מקל הקסמים
מקל הקסמים
אז הנה אני (:
לאחרונה מתקיים בי צורך חזק להרחיב את קשרי הקהילה שלי.
להחליף רעיונות, לתת ולקבל השראה.
בעיסוקי אני מלווה ,מלמדת ומזכירה את קוסמות החיים...להתחבר לאהבה ועוצמה פנימית,להשתחרר מדפוסי חיים מגבילים ומאמללים וליצור את המציאות המיטיבה ביותר בכל תחום.
בעיקר עוזרת לאמיצים (גם אם באותו זמן נתון לא חשים כך...) לערוך שינוי בחייהם,להיזכר בהוראות ההפעלה של מקל הקסמים הטמון בתוכם ו..יאללה לצאת לדרך!
הסיפוק וההודיה על הזכות ללוות אנשים במסעם הוא כה ממלא ומשמעותי עבורי.
אני רואה וחשה שבתקופה מג'וננת זו המון אנשים מתעוררים ומבקשים שינוי.אם מתוך עצמם או המציאות ש"כופה" עליהם,בכדי להתעורר ולנוע.
זה לא קורה סתם.זו תקופה של שינוי מבורך ויסודי בתוכנו,בקהילה ובעולם כולו.שינוי המבקש מאיתנו להתעורר ולראות עצמנו כחלק משלם,להתחבר לכוח האמיתי והנאור שבתודעה הקולקטיבית.להניף את דגל האחדות ולהגשים ביחד דרך חדשה.נשמע דרמטי אה..?בהחלט תקופה דרמטית.
לכן עכשיו יותר מתמיד חשוב שנהיה כאן אחד עבור השני לתמוך לסייע לתרגל חמלה וסובלנות.חייבים את זה.
תקופת התפר הזו יוצרת בלבול גדול וקושי אצל המון אנשים.זהו זמן מצויין וחשוב לקבל תמיכה והדרכה עם כלים מעשיים לשינוי והגשמה של החדש.
להיזכר שאנו בוראים ובידינו בלבד הכוח לשנות וליצור את הטוב ביותר עבורנו ועבור סביבתנו.
לחזק את קשרי הקהילה,להתקדם ביחד ולברוא מציאות חדשה.
יש עוד כ"כ הרבה מה לעשות...
אז החלטתי להצטרף לקהילה החמה הזו באופן פעיל יותר,אחרי שרק ספגתי אתכם...
אשמח מאוד לפגוש פה אנשים שמחים במהותם ואת אלו הרוצים לשמוח
אלו שיודעים שהם בוראים ואלו הרוצים להיזכר.
אני פה בשבילכם (:
מוזמנים לשתף,לשאול ולהאיר.
דורותי (-:
לאחרונה מתקיים בי צורך חזק להרחיב את קשרי הקהילה שלי.
להחליף רעיונות, לתת ולקבל השראה.
בעיסוקי אני מלווה ,מלמדת ומזכירה את קוסמות החיים...להתחבר לאהבה ועוצמה פנימית,להשתחרר מדפוסי חיים מגבילים ומאמללים וליצור את המציאות המיטיבה ביותר בכל תחום.
בעיקר עוזרת לאמיצים (גם אם באותו זמן נתון לא חשים כך...) לערוך שינוי בחייהם,להיזכר בהוראות ההפעלה של מקל הקסמים הטמון בתוכם ו..יאללה לצאת לדרך!
הסיפוק וההודיה על הזכות ללוות אנשים במסעם הוא כה ממלא ומשמעותי עבורי.
אני רואה וחשה שבתקופה מג'וננת זו המון אנשים מתעוררים ומבקשים שינוי.אם מתוך עצמם או המציאות ש"כופה" עליהם,בכדי להתעורר ולנוע.
זה לא קורה סתם.זו תקופה של שינוי מבורך ויסודי בתוכנו,בקהילה ובעולם כולו.שינוי המבקש מאיתנו להתעורר ולראות עצמנו כחלק משלם,להתחבר לכוח האמיתי והנאור שבתודעה הקולקטיבית.להניף את דגל האחדות ולהגשים ביחד דרך חדשה.נשמע דרמטי אה..?בהחלט תקופה דרמטית.
לכן עכשיו יותר מתמיד חשוב שנהיה כאן אחד עבור השני לתמוך לסייע לתרגל חמלה וסובלנות.חייבים את זה.
תקופת התפר הזו יוצרת בלבול גדול וקושי אצל המון אנשים.זהו זמן מצויין וחשוב לקבל תמיכה והדרכה עם כלים מעשיים לשינוי והגשמה של החדש.
להיזכר שאנו בוראים ובידינו בלבד הכוח לשנות וליצור את הטוב ביותר עבורנו ועבור סביבתנו.
לחזק את קשרי הקהילה,להתקדם ביחד ולברוא מציאות חדשה.
יש עוד כ"כ הרבה מה לעשות...
אז החלטתי להצטרף לקהילה החמה הזו באופן פעיל יותר,אחרי שרק ספגתי אתכם...
אשמח מאוד לפגוש פה אנשים שמחים במהותם ואת אלו הרוצים לשמוח
אלו שיודעים שהם בוראים ואלו הרוצים להיזכר.
אני פה בשבילכם (:
מוזמנים לשתף,לשאול ולהאיר.
דורותי (-:
מקל הקסמים
קיבלתי "ארגז כלים" חדש של כלים אנרגטיים מדהימים
המאפשרים לאבחן באופן מדויק את מקור הכאב הפיזי\רגשי\החסימה המנטלית\האנרגטית,לרפא ולאזן.
מתאים מאוד לפריצת דרך,שינוי ועיצוב מציאות חדשה.
מי רוצה?
שלחו שאלות,ספרו מה תרצו לשפר\לשנות או להעצים בחייכם...
המאפשרים לאבחן באופן מדויק את מקור הכאב הפיזי\רגשי\החסימה המנטלית\האנרגטית,לרפא ולאזן.
מתאים מאוד לפריצת דרך,שינוי ועיצוב מציאות חדשה.
מי רוצה?
שלחו שאלות,ספרו מה תרצו לשפר\לשנות או להעצים בחייכם...
מקל הקסמים
שלום דורותי , דורותי מהקוסם מארץ עוץ כן?
תענוג . איזו חיוניות ואופטימיות . זה בהחלט מבורך , אז ברוכה הבאה .
כמובן ששמחה להיענות להצעתך, ולהעזר . תקופה לא פשוטה. הרגשה שאין לאן לברוח. כולנו באותה סירה.
באיזה כלים את משתמשת ? ולאיזה מידע את זקוקה ממבקש העצה? תודה מראש,
תענוג . איזו חיוניות ואופטימיות . זה בהחלט מבורך , אז ברוכה הבאה .
כמובן ששמחה להיענות להצעתך, ולהעזר . תקופה לא פשוטה. הרגשה שאין לאן לברוח. כולנו באותה סירה.
באיזה כלים את משתמשת ? ולאיזה מידע את זקוקה ממבקש העצה? תודה מראש,
מקל הקסמים
שלום לאריה האמיץ...(-:
בבסיס הרחוק למדתי וטיפלתי דרך פסיכותרפיה גופנית הוליסטית.מאז אספתי הרבה כלים אנרגתיים..היום אני משתמשת בעיקר בתקשור,תטא הילינג ו"הפשטות שבאלוהות",כלי איבחון וריפוי נפלאים.
לגבי המידע,לא התנסיתי במתן עזרה בדרך הזו..בואי נראה..
תכתבי לי קצת על עצמך,מידע שנראה לך רלוונטי,מאין את באה ומה הצורך,מה הקושי בתקופה זו.
בידידות
דורותי (-:
בבסיס הרחוק למדתי וטיפלתי דרך פסיכותרפיה גופנית הוליסטית.מאז אספתי הרבה כלים אנרגתיים..היום אני משתמשת בעיקר בתקשור,תטא הילינג ו"הפשטות שבאלוהות",כלי איבחון וריפוי נפלאים.
לגבי המידע,לא התנסיתי במתן עזרה בדרך הזו..בואי נראה..
תכתבי לי קצת על עצמך,מידע שנראה לך רלוונטי,מאין את באה ומה הצורך,מה הקושי בתקופה זו.
בידידות
דורותי (-:
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2009, 07:16
- דף אישי: הדף האישי של מזומנה_ומבושלה*
מקל הקסמים
בוקר טוב
באמת כיף לקרוא ולהזכר על ידך ..
אני כבר שנה עם בעיות של בלוטת התריס , בלוטת אדרנל ..
מנסה עם רפואה סינית , נטורופתיה , אלטרוקסין
עושה תהליך טוב , רוב הזמן מרגישה התחזקות
אבל בימים כמו היום ואתמול , כשאני כ"כ עייפה וכאובה .. קצת מאבדת את הכוח ..
באמת כיף לקרוא ולהזכר על ידך ..
אני כבר שנה עם בעיות של בלוטת התריס , בלוטת אדרנל ..
מנסה עם רפואה סינית , נטורופתיה , אלטרוקסין
עושה תהליך טוב , רוב הזמן מרגישה התחזקות
אבל בימים כמו היום ואתמול , כשאני כ"כ עייפה וכאובה .. קצת מאבדת את הכוח ..
מקל הקסמים
בוקר טוב למזונה ומבושלה..
האם הבלוטה בעודף או חוסר?
האם חקרת את הסיבה השורשית של הבעיה?
אשמח לתרום לחיזוק והבנת המצב מהפרספקטיבה הגבוהה.
יום מקסים(-:
האם הבלוטה בעודף או חוסר?
האם חקרת את הסיבה השורשית של הבעיה?
אשמח לתרום לחיזוק והבנת המצב מהפרספקטיבה הגבוהה.
יום מקסים(-:
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2009, 07:16
- דף אישי: הדף האישי של מזומנה_ומבושלה*
מקל הקסמים
בוקר טוב
הוא בחוסר
את הדרמות הקשות של דכאון וייאוש נראה שעברתי , תודה לאל .
כמובן שירדתי גם לשורשים (מצבי קיצון שהבאתי עצמי , התייחסות דרמטית מידי לעליות וירידות ) אבל מרגישה שיש כ"כ הרבה שורשים ולא מליחה להתייחס לכולם .
אשמח לפרספקטיבה
הוא בחוסר
את הדרמות הקשות של דכאון וייאוש נראה שעברתי , תודה לאל .
כמובן שירדתי גם לשורשים (מצבי קיצון שהבאתי עצמי , התייחסות דרמטית מידי לעליות וירידות ) אבל מרגישה שיש כ"כ הרבה שורשים ולא מליחה להתייחס לכולם .
אשמח לפרספקטיבה

מקל הקסמים
למזומנה ומבושלה,או אולי נאמר לבשלה...
בגדול בלוטת התריס מדברת עלייך מול הכלל,על תפיסת עולם לא מאוזנת.
בחוסר מדובר בעודף של יסוד המים-דרמות רגשיות סוחטות ומתישות.
כדי לזהות את דפוסי החשיבה-האמונות אשר יצרו מציאות זו,אזדקק לפרטים נוספים...
בכל אופן,נשמע שהמציאות מזמינה אותך להסיט את הקולות הצידה,להתחבר לפנימיותך,לקול הצלול נטול הדרמה ולפלס את דרכך מתוך חיבור חזק לקו האמצע,עמוד השדרה הפנימי.
אשמח לעזור יותר...
מוזמנת (-:
בגדול בלוטת התריס מדברת עלייך מול הכלל,על תפיסת עולם לא מאוזנת.
בחוסר מדובר בעודף של יסוד המים-דרמות רגשיות סוחטות ומתישות.
כדי לזהות את דפוסי החשיבה-האמונות אשר יצרו מציאות זו,אזדקק לפרטים נוספים...
בכל אופן,נשמע שהמציאות מזמינה אותך להסיט את הקולות הצידה,להתחבר לפנימיותך,לקול הצלול נטול הדרמה ולפלס את דרכך מתוך חיבור חזק לקו האמצע,עמוד השדרה הפנימי.
אשמח לעזור יותר...
מוזמנת (-:
מקל הקסמים
שלום לך דורותי, האריה האמיץ אולי לא הכי אמיץ כמו שאת יודעת 
יוצאת ממסגרת בטוחה של שנים ארוכות אל הלוא נודע..האריה קצת חושש. זה הקושי.
הצורך הוא בידיעה שהכל לטובה.. תודה, (האריה יודע שהפרטים מעטים מאד, אבל הוא חושש מחשיפה)
לילה טוב,

יוצאת ממסגרת בטוחה של שנים ארוכות אל הלוא נודע..האריה קצת חושש. זה הקושי.
הצורך הוא בידיעה שהכל לטובה.. תודה, (האריה יודע שהפרטים מעטים מאד, אבל הוא חושש מחשיפה)
לילה טוב,
מקל הקסמים
לביאה יקרה!
מוזמנת לשלוח לי מייל עם קצת יותר פרטים..[email protected]
באיזה נושא הפרק הסתיים.האם ביוזמתך?
ומה הפחד?מעבר לחשש טבעי המלווה כל התחלה חדשה....(-:
דורותי
מוזמנת לשלוח לי מייל עם קצת יותר פרטים..[email protected]
באיזה נושא הפרק הסתיים.האם ביוזמתך?
ומה הפחד?מעבר לחשש טבעי המלווה כל התחלה חדשה....(-:
דורותי
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מקל הקסמים
הי, התפעלתי מהצעתך, אני קוראת המון באתר, אין לי דף משלי אך כ אני רוצה להוועץ בך לגבי בעיה גניקולוגית. באם זה בסדר מביחינתך הייתי רוצה באופן פרטי יותר דרך המייל האישי שלי [email protected]
תודה
תודה
-
- הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*
מקל הקסמים
הי
בתוך יער ה מה חדש עיני צדה בשם הדף שלך.
התחלתי לקרוא ומייד הרגשתי שאנחנו משדרות על אותו גל.. רגע אח"כ הבנתי שאנו מכירות.
המון הצלחה מחכה לך עם ארגז הכלים החדש @}
ממש מקל קסמים, ומה שכתבת מקסים, מקסים, מרגש ומדוייק.
נועה

התחלתי לקרוא ומייד הרגשתי שאנחנו משדרות על אותו גל.. רגע אח"כ הבנתי שאנו מכירות.
המון הצלחה מחכה לך עם ארגז הכלים החדש @}
ממש מקל קסמים, ומה שכתבת מקסים, מקסים, מרגש ומדוייק.
נועה
מקל הקסמים
שלומות לך דורתי
ברוכה הבאה ותודה על היד המושטת לעזרה.
הכן תקופה מבלבלת. במשפחתי המורחבת חלק חווים טלטול זה ביתר שאת
דודי נעלם לפני שנה ומוכניתו נמצאה בקרבת חוף אוקיינוס שבמדינת קליפורניה הידוע כמסוכן מאוד. כנראה שהגלים לקחו אותו. לא ברור אם שם קץ לחייו.
בכל אופן, משפחה זאת שהיתה עוד לפני שנעדר האב במצוקות, התפרקה.
האם שבורה ולא מתפקדת. הבן הבכור גר ועובד בדרום אמריקה ומנסה לעזור בשלט רחוק. הבן האמצעי כנראה אישיות גובלית, מוכר על ידי הביטוח הלאומי שם, כנראה גם זקוק לתמיכה רבה יותר ממה שמקבל.
הבת הצעירה כועסת על המשפחה וניתקה קשר איתם
הערב ההורים שלי התקשרו ומסרו לי שאשתו של דודי ביקשה מהורי שאצור קשר עם בתה ואנסה לתווך בינהן.
אין לי קשר איתה בדר"כ. גדלנו במדינות אחרות ונפגשנו פעמים סופרות בחיינו, אנחנו מדברות בשפות אחרות ואמנם לפני שנים התארחה אצלי עם בעלה ליומיים, אבל זה לא גרם לנו לשמור על קשר.
הסיפור שלהם עצוב ודרמתי אבל אני לא מרגישה שאני יכולה לעזור להם. מה דעתך?
גם אחי הבכור עובר בימיים אלו תהפוכות. הוא עזב את הבית לפני 5 חודשים לאחר 18 שנות זוגיות+ 3 ילדים, כשהקטנה בהם היתה רק בת חודש כשעזב
הוא התחיל עם בחורה מעבודותו לאחר שעזב את הבית והיה עמה בקשר חברות ומאוהב בה מעל הראש.
הבחורה שחששה מזה שיש לו 3 ילדים החליטה לפני שבועים להפסיק את הקשר והוא בכל זאת רוצה להשלים את תהליך הגירושים
למרות שלאחי יש כוחות נפש עצומים- הוא רץ כל בוקר 30 ק"מ (!) אח"כ עובד 12 שעות בתפקיד בכיר בחברת הייטק. בלילות לא מצליח להרדם. יישן באופן קבוע מזה 11 שנים 3 שעות בלילה
ואני דואגת לו
ואני- אני בזוגיות לא טובה, אל סף פירדה. אני חושבת שהדבר היחידי שמעקב אותנו להיפרד הוא הקושי הכלכלי
יש לנו ילד משותף, אני משתכרת שכר מינמום וגם בלי הוצאות של פרידה אנחנו גומרים את החודש במינוסים, גרים בשכירות ולא מצליחים לחסוך כסף.
במקרה הפרטי שלי אני חושבת שאני צריכה למצוא דרך להרוויח יותר כדי לעזוב את הבית ולהיות עצמאית
אני חושבת על איך לעשות כסף באובססביות ולא מוצאת פתרון. החשיבה האובססבית הזאת מפריעה לי מאוד
חג פורים שמח
(התחפשתי לדחלילה כי נראה לי שחסר לי מוח טוב)
ברוכה הבאה ותודה על היד המושטת לעזרה.
הכן תקופה מבלבלת. במשפחתי המורחבת חלק חווים טלטול זה ביתר שאת
דודי נעלם לפני שנה ומוכניתו נמצאה בקרבת חוף אוקיינוס שבמדינת קליפורניה הידוע כמסוכן מאוד. כנראה שהגלים לקחו אותו. לא ברור אם שם קץ לחייו.
בכל אופן, משפחה זאת שהיתה עוד לפני שנעדר האב במצוקות, התפרקה.
האם שבורה ולא מתפקדת. הבן הבכור גר ועובד בדרום אמריקה ומנסה לעזור בשלט רחוק. הבן האמצעי כנראה אישיות גובלית, מוכר על ידי הביטוח הלאומי שם, כנראה גם זקוק לתמיכה רבה יותר ממה שמקבל.
הבת הצעירה כועסת על המשפחה וניתקה קשר איתם
הערב ההורים שלי התקשרו ומסרו לי שאשתו של דודי ביקשה מהורי שאצור קשר עם בתה ואנסה לתווך בינהן.
אין לי קשר איתה בדר"כ. גדלנו במדינות אחרות ונפגשנו פעמים סופרות בחיינו, אנחנו מדברות בשפות אחרות ואמנם לפני שנים התארחה אצלי עם בעלה ליומיים, אבל זה לא גרם לנו לשמור על קשר.
הסיפור שלהם עצוב ודרמתי אבל אני לא מרגישה שאני יכולה לעזור להם. מה דעתך?
גם אחי הבכור עובר בימיים אלו תהפוכות. הוא עזב את הבית לפני 5 חודשים לאחר 18 שנות זוגיות+ 3 ילדים, כשהקטנה בהם היתה רק בת חודש כשעזב
הוא התחיל עם בחורה מעבודותו לאחר שעזב את הבית והיה עמה בקשר חברות ומאוהב בה מעל הראש.
הבחורה שחששה מזה שיש לו 3 ילדים החליטה לפני שבועים להפסיק את הקשר והוא בכל זאת רוצה להשלים את תהליך הגירושים
למרות שלאחי יש כוחות נפש עצומים- הוא רץ כל בוקר 30 ק"מ (!) אח"כ עובד 12 שעות בתפקיד בכיר בחברת הייטק. בלילות לא מצליח להרדם. יישן באופן קבוע מזה 11 שנים 3 שעות בלילה
ואני דואגת לו
ואני- אני בזוגיות לא טובה, אל סף פירדה. אני חושבת שהדבר היחידי שמעקב אותנו להיפרד הוא הקושי הכלכלי
יש לנו ילד משותף, אני משתכרת שכר מינמום וגם בלי הוצאות של פרידה אנחנו גומרים את החודש במינוסים, גרים בשכירות ולא מצליחים לחסוך כסף.
במקרה הפרטי שלי אני חושבת שאני צריכה למצוא דרך להרוויח יותר כדי לעזוב את הבית ולהיות עצמאית
אני חושבת על איך לעשות כסף באובססביות ולא מוצאת פתרון. החשיבה האובססבית הזאת מפריעה לי מאוד
חג פורים שמח
(התחפשתי לדחלילה כי נראה לי שחסר לי מוח טוב)
מקל הקסמים
ועוד שאלה נוספת-
מצד אחד אני רוצה לגור במרכז כי פה יש לי עובדה חיי חברה וחיי תרבות
מצד שני, אני במקור מישוב קטן בצפון ומאוד קשה לי לשאת את הרעש שפולש לתוך הבית ואת זה שאין לי נוף ירוק מהחלון
כל קול מבחוץ ומהשכנים ויש הרבה מאוד, מוציא אותי משלוותי.
אבל כשגרתי בצפון הרגשתי בדידות רבה
מה עושים?
מצד אחד אני רוצה לגור במרכז כי פה יש לי עובדה חיי חברה וחיי תרבות
מצד שני, אני במקור מישוב קטן בצפון ומאוד קשה לי לשאת את הרעש שפולש לתוך הבית ואת זה שאין לי נוף ירוק מהחלון
כל קול מבחוץ ומהשכנים ויש הרבה מאוד, מוציא אותי משלוותי.
אבל כשגרתי בצפון הרגשתי בדידות רבה
מה עושים?
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
מקל הקסמים
השם שלך ישר גרם לי לבדוק מי כאן, האם את יודעת משהו על ילדי כוכבים? מחפשת חומר לקריאה. תודה
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
מקל הקסמים
הו, שלום!
ברוכה הבאה. יופי שאת כאן.

מקל הקסמים
דחלילה יקרה
כפי שאת מתארת נשמע שאת ובני משפחתך חווים טלטלה גדולה בחייכם,כל אחד בתחומו.
מה שמאוד בלט לי הוא שבחרת להביע את מצוקתך ממש בסוף,ככה על הדרך...
נשמע שאת זקוקה לתמיכה ולחיזוק משמעותי.זה ממש לא פשוט לפרק בית ומשפחה ולצאת לדרך חדשה.
גם אם זו הבחירה החכמה והמיטבה ביותר עבורך.
מה יעזור לך מתוך הכרותך עם עצמך לפתח את תחושת העצמאות?להרגיש שאת שווה,חזקה ומסוגלת לפלס את דרכך מתוך אמונה ביכולותייך?
איך את מרגישה עם עצמך?למה את זקוקה כדי לחזק את ביטחונך וערכך?שאלות שיעזרו לך להתמקד ולעורר את משאבייך הפנימיים.
בתחושתי את מוזמנת ללמוד עצמאות במלוא מובן המילה ולא רק כלכלית.
דרך הקושי לגלות את עוצמותייך ויכולתך לנתב את מציאות חייך מתוך אמונה בעצמך ובכוחך.להפוך להיות בוראת ובכלל,להאמין ביכולתך ליצור שינוי ושיפור בחייך.
אני ממליצה לך לרכז את מחשבותייך וכל הוויתך בהכרות מחודשת עם כוחותייך הרדומים.נראה לי שתופתעי ממה שתפגשי...(-:
האם את משתפת מישהו?האם יש לך רשת תמיכה?הורים,חברים,משפחה(שלא בדרמת מתח סוערת... (-:)?
אני חשה שאת מאוד בודדה וזקוקה למישהו שיזכיר לך שאת אהובה,משמעותית ומאוד חזקה.
לעבור שינוי,גם אם הכי מבורך,זה מפחיד ומבלבל כמעט תמיד.הדרך יכולה להיות תומכת ובהירה יותר שיש שם מישהו לצידך.
אשמח ללוות אותך אם תרצי..
ולגבי משפחתך,עם כל האהבה והרצון לעזור כדאי שתתגייסי למען מישהי ממש אבל ממש חשובה...את!
באהבה (-:
כפי שאת מתארת נשמע שאת ובני משפחתך חווים טלטלה גדולה בחייכם,כל אחד בתחומו.
מה שמאוד בלט לי הוא שבחרת להביע את מצוקתך ממש בסוף,ככה על הדרך...
נשמע שאת זקוקה לתמיכה ולחיזוק משמעותי.זה ממש לא פשוט לפרק בית ומשפחה ולצאת לדרך חדשה.
גם אם זו הבחירה החכמה והמיטבה ביותר עבורך.
מה יעזור לך מתוך הכרותך עם עצמך לפתח את תחושת העצמאות?להרגיש שאת שווה,חזקה ומסוגלת לפלס את דרכך מתוך אמונה ביכולותייך?
איך את מרגישה עם עצמך?למה את זקוקה כדי לחזק את ביטחונך וערכך?שאלות שיעזרו לך להתמקד ולעורר את משאבייך הפנימיים.
בתחושתי את מוזמנת ללמוד עצמאות במלוא מובן המילה ולא רק כלכלית.
דרך הקושי לגלות את עוצמותייך ויכולתך לנתב את מציאות חייך מתוך אמונה בעצמך ובכוחך.להפוך להיות בוראת ובכלל,להאמין ביכולתך ליצור שינוי ושיפור בחייך.
אני ממליצה לך לרכז את מחשבותייך וכל הוויתך בהכרות מחודשת עם כוחותייך הרדומים.נראה לי שתופתעי ממה שתפגשי...(-:
האם את משתפת מישהו?האם יש לך רשת תמיכה?הורים,חברים,משפחה(שלא בדרמת מתח סוערת... (-:)?
אני חשה שאת מאוד בודדה וזקוקה למישהו שיזכיר לך שאת אהובה,משמעותית ומאוד חזקה.
לעבור שינוי,גם אם הכי מבורך,זה מפחיד ומבלבל כמעט תמיד.הדרך יכולה להיות תומכת ובהירה יותר שיש שם מישהו לצידך.
אשמח ללוות אותך אם תרצי..
ולגבי משפחתך,עם כל האהבה והרצון לעזור כדאי שתתגייסי למען מישהי ממש אבל ממש חשובה...את!
באהבה (-:
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
מקל הקסמים
תודה!
דיברתי איתה. הכל נשמע מתאים בול חוץ מהטיימינג. תפוס שם בדיוק בחלון שחסר לי...
דיברתי איתה. הכל נשמע מתאים בול חוץ מהטיימינג. תפוס שם בדיוק בחלון שחסר לי...