שלום לכולם -
אמנם קוראים ותיקים אבל כותבים די חדשים כאן. אפשר להשאיר כאן גם הודעות לגבי הבית להשכרה.
תודה
לי לה לו
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
לי לה לו
הי, ראיתי היום ברמות השבים פתק לגבי בית 3 חדרים להשכרה. דווקא לקחתי אותו, אבל הוא באוטו והאוטו לא כאן. אולי בערב אוכל לרשום לך אותו, אם הוא לא נאבד. אם אתם קרובים ועם רכב אולי תעברו ותקחו מהלוח מודעות.
-
- הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
- דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*
לי לה לו
ברוכים הבאים @}
בהצלחה עם הבית .
בהצלחה עם הבית .
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2004, 13:14
- דף אישי: הדף האישי של אדמה_טובה*
לי לה לו
אני מאזור השרון וביליתי בחודש האחרון בחיפוש בית כמו שאת מתארת.
בסוף מצאתי דירה
יש שני סוגי בתים, באופן כללי: בתים ישנים עם חצרות - מחירם נע בין 650 ל-850$, שטחם הוא מקסימום 80 מ"ר ובדרך כלל הם מוזנחים, או סתם רעועים, עם חצרות עפר לא מטופחות.
האפשרות השניה, אם יש לך כסף, היא בתים חדשים, שמחירם בין 1,100$ ל-1,600$ (יש כמובן גם יקרים יותר).
יש שפע היצא במקומונים "ירוק" ו"הוד הכפר" או "קול רענן". מחולקים בימי חמישי לתיבות דואר ובקיוסקים ברעננה, כפ"ס והוד השרון. תנסי ובהצלחה!
בסוף מצאתי דירה

יש שני סוגי בתים, באופן כללי: בתים ישנים עם חצרות - מחירם נע בין 650 ל-850$, שטחם הוא מקסימום 80 מ"ר ובדרך כלל הם מוזנחים, או סתם רעועים, עם חצרות עפר לא מטופחות.
האפשרות השניה, אם יש לך כסף, היא בתים חדשים, שמחירם בין 1,100$ ל-1,600$ (יש כמובן גם יקרים יותר).
יש שפע היצא במקומונים "ירוק" ו"הוד הכפר" או "קול רענן". מחולקים בימי חמישי לתיבות דואר ובקיוסקים ברעננה, כפ"ס והוד השרון. תנסי ובהצלחה!
-
- הצטרפות: 03 יולי 2005, 15:01
- דף אישי: הדף האישי של לי_לה_לו*
לי לה לו
תודה רבה למברכות.
אנחנו כבר גרים ברעננה וניסיתי למצוא תחליף לבית שאנחנו גרים בו כרגע... בכל אופן כנראה שנחתום איתו לשנה נוספת (למרות שממש לא בא לי לגור כאן עוד שנה...) אם מישהו נתקל בבית שווה כמו שציינתי בזמן הקרוב (ואפילו הרחוק)- אנחנו עדיין מתעניינים.
ולאמא אדמה - כשאני קוראת את מה שכתבת על הבתים אני מתחילה להרגיש שבאמת המקום שאנחנו גרים בו הוא ממש מציאה. (פשוט קשה מאוד למצוא דברים טובים באמת בעיתונים כי השווים ביותר נחטפים מפה לאוזן)

אנחנו כבר גרים ברעננה וניסיתי למצוא תחליף לבית שאנחנו גרים בו כרגע... בכל אופן כנראה שנחתום איתו לשנה נוספת (למרות שממש לא בא לי לגור כאן עוד שנה...) אם מישהו נתקל בבית שווה כמו שציינתי בזמן הקרוב (ואפילו הרחוק)- אנחנו עדיין מתעניינים.
ולאמא אדמה - כשאני קוראת את מה שכתבת על הבתים אני מתחילה להרגיש שבאמת המקום שאנחנו גרים בו הוא ממש מציאה. (פשוט קשה מאוד למצוא דברים טובים באמת בעיתונים כי השווים ביותר נחטפים מפה לאוזן)
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2008, 07:20
- דף אישי: הדף האישי של שיר_לי*
לי לה לו
כתבת שאת מחפשת לטפל בתינוקות קטנים. האם התכוונת כמטפלת? האם חיפה אפשרית עבורך פעמיים בשבוע בבקרים?