יעל בריסקר

יעל_בריסקר*
הצטרפות: 24 מרץ 2004, 18:00
דף אישי: הדף האישי של יעל_בריסקר*

יעל בריסקר

שליחה על ידי יעל_בריסקר* »

יעל בריסקר
אמא לתום ויסמין תאומים בני 4 ונשואה לאבי, גרים בתל אביב. קוראת את באופן טבעי מזה ארבע שנים עם הפסקה באמצע אבל רק לאחרונה התחלתי לשייט באתר.

לפני האמהות צורפת כלים עם סטודיו בנווה צדק בתל אביב, היום זה מאחוריי. ההורות זה הדבר שנותן לי את ההשראה גדולה ביותר והמניע שלי לרצות עוד ועוד לעבוד על עצמי .

בשנה וחצי האחרונות לומדת (בזמן שאני מפנה לעצמי) את שיטת התקשורת הקרויה NVC תקשורת מקרבת, ופתחתי דף בעניין כדי גם לעניין אחרים ואולי למצוא קצת תמיכה לעצמי...

מקווה לראות אתכם שם או כאן וגם בדואל [email protected]
להת
נגה_שפרון*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2002, 20:39
דף אישי: הדף האישי של נגה_שפרון*

יעל בריסקר

שליחה על ידי נגה_שפרון* »

ברוכה הבאה @}
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

יעל בריסקר

שליחה על ידי יונת_שרון* »

יופי שהצטרפת!
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

יעל בריסקר

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

ברוכה הבאה {@ ותתחדשי {@
רציתי לשאול - לפני זה כתבת רק בתור יעל ?
יעל_בריסקר*

יעל בריסקר

תודה ולא,זה לא אני,,,פעם כתבתי יעל ב וזהו.תודה על האיחולים מחמם את ה |L|
דנה_יחזקאלי*
הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 23:17
דף אישי: הדף האישי של דנה_יחזקאלי*

יעל בריסקר

שליחה על ידי דנה_יחזקאלי* »

הי יעל
לא מכירה דפנה דותן, אבל אשמח להכיר אותך. צלצלי לי לפני שאת באה: 02-5341060
מור_וקנמון*
הצטרפות: 23 פברואר 2004, 03:08
דף אישי: הדף האישי של מור_וקנמון*

יעל בריסקר

שליחה על ידי מור_וקנמון* »

הי יעל!
תתחדשי @}
יער_נורווגי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2002, 08:01
דף אישי: הדף האישי של יער_נורווגי*

יעל בריסקר

שליחה על ידי יער_נורווגי* »

הי יעל תתחדשי על הדף
אנחנו שוב עם חום אחרי יומיים הפוגה. אני על סף התמוטטות עצבים - גם כי כל הזמן יש יללות ובכי וגם מהלחץ שמא שוב נחווה את החוויה המרנינה.
זהו. בא לי לשים אותם בפנימיה ולברוח לחוף טרופי. ואני שונאת חול!
עידית.ק*
הצטרפות: 06 מאי 2004, 14:20

יעל בריסקר

שליחה על ידי עידית.ק* »

היי יעל, הייתי שלשום ביום עיון ורק הבוקר יצא לי לקרוא את מה שכתבת בעלון שחולק. מאוד נהנתי לקרוא ואני מאוד מתחברת לנושא.
הבוקר קפצתי עם יואב,בני, לקנות קצת ירקות בנטעים ופגשתי את טלי אמא לתאומים הלל ואלה וכשסיפרתי לה על יום העיון הראתה לי את אבי וסיפרה עלייך שעזרת לה עם הנקת התאומים.
אז כך הכל התחבר . כל הכבוד על ההנקה של שניים עד גיל 3 !
חבל שלא הכרתי אתכם ביום עיון או יותר נכון לפני יום העיון. קצת התביישתי שם ונראה היה שכולם מכירים את כולם. אני ישבתי במעגל ההנקה.
טוב אני חייבת לבשל להיום, או שיאכלו אותי...
יעל_בריסקר*

יעל בריסקר

עידית
היי, אני עונה לך כאן - אבי סיפר לי על המפגש בנטעים. רוצה לומר שלא כולם מכירים את כולם, אני למשל הכרתי קצת יותר משנה שעברה ..
בכל אופן אשמח לפגוש אותך - אנחנו בת'א 03-6292935 אני מבינה שאתם בראשון?
להתראות,יעל
עידית.ק*
הצטרפות: 06 מאי 2004, 14:20

יעל בריסקר

שליחה על ידי עידית.ק* »

נשמח גם :-) אתם גם מוזמנים לבוא בדרך לנטעים זה קרוב מאוד אלינו. נראה לי שהילדים ישמחו לשחק עם כל הארנבונים שלנו. 03-9613996
יעל_בריסקר*

יעל בריסקר

עידית הי
יש סיכוי רב שהשבוע נרד לסיני...אבל שבוע הבא נשמח לעבור דרכך. בכל אופן אתקשר. אגב אני מבינה שאת מיודדת עם טלי? את יודעת איך הכרנו? בליינד דייט הודות ל"באופן טבעי"אספר לך פרטים כשנדבר. ביי ולהתראות!
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

בוקר אור. מקוה שהתאוששת מאמש, נראית לגמרי לא בפוקוס. בכל מקרה שמחתי שבאת ואני מקוה שפעם, בעתיד, ייצא לנו לשוחח.
שמחה לבשר לך שבתי קמה עם חום ועכשיו אני עם שבע עיניים עליה (טוב, לא שבע, כי חלק פה במחשב) שלא נחזור על הענין שוב. כולי תקוה. יאללה בי
אורנה_שפרון*
הצטרפות: 11 אוגוסט 2001, 22:59
דף אישי: הדף האישי של אורנה_שפרון*

יעל בריסקר

שליחה על ידי אורנה_שפרון* »

הי יעל,
כשנגיע לטלפון...... במהרה בימינו.....
דנה_יחזקאלי*
הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 23:17
דף אישי: הדף האישי של דנה_יחזקאלי*

יעל בריסקר

שליחה על ידי דנה_יחזקאלי* »

הי יעל
לאיזו סדנה בתל אביב התכוונת? אולי היה בלבול עם דנה אחרת, או שממש שכחתי משהו שכתבתי.
כמובן שאת עדיין מוזמנת לבקר.
להתראות בינתיים.
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

שלום לך. מה נשמע? לא יוצא לנו לא לדבר ולא להתראות. אני מקוה שהכל בסדר. אולי איזה ערב אתם ברמה"ש ומתאים לך שנפגש בחוץ לקפה? אצלי הפסיקו לישון צהרים ומשמונה אני פנויה כל ערב מלבד חמישי. חשבי על זה.
מי_כל*
הצטרפות: 16 יוני 2003, 01:58
דף אישי: הדף האישי של מי_כל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי מי_כל* »

היי יעל.
הנשיקה והד"ש נמסרו לגורה - שנרדמה לא מזמן אחרי יום פעילות ארוך. מאוד.
קצת קשה לי למצוא פעילויות בלי ים שיעייפו אותה - אז אנחנו מתרוצצים מהבוקר עד הלילה ובסוף אחרי חצות היא עושה טובה לאמא העייפה שלה והולכת לישון קצת.

מקווה לראות אתכם בכל זאת בימי הקייף החמים.
שבוע טוב ותרגישו טוב גם!
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

יעל, אם מדובר באמת במכנסיים העולים כ-20 ש"ח אשמח לשני זוגות בצבעים שאינם ירוק, צהוב וכתום. קרי:בורדו, סגול, כחול, תכלת ו... זהו בעצם. ושלא יהיה שקוף מדי, הצניעות עומדת בראש מעייני. תגידי לי אם את הולכת ואז לא אבקש ממישהו אחר (כי מי מגיע בכלל לכרמל או לקינג ג'ורג?).
חוץ מזה אצלצל אליך לגבי דייט זוגי.
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

היה די ריק - את לא היחידה שחסרה. מענין.
בכל אופן - שמחה שאין סיבה גדולה וכבדה, וחוסר חשק היא סיבה טובה מאד בכדי לא לעשות דברים :-)
לגבי הכסף - אל דאגה. כל עד את זוכרת, זה בסדר. כשתבואי, כשניפגש אצל רותם - מה שיקרה קודם.
(את יכולה גם לתת לכל אחת אחרת מהאמהות שבאות באופן קבוע, אם את פוגשת בהן, כמובן)
להתראות, וד"ש לילדים ;-)
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

יעל אני מצטערת שלא חזרתי אליך באותו יום, חיכיתי וחיכיתי שאמא של יונתן תצלצל וזה לא קרה (היא פשוט לא צלצלה!) ובסוף כשנכנסתי הביתה שמעתי את הודעתך והבנתי שזה לא ייצא כבר. אולי בפעם אחרת (כדאיש נתאם מראש ואז לא יבריזו לי).
ב_דחילו*
הצטרפות: 13 יוני 2004, 10:05

יעל בריסקר

שליחה על ידי ב_דחילו* »

הי יעל, רציתי לספר לך שהיום קרה לי (שוב) מקרה עם בתי. הוא באמת היה יותר 'מהיר', אבל מצד שני כלל בכי שלי...
הלכנו להסתפר, ובאמצע התספורת היא העיפה את הידיים של הספר המשתהה (שאחז בידו מספריים, מן הסתם) וסרבה בכל תוקף להמשיך בתספורת או להסביר למה. אחרי תחנונים רבים שלא הועילו שילמנו עבור תספורת ויצאנו משם. שוב, מעבר לארוע הענייני - נעלבתי. אני יודעת שזה מיותר אבל אני נעלבת מהתגובה שלה. נעלבת מזה שהיא עושה 'לי' דברים. כמה ילדותי מצדי.

אחרי שדברנו (ושתינו בכינו) התברר לי שהיא התאכזבה מהאורך שהוא ספר אותה והתבישה להגיד. בקשתי שתגיד לי להבא - ושאקח אותה שוב להסתפר רק אם תבטיח לי זאת. מצד אחד קשה לי מאוד עם 'התנהגויות כאלו' ואני מנסה להבין אותן. יש משהו אחד טוב שאני מוצאת בהם - והוא החופש שלה להתנהג כפי שהיא רוצה - שהוא בדיוק הקושי שלי - שאותו, ברגע המקרה, אני מקבלת כעלבון או כ'חוסר התחשבות' בי. במילים אחרות, היכולת שלא להתחשב היא מעין 'קשב פנימי' לעצמה ולרגשות שלה. אני מחפשת דרך לחזק את הקשב שלה לעצמה, ובה בעת להתחשב - לא להתחשב 'בי', אלא לקחת בחשבון עוד גורמים חוץ ממנה ומגודל הבושה או הקושי שלה באותו רגע.

אני מרגישה שאני מעודדת אותה 'להרגיש את עצמה' ולבטא את רצונותיה - ויחד עם זה גם מעודדת התנהגות שאין לי מילים לתאר אותה כרגע - לא נוחה? עקשנית? אני לא בטוחה שאלו תכונות רעות (חושבת תוך כדי כתיבה...). מה דעתך?
ב_דחילו*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ב_דחילו* »

יעל, אני ממשיכה בדף שלך - מקווה שזה לא מפריע לך.
ככל שאני חושבת יותר אני רואה תמונה שונה. דברתי עם חברה ונהיה לי ברור שהספר היה איום ונורא - קם והלך בעצבנות, השפריץ עליה מרכך (מסריח) אחרי שבקשה שלא ועוד דברים קטנים.
שוחחנו שוב הבוקר ואמרתי לה שאני חושבת שהוא היה לא בסדר ושצריך להקשיב לילדים ושאקח אותה למספרה מיוחדת לילדים. הבהרתי לה שאני מבינה עכשיו - וממש הרגשתי שהוקל לה. אני מרגישה שקבלתי שיעור מהבת שלי.
תודה על הארוח... @}
ב_דחילו*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ב_דחילו* »

הי יעל, תודה רבה על הדברים, אני מרגישה שלמדתי מאוד גם מדבריך ומהתהליך של לפתוח משהו יומיומי ולהשאיר אותו פתוח. פתוח ו'פועם'. מה שמהדד לי עכשיו בדברים שלך הוא האשור למה שהיא מרגישה, ועולה בדעתי שיכול להיות שהתגובה שלה היא תוצר של הרגל שנולד מתגובות שלי (ניסוח מסורבל). בעצם אני מנסה להגיד שאולי אני הרגלתי אותה לחוות חוסר אמון בדברים שלה - ומכאן קצוניות התגובה. אני חושבת 'על עצמי' שאני מאוד מאשרת, אבל יכול להיות שאני והרגשות שלי 'נוכחים' מאוד וכדי להבהיר את רגשותיה היא נזקקת ל'דרמה'. אף פעם לא ראיתי את זה ככה. אספר לך מה זה עושה. במילים אחרות הייתי רוצה לשדר לה אמון ואשור בצורה אחרת, כך שהיא לא תרגיש צורך לשכנע, אלא להיות. זה נראה לי כמו שינוי מזערי, 'טיונינג', כיוונון שלי - שקודם לא הבחנתי בו - ויכול לעשות פלאים.
שוב תודה @} @} @}
ב_דחילו*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ב_דחילו* »

את מתכוונת שלעתים מה שעובר עלייך- רגשות חזקים, לא תמיד משאירים אותך פנויה לראות באותו הרגע מה ילדתך חווה ולכן היא נזקקת "לדרמה" ? כן, אבל לא בדיוק. משהו כמו - הרגשות שלי, ש'קופצים' ועולים והם קשורים קרוב לוודאי ב'כפתורים' או מנגנונים שנטבעו בי, אבל גם לדברים פשוטים כמו עייפות או רצון לעשות משהו מההתחלה עד הסוף - כל אלו קיימים ומופיעים כמו בתסריט, כמעט ידוע מראש.
אני רוצה להיות מסוגלת לצור מעין 'ריחוק' בין האוטומט לבין התגובה שלי, או הדרך שהבת שלי חווה אותי וכך להכיל את הקושי שלה. אם אני עסוקה בלהריץ את הקרשנדו שלי - היא כבר באפקט שלי והמסר העקיף שעובר הוא שעליה להזהר מהרגשות האותנטיים שלה, שאני (הדמות עליה היא הכי סומכת/נסמכת בעולם) לא עומדת בהם ועליה ו'לשמור' עלי או להזהר מתגובות שלי. התפיסה הזו 'צבטה' אותי חזק בספר 'הדרמה של הילד המחונן' שכחתי את שם המחברת - ספר חכם ומלא חמלה לנו, להורינו ולילדינו.

קראתי את הראיון בגליון של באופן, אבל אני לא זוכרת כל כך, אחפש אותו שוב. נשמע מרתק. אני התחלתי עם עצמי תהליך - שהביטוי הכי 'נראה' שלו הוא כרגע סדור הבית וזריקת חפצים מיותרים - טונות של שקיות וקופסאות עוברות מהבית לאוטו ואתן אני מתחילה להרגיש שהבית, ואתו חיי, מקבלים 'עצוב' מחדש - פחות בולשיט, יותר זרימה. חשבתי גם לקחת פרחי באך, אבל לא הגעתי לזה עדין - את יודעת על זה משהו?

ובהחלט להתראות @}
ב_דחילו*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ב_דחילו* »

הי יעל, עכשיו ראיתי את תשובתך. לא, אני לא מאזור מרכז. לשעבר, עד לפני שבע שנים.
היום סיימתי את החדר האחרון בבית. אני מותשת ומאושרת... :-p
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

רק שולחת לך ד"ש. חבל שלא יוצא לנו להפגש. לפחות נתראה בהרצאה בשבוע הבא (תבואו נכון?).
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

יקירתי, אכן מתקיים מחר. את מוזמנת!
מי_כל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי מי_כל* »

שאלת אותי מתישהו בדף שלי, מתי תמרי הולכת לישון.
אז הנה יום סטנדרטי:
היום הגורה היתה עם אחותי בים - מהשעה 10 בבוקר ועד חמש וחצי אחה"צ!!!
אחר כך הן חזרו הביתה ושיחקו.
ובערב נסעו להורים של חבר של אחותי (אגב, מהשבוע הבא - בעלה) לארוחת ערב.
וחזרו ב - 23:30.
והיא הייתה עירנית ושמחה מתמיד והושיבה אותו להקריא לה סיפור (מהספר של עודד בורלא כמובן)...
ואז היא רצתה לכתוב מכתב על המחשב.
ולאכול.
ולסדר את החדר...

באחת לפנות בוקר נואשתי והשכבתי אותנו לישון.
אחרי חצי שעה היא נרדמה.

ולכן אני מסתובבת כאן בשעות כאלו.
לילה טוב ובשמחות.
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

הי יעל
ראית שבמדור של ליהיא לפיד יש קטע על תקשורת לא אלימה? תסתכלי. זה במקומון של ידיעות לדעתי. אם אין לך תגידי לי ואשמור לך. אה, ויומולדת שמח.
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

[h=3]

מזל טוב {@ {@ {@[/h]
אורנה_שפרון*

יעל בריסקר

יעל,
תודה, טוב לשמוע.
נשתמע...
ענן_בעננים*
הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ענן_בעננים* »

יעל

ברשותך, שאלה מעולמך הקודם:
אבא שלי, תכשיטן אוטודידקט חובב מחפש חומר ממו יוכל להכין תבניות (ליציקת כסף)
הוא ניסה גבס בהצלחה חלקית.. במה לדעתך יוכל להשתמש?
צפריר_שפרון*
הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*

יעל בריסקר

שליחה על ידי צפריר_שפרון* »

יעל,
ניסיתי לשלוח לך מייל בעבור אבי. יש בעיה בכתובת האלקטרונית שלך. יש לך כתובת אחרת או שאת יכולה לשלוח לי את של אבי?
תודה.
ענן_בעננים*

יעל בריסקר

תודה על המידע. |גזר|
מנסיונך, האם אפשר לנסות לעשות את תבניות הגומי לבד?
ענן_בעננים*

יעל בריסקר

שוב תודה רבה יעל
|תמר|
ב_דחילו*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ב_דחילו* »

הי יעל, איך עוברים עליכם ימי סופקיץ? או שאתם פחות מרגישים את התוגה בחיוך הביתי?

ראיתי בעיתון 'דרך האושר' (שקבלנו במסעדה) כתבה על אשה בשם קייט-משהו שייסדה תורה רוחנית (שמורכבת מארבע שאלות יסוד, אני לא מצליחה להתנסח כרגע), והיה כתוב שם שארנינה קשתן מייצגת את הגישה בארץ. אם מענין אותך אני יכולה להשיג את הכתבה.
עדי_ל*
הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

היי יעל ! תודה על ההזמנה להכיר, אשמח מאוד. קשה היה לי לדמיין שבליבה של העיר יש מי שאוכל להכיר- אותו ואת חיפושיו ובחירותיו האחרים מ"הנורמה", בנושא חינוך ילדים. טוב לדעת שאתם כאן.
ובעיניין המסחטה, אני לא מבינה בסוגים השונים, אולי אברר. האם השתמשת בה ונמאס לך? אני אפילו לא יודעת אם אכן אהיה עיקבית בעיניין המיץ...אבל חשבתי לנסות, כי חשתי לא משהו בתקופה האחרונה. סיפרו לי נפלאות על סגולות מיץ נבט החיטה, ויכולתו להמריץ ולשקם. מצד שני, חבר שמבין ברפואה סינית, אמר שזה לא מתאים לכל אחד, במיוחד לא לטיפוסים שמוגדרים ככאלו שקר להם...או איך שזה מוגדר ברפואה הסינית. אשמח לנסות בעצמי על מנת להיווכח בהשפעה של זה עלי. נשתמע, עדי.
תמר_רוזנפלד_חדש*
הצטרפות: 08 ספטמבר 2004, 09:56

יעל בריסקר

שליחה על ידי תמר_רוזנפלד_חדש* »

תודה@}
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

כל היום העגלות פתוחות והבובות נוסעות בהן בבית. מיותר לציין שזה כמו להכניס עז הביתה - ברגע שמקפלים (רק כשישנים אפשר!) פתאום הכל מרווח. ניקח אותן. רשמי לי 100 ש"ח על החשבון. תודה ואני מקוה שאצלך כבר נושמים ביתר קלות ולא משתעלים כ"כ.
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

היי יעל, מה שלומך?!
רציתי לספר לך את הרפתקאות מיץ עשב החיטה שלי, וסופן המר... :
הבוקר החלטתי לנסות את שתיית המיץ הנ"ל. לפני זמן מה ניסיתי, אבל רק "שלוק" קטן, ולאחריו מייד מיץ גזר טעים...
הפעם שתיתי, כמו שהמלצת, במקום של מיצים טריים, את הכמות המומלצת. היא נראתה לי קטנה, אבל מרגע השתייה, הבנתי שזה ממש ממש לא טעים לי. אבל ממש. שתיתי, תוך נסיון להתעלם מהטעם ולהתרכז בבריאות הזורמת לתוכי...
השתייה הסתימה, ומצאתי את עצמי מתחילה לחוש ברע, רע, רע...בחילות עזות..."גרעפסים"(יש לזה מילה יותר "תרבותית"?! סליחה...) בטעם דשא, שלא הירפו ממני והזכירו לי ששתיתי את המיץ הירוק הזה, למשך כמה שעות. לא יכולתי להשתחרר מהגועל...ממש התבאסתי, נשבעתי לעצמי שזו היתה הפעם האחרונה...והמשכתי לסבול במשך חצי יום. שתיתי קפה שחור עם הל שעזר מעט. רק המחשבה על המיץ גורמת לי בחילה, כמעט עווית.... איך זה איכזב אותי... הרי פינטזתי על זה כבר תקופה... כנראה שאצטרך למצוא מקור אחר לבריאות והתנקות...
רציתי להודות לך על ההצעה למסחטה, שנותרה בידך מפאת טראומת העשב שלקיתי בה...!
אשמח שנכיר, ייתכן שרק אחרי החג שגדוש אצלנו במפגשים משפחתיים , חבריים...
אני בימים מאוד מתלבטים, כולי באתר, קוראת מנסיונם של אחרים ומנסה להבין איך רואה את צעדי הבאים, לגבי הריון, לידה, גידול ילדים, פרנסה... לא אלאה אותך...אולי אכתוב לעצמי בדף שלי. אולי האתר והאנשים בו יתנו לי חלק מהתשובות.
יתכן שאנחנו מכירות? למדתי ב"בצלאל".
אשמח להשתמע בקרוב, עדי.
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

יעל בריסקר

שליחה על ידי אם_פי_3* »

לא זוכרת אם כבר דיברנו בעבר, יש לך / את רוצה מדבקת תאומים ?
אם מעונינת תכתבי לי דוא"ל עם כתובת דואר-צב.
לנה*
הצטרפות: 12 יולי 2004, 00:38

יעל בריסקר

שליחה על ידי לנה* »

היי יעל,
שמעתי שאתם חולים )-:
אז שתהיו בריאים ובמהרה ושנה טובה לכולכם
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

יעל, רציתי לאחל לכם - שנה נחמודת !
שנה יצירתית, צבעונית, רבת השראה ודמיון !
"אחרי החגים", כמאמר השיר, מקווה שניפגש. ובינתיים, רק טוב. עדי
יעל_בריסקר*

יעל בריסקר

לנה
אין לך עדיין דף בית אז אני עונה לך פה- תודה על האיחולים....אכן עוברים פה ימים קשים...
שנה טובה!
חיוך_ביתי*
הצטרפות: 29 אפריל 2004, 00:52
דף אישי: הדף האישי של חיוך_ביתי*

יעל בריסקר

שליחה על ידי חיוך_ביתי* »

יעל אני חושבת עליכם . כל כך מאחלת בריאות לקטנים לשנה החדשה, ורצוי מהר!
שיעבור כבר!
שנה טובה.
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

שוב היי !
מאז שקראתי את המאמר שלך, ובו הראיון עם ארנינה קשתן, זה מעסיק אותי...
ציינת את האפשרות לכמה מפגשים, איתך. האם זה קרה?
הגישה לאתר פחות נוחה לי (אנגלית... - אני חייבת להתעקש ולשכלל אותה אצלי, אבל זה לא קל לי) - יש לך המלצה על עוד חומר בעברית? נדמה לי שציינת שאת כותבת משהו וייצא ספר. זה מתקרב?... אשמח לאינפורמציה, כאן, או ב 054415934
תודה ויומנעים, עדי.
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

בכיף.
חשבתי שניפגש בגן-לא-גן, אבל לא הגעתם. עדיין חולים?
אני זמינה בנייד. אם אהיה ליד טלפון רגיל - אתקשר לך חזרה. :-)

וחג שמח {@
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

הי יעל מה נשמע? מקוה שתום כבר בריא (ושיסמין לא נדבקה). חזרנו לפני יומיים ואנו הלומי ג'ט-לג (ישנים עד 12.00 כליום... הולכים לישון באמצע הלילה). היה לנו מאד מאד כיף ואני די מבואסת לחזור לחיים הרגילים. הייתי מעדיפה להמשיך לראות עצים ואגמים ויערות...
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

היי יעל.
בדקות האחרונות הבחנתי שפיספסתי כמה הודעות בדף שלי !
אני מקווה שנצליח השבוע לדבר\להיפגש\מה שייצא...
מאוד הייתי רוצה לקרוא עוד, חוץ מהראיון. הוא היה, לי, מאוד מאוד משמעותי. בעצם, כמו לקרוא תרגום לתחושות בטן שעדיין לא זכו לתמלול...!
חושבת עליו הרבה, הדוגמאות שהיו בו אפשרו לי לתרגל בדמיוני מצבים דומים, והקראתי לחבר שלי את המאמר עד סופו...
הייתי שמחה לעוד חומר קריאה, בעיברית, אפילו משהו חלקי. נדמה לי שהייתי רוצה ביותר מלקרוא, כאמור - מפגשים. מקווה שבקרוב זה יהיה רלוונטי.
מרגיש לי מאוד מאוד רלוונטי למקום שאני נמצאת בו בחיים, ולבחירות שלי.
ובכלל, נשתמע ! עדי.
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

היי יעל.
אני לא זמינה בין השעות 12.00בצהריים ל 16.00
מעבר לכך, מתי שנוח לך.
כשתתקשרי, אתן לך את המס בבית, אם אהיה כאן, או שנתאם לשעה שלשתינו נוח, על מנת לא להאריך בנייד (מנסה ליישם את ההחלטה להמעיט בשימוש בו...)
יופי, סוף כל סוף...
נשתמע, עדי.
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

יעל, לא יכולתי להגיע אתמול.
מקווה שהיה לכולכם ערב נעים !
לא לוקחת אישית את זה שאת לא מתקשרת, ממש לא, ומניחה שעוד ייצא לנו לדבר ולהיפגש.
אני בקושי מספיקה את מה שיש לי לעשות, ואין לי ילדים...נראה לי שעם שניים זה הרבה עיניינים (ועיניין !) אז תתקשרי כשיתאים .
ביי, עדי.
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

הי יעל. האם אתם בריאים סופסוף? האם אתם חלק ממגיפת השעלת המשתוללת ומסכנת את ילדינו הרכים?
מקוה שאתם כבר בשלב ההתאוששות. בכל מקרה אם לא ראית אנחנו עושים יומולדת בשבת בבוקר לילדים אז נשמח אם תבואו (יהיו לפחות שני ילדים בני ארבע אם זה עוזר..)
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

יעל הי,
ראית שמתחיל בקרוב מאד נפתח]חוג שומרה חוג שומרה לכל הגילאים בעין חמד אוקטובר2004[/po] ? זה מענין אתכם?
(השארתי לך הודעה בנייד.)
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

טוב,
אז זה עבר ליום ב'. אבל רק פגישת הנסיון. לא ברור עוד אם זה יהיה בראשון או בשני. בפגישה או לאחריה, נחליט סופית.

(אתם כבר לא מדבקים, נכון?)

להתראות :-)
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

זה בסדר. אתם רשומים.
טליה החליטה שכל מי שרוצה לבוא לפגישת נסיון - מוזמן. הגבלת גודל תתחיל במפגש שאחריו, זאת אומרת - בהרשמה.

ביי בינתים :-)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

יעל בריסקר

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני תוהה אם תוכלי לעזור בדף התערבות בהורות . דרושה התערבות עדינה וחכמה לטובת תינוק.
בתנועה_מתמדת*
הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*

יעל בריסקר

שליחה על ידי בתנועה_מתמדת* »

יעל הי,
מצטערת אם אני נופלת משומקום אבל שאלה לי אלייך-
אני מחפשת בנרות מקום מומלץ באיזור ת"א ללמוד קרמיקה (אובניים).

קראתי עכשיו (בפעם השלישית (-:) את דף כשאת בבית, וקפץ לי לעין שהזכרת שם משהו בקשר לחוג קרמיקה שהשתתפת בו לפני כשנה.
תהיתי האם את ממליצה על המקום הנ"ל (למרות הנשים ה@#%$&!! שלמדו שם...)
ואם כן, האם אוכל לקבל פרטים נוספים. (או אם יש לך המלצה על מקום אחר- אדרבא).

בנוסף, אני כמו עדי ל, גם ממתינה בקוצר רוח למפגשים שלך בנושא תקשורת מקרבת.

בתודה מראש@}
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

הי יעל. בסוף לא השלמנו את השיחה שלנו (איך היתה הסדנה/קורס?). קודם כל אני רוצה לראות אותך ולשלם לך כבר על העגלות (אולי אני אשלח לך בדואר או אקפיץ לאמא שלך?) אבל בלי קשר מאד רציתי לדבר אתך. אם תהיי ברמה"ש ותוכלי לקפוץ קצת אני מאד אשמח.
בתנועה_מתמדת*

יעל בריסקר

יעל הי,
תודה על תגובתך בעניין החוג לקרמיקה. האמת היא שיש מקום שאני צריכה לתת לו תשובה עד יום ו' הקרוב, ואשמח לברר במקום שלך לפני כן. אולי תוכלי לתת לי שם ומיקום גיאוגרפי ואני אנסה לברר את הטלפון? (אני טובה בדברים כאלה...(-:)

בקשר לגן - לא הלכנו לשני המפגשים האחרונים - מאז שהתחיל להחשיך מוקדם
קצת עבר לנו החשק מהמקום (החינניות המרופטת איבדה מחינניותה לאור הפלורסנטים). למרות שאמרו לי שהמפגש האחרון היה מאד אינטימי ונחמד. נראה, אולי ננסה שוב מתישהו.

אשמח לקבל במייל את הברושור שלך ולנסות לעניין אנשים נוספים.
המייל שלי-zahav.net.il שטרודל nen va

תודה!@}
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

למיטב הבנתי (וזו - מוגבלת ביותר בשעות אלו של היממה ובכלל), מחר (אופס! סליחה, היום!) יתקיים חוג שומרה כמתוכנן.
המחסה נגד גשם שלהם אמור להוכיח את עצמו, כמו גם התנור שבו.
נשב לנו בגשם בתוך הסוכה, נכין תה, נבנה שולחנות. החיים היפים. :-)
להתראות...
אנונימי

יעל בריסקר

שליחה על ידי אנונימי »

אז למה לא באתם? מגניב שם כשחורף

< טוב, אני לא אובייקטיבית - אני מאד אוהבת חורף...>
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ורד_לב* »

נהפוך הוא :-D
מאד שמחתי לראות את התוספות שלך, תודה!
את מאד מוזמנת להשמיע את קולך {@
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

היי יעל.
אנחנו בתל אביב לפחות עד סוף השנה הזו (שנת הלימודים - אני מלמדת)
אם לא יותר...
עיניין המעבר לא מתקדם כרגע, לא מצאנו משהו בפרדס חנה ובסביבתה, כפי שרצינו.
בתל אביב אין חום ולחות כמו לפני שבועות ספורים...והיא כבר נחמדה הרבה יותר בשל כך.
אני אוהבת מאוד את העבודה שלי, אולי גם בשנה הבאה תהיה רלבנטית...
אז כרגע אנחנו כאן.
גם אני אשמח להיפגש ! אולי בתחילת השבוע הבא? אני אתקשר, עדי.
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

הי יעל מה קורה? ראיתי שאת רוצה לבוא למפגש בבית הבד ביום ראשון. אז אני מקוה גם לראות אותך וגם לשלם לך סופסוף (היום אמרתי לעצמי שדי, אני שולחת בדואר, אבל אם נפגש בראשון זה בהחלט עדיף).
יער_נורווגי*

יעל בריסקר

הי יעל. אנסה לצלצל מאוחר יותר. עכשיו אני נ-ח-ה (הילדים אצל חברה משותפת - אין לה הרבה ברירה אלא להיות משתפת, יש לה המון סרטי וידאו והם לא מוכנים לוותר על ביקור שם)
לא באנו כי לנטע לא התחשק וגם לי לא היה ממש כח. אני בתקופת האבן - מאובנת לי בבית, לא בא לי ללכת לשומקום, לא רוצה לנסוע. אולי נפתח דף, עצלנות מרצון.
בכל מקרה אני לא זוכרת את הכתובת של אמא שלך אבל אצלצל אליך. יאללה בי
רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

יעל בריסקר

שליחה על ידי רונית* »

היי יעל
בקשר לעגלת התאומים, האם מתאים לתינוק חדש ובן שנה???
וכמה רצית בתמורה?
אשמח לשמוע ממך [email protected]
תמר_מ*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2003, 19:02
דף אישי: הדף האישי של תמר_מ*

יעל בריסקר

שליחה על ידי תמר_מ* »

שלחתי למייל שלך תמונה מתל גזר.
אוריה*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 13:35

יעל בריסקר

שליחה על ידי אוריה* »

שלום יעל. רוצה לברר בקשר לעגלת התאומים. יש מישהו שמתעניין. אשמח לקבל יותר פרטים. [email protected] תודה תודה
אורנה_שפרון*

יעל בריסקר

הי יעל,

מקווה להרים טלפון בקרוב. אולי מחר.
המספר שלנו השתנה.
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

מקווה שזה העלה חיוך על שפתייך

יעל, תודה, העלית חיוך, גם אם כמה דמעות...אבל הן "בילד אין" בימים אלו. פשוט ריגשת אותי בזה שהצעת תמיכה, אני אתקשר אליך בתחילת השבוע, מחר או מחרתיים . שוב תודה, עדי.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

יעל בריסקר

שליחה על ידי אילה_א* »

רק שתדעי שהמיץ עשב חיטה שמוכרים בתמרה הוא מהקפוא .
עפרה.ק*
הצטרפות: 27 נובמבר 2004, 16:09

יעל בריסקר

שליחה על ידי עפרה.ק* »

יעל הי,

נמחק לנו כל האינבוקס (חבר שלי לחץ על אישור לקימפרוס משהו, לא יודעת). כנראה שיש גיבוי, אבל עדיין לא הצלחנו לייבא אותו בחזרה. בכל מקרה, אני לא יודעת אם כתבת לי בחזרה ואין לי את המייל שלך.אבל לך יש את שלי - אז או תכתבי או תתקשרי. }
עפרה*
הצטרפות: 09 פברואר 2002, 16:26

יעל בריסקר

שליחה על ידי עפרה* »

הי, יעל אני מעדכנת אותך שהיום לא יתקיים מפגש בגן של ערן.
נדבר.
חגית_נובק*
הצטרפות: 20 מאי 2002, 17:25
דף אישי: הדף האישי של חגית_נובק*

יעל בריסקר

שליחה על ידי חגית_נובק* »

הי יעל,
רק עכשיו ראיתי שכתבת אצלי בדף הבית. תודה, תודה.
הכוונה שלך לראיין אותי פעם עשתה לי טוב. בכלל, כוונות הן הדלק שמזין את המעשים... אולי עוד יצא לנו פעם... בטוח שלהפגש. תודה.
עדי_ל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי עדי_ל* »

יעל תודה,
חשבתי לרגע שהמספר הוא שלך והתקשרתי וקבלתי את דנה... אבל היה שווה גם :-) והיא תשלח לי במייל את כל המידע לגבי הסדנאות והמיפגשים...
הצטערתי לשמוע שכבר רצה לה סדנא בת 12 מפגשים ברמת גן , השבועות האחרונים היו מתאימים לכך.
מה את מתכננת להתחיל? זה חלק מהתכניות שיפורסמו דרך דנה, או שאת עושה את זה באופן עצמאי?
אין לי את מס. הטלפון שלך,
עדי.
בתנועה_מתמדת*

יעל בריסקר

יעל הי,
שלומנו עייפות (הנקות לילה )-:) אבל שמחות....(יומולדת שנתיים השבוע (-:)
מאד אשמח לשמוע עוד פרטים על הסדנא שלך ולראות אם נצליח לתמרן אליה. איך מקבלים פרטים?
(ואני רואה פה מעלי את עדי שכבר קיבלה מידע אז אולי אשאל אותה בשיחתנו היומית....)
מקווה ששלומכם טוב @}
מי_כל*

יעל בריסקר

שליחה על ידי מי_כל* »

קיבלתי את ההודעה.
האמת שגם אנחנו כולנו חולים משהו...
אתקשר לך לקבוע יום אחר.
יש לי המון שאלות אליך!

מקווה שאמא שלך בטוב,
מיכל
מיצי_החתולה*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*

יעל בריסקר

שליחה על ידי מיצי_החתולה* »

הי יעל,
אשמח לקבל עוד פרטים על הסדנא.
מיצי_החתולה*

יעל בריסקר

יעל, המייל שלי: emuse(at)barak(dot)net(dot)il. אשמח לברושור.
חמי_והדס*
הצטרפות: 03 אוקטובר 2004, 21:07
דף אישי: הדף האישי של חמי_והדס*

יעל בריסקר

שליחה על ידי חמי_והדס* »

אהלן יעל, נשמח לחיתולים וכיסויים. הטל' שלנו: 02-9938382, חמי והדס.
אביטל_צ*
הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*

יעל בריסקר

שליחה על ידי אביטל_צ* »

אם חמי והדס לא לקחו את החיתולים אני אשמח לדעת מה הגודל.
פיצה_והתוספות*
הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52

יעל בריסקר

שליחה על ידי פיצה_והתוספות* »

יעל שלום!
אשמח לפרטים לגבי השערים.
אנחנו מחפשים דרך איך לחסום לקטנה (עוד מעט בת 9 חודשים, זוחלת במרץ) את הכניסה למטבח.
האם השערים מתאימים?
תודה,
פיצה
מיצי_החתולה*

יעל בריסקר

יעל, לא שלחת לי כלום בעניין הסדנא. מחכה.
ליאת_המאמינה*
הצטרפות: 15 מאי 2005, 14:09
דף אישי: הדף האישי של ליאת_המאמינה*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ליאת_המאמינה* »

יעל שלום
אם החיתולים לא התאימו לנ"ל שכתבו לך- אשמח לפרטים אולי יתאים לי...
תודה
ליאת_המאמינה*
הצטרפות: 15 מאי 2005, 14:09
דף אישי: הדף האישי של ליאת_המאמינה*

יעל בריסקר

שליחה על ידי ליאת_המאמינה* »

יעל
כמה זה עולה?
והאם מתאים לגיל 8 ח ?
ורד*
הצטרפות: 21 אוקטובר 2001, 16:56

יעל בריסקר

שליחה על ידי ורד* »

היי יעל
גם אני מתעניינת לגבי החיתולים. בני בן 7 חודשים. יתאים ?
אנחנו מרמת גן והמייל שלי הוא moyaln שטרודל 012 נקודה net נקודה il
עדיין רלוונטי ?
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”