב יותר. אני מצטרף למי שכתב לך שככל שחברתך תפנה לטיפול מהר יותר בעבודה נכונה כך תוכל לחזור לתפקוד מלא יותר.ככל שהזמן עובר יותר קשה לשנות .
את מוזמנת לפנות אליי - 052-8321780
איתן
אני עובד עם אנשים מבוגרים ועם תינוקות ובין השאר גם עם כאלה שעברו פגיעה או אירוע מוחי.אני מלמד באמצעות מגע ותנועה בשיטת פלדנקרייז בעבודה פרטנית . בתהליך העבודה אני מגרה את התלמיד ואת מערכת העצבים שלו ללמידה אורגנית - חושית שיוצרת מסלולים עצביים חדשים במקום אלה שנפגעו .כל זה נעשה על ידי תנועה עדינה ,הקשבה , איטיות ועוד אמצעים שאנחנו יודעים כיום שהמוח לומד באמצעותם כיצד לפעול טוב יותר. אני מצטרף למי שכתב לך שככל שחברתך תפנה לטיפול מהר יותר בעבודה נכונה כך תוכל לחזור לתפקוד מלא יותר.ככל שהזמן עובר יותר קשה לשנות .
את מוזמנת לפנות אליי - 052-8321780
איתן
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
ארוע מוחי בקשת עזרה
יש לי מאמנת אישית שאני מאומנת אצלה, שגם עובדת עם אישה שעברה אירוע מוחי.
(המצב שלה היה קשה, שכחה כמעט הכול והייתה צריכה ללמוד הכו-ל מהתחלה).
נראה שהמאמנת שלי עושה איתה דרך מאוד מעצימה.
אם תרצי, אתן לך את הפרטים שלה.
(היא לא יקרה.)
(המצב שלה היה קשה, שכחה כמעט הכול והייתה צריכה ללמוד הכו-ל מהתחלה).
נראה שהמאמנת שלי עושה איתה דרך מאוד מעצימה.
אם תרצי, אתן לך את הפרטים שלה.
(היא לא יקרה.)
ארוע מוחי בקשת עזרה
איך לעזור לאבא שלי שמאז הארוע המוחי לא רוצה לעזור לעצמו?
10 חודשים מאז חזר מהשיקום מצבו מידרדר. בן 75 חולה גם בסכרת והתחלה של פרקינסון. מקבל המון תרופות קונבנציונליות.
למישהו יש עצה?
10 חודשים מאז חזר מהשיקום מצבו מידרדר. בן 75 חולה גם בסכרת והתחלה של פרקינסון. מקבל המון תרופות קונבנציונליות.
למישהו יש עצה?
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
ארוע מוחי בקשת עזרה
מירב, להיות איתו בחמלה ולכבד את החירות שלו, עם כל הקושי הכרוך בדבר.
ארוע מוחי בקשת עזרה
מירב, הרבה פעמים כתוצאה מארוע מוחי האיזון הכימי שקשור למצברוח גם הוא נפגע. לכן אנשים רבים אחרי ארוע מוחי סובלים מדיכאון פיזיולוגי לגמרי (במנותק מהתגובה הרגשית לארוע המוחי, המחלה וכו'). אולי אפשר לשקול תרופות נגד דיכאון?