גברת צמר
-
- הצטרפות: 26 יוני 2009, 21:14
- דף אישי: הדף האישי של גברת_צמר*
גברת צמר
שלום לכולם!
זהו אני פותחת דף בית. עכשיו זה רשמי.
אני קוראת כאן כבר די הרבה זמן.
מאז שנכנסתי להריון.
אני אמא לתינוק מקסים בן 4 חודשים. מנסה לגדל אותו בלי חיתולים. מפספסת המון, אבל זה שווה את האושר של הקקי בכיור פעם ביום.
לא יודעת עד כמה אני באופנית, אני מנסה...
תודה לאתר על זה שהוא קיים!!!
זהו אני פותחת דף בית. עכשיו זה רשמי.
אני קוראת כאן כבר די הרבה זמן.
מאז שנכנסתי להריון.
אני אמא לתינוק מקסים בן 4 חודשים. מנסה לגדל אותו בלי חיתולים. מפספסת המון, אבל זה שווה את האושר של הקקי בכיור פעם ביום.
לא יודעת עד כמה אני באופנית, אני מנסה...
תודה לאתר על זה שהוא קיים!!!
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
גברת צמר
ברוכה הבאה @}
את סורגת? טווה?
את סורגת? טווה?
גברת צמר
סדנה לאבות באיזור חיפה
מישהו מכיר משהו כזה? רוצה לתת מתנה לבעלי ליום הולדת.
מפגשי הורים לגיל הרך בגישה האנתרופוסופית (חינוך ולדורף) ביום שלישי בערב בטבעון. באופן בלתי צפוי, דווקא רוב המשתתפים הם אבות.
המסרון שאני מקבל אומר < אין ידיעה נקנית אלא בהתבוננות פנימה >
ואת זאת עושים במפגשים ללא תג-מחיר.
פרטים אצל משה 052-2592967
מישהו מכיר משהו כזה? רוצה לתת מתנה לבעלי ליום הולדת.
מפגשי הורים לגיל הרך בגישה האנתרופוסופית (חינוך ולדורף) ביום שלישי בערב בטבעון. באופן בלתי צפוי, דווקא רוב המשתתפים הם אבות.
המסרון שאני מקבל אומר < אין ידיעה נקנית אלא בהתבוננות פנימה >
ואת זאת עושים במפגשים ללא תג-מחיר.
פרטים אצל משה 052-2592967
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
גברת צמר
נדמה לי שמיכל צמות או בעלה מעבירים סדנאות כאלו בפח"כ - שוו הלשאול אותה
-
גברת צמר
אני לא יודעת לטוות. נראה לי שזה לא מסובך ללמוד. את כולה ללמוד אצל יונית קריסטל או לבקש ממנה לטוות לך. תתחילי באיסוף.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
גברת צמר
יש פה ביבנאל מישהי שמסרקת צמר וטווה. אם את מעוניינת - אני יכולה לחבר ביניכן (קשה לה בעברית, דוברת אנגלית במקור).
-
גברת צמר
אשמח לתת לך באימייל. [email protected]
-
גברת צמר
חפשי בגוגל, תמצאי בקלות.
-
גברת צמר
קיבלת את הפרטים שמיילתי לך?
פגשתי אותה היום ואמרתי לה שנתתי לך את פרטיה. היא אמרה שסבבה.
פגשתי אותה היום ואמרתי לה שנתתי לך את פרטיה. היא אמרה שסבבה.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
גברת צמר
בכל חנות שטיחים, את יכולה למצוא לילונאום (יכול להיות שאני קצת מעוותת את המילה..). גם לי יש כאלה בבית. מעולה- כי אפשר לשטוף את זה כמו ריצפה ולא כואב הלב כשנשפך/נמרך על זה כל מיני ג'יפה.
זה גם לא יקר. יש דמויי עץ. דווקא עושה מראה לא רע. מצליח לדמות את תחושת העץ.
אני ממליצה .
בהצלחה
זה גם לא יקר. יש דמויי עץ. דווקא עושה מראה לא רע. מצליח לדמות את תחושת העץ.
אני ממליצה .
בהצלחה
-
- הצטרפות: 24 אפריל 2008, 22:54
- דף אישי: הדף האישי של רוני_חרובים*
גברת צמר
נסי מזרן יוגה. רך שטיף ואפשר גם לעשות עליו יוגה!
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
- דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*
גברת צמר
אנחנו ציפינו חדר בגודל 4 על 8 לאותה מטרה בחומר יחסית זול שמשמש לבידוד. צבעו אפור-שחור וניתן להשיגו בעוביים שונים. קונים לפי מטר. בחנויות לחומרי בידוד לבניה. לא זוכרת את שם החומר אבל אם רלוונטי לך אנסה לברר. אם את גרה באזור עמק יזרעאל תוכלי לבוא לראות. אולי אוכל לתת לך חלק במחשבה שניה. עכשיו ביתנו קטן בהרבה...
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
גברת צמר
אמרו לי שקיים סוג של PVC עבה שמבודד קור
בכל חנות של שטיחים וטפטים יש גלילי PVC כאלה, בדגמים שונים, חלקם ממש מיועדים לילדים.
היום הייתי בהדר בחיפה וראיתי.
מציעה לכם לחפש בדפי זהב ולהרים טלפונים ולשאול האם יש בחנויות הקרובות אליכם.
בכל חנות של שטיחים וטפטים יש גלילי PVC כאלה, בדגמים שונים, חלקם ממש מיועדים לילדים.
היום הייתי בהדר בחיפה וראיתי.
מציעה לכם לחפש בדפי זהב ולהרים טלפונים ולשאול האם יש בחנויות הקרובות אליכם.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
גברת צמר
בלי להדביק . מידי פעם מרימה ומנקה מתחת.
זה נכון שזה לא רך ומבודד כמו שטיח, אבל זה ממש לא נכון שזה יותר קר מריצפה. זה הרבה פחות קר מריצפה. וזה מנסיון!
זה נכון שזה לא רך ומבודד כמו שטיח, אבל זה ממש לא נכון שזה יותר קר מריצפה. זה הרבה פחות קר מריצפה. וזה מנסיון!
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
גברת צמר
אני קיבלתי מגיסתי מין פאזל מסול עבה כזה וזה אחלה ואפשר להרים ולנקות מתחת ואפשר לרחוץ אותו בכל כיור או מדיח
נראה לי שבכל טויס אר אס יהיה כזה חיפשתי לינק אבל אין
נראה לי שבכל טויס אר אס יהיה כזה חיפשתי לינק אבל אין
גברת צמר
גם אני ממליצה: לינוליאום - הפתרון האידיאלי: מגיע בכל הגדלים, בכל הצבעים והמראות, וזול.
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 21:37
- דף אישי: הדף האישי של הפלא_ופלא*
גברת צמר
מחצלת.
מבדדת קר ביותר, זולה יחסית, קלה לניקוי וטיאטוא וקיימת בכל הגדלים....
מבדדת קר ביותר, זולה יחסית, קלה לניקוי וטיאטוא וקיימת בכל הגדלים....
-
- הצטרפות: 19 ינואר 2009, 10:08
- דף אישי: הדף האישי של דיאנה_בר_לב*
גברת צמר
משטח זחילה-בקיבוץ העוגן(כביש 4 קרוב לצומת בית ליד) יש מפעל שמייצר מעין משטחים כאלה,מפלסטיק,
יפים ומבודדים ואפשר לשטוף כמובן וגם להזמין לפי גודל.
לא יודעת איך קוראים לזה אבל ראיתי בבית של קרובה והתעניינתי ואמרה שזה משם.
מקווה שעזרתי במשהו!
יפים ומבודדים ואפשר לשטוף כמובן וגם להזמין לפי גודל.
לא יודעת איך קוראים לזה אבל ראיתי בבית של קרובה והתעניינתי ואמרה שזה משם.
מקווה שעזרתי במשהו!
-
- הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
- דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*
גברת צמר
נסי לחפש בגוגל לינולאום ככה קוראים למשטח הפלסטי.
גברת צמר
שילוב של פאזל מסול ועליו לינולאום - מבודד וגם קל לניקוי
גברת צמר
יש גם מזרן ג'ודו - מסוג המזרנים שהיו בבית הספר - כחולים כאלה, בעובי בערך 5 ס"מ ומכוסים בברזנט, מצאנו להשיג בבני ברק, פשוט לגגל 'מזרן ג'ודו'.
החיסרון הוא שהם די כבדים, אבל נראים לי נוחים מאד לניקוי יומיומי.
החיסרון הוא שהם די כבדים, אבל נראים לי נוחים מאד לניקוי יומיומי.
גברת צמר
אני קניתי ב- ACE מחצלת מבמבוק שנראה לי שמבודדת לא רע. יש בכל מיני גדלים. ממש קל לנקות. וגם נראית יפה. בשנים קודמות השתמשתי במחצלת רגילה מקופלת לשניים. גם לנן יש את אותה הבעייה- שני כלבים שמשירים שערות. סיוט.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גברת צמר
היי גברת צמר...........
ראיתי את המודעה בכיכר ורציתי להציג את עצמי-
אני פסיכותראפיסטית גופנית-
ודרך הטיפול היא התמקדות בקשר בין גוף ונפש.
גם בשיחות וגם בעבודה עם הגוף.
אני עובדת יום בשבוע בקליניקה מרכז הכרמל.
אם תרצי לשמוע עוד-
אפשר בדפבית או בפלא- 054-4416658
שבוע טוב, נעים וחמים
עדי
ראיתי את המודעה בכיכר ורציתי להציג את עצמי-
אני פסיכותראפיסטית גופנית-
ודרך הטיפול היא התמקדות בקשר בין גוף ונפש.
גם בשיחות וגם בעבודה עם הגוף.
אני עובדת יום בשבוע בקליניקה מרכז הכרמל.
אם תרצי לשמוע עוד-
אפשר בדפבית או בפלא- 054-4416658
שבוע טוב, נעים וחמים
עדי
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2009, 10:56
- דף אישי: הדף האישי של אחת_גלילית*
גברת צמר
היי זאת אני מההודעה הקודמת
פתאום ראיתי שנשלח לי בלי ה"ניק"
לילה טוב
עדי
פתאום ראיתי שנשלח לי בלי ה"ניק"
לילה טוב
עדי
-
- הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של יסכו_נט*
גברת צמר
יש משהי שקוראים לה ויקי, מזכרון. נעזרת בטכניקות נשימה בטיפול. מכירה כמה מטופלים שלה שמאוד מעריכים אותה, והתקדמו בצורה מרשימה בטיפול.
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2008, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של יש_לי_אוצר*
גברת צמר
איזה כיף, יש לי הזדמנות לשלוח לך חיבוק וירטואלי 

-
גברת צמר
הורות – מנהיגות מאהבה
סדרה של שישה מפגשים בחיפה - בהנחיית דני לסרי
מיועד להורים ומתעניינים בכל הגילאים.
על המפגשים:
המפגשים הם שילוב של הרצאות סדורות ודיון לומד סביב ענייני יומיום העולים בשגרת ההורות.
יש היום הרגשה של בלבול רב בכל מה שנוגע לחינוך ילדים בבית ובחוץ. ערכים סותרים, עצות שונות, גישות שונות, והרבה מבוכה. ויש רצון להביא בהירות, ולגלות מחדש את ההפרדות שעוזרות לדייק את האחריות ההורית, ולהביא מנהיגות של אהבה. אין מדובר בטכניקה, אלא בבקשה להחזיר את ההיבט האנושי המלא. לפעמים דווקא האידיאל של "ההורה הטוב", מעכב מערכת יחסים פורה, גמישה ונושמת. וייתכן שמספר מפתחות תיאורטיים ומעשיים עוד בשורש ההורות יכולים לסייע בהורות שעושה מקום לאדם – ילד והורה כאחד.
בין הנושאים שניגע בהם: הקשר בין סימביוטיקה לרודנות, מנהיגות דיאלוגית, סכסוכים בין הורים לילדים, בין ילדים לילדים, שאלת הגבולות והחופש.
מוזמנים למפגש מרתק שנוגע בממשות היחסים.
דני לסרי: מחנך, סופר, והוגה דעות במסורת הפילוסופיה הדיאלוגית. יזם וניהל את "מיתר" בשנותיו הראשונות, הורה לארבעה ילדים. מבין ספריו: "חינוך בביצת הפתעה", "מקום לגדול", "פינוקיו יורד מן הפסים", "איפה הייתי לפני שנולדתי – (פילוסופיה לילדים)", "אל הממשות".
מסגרת:
המפגשים יתקיימו בימי ג' 19:30-22:00,בשכונת דניה, רח' אסתר רבין 41, החל מ-14.6.11 אחת לשבוע, וימשיכו אל תוך חודש יולי.
תשלום: 400 ₪ לכל הסדרה (שישה מפגשים).
ההרשמה היא לכל הסדרה, (אין מפגש הכרות), במידה ומשתתף ירצה לבטל את המשך השתתפותו, יקבל החזר על יתרת המפגשים פחות מפגש אחד.
לפרטים והרשמה:
לפנות לאסיה
בטלפון 0547601377
או במייל [email protected]
על המפגשים:
המפגשים הם שילוב של הרצאות סדורות ודיון לומד סביב ענייני יומיום העולים בשגרת ההורות.
יש היום הרגשה של בלבול רב בכל מה שנוגע לחינוך ילדים בבית ובחוץ. ערכים סותרים, עצות שונות, גישות שונות, והרבה מבוכה. ויש רצון להביא בהירות, ולגלות מחדש את ההפרדות שעוזרות לדייק את האחריות ההורית, ולהביא מנהיגות של אהבה. אין מדובר בטכניקה, אלא בבקשה להחזיר את ההיבט האנושי המלא. לפעמים דווקא האידיאל של "ההורה הטוב", מעכב מערכת יחסים פורה, גמישה ונושמת. וייתכן שמספר מפתחות תיאורטיים ומעשיים עוד בשורש ההורות יכולים לסייע בהורות שעושה מקום לאדם – ילד והורה כאחד.
בין הנושאים שניגע בהם: הקשר בין סימביוטיקה לרודנות, מנהיגות דיאלוגית, סכסוכים בין הורים לילדים, בין ילדים לילדים, שאלת הגבולות והחופש.
דני לסרי: מחנך, סופר, והוגה דעות במסורת הפילוסופיה הדיאלוגית. יזם וניהל את "מיתר" בשנותיו הראשונות, הורה לארבעה ילדים. מבין ספריו: "חינוך בביצת הפתעה", "מקום לגדול", "פינוקיו יורד מן הפסים", "איפה הייתי לפני שנולדתי – (פילוסופיה לילדים)", "אל הממשות".
מסגרת:
המפגשים יתקיימו בימי ג' 19:30-22:00,בשכונת דניה, רח' אסתר רבין 41, החל מ-14.6.11 אחת לשבוע, וימשיכו אל תוך חודש יולי.
ההרשמה היא לכל הסדרה, (אין מפגש הכרות), במידה ומשתתף ירצה לבטל את המשך השתתפותו, יקבל החזר על יתרת המפגשים פחות מפגש אחד.
לפרטים והרשמה:
לפנות לאסיה
בטלפון 0547601377
או במייל [email protected]
-
גברת צמר
הורות – מנהיגות מאהבה
על המפגשים:
מסגרת:
לפרטים והרשמה:
לפנות לאסיה
בטלפון 0547601377
[email protected]
על המפגשים:
מסגרת:
לפרטים והרשמה:
לפנות לאסיה
בטלפון 0547601377
[email protected]
-
- הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
- דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*
גברת צמר
מזמינה למפגש אמהות וילדים ביום ג' ה21/6