לכל האמהות כאן אשמח לשתף אתכן במצב שלי ולקבל עצה מהניסיון שלכן.
אני אמא גרושה לילד בן 9, ביחסים סבירים עם האבא. כרגע אני נמצאת במלחמת התשה עם מנהלת, יועצת ומורה שולחצים בכל הכוח על אבחונים וריטלין, וגם ארגנו ועדות בעירייה.
הילד גאון וגם בבית הספא אומרים, למרות שמבחני מחוננים לא אמרו לנו כלום, אבל הוא שונא ללכת לבית הספר בגלל שכל הזמן צועקים עליו כיוון שקשה לו לשבת שעות בכסא, כל פעם מוציאים ומשעים אותו על שטויות, כמובן בניגוד לחוק אבל מבחינתם כל יום בלעדיו זה פרס.
אני תודה לאל מתפרנסת ממש טוב בעבודה ובצעדים לפתוח החודש עסק מהבית. אני נקרעת בין האפשרויות של להעביר אותו לבית ספר פרטי (אני באזור תל אביב) בגלל העלויות, והתוכנית ארוכת טווח שלי היא חינוך ביתי לגמרי זה ברור. האבא שלו לא כל כך מעורב מה שמכעיס כי בית הספר יצר איתו קשר להפעיל אותו נגדי להוסיף ללחץ.
אני מניחה שרציתי לשאול אם גם הגעתם לחינוך ביתי מאותה נקודה ואם כן אילו רכי התמודדות נקטתן שהובילו להצלחה, וגם אם חלככן הבנתי עושות לחלופין חינוך ביתי ובתי ספר דמוקרטיים לחלק מהילדים.
אני בצומת דרכים מאוד חשובה ואעריך כל תמיכה, עצה חכמה, ואוזן קשבת שניתן לקבל כי אני צריכה להחליט בקרוב. מה שכן בבית הספר הזה (אין לי שום כוונה להשאיר אותו לסבול.
אמא מתוסכלת
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אמא מתוסכלת
סתם, עצה, על רגל אחת, מאמא לאמא, בלי שאני יודעת עלייך כלום?
קודם כל תשבי עם הילד: מה הילד רוצה?
אם הוא רוצה לעבור, פשוט תעבירי אותו וככה תורידי את כולם מהגב שלך אפילו לטווח קצר.
קודם כל תשבי עם הילד: מה הילד רוצה?
אם הוא רוצה לעבור, פשוט תעבירי אותו וככה תורידי את כולם מהגב שלך אפילו לטווח קצר.
-
- הצטרפות: 24 יוני 2004, 23:32
אמא מתוסכלת
בשמת א הילד רוצה שאני אלמד אותו בבית. דיברנו על הנושא יש לנו כמה חברים שעושים את זה. כלכלית כרגע וגם מבחינת שיתוף פעולה של האבא זה לא אפשרי. אני כן רואה זו בתוכנית בטווח הארוך, והלוואי שהייתה לי אפשרות לעשות זאת כרגע, מחר הוא היה יוצא מבית הספר ושנינו היינו מאושרים. למרות שגם בפינה הזו הבנתי שיש מאבקים לא קטנים עם קבסים אך אני אופטימית ומקווה לטוב.
אם יש לך שאלות עליי אשמח לענות, כל מה שרלוונטי ויעזור לי להבין מה הכיוון הנכון.
אם יש לך שאלות עליי אשמח לענות, כל מה שרלוונטי ויעזור לי להבין מה הכיוון הנכון.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
אמא מתוסכלת
בשמת א הילד רוצה שאני אלמד אותו בבית.
אוקיי, אבל זה לא אפשרי כרגע, אז חינוך ביתי לא אופציה להיום?
אבל זה אומר, אור ירוק להעביר אותו לבי"ס אחר. קודם כל שיירדו לכם מהגב.
אוקיי, אבל זה לא אפשרי כרגע, אז חינוך ביתי לא אופציה להיום?
אבל זה אומר, אור ירוק להעביר אותו לבי"ס אחר. קודם כל שיירדו לכם מהגב.