לירון כץ סלע

לירון_כץ_סלע*
הצטרפות: 10 פברואר 2008, 08:46
דף אישי: הדף האישי של לירון_כץ_סלע*

לירון כץ סלע

שליחה על ידי לירון_כץ_סלע* »

אחרי שמצאתי את עצמי מבקרת באופן קבוע, ממליצה ומפנה אנשים לאתר מדהים זה, החלטתי לפתוח דף :-)

שמי לירון, בת זוגו של נדב ואמא ליונתן (בן 21 חודשים) ואיתמר (בן 9 חודשים) - כן, שנה בין השניים :-)
הקמתי לאחרונה בית חם ואוהב להורים לעתיד, הורים בהווה, סבים וסבתות (ולא רק...) בדמות של חנות יד שניה, עודפים וסוג ב' לתינוקות וילדים הנקראת ילדותי הקסומה.
החנות ממוקמת בליבו של מושב עין איילה (על כביש 4 בין זכרון יעקב לחיפה) ויש בה (כמעט) כל מה שאנחנו צריכים: זה מתחיל בבגדי הריון וממשיך בריהוט, עגלות, כסאות בטיחות, כסאות אוכל, מנשאים, חיתולים רב פעמיים, צעצועים, בגדים ועוד...
אתן/ם מוזמנים לבוא לבקר, לראות ולהתרשם.
ניתן למכור פריטים שמתחילים לצבור אבק בבית באמצעות החנות וכך להרוויח סדר בבית, כסף והכי חשוב - למחזר למען סביבה ירוקה יותר.
שעות פתיחה, איך להגיע, מידע והסברים נוספים (כמו איך ליצור קשר :-)) אפשר למצוא באתר "ילדותי הקסומה" www.yalduty.co.il

אושר ושמחה, לירון
נור_ק'ה*
הצטרפות: 10 ינואר 2008, 08:41
דף אישי: הדף האישי של נור_ק'ה*

לירון כץ סלע

שליחה על ידי נור_ק'ה* »

לא התכוונתי שמגיעים פחות בגלל החנות שלך, אלא בגלל החנות שבנוב ויש גם כבר עוד אחת באיזור בני יהודה (לא זוכרת בדיוק).
המכירות אצלי מאוד ירדו ואנשים מביאים הרבה פחות ציוד. למה? כי הם גילו שהם יכולים למכור לבד/ אין להם כוח לעשות סדר בבית.
אני לא יודעת למה. אני מקווה שברגע ששתי החנויות שלי יתאחדו (מילגה)- שתהיה איזושהי תנופה מחודשת.
בקשר ללבוא אלייך לביקור- בשמחה, אבל רוב הסיכויים שזה לא יצא לפועל, כי עם 3 ילדים שובבים (גם בנסיעות) וסבים שגרים לא מאוד רחוק ממך- אם כבר נוסעים- נשארים אצל הסבים.
אם תגיעי לטייול בצפון- את מוזמנת לבקר.
נור_ק'ה*
הצטרפות: 10 ינואר 2008, 08:41
דף אישי: הדף האישי של נור_ק'ה*

לירון כץ סלע

שליחה על ידי נור_ק'ה* »

יאללה- מוזמנת!
טנא_מלא_כוכבים*
הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*

לירון כץ סלע

שליחה על ידי טנא_מלא_כוכבים* »