גם אמא של אורי
גם אמא של אורי
לקום בבוקר כשמספיק לישון,
לאכול כשרעבים,
לעשות פיפי כשצריכים,
כל העולם הוא מקום החיים, כל ציפור או קרן שמש מעוררת סקרנות ודמיון, כל רגע טוב ללמוד בו או להתבטל בו.
ומתי שרוצים אפשר לבוא לצחוק או לשתף או לבכות עם מי שאוהב אותך הכי בעולם. (אמא בבית מתוך מה טוב בחינוך ביתי)
לאכול כשרעבים,
לעשות פיפי כשצריכים,
כל העולם הוא מקום החיים, כל ציפור או קרן שמש מעוררת סקרנות ודמיון, כל רגע טוב ללמוד בו או להתבטל בו.
ומתי שרוצים אפשר לבוא לצחוק או לשתף או לבכות עם מי שאוהב אותך הכי בעולם. (אמא בבית מתוך מה טוב בחינוך ביתי)
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2008, 23:28
- דף אישי: הדף האישי של גם_אמא_של_אורי*
גם אמא של אורי
ציטוט של אורנה שפרון מתוך הדף סקס בין ילדים צריכה עזרה
זו באמת שאלה גדולה, מתי להתערב, והרי היא יכולה לעלות בכל מחלה של ילד - האם לטפל או להניח לו להבריא/ או לא בדרכו.
אני מרגישה שבדיעבד זו גישה שמאד מועילה לחיי. זאת אומרת - עוולות/קשיים שכבר נעשו, לקבל כבעלי תפקיד בהתפתחות שלנו.
לגבי ילדינו ומניעת עוולות עתידיים -
ראשית אין ביכולתנו למנוע הכל. זה ברור. נסיון לשלוט בכך יהיה עוול בפני עצמו.
שנית - הנוכחות שלנו כאדם שלם מול ילדינו - אדם בעל רצון, הרגשות, אמונות, היסטוריה, חולשות, היא החשובה בעיני. כל השאר נגזר מזה, היכן נתערב, במה נטפל.
יש לי הרגשה שהרבה הורים נמנעים היום מלעמוד מול ילדיהם מרוב בלבול כי הם לא יודעים בדיוק מה "נכון" והם נענים ככל יכולתם לתנועה שהילד מוביל. אני למדתי שהכי חשוב זה להיות אדם אל מול הילד. כמובן עם התחשבות בגיל, ביכולת ובצרכים של הילד - מתוך כך שאנחנו החזקים. אבל חלק מהכבוד שאנו רוכשים לילדינו מתבטא בכך שאנו מתיחסים אליו כאל אדם שיכול לשאת את הפגישה עם אדם אחר שבמקרה או שלא במקרה הוא ההורה שלו.
זו באמת שאלה גדולה, מתי להתערב, והרי היא יכולה לעלות בכל מחלה של ילד - האם לטפל או להניח לו להבריא/ או לא בדרכו.
אני מרגישה שבדיעבד זו גישה שמאד מועילה לחיי. זאת אומרת - עוולות/קשיים שכבר נעשו, לקבל כבעלי תפקיד בהתפתחות שלנו.
לגבי ילדינו ומניעת עוולות עתידיים -
ראשית אין ביכולתנו למנוע הכל. זה ברור. נסיון לשלוט בכך יהיה עוול בפני עצמו.
שנית - הנוכחות שלנו כאדם שלם מול ילדינו - אדם בעל רצון, הרגשות, אמונות, היסטוריה, חולשות, היא החשובה בעיני. כל השאר נגזר מזה, היכן נתערב, במה נטפל.
יש לי הרגשה שהרבה הורים נמנעים היום מלעמוד מול ילדיהם מרוב בלבול כי הם לא יודעים בדיוק מה "נכון" והם נענים ככל יכולתם לתנועה שהילד מוביל. אני למדתי שהכי חשוב זה להיות אדם אל מול הילד. כמובן עם התחשבות בגיל, ביכולת ובצרכים של הילד - מתוך כך שאנחנו החזקים. אבל חלק מהכבוד שאנו רוכשים לילדינו מתבטא בכך שאנו מתיחסים אליו כאל אדם שיכול לשאת את הפגישה עם אדם אחר שבמקרה או שלא במקרה הוא ההורה שלו.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
גם אמא של אורי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
הי חגית! זאת רותם
אני חיפשתי אותך להפנות אליך מטופלת שלי עם סכרת... מה עניינים?!!! מה שלום אורי המתוקה? ואחותה שאינני מכירה..
הי חגית! זאת רותם

-
גם אמא של אורי
וואו רותם איזה כיף לשמוע ממך. אין לך מושג איזו אישיות חשובה את עדיין בביתנו. באמת. את האקס מיתולוגית הבלתי מעורערת של אורי.
קודם כל נשמח מאד לשמוע מה איתך ומה שלומך ושלומכם? מה שלום יאיר? ואם כבר יש לו אחים?:)
אוריקי נהדרת. וילדה גדולה ממש. עוד שניה בת שש. אחותה גם היא אהובה ונהדרת קוראים לה גליה. הן מאד דומות חיצונית אבל באופי משהו אחר לגמרי. יאללה בואי לבקר אותנו. (כשתראי את גליה תחשבי שהזמן עצר מלכת ואת פוגשת את אורי:))
אנחנו כבר לא ביהוד. עברנו למושב משמר איילון (זה בין רמלה ללטרון).
תודה רבה על ההפניה. אני לא יודעת על מה מדובר ואם מקום המגורים שלי רלוונטי אבל את מוזמנת בשמחה לתת את הטלפון שלי.
אם וכש מזדמן לך נשמח מאד לפגוש אותך!
וואו רותם איזה כיף לשמוע ממך. אין לך מושג איזו אישיות חשובה את עדיין בביתנו. באמת. את האקס מיתולוגית הבלתי מעורערת של אורי.
קודם כל נשמח מאד לשמוע מה איתך ומה שלומך ושלומכם? מה שלום יאיר? ואם כבר יש לו אחים?:)
אוריקי נהדרת. וילדה גדולה ממש. עוד שניה בת שש. אחותה גם היא אהובה ונהדרת קוראים לה גליה. הן מאד דומות חיצונית אבל באופי משהו אחר לגמרי. יאללה בואי לבקר אותנו. (כשתראי את גליה תחשבי שהזמן עצר מלכת ואת פוגשת את אורי:))
אנחנו כבר לא ביהוד. עברנו למושב משמר איילון (זה בין רמלה ללטרון).
תודה רבה על ההפניה. אני לא יודעת על מה מדובר ואם מקום המגורים שלי רלוונטי אבל את מוזמנת בשמחה לתת את הטלפון שלי.
אם וכש מזדמן לך נשמח מאד לפגוש אותך!
-
גם אמא של אורי
זו הייתי אני:)
גם אמא של אורי
איזה יופי לשמוע! אצלנו הכל מצוין.. יאיר מקסים לגמרי, כבר בן שלוש וקצת, ויש לו אח מהמם בשם נטע , כבר בן שנה וחצי כמעט 
אנחנו כבר שנתיים גרים בפדיה- שזה ממש קרוב למשמר איילון
...
יש מצב שביקור אכן יצא לפועל!!
טוב, יש לי את המספר שלך אז אנסה
ד"ש חם לאורי!

אנחנו כבר שנתיים גרים בפדיה- שזה ממש קרוב למשמר איילון

יש מצב שביקור אכן יצא לפועל!!
טוב, יש לי את המספר שלך אז אנסה
ד"ש חם לאורי!
גם אמא של אורי
סבונים טבעיים - ממליצה בחום על מוצרי יער
מעולים, לא יקרים ואנשים נחמדים
מעולים, לא יקרים ואנשים נחמדים
גם אמא של אורי
אנחנו קונים סבונים מעולים כבר שנים אצל מיכל, סבון מיכל. גגלי ותהני.
מכירים אותם אישית, הסבונים אכן מחומרים טבעיים בלבד, הדאודרנט מעולה והשירות משהו.
@}
מכירים אותם אישית, הסבונים אכן מחומרים טבעיים בלבד, הדאודרנט מעולה והשירות משהו.
@}
גם אמא של אורי
גם אנחנו קונים ב"סבון מיכל", מעולה ופותר לנו רגישויות בעור אצל בן השמונה.
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2008, 12:35
- דף אישי: הדף האישי של ענת_רז*
גם אמא של אורי
בדארמה ניתן להשיג סבונים מקסימים בעבודת יד מחומרים טבעיים בלבד של ארנית חומש.
www.darmayoga.co.il
www.darmayoga.co.il
גם אמא של אורי
סבון מיכל אחלה (קניתי גם כמתנה לחברה ומיד היא התחילה לקנות לעצמה גם).
וגם הדאודורנט שלהם משובח.
סבון מיכל אחלה (קניתי גם כמתנה לחברה ומיד היא התחילה לקנות לעצמה גם).
וגם הדאודורנט שלהם משובח.
-
גם אמא של אורי
תודה לכולן!!
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
גם אמא של אורי
המלצת על אמא/מטפלת בבקעת אונו, קריית אונו זה רלוונטי?
-
- הצטרפות: 28 מאי 2014, 11:27
גם אמא של אורי
אשמח לנסות לעזור למתקשה בהנקה - אפס חמש שתים 8544294
-
גם אמא של אורי
הי, איך אפשר להגיע אלייך לטיפול דיאטני שמתמקד בסכרת הריון ?
תודה!
תודה!
-
גם אמא של אורי
הי. מוזמנת להתקשר 050-7781970 חגית.
-
גם אמא של אורי
דוריס היא יועצת הנקה מנוסה ומומלצת שגרה באזור כביש הטייסים 03-739-4537
ההמלצה דרך חברות, אני לא נעזרתי באופן אישי.
דברי איתה ותתרשמי.
ההמלצה דרך חברות, אני לא נעזרתי באופן אישי.
דברי איתה ותתרשמי.
-
גם אמא של אורי
תודה רבה לעונות:)
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
גם אמא של אורי
היי, ראיתי שאת ממליצה על מיכל (יש סיכוי שכבר קראתי את ההמלצה הזו בעבר? כי זכור לי משהו כזה, אבל אני לא בטוחה, בכל מקרה-)
אני מחפשת מישהי שתשמור על בן ה-11 חודשים שלי שלוש פעמים בשבוע (בוקר-צהריים) כשאני עובדת בקריית אונו. את יודעת אם זה יכול להיות רלוונטי?
יעל
אני מחפשת מישהי שתשמור על בן ה-11 חודשים שלי שלוש פעמים בשבוע (בוקר-צהריים) כשאני עובדת בקריית אונו. את יודעת אם זה יכול להיות רלוונטי?
יעל