אוהבת לצייר

אוהבת_לצייר*
הצטרפות: 13 נובמבר 2010, 10:20
דף אישי: הדף האישי של אוהבת_לצייר*

אוהבת לצייר

שליחה על ידי אוהבת_לצייר* »

טוב , אני באמת אוהבת לצייר וזה ככה היה מאז שאני זוכרת את עצמי ...יש כאלו שזוכרים אותי מגיל שנה וכבר אז אהבתי לצייר לטענתם ! יש כאלו שנולדים עם זה או שפשוט זה הבריחה הכי בטוחה וקצרה שלהם וגם אצלי זאת בהחלט הדרך הכי טובה להיעלם מהעולם ! אבל בזמן האחרון אני כבר לא יודעת מה לעשות עם כל הציורים ! נהיו באמת הרבה וחבל לי לזרוק כי הם ממש יפים ! כפי הנראה אני צריכה להתחיל לחלק ואולי גם למכור במחירים נמוכים ...אם כי אין לי מושג מינימלי לגביי מכירת ציורים...אני מציירת כי אני אוהבת וב43 שנותיי איכשהו תמיד הצלחתי להתפרנס מבלי למכור ציורים... אבל יש משהו די מעיק בהמון ציורים תקועים להם על הארון (כבר מזמן אין מקום לתלות) וגם אנחנו בדרך לנסיעה ממושכת לחו"ל ורק מהמחשבה שאני אצטרך למצוא מקום לאחסן אותם...סחרחורת מיידית ! חוצמיזה אני עסוקה בלכתוב כבר כמה זמן אתר על רפואה פסיכולוגית ועל הסיבות הפסיכולוגיות לקיומם של בעיות פיסיולוגיות וזה נקרא VERI-BARI.COI.CO.IL\
האתר עדיין לא גמור ובכול מקרה אני מקוה שהוא יביא תועלת לכול מי שיקרא ויחלים !
חוצמיזה ועד שאני נוסעת אני גרה בראש פינה ומוצאת אותה מקסימה תמיד !!
אוהבת_לצייר*
הצטרפות: 13 נובמבר 2010, 10:20
דף אישי: הדף האישי של אוהבת_לצייר*

אוהבת לצייר

שליחה על ידי אוהבת_לצייר* »

כמובן שהכתובת של האתר חסרה את הHTTP ובכן זה
HTTP://VERI-BARI.COI.CO.IL
טניה*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 05:35

אוהבת לצייר

שליחה על ידי טניה* »

הי אוהבת לצייר, תתחדשי על דף הבית, האם יש דרך לראות את הציורים שאת מציירת דרך האינטרנט? אני מחפשת ציורים לחדר הטיפולים שלי שקירותיו ריקים לגמרי, אולי זה יוכל להתאים...תודה!
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”