פיפי בתחתונים

חתולה_לבנה*
הצטרפות: 19 ינואר 2012, 14:38

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי חתולה_לבנה* »

זה אולי ישמע לכם מגוחך או מצחיק אבל בזמן האחרון קורה לי שהמון פעמים אין לי שליטה על מה שקורה איתי.
אני ממש מתביישת להגיד את זה אפילו,אבל המון פעמים שנגיד מצחיקים אותי-אני עושה בתחתונים.
זה קורה די הרבה פעמים ליד אנשים וזה ממש מביך אותי!
אני לא יידועת מה לעשות כי כבר ניסיתי כל מיני דרכים כדי להפסיק אם זה-אבל פשוט לא מצליחה...
הדבר הזה קורה לי גם כשאני רואה לדוגמא סרטים רומנטיים-אין לי פשוט שליטה...יישר אני חייבת לשירותים ורוב הפעמים לא מספיקה וכבר עושה בתחתונים..(לא כי אני רוצה אלא בגלל שזה יוצא לבד......)
בבקשה תעזרו לי!תודה לכולם....!♥
אמא_ללי*
הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי אמא_ללי* »

ממליצה בחום על שיטת פאולה
אנונימי

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי אנונימי »

וגם כדאי אולי לגשת לרופא נשים לבקש פיזיוטרפיה של רצפת אגן....
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

או קיי.

פיפי בתחתונים - בעיה ידועה וכאובה.
קשור קשר הדוק לחולשה של רצפת האגן.

עצה קצרה: קבעי תור היום לפיזיותרפיסטית טובה שמתמחה ברצפת אגן, תשקיעי בתרגילים ותדבקי בעצות שהיא נותנת לך.
עצה ארוכה: עד שהתור יגיע, את יכולה לקרוא את הדפים ב מדור רצפת האגן, ובייחוד שמירה וחיזוק של קרקעית האגן, וגם יציאה בכריעה לא יזיק.

כבר ניסיתי כל מיני דרכים כדי להפסיק אם זה-אבל פשוט לא מצליחה...
מה ניסית?
פלונית_אחת*
הצטרפות: 06 נובמבר 2003, 17:03

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי פלונית_אחת* »

חתולה, את נערה נכון?

כשאני הייתי נערה (גיל 16 כזה? לא זוכרת בדיוק, משהו כזה) ההרגשה של "צריכה פיפי דחוף" הזכירה לי תחושה של גירוי מיני, הייתי קצת מתבלבלת בין התחושות, ולכן היתה תקופה (קצרה, כמה שבועות אני חושבת) שהייתי חוקרת את זה במשך שעות ארוכות. כלומר ממלאה את השלפוחית ולא מתרוקנת במשך שעות, באופן לא לגמרי מודע, כדי להרגיש את התחושה הזאת. בעקבות זה קרה לי כמה פעמים שברח לי פיפי בכמות די גדולה (פעם אחת בקולנוע בזמן סרט, פעם באמצע הרחוב... מביך). כשהפיפי יצא ממש לא הצלחתי לעצור אותו, פשוט כי היתה כמות ענקית והשלפוחית פשוט לא עמדה בזה יותר. וזאת למרות ששרירי רצפת האגן שלי היו (ועדיין) במצב מעולה.
עד מהרה הבנתי מה אני עושה והפסקתי עם ההרגל הזה, לשמור פיפי.

זה מתחבר לך למשהו?
חתולה_לבנה*
הצטרפות: 19 ינואר 2012, 14:38

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי חתולה_לבנה* »

כן,זה מה שיש לי...
פלונית_שתיים*
הצטרפות: 09 ספטמבר 2014, 00:19

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי פלונית_שתיים* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

לי היה משהו דומה מאוד למה שפלונית אחת הזכירה (מחזיקה את הפיפי כדי לקבל תחושת גירוי מיני), רק שהייתי עושה את זה בצורה יותר מחושבת.

אני זוכרת במיוחד תקופה מרוכזת של משהו כמו חודש בגיל 17, בזמן החורף, שהייתי לובשת בגד גוף וטייץ מתחת לבגדים בכוונה כדי שיהיה קשה ללכת לשירותים במהלך היום (מעבר לזה שזה היה מאוד מחמם ונעים והיה חורף קר במיוחד...). במספר פעמים, שתיתי הרבה מאוד במהלך היום בבית הספר וחיכיתי שאצטרך פיפי ממש ממש דחוף ואז הייתי הולכת הביתה כשאני כבר בקושי עומדת והיד בין הרגליים - וכשהייתי מגיעה סופסוף הביתה עם שלפוחית שכבר מטפטפת ובמצב של התפוצצות מיידית, אז הייתי עושה את עצמי בכוונה ש"נתקעתי במעלית", ואז הייתי נשענת על הקיר של המעלית ועוצמת את העיניים ומרגישה איך הטפטוף הופך לזרם חזק שכבר לא ניתן יהיה לעצור, ואז חשה הקלה ענקית וסיפוק אדיר, ובעיקר חושבת מה התירוץ שאצטרך להמציא לאמא בבית (כמה פעמים רצוף מעלית יכולה להיתקע כבר...?)

וכן, גם אני כבר הפסקתי מאז בלית ברירה כמובן. יש הרבה דרכים אחרות ופחות מביכות שהצלחתי לגרום לגירוי מיני, אבל ללא ספק שלפוחית מלאה לחלוטין (ואובדן השליטה עליה) זו אחת הדרכים העוצמתיות במיוחד שחוויתי.
אנונימית*
הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 17:57

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי אנונימית* »

תלכי לרופא לבדוק זה נשמה כמו בריחת שתן או משהו אחר
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פיפי בתחתונים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

תקשיבי, לחברה שלי גם יש את זה....
כבר לא נשארו לה חברות כי אף אחת לא רוצה להתקרב אליה מרוב גועל....
אני מציעה לך לקחת פד לילה וככה כשאת יוצאת, את יכולה טיפה להיות יותר רגועה :)
פלוני_אלמונית*

פיפי בתחתונים

ואי אני בול ככה אני נערה צעירה ולפעמים פשוט מתחשק לי לפספס בכוונה אני מתאפקת מלא מלא זמן עד שאני מאבדת תחושה . ואז נכנסת לשירותים או במקום אחר שלא ידעו מזה ומשחררת על הבגדים ועל הריצפה האמת אני מאוד שולטת בזה ועושה את זה רק כשממש מתחשק לי ודואגת שאף אחד לא ישים לב. אבל מעולם לא עשיתי את זה ליד אנשים. מודה שאני ממש נהנת מזה זה בהחלט יוצר גירוי מיני חזק מאוד ונעים מאוד . ההרגשה של להתאפק חזק חזק חזק ברמה שקשה לנשום מרוב התאפקות ואז פלאפ בבת אחת הכל יוצא בלי שליטה ואני כולי מתרטבת , ממש עושה לי את זה . אולי זה אפילו סוג של אוננות . לפעמים אני נהנת להתאפק באמצע הבית ואפילו לפספס קצת בלי שאף אחד יראה פעם עשיתי במיטה בכוונה ואז מהר העלמתי ראיות. הייתה תקופה שאפילו הייתי יוצאת לפעמים לחצר ועושה קקי בתחתונים סתם כי באלי. בכל במקרה אני ממש לא היחידה שעושה את זה וחבל שלא מדברים על זה יותר. כי אני למשל לא יודעת אם זה מזיק לי ואם כן אז איך מפסיקים עם זה וכו . אני כבר עושה את זה כמה שנים אבל לא בתדירות גבוהה בכלל רק מידי פעם. יש משהו בלתת לעצמי לאבד שליטה על הגוף משהו מיוחד מאוד.. אם יש עוד מישי שמרגישה ככה שתכתוב .
פלוני_אלמונית*

פיפי בתחתונים

היום היה לי פיספוס רטוב תוכלו לכתוב לי על מקרים שלכם כדי לעודד אותי? אם יהיה הרבה תגובות גם אני אכתוב מה קרה לי ולחברות שלי
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”